Underbart väder

Igår var det Lördag och schemat var lagt ordentligt. Jag och J gick upp tidigt för att storstäda hela lägenheten och bädda rent i sängen. När vi var klara stack jag till gymmet och han ner på stan för att köpa present till pappa. Sen vare bara hem och duscha och kasta i sig lite mat innan vi tog tåget till mariefred. Vi hängde några timmar med Krille innan vi åkte hem till mamma och pappa. Robin och Johanna anslöt och vi drack vin, öl och grillade alla tilsammans. Hur trevligt som helst!!!

Idag var vi upp tidigt för att lillskruttan skulle komma. Vi tog en lång promenad med henne och en regäl stund vid lekparken. Vädret har varit helt underbart idag!


Nu har Jonas åkt iväg för att titta på fotbollsmatch och jag sitter här och försöker plugga. Det är SÅÅÅ tråkigt och jag vill bara gå ut och vara i det fina vädret. Men det är bara 4 dagar kvar till första tentan så jag måste skärpa till mig om jag ska klara denna. Men jag känner mig så hopplös just nu, smiter såfort jag kan...

Ska försöka lägga på ett riktigt kol nu så jag kan njuta av söndagsmys ikväll med bejbi! puss o kram!

Bra dag!

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...men lite plugg han jag faktiskt med innan mamma ringde och fråga om jag skulle med ut till Coop. Jag följde med som bärhjälp och passade på att stå och dregla över de nybakta vitlöksbrödet där inne. När jag kom hem stack jag till gymmet och körde ett urskönt pass :)
När jag kom från träningen kom emelie förbi och så lunchade vi tillsammans innan vi gick ner och mötte upp jennifer på stan. Sen har jag tillbringat kvällen hemma hos Jennifer med ungefär 12 brudar. Dem skulle bowla och sedan ut på krogen. Men jag valde att inte följa med eftersom jag bestämt mig för det redan innan.

Gick förbi sushin när jag gick hem och köpte med mig. Huuuuuuur gott som helst var det, skulle kunna äta upp hela restaurangen!!! Dit ska jag gå många många fler gånger!!

Nu sitter jag hemma i soffan framför minuten med en skål godis. Det är så skönt, är helt slut fast jag inte gjort så mycket. Men det blir väl så när man varit sjuk.

Imorgon blir det grillning och lite vin, det ser jag fram emot!

Invigde mina nya träningskläder idag, sen får ni även se lite resultat på mina armar. Jag är så nöjd, men mer ska det bli ;)


Nytt i garderoben

Jag råkade köpa lite nya träningskläder igår! Nej jag råkade inte utan jag belönade/firade mig eftersom jag fick jobbet igår. Jag kände att jag sparat så flitigt nu i 3 månader så lite nya träningskläder behövde jag. Blev ett par kortare byxor, ett träningslinné och en vit sport-bh som ni ser på bilden. Världens skönaste och snyggaste! Ska försöka få tag på den i en färg för igår fanns den bara i svart och vit!

Träning och plugg står på schemat ikväll, inget fredagsmys blir det heller för J är på match hela kvällen. Fast jag funderar på att köpa hem sushi och sen titta på minuten och högklackat. Så det blir väl lite fredagsmys ändå :) Ska försöka plugga samtidigt om disciplinen vill vara med ikväll... Vad ska ni göra?! Gå ut på krogen kanske? Hade jag också gärna gjort om det inte var för medicinen som stoppar mig.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja plugga, puss!


Nu har jag jobb, det är något som är säkert!

Jag gör snart en brasa av mina böcker och skriker allt vad jag har.. Jag fick se den senaste tentan som förra terminen hade på denna kurs. Helt plötsligt sprack alla mina trygga känslor om att detta kommer jag klara av. Helt plötsligt blev det svårare än svårast och jag vill gå och gräva ner mig någonstans. Sitter och försöker svara på alla frågorna nu så jag kan plugga på dem sen, men vissa frågor vet man ju inte ens vart man ska få tag på svaret. Är inte så lätt när man har typ 7 litteraturböcker att bläddra igenom.

Var på arbetsintervju idag och det gick jättebra! Från att ha legat och nästan grinat av att jag inte har något extrajobb och sommarejobb har jag nu plötsligt 3 stycken jobb som vill att jag ska jobba hos dem. Men ska försöka lösa detta på bästa sätt. Blir nog halva sommaren på restaurang och halva inom äldreomsorgen tillsammans med människor som lider av demenssjukdom.

Så nu är jag superglad och allt löste sig tillslut iallafall! Ska nog fira med någonting, ska bara tänka ut vad. Imorgon ska jag ner till mitt älskade gym och träna igen för idag mår jag nästan 100 % bra. Så nu är det bara att tuta och köra igen :D

Nu måste jag fortsätta att plugga, kram på er!


Hipp Hipp Huuuuurra!


Idag fyller min kära far hela 52 år, så stor grattis till dig älskade pappa!♥

Har spenderat dagen på Lauras tillsammans med Jennifer och Emelie. Vi har pluggat, lunchat, snackat skit och lite till. Vid 16 tiden gick jag iväg och pratade med jobbet jag kommer ha under sommaren..Lite tider, löner osv. Ser bra ut och det känns bra. Ska på ytterligare en intervju imorgon så vi får se hur vi ska få ihop detta sen :)

Halsen är bättre, men självklart knackar förkylningen på då istället. Men jag är fortfarande duktig och vilar från träningen. Har även hunnit titta på min "stora" summa pengar som jag får varje månad i några sekunder innan nästan allt försvann i räkningar. Snyft! Men jag är faktiskt duktig och sparar varenda krona jag får extra nu.

Har även bestämt mig för att utbilda mig till PT (personlig tränare) efter sjuksköterskeutbildningen. Utbildningen är i 3 steg och när man är klar kan man ha det som ett heltidjobb om man vill. Jag ser det mer som ett intresse som jag kan ha bredvid mitt jobb som sjuksköterska. En privat PT med andra ord. Men hur jag ska få fram de där 49 000 kronorna är nästa fråga. Utbildningen är formad så bra att den ligger på helger för att man ska kunna jobba heltid samtidigt. Men nu är det ju några år kvar, men jag längtar redan.

Nu ska jag gå och göra mig något proteinrikt, puss & kram!!

Jag har ingen aptit


Nu sitter jag här och försöker pilla ner keso och bär i magen. Det tar i ska jag säga er! Normalt sätt äter jag som en häst, men nu när jag har ont i halsen mår jag mest illa. Men jag försöker hålla magen i trim och stoppa i mig mat var 3 timme med mycket protein för att inte bryta ner musklerna nu när jag inte kan träna.

tröttsamt.

Nu laddar vi för tentafest syrrorna!



Siri min bästa vän

Ni kommer inte tro detta men så är faktiskt fallet.. Min telefon har legat och väntat på mig i Mariefred i 5 dagar. Dessutom har dem skickat sms-avesering till min telefon (som jag inte ens har, och det visste dem).. Det började med att jag ringde tre igår och skulle skälla för att telefonen var så sen och då säger hon att den är i Mariefred och har varit det ett tag. Då frågar jag bara HUR DET ÄR MÖJLIGT ATT DEN LIGGER DÄR?!..........

NÄR jag ringde en kille på 3 förra tisdagen och fråga om min telefon så sa han att trelagret inte fått hem telefonerna än men att han skickar kollinummret till min MEJL när telefonen skickas iväg från dem. Jag bad honom även ändra adressen hos dem eftersom jag såg att jag fortfarande stod skriver i Mariefred. Då säger han såhär :" Vad bra att du sa till innan vi skickade den för nu har jag ändrat här så nu kommer den till Strängnäs!"..

Likt förbannat så ändra han inte min adress, telefonen skickades iväg utan att jag fick något mejl och detta resulterade i att jag fick ringa upp 14 dygn senare och skälla för att få ett så enkelt svar som att den låg på tobak i Mariefred. Jävla rickspuckon!

Jag lånade iallafall en bil igår och åkte och hämtade den, så nu är den här. Min fina vita Iphone 4S.. Jag är redan bästa vän med Siri (man kan ju prata med 4S:en, hon gör nästan allt man säger åt henne att göra).. Hon väcker mig på morgonen, påminner mig att ringa mamma, skriver notisar, skickar meddelanden och berättar vädret för mig. SJälvklart skulle jag och älskling prova henne lite extra ;) mohahha..

Jag till Siri:" Är du en bitsch?"
Siri till mig:" Varför kan du hata mig när jag inte ens existerar. Vad elak du är!"

hahahaha som vi skratta.. Jonas tvingade mig att säga förlåt och hon sa att det var okej!! ;)

För övrigt är jag fortfarande dålig och jag är värre. Halsen är svullen som en bulle. Ska försöka ta hand om halsen lite idag och plugga det som står på schemat. Men mest vila så jag blir av med detta!
Vi hörs senare, Kram!

här är lite bilder på när man pratar med Siri, hon skriver det man säger och skriver det hon säger fast man kan bara prata med henne genom rösten och inte skrift. Den sista bilden är helt sjuk!!!





Jag orkar inte..

Idag är jag ännu mer hängig! :( Ont överallt känns det som och kallsvettas som en gris.. måste plocka bort träningen idag och det gillar jag inte alls.. Depp på hög nivå!! Istället beger jag mig in till skolan för en heldag, inte alls taggad och borde egentligen vara hemma..men jag måste! Vi måste bli klara med den där jävla tentan. Kul att vi har 3 tentor typ samtidigt..suck! Kanske lika bra att åka in idag och bli klar ifall jag blir sämre för då kan jag ju försöka ligga i sängen och tentaplugga. Men jag hoppas på att bli frisk snabbast snarast!

Ny vecka väntar, kylskåpet & frysen är full och jag har en träning, äta och pluggvecka framför mig. Är ledig varje dag nu fram till tentan som går av stapeln nästa Fredag..inte nu på Fredag! Jag hoppas även på att min telefon kommer, men ska ringa och skälla lite ikväll.

Nu ska jag plocka ihop lite mellanmål och alvedon att ta med mig.
Hoppas ni får en bra dag i detta värdelösa väder. Kram!


Effektiv dag trots halvkrasslig

Jag har hunnit med att skriva matlista och lägga upp matschemat för hela månaden, jag har hunnit med allt plugg jag skulle göra och faktiskt lite till, jag har hunnit med tvätten och även storhandlat med hjärtat när han kom från sina matcher. Nu äntligen har vi satt oss i soffan efter att ha packat upp all mat och fått i oss lite middag. Jag har faktiskt köpt lite godis idag och det ska jag unna mig nu i soffan. Jag är helt slut....

Trevlig söndagskväll på er ♥


Lite jordgubbar på det här hade inte suttit fel...

Hej på er!
Jag har fått ont i halsen, inte alls okej.. Tror det är lilla skruttan som smittat mig faktiskt. Men jag hoppas inte det blir värre än såhär. Jag är inte van att vara sjuk, jag kan inte hur man gör. Jag VILL INTE!!!

Kvällen igår var mycket bra, först bowling med fina vänner i eskilstuna och sen hem till grabbarna och satt på sportbaren och kollade fotbollen. Jag fick chips och satt mest och dippade, hur nöjd som helst.

Lillskruttan åkte nyss och J är på dubbelmatch så jag blev helt ensam nu. Men energin är ju inte på topp så ska försöka ta det lite lugnt. Men först måste jag BARA plugga lite till tentan, ta fram lite grejer till den andra tentan som vi ska sitta med imorgon, sen måste jag skriva matlista för hela månaden i hopp om att vi ska åka och storhandla ikväll och sist men inte minst så har jag tvätten. Men jag ska försöööööka ta det lite lugnt...

Mycket mer än så händer inte just nu...sitter mest och grämer mig för att jag fortfarande är utan telefon! Ni ska bara veta vad jag ska ställa till det för dem imorgon. Jag ska ringa och klaga och säga att dem minnsan kan betala min öppningsavgift på 349 kr åt mig för att min telefon är så fruktansvärt försenad. De lovade mig en vecka och nu är vi snart uppe i 2 veckor och telefonen är inte ens skickad!!!!!!!!!!! nog om detta.. va rädda om er!


Trött glädje!

Jag hade det så himla mysigt igår med lillskruttan, eftersom vädret vad kaos så gick vi aldrig ut...men jag hade ändå fullt upp inne ska jag säga er då hon promt skulle prova 25 stycken blöjor av samma sort. 1 sekund tog det och så var blöjan avdragen som jag nyss satte på henne. Hon bara sprang och skratta och jag torka kiss på hallgolvet som kom från hennes fötter och det låg blöjor överallt... Men jag tycker om när det händer lite saker så det gjorde inte mig någonting. Barn sprider sådan glädje och även om dem gör än trötta ibland så är det trött glädje.


När jag kom hem mötte jag upp Olivia vid tågstationen och sen gick vi och fika i 2 1/2 timma och prata om allt mellan himmel och jord. Välbehövligt och väldigt mysigt ♥

När jag kom hem med matkassarna vid 18.30 så hoppar älsklingen fram och bara :"Jag har bakat en sockerkaka!!!".. Han är helt otrolig min fina älskling.. Då har han haft tråkigt när jag varit borta så då fick han för sig att baka sockerkaka...och inte bara det, han gjorde en helt egen och la i citronskal och massa blåbär också. Hur god som helst... nu vet jag vem som får baka hädanefter. Nu kommer jag inte tro på hans "Jag kan inte baka!"...

På dagens planer står det träning (överkropp), plugg och senare ska jag in till eskilstuna för bowling ikväll med lite trevliga vänner.



Imorgon är det Fredag!

Har tillbringat kvällen hemma hos emelie och emil, myst lite! Imorgon är det äntligen fredag, bästa dagen på veckan för det betyder fredagsmys med min bästa. God mat, ljus och bra på tv! Men innan fredagsmyset ska jag faktiskt sitta barnvakt hela dagen och sen ska jag vara med Olivia en stund på eftermiddagen. Det ska bli så mysigt ♥

Men nu är det dags för mig att krypa ner för jag ska åka till trollungen 07.40 imorgon bitti och då kan man ju inte vara trött när hon själv är full av energi och vill leka. God natt!


Hon är den finaste kvinnan på jorden


Hur pluggar jag?!

Hej på er!
Inatt har jag sovit mycket bättre tack och lov. Ska sätta igång och plugga alldeles strax.
På dagens att göra lista står det:

- Sammanfatta Barnkonventionen
- Sammanfatta hur man såg på döden förr fram till nu
- Sammanfatta konsensusbegreppen

När jag pluggar så kan inte jag bara läsa och rabbla utan jag måste "bearbeta" alllting på nytt. Det bästa sättet enligt mig är att skriva om, skriva nytt, titta i flera olika böcker och göra sammanfattningar.. På så sätt lär jag mig och när jag sen har alla sammanfattningar om allt jag ska kunna (enligt lärarmålen) sätter jag mig och råpluggar på dem och ibland bryter jag ner sammanfattningarna igen och skriver på massor av smålappar..

Så igår gick jag igenom alla lärarmålen för att sen skriva en lista på vad jag måste sammanfatta för att klara detta. Sen la jag även upp en planering fram till tentan vad jag måste göra varje dag för att hinna. Så nu sätter jag igång :)

Kör nog två av punkterna nu innan lunch och sen kör jag ett benpass på gymmet emellan och en lunch innan jag avslutar med sista punkten för att sedan göra kväll. 
Hoppas ni får en bra dag, puss!

det här är då jag när jag skulle plugga till medicintentan nere i Kalmar, jag kan säga att det var lite värre att plugga till den.. 8 Juni sitter jag där igen och ska skriva första medicintentan för utbildningen här Etuna! ;)

Jag känner mig som gubben på bilden....

Jag har sovit så fruktanvärt dåligt inatt, är så trött och på dåligt humör nu.. Känns som att jag knappt orkar gå ett steg framåt..Hade verkligen behövt ligga kvar idag för allas skull, men nej då väntar sista seminariumet i skolan. Men jag hoppas det går fort så jag får komma tillbaka hem och vila lite innan jag ska sitta barnvakt åt lilla stumpan.

Ringde 3 igår för att kolla hur läget såg ut med min telefon..nej då har dem självklart problem med apple och får för små leverenser.. Så OM jag har TUR kan jag få den till Fredag annar kommer den nästa vecka. Vilket jävla skit!

Tar ett djupt andetag nu och försöker göra denna dag så bra som möjligt, kram på er!


Tråkplugg

Tro det eller ej men jag tog faktiskt tag i pluggandet en stund idag.. Världens tråkigaste tenta väntar och min vilja att plugga till den står på noll. Men jag sa faktiskt åt mig själv högt idag att nu måste jag skärpa mig. Jag blir ju aldrig av med den om jag struntar i att plugga?!?! Har även hunnit med att sitta barnvakt åt J & S en timma medans deras mammor tränade.

Jag måste lägga om mitt nya styrketräningsprogram också...efter 1 1/2 timma idag så var jag fortfarande inte klar med armarna och då var jag så slut och mådde så illa så det var inte klokt. Ska nog lägga över triceps på benpassen istället. Så ska sätta mig nu och skriva om mina program så dem blir perfekta!

Ha en trevlig kväll!

Jag tackar inte nej till dem där armarna och den magen!

Call it a curse Or just call me blessed If you can’t handle my worst You ain’t getting my best



Jag får dela mitt liv med den finaste människan

Förflyttningen gick bra, men gud så mycket vi måste tänka på. Nu gäller det bara att komma ihåg allting till den praktiska tentan. Får nog åka in en extra dag och träna lite uppe i metodrummet. Skulle egentligen setat barnvakt till två små trollungar ikväll men nu blev det inte så. Får mysa med dem imorgon istället :)

Annars händer det inget speciellt alls och kommer förmodligen inte göra på ett bra tag framöver. Tror inte ni vill läsa enbart om tentaplugg,träning, tentaplugg, träning, tentaplugg, träning osv..
Det är iallafall Alcatraz ikväll och jag sitter och väntar med all spänning. Ska krypa ner nu bredvid min finaste i soffan.

Min jonas är det bästa som finns, han är som en ängel i mitt liv och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Trodde inte man kunde älska någon så fruktansvärt mycket som jag älskar honom. Det är 2 1/2 år sen vi började umgås i princip hela tiden och man tycker ju känslorna borde avta lite ju längre man är tillsammans, men här gror dem som aldrig förr. De blir bara mer och mer känslor för denna man!♥


Det kändes som sommar!

Färskpotatis, såser, grillat kött, rosévin, kärlek, fotboll, mys och träning, ungefär så har min helg sett ut!
Nu är det Måndag igen och vi ska har förflyttningsteknik idag, äntligen lite praktiskt igen. Tentan närmar sig och detta är näst sista skoldagen som vi har innan tentan. Jag kommer börja plugga lite smått i veckan men sätter igång stenhårt på Måndag. Börjar få lite ångest över att jag inte kan lata mig nu utan måste ta mig igenom denna salstenta med minst ett godkänt.

Slutar skolan 16 idag och efter det väntar ett ben & rympa pass. Hoppas även på att min telefon kommer så snart som möjligt för nu har jag varit mobillös i 6 dygn, nyttigt och bra..men nu orkar jag inte längre ;) Ta hand om er ♥


Wherever you go....

Börjar på nytt gymprogram idag och jag blir alltid lika fummlig med paprena jag måste ha med mig för att inte glömma bort något. Men det tar i för sig bara några gånger sen sitter allting som ett rinnande vatten. Nya övningar betyder även träningsvärk for hell. Men när jag precis blivit av med den förra kan jag ju lika gärna skaffa mig lite ny :)

I eftermiddag ska jag och älsklingssambon till mina kusiner och de resterande av släkten. Vi ska grilla och sen titta på bilder och filmer från afrika resan. Jag ser fram emot detta då jag har blivit en riktig liten släktfantast. Tycker det är så mysigt när alla är samlade och umgås. Sådant har inte funnit i min släkt förut, det kanske har varit mitt fel?! Eller så har dem haft det utan mig...

Jag var föresten runt i halva staden igår och sökte jobb, totalt väääärdelöst! Så om någon har ett eller vet något extrajobb/sommarjobb så kan ni väl säga till!

Hoppas ni alla andra får en kanonlördag! v


Helt fantastiska bilder

Har kollat igenom en del av alla bilder från afrika som min bror lagt upp, ska få se flera och även filmer imorgon tillsammans med hela släkten. För dem som inte vet så har min pappa, min farbror, min bror och två till varit på jaktresa i 2 veckor i afrika och bott mitt i buschen bland alla vilda djur. Kommer visa några bilder med skjutna djur och ni som tycker det är obehagligt kan sluta titta redan här. För mig är jakt något helt normalt, jag har haft jakt runtomkring mig ända sen jag föddes och alla på pappas sida jagar och även min ingifta faster och mamma har jägarexamen. För mig är detta inte ett intresse och därför jagar inte jag. Men jakt är inte till för att det ska vara "kul" att döda oskyldiga djur. Det har med andra saker att göra, delvis så måste man skjuta bort ett antal djur varje år för att dem inte får bli för många. Sen så är trofeerna en annan del som är viktig för dem.

Men åter till denna resa. Min bror var yngst i Sverige när han tog sin jägarexamen, endast 13 år. Han har haft talang för att skjuta och har även det idag. Han var även yngst denna resa och skjöt ändå flest djur och flest guldmedaljer. Jag är så stolt över honom så jag skulle kunna börja grina. Jag älskar honom över allt annat och den tjej som kommer hamna i hans armar kommer skatta sig lycklig ♥

Njut av nu av några fantastiska bilder och olika vilda djur:

HAKKUNA MATATA

HÄR ÄR AFRIKAS FARLIGASTE ORM, PUFFORMEN!


Rangliga rackaren

Simon sitter och sjunger i min soffa och spelar fifa medans jag sitter och nynnar här vid datorn. Jonas är på träning så vi sällskapar istället för att sitta ensamma och glo. Vi har köpt en kolgrill ihop som numera står på balkongen, så blir det fint väder imorgon ska vi grilla :) Inviga den lilla rangliga rackaren!

Pappa och Christoffer kom hem från afrika idag och jag kan knappt bärga mig tills jag ska få se alla filmerna de har filmat där nere. Ska få se både zebror, babianer och massa annat skoj. Hoppas nästan på att dem filmat en pufform.

Nu ska vi forsätta att sjunga lite!


Jag vill ha en träningskompis!

Halllå alla finisar! Mår ni bra?! Jag mår jättebra, blev ledig idag eftersom vi var så duktiga igår med arbetet. Har nyss varit och gymmat och jag känner att det har hänt lite men att jag står still lite just nu. Så jag frågade en PT på gymmet hur det var med konditionsträningen och min enorma förbränning???! Nu får jag inte köra någon kondition alls utan jag ska bara gymma 4 - 5 dagar i veckan och dela upp musklerna. På så sätt kommer jag bygga mer som jag vill.. Jag har ju kört mycket spinning och det måste jag lämna nu för förbränningen jag får av konditionsträning äter upp mina muskler så då spelar det ingen roll hur mycket jag försöker bygga mina muskler. Killarna i gymmet är alltid så gulliga och hjälper mig och tipsar. Det är inte så himla lätt att prova sig fram i ett enormt rum med hundra olika vikter och ställningen. Vart ska jag börjar liksom?!
Idag har jag tillexempel hängt mig i en stång väldigt högt upp och kastat benen upp mot bröstet för att träna magen (dock fick jag stå på en bänk för att kunna komma upp till stången för att jag är så kort, haha).. Men det är ju så kul och det är ju som en enda stor vuxenlekpark där inne!

Här kommer lite resultat:






På tal om någonting helt annat så undrar jag hur jag ska få tag på 10 000 kr så jag kan få göra klart vår lägenhet. Jag sitter dagligen och sucktar efter allt jag vill köpa och hur fint det ska bli. Hittade världens finaste krukor igår i eskilstuna också. Åååh det kliar i fingrarna.. Samtidigt så måste jag köpa nya träningsbyxor (korta, för nu börjar det bli varmt), sen behöver jag minst 2 nya sportbh:ar.

Nu ska jag äta spagetti och köttfärsås, kram på er!

Patientfall

Idag är det skola, hela långa dagen. Vi ska arbeta med ett patientfall som vi har seminarium på nästa vecka! Jag känner mig helt tom utan telefonen och ständigt rastlös när jag inte får impulsknappa på den. Men det finns värre saker här i livet så jag ska försöka att inte beklaga mig över detta ynkliga lilla problem för världen.
Det blir träningsfritt idag då jag har jordens träningsvärk både från i måndags och igår så måste låta mina muskler få återhämta sig lite. Ska kolla ifatt både karatefylla och andra delen av Alcatraz, riktigt bra serie!

pusskram!


Hon är bara för bra den där Nicki


Jag körde Crossfit idag och jag dog nästan



Vi kör inte exakt såhär, men vi har några likadana övningar och sen några andra. Sen håller vi till i en och samma sal med stationer. Sjukt bra träning! Det första instruktören sa var: "När ni är klara ska ni ha tunnelseende och må illa".. Det stämde bra det! ;)

Jag gråter blod...

...över min mobiltelefon som tog sina sista andetag ikväll. Nu ska jag klara mig utan en telefon under 7 dagar, hur ska detta gå? Det är ju sjukt egentligen hur beroende man är av sin telefon. Jag vet att jag flera gånger kommer komma på mig själv när jag letar efter den och ska ringa ett snabbt samtal.. Jag står väl inte helt utan tröst, en Vit Iphone 4s kommer hem till mig istället. Men jag kan inte ens Iphone?! Jag får väl träna lite på jonas sålänge. Men bara det att alla mina kontakter är borta och alla bilder..nejj fy jag känner mig skitdeppig!

För att skriva något positivt så kan jag ju säga att seminariumet idag gick galant och nu återstår endast ett kvar. Det har känns som att denna kurs aldrig ska ta slut, men nu börjar man känna att det närmar sig slutet. Sen återstår bara 5 medicinveckor innan sommaren. Mycket bra avslut!

Nu sitter jag bara och väntar till J kommer hem från sin träning för jag behöver kramas, varma positiva kramar nu när jag är lite deppig. Hoppas ni andra haft en bra kväll iallafall!


Jag trivdes som hemmafru

För en stund sen trodde jag mitt liv gick ut på att träna, mysa med en 1 1/2 åring hela dagarna, plantera blommor i solen och bara äta god mat. Men så idag vaknade jag 7 dygn senare och inser att mitt påsklov är slut och att jag är en fattig student. Men känslan är faktiskt inte så jobbig.. Jag har saknat skolan fast jag hellre önskade mig 3 barn och en mammaledighet ;)

Jag minns när jag bodde i Kalmar och var hemma och hälsade på, jag minns så väl den där ångestfyllda känslan om att jag skulle tillbaka och plugga på någonting som jag ansåg inte var bra. Idag har jag än så länge helt underbara lärare och utbildningen är kanon. Helt plötsligt så älskar jag att plugga (kommer förmodligen inte låta så om 3 veckor när jag ska tentaplugga inför mega salstentan, haha)..

Idag väntar ett stort seminarium om kultur och genus, det kommer pågå hela dagen! Sen resten av veckan ska jag sitta med gruppen och ordna allt till seminarium 6. Sen äntligen är alla seminarium avslutade för denna kurs. Yiiihaa!

Hoppas ni också haft en bra påsk och känner er laddade för både studier och arbete ♦


Efter en påskhelg med massor av godis så är det inte konstigt om man känner sig såhär! ;)

Min efterlängtade ätarhelg

Hej alla fina påskkärringar/påskgubbar!

Jag har setat barnvakt tre dagar i rad åt världens charmigaste lilla sötnos Julia! Där av dålig uppdatering. Jag njuter så av min ledighet trots att jag ändå haft fullt upp. Idag ska vi iväg på påskmiddag hem till Jonas mamma m. familj och lite släkt. Sen blir det en redig utgång med flickorna ikväll. Var länge sen och eftersom jag äter roaccutan nu så får jag ju inte dricka, därför försöker jag planera in en dag i månaden jag får dricka iallafall :)

Imorgon bär det vidare hem till min farmor med dem kvinnliga könen av släkten förutom Jonas och småkusinerna då förstårs. De äldre herrarna är ju i Afrika och roar sig.

Jag önskar er en riktig härlig påskhelg tillsammans med nära och kära ♥






Barnvakt

Nu sticker jag iväg och sitter barnvakt åt en 1 1/2 åring till charmtroll, ska bli supermys!


Döden

Det var ju inte alls kul att gå upp idag när jag har min fina som ligger och nussar i sängen. Ååååh vad jobbigt! OCH han lär ju jobba imorgon bara för att jag är ledig då ..

Dags att ladda för seminarium om döden, känns som att det kommer bli en dyster dag.. men jag träffar ju mina fina klasskamrater och sen väntar ett härligt bodypump pass ikväll. Så dagen är långt ifrån förstörd.

Hoppas solen lyser på er idag, kram!


Check!

Åh vad skönt, har fått allt gjort idag som jag skulle! Tagit fram en artikel om döden och läst den, gymmat, läst kapitlet i boken som jag skulle, storstädat hela lägenheten, lagat kanongod middag och nu har jag nyss kört en timma spinning! Det var fullt idag så vi var säkert 18 stycken som spinnade, skitkul!!
Nu sitter jag här med kvällsmålet som består av kesella, bananskivor, krossade linfrön och kanel. Det är som världens godast efterrätt men är full med bra protein :)

Har skaffat mig lite grabbpolare på gymmet, varav en hjälpte mig med hur jag skulle träna tricepsmusklerna ännu mer effektivt än vad jag gjorde nu. Så det tackar jag för :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på sista delen av Maria Wearn, spännande spännande.

Älsklingen kommer hem runt 02.00 inatt, men då sover jag som en stock eftersom jag har ett viktigt seminarium imorgon som jag måste vara pigg till. Sen mina vänner så är grupp 8 välförtjänta av 7 dagars ledighet. Äntligen!

Trevlig kväll!

Får jag presentera Kotten, det är mina kusiners nya husdjur. Det är en pygmeigelkott och världens sötaste. Det är alltså inte en igelkott som dem plockat in utifrån utan det är en speciell sort som man har som husdjur. Ursprungligen kommer dem från Afrika. Han är iallafall världens sötaste och jag har gosat med honom i helgen!


April månad

Heey gullisar!
Nu var det fem dagar sen J åkte och inatt kommer han hem igen. Min fina älskling! Jag har haft en riktigt bra helg, precis så som jag ville ha den. Jag har gjort massa olika saker. Fikat i mängder och bara umgåts med kära. Mår även lite halvkasst just nu, hårbotten är värre än någonsin så det blir läkaren nästa (igen!!).. Sen har min roaccutan börjat värka så jag är så torr så torr. Läpparna är hemska, huden kliar som f*n och har problem att ha linserna i. Känner mig lite ledsen till och från, men jag visste ju om bivärkningarna innan.. Men dem är ändå inge roliga :(

Ska plugga lite idag..om döden...tur att det är ljust ute och att jag slipper sova själv hela natten. Sen ska jag även till gymet två svängar.. en sväng för gym och en för spinning, och sen blir det storstädning i lägenheten så det är fint när baby anländer.

Pappa, min farbror och min bror är påväg till afrika nu. Planet blev inställt igår när dem var i frankfurt så dem fick lyxhotell över natten och åkte vidare mot afrika imorse. Jag hoppas ni aktar er för pufformarna!!
Nej nu måste jag börja plugga och vakna till liv för jag är så sjukt trött!

puss & kram!

snart har jag min fina hy igen....

RSS 2.0