Black & White

I eftermiddag bär det av till kungan :D Black & White party  med 155 personer anmälda....det blir fler ;) Min underbaring robban ska köra mig till eskilstuna ikväll då det inte går några tåg alls i helgen mellan läggesta och  eskilstuna. Visst ersättningsbussar, men de går ju på världens dummaste tider. Så nu är han gullig och kör mig istället. Puss påre<33

Sitter här och äter frukost i lugn och ro. Snart kommer hantverkarna och ska tapetsera hela vardagsummet. Sen är allt klart :D Badrummet är verkligen jättefint och det blev såklart en ljusrosa färg i badrummet. Super mysigt. Min älskade gudmor lotta kommer också idag och ska tapetsera min fondvägg. Allt kommer vara så fint när jag kommer hem idag. Åh jag trivs verkligen här.

På söndag fyller min älskade bror år. Ska köpa en present till honom idag. Och inte nog med det, jag ska träffa min pappa för första gången på en hel månad. Kommer kännas konstigt, men jag ser ändå fram emot det på nått sätt. För vi kan ju liksom inte börja bråka när vi inte sett varandra på en hel månad. Så det blir iallafall födelsedagsmiddag hemma på Koltorp på söndagkväll.

Nu ska spacklet på sedan lite tyg. Slutar halv 12 idag, jävligt nice.. pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0