Nu är det snart dags!

Lägenheten är en enda stor röra med kartonger överallt.. Det är inget hem längre :( Jag har iallafall hunnit långt idag men var nära att bryta ihop flera gånger då jag verkligen hatar att packa .. det är så himla mycket!

Nu står resväskan vid dörren packad och klar för Norge! Åker tidigt imorgon bitti och är hemma sent söndagkväll!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA! Massor av pussar och kramar från mig♥


Mer och mer känslor fyller mitt hjärta ....

Godmorgon!

Idag ska det handlas inför norgeresan och packas i lägenheten.. Återkommer senare om jag hinner!

Hoppas ni mår bra! puss

att-göra-lista

Jag sover som aldrig förr... Blev 14 timmar till inatt och då var jag fortfarande trött när jag vaknade! Men det är bra, för då kommer jag vara superpigg till norgeresan och allt annat jag ska pyssla med de sista dagarna...
Kilade iväg och fräschade till håret imorse och sen så solade jag efteråt. Man måste ju vara lite brun när man ska vistas i klänning under vinterhalvåret. Eller nej det måste man inte, men det är snyggare :)

Nu väntar jag på mamma, vi ska in och fixa lite saker i strängnäs och sen blir det att åka och hämta kartonger så jag kan börja packa. Alex skulle hjälpa mig imorgon.. ja för det är ju en hel del! Men ska kasta så mycket skit som möjligt som nu befinner sig i mina lådor och skåp.

Dags att sätta sig ner och köra en att-göra-lista. puss!


you♥


Hopplösa människor

Jisses vad jag har slagit mig fram idag bland alla männsikor.. Jag hade glömt hur överjävligt det var att åka iväg och handla under mellandagsrean. Sen så hittar jag aldrig något på rean utan köper kläder för orginalpriser iallafall, varför då åka iväg under mellandagsrean? jävla dumskalle!
Jag hade seriöst lust att döda tanter och skrikande barn idag.. Var helt galen rent ut sagt.. I varenda affär stod jag i kö till provrummet i ca 30 minuter för att sen stå i kö ca 30 minuter till för att betala skiten. Skrikande ungar och äckliga tanter som tror att det kan tränga sig..
Nej det där var inte riktigt min grej. Men jävligt mycket fattigare är jag men himla fina grejer har jag med mig hem.. Nyårsklänningen är inhandlad så nu är jag nöjd!

Finns det något bättre än spagetti och köttfärsås? Nej jag tror inte det, har nyss tryckt i mig två portioner.

Vinnie Paz – End of Days Feat. Block McCloud
Swollen Members – Pornstar - Feat. Tre Nyce

dessa låtar får hela min kropp att dö av lycka. kan inte sluta lyssna!
nej nu måste jag fixa massa saker innan jag ska iväg och mysa med griskultingen. puss


Jag försöker lyssna på min magkänsla och det går åt skogen.....

Jaha den här veckan packas lägenheten ihop.. Jag kommer inte ha någon hemkänsla alls men och andra sidan är inte det här mitt hem längre. Det är så himla snart allt ska ske, dagarna bara springer fram och jag tror inte ens jag känner några känslor eller tänker. Kommer inte släppa in en enda känsla eller tanke på ett bra tag, jag måste få landa.

Inatt har jag sovit 15 timmar och jag är nu fullpumpad av energi. Jag är mig själv igen, alexandra den glada med överskottsenergin. Jag är frisk och pigg efter en hel helg av alkohol och lite sömn.. Ja herregud snart orkar man inte med det heller.

På torsdag bär det av till norge, åh det ska bli så spännande och skitkul! Men nej nu är det dags att åka.
Ta hand om er, puss!!


Underbart är kort!


Underbara Julafton!

Oj vilken julafton!

Den varade från 10.00 - 05.00 nästa dygn.
Vi började dagen hos min farbror med min "faster" mina två små kusiner, åsas föräldrar, min farmor och mormor. Fick ett kanongott julbord och massa gott och dricka. Vi hade så trevligt och glömde bort tiden, så helt plötsligt skriker Valter "Halllåååå Kalle anka har börjat" och mycket riktigt hade det börjat och vi hade missat 10 minuter.

Efter Kalle så öppnade vi alla julklappar och det tog sin tid kan jag säga. Efter 2 timmar var vi klara och alla nöjda med sina fina presenter.
Sen fikade vi och spelade sällskapsspel och jag byggde även playmobil med Vilmer och öppna Äckliga skämtlådan..

Vid 21 började min familj tröttna och vi begav oss hemåt, eller inte jag för jag mötte upp alex och elin för att sen bege oss ut till skogen, hem till anders.. Och jag lovar där blev det snurr på stället senare på kvällen. Vi var väl en 12 stycken i början sen åkte 3 stycken..
Jag lovar att alla stod verkligen på dansgolvet hela kvällen, natten och morgonen. Killarna var grymma!
Vid 5 tiden imorse insåg vi att vi kunde hålla på hur länge som helst men att det faktiskt väntade en storkväll dagen efter.

Och här är vi idag, JULDAGEN!
Den kommer jag spendera på Värdshuset tillsammans med massor av människor som jag tycker om. Kvällen kommer bli great..















del 2 av bilder kommer senare ..

God Jul!

Innan jag åker iväg för att fira min jul vill jag vill önska er alla en riktigt God Jul!


Otålig tjej!

Jag sitter och dricker julmust, äter non stop och funderar starkt på att doppa min nya telefon i toaletten!!! fattar absolut ingenting.. Nu önskar jag att jag hade en man som kunde komma hem och bara "men gumman dethär fixar vi!!" .. Men vem vet, jag kanske har en sådan!

adjö!


dethär är bara så jag när jag är sur!

Jag vill vara på topp!

Trodde dagen skulle gå hemskt sakta och jag skulle ligga deperimerad av att jag inte är frisk.. Jag grinar alltid när jag är sjuk, jag vet rätt barnsligt kanske.. Men jag mår så psykist dåligt av att inte kunna gå ut och träffa folk och ha roligt. Och det värsta jag vet är att ligga i sängen en hel dag..
Men denhär dagen har faktiskt gått rätt snabbt, har kört två maskiner tvätt och tittat på ett antal avsnitt från Våra vänners liv. Sjukt bra serie!
Fick besök en stund också, så nu har jag fått en liten present som jag kan ha med mig till Kalmar.. Kommer sakna dig!

Pratar med robban just nu och honom kommer jag också sakna massor.. fy jag kommer sakna hur många som helst! Några lite mer.......
Mamma är och hämtar min mobiltelefon i strängnäs, ååh vad kul det ska bli med ny telefon :D

Nej om man kanska skulle försöka duscha, jag är världens äckligaste människa just nu! Sen ska jag försöka göra lite mat, har inte ätit riktig mat sen i Måndags kväll. skäms!

puss&kram


Erik Johansson, vilken godisbit!




Fortfarande en snorunge

Godmorgon! Ligger här i sängen,myser och snorar..
Hemma från jobbet idag också.. Något bättre,  men har fortfarande världens tyngsta huvud och ont i kroppen. Men idag ska jag bara ta hand om mig själv så jag blir frisk tills imorgon. Hoppas på att kunna jobba!
Min dag ser i princip ut såhär:

- äta
- dricka
- kolla på "Bert"
- kolla på "våra vänners liv"
- slå in paket om jag orkar

Nu ska jag fortsätta och mysa med Tyson här i sängen.. puss!!


snart är det dags för solen, värmen, drinkarna, brännan och det blåa vattnet igen!!

Kärlek!


Hade det jättemysigt i Katrineholm innan natten kom...







och resultatet blev såhär....sliten och sjuk tjej!


vilken fräsching......... (min bror har suttit och jävlats hela bilresan hem "alex du ser förjävlig ut, sov förfan"

så himla typiskt..

jag har åkt på influensan såhär innan julafton.. verkligen jättekul!
Jag ser inget, jag känner inget och jag har ont överallt i kroppen.. ingen hitt!
Så himla typiskt när jag skulle jobba min sista vecka, nu hinner jag inte säga hejdå till barnen :(

Fram till julafton hittar ni mig i sängen med en slang vatten i munnen.

puss & kram!

4 ljus har vi tänt

Ja då var det måndag igen, sista arbetsveckan innan jul och sista arbetsveckan på världens bästa jobb.. Usch det kommer bli en tuff vecka! :( Men jag kommer ha dem och den roliga tiden i mitt minne&hjärta!
Jag jobbar till halv 5 idag och sen är det raka vägen till Katrineholm för att fira "minijulafton" med alla på mammas sida. Det blir restaurang m.m. Ska bli riktigt mysig! Så kommer inte hem förens imorgon, vi hörs då!

ta hand om er och hoppas ni mår kanon, puss!


Ååååh snart är det nyår igen!! Norge denna gång och det kommer blir awesome..

Dyngförkyld och ny telefon

I'm here!

Ni har en förfärligt förkyld tjej här som skriver.. Förkylningen har satt sig bakom ögonen och långt inne i huvudet, inte att leka med kan jag säga. Jag har haft så ont. Men huvudvärken har försvunnit nästan helt nu..

Igår var jag i Strängnäs och julhandlade det sista tillsammans med mamma. Nu är jag äntligen klar!
Jag köpte även en julklapp till mig själv igår, en ny mobiltelefon! Jag ska hämta den nästa vecka :D wiii..



Sen så fixade vi nya glasögon till mig då mina är alldeles för gamla nu.. Jättefina var dem också! Så nu ska jag försöka använda glasögonen så mycket som möjligt så mina ögon får vila från linserna.
När jag kom hem från strängnäs slängde jag håret i en fläta och åkte till alex.. Och så fick jag träffa Elin, åh herregud vad kul det var. Sen när den första ölen motvilligt var öppnad tackvare min huvudvärk så försvann den faktiskt. Helt sjukt! Martin och Marcus rullade in och sen kom även, anna-karin, emma och Carro.
Hungriga som vi var beställde vi en Texas Large panpizza som fyra av oss skulle dela på. Så jag och killarna gick iväg och hämta den och samtidigt fick vi med oss Timmy, Pierre och tobbe.

Kvällen slutade inte så sent då jag började må rätt dåligt igen och var skittrött. Alla drog och jag och alex gick och la oss i sängen och somna. Sen hände det massa grejer så jag var tvungen att gå hem mitt i natten. Så 04.30 var jag hemma imorse och hade gått ute i snökaos och var som en isbit.

Idag är huvudvärken nästan borta igen, men är verkligen dyngförkyld. Ska försöka äta något nu och sen ta en dusch. Ska försöka ge mig ut och få lite frisk luft också. 

puss!

Någon hittar lyckan överallt

Chips, julmust, lakrits och choklad...Nu tar jag Fredag och en himla massa mys! hejdå...




Jag är inte på topp just nu och nu börjar jag spåra ur riktigt totalt..


kommer bli en riktig fru i köket

Jag bakar kärleksmums så är upptagen för tillfället!

Haha ja godnatt, kanske dags för lite sängakrobatik!



Pepparkaksfrossa

Lilla sötnosen har gradering på söndag i taekwondo och måste önska honom all lycka till.. Medans 7 åringen sparkades och slogs så byggde jag lite mer muskler. Men det känns att man är ordentligt trött. Men imorgonkväll så ska jag inte göra ett jota, för nu har jag tränat 3 dagar i rad.. det får räcka!

Ja råkade öppna de chokladdoppade pappakakorna och det skulle jag inte ha gjort!!!!!!!!! De finns numera bara fem kvar i paketet och min mage håller på att sprängas. Tyson tycker det luktar gott han med så han har varit uppe på bordet säkert 10 gånger och rivit i paketet. Ego som jag är så har jag tagit alla själv. Men kanske likabra att de tar slut så jag slipper gå och småäta hela tiden. är helt torr i munnen av chokladen och skulle hemskt gärna vilja ha lite cola eller julmust nu! men såklart finns det inget sånt hemma just just när jag vill ha det .. så typiskt..

Nu ska jag ringa och gagga med min mamma! Ha en fortsatt trevlig kväll. puss!


Emsan och jag på vår student, OFÖRGLÖMLIGT!♥

idag är jag trött

Fy vad jag är trött idag, eftermiddagen har varit jobbig då jag bara gått runt som en döing och inte orkat någonting...Men nu är jag äntligen hemma och ska äta lite mat och ta det lite lugnt. Sen ska jag iväg och träna med lillkillen.. Han taekwondo och jag i gymmet. Sen hoppas jag på att jag inte kommer hem allt för sent..

Har fått brev från både csn och skolan. Åh det pirrade så mycket i magen när jag läste välkomsbrevet!! Det är så snart så snart jag kommer bo i en helt annan stad och sitta med ansiktet i böckerna igen. Även om jag är medveten om att det kommer bli mycket plugg så ser jag så himla mycket fram emot det. Jag är faktiskt lite laddad för att plugga igen. fast det där lär jag väl få ångra att jag sagt om något år..

puss!






Memory

Det började som en saga bra och underbart och sen blev det konflikter som sedan efter en tid löstes och allt blev bra igen. Det närmar sig mot sagans slut och det är snart dags att sätta punkt.


Du får mig att må bra!

CSN bidragen gick igenom för hela första studeiåret! Så kommer få ca 8 200 kr i månaden.. Det svider rätt ordentligt efter att ha jobbat heltid ett halvår och fått en riktig lön. Men och andra sidan får man lära sig leva efter sin ekonomi.. pengar är ju inte allt. Första halvåret har jag sagt åt mig själv att inte söka något extra jobb då jag ska koncentrera mig på mig själv genom att lära känna staden och nya människor och viktigaste av allt..komma in i studeietekniken och se hur mycket jag klarar av och hur mycket fritid jag kommer ha.
Ska ju fortsätta träna också så det måste det också finnas plats för. Men tror det där kommer variera från månader till månader då olika kurser läs.
Men sen kommer jag nog börja jobba på sidan av för jag kommer aldrig klara mig på detdär pengarna och plus att jag är så jävla rastlös som person.

Jaja, det är Onsdag idag! Mitten på veckan men ändå rätt jobbigt... Jobbar som vanligt till 16.30 och sen jobbar jag kväll.. Men Hugo ska till hälsoskaparna på träning så jag ska följa honom dit och sen tänkte jag nog träna en timma undertiden han har sin träning. Känns rätt smart. Så kanske jag kan hoppa träningen imorgon istället och få en ledig kväll.

Nej måste kila nu har lite brått! puss!


Med andan i halsen!

Har spenderat hela förmiddagen i en pulka med två boys på varsin axel.. det var kul det! Iallafall tyckte killarna det :) Sen på eftermiddagen har vi målat lertomtar och spelat ljudbingo. Riktigt härlig dag på jobbet..
Nu är jag hemma med andan i halsen, men måste varva ner i 30 minuter innan jag ska sticka iväg och träna afrodans..

Gruppfotona kom idag och bilden på hela småttingsgruppen vart jättefin och även jag ser ut som en människa. En liten fröken.. Fick med mig ett hem som jag ska spara som minne! Mina små gullisar...

Har fått pepparkakor doppade i choklad i present.. de ska jag minnsan smaska på ikväll när jag kommer hem. mums!
Nej dags att byta om.. puss!


min sköna!♥

Pumpad med positivitet!

Vaknar 06.22 av att alex ringer på mobilen:
Hon: Gooooodmorgon, men hallå sover du, du ska ju upp nu!!!!
Jag: ummmm godmorgon, jo jag ska snart upp..
Hon: Är det lugnt om vi pratar en stund då?
Jag: Ja självklart ska ändå vakna till..

Sen drar hon upp planeringar om olika partydagar som väntar oss.. och där ligger jag nyvaken och skrattar åt världens bästa tjej som alltid får mig på så bra humör. Vem vill inte vakna till någon som ringer och drar upp partyhumöret till max på mindra än 10 minuter en tidig tisdagsmorgon?! Du är allt för go din knäppis.. ♥

Så ja man kan säga att jag vaknat på rätt sida idag, pigg och laddad för en tisdag! Har börjat jobba heltid på storbarn nu istället för 50/50 på storbarn och småbarn....så då gäller det att vara pumpad med energi innan man kommer dit .. 
Nej dags att kila, hoppas ni får en bra dag! puss


Roxette – Dressed For Success (US Single Mix)

på helt galet humör

Jag är hemma efter att ha kört stenhårt med mig själv på träningen.. Och jag är pigg som en jävla idiot.. Vart kommer all energi ifrån?!? Kommer aldrig somna inatt.. Känner för att göra något riktigt riktigt jobbigt. Men frågan är bara vad.. Tyson vill ligga i soffan och mysa och det kan jag absolut inte göra med all denna energi..

Jag och Alex har kommit på en så himla bra grej.. Men den sprack rätt fort.. Men det finns fortfarande en chans. Ni får tyvärr inte veta vad eftersom det förmodligen kommer bli en överraskning. Men åh vad kul det skulle bli om det funkar!

När jag är på det här humöret så tycker jag att jag själv är hemsk.. Kan man bli av med sig själv för en stund?! Jag vill bara sjunga, skratta, hoppa, dansa, springa... och ja.. jag orkar inte med mig själv när jag går på sånt här högvarv..
Nej jag ska nog ta tag i hela lägenheten, kanske tvätta lådor och skåp, ta lite kort på möbler och städa garderoben.. något måste jag göra innan jag exploderar..

på återseende..med en förhoppningsvis lugnare alexandra :)


-

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow



Jag går på lyckorus!

Jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen mitt jobb! Jag blir alltid på toppenhumör såfort jag kliver innanför dörrarna på jobbet. Det kommer springande barn och kramas och pussas och man blir varm i hela kroppen.. En liten unge kom fram häromdagen och sa "Alexandra, du är jämt fin!".. Några frågar mig ofta hur många dagar det är kvar innan jag slutar och så säger de att dem inte vill att jag ska sluta..

Idag vare luciatåg och alla barnen var så himla söta och duktiga. Massor av föräldrar och släkt var det. Det bjöds på varm saft och lussebullar efteråt.. Stod och pratade med en del föräldrar som också ifrågasatte varför jag skulle sluta och att de önskade mig all lycka till med pluggandet och den nya staden. Jag kan inte bli annat än helt varm i hjärtat. Så goa människor!
Och mina vänner är de bästa som finns, jag har nog världens underbaraste människor i mitt liv♥





Jag har hittat boende också, ett studentrum tillsammans i en lägenhet med 3 andra ungdomar.. Hur kul som helst! men ska nog vänta innan jag skriver kontrakt då jag väntar på en lägenhet som vi inte fått månadshyran på än. Åh allt går verkligen framåt just nu och jag är så fruktansvärt lycklig!
Nu ska jag byta om och kila iväg och träna.. Längtar redan tills jag kommer hem igen!

puss!

Ytterligare en underbar och älskevärd vän!

"En liten hälsning till en av dom bästa....

Även om vi inte umgås varje dag, även om vi inte längre ses så ofta så vill jag bara säga att när du flyttar kommer du ta med dig en del av mitt hjärta, för det finns vissa saker i livet som aldrig försvinner oavsett vad, och min kärlek till dig är en av dom. Du är en av dom människor som alltid kommer betyda och som verkligen satt spår i mitt hjärta, glömmer aldrig stunderna vi haft....

Är också sjukt stolt över dig. Du är en av de få som vågar ge sig ut på sitt livs resa. Jag... skulle aldrig ens tänka tanken av att lämna allt bakom mig, men önskar ibland att jag hade den del av dig i mig som skulle göra att även jag skulle våga...

Det är inte lätt att ta farväl av sin barndomsvän, det är inte lätt...

Och är så usel på att skriva så vet inte om det kommer låta helt åt skogen, men har iallafall beskrivit det såsom jag känner och hoppas att du uppskattar det.

Du kommer aldrig försvinna ur mitt hjärta och du kommer alltid vara en del av mig. Det hoppas jag att du vet!

I will always love you ♥"


Loca Loca

11 dagar kvar till julafton, det närmar sig och snön ligger på plats! Känns ju riktigt jävla bra..
Igår fixade jag och mamma med massor inför flytten. Idag sägs lägenheten, elen, hemförsäkringen etc upp.. Det betyder att jag inte har någon lägenhet kvar efter januari. Men och andra sidan ska jag ju hitta en ny hade jag tänkt mig. Kommer åka ner till Kalmar innan egyptenresan för att kolla läget lite :)
Ska sälja av de flesta möbler också och även ringa försäkringskassan idag. Det vet jag hur det kommer sluta "du har nummer 125 i kön".. det är helt omöjligt att komma fram där alltså..

Det är Måndag igen, envisa sega måndagar. Men det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet och sen träna ikväll..



I’m crazy, but you like it
You like that it ain’t easy
I’m crazy but you like it

good vibrations

Vilken kanonkväll!!! Grymt med folk, massor av dans, shottar, roliga spela och underbara människor! Jag kan säga att jag stupade i sängen fem imorse. har nog aldrig varit så trött efter en utekväll. Jag och bella stod med killarna och dansade oavbrutet på dansgolvet nästan hela kvällen. Var inte ute och rökte en enda gång liksom.. rörde mig inte därifrån! nej riktigt roligt hade vi..
Hemma hos Bellas spelade vi ett jätteroligt spel där det är en rörelseditektor vid tven som läser av rörelser. Så man körde olika hinderbanor och äventyrsgrejer som man skulle hoppa, ducka, ta pengar osv.. Så man var ju redan slut innan vi kommit ut på dansgolven på 550..

Kom nyss hem, johan körde hem mig ända till mariefred.. Så himla snäll! Så nu är jag hemma och ska ta det så lugnt. Ska nog gå och köpa lite gosaker jag kan äta ikväll .. det är ju söndag!

puss!












Jag viskar inatt


Lördag..

Jag hatar lördagar om man inte har något att göra, jag har kvällen planerad...men dagen då?! Jag sitter bara här och tänker och det vill jag inte göra. Det absolut bästa med att flytta är att jag kommer kunna lämna allt det som tynger mig för gått. Saker som är jobbiga och komplicerade. Det ska bli skönt att starta om på nytt! Allting är nytt.. Och för er som undrar så är det sjuksköterska jag ska läsa till.. men det är ju barnmorska som jag ska bli när allt är klart som det är tänkt nu.. Men tänkte ta lite paus med bebis och sånt emellan hoppas jag..

Jag är jätteförbannad på min katt just nu, har lust att döda honom.. Här har ni varför!!!!!!!!!!!!!


Nej nu ska jag gå ner och handla lite sen lägga mig och sova innan det är dags att göra sig redo för pingel..
Bella har fyllt 21 år så ska till henne i södertälje på födelsedagsfirande och sen blir det utgång. Riktigt kul ska det bli! Träffa Johan och Madde också..

puss!

En fredagkväll tillsammans med Stina och Kim!

Gårkvällen var kanon, mina två favoriter var här. Vi käkade otroligt god mat, drack champagne, käkade chip med dipp, skratta och kollade på idolfinalen. Åh yes jay vann, så himla bra! Jag låter min kväll visas i bilder istället.. Jag saknar er redan, hur ska detta gå om 6 veckor .. :( ♥




det var tydligen kul att leka med mina handbojor som stina rotade fram i lådorna..




kim provar stinas päls


JAG ÄLSKAR ER!

Julbord med jobbet på värdshuset














Får jag presentera....

KIM!!!!



Här har ni min absoluta bästa killkompis! Finns ingen bättre än honom.. Snacka om att jag fick hjärtinfarkt när jag hittade honom såhär i min säng efter en hård kväll i somras. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Nej fy satan vad jag kommer sakna dig ditt pucko. du är bäst!

Tyson kommer sakna sin moster och jag min syster!

Klicka här!

Åh jag har världens bästa vänner, en av de är alex! Blev helt tårögd när jag läste detta.
Du är min andra halva, min bättre halva! Jag älskar dig♥




Det är dags att börja bli lite vuxen..

Åh det är så mycket blandade känslor nu .. Både bra och dåliga! Men jag är lycklig innerst inne, det är ju nu mitt liv egentligen börjar . När jag ska kliva ytterligare ett steg ut i livet.. När jag flyttade hemirfån var ett stort steg för mig, men jag har vuxit otroligt efter det.. Och jag vet att jag kommer växa ännu mer nu när jag kommer börja plugga. det är så spännande!

Hade en jättebra kväll igår och har sovit kanon! Ville inte gå upp imorse, det var så varmt och mysigt. Men som sagt så är det fredag så det är bara att kämpa på. Snart ledig i 2 dagar.
Jag känner mig lite stressad över allt jag måste fixa med boende, säljande av möbler, fixa studentlån, säga upp den här lägenheten, packningen och sen flytten.
Jag kommer liksom hem från egypten den 14 januari och den 15:e flyttar jag...sen börjar jag den 17:e.. Lite väl mycket stress. Men hoppas på att mamma är vid min sida och hjälper mig, men det vet jag att hon är♥

Jag kommer spendera mina sista veckor med alla jag tycker om! Jag ska bara ha så kul som man kan ha, jag ska ge kärlek och jag ska kramas o pussas i massor.
Nej nu är det dags att kila mot jobbet. Hoppas ni får en fin dag ute i den strålande solen som ska dyka upp.

puss!


Mot mitt underbara yrke!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Jag är antagen till Kalmar och flyttar i Januari, jag är så himla lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hjärtat pumpar i hundra nittio. Det här var det bästa som kunde hända mig! Jag har varit så nervös och nu släppte allt. Jag kände det i min mage hela tiden, det kändes så rätt. Åååååååååååh världens lyckligaste alexandra!!

För att gå tillbaka till dagen så har den varit helt underbar.. Vi tillbringade 3 timmar i himlabacken. Och herregud vad vi har åkt pulka, och fort gick det. Jag kommer aldrig bli för stor för det. Säger som Ingela "Vatten och snö tillfredsställer alla, liten som stor" och det stämmer så bra.
Kom nyss hem har varit uppe på gymmet och träna och nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta något.

puss!!


Tralalalalaaaa

Uppe, pigg och glad!! Så det ska vara ..
Idag ska jag äntligen få åka min pulka i en stor backa.. Himlabacken här kommer vi! :D
Det är jag, barnen, Linus och Ingela..och så ska vi ha med oss varm choklad och pannkakor som vi ska äta där. Hur mysigt som helst! Känns som att jag och linus kommer vara toksvettiga efter dessa timmar.. I deras ögon är det vinterns höjdpunkt "Dagen man går till den stora backen och dricker varm choklad".. Och ni som känner mig vet ju att jag älskar att vara tillsammans med barnen så jag lär också få en och annan träning av att springa upp och ner för den där backen full i snö. Skitkul kommer vi ha!

ingen antagning fortfarande....

dags att rota fram lite raggsockor kanske, och massa andra varma kläder. Hoppas ni också får en härlig dag ute i snön! puss


min lilla skruttunge, kommer sakna er också!

Julbord med jobbet, tummen upp!

Haft en kanonkväll!! Är tjock om magen och hur mätt som helst.. Desserbordet var inte att leka med och inte maten heller.. 110 rätter bjöds det på!
Efter att många dragit satte jag och tjejerna oss i skänken och drack lite öl och snacka skit. Härlig Onsdag måste jag säga.. Nu är jag så trött så trött så nu blir det sängen på hög nivå.. Klockan står ställd på 06.20, känns ju sådär.

Godnatt, puss!!


ska nog hoppa i min snobben pjamas när jag ändå är igång..

Det bara spritter i kroppen av glädje, allt är roligt just nu!

Åh vad jag är hemma tidigt idag!! Fick sluta en hel timma innan 15.30 då min egentliga tid var. Känner mig redan rastlös och vet inte vad jag ska hitta på här hemma. Jag vill åka pulka i en stor backe. Men jag måste ha en pulka först.. hm..
Har haft jättemysigt med småttingarna idag, vi låg i puffen och myste och barnen klappade mig i pannan och på ansiktet och gosade in sig vid min hals. åh tänk när man har en egen liten småtting. ibland längtar jag redan nu!
Sen blev det fart i byxorna så jag fick byta 3 bajsblöjor under 10 minuter, haha ja allt är inte lika mysigt.

Ska på julbord kl 19 med alla i förskoleenheten. Tror vi är runt 70 personer! Kommer bli jättemysigt och jag får se hur sent det blir. Många är ju äldre och har barn hemma och de lär åka hem efter de ätit. Men vi yngre som inte har så mycket att komma hem till mer än sängen lär bli kvar längre. Så det lär väl bli jag, alex, alice, johan, linus med flera som blir kvar. Men som sagt man har ju arbetstid kl 8 imorgon bitti.. yeah, härligt trött jag kommer vara!

jag tittar förbrilt på studera.nu hela tiden om antagningen har kommit, men icke.. det står fortfarande "urval förbereds/körs" .. Jag kommer få hjärtattack när de tagit bort det och man kan gå in och titta. Och det är inte bara jag som väntar utan alla runt omkring vi frågar hela tiden.
- "Har du fått veta än? Har du kommit in? Ring mig på en gång när du vet!"
Jaa jag har verkligen fjärilar i magen hela tiden nu..

nej om man kanske ska göra någon nytta nu när man är hemma så tidigt. eller så lägger jag mig i soffan och gör inte ett jota. lät bättre.

puss o kram!!



Wrong time!

Godmorgon!
Är uppe tidigt idag då jag ska öppna på förskolan, men det betyder också mjukiskläder och osminkad fröken för jag orkar inte annars. Sitter bara och väntar på att jag ska kila iväg. Får sluta redan 15.30 idag och det blir kanon för då hinner jag hem och ta det lite lugnt innan det är dags för julbord på värdshuset med jobbet. Jättekul ska det bli, och .....GOTT!!

Nej dags att röra på sig, ha en trevlig dag! puss



ett steg framåt, två steg bak, då har jag trots allt tagit tre steg....

Jag vill ha sommar och värme och istället är den Sibiriska kylan på väg till Sverige...Är ledsen att behöva säga det, men ni ser inte mig på ett par veckor!


den enda jag gör är springer...

När jag väl slutar tidigt så kommer jag på efter halva vägen hem att jag glömt nyckeln.. Och eftersom jag ska öppna imorgon så var den livsviktig! Så det var bara att kuta tillbaka .. Ja så nu är jag hemma ungefär samma tid som vanligt, bra jobbat alex. Jag som skulle fått en extra ledig halvtimma. Den rök lika fort.
Jag måste äta något, men har ingen aning. Hatar att vi människor måste ha mat för att överleva.. Tänk vad mycket tid vi skulle spara på att inte behöva laga och äta all mat.

Ska träna afro kl 18 och just nu känner jag att jag kommer dö av trötthet, men jag är envis som vanligt! Sen resten av kvällen ska jag bara ta det såååå lugnt. Nu måste jag hitta någon himla mat. Puss!!

Kul att börja morgonen med tårar igen...

"vad som än händer och vad du än gör kommer allting ordna sig till det bästa för dig min älskling
du är modig och stark och en underbar människa
att våga är att vinna och du kommer alltid vinna
jag ser fram emot att följa ditt liv och jag kommer alltid finnas vid din sida fast du inte alltid kan se mig. jag älskar dig och beundrar dig och framför allt är jag jättestolt över dig. kunde inte fått en bättre dotter kram o puss din mami"

hujedamej!! jag börjar gråta för minsta lilla, värsta humörsvängningarna.. Jag var på topp och jätteglad för 5 minuter sen och så såg jag att mamma skrivit detta och då bröt jag ihop igen. Snacka om känslig. Fast jag mår bra, jag är inte ledsen utan det är nog mer kärlekstårar över att hon är det bästa som finns! Min vägledare genom livet, mitt allt! Hon har klarat sig igenom mycket och då kommer jag också göra det ♥

Idag kommer jag få sluta redan vid 4 eftersom jag stängde igår.. Så det blir skönt! Sen blir det hem i 1 1/2 timma för att sen träna kl 18 - 19.. Som sagt vardagarna går i rutin hos mig. Jag hinner inte med så mycket annat. Men det kommer bara säga shoff sen är helgen här igen.

Idag måste jag komma ihåg att köpa en blommspruta som jag kan attackera tyson med när han är som ett litet odrägligt barn.. Hans attacker är inte att leka med, det gör ont och jag blöder alltid efter. Och sen så nästa sekund så är han mammas lilla ängel igen. Men nu ska han minnsan lära sig att han alltid ska vara mammas lilla ängel.


Åh han växer lite för fort nu tycker jag!!!

Nej dags att dra i sig lite vitpeppar och sätta fart. Hoppas ni får en bra dag! puss!!

<3



Jag bär hjärtat runt halsen...

Dagen har varit kanon med småttingarna, och äntligen är det lite varmare ute så de små också kan få komma ut.. Blev tvungen att stänga så fick sticka direkt till hälsoskaparna efter jobbet.
Nu är jag nytränad och nymatad.. Ska lägga mig i soffan om en stund och äta lite lussebullar. Men först ska biljetter till norge bokas till nyår. Det börjar ju närma sig det med!

Tidigare idag fick jag världens känslokrasch och ringde mamma och bölade ordentligt.. Antagningen närmar sig och jag har en magkänsla som säger att jag kommer in nu. Sen vet man ju inte om den är fel eller ej, men den brukar vara rätt.
Jag vill inget hellre än att flytta, träffa nya människor, träffa min stora kärlek, se andra vyer osv. Det ska verkligen bli superkul! Har vuxit ifrån min stad och jag växer inte mer här hemma, och min dröm är att växa ännu mer och se annat. Men att lämna alla jag älskar här hemma kommer bli det jobbigaste jag varit med om. Önskar ibland att den dagen aldrig kommer. Att veta nu att min mamma är 3 km ifrån mig och att vi kan ses iallafall minst en gång i veckan är en stor trygghet för mig. Sen kanske vi inte ses på loppet av 4 månader .. det gör så ont.

Att inte kunna träffa pappa, min bror, mina vänner när jag vill.. Att inte kunna gå till mitt jobb som jag älskar och veta vilka som finns där. Men och andra sidan så kommer väl mitt nya hem bli en ny trygghet med nya nära vänner och så småning om får jag väl en egen familj som jag kommer älska överallt annat.
Dagen innan jag flyttar och ska säga hejdå kommer skära i mitt hjärta och jag kommer aldrig få stopp på tårarna.. Fast jag får inte tänka så, för de som verkligen älskar mig kommer finnas kvar och kommer komma och hälsa på mig.

Det är sjukt hur man kan vara så ledsen och rädd samtidigt som man är full av spänning och glädje för nya äventyr. Nej det ska verkligen bli skitkul och det kommer väl vara jobbigt de första dagarna sen kommer jag klara mig galant. Jag har ju alltid varit självständig och kommer fortsätta vara det!



Har ju massor att se fram emot nu ...
- Julbord med jobbet
- Träffa stina och kim
- Bellas födelsedag, utgång i södertälje
- Uppesittarkväll med alla tjejer dagen innan julafton
- Julafton
- Juldagen
- Mellandags shopping
- Nyår i Norge
- Egypten

Och det är ju som sagt så mycket som 6 veckor kvar innan min första skoldag börjar .. om det nu går så väl!

Måndag!

Måndagmorgon och andra advent har passerat.. Tiden går så fort såhär i juletid. Jag verkligen älskar snön, den är så mysig! Jag har sovit riktigt bra inatt och har full med ny energi till veckan som kommer. Ikväll blir det att träna igen, jag måste hålla i det veckan ut.

Mitt horoskop för veckan:
Kärlek: Ingen gnista att tala om, du måste verkligen anstränga dig om inte veckan ska bli ljummen.

Pengar: Du lyckas hitta ett originellt och effektivt sätt att spara pengar. Värt att satsa på.

Turdag: Torsdagen låter dig vinna över någon.

Det första jag gjorde imorse var att kasta mig på mailen och kolla om antagningen kommit, men det hade den inte. Bara fortsätta att vänta. Hade precis ett roligt samtal med alex, vora morgonsamtal är alltid lika roliga.

Nej nu ska jag packa väskan och göra mig iordning.. puss!

 


En helt vanlig morgon i Enköping!




Tjusigt nyvaken!!

-

jag försöker krampaktigt släppa taget
åren flyr medan jag försöker fånga dagen
igår hade jag tusentals planer
idag gjorde jag precis som vanligt




Från hjärtat

En hel söndag har gått och vi lyckades få fram 81 superfina och supergoa lussebullar.. Det är ju kanon! Just nu är jag hos mamma och pappa och umgås lite. Pappa är skittjurig på mamma för att hon inte lagat mat till honom och ligger super tvär bakom en tidning i soffan. Alltså sådär ska jag aldrig ha det! Tror han börjar bli lite gammal.. haha jag kan inget annat än skratta åt dem..

Nu ska vi dricka kaffe och äta lussebullar och sen ska jag åka hem och ta ett varmt bad. Jag är jättefrusen..
Men först ska jag försöka få min far på lite bättre humör.. Puss!!


Gud räknar mina andetag!


Julbak!

Godmorgon!!

Var uppe redan halv tio imorse för att jag skulle slippa sova bort hela dagen. Har damsugit lite och ska snart diska och rengöra diskbänken. Det ska ju bli lussebulle bak här.. Har hittat ett recept som jag tror är toppen. Saftiga och fluffiga lussebullar..

Juste jag köpte faktiskt en grej till mig själv igår, det blev en tidig julklapp. En kanonfin bikini som jag ska ha till egypten.. Den är helt leopardfärgad med guld pärlor. Man känner sig som en liten dröm i den.
Men sen köpte jag faktiskt inget mer till mig själv faaast jag var inne i massor av klädbutiker. duktigt va?! men jag måste säga att det var grymt jobbigt och både jag och alex vända i många dörrar till butikerna när vi såg snygga saker där inne. Det var ingen idé liksom.

Och hinner jag klart med bullarna till kl 17.00 så blir det ett easylinepass senare.
Ser mycket fram emot veckan som kommer och helgen, bara massa roliga saker. Och det bästa......antagningen!

Nej om man kanska ska ta disken här. puss!



"det roliga sällskapet"

Någon gråtfilm blev det inte för mig, för jag somnade på en gång..stackars alex! Jag är nog känd som filmdäckaren.. Jag är verkligen fel sällskap att kolla på film med. Kollar jag själv är jag rastlös och är uppe och springer efter 10 minuter...och kollar jag tillsammans med någon så sover jag efter 10 minuter istället..
Nu ska jag packa upp alla julklappar och sen sova. Är hur trött som helst!
Imorgon är det dags för julbak om jag inte är allt för trött. Sov så gott!

puss!!





♥♥♥

En dag full av skratt!!

Vi är hemma och oskadda efter en jättemysig och intensiv dag! Satt sprätt på alldeles för mycket pengar har jag gjort, men det är alla mina älsklingar värda. Vi har även hunnit med att kolla på en 3D bio där det var pirayer som fullkomligt slaktade massor av människor. Men den var ändå komisk.. I en scen så blev en porrfilmare halft uppkäkad varav benen inte fanns så mycket kvar av och det första han säger när han kommer upp är "nej de tog min penis"... sen får man se hans snopp flyta runt i vattnet och när en piraya kommer och tar den spottar han ut den lika fort. hahah fan vad vi skratta!

Nu är våra korvar upphänga i fönstret iallafall.. stackars marcus, han kommer få en chock när han kommer hem. jaaa sjukt vad vi har roliga saker för oss. Men de sa när vi köpte dem att de håller sig bäst av att hänga fritt i rummen. då fick vi våran idé på en gång ..

Nej nu ska vi avrunda kvällen med lite gråtarfilm efter blodigt slakteri. Sen ska jag sätta mig i min iskalla bil och fara hemåt. puss!!

Sånhär härlig julkänsla har jag i mig....

Är på kanonhumör!! Har sovit bra och vaknade till sol, helt underbart! Julafton börjar närma sig och det pirrar i hela kroppen som om jag vore ett litet barn. Men nuförtiden pirrar det inte för julklapparna utan för traditionen och gemenskapen med de jag älskar mest. så härlig känsla..
Nu ska jag snabbt byta om för att slira iväg till skärholmen med min älskade särbo, ja undrar om vi hittar dit ens ;) vi brukar ju vara rätt duktiga på att köra fel vi två..men det kan ju inte bli annat än kul!

Så himla skön låt, den gör mitt humör ännu mer på topp!

Sean Banan – Gott nytt jul

puss!!


Tiden går så snabbt!

Jag vaknade till "imorse", det var mörkt och bara ljuset från julstjärnan i fönstret lyste. Jag var tokpigg och tänkte åh hoppas klockan snart ringer så jag får gå upp för kan inte sova mer..
Jag kollar på klockan i hopp om att den ska vara 06.20.....men den är 03.45!!!!!!! HALLÅ!!!
Fick panik, jag kunde ju liksom inte gå upp och lägga mig i soffan och kolla på film mitt i natten?! En stund tänkte jag på att laga lite mat för det blir jag trött av.. Men nattäta, icke det är inge bra!
Så jag låg där i ett försök att somna, jag rullade tummar, räkna får, försökte få tyson lugn... sen ringde klockan 06.20!

Skönt med Fredag måste jag säga, och gud så skönt att jag inte ska peta på alkoholen i helgen! Ska försöka vara så effektiv jag kan under denhär helgen så jag hinner med så mycket som möjligt.
Ikväll är det iallafall dags för Madde-time! Middag, mys och en jävla massa tjejsnack. det är vår grej! Fast tyvärr stannar hon inte så jättelänge då hon jobbar imorgon bitti.

Nej nu ska jag se om jag kan få någon ordning på min morgon här. puss!!


Nog än av det bästa filmerna jag sett på länge!!


Så mycket glädje, envishet, kärlek, svek, hopp & olikheter - och ändå så gör dem det så jävla bra!
Hela jag steg från att må normalt till att må skitbra. Jag älskar verkligen dansfilmer och denhär var grym. Jag säger bara se den här filmen om ni inte har gjort det!

Ger man bara sig fan på att lyckas här i livet, så lyckas man med allt!


Godingar!

Jason Derulo – Whatcha Say - Wawa Remix Radio

Wyclef Jean featuring Akon, Lil Wayne, and introducing Niia – Sweetest Girl (Dollar Bill)

Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama

Alice Cooper – Poison

Deep Purple – Smoke On The Water

Europe – Rock The Night

Twisted Sister – I Wanna Rock

Sweet – Ballroom Blitz

Petter – Get By

Akon – Sunny Day

Michael Mind – Don't Walk Away - Radio Edit

DJ Khaled – Out Here Grindin' feat. Akon, Lil Boosie, Plies, Ace Hood, Trick Daddy, Rick Ross

Lil Wayne – Right Above It - Explicit

Lil Wayne – Knockout (SÅ HIMLA MYCKET SOMMAR 2010)

The Game – My Life

Kraxar som en kråka....

....är precis vad jag gör! Jag hostar och hostar och har snart ingen röst kvar.. Luftrören känns helt pajade. Så jag hoppar faktiskt över en timmas träning idag, känns inte riktigt som det kommer bli bättre om jag tränar. Så är så sjukt himla mycket ledig ikväll och det känns helt underbart! Har till och med slagit på stort och ska trycka i mig en pizza med äkta mozarella på. Mmmmm så gott!

Nej nu ska jag ta fram kniv och gaffel och hugga in! puss


Fördelen med en liten flickvän, man kan packa ner henne och ha henne med sig överallt! ;)

Kämpar med kylan

kallt kallt kallt kallt, jag sov med t-shirt inatt och det var väldigt länge sen jag gjorde det!! men skönt vare.
tur att det är fredag imorgon så man snart får lite ledigt.
Nu måste jag fylla på sand i kattlådan och göra mig färdig.. klä på mig massor av kläder också!

Om en vecka vet jag hur det blir med skolorna. Jättekul, och jag är verkligen nervös!
Ha en bra dag! puss


nu är det förfärligt kallt!!

här har ni en trött tjej...
kom nyss hem från jobbet och jag är helt slut. Kylan tar verkligen dö på mig!! Kul att det ska bli ännu kallare också.. Det är inte okej att det är såhär kallt. Spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mig, fryser hela tiden. Fryser i duschen, fryser under täcket, fryser inne.. ja ni fattar säkert! jag är redan en frusen person och så denhär kylan på allt. har en hosta som aldrig ger sig också! det är jobbigt att ligga på topp tydligen.

ni får inte mer än såhär utav mig ikväll, jag ska in i duschen och sen raka vägen i sängen. känner redan känslan av att gå till jobbet imorgon bitti. burr! någon som vill agera element bredvid mig inatt?!

just nu känns det som jag bor på mitt jobb. när jag kommer på morgonen känns det som jag nyss gick därifrån och tvärtom. men snart är det juuuul och ledighet. dröm så sött. puss!!


tänk om man kunde dra till stranden och sola & bada! hade ju varit lite skönare...........


RSS 2.0