Raket i rumpan och smurfarna i högtalarna


När jag kom hem från jobbet hade jag tio minuter på mig att byta om till träningskläder. sen tränade jag en timma och slutade halv 6. Klockan sex hade mamma bokat bord på restaurang och jag var där duschad, fixad och klar 18.03. Duktigt va ;) jag har fan haft en raket i rumpan hela dagen. Kvällen blev iallafall jättemysig. Jag och pappa bestämde även att vi ska ut och åka motorcykel snart bara vi två och sen fika i malmköping. det ser jag fram emot. jag lär väl sitta därbak och skriva "fortare pappa, kör fortare" fartdåre som jag är..
Imorgon skulle jag egentligen jobbat men min chef snurra till det så jag blev ledig istället. Det betyder att istället kommer jag och emsan ligga och steka och bada hela dagen imorgon. Låter inte helt fel va?!

Tro det eller ej men surfparty går i högtalarna hemma hos mig. Säg barn, kid, unge.. säg vad ni vill jag älskar smurfarna! Föresten blir det troligtvis en soldusch för mig på torsdag. När jag fyller 18 ska jag minnsan vara fräsch :D
nej nu ska jag fixa med tvätten. kisses

Morsdag!


okej då var det dags för ytterligare en dag på jobbet och som alltid är det fint väder ute när jag jobbar. Men eftersom det ska vara fint väder ända till tisdag så komma jag få ta del av det också. Dock jobbar jag imorgon också. Mitt sommarschema har börjat! Ikväll blir det restaurang med min familj eftersom det är morsdag. Grattis mamsen♥

Hos Stefan





Okej nu är jag hemma! Efter jobbet blev det först en mysig middag med familjen hellqvist ute i solen. Sen så cyklade jag, Emelie och Felicia ner till Stefan. Stefan lagade min sadel och pakethållare på cykeln så nu är jag en glad tjej. Rastlös som jag var cyklade jag ner på stan med en upplockad sarah. Vi mötte Felicia2 i backen och cyklade sedan ner och köpte godis. nere på stan var det världens drag (rena motsatsen). Eftersom det är bk-festival så är väl allt där, detvillsäga alla som är arton år......... Så vi cyklade tillbaka upp till stefan. Där har jag tillbringat min kväll med massor av mys framför elden och en väldans massa dans. Jag tycker så himla mycket om er♥
Nej nu ska jag dra mig mot sängen, ska ju faktiskt upp tidigt och jobba imorgon. Det är mammornas dag imorgon också. Så glöm inte att pussa och krama extra mycket på era mammor. puss & godnatt!

En vecka kvar bara!


En genomsvettig dag på jobbet avslutas med en grillkväll med mysiga människor!
sommaren är här ♥♥

och idag kan jag säga : PÅ LÖRDAG BLIR JAG 18 ÅR!

Dags att jobba igen

Födelsedagskvällen hemma hos Lojsan vart riktigt lyckad. Tack gumman! Mycket mysigt och trevligt folk var där och det känndes som en härlig sommarkväll. Ett tag blev jag lite deprimerad och kände att sådana vill man ha fler av, men sen kom jag på att sommaren precis börjar och det har också de mysiga kvällarna gjort. Nu sitter jag här med te, youghurt och en smörgås och laddar för en överjävlig kämpig dag på jobbet. Vi har 70 beställda lunch och sen alla utöver det. Tur att jag är på strålande humör, tar stress med en klackspark och att vi är så många som jobbar. nej nu måste jag kila.
do viđenja

Vinst till JB


JOHN BAUER VANN HELA FOTBOLLSTUNERINGEN!! Grattis pojkar ni var jätteduktiga.. Var så himla kul eftersom alla sa att jb var så "kassa" och skulle förlora allt.. Och så vann ni :D hela dagen har varit jättemys och rena sommarvädret har det varit. tror jag smörjde in mig minst sex gånger, men ändå har jag världens bränna :S den fulaste också.. usch jag kan inte visa mig såhär alltså. Vad ska jag sätta på mig ikväll liksom som inte visar detdär? (dagens i-landsproblem)
Ser likadant ut fram också ....
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka iväg på partaj. Ha en trevlig kväll. PUSS

Solig dag med fotbollstunering


Jag älskar att göra iordning mig på morgonen, blir det bra så blir det en bra dag..blir det dåligt är hela dagen alltid helt förstörd. Och när jag är på dåligt humör har jag svårt att växla till att bli glad igen. Idag är det iallafall fotboll och strålande väder och jag ska umgås med sötorna så då kan man inte vara på dåligt humör (: Nu har jag nyss ätit frukost och ska börja klä på mig. Solskyddsfaktorn måste även pakas ner idag. Ingen mer stekt hud.
De är så många som jag saknar just nu som jag inte hinner träffa.. men sommaren är påväg och då ska det fasiken gosas.

Juste, Stina my lover har gått och köpt en till liten sötvove.. måste se den lilla tjockis (som hon uttalar det). Kanske den hunden gillar mig bättre än lilla chanelle.. Hon skäller som om hon skulle bli mos av mig varje gång hon ser mig. men hon är jättesöt ändå.

Men hoppas ni får en bra dag och att ni håller en extra tumme för John Bauer idag när det spelar!!

Sunes Sommar

-Tjena
-Va?!?
-Vad heter du?
-Leffe
-Vad lagar du för någonting?
-Spindelknyck -Har du någon mamma?
-Ja -Blir man inte skitig då?
-Jo det blir man!
-Har du hår på snoppen?
-Meh....skit i det du!!!
-Är du en raggare?
-Neeeej -vart kommer bilen ifrån?
-Polen
-Min pappa säger att man ska köra volvo, varför gör inte du det?
-Därför att jag inte gör det
-Får man ta en sväng?
-NEJ DET FÅR MAN INTE!!
-Men snälla?!
-NEEEEEEJ SÄGER JAG!
-Nu tycker jag du är lite vrång
-wow lakritsbåtar! får man ta?
-Nej för helvete! -tack!


Det var jätteskönt och träna idag, men när jag slutat så sprang jag hem i spöregnet och när jag var hemma var jag helt dyngsur. Men lite vatten skadar väl inte?! Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag istället ska åka till strängnäs med emelie och sanna kl 9 på morgonen och kolla på fotbollstuneringen. Ska bli riktigt kul med tanke på att Jb spelar och att det ska bli fint väder! På kvällen ska födelsedagsbarnet grattas i efterskott♥

Shopaholic med stort S


Ingen mera skola.. bara avslutningen kvar nu som äger rum nästa tisdag! Idag när jag kom till skolan säger min mattelärare "du behöver inte vara här du har sovmorgon till halv1" jaaaaa men var roligt att jag är i skolan halv 9 dårååå.. Så har shoppat hela förmiddagen kan man säga. En ny bikini har smitigt in bland mina andra tusen typ.. nej inte riktigt så många, men nästan. Sen har jag handlat massa trosor också, nice ;) sen en liten födelsedagspresent blev det också, som lilla gullan ska ha! och även ett nagellack.. oj glömde strumporna också. (hoppas mamma absolut inte ser dethär).
Nu är jag iallafall hemma och vill bara att tiden ska gå så jag får gå iväg och träna. Nej nu ska jag ta bort mitt gamla nagellack och fräscha upp det med det nya. over and out!

Infektion i tummen

Nu ska jag strax åka iväg till skolan, sista ordentliga skoldagen för mig idag.. Imorgon ska jag enbart åka in för att göra en muntlig komplitering i näthandel som tar typ 15 minuter. Jag har fått en infektion i min ena tumme och det gör riktigt ont. Någonting sitter i den tror jag, men vet inte vad. Ska nog kila upp till syster idag så hon får kolla på det. Trodde att det skulle gå över av sig självt men det blir bara värre och värre .. Idag har vi matte och svenska sen blir det hemmåt. Träning ikväll också. Hörst senare!♥

Nej för jag är absolut inte partysugen!!!

Gaaaaaaahh partysuuuugen om något !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9 DAGAR KVAR NU !!!!!!!

Hot 'n' cold (russian style)



hahaha nödvändigt!

Rocky round fudge


Jag fick ett ryck och ville baka.. Så cyklade först till konsum för att köpa det jag behövde.. men det var de mest konstigaste sakerna i detta bakverk så konsum hade inte det. var bara att cykla vidare till ica, som tur var hade de den "sötade kondenserande mjölken på burk" som jag sökte.. Sen vare bara snabbt hem och börja bakandet. Hade glömt hur mysigt och kul det var att baka. Bakada alltid hemma förut, men sen jag flyttade har jag inte bakat en enda gång :S Men det ska bli ändring på det nu. Smeten var iallafall en riktig godbit så då måste även fudgen vara det när de är klara också. Vet inte om jag var för ivrig när jag bakade, men nu har jag fått huvudvärk.. inte bra alls inte! Vill ni ha receptet på de så får ni säga till. Nu ska jag dricka massor av vatten.

barnvakt

Nu är jag hemma.. var ingen höjdare att vara nere i lottenlund med barnen då ankorna och kråkorna svämmade över och var helt galna. De försökte hela tiden ta barnens muffins och eftersom ankorna är lika höga som artur så hade han inte en chans. jävla fågeljävlar alltså.. Men vi stannade där nere ett tag och umgicks lite med emelie och sanna. Ska börja laga lite mat strax och sen gå ner och äta den tillsammans med sanna, jessica och mimmi.. Är på sånt himla bakhumör men vet inte vad jag ska baka :S får väl bli någon film med sannis ikväll istället. nej nu måste jag börja med maten.

Varm natt


Lite bränd sen igår, men nu har solbrännan lagt sig..
Igår var henke och emelie här och båda sov hos mig :) mys!! Trodde ett tag att jag skulle dö inatt av värmeslag, eftersom jag hade bränt mig var jag skollhet i huden och blodcirkulationen pumpade förfullt. svettig natt.. ysch! Henke åkte imorse kl 6 men jag somnade om efter att han hade åkt. Emelie sover fortfarande men ska ta och vecka henne nu. Vi är ju lediga idag så vi ska hitta på något mysigt. Tråkigt nog så blåser det rätt mycket så det blir nog inge sola idag vilket kanske är bra med tanke på igår. Nej nu ska gumsan upp för nu är jag hungrig på frukost.

Gud så fel det kan bli

HAHHAHAHAHAH ITALIENARE! okej dethär var nog sommarens pinsamaste sak och sommaren börjar med den också.. lyckad start! (Y) Vi får väl ta det med en klackspark antar jag ;) eller vad säger ni tjejer?!

picknick och solbränna!

Vi la oss ute på gräset kl 12 och jag kom nyss hem så vi har legat där i ca 5 timmar.. Vilket nu har resulterat i att jag är sönder bränd och det svider över hela axlarna och armarna :S jag hade faktiskt smörjt in mig med solskyddsfaktor, men det hjälpte tydligen inte.. Sen så har vi träffat världens snygging idag (italienare).  Sen så kom deras buss och de skulle åka men den snygga var lite för blyg för att komma fram så vi fick inget ordentligt avsked. TROR NI INTE ATT PIERRE SÄGER ATT DET INTE VAR NÅGON ITALIENARE UTAN ATT HAN TROR DET ÄR NÅGON EMIL NILSSON FRÅN SÖDERTÄLJE.. shit jag dööööööör han kanske bor i södertälje;P pinsamt!!!
Mycket mysig dag, tack älsklingar !
Imorgon bär det ut igen, eller hur brudar?!

Ikväll kommer henke och kanske simon :) och emelie ska sova hos mig! <3









Italiensk dubbelbokföring

Jag sitter här och jobbar flitigt som en myra med denna förbannande Italienska dubbelbokföring.. alltså egentligen är det inte så svårt, men den där himla momsen krånglar till allting så man varken vet ut eller in och så gör man fel. Jag måste verkligen ha mvg på dethär provet imorgon, så är det bara .. Ska plugga lite till sen ger jag upp. Jag tror inte på ordspråket som säger att man aldrig kan plugga för mycket.. Jag tror att pluggar man för mycket så förlorar man kunskaper istället..

Satt och tittade igenom massa gamla bilder och hittade några väldigt gamla på mig..
Hallo blondie....Goodbye blondi!!!



Kommer aldrig ha dendär fula råttfärgen i håret igen.. Däremot ska jag färga håret snart, ska bara komma på något riktigt snyggt! Några förslag?!

Nej nu ska jag plugga klart och sen sova. godnatt! puss

baby!


glömde säga att jag bott med stina i 5 dygn och nu saknar jag
henne redan efter en timma.. baby where are you ;) <3

gladare än gladast


Typ såhär glad ;) haha

När jag kom hem hade mamma varit här med min dator som var lagad och klar :D Gissa om jag blev glad.. nu har jag en dator ! Jag har slutfört allt i skolan också, ska bara in och göra ett prov imorgon sen är jag ledig efter 10.00 sen ledig hela onsdag .. antagligen halva torsdag och ledig fredag förhoppningsvis. känns riktigt skön! Men kommer nog vara i skolan och terrorisera klassen istället .. har nog roligare där än hemma skulle jag tro.

Nu ska jag klä på mig och åka till willys med sanna panna som ska köra.. pusspuss

tillbaka för ett litet tag

Nu sitter jag i skolan och har tillgång till dator.. Jag måste egentligen lämna in den idag men kommer sno med mig den hem iallafall .. Klarar mig inte utan dator helt seriöst. Min andra är inlämnad på lagning nu så hoppas jag får tillbaka den såfort som möjligt. Jag har precis gjort klart bildanalysen så nu har jag bara lottens prov kvar imorgon sen är det ÖVER.. TVÅAN ÄR ÖVER, KAN NI TÄNKA ER !! bara ett år kvar till studenten.

Långhelgen har bestått av mycket fest och mys. tack för det!
Måste sen säga att papprena är påskrivna nu, lägenheten är min och jag flyttar förhoppningsvis in 1 juli.. världens mysigaste lägenhet och jag är hur glad som helst att den är min nu. Inflyttningsfest kommer det allt bli.

Kul att jag ska sitta och ruttna resten av dagen i skolan för att jag har nada att göra. nu ska det dunkas lite party musik med stina och sara.. pusspuss

ingen dator känns fruktansvärt

okej jag har ingen dator ....... jag är helt frustrerad ska ni veta.. Men ganska skönt ändå. Gud jag ber dig, låt det ramla ner en dator hemma hos mig .. snälla!!

aja ni lär märka när jag har fått en dator igen.. puss hej!

en liten roadtrip

kvällen blev en lite upplevelse kan man säga ..
blev ingen bildanalys utan istället kom emelie :) sen gick vi från mig tillsammans med henke och fredrik upp till slottsbrinksbacken för att hämta henkes pappas bil. Sen åkte vi till strängnäs för att hämta lite kläder och sedan hem igen. Jag tror jag skrattade genom hela bilresan både fram och tillbaka.. så jävla sjuk kille alltså.. shit trodde aldrig hans energi skulle lägga sig. När vi kom tillbaka så satt vi och kollade på lite film hos henke.. någon äcklig med monster var det typ.
Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå och lägga mig.

Imorgon är det sista dagen denna vecka i skolan och vi går bara till halv 12 så det ska bli jätteskönt. Sen blire lite sällskap på dagen och sedan partaj på kvällen om vi hittar något.

Nu är det exakt 7 minuter och 1 timma kvar tills baby blir 18 år :D


godnatt, puss

mycket partande blire..jag vet det är inte så bra!


Dagen har varit supermys med lilla stina :) Vi har träffat linus, varit och spänt min tandställning, ätit lunch, shoppat och fikat! Nu är jag hemma och är trött och förkyld som ett as. Måste göra min bildanalys, sen funderar jag på att lägga mig i soffan och kolla på en film. Var väldigt länge sen! Vi får se hur det går.......

Långhelgen är planerad till fullo:
Onsdag - Party, sen fyller även hjärtat hela 18 år!
Torsdag - Hem till stina och käka/mysa och fira 18 åringen
Fredag - Krogen i eskilstuna
Lördag - Party
Söndag - mysdag och träna

Mycket party blir det.. får se om man orkar med det ;P haha .. Har en vilohelg emellan och sen fyller jag 18 år och då blir det party på kryssningen och helgen efter det blir det krogen i strängnäs. riktigt kul!

Och flyttar till nya lägenheten 1 juli! det är typ min dröm lägenhet, så himla fiiin! tight och riktigt nice ;)
nej nu måste jag ägna lite tid åt skolan. pusspuss

dåligt väder gör en deprimerad

Så himla deprimerande att vakna på morgonen med sådan här väder.. Usch vilket skitväder!!!!
Vart tog solen och värmen vägen? Fast jag är ändå glad att det är såhär nu och fint i sommar istället.
Min förkylning vägrar att gå över, den är as jobbig. Men annars mår jag bra. Idag ska jag in snabbt till skolan en timma eller två och ha en genomgång med lotten inför småföretagande B provet nästa vecka. Hoppas jag förstår lite mer av alla t-konton och moms satser osv. Sen så blir jag ledig efter 10.00.
Men 11.45 ska jag till tandreglerningen och spänna tråden. Auotch!
Ska träffa linus en snabbis också :) var så himla länge sen!

nej nu måste jag byta stav i tungan .. ha en bra (regnig) dag! pusspuss

ludde är min vän!

Ja då har ytterligare en dag gått!! Har varit med ludde hela eftermiddagen och kvällen :) vi var nere och käkade på berri.. Han åt en kebabtallrik och jag en natchotallrik .. det smakade inte illa det. Sen har vi kollat på talang och lite annat skit på tv. Men talang är bra tv det. Mehedi var ju med ikväll också så ;) Imorgon åker hela min klass upp till stockholm och går på svenska Uf-mässan, som jag missar :( vilket skit alltså. Jag ska nämligen spänna tandställningen och få en tjockare tråd imorgon. säger bara pain. Sen ska jag luncha med baby och dra en shopping runda tänka jag.. Nu är det dags för sängen säger jag. puss och godnatt♥

måndag morgon


Godmorgon!
Jag är fortfarande lite små sjuk men ska självklart till skolan ändå. Måste köra järnet nu alltså.
Det är endast 2 skoldagar denna vecka sen är det en lång ledig helg för mig...paaaarty!! Eller hur brudar och boys?!
Tror vi ska ha brännboll idag så får se hur mycket jag orkar vara med på, ska iallafall ta med mig kläder. Eftermiddagen blir en överraskning då jani är borta så vi ska ha något annat.

det närmar sig för dig baby... ONSDAG BLIR DU STOR FLICKA :D Föresten har jag kommit på en till sak vi ska prova när vi båda fyllt !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spela på spelmaskiner :D :D :D oh så frästad jag blev igår ;) haha ..

Nej dags för lite make over här. pusspuss (hoppas inte det börjar regna nu alltså)

mys med mamma!

Har jobbat hela dagen och det gick super, fick jobba med Johanna och Gustav vilket är super goa människor. Har så himla kul på mitt jobb alltså. tackar för det! När jag slutade halv 5 cyklade jag direkt hem där jag hittade en liten mamma i min lägenhet. När jag kom in så sa hon bara :
-gumman vi drar ut och käkar på restaurang! vad säger du om det?

Min mami är så himla gulligull ibland, jag älskar dig!♥ kvällen var jättemysig verkligen!
När vi käkat klart åkte vi hem till Koltorp där vi hämtade min gamla stationära dator eftersom min bärbara snart ska lämnas in. När jag kommer hem funkar inte nätverkskortet. Men eftersom jag känner en gulligull till emil så fick jag hjälp av honom. Så nu fungerar allt som tipp topp och jag blir inte utan dator under sommaren :D weeeeej..

nej nu börjar det bli sent, måste sova så jag blir frisk till helgen. puss & godnatt!



grillkväll och klunk



Jag hinner inte med här..
Igår jobbade jag hela dagen och det var hur mycket folk som helst :) så himla kul när det är lite att göra. När jag slutade så cyklade jag och handlade kött och lite grejer sen snabbt hem och duscha. Sen cyklade jag upp till stefan där vi hade en jätte trevlig och rolig grillkväll. Det var dricka, musik, prat, allsång på skansen och lite annat busigt. Kom hem vid ett tiden och då hade jag verkligen ingen känsel i mina händer och ben och i mitt ansikte. Usch vad kallt det var och cykla hem i bara en tunn jeans jacka :S gör jag knappast om.

Nu är jag uppe tidigt som tuppen och ännu mer sjuk.. nu är det inte kul alltså !! hur ska jag orka med dagen?! mår skit..men men det är bara en dag kvar nu på jobbet, sen får jag vila ett tag. Nu måste jag äta upp min frukost. have a nice day!  puss

trött

Nu är jag hemma .. kvällen har varit helt kaos men kul ändå .. känns inte fel med 1100 kr efter en kväll! ;) shopping på tisdag med baby det vill säga!!

Vet ni !!!!!!!!! när jag kom hem nu ikväll så låg det ett röstkort på dörrmatten:D fatta, jag har fått mitt första röstkort för att jag fyller 18 år dagen innan valet ska göras. Nu börjar jag bli nervös faktiskt ...........

En sak till, en supergo kille ringde mig ikväll.. sådana borde det finnas flera av.. har man tur får man träffa pojken om några helger. inte alltid man har en främling på luren.. nej nu ska jag sova .. upp tidigt och jobba imorgon bitti igen. puss på er!

sjuk


bebis jag saknar dig :(

Jag blev hemma idag, låg typ nersövd i mina morfin tabletter igårkväll, sådan smärta hade jag.. fyfan kunde knappt gå! Sen har jag ont i halsen och är förkyld. Känner mig helt hängig. Måste vila nu under dagen för kl 3 ska jag vara på plats och servera på bröllop. Kommer väl hem runt 22.00 ikväll.

Usch min lägenhet är hur skitig som helst, har inte hunnit städa sen jag kom hem från ungern. Om jag får ork så måste jag försöka börja lite.

Min 18års dag börjar verkligen närma sig när folk frågar vad jag önskar mig i artonårspresnt. Shit jag vet inte vad jag önskar mig?! för första gången i mitt liv så är det helt tomt liksom. Vad borde man önska sig när man fyller 18? Längtar verkligen till den 5 juni då vi ska ha släktfirande. Vet inte hur länge sen det var jag träffade alla på samma gång. Kommer bli en jättemysig kväll tror jag. Och dagen efter det så fyller jag arton och då är det bara att ladda för utgång på partykryssning med tjejerna. oj oj oj farligt!

nej nu måste jag borsta tänderna och lägga mig och vila lite. skriver mer ikväll när jag kommer hem om jag inte hinner/orkar innan dess. ha en bra dag i solen, puss

Joe Labero


Förjävla snygg
FÖRJÄVLA GRYM!
kvällen var magisk!

Önskelista!

♥ Ny mobiltelefon

♥ Elgrill

♥ Pengar



♥ Presentkort på Ikea




♥ Kort på hälsoskaparna



23 DAGAR KVAR NU!!!!!!!!!



Kommer inte befinna mig hemma ikväll utan direkt när jag kommer hem från skolan hämtar min familj mig och så ska vi åka in till strängnäs och först äta på kinarestaurang (dagens höjdpunkt).. Sen ska vi titta på Joe laberos trollerishow.. Okej bli inte förvånad om jag är helt psyk när jag kommer hem. Kommer antagligen tro på spöken och magier och så.. Den mannen kommer sätta griller i huvudet på mig..farligt!

nej nu ska jag dunka lite musik i lägenhet så jag väcker mina grannar lite sådär härligt på morgonen ;) puss

allergiska besvär

Kom nyss hem från läkaren, fick en receptbelagd medicin mot min allergi.
Loratadin Sandoz. Så nu hoppas jag att jag börjar må bättre om några dagar så jag kan ut och springa igen.
haha gissa vad min medicin kosade?! ;P 9 kr.. alltså nio kronor.

jag börjar bli sjuk, har fått ont i halsen och är trött i kroppen. bara jag slipper influensan som går nu med feber och så. Inget jag vill ha!! Mycket jobb väntar i helgen och det får jag inte missa bara. Nu ska jag plugga lite innan min skjuts kommer. pusspuss

Full rulle hela dagen!

Ja det kan man gått säga ..


sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar!!!!!

Vi hade bara information & layout idag men det var inte mycket vi gjorde där inte.. Jag och stina hade muntliga i engelska och det gick hyffsat, klarade ett godkänt iallafall.. Men det var på gränsen sa han :S Sen höll och maria vår presentation om vårat dansprojek som också gick bra. Sen var det hem och sitta barnvakt. Vi satt ute i solen och käkade kakor och drack festis, sen så lekte vi med vattenslangen tills alexandra blev arg ;P var inte lika kul när de skulle spruta ner mig med vatten... men det tyckte tydligen de.. sen gick vi in och byggde lego, slutade med att killarna drog därifrån och jag satt ensam kvar och byggde på mitt zoo.. haha ja man lever sig in i barnvärlden lite för mycket ibland.. Direkt efter att jag suttit barnvakt kilade jag iväg på en supermysig grillkväll med singstar, studsmatta, kubb, tjejsnack och bajsan hamstrar. Jag har haft en super kväll kan man säga :D

nu är jag hemma och lyssnar på bra musik och kollar runt på mobiltelefoner och bärbara datorer. Vi måste ju lämna in våra datorer över sommaren och det betyder att jag blir dator lös i ca 2 månader VILKET JAG INTE KOMMER STÅ UT MED. Måste därför inskaffa mig en egen dator om jag inte kan få låna en av min snällla farbror som just nu befinner sig i tunisien. får flörta lite när han kommer hem ;) och ny mobil önskar jag mig i födelsedagspresent då min har sjungit på sista versen. Nu dras jag med den odödliga samsungen. Tappad från balkongen, simmat i vatten, ja gud vet allt vad den mobilen varit med om. Men död är den då inte ..

En människa hoppa framför tåget idag igen ..fyfan säger jag bara! det är förskräckligt :( så tragiskt att en människa ska behöva må så dåligt så det går så långt att man tar sitt liv framför ett tåg. Hur överjävligt livet än känns och hur mycket man än vill försvinna från sitt liv så kan man inte bara gå och ta livet av sig. Vad väntar i framtiden? Tänk på alla anhörigas liv som också är helt förstörda.. Ett liv kan vara hur mörkt som helst men det finns alltid en glimt av ljus. Sträva mot den så kommer solen fram tillslut

Nu ska jag ringa mami! puss.


en till förare på vägarna!

BRUDEN HAR TAGIT KÖRKORT! grattis älskling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mycket är bra

Godmorgon, jag är på strålande humör :D jag är sams med mamma och min bror är gullig, stina fyller 18 år nästa vecka, kryssningen och min 18 års dag börjar närma sig, alla tar körkort, vi har typ ingenting i skolan, det är fint väder, jag njuter av livet, jag ska jobba på bröllop på fredag vilket är bland det roligaste jag vet, det är få få få dagar kvar i skolan och idag är det Onsdag (y)

nu ska jag borsta gaddarna.. skriver mer senare idag! önska mig lycka till på muntliga i engelska. sen är skiten över! pusspuss

kiss me thru the phone

Promenaden blev väldigt mysig och vädret var med oss hela tiden också :) nu har jag precis ätit en jättegod middag som jag slängde ihop relativt sanbbt. ni ska till och med få en liten bild också.



jag är fröken nyttig nuförtiden förstår nu.. Sanna ringde nyss och skulle inte med och träna och inte komma ikväll heller för att hon ville träffa sin mamma och syster innan hon skulle till göteborg. Så det blir att pallra sig iväg själv och träna och sen mysa med massa godsaker framför tv:en ikväll.

Imorgon har jag muntliga nationella i engelska, vilket är mitt sista nationellaprov för detta år. Känns så förbaskat skönt. Sen har vi enbart en presentation i information & layout och ett stort prov med Lotten sen är det klart med allting. Kan ni tänka er att jag bara har 11 skoldagar kvar :D det är så några så jag knappt förstår det själv. sen den 2 Juni blir det klasskrök som förra året. Alltid lika fulla och alltid lika kul.. min klass är ju bäst som vanligt♥

Nu måste jag verkligen ta disken. berget rasar snart och då får jag plocka porslinsbitar
och det har jag ingen lust med. pussis

lalala

Matteprovet gick inte speciellt bra, men jag struntar faktiskt i det nu. Jag kunde heltenkelt inte mer och vad ska jag göra då liksom?! På lottens lektion skrev vi årsredovisningen av UF klart. Kan ni fatta :D HELA UF ÄR AVSLUTAT, ALDRIG MERA!

Vi hade inte speciellt mycket att göra på eftermiddagen så jag tog 3 tåget hem. Nu ska jag gå en lång promenad med sanna och berra i en timma :) sen ska vi träna sen blir det mys i soffan ikväll igen :)

skriver mer sen .. puss

lite glada piller tack!

jag är så arg så arg såååå jätte arg !!
matten går åt rena helvetet .. 4 timmar prov imorgon. japp där rök mitt vg. hej med det .. vi ses i en annan tid. godbye, adjöss, hejdå.. auf wiedersehen..

jag har gjort 3 tal ikväll och inget av de kunde jag slutföra. duktig flicka den där alexandra. FYFAN!

nej nu är allting slängt så långt bort från mig så jag slipper se skiten. Nu ska jag sova för att ens orka gå upp imorgon bitti. Jag hoppas också att jag är på bättre humör då ..

GRATTIS LINUS TILL KÖRKORTET ! :D
så himla duktig! imorgon hoppas jag på en åktur ;P


godnatt sweeties, pussis

IG, bra jobbat alex

Nu borde mamma vara stol över sin dotter när hon har fått IG på nationella engelska läs&hör.. eller kanske inte.. Fyfan vad misslyckad jag är när det gäller engelska. Jag är kass rakt igenom. Dock var jag bara 2 poäng ifrån godkänt, och som vanligt hade jag inte svarat på hälften av frågorna. Hade jag varit smart och försökt kanske jag hade tagit de där dumma poängen. Uppsatsen har jag inte fått reda på än och muntliga ska jag göra på Fredag. Muntliga är väl det enda som jag kommer få g på. usch ..

Läkarna ville inte ta in mig imorse, så fick en tid på torsdagmorgon istället. Nu sitter jag på lektion med jani, som vanligt gör vi typ ingenting vilket gör mig skapligt rastlös. Ikväll blir det att råplugga matte så jag klarar nationella i matte imorgon bitti.

26 dagar kvar till min 18 årsdag och KYSSNINGEN! feeeeest ..

Nu ska jag gå ut och ringa mamma och berätta det "roliga" beskedet om mitt engelskaprov. hörs senare. puss

du ska vara ensam!

Att ha kusinerna här var jättemysigt, vi hade världens brottningsmatch i min soffa kan jag säga ;) och innan de skulle gå sa den minsta (3år)
- alexandra, du ska inte få några barn..du ska vara ensam.. tycker du om det?
hahah så jävla elak men så söt på samma gång :D älskar mina små pluttisar.

Sen stack jag och sanna och tränade som vanligt, sen kom saga förbi en stund så satt vi och prata om allt och ingenting..Nu har jag pluggat klart både ergonomi uppgifterna och pluggat lite matte.. nu orkar jag verkligen inte mer!
ska sätta mig och kolla på någon film tror jag. varva ner lite.

imorgon måste jag ringa läkaren när jag vaknar för min pollenallergi är inte kul nu.. snuvi jämt, huvudvärk, svullna ögon och svårt att andas när jag tränar ute. vi får se vad de säger imorgon :) nu ska jag kila till soffan. pussar

söker snygg kille med snygg båt!


helgen har varit kanon ;) fredagskvällen var super, lördagen i kungsör var jättemysig. Grillade först hos Kim, gott gott..Sen skulle vi egentligen partaja på kvällen men vi båda var helt mosiga så vi låg och myste i soffan hela kvällen istället. Nu har jag kommit fram till att både jag och stina söker en snygg, rolig kille med båt till sommaren ;) tänk att ligga på däck och sola eller bara köra ut till en tight ö och steeka sönder en heldag eller varför inte två :D vi får jobba på dethär.. jag har ju fått ett napp redan så en stor pansarbåt som blöjer mälaren kan vi ju alltid ta om vi vill ha ^^ haha ..

Nu ska jag börja laga lite lunch och sen kommer faster med mina två små busar till kusiner. Sen blir det att träna och om jag hinner så ska jag kolla på slutet av brudarnas fotbollsmatch .. resten av kvällen kommer tyvärr bestå av plugg.

juste glömde berätta att jag åkte byn runt några varv igår med rallybruden sara :D galet vilken snygging! ni skulle se hur snygg hon var när hon satt där bakom ratten . jag är stolt över dig gumman! älskar dig

nu blire lunch för hela slanten och sen stek på balkongen. p&k

-06




saknar dig gumman!

JAG HATAR ENGELSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okej nu har jag lugnat ner mig lite :) tacobuffen var iallfalla god och glada ungar fick jag hämta på dagis. Sånt gör mig glad! Det blev ändrade planer för ikväll, stina kommer hit istället och så åker jag till henne imorgon istället :) en helhelg med stina kan inte blir mer än crazy och bra :D <3

Nu sitter jag här och kastar i mig maten för att snart dundrar bruden in och emelie ringer väl närsomhelst också..
Nu måste det fixas lite. trevlig kvälll. puss

fult typsnitt

nu är jag här igen .. jag har också kommit på att mitt typsnitt på bloggen är jävligt fult. Får ändra detdär såfort jag får tiden. Idag blir en kortis dag, nationella engelska hör + läs. Sen så har fortet vunnit på lotto så vi får tacubuffe.. haha nej inte riktigt så ;P men vi får så sällan tacubuffe så man måste ju hurra lite när det väl inträffar. Sen blir det 2 tåget  hem för att sitta barvakt åt skruttisarna. Sen dagens höjdpunkt blir kungsör till sockersöta människor. Men ikväll delar jag säng med mina crazy stina.

kvällen slutade sent igår för jag kunde inte sluta skratta åt lollo.. jävla mupp!
men jag älskar dig ändå gumman, du är bra♥

Nu håller jag tummarna att papprena sköts rätt för min nya "kanske" lägenhet :D ni får veta sen..
ha en bra dag, puss

en bra start


en mycket gammal bild på mig och lojs sen början av 06

Nu är jag hemma från skolan igen.. mycket bra skoldag! Först matte där jag var rätt okoncentrerad. Sen svenska där vi fick en hel del gjort. Fick slutbetyget mvg i admenistrationskursen. Nu är jag nöjd. Har en lägenhet på napp igen också. Men kommer med mer information om det imorgon. Men hoppas hoppas. Nu sitter jag här och smäller i mig lite lasagne innan jag ska plugga lite information & layout innan jag ska iväg och träna. Ska handla med mamma ikväll också.

Imorgon är det bara nationellaprov i engelska och sen hem för att sitta barnvakt. Sen bär det av till kungsör och sova hos stina ;) mys!

nej nu ska jag plugga.. puss

home!


Ja nu är jag hemma igen.. riktigt skönt måste jag säga! Vet inte varför jag alltid har sådan hemlängtan när jag är bortrest nuförtiden. så var det aldrig förut. Jag har haft en jättebra vecka med min familj iallafall. Tro det eller ej men det funkade. Inga större bråk och inga tårar. Solen har stått högt upp på himlen och vi har haft 27 grader. Är jag brun?! nej det är jag inte då detta inte var någon solsemsester. Har inte solat en enda dag. Men det har varit grymt skönt att kunna gå runt med bara en klänning och ett par shorts utan att frysa. det gillar jag!

Hinner inte berätta om veckan nu så det kommer senare tillsammans med bilder när jag får tid. Idag är det skola och jag längtar.. jag vet det låter sjukt. jag saknar ihjäl mig efter min klass och tony.. Jag har även fått massor av energi nu när jag varit borta så nu jävlar ska jag sätta fart i skolan och kämpa de sista dagarna. 3 veckor kvar :)

och! GRATTIS TILL KÖRKORTET SARA!! DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG, NU SKA VI UT OCH GLIDA ;)

Nu ska jag packa och sen kila ner till bussen. pusspuss

RSS 2.0