men hej dethär är kul

hej jag heter alexandra och startar tredje världskrig med alla..
jag har träffat min pappa idag för första gången på 5 veckor.
det är första advent och det är inge snö.

jag skriver när jag mår bättre!


lyckat!

Det blev som vi trodde :D 200 personer var på festen igår och det var folk från både Örebro, Västerås, Arboga, Köping, Kungsör och Eskilstuna! Mycket nice fest, men fan vilken smärta jag hade i mina fötter efter flera timmars dansande i högklackat :P Tack Stina och hennes kompisar för mycket bra arbete! :)<3

Stina och jag klämde även i oss ett helt paket oxpytt i imorse vid 04.00 tider :P jävligt gott var det då måste jag säga. Jag gillar egentligen inte det i vanliga fall nämligen.

Mamma hämtade mig i eskilstuna idag för tågen var ju inställda. Sen åkte vi hem till mig och hängde upp spegeln och dona lite. Sen började vi småbråka som alltid och så åkte hon hem. Jag slängde på mig lite kläder snabbt sen stack jag ner och kollade på innebandy match :) mycket trevligt!

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, blir väl att kila till min kära granne sen och dricka lite med lite folk. aja nu måste jag tvätta och kela med min bebis. pusspuss

Black & White

I eftermiddag bär det av till kungan :D Black & White party  med 155 personer anmälda....det blir fler ;) Min underbaring robban ska köra mig till eskilstuna ikväll då det inte går några tåg alls i helgen mellan läggesta och  eskilstuna. Visst ersättningsbussar, men de går ju på världens dummaste tider. Så nu är han gullig och kör mig istället. Puss påre<33

Sitter här och äter frukost i lugn och ro. Snart kommer hantverkarna och ska tapetsera hela vardagsummet. Sen är allt klart :D Badrummet är verkligen jättefint och det blev såklart en ljusrosa färg i badrummet. Super mysigt. Min älskade gudmor lotta kommer också idag och ska tapetsera min fondvägg. Allt kommer vara så fint när jag kommer hem idag. Åh jag trivs verkligen här.

På söndag fyller min älskade bror år. Ska köpa en present till honom idag. Och inte nog med det, jag ska träffa min pappa för första gången på en hel månad. Kommer kännas konstigt, men jag ser ändå fram emot det på nått sätt. För vi kan ju liksom inte börja bråka när vi inte sett varandra på en hel månad. Så det blir iallafall födelsedagsmiddag hemma på Koltorp på söndagkväll.

Nu ska spacklet på sedan lite tyg. Slutar halv 12 idag, jävligt nice.. pusspuss!

Torsdag

Ja som sagt har jag varit dålig på att skriva de senast två dagarna .. Jag har sjukt mycket i skolan och är helt sönder stressad. Kan lovet bara vara här nu tack!

Igår var jag iallafall på tandregleringen i eskilstuna. De har börjat med en stor utredning som ska visa om mitt bett fel går att hjälpas med tandställning. Jag har en rätt så står skjutsnings skada och egentligen inget riktigt bett. Utan den hoppar ur led litegrann varje gång jag tuggar. Fick iallafall röntgas jättemycket i alla möjiga olika maskiner. En masken skulle man ha nått på huvudet och sen satte dem fast den i öronen. Jag blev faktiskt lite rädd när jag såg den för det såg ut som en sådan här hjärtömmare dem har i saw filmer :S Fick även ta ut tungpiercingen vilket kändes hur skumt som helst .. det var .. TOMT!

Nu har jag matteprov på morgonen, har inte pluggat ett öre så jag är lite nervös. Även fast jag känner att jag har koll på matten så skadar det aldrig att nöta tal och räknesätt. Men jag hoppas det går bra ändå (:

Min kisse fastnade med sin tass igår i elementet, hon skrek och skrek och jag blev helt chockskadad och var tvungen att hålla henne i luften samtidigt som jag fick lirka ut tassen. Trodde först den var bruten för hon låg i min famn så stilla. Men nej hon hade tur, hon går/springer precis som vanligt och är fortfarande ett litet energiknippe här i lägenheten.
Nu är hon påväg mot fönsterbrädan. Jag måste stoppa henne.

Pusspuss

det går åt helvete

Nu ger jag upp !!!!!

det går åt helvete

Nu ger jag upp !!!!!

Viva La Vida

Dansen gick bra igår, dock ligger jag rätt så mycket efter. Kommer ju dö av nervositet när vi ska ha dansuppvisning i januari :S Strcäkte ljumsken igår på idrotten också så nu kan jag inte träna denhär veckan :( att jag alltid ska sträcka mina lår och ljumskar.

Ikväll ska sarah sova hos mig :) ska bli super mysigt. Vi skulle tränat först men eftersom jag skadat mig så går inte det. Men vi ska iallafall äta grilladkyckling och pommes frites. Sen ska lojsan komma över en snabbis och färga mitt hår också :D

Jesper sitter bredvid mig nu och han ber om att få vara med i min blogg.
JESPER ÄR EN SUPER TÖNT SOM GILLAR ATT STOPPA IN GRÖNA BLAD I FOTBOLLSSPELT....Jesper är du nöjd nu?! ;) haha

Viva La vida - coldplay, jag får inte nog

Pusspuss

jag äter godis och blir snart förvandlad till en godis-råtta!

jag är på världens toppenhumör idag så det är helt galet :D är sprallig och glad och ingenting blir jag sur över. Vi får se om mitt humör lyckas hålla sig tills jag går och lägger mig. Brukar aldrig kunna vara glad en hel dag. Men jag blev liksom slängt i snön och mulad in i  hela halsen och ansiktet idag när jag var nysminkad... och egentligen så brukar jag bli feta bitterfittan, men idag skrattade jag bara och tog det som what ever.

jag är världens sämsta på att hålla i pengar ... någon borde låsa in mig helt seriöst. tror ni inte jag har handlat kläder idag igen .. fick 900 kr igår och dem är slut ........................................... NEJ MEN NU SKA JAG ABSOLUT INTE HANDLA MER. Min bror fyller år på söndag och måste köpa present till honom och sen spara till alla julklappar. I'm a big shopaholic!

Jag och Maria sitter här i skolan och lyssnar på Hot 'N Cold med Katy Perry. Dansen börjar om 1 timma och 45 minuter. Men som sagt är vi brudar och vi har aldrig tråkigt tillsammans.


Jag vill känna mig säker. Jag saknar din värme och hela dig♥

då var det tidig måndag morgon igen!

Gooooooooooooooooooooooodmorgon! Är ni laddade för skolan? det är då inte jag, har bara lust att skita i skiten. Vi har hur mycket som helst denhär veckan. Men snart är det lov och det ska bli otroligt skönt. Vi ska ha idrott ute i vilsta nu på morgonen :) sen är det svenska och då ska arbetet in och jag har inte ens börjat. fy fan vad jag suger. jävla idiot jag är som alltid ska vara ute i sista sekund så allting blir skit.

Nu ska jag gå och packa väskorna, har ju dans ikväll :D ska bli riktigt kul då jag inte dansat på 2 gånger nu.
Phoebe hälsar också, hon sitter här bredvid och tittar när jag skriver.

Sarah min älskling, allting löser sig alltid och jag finns för dig dag som natt oavsett väder. Du är min andra halva och kommer alltid att vara. Tänk på hur bra tjej du egentligen är. Stå upp för dig själv. Jag tänker på dig♥

dags att sätta fart. kramisar!

helgen i små drag!

gud jag orkar inte berätta allt jag varit med om denna helg! För det har varit en hel del och jag har haft riktigt kul :D Låt mig stanna tiden precis nu. Ni får en kortis.

Fredags: Barnvakt tillsammans med R :)
Lördag: Jobbade hela dagen, upp mot 400 personer var det och en jävla stressig dag. hem fort fixa mig sen in till luka på fest. Riktigt kul och med alldeles för mycket dricka. Men riktigt kul iallafall, ölspelet ftw.
Söndag: Jobba hela dagen, springa och handla, springa hem, byta om, springa ner till parkeringen. Drog till heron med robban, tommy och mattias och såg madagaskar 2 :D skit rolig film! värd att se helt klart.

Nu ska jag dricka massa vatten för jag är t ö r s t i g!
PussPuss

Glödhet tacos ;) hahahah

snart är det dags

Nu sitter jag här festfixad och klar :D ska alldeles strax gå ut till bussen! Ska bli riktigt kul ikväll. blev lite strula med skjutsen ... fy fy fy .. men nu är det löst :D wiiiee nu är det party party!

♥♥♥

dags för arbete

Gårdagen var mys :) Jag kom hem halv 3 på natten och jag var h e l t  s l u t!

Men idag är det en ny dag och jag är super taggad för jobb :D Och ikväll blir det ännu bättre .. PARTY PARTY!
Nu måste jag sticka till the work. pusselipuss♥


barnvakt

Jag och skruttisarna har precis käkat spagetti & köttfärssås :D och nu sitter dem här bredvid mig . Vilmer leker med en motorcykel och valter sitter här och fiser ... och det luktar a p a!

Jag älskar verkligen demhär två små busungarna, världens charmigaste ungar är dem! Satt och skrev på msn förut och då satt vilmer (2år) i knät på mig och såg min visningsbild och sa : där är du alexandra, du är en åsna!

hahahah så jävla elak men ändå så sjukt söt! ;) nu skriker dem att dem ska rita, bäst att hämta papper och pennor innan dem skriker ännu högre.  säger bara stackars R sen när han kommer hit xD båda två står och hoppar på golvet och säger att dem ska busa med honom. Busa = mörda typ :P nej inte riktigt .. aja puss på sötnosarna iallafall..

pusspuss!!

nu ni!



20 sanningar om mig!

- Jag är kvarts ungrare - Jag tål inte p-piller
- Jag kan inte sitta på rumpan i badkaret
- Jag vägrade att ha kläder på mig när jag var liten
- Jag älskar kyssar på halsen
- Jag har ett speciellt sett jag måste ligga på för att jag ska somna
- Jag har dragit ut 4 tänder - Jag är laktosintollerant
- Jag har kunnat laga mat sen jag var 10 år
- Jag går aldrig utanför huset utan örhängen
- Jag äter antibiotika för acne
- Jag är totalt värdelös på att spara pengar
- Jag älskar småbarn - Jag har haft 20 kaniner
- Jag har spiral - Jag tycker om att vara ensam
- Jag är väldigt självständig
- Mina viktigaste prylar är min säng och mobil
- Jag har snickrat och haft mig sen jag var jätteliten, har byggt 10 kaninburar.
- Jag är skogstokig i underkläder

It started out as a feeling

Nu är det fredag igen .. igen var det ja! Veckan har gått grymt fort, kändes som det nyss var Fredag. Men klagar gör inte jag :D Nu sitter jag på engelska lektionen, och ska strax gå till biblioteket och låna en engelska bok som jag ska läsa. Slutar redan halv 12 idag som jag kommer göra varje fredag resten av 2:an. Då ska jag åka hem en snabbis och varva ner ett tag för att sedan åka till min faster där jag ska sitta barnvakt till 2 inatt. Så ikväll ska vi busa ordentligt.



Troligtvis kommer R och håller mig sällskap så jag slipper vara själv när jag nattat barnen :)
Skriver säkert ett inlägg ikväll om jag har lust och om det dyker upp nått intressant att berätta.

Igår syndade jag och köpte nya underkläder och en tröja .. behöver köpa lite mer kläder, men måste vänta ett tag tills jag får lite mer pengar.

Nu måste jag kila till biblioteket. Ha det så bra! pusspuss

humörsvängningar?!

oj så arg jag har varit idag igen, men nu är jag på världens bästa humör :D vet inte varför.. Humörsvängningar?!

Nu ska jag strax kila upp till andra våningen där ludwig sitter, ska tåga med honom idag :) sen så ska sarah sova hos mig ikväll också .. verkligen super mys! Vi ska äta fläskfilé med pommes och bea och sen ska vi träna :D sen blir det chill resten av kvällen med varm chocklad.

nu måste jag sticka. pusselipusss♥

maskering

Okej jag har lugnat ner mig från förra inlägget :) Gud vad mycket snö det kom från ingenstans. Men jag tycker det är ritkigt mysigt när det snöar. Man kan gosa in sig med en filt och en kopp varm chocklad framför tv:en och se snöflingorna falla utanför fönstret. Det är det mysigaste som finns. Jag längtar faktiskt efter julen nu.

När jag kom hem från skolan så pallrade jag mig ner i snöstormen till stan för att handla. Inte det roligaste jag gjort kan jag säga, fötterna var ihjälfrusna när jag kom hem och jag var dyng våt. Sen så klämde jag i mig en pizza som jag hade i frysen.

Efter det så satta jag igång att maskera hela mitt rum då mamma ska måla det på fredag :D och nu är jag klar. Riktigt jobbigt och mina knän värker. Och självklart skulle ju lilla phoebe vara med och maskera. Men hon gjorde allting bara mycket svårare, lekte med tejprullen, klädrade in i pappen, klev på datorn så hon bytte låtar osv. riktig busunger detdär<3 nu är rummet iallafall färdigt för att målas. Kommer blir så himla fint.

Sen har alla pusselbitar fallit på plats igen.. skönt! och jag saknar dig♥

Nu ska jag bara ta det lugnt....alltså diska :P

PUSS!!

arg

det finns inte ord för hur arg och förbannad jag är precis nu! JAG STREJKAR HELT SERIÖST!!!
det finns så jävla idioter till människor och jag har bara lust att slå någon. visst jag har lätt för att bli arg med nu har jag fan anledning............................................................................................................... snart drar jag från skolan!

kvinnlig ordlista

Gud så många blogginlägg jag lyckats skriva idag :) så här får ni ett till!
Kom nyss hem, har tränat vilket var väldigt väldigt skönt. Men gud vilken träningsvärk jag har. Herremingud!
Här är en liten kvinnlig ordlista ni kan skratta åt såhär på kvällskvisten.


 "OKEJ": Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

 "FEM MINUTER": Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

 "INGENTING": Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

"GÖR SOM DU VILL" (Med höjda ögonbryn): Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att kvinnan blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen bli...

"OKEJ GÖR SOM DU VILL" (Med vanliga ögonbryn): Med detta menar kvinnan:"Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Du kommer få ett "gör som du vill" (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer prata med dig först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.

"DJUP SUCK": Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som "den onödige".

"LÄTT SUCK": Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillståndet, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

"DET ÄR OKEJ": Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

"TACK": En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

"TACK SKALL DU HA": Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".



jag slutar aldrig att imponeras av denna tjej

Det är sjukt vilken fin röst denna tjej har!! Jag vet att jag har lagt upp flera videos förut med henne, men jag får verkligen inte nog. Mia Rose heter hon för er som undrar.







♥♥

sötisar

sitter just nu och äter min goda sallad jag gjort :)
-kycklingbitar
-kikärtor
-röda bönor
-avokado
-fetaost
-pressad apelsin

bra mat med mycket energi innan jag strax ska iväg och träna :D måste blåsa huvudet på tankar helt enkelt.
Men dock allt som snurrar så mår jag väldigt bra idag, glad och sprallig med enorma koncentrations svårigheter.

nu ska jag försöka få tag på min lilla kissekatt som gömt sig under diskbänken där jag absolut inte kommer åt henne.smart katt alltså :P haha ..

kram kram!!



mina båda älsklingar är lika inne i filmen :D<3



Har ni sett något sötare eller? HON GÄSPAR LIKSOM<3333
Jag kommer äta upp henne alltså ♥

snygging



Det här är en mina närmaste kompisar Sara Andersson.
Du är så super snygg babe.
Och jag tycker om dig galet mycket♥

magsmärta

Trodde helt seriöst att jag skulle få ligga på akuten inatt. Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag världens magsmärtor som jag aldrig känt av tidigare. Jag kunde inte stå, ligga eller röra mig. Hade så fruktansvärt ont att det inte går att beskriva. Jag tänkte nej shit nu har jag fått en stor magkatarr eller magsår :( men jag lyckades kravla mig upp och ta värktabletter och sen la jag mig igen. Låg ett bra tag och bara pinade mig själv i smärtan. Men när jag hade bestämt mig för att ringa mamma så lyckades jag på nått konstigt vänster somna .. Tack gode god säger jag!

och idag mår jag bara bra :) dags att sticka till skolan nu . pusspuss

laga middag

Blev ingen dans ikväll för maria var lite små slö :P haha .. och eftersom man måste gå våldtäcksvägen för att komma till dansen så står jag också över då jag måste gå helt själv:S kom iallafall nyss hem, mamma var också här nyss med tejp och massa färg till mitt rum :D vi ska nämligen måla på fredag, eller rättare sagt min gulliga mamma♥

men såklart så får jag göra skitjobbet ;P bära ut alla möblerna till vardagsrummet och tejpa hela taket + längst alla väggar på hela golvet.. och rulla ut papp!

nu väntar jag på robban, han ska komma hit och så ska vi laga mat tillsammans :) mycket mys! Att ha robban som en av mina bästa vänner är det bästa som finns.. du ställer alltid upp och jag har alltid kul tillsammans med dig<3

nu ska jag vika tvätt innan han kommer.. pusspuss!

Må lopporna från tusentals kameler hemsöka dina armhålor!

Nu har vi varit på möte och det gick jättebra:) han skulle ringa tillbaka så fort han kunde. Vi har nyss fått en uppgift i svenska att skriva om olika saker som handlar om språklitteratur. Jag har valt att svara på olika frågor, men får absolute ingen arbetsro här då jag har full med energi i kroppen. Vill bara sluta nu,, Efter skolan ska jag och maria stanna kvar i skolan tills dansen börjar 18.45 :D vi ska käka och kolla på lite film tror jag. aja åter till arbetet!

Må lopporna från tusentals kameler hemsöka dina armhålor! (arabisk svordom)

slutkörd..

...ja det är precis vad jag är. Linnea och Isabelle höll i idrotten och det var styrke övningar och konditions träning i 1 1/2 timma. Helt sjukt vad jobbigt det var. Var nog ingen som var torr när den lektionen var kvar :P haha .. usch så svettiga vi var. Sen när vi var nyduschade och fräscha igen så började vi gå mot bussen. Och tror ni inte att bussen kommer långt därframma så vi får springa som jäval idioter. happ då var vi svettiga igen. men vi han med iallafall :D

Nu har jag äntligen satt mig ner i klassrummet och ätiti en banan och lite chocklad. Är inte alls laddad för svenska lektion, men jag, maria, sara och stina ska ändå inte vara med så länge då vi ska på möta till mälardalenshögskola :) Har vi tur så kommer vi där ifrån med en tillverkare till vår produkt.

Vädret är riktigt mysigt idag.. kallt och soligt. Bara man sätter på sig ordentligt med kläder så är det helt underbart att vara ute nu. Hoppas denhär solen stannar ett tag till.

 +

nu ska jag lyssna på lite skvaller.. pusspuss

hahahah



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?!
hahah jag skrattar xD stackars kille alltså

träna

Nu drar jag och tränar :D
ska bli så fruktansvärt skönt..
bara så att ni vet.
så nu säger jag hejdå vi hörs sen♥


vintern är påväg

DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAR :D

donkan mat

Har nyss vaknat, tvättat ansiktet, tvättat phoebes ögon, klätt på mig, och pratat med faster .
Ja längre än så har jag inte kommit, men snart kommer min faster och mina skruttisar till kusiner :D dem har med sig donkan mat som vi ska smaska på.. ännu bättre ;) haha .. Sen ska jag faktiskt träna halv 5 idag, orkar inte "vila upp" mig mer nu. Vem vet, jag kanske blir frisk av att träna =)?! haha .. aja det återstår att se.

måste kila, pusspuss




blääää

okej eftersom jag inte hade nått att göra så började jag fixa med bloggen .. men det går ju som det går.. är inte alls nöjd med denhär designen :S men orkar inte mer nu.. ska gosa med min kisse som går runt och skriker nu istället♥

Planerna sprack.

Kvällen har varit jättemys med mina tjejer :) tack sara för allting♥
Robban har varit här ett tag och vi blev bjudna på fest till stallarholmen :) Men eftersom ingen skulle hem till mariefred igen så ville inte jag följa med .. Dem sa att jag fick sova kvar där, men gillar inte att sova bland en massa andra folk. Fan jag som var så fest sugen .. Mariefred suger ärligt snopp, det händer inte ett skit här :S Men aja nu sitter jag här helt själv i lägenheten. Vad ska jag göra nudå?! Blir att kolla på film tror jag. Bilder från kvällen kommer imorgon :)

adjö på er!

Lördag

Nu är det lördag och eftersom jag inte har så mycket planerat idag förens kl 3 så tänkte jag städa här i lägenheten :) Sen så går jag nog ut och går en sväng i det skapliga vädret som vi har fått. Hälsa då också på sarah som har jobb-helgen ;) hehe..
Nej nu måste det bli lite action här.



Äntligen lyckades energiknippen komma till lite ro :) Hon är så bedårande ♥

Fredag

Äntligen Fredag :D Inget jobb i helgen vilket är sååååå skönt. Ska bara ta det lugnt och chilla igenom hela helgen. Idag hade jag utvecklingsamtal och det gick ju rätt bra (: Sen hade jag mitt engelska speech också, vilket också gick rätt så bra. Nu ska jag lägga mig i soffan med godis, popcorn och min katt :) <3

Trevligkväll, pusspuss!

Phoebe




Min älskling har kommit och jag är helt kär i henne♥
Verkligen världens gulligaste kattunge! Kärlek i massor

köttfärssås & spagetti

Nu sitter jag här i skolan och deppar över min mensvärk och min envisa förkylning som aldrig går över. Vi får sluta 3 idag vilket känns så skönt då jag kommer hem en hel timma tidigare (: Hoppas mamma skyndar sig hem med min lilla Phoebe också. Ska gosa hela kvällen med henne och hon ska självklart sova tätt intill mig inatt. Ringde även veterinären idag för att boka tid till vaccination för lilla kissen. och vet ni hur jävla dyrt det är eller :O Trodde jag skulle tappa telefonen i backen. 340 kr första sprutan och sen 300 kr andra :S Helt sjukt att det ska kosta 640 kr för att vaccinera en liten kattunge. Men vad ska jag göra liksom, hon måste vaccineras så hon inte dör.

Ikväll ska jag laga spagetti & köttfärssås till middag, galet gott :D



en av mina solstrålar



Nu sitter jag har och äter frukost och saknar min skrutt ulrika :)
Men i helgen gumman, då ses vi.. Jag märker att du blivit väldigt sluten i dig själv på
sista tiden, och du säger att du mår bra. Men jag är väldigt tveksam på det svaret.
Vill verkligen ta del av ditt liv gumman, även av dina jobbiga stunder här i livet♥
Kom ihåg att jag alltid finns här för dig.
Vänner är till för att ställa upp och stötte och DU ÄR MIN VÄN!
Jag  älskar dig!

snart är jag med kattunge



Imorgon är den här lilla tösen min bebis :) Phoebe heter hon och är 13 veckor gammal!
Ska bli så mysigt att få sällskap i lägenheten och slippa sova ensam i sängen ;)
Jag ska ta väl hand om henne Stina och Kim, det kan ni lite på ♥

mina snyggingar

Usch och fy för vädret! inte nog med det, jag är fortfarande sjuk :S min hostmedicin är slut men jag hostar fortfarande jättemycket. Någon, gör mig frisk (: har haft världens sämsta utseende dag alltså :P
skitigt hår, finnig som fan, fula kläder, ful frisyr, ful och flottig lugg som är överallt.. alltså kan man sammanfatta mig som ful idag. nog om det! Ikväll ska jag vara med bästa robban♥ min lilla älskling !! Tänkte vi skulle se en riktig skräckis om han vågar det ^^ :P

Ihelgen har jag inte så mycket planerat faktiskt, rätt skönt! Ska träffa Ulrika vilket var ett bra tag sen så det ska bli jättemysigt :) och på lördagkväll ska jag hem till Sara i Torshälla på tjejkväll med mat och kladdkaka och en hel del skitsnack ;) måste nog planera in en stor städning av min lägenhet också .. inte lika kul, men ett måste.

här är dagens snyggingar:



sen måste jag visa en till bild på maria :) visst skulle hon vara fett snigg i rött hår :D ?
Vi har fixat lite i photoshop och hon skulle passa skit bra i det. Hennes ögon ser lite små drogade ut men hon är så söt ändå<3



Nu ska jag snacka lite med mina tjejer här bredvid mig. puss & kram!

ett varmt bad

vill bara tala om för er att jag nyss kom upp från ett varmt bad med tända ljus (a) väldigt skönt och mysigt var det och jag behövde verkligen koppla av ett tag. jag stressar ihjäl mig. sen har jag hängt tvätt också så nu är det bara måla naglarna och bädda sängen som står kvar på schemat. ska nog gå och sova snart, behöver komma i säng tidigt ikväll för att orka med dagarna.



puspuss och godnatt!♥

mitt godis

gud så trött jag är och gud vad vädret suger *pip*
det bara regnar och regnar.. när man går upp är det mörkt och när man kommer hem är det mörkt. blir fan deppig av dethär.
Dagen har varit helt okej, bortsätt från regnet då ;) när jag kom hem satte jag direkt igång med maten och sedan blev jag helt plötsligt super godissugen. Vad gör jag? jo jag tar paraplyet och springer ner till stan och köper godis. Och för att jag ens ska gå ut när det regnar måste det vara något riktigt viktigt. GODIS :D så nu sitter jag här och moffar.. ska lägga mig i soffan snart och kolla på oc :) känner att jag behöver vara för mig själv ikväll. det ska bli så super skönt!

och vet ni... kanske kanske flytter det in en liten kissemiss i min lägenhet. men det är inte riktigt säkert då jag måste kolla så min ekonomi räcker. Men jag hoppas :D



här är den lilla sötnosen i så fall :) <3

nu måste jag hänga tvätt.. puss&kram!

jul jul strålande jul....

Vi har webbdesign nu och det är riktigt dötrist.. fy bubblan vad jag bara vill gå ner på stan och shoppa kläder istället..Men det funkar ju inte riktigt så. Jag och Sara har iallafall kommit väldigt långt på vår hemsida. På eftermiddagen idag har vi UF och då ska vi gå på möte till en inovatörkonsult som ska hjälpa oss att hitta ett företag som kan hjälpa oss med den sista designen till vår produkt. spännande!

ikväll borde jag träna, men vet inte om jag vågar då jag fortfarande är sjuk.. vad är det för skit jag har egentligen? det går liksom aldrig över, har haft det i 11 dagar nu.. förkyld som satan och hostar massor. vi får se vad jag gör ikväll.
Blir iallafall fiskpanetter med kokt potatis till middag för min del :) mumma..

Föresten så hänger dem upp julbelysningen i stan här i eskilstuna nu. det blir så himla mysigt! Jag längtar faktiskt lite till julen nu. Hoppas bara den inte blir så fruktansvärt kall :S



så sjukt snygg.. eller håller ni inte med?

alexandra

dem hade inte min youghurt!!

att två tjejers blickar och viskande kan göra mitt självförtroende sämst för stunden...........fyfan säger jag bara!

jaja, dagen har väl varit bra förutom att jag lackade på att ica i eskilstuna inte hade min youghurt .. jag vägrar äta någonting annat till frukost. lätt irriterad eller vadå ?! nej men nu ska jag faktiskt mysa ner mig i soffan och kolla på film.
jag är helt ensam hela veckan .... så jävla skönt alltså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusspuss

tony är bra!

de senaste dagarna sammanfattar jag som ..........

Har nyss suttit och pratat med min mentor i ca 1 timma om hur jag mår osv. Han är verkligen världens bästa mentor och jag är så himla glad att jag har honom.
 "Alexandra, lova att du alltid kommer till mig när du mår dåligt. Du ska veta att du alltid kan vända dig till mig. Jag kommer alltid att lyssna på hur du mår och göra allt för att hjälpa dig"

Eftersom jag fortfarande inte är frisk så är jag inte med på idrotten så jag sitter här i ett grupprum och chillar med några stycken. Idag måste jag också verkligen bli klar med min svenska artikel som jag inte ens börjat med :S
Blir ingen dans ikväll heller då jag känner att det finns andra saker som är viktigare just nu.

Jag tackar gud för att jag har dem personer som ställer upp för mig och får mig att vilja kämpa vidare.
Nu behöver jag en kram och maria min älskling är den utvalde.
Tack och hej <3

lunginflamation?

tjolahopp! nu är en dag med mycket jobb över, tack och lov. Nu väntar bara en mysig kväll med middag tillsammans med mina favvisar :) Blir väl fläskfilé med pommes och bea som vanligt ;) ha ha ..

Jag mår iallafall lite bättre idag än igår, har ingen feber.. men jag har därimot slem i hela lungorna :( så jävla obehagligt. Låter nästan som farfar gjorde innan han dog .. Inte för att jag ska dö men jag tror jag kan ha fått lunginflamation. Ska nog åka till läkaren på måndag om det inte har blivit bättre.

Nya festlåten Britney Spears-Everybody

Nej nu ska jag strax gå ner till stan för att möta tjejerna :) pusspuss!

vad händer?!



Vad ska jag ta mig till?! Jag vill att det ska fungera, men det gör inte det. Måste du vara så sjukt jävla svår. Vi kanske inte är gjorda för varandra helt enkelt? Jag ger upp snart och går min egen väg.Ge mig ett liv i perfektion.

check check check

Vaknade för att tag sen och jag .... mår inte bra!!
ont i huvudet, feber?, jätte förkyld, hostar, hes, snurrig, trött, ont i öronen..jävla fan!! Jag som ska på fest ikväll och allt :( Hoppas fan det blir bättre så jag åtminstone kan åka dit, jag behöver liksom inte dricka.. men bara åka dit och träffa alla goa människor och speciellt min vän pontus som det var år och dar sen jag träffade. hoppas hoppas hoppas!!



nej nu ska jag gå upp och äta frukost och sen bara vila resten av dagen.
  • MJUKISKKÄDER - check
  • OSMINKAD - check
  • FILM - check
pusspuss!!

Min klass är bäst<3

Nu äre så att min kära vän Kim vaknade inatt kl 3 och inte kunde sova ;) och då skrev han ihop ett litet dokument om våran klass vilket jag tyckte var rätt roligt. Här är det :
(kika gärna in på hans blogg också) Kimjessen

Hönshörnan
(Maria,Cristina,Sara,Alexandra,Louise,Isabelle och Linnea)
Hönshörnan består enbart tjejer, och dem kallar sig gärna för "festarna" I alla fall om bossen M. H och A. P får bestämma. Men jag skulle hellre kalla dem för Änglarna. För visst är dem speciella på sitt sätt? Men ända grymt underbara personer allihopa! Speciellt L. H men det är nog inte så konstigt haha. Ne ni är underbara tjejer så ni vet!

WoWhörnan (Jesper,Jonathan,Alexander,Filip,Morgan och Jimmy)
WOW hörnan består av enbart killar, lite roligt ändå att killarna håller ihop. Men om man ska dra en negativ sak om dem så måste det vara att hela gänget suger kuk på CS, Speciellt F.O och M.T, Tror ni själva att ni drar ett hs på mig era jävla nobs? Ta bort CS på era datorer ni är en fett jävla skam för CS hela jävla bordet. Håll er till WoW era lama jävlar. Ne då skoja bara lite, men något som är lite roligt är att alla ni dricker mer Coca-cola än vatten. Undra om eran vätska i kroppen lutar åt desamma? Fast ändå lite schyst med Cola än vatten i kroppen?. Puss på er killar ni är goa gubbar.

Mariefredshörnan
(Emelie,Ida,Sanna,Madde,Hannah,Gustav,Filip och Adam)
Är väl den sidan man inte riktigt har så bra koll på måste jag säga? Men nu är riktigt roliga! Även om ni är från landet och luktar häst blaja så är ni bra! Ne skoja bara ni är fan bra ska ni veta! Hela klassen är bra, även lite retard. Fast dem som står för dem roliga berättelserna och dem roligaste dikterna måste nog vara Mariefredarna måste jag säga! Stor grattis till er, hoppas ni tar hem dikt toppen.

Stureplanshörnan
(Ante,Freddie,Kim,Emma,Simon,Arman och niklas)
Om inte alla viste så kallar Dennis i it mig och Freddie för Stureplans grabbarna så kom inte på något bättre namn just nu, kom med förslag? Ja vår hörna är väl den som är mest blandad det sitter folk från Stureplan till Årby och Skiftinge, finns även folk från andra slum områden som typ Röksta och NyforsK Ja alla i vår hörna är väl ganska keffa måste jag säga? E.J och A.V kommer sent stup i kvarten, K.J och F.J brukar kunna ha likadana kläder på sig, hur normalt är det hos killar? Även fast vi inte planerar brukar det kunna blir så haha. Ne men vi är keffa jävlar.

Tony Lorenzi

Fisisarna mentor, måste medge att det går nog fan inte och få bättre mentor så grymt jävla bra person och även grymt smart. Och tro det eller ej han har grymt skön stil. Tror nog alla vi i Isis älskar han lika mycket. Fast även kan vara lite skum ibland haha? Visa torsdagar går han bara runt och gör inget, typ går runt och hälsar på alla med olika hälsningar, allt ifrån sho till nemen godagens. Ne riktigt skön kille det där!




♥ ♥ ♥

sjuk sjuk sjuk

Nu räcker det att utsätta mig för ansträngning. Vaknade med feber och mådde inte så speciellt bra, men jag åkte till skolan iallafall och där insåg jag .. Vadfan håller jag på med?! När skola och stressen går före min hälsa har det gått för långt. Så jag åkte hem igen vid 11.. tok dog i sängen och har nu sovit i ett antal timmar .. jag vill bli frisk .. jag hatar det här!!!!!!!

från ingenting måste jag berätta att när jag åkte hem idag så läste jag en tidning. och då är det någon som har haft så otroligt roligt att ha ritat snoppar på varenda sida i olika sortes sammanhang.. vad äre för kul med det liksom?! människan måste haft grymt kul :S

nej nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla på oc.. jag mår fan inte bra alltså!





första natten helt ensam

Blir bara sjukare och sjukare :( om det inte är bättre efter helgen så går jag till läkaren.. Tror det kan vara början på lunginflamation för jag hostar sjukt mycket och får upp blodsmak i munnen :S men vi får se.. ska ju festa på fredag och det lär ju knappast blir bättre av det .. men måste ju självklart vara med och fira pontus :) honom ser man inte alltför ofta nuförtiden när han flyttat upp till norrlänningarna.

Dagen har gått fort som alla andra onsdagar gör, helt klart bästa dagen på veckan. Vi fotade hela eftermiddagen på estetiskaverksamheten :) alltid lika kul.







ja det var några av alla 130 bilderna ;)
ikväll har jag iallafall varit med robban. Han kom med pizza som vi moffade oss tjocka på, sen har vi bara legat i min säng och pratat om hur mycket som helst. Är så skönt attt prata med dig . Jag älskar dig vännen♥
Men han drog nyss till innebandyn, så nu sitter jag här helt själv. Känns konstigt men samtidigt skönt. Vi får se om robban kommer tillbaka och sover här så jag slipper vara själv. Var väl bestämt så men tydligen behövde en kompis skjuts till strängnäs. men vi får se. Jag klarar mig i vilket fall som helst! BLIR FÖRSTA NATTEN I MITT LIV SOM JAG SOVER HELT SJÄLV :O egentligen ganska sjukt, jag menar jag är liksom 18 om ett halvår och har aldrig sovit själv :S
Men den oskulden har jag snart tagit.

Nej nu ska jag hänga tvätt och sedan hoppa in i duschen.




nära att få stryk!

Nu är jag hemma från strängnäs :) Matchen var bra och man träffade en hel del folk. Men efteråt så åkte nästan jag och mina tjejkompisar på spö.. Ja vi kan väl säga att vi blev "jagade" från thomashallen till vasaskolan:S vi var tydligen horor som skulle dö :S jävla fitta den där bruden var!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fattar inte hur en tjej kan vara så jävla idiot?! och att hon sen drar med sig sina 8 killkompisar som tydligen vill bråka med oss:S vad är det för folk egentligen?

nu ska iallafall jag sova.. godnatt♥

siffror... skjut mig i huvudet!


Nu har jag setat i minst en timma och bara jobbat med marknadsundersökningen i excel. Var tvungen att sammanställa allting i tabeller då affärsplanen ska vara helt klar på fredag..tycker verkligen inte om siffror. Men nu är jag klar vilket känns skönt. Föresten ska jag ha utvecklingsamtal på fredag också.. ligger risigt till vill jag lova :S

Nu måste jag sätta fart med maten, för ska åka in till strängnäs med Lojsan & Sarah och kolla på handbollsmatch (: Kommer väl hem runt 10 snåret igen skulle jag tro.

pusspuss!!

trött och sjuk

Har nyss haft webbdesign.. och det suger såååååå här hårt. jag orkar inte med alla grejer som ska klippas och klistras in och alla dessa koder bara för att få ihop en enda hemsida. blä blä!!
Mår inte speciellt bra, har ont i huvudet och knappt någon röst kvar alls :S åker nog hem efter lunch och vilar lite.

puss!!

fika och inflyttningspresent :)

Dansen gick riktigt bra fast än jag bara kunde markera stegen då jag är sjuk ..Emil har varit här en stund ikväll, vi har fikat och satt upp lite möbler. och tack för inflyttningspresenten sötnos ♥ den var super fin! Louise har också ringt mig flera gånger under kvällen då hon är på gavin degrew konserten i stockholm :D den jäveln .. jag kunde inte åka för att mina pengar står på noll...men gulligt att du tänkte på mig iallafall gumman.. jag hade på högtalare och dansade omkring i mitt rum hela tiden.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Godnatt, pusspuss!

hes, maskeradfest, ikea

Ja då var det ett tag sen jag skrev här igen .. jag hinner verkligen inte med att skriva på helgerna längre. Jobbar jag inte så gör jag något annat, och nu är det extra mycket som ska göras med lägenheten också. Men ska försöka hinna med åtminstone ett inlägg varje dag. Mår rätt okej just nu, lite saker som händer som är jobbiga och mycket jag funderar över. Har även gott och blivit sjuk.. är hur hes som helst!

I lördags var det ju maskeradfest, vilket var riktigt skoj :D härliga människor och för mycket av det goda.





mer bilder kommer komma upp på min bilddagbok lite senare när jag får tid..

Sen igår var jag och mamma på ikea från 13.00 till 20.30. Vi var inte hemma förens kl 22.00. Så det blev en riktigt lång dag med mycket bärande. Vi köpte 110 saker och då hade vi inte köpt särskilt mycket möbler .. Men nu börjar det bli mysigt i lägenheten :)

Nu är det svenska och vi ska skriva en artikel, krönika, debattartikel eller ässe. Jag orkar verkligen inte med skolan nu, har blivit sjukt skoltrött :S känner bara för att skita i allting som har med skola att göra. men det går ju liksom inte .. det är bara 5 veckor kvar i skolan, jag måste kämpa nu.. och är jag klar med allting så jag slipper stugan får jag gå på jullov redan den 13 december. skönt..

nu måste jag koncentrera mig .. kanske skriver ikväll när jag kommer hem från dansen.
pusspusss!

min barndomsvän sofie

Hade en supermysig och rolig kväll igår med min älsklings sofie :) vi ses alldeles för sällen trotts att vi växt upp tillsammans och är en stor del av varandras liv. Du har funnits i mitt liv sen jag föddes och kommer finnas i mitt liv till döden skiljer oss åt. Vi har många fina och även helt tokiga minnen tillsammans. Jag har aldrig tråkigt en sekund med dig hjärtat. Jag älskar dig♥



Nu sitter jag hemma och mår lite sådär, har gått och blivit sjuk "/ ont i halsen, trött i kroppen och förkyld. Men inget stoppar mig för kvällens planer. Nämligen MASKERADFESTEN :D om jag längtar. natten kommer tillbringas som fånge tillsammans med mina älsklings tjejer i stor lokalfest. Marias syster fyller 20 år och två av hennes kompisar. Bilder kommer upp imorgon vill jag lova. Hoppas ni får det lika kul som jag kommer få det ikväll.. nej nu måste jag laga lite lunch.

pusspuss!

RSS 2.0