Siri min bästa vän

Ni kommer inte tro detta men så är faktiskt fallet.. Min telefon har legat och väntat på mig i Mariefred i 5 dagar. Dessutom har dem skickat sms-avesering till min telefon (som jag inte ens har, och det visste dem).. Det började med att jag ringde tre igår och skulle skälla för att telefonen var så sen och då säger hon att den är i Mariefred och har varit det ett tag. Då frågar jag bara HUR DET ÄR MÖJLIGT ATT DEN LIGGER DÄR?!..........

NÄR jag ringde en kille på 3 förra tisdagen och fråga om min telefon så sa han att trelagret inte fått hem telefonerna än men att han skickar kollinummret till min MEJL när telefonen skickas iväg från dem. Jag bad honom även ändra adressen hos dem eftersom jag såg att jag fortfarande stod skriver i Mariefred. Då säger han såhär :" Vad bra att du sa till innan vi skickade den för nu har jag ändrat här så nu kommer den till Strängnäs!"..

Likt förbannat så ändra han inte min adress, telefonen skickades iväg utan att jag fick något mejl och detta resulterade i att jag fick ringa upp 14 dygn senare och skälla för att få ett så enkelt svar som att den låg på tobak i Mariefred. Jävla rickspuckon!

Jag lånade iallafall en bil igår och åkte och hämtade den, så nu är den här. Min fina vita Iphone 4S.. Jag är redan bästa vän med Siri (man kan ju prata med 4S:en, hon gör nästan allt man säger åt henne att göra).. Hon väcker mig på morgonen, påminner mig att ringa mamma, skriver notisar, skickar meddelanden och berättar vädret för mig. SJälvklart skulle jag och älskling prova henne lite extra ;) mohahha..

Jag till Siri:" Är du en bitsch?"
Siri till mig:" Varför kan du hata mig när jag inte ens existerar. Vad elak du är!"

hahahaha som vi skratta.. Jonas tvingade mig att säga förlåt och hon sa att det var okej!! ;)

För övrigt är jag fortfarande dålig och jag är värre. Halsen är svullen som en bulle. Ska försöka ta hand om halsen lite idag och plugga det som står på schemat. Men mest vila så jag blir av med detta!
Vi hörs senare, Kram!

här är lite bilder på när man pratar med Siri, hon skriver det man säger och skriver det hon säger fast man kan bara prata med henne genom rösten och inte skrift. Den sista bilden är helt sjuk!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0