Saknar er, så flytta hem!

Vad har jag gjort ikväll? Inte mycket för världen, haha!! Emelie och madde var här för ett tag sen och hälsade på :) Madde har ju inte sett min lägenhet så hon ville kika lite.. Jag pratar med alex just nu, jag saknar henne så det gör ont fan! Alla fina och roliga minnen från i somras.. Jag vill ha hem dig, så nu tycker jag du ska flytta hem fort som f*n..Jag ska övertala dig varje dag!!! och du elin, du kan också ta och komma hem. De dummaste ni gjort var att flytta till london, ni tar död på era vänner här hemma :(

saknar saknar saknar saknar saknar

nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig och läsa lite innan jag ska sova, godnatt!
Pok


Grattis bror!

Måste ju gratuler min älskade älskade älskade bror som fyller 17 år idag!

lillfisen tänk att du har blivit både längre, starkare och tyngre än mig!


jag älskar dig hur mycket som helst, är så stolt över dig!♥ (sommar 08)


Dagis!

Gud vilken underbar dag jag har haft! Jag älskar verkligen min praktikplats :) Fick dock byta avdelning idag och vara med de lite större barnen, 3-5 åringarna. Men nästa vecka ska jag vara med minstingarna. När jag kom imorse blev jag väl bemött av all personal, mycket trevliga allihopa. Sen hjälpte jag till och julpysslade, vi gjorde snöflingor, granar, tomtar och pepparkakor i papper. Sen blev det lunch! Efter lunchen gick jag ut med alla barnen som inte varit ute på förmiddagen. De är två avdelningar som slagits ihop så vi hade 40 barn totalt med 5 personal. Väl ute då var det lek på hög nivå. Vi sparkade boll, gungade, cykla, gick balansgång m.m. När vi kom in så blev det mellis och alla barnen var så glad. Jag kallas redan fröken och har fått frågan hundra gånger hur många barn jag har hemma. Haha jag skrattar bara och försöker tala om för de att jag är barn själv..
Sen en till rolig sak, varenda unge har kommenterat min tandställning. Vad har du i munnen? Vad har du på tänderna? varför det? Varför har du guld i munnen ( haha det är silver).. så jävla söta ungar! Jag har gått och kärat ner mig i Kevin och Liam också. herrejösses vilka charmtroll och gosungar. De ska gosa hela tiden! Längtar redan till imorgon och ville inte ens gå hem vid 3..

Nu är jag hemma och har precis julpyntat lite, men har absolut ingen julkänsla eftersom vädret är skit. Usch, hoppas det kommer snö till julafton. men det var ju typ 5 år sen det var det så får väl glömma det i år också..




/alex

Första dagen bland småknoddarna


sommaren 08 är minnen!

Gud så trött jag är idag, jag orkar inte.. Vill bara lägga mig igen och dra täcket över huvudet! Men icke, första dagen på nya praktiken. Ska bli kul! Ungar i mitt hjärta, så det blir så bra :P haha .. Min hjärtlåsning har inte släppt än, så vilar från träningen i två dagar. Dethär skulle kaj se (skratt) att jag faktiskt kan vila från träningen i förståndigt syfte. Julpyntet kom jag inge vidare långt med igår eftersom jag fastnade med datorn, jävla nörd jag är. Har blivit så när jag haft körtelfebern, har inte funnits så mycket annat att göra liksom. Då har man skapat sig saker över nätet man kunnat finurla på..

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och lämna mina mjukiskläder på hyllan :( buuäää! Hoppas ni får en bra dag på skolan eller jobbet. PoK

Gnatt



jag säger gonatt med en gammal bild från taizé! gud så jag kan sakna det ibland alltså!
haha okej kanske inte snyggaste bilden, men bara av att kolla på den får jag över tusen minnen.
saknar det!♥

Godnatt/ alex

Jag älskar den!

if you want me I'm your country


Första advent

MAMI MÅR BRA IGEN! :D

Idag har det rullat på ordentligt måste jag säga, gud så mycket folk vi har haft.. Men det är bara kul :) Idag jobbade en ny tjej hos oss vid namn mimmi.. Mycket trevlig tjej måste jag säga, duktig var hon också! Kom ifrån jobbet vid halv 6 och då stack jag direkt till gymmet och idag sprang jag faktiskt på bandet.. Inte hela tiden men varvade löpning och gång. Kände att det kanske blev lite hårt idag, mitt hjärta har låst sig. Ni vet en såndär låsning man kan få så när man andas spänner det.. Min släpper inte riktigt.. Men det var iallafall superskönt att komma dit.

När jag kom hem hämtade jag upp alla julsaker från förrådet och nu har jag lagat mat som snart ligger i magen. Ska snart sätta igång och julpynta lite, har inte såhär jättemycket saker. Men lite röda dukar här och där och lite tomtar. Det blir mys.. Nu har julmusiken åkt på i högtalarna också. kaaaating!


vad fan är det för fel på mig?!?!

Love it!

Frågar ni mig om jag är taggad för att jobba idag så kommer jag svara: JAAAAAAAAAAAA! :D
Vädret är underbart, det är julmarknad, vi har ny tjej på jobbet, jag har världens bästa chef och världens bästa jobb. Kan det bli bättre?! Idag kommer det vara fullt ös hela dagen tror jag, först jobbet. Sen ska jag träna och när jag kommer hem ska jag hämta allt julpynt i förrådet och göra mys i lägenheten..

Måste ringa min älskade mamma och kolla hur hon mår idag, hoppas fan hon mår bra annars ska jag stämma läkarvården. Puss o Kram!

Luftslottet som sprängdes!



Nu blire ett snabbt inlägg för jag är dödstrött.. Hela kvällen har varit jättebra, filmen var grym precis som de andra två. Dock var den seg ibörjan vilket var lite tråkigt. Men fyfan vad Lisbeth är cool, jag önskar jag kunde vara som henne ibland. Gah vilken brud!!!!!!!!!

Mamma och bror tog vaccinet idag, min bror har inte fått några biverkningar än lite ont i armen.. Men min mamma är det mer illa med.. Till en början hade hon bara lite ont i armen, men ju längre tid det gått ju mer förlamning har hon fått i kroppen. När vi skulle gå ut från bion så kunde hon knappt gå själv. Och när vi satt i bilen bröt hon ihop och började gråta.. Helt plötsligt så blev tungan också förlamad så nu kan hon inte prata rent, man hör knappt vad hon säger :'( jag är så himla rädd.. Att se henne så rädd är så fruktansvärt. Kommer ha svårt att somna inatt. Jävla skit vaccin alltså.. Hoppas förfan att det bara är över natten. jag hoppas hoppas hoppas hoppas!! min älskade mamma :( ♥

Godnatt!

Bio!

Nu sticker jag!♥


Jag älskar mitt arbete


Bullen på huvudet fick vara med idag också eftersom jag vaknade med den :P

Har varit en kanondag på jobbet idag :D (saknade emelie, som tydligen inte skulle jobba) Herregud vilket dunderhumör jag haft.. Sprallig och glad hela dagen, jobbat smitidigt, städat snabbt och krossat glas .. hihi!! Något jag gör väldigt ofta.. Vill inte ens tänka på hur mycket jag har tagit sönder under mina 3 1/2 år inom restaurangbranschen.
Det var väldigt dåligt om kunder idag, men vi hade köpt in glögg så minst 5 koppar glögg har jag hällt i mig (a) ah glögg är ju bara för smaskit! Ackes familj kom i slutet och gud så fin familj han har, vilka underbara barn och fru. Sån sammanhållning önskar jag att jag också får i min familj. Den är nästan overklig..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för heron city.. Blir hämtad 19.30 och sen blir det käk däruppe också :) Blir väl hemma ett inatt ungefär. Imorgon är det julmarknad här. Alltid så mysigt, men jag jobbar ju så kan tyvärr inte gå. Men jag har ju redan hunnit med en julmarknad så får väl nöja mig med det..

När jag cykla hem från jobbet så såg jag hur alla hade plockat fram julsakerna och advensljusstakarna sken vackert i fönstrena. När ska jag hinna pynta min lilla lägenhet? Får bli imorgonkväll efter gymmet.. För dit ska jag bannemej imorgon :D


Här är lite stuffs från igår :)

PoK/ alex

Work baby


(jobbet i somras) Ja ibland är vi väldigt små igen .. Men det tillhör nog både mitt och emelies liv.
Vi är lite smått töntiga men vi älskar det!


Morning Morning, som kocken på jobbet brukar säga! :) Precis vad jag kommer få höra idag eftersom jag ska till jobbet om ett tag. Jag börjar tidigare idag för att jag ska fara omkring i mariefred och sätta upp lappar. jag hatar det! Vilken himla tur att mariefred inte är så stort :P haha.. Jag somnade inom 3 minuter igår, la bara huvudet på kudden och sen försvann jag typ.. Nu är jag pigg och glad igen! Sitter här och äter en knäckermacka med ost på och en hel avokade. Avokado är så himla gott...

Emelie ska också jobba idag, och är hon och även acke på bra humör kommer dagen bli toppen! För då kommer det finnas tre kalasglada pinglor på jobbet. Okej acke kanske inte är en pingla utan en pungla .. hahahah jaja han får vara en pingla! okej ni kanske märker att jag roar mig själv och det är ett gott tecken när en ny dag startar. Sen ser jag mycket fram emot kvällen.

Jag skulle ju egentligen vaccineras imorgon bitti, men eftersom jag inte är säker på om jag kommer få biverkningar så bestämde sig jag och pappa för att göra det mitt i veckan. Jag måste verkligen jobba imorgon eftersom det är julmarknad och det kommer vara fullfart på jobbet och då behövs jag där..Även första dagen på nya praktiken kanske man inte ska missa..

Nej slut på snacker, måste sätta på mig kläder och lite spackel innan jag sticker. PoK

Varning för ett långt fredagsinlägg!

Jaha det har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom jag har haft fullt upp.. Jag skulle ju till södertälje och julhandla som jag nämde tidigare, dock sket sig det. Vi var tvungna att åka och hämta en soffa och fixa med massa bilar så jag blev försenad och farmor orkade inte vänta på mig i stan. I sista minuten åkte jag till eskilstuna istället :) dock själv! Jag gav mig direkt ut till tuna park, är så himla trött på stan. Efter några timmar så var 3 lax poff borta! Har några julklappar kvar men de mesta är köpt + lite underkläder och smink till mig..



Som alltid råkar jag ut för fyllegubbar på bussar. Varför dras de till mig och ska just prata med mig när en hel buss är full? Jaja idag var det den såkallade "Smugglar-kungen" som de kallar honom. Han blev tydligen knäpp efter att ha blivit misshandlad av ungdomar. Han snacka på som en tok på bussen iallafall och när de kommer för nära blir det lite otäckt sådär. Jag har numera slutat att prata med de, förr så satte jag mig alltid och snacka med de. Vadå det är vanliga människor som bara vill ha/behöver extra mycket uppmärksamhet. Självklart blev de glada och snacka på ännu mera och blev ännu mer närgångna. Efter ett tag blir det jobbigt, så idag så varken svarar jag eller tittar på de. Men det är synd om de!!

Jag var hemma 16.30 i läggesta och där väntade mamma. Vi skiftade plats och så vare jag som satt bakom ratten istället ända hem till mami och papi. Där firades min bror med god mat och paket. Av mig fick han en skitsnygg tröja (om ni frågar mig!!) dock var den lite liten, men de ska ändå in och shoppa imorgon så då får han byta till en storlek större. Lär mig aldrig att han är biff nufötiden ;) min lilla lillfis till broder!

Pappa och christoffer stack och jagade medans mamma och jag fick en mysig hemmakväll framför idol.. Vi har pratat och jag har fått massor av massage. Min mamma är göllig♥ laaaaaaaaaaaaavio! OCH TOVE ÄR JU ABSOLUT MIN FAVORIT, VILKEN URGULLIG TJEJ OCH VILKEN KLIPPA!!

Nu är jag äntligen hemma efter en tung dag, jag däckar snart. Är så himla trött!! Ska lägga mig på spikmattan i 10 minuter sen är det ett jättestort och snabbt godnatt. Imorgon väntar jobb, ser jag fram emot!


det är så otroligt skönt med en såndär liten toffs bak på huvudet.. men man ser ut som en 4 åring ;)

Det blir bio imorgon också :D Vad vare jag sa?! Luftslottet som sprängdes går av stapeln 21.20 imorgon på heron och älskade emelie ska med. Dig saknar jag så otroligt mycket nu! Och du kommer dö av din julklapp du ska få av mig ;) ska nog springa hem innan du öppnar för ditt decibel skrik är inte att leka med .. hoho!

nejförfan, godnatt med er! pusssssssssssssssss

Troligtvis en bra dag!

Godmorgon på er!
Vart är det fina vädret? Det ska vara strålande sol ute hallå?!?! Men den kanske kommer, klockan är ju bara 08.30 faktiskt. Nu är vi uppe pigga och glada och ska äta lite frukost. Sen bär det av till södertälje, dock ensam. Men får skjuts dit iallafall :) Ska träffa lilla farmor på stan och luncha med henne. Sen ikväll ska jag hem till mamma och pappa och fira min bror som blir 17 år på måndag. Det blir nog en bra dag tror jag .. Puss med er!

Möggel-alex!

Nu är jag nyduschad efter en svettig dag.. Jag har även diskat och städat upp i lägenheten. Jag ska strax börja göra lite middag, blir något lätt för jag är inte alls hungrig egentligen! Ikväll ska vi kolla på 5:e Johan Falk filmen :D jag är happyface för jag älskar de filmerna. Speciellt frank wagner <3

Måste erkänna en äcklig sak om mig själv. Jag är specialist på att stoppa in rester i kylen som jag sen inte äter (och glömmer att plocka ut därifrån).. det slutar alltid med att när jag väl plockar ut sakerna är det bara en enda gegga och massa möggel. Så himla äckligt, vad jag är äcklig rättare sagt! Måste bli ändring på detdär om inte hela kylskåpet ska börja föda möggelbarn :S Varsågod här är en bild på en gurkbit som låg i min sallad som stod i kylskåpet sen en tid tillbaka..yummie!

det är ju rätt coolt hur det kan bli sådär? värsta fluffet.. nej usch skärpning alexandra!

drömmer fortfarande mardrömmar om det...


Första bilden är tagen för nästan exakt ett år sen och den andra är tagen för några veckor sen.

För er som inte visste har jag haft rätt så grov acne i 2 år .. Har man inte haft finnar själv så kan man inte sätta sig in hur psykiskt dåligt man mår och påverkas av det. Jag ville inte sminka mig för jag visste att resultatet skulle bli lika äckligt som det var innan jag satte på mig sminket. Jag äcklades av mig själv. När det var som värst ville jag till och med ta livet av mig. Jag grät varenda gång jag skulle på fest för att jag tyckte jag såg så jävla äcklig och förjävlig ut. Många i min omgivning sa saker som "men skit i det, ingen tänker på det", "många har finnar" osv .. Men det spelade ingen roll hur mycket alla än sket i mina finnar eller hur mycket fina komplimanger jag fick. Jag mådde så jävla dåligt över detdär.

Jag började söka hjälp hos läkare och fick då en antibiotika som jag skulle äta i 6 månader. När jag var klar med den kuren var alla finnar borta och jag var som en bebis rumpa i ansiktet. Jag var så himla glad och trivdes verkligen! 2 månader senare kom allting tillbaka fast mycket mycket värre. Vi gick tillbaka till läkaren och han sa att jag skulle äta samma kur igen på 6 månader. Denhär gången hjälpde det inte och acnen spred sig ännu mer, både på ryggen och på bröstet. (okej jag vet det är äcklig). Men jag var tvungen att pinas igenom detdär halvåret fast det inte hjälpte. Under denhär tiden var det som värst och jag var så himla ledsen varje dag. Ville inte träffa nytt folk och ville inte festa. Inte ens mamma kunde sätta sig in hur jobbigt jag tyckte det var. Ni vet mammor säger, "men finnar gör ju inte dig till en sämre person alexandra, du är så fin och bra på alla sätt".. Men vafan, vad var alla människors problem?! Jag ville inte ha de där och jag mådde inte bra, jag isolerade mig hemma för att jag skämdes så mycket.

Mamma tog kontakt med mälarsjukhuset och jag kom in på hudkleniken efter 2 månader. Äntligen träffade jag en person som förstod mig. Som verkligen berättade för min mamma vilken psykisk terror det kan vara för vissa människor att ha acne. Det visade sig att jag hade grad 6 av 9 i ansiktet. Hon skrev ut en licensbelagd medicin som heter roaccutan. En stark medicin som kan ha väldigt mycket negativa effekter som depprisiv, självmords benägenenhet osv.. Men jag började äta och jag mådde inte dåligt av medicinen som tur var. Däremot var medicinen lite jobbig för alla slemhinnor i kroppen blev uttorkade. Jag fick jättetorra läppar, eksem på armarna och började blöda näsblod lite då och då. Månaderna gick och jag blev bara bättre och bättre med mitt ansikte. Acnen försvann helt!

Idag är det snart 3 månader sen jag slutade äta roaccutan. Jag är fortfarande fri från acnen. Men rädslan finns där att varje dag vakna upp, kolla sig i spegeln och se att finnarna är påväg tillbaka. men jag hoppas det är slut på det nu. 8 av 10 blir av med sin acne helt och hållet efter en kur av roaccutan.. De andra får äta minst en gång till. Jag hoppas jag är bland de där åtta så jag slipper det. Kommer aldrig kunna förklara hur man känner, och hur dåligt man mår. Klart alla inte mår dåligt .. Men många gör det, så tänk er lite för när ni står i spegeln och klagar på eran finne ni har i pannan. De kan stå någon bredvid med sådana i hela ansiket. Jag var den flickan i många sammanhang. Men jag har även haft två väldigt nära vänner som haft samma problem som mig. Så jag var aldrig ensam!

Lycko kick!


Jag blev genast överlycklig när jag kom på att jag gömt godiset från helgen i skåpet från mig själv.. Jag hade glömt bort det också, men nu kom jag på det .. HAHA!! det är ju egentligen inte ens mitt godis, men hejdå för nu ligger redan halva påsen i min mage .. jag är förjävlig när det gäller godis! måste bli ett slut på detta..

Läste att kenza tyckte luftslottet som sprängdes var bättre än både ettan och tvåan, vilket glädjer mig! Nu fick jag ännu mer sug att se den filmen. jag måste i helgen!

Jag och choklad är äkta kärlek!

Green!



Då var jag hemma igen, det var riktigt tungt att träna :( men jag gick snabbt på bandet i 30 minuter och sedan körde jag igenom mitt styrkeschema. Jag är rätt så pigg fortfarande så jag tror min kropp accepterade detdär, men det återstår och se imorgon om kroppen är sämre eller inte. Jag har även hunnit med och solat :) Påvägen hem köpte jag ägg och nu sitter jag här med en god omelett som jag har gjort. Bestående av svarta oliver, ägg, skinka och ost.

Mitt "alex in action" är slut för idag, nu ska jag bara ta det lugnt och så blir det massa mys ikväll.. Ska nog småstäda lägenheten lite och sen läsa.

Min älskade stina tog vaccinet igår och blev jättesjuk över natten :( Hög feber, ont i ryggen, jätteont i huvudet, kunde inte röra armen och mådde illa. Hon fick ingen sömn inatt stackarn. Lider så med dig skruttan. Så typiskt att du ska få det värsta! Tänker på dig mitt hjärta♥

Imorgon ska jag åka till södertälje och julhandla, där ska jag möta upp farmor för lunch. Det blir mysigt! Måste köpa nya träningsbyxor också, det är hål mitt i skrevet, haha!

PoK

Underbart väder!


Godmorgon på er!!

Jag sitter och pratar med bästa Kim från självaste thailand. de har 30 grader och strålande sol :D hur härligt är inte det liksom? Gud jag saknar de och är så himla avis .. Men jag räknar ner era nötter. Ni ska då bli häpna när ni kommer hem och jag är brunare än er ;) jag har ju en egypten vecka på mig. Kanske inget att skryta med efter era 3 månader i thailand. Men vi har iallafall heöt underbart väder här hemma, dock 5-8 grader .. haha! Burr!

Jag ska faktiskt lyfta på stjärten nu och gå till gymmet, thomas jobbar ju så jag har ju någon att härja med. Stackars liten, han måste ju typ haft som semester när jag varit borta. Jaja han ringde mig häromdagen och frågade vart jag höll hur, så lite saknar de nog mig där uppe :D

Om jag inte är dösvettig blir det nog solariumet efteråt, hörs sen fina och vackra människor!

Jag måste bjuda på dethär också!


......jag blev faktiskt tvingad! Men visst fan kan vi vara systrar;) hahah ..

dags att runda av kvällen


jag älskar oss!

Jaha då har ytterligare en dag gått.. livet bara rullar?! Men är nöjd med min dag och det är väl huvudsaken, har hunnit med förbaskat många inlägg idag också.. haha! Men det kanske är bra? För man är ju inte tvingad att läsa faktiskt....Imorgon ska jag ge mig på mitt första träningspass efter 5 veckors uppehåll, jag undrar hur det ska gå. Men ska börja jättelätt så jag inte överanstränger kroppen. Sen kommer jag succesivt öka med tiden. Jag ska tillbaka till min toppform som jag hade i somras. Mycket bra kondition och vältränade muskler. Nu är jag slapp och degig hela jag. haha!!
Jag fick inget mysigt sällskap ikväll men det får jag imorgon istället :) Men däremot kom mamma förbi och hälsade på, min älskade mami! Nu har jag nyss ätit två knäckermackor med ost på och druckigt en kom jättegott te. Det var faktiskt det te:t jag köpte ihelgen på julmarknaden.

Jag vill se Luftslottet som sprängdes i helgen:) Jag älskar de andra filmerna, grymt budskap och handling! men vi får se om jag har tur eller inte. För alla andra ska ju ut på krogen eftersom det är löningshelg. men jag är stark och står emot för både vila och dåligt om pengar.

Nu ska jag lägga mig i sängen och runda av kvällen med min bok. Godnatt med er sockerärtor!

Hon är nummer 1

Shakira kommer alltid vara den vackraste, snyggaste, hetaste, sexigaste och sötaste tjej jag vet!
Hon har varit min absoluta stora idol sen jag var väldigt väldigt liten. När jag såg henne live blev jag helt skadad i huvudet och pratade inte på 2 timmar efter. Läskigt! Jag säger bara shit vilken kvinna!

Här är två av hennes nya låtar från 2009:




Här är några av mina favoriter:





Studenten here I come!


Nu är den beställd och jag längtar så himla mycket!!

En julgran i år och en saknad misse!

Viktigt med julgran!

Förra året hade jag ingen julgran eftersom jag hade en liten misse som käkade upp allt hon hittade, klättrade i gardinerna osv.. Skulle vara barr i hela lägenheten och en gran som tillslut låg ner över hela vardagsrummet. Min älskade phoebe, du är saknad skruttan!♥ (även om jag hatade henne efter att hon ätit sönder mitt headset)..
men i år tänkte jag faktiskt ta in en minigran i lägenheten. Jag måste ju också få ha lite julmys, pynta tänkte jag självklart göra och det gjorde jag förra året också.. men en gran är ju något extra =) haha lite sorligt att stå och klä granen själv kanske, men får ta hit mina bästa tjejer så får de hålla mig sällskap i julstöket.




min absoluta favoritbild, skruttan gäspar♥


dumma martin som lekte med henne och hans plast pistol ;P

jag saknar henne massor!

Himla tråkigt!



skolavslutning i sommras! bilden är tagen i min gamla lägenhet, saknar den ibland :(

Jag kommer inte vara kvar på Gina tricot längre, himla tråkigt eftersom jag tycker om tjejerna så mycket. Men just nu mår jag inte riktigt bra både psykiskt och fysiskt.. Så jag måste tänka på mig själv i första hand om allt inte ska bli en katastrof. Snart är julen här och jag vill gärna ta del av den utan att må så himla dåligt. Jag kommer istället vara på dagis och jobba med barn mellan 1-3 år.. Mindra timmar och mindre arbete. Jag måste även försvara mig lite här för jag är ingen lat människa som inte orkar slita för mitt arbete. Jag har alltid legat i till 100% och haft mål med vad jag vill och inte. Men nu får det blir såhär och det känns okej. jag älskar barn så! Jag börjar på måndag, så resten av veckan kommer gå till att bara vila och ta hand om mig själv lite.


Jag hoppas jag får sällskap ikväll!! behöver kramar!
Nu ska jag laga något att äta tror jag, har inte käkat något på hela dagen förutom lite frukost.

Så kan det gå!

Alla killar som kanske inte bryr sig 100 % om sina kärlekar, ni kanske borde titta på dethär ;) hahah..



så jävla skön tjej! fast väldigt elak!

en ledig dag för ingenting

Godmorgon på er! Idag är det lite bättre, jag är nu nyduschad och ska ta en lång promenad med musik i öronen. Älskade mamma ringde nyss också, att en människa aldrig kan svika. Det är så sällan en mor sviker sitt barn. Det är tur att mammor finns. eller vad säger ni?! Jag kan få så dåligt samveta att hon fortfarande älskar mig efter alla mina utbrott,  katastof samtal i tårar, alla brev av sorg, alla elakheter jag lyckas få ur mig när jag är som mest arg, mobilerna jag tvättat i tvättmaskinen osv.. Min mamma är bäst på hela jorden och jag älskar henne mest av alla!♥

Nu ska jag kila, Puss!

bröllop



Hur fin är inte den här bröllopsklänningen?! Åh jag vill nästan gifta mig nu...
Men finns så livslång kärlek att man klarar av att leva förevigt? Jag menar att det kan ju omöjligt finnas kärlek där hela tiden, mer att man älskar varandra och varit tillsammans så länge att man inte vill lämna varandra. Men jag tror inte på att man är kär hela tiden. Men det finns så mycket annat då som är viktigare och det är nog därför man lever kvar med varandra.. Jag vill egentligen inte gifta mig, inte om ni frågar mig nu.. men jag vill ha en såndär fin klänning och bröllopsmusiken. Jag vill känna mig som en prinsessa för ett ögonblick. Men vi får se hur det blir med det...

Jag blir hemma i några dagar, måste samla ihop mig själv! Mamma ska ringa tony imorgon också och prata med honom. Så vill ni inte läsa om massor av tankar och funderingar så borde ni nog skippa bloggen de närmaste dagarna framöver. Nu ska jag se på film och sen läsa min bok, måste koppla bort huvudet lite för en stund.

Angels



I sit and wait
Does an angel contemplate my fate
And do they know
The places where we go
When we're grey and old
'cos I have been told
That salvation lets their wings unfold
So when I'm lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel the love is dead
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

Jobbiga tider

Nu är jag hemma .. Jag orkar inte med mig själv alls just nu.. Jag är så himla nere så jag säger bara hejdå!

Julen är påväg!

Min bästa stina är ju bara för skön! Hon kom på kissie med att fejka en bild igår när hon pussar en kille. Såklart skulle hon jävlas och skickade in den till hotgossips.. Kissie blev lite lack och kommenterade hennes blogg.. Krig ;D ;D haha nejdå, men så går det när man inte är ärlig i bloggvärlden. Såklart man blir påkommen någongång.

Okej jag har sovit rikigt gott inatt och ville verkligen inte gå upp imorse, bara ligga kvar och dra mig! men hoppas denhär dagen går fortare och att jag inte får så ont i huvudet.. Hemma sex ikväll så får skriva mer då..

Jag längtar så fruktansvärt till julen .. Den ska firas hemma hos mamma och pappa med hela släkten på pappas sida.. Ska bli så himla mysigt. I år ska jag vara med hela kvällen och jag står på stadigare ben också. Jag var så himla trasig förra året och tyckte julen var skräp, åkte från mamma och pappa vid 9 på kvällen för att supa skallen av mig med mina killkompisar. Usch jag var hemsk då, men mådda inge vidare så det kan ju förklara saken bättre. Men i år ska jag mysa med min familj och min älskade farmor som ska sova över också. Tråkigt att inte mormor ska vara med i år bara .. Men men vi hade ju henne förra året. Okej jag hinner inte prata mer om julen, måste kila.. men jag lovar att det kommer mer julprat.

PoK

Pisshumör



Jahaja då har jag öst skit på allt och alla och beklagat mig över hur tråkigt liv jag har för tillfället och hur trött jag är på det.. Vill helst bara lägga mig ner och typ ..dö!! Men jag vet att mitt humör dalar såhär ibland, det är nog bättre imorgon.. Jobbiga dagar, hinner inte med något, inga pengar, inget kul, inget liv!

Ändå har jag mina älskade vänner, min älskade familj och får ta del av massa gos! borde jag klaga? absolut inte!
Men idag är en sånhär riktig pissdag, ska nog sova nu så jag kan vakna upp pigg imorgon.

jag har iallafall druckigt glögg och gått igenom massor av papper samtidigt som jag kikat på paradise hotel.. Snacka om att inte ha tid att göra en sak i taget. Nej godnatt med er, jag måste i sängen nu!

Lång dag och tatueringar!

Usch vad jag har varit trött hela dagem, världens huvdvärk har jag också haft! Hur ska jag klara av 8 veckor med 7 timmars arbete varenda dag .. Kommer ju gå sönder! När ska jag hinna handla och träna liksom? Jag klagade lite smått idag och alla vände sig mot mig och sa: Välkommen till arbetslivet fröken! suck suck suck!
Jag fick springa till femtåget och han precis med det, mamma hämtade mig i läggesta och skjutsade mig direkt till tatuerings studion där emelie väntade nervöst. Först gjorde han om hennes hjärtan hon hade bakom öronen och sen satte de igång med texten på revbenen. OJ OJ OJ vilken smärta hon haft.. Hon har legat i 1 1/2 timma och fullkomligt bitit sönder sina händer. Hon höll mig i handen ett tag också och hon naglad mig så hårt att det gick hål på min hud .. haha stackars liten! Men nu är den klar och den blev grymt snygg =) Jag var ju också sugen på revbenen men haha aldrig i mitt liv efter att ha sett detdär.. Får bli på ett annat ställa för mig!





Hon har bitit så hårt ....

Älskade hjärtat, du är det finaste som finns!

Så nu är jag hemma efter en hel dag, totalt slut! Ska nog lägga mig och bada så jag får slappna av lite. Blir sängen tidigt ikväll också om jag ska orka med morgondagens tunga pass igen. Puss o Kram

Första dagen på Gina tricot för denhär gången!

Igårkväll kom en liten man med godis och glögg.. Godiset fick han moffa själv, men ni anar inte hur glad jag blev för glöggen.. Det är ju bara för gott alltså! Vi kollade på film och sen paradise hotel, vilket han somnade till haha!! Sen var det godnatt för hur kul är det att kolla på tv själv?!

Nu är jag färdig och ska sticka till bussen, första dagen på Gina tricot idag! Ska bli skitkul och jag saknar tjejerna där. Okej idag kommer jag börja min fattiga dag för nu kommer jag börja handla kläder. Det suger! Jag kommer hem 6 ikväll och då sticker jag direkt till tatueringsstudion där emelie ska sitta och pinas i någon timma. Får jag möjlighet så tar jag lite kort :)

Måste kila, ha en bra dag! pusspuss


En bekännelse!

hoho!!


Mysig söndag!



jag älskar dig!


Nu är jag hemma, har verkligen haft jättemysigt idag! Tråkigt väder bara, förstörde stämmningen på något sätt. Men vad kan man förvänta sig av svensk vinter?! Gott te fick iallafall följa med hem, så det ska jag snart sätta mig och mysa med. Körningen gick också super, går bara bättre och bättre hela tiden och det är så kul :) Körde både dit och hem med fullsatt bil. Tycker det är viktigt att man kan köra fast man har folk där bak.. När vi kom tillbaka till mariefred så satte vi oss på anna på torget och fikad. Det blev en grillad smörgås med mozarella och parmaskinka för min del och en loka. Nu har min älskade evelina åkt hem till enköping igen och mamma & pappa hem till sig. Dags för att göra lite söndagsmys här för sig själv. Blir nog lite serier också, som vanligt (a)♥

Söndagen spenderas på julmarknad

New Moon igår var jättebra, dock väldigt seg! jag var lite besviken men det visste jag att jag skulle vara eftersom jag läst böckerna. Men den hamnar ju fortfarande bland mina favoritfilmer. Alla ska absolut se den! Jag grina som en tok redan efter 20 minuter av filmen och ett antal gånger under filmen. Det är något magiskt med de där filmerna, riktigt läskigt faktiskt. jag kan inte kontrollera mig!!  Men det var ju inte precis bara jag som grät, under en minut satt hela biografen i tårar, man hörde bara massa snyftningar. Vi var hemma kl 12 inatt och då la vi oss i sängen och käka vindruvor och prata sen dog jag av trötthet. jag hade tydligen somnat mitt under att evelina pratat med mig och berättat en lång sak. Shysst vän ;) haha..

Nu är vi uppe och pigga och ska åka till taxinge julmarknad med mamma, pappa och camilla :D Ska bli så himla mysigt, synd att det inte är massor av snö bara !! Jag ska köra till taxinge också, så håll er inne..

Hinner inte skriva mer nu, får ta det när jag är hemma ikväll igen. Puss o Kram

Nu är det nära!


Nu har älskade eve kommit :) Vi har ätit god mat så nu är vi mätta och belåtna. Om en liten stund ska vi gå till bussen. jag är så spänd av lycka.. haha okej det där lät knasigt, men whatever! En sak är ju säker, vi kommer ju ligga och snacka sönder natten som vi alltid gör. Men ska försöka somna någorlunda tidigt eftersom vi ska på julmarknad imorgon :) Nu sticker vi, puss!

Lördag med eve och New Moon!


Sjukt vad man hinner med mycket om man går upp tidigt på helgen.. Tror bannemej jag ska börja göra det. okej kanske inte klockan sju:P haha .. Men åtminstone nio! Jag kollade iallafall på en film, fixa all tvätt, vek all rentvätt, bäddade om sängen, duschade och gjorde mig lite fräschare. Sen gick jag ner till jobbet.  Rastlös som jag är började jag jobba fast jag inte skulle .. Jag diskade diskvagnar åt emelie så hon skulle slippa det. Hon är ju trotsallt mitt gulligull! Sen kom issa, cicci och felicia så satt och pratade med de en stund. Nu är jag hemma och har handlat. Sitter och väntar på att eve ska komma :D Jag ska göra marinerade kotletter, klyftpotatis och en stor sallad till oss. Sen 19.40 går bussen in till strängnäs- New Moon börjar 21.00, och jag är helt överlycklig! Kommer sitta helt spänd och inte säga ett ljud. Sen kommer jag prata om filmen flera dagar säkert. När jag väl fastnat i något kan jag vara jävligt jobbig ;) hoho!!

Idag på jobbet så kom det in en familj med en liten dotter och bara för att hon inte vill äta sina kötbullar på första tuggan tog pappan maten ifrån henne. Då blev hon jätteledsen och vad tror ni händer? Pappan skriker jättehögt på henne att hon ska vara tyst. Verkligen hur högt och argt som helst. Man skriker inte åt en treåring.. Sen början han hota med att hon ska sitta i vagnen själv utanför restaurangn och då början hon grina och skrika ännu mer. Då sliter han upp henne från stolen och går ut och skriker på henne utanför. Vafan jag blir så himla upprörd. Visst ungar kan vara riktigt överjävliga. Men man skriker inte och är hotfull mot en treåring. Det är inte acceptabelt enligt mig. Vissa vuxna ska inte ha barn. Usch jag blev så himla upprörd!

Nej nu ska jag börja lite lätt med maten och stänga ner här innan honey kommer. För då blir det mycket prat som alltid. Hoppas ni får en bra kväll. Puss o Kram!

Tvättid 07.00 en lördag


Skål för helgen!

Jag hade verkligen fullt upp igår så han inte med att skriva. Jag kom iallafall hem från skolan vid 5 och då började jag städa, jag vet inte hur snabb jag var men hade en tid jag skulle vara uppe hos emelie på middag. När jag var klar cyklade jag turbo till henne, totalt genom blöt var jag när jag kom fram trots att jag cykla i ett tunt linne och en skinnjacka :S Det blev god mat, kött och potatis med sallad och bearniessås..Jag blev kvar där till halv 10 och kollade på idol,och sen blev jag hämtad.. Väl hemma kolla vi på film, eller ah ja kolla på film! För en annan sov ju hela kvällen ;P men jag har förståelse för det!

Nu sitter jag här uppe 08.11 på en lördagmorgon!!! Och ni undrar säkert vafan jag gör det för? Jag har nämligen tvättid sen 07.00 imorse. Rolig lördagmorgon. Kan inte sova längre heller för min säng är tom och kall nu :( Min värme har åkt...

Men nu ska jag ner i tvättstugan och ta ut tvätten sen blir det nog en god frukost och en film! När tvätten sen är klar ska jag nog ta en promenad.

Vart är solen? Det skulle vara varmt och sol i hela Sverige idag.... Nej måste springa ner nu.

PoK

Äntligen fredag!

Godmorgon alla pigga och glada!

Jag är iallafall pigg och glad och har sovit över 10 timmar inatt. Känner mig helt ny vilket känns skönt inför helgen. Slipper jag vara så trött så jag somnar ifrån sötnosarna. Jag är nyduschad och har nyss ätit frukost. Jag har även lyckats göra en inbakad fläta på mig själv också :O vad händer?! Har aldrig kunnat gjort förut (haha kan knappt göra vanliga).. Nu sitter jag hemma och väntar på att kl ska slå 11 så jag får åka till skolan. Vi ska ha diskussion semenarium idag på naturkunskapen. Vi ska prata om genetik och kloningar. Det bästa jag vet är arv och genetik och sen prata muntligt. Det är den absolut sista lektionen för denhär terminen. Bara en termin kvar av min skolgång. Kan inte beskriva känslan. Balen går av stapeln den 29 maj! :D Studentkryssningen den 17 april och studenten den 12 juni. Däremellan kommer det bli 100 dagarsfesten m.m. Så vårterminen kommer mest bli fest ;)

Det blir ingen tacos hemma hos mamma och pappa ikväll för mamma kommer hem så sent och jag ska ju ha annat för mig efter 8 någon gång! Så jag får tid på mig att städa och laga egen mat istället.. Men det går det också.

Nej jag måste upp och gå lite fick ont i ryggen .. puss o kram!

Taxinge julmarknad

Jag är så arg så arg så arg, men ändå så glad!! Hatar motgångar, jag ska förändra hela mitt liv.. Struntar i vad alla andra kommer säga. Men jag ska göra en sak!! Och tänker inte sluta förens jag nått målet!



Pratade nyss med älskade evelina länge i telefon, saknar henne ännu mera nu! Men hon kommer på lördag =) På lördag på dagen ska jag bara göra saker som tvätta, städa, gå promenad, fika osv.. Sen kommer honey på kvällen och då ska vi äta god mat och sen åka och kolla på New Moon.. Äntligen!!! På söndag ska vi på julmarknad i taxinge. Seriöst årets bästa dag! Snön fattas bara .. Det är iallafall den bästa julmarknaden jag vet. Och där ska jag gå med älskade mami, älskade camilla och älskade eve.. Ska köpa sånthär gott kärlekste med röda hjärtan i (a) Jag är tokiga i speciella småprylar.. Skulle kunna dekorera hela lägenheten med speciella saker.. Jaja min helg kommer bli riktigt bra och framförallt jättemysig.

Nu ska jag dricka massor av vatten och sen tvätta bort sminket och vänta på paradise hotel.
PoK

Barnvakt


Lilla Arthur!

Det blev inte frisören för lilla hugo idag eftersom frisören var sjuk.. Så jag, artur och hugo låg och myste i soffan istället framför madagaskar 2 .. Älskar den filmen.. I like to movit movit! Sen när filmen var slut fikade vi på pepparkakor som de hade bakat idag. Haha kanske lite degiga ;P.. Sen gick vi till konsum och lämnade tillbaka filmerna, och då passade jag på att handla. Världens snällaste barn att gå och handla med. Arthur drog korgen (2år) och hugo plockade i (5år).. När vi stod i kassan så börjar arthur sjunga "i lika to movit" as högt .. Så himlans söt! Önskar ibland att det var mina ungar.. Men nej det får vänta. Men skulle då aldrig göra en abort i mitt liv .. och nej ni behöver inte oroa er för att jag ska gå och bli mamma.. fullkomligt omöjligt innan jag är 22 år..

Nu är jag hemma, helt slut och hungrig. Har precis diskat upp all disk. Lägenheten ser ut som ett rent helvete. Imorgon ska jag ta tag i dethär och städa för fulla muggar och plocka undan alla miljoners kläder som ligger i köket, vardagsrummet, badrummet, hela soffkanten, hela sängen, på stolarna osv.. Ingen får ens komma innanför dörren när det ser ut såhär..

Fick mejl av min mormor förut också, som nu också är en trogen läsare av min blogg! Så gullig du är mormor och jag saknar dig♥

Nu ska jag laga käk, puss o kram!

Bilden får förklara resten...

och huvudvärk...
Jag vill bara lägga mig och sova, men nu måste jag åka och jobba en stund!


Torsdag!

Jaha näst sista dagen i skolan då, sitter på bransch och produktkunskap. Fick till baka provet och prickade in ett vg.. Precis på gränsen, pust! Vi har inget att göra så har pratat i telefon mesta delen av lektionen. Snart kommer väl tony så vi ska fika..

sen .. fyller världens bästa kim 18 år idag! Grattis gulleplutt!
Ni får ingen bild nu eftersom jag inte har några på datorn. Men det kommer senare.

Idag tar jag 12tåget hem för ska sitta barnvakt kl två. Jag ska ta med mig busungarna till frissan. de ska nämligen klippa sig. saknar de jättemycket! Har inte träffat de på tre veckor eftersom jag har körtelfeber och varit så trött. men idag idag idag!!

Nu ska jag gå på stan en stund, måste handla lite saker. Puss o Kram

20.52

This is so beautiful that I can not see
I drag myself slowly away and the sun comes with
I know what I need and I'll stay where I am
It was raining today and there is a sense in the

Trött och saknar mami!

Nu har jag kommit hem från emelie, korvstroganoff blev det! Jättegott! Var riktigt länge sen jag åt det faktiskt..Har inte kunnat stoppa det i munnen för att för några år sen hade pappa alltid massor av lägerskolor på sommrarna och då lagade mamma korvstroganoff till de, vilket resulterade till att vi fick äta det varje dag nästan hela sommaren. Men ikväll gick det bra och det var gott :) Emelies storasyster med barn åt också med oss, så himla söta!

Jag är hur trött som helst, blir inget sitta uppe och vänta på Paradise Hotel ikväll för min del.. Får kolla på tv6play imorgon istället. Jag vet inte ens varför jag är trött? borde jag vara det? ... Nej! Jag längtar grymt mycket efter helgen. Bara massa mys! Och mysa det är det bästa som finns♥ kramas och pussas!


mami!♥

Jag saknar min mamma hela tiden, träffade henns nyss men ändå saknar jag henne. Vi hinner aldrig med varandra. Hon jobbar som ett djur hela veckorna och jag har annat för mig. usch vad jag saknar min mamma!

Nej nu blir det nog sänge, jag vet att klockan bara är halv 9 men de känns som hon är tolv och jag inte fått någon sömn på flera dagar..Godnatt! Puss o Kram


Imorgon tar jag nya tag! Önska mig lycka till!

Fika på stan



Det var jättemysigt och fika, vi satt och fikade i 1 1/2 timma.. För mig blev det en mocca latte och en hård chockladbeskvi! Däremot var det inte lika mysigt när jag fick alla magsmärtor :( Jag hade så himla ont! Det är tufft att vara jag ibland.. Emelie följde med mig hem efter skolan och nu har jag nyss varit och solat. fröken skulle plugga historia medans jag var borta. Men hon hade inte rört sig från min dator på de 40 minuterna jag var borta. Satans latmaja alltså!!! Smiter från det mesta ;) Men nu sitter hon ner och har börjat.. haha känner mig som en liten mamma!

jag saknar träningen jättemycket :( jag mår verkligen dåligt när jag inte får röra mig.. Men snart snart!! =)

Imorgon ska hela klassen fika för vår mentor kommer sakna oss så mycket när vi inte ses på tre månader. Så han vill fika med klassen. Så himla gullig! Lilla tony♥

ikväll blir det troligtvis middag hemma hos emelie, mys!

PoK

Misshandlade tänder

De misshandlade mig totalt på tandregleringen :( Först spände de som fan på överkäken och sen när de kom till under så tröck de ner ett sandpapper mellan tänderna och filade. Och jag har jättetrångt därnere, tänk er själva när de pressar ner något mellan tänderna och det inte finns någon plats. Smärta smärta smärta! Sen lindade de ståltrådar runt plupparna på övere raden. Okej jag ger upp för ni fattar allafall inte när jag snackar om pluppar hit och dit. Så svårt att förklara. Det gör iallafall ont att gå tid varje månad...

Eftersom jag är klar med historian så gick jag på stan istället för lektionen. Hittade en ljusblå tröja som fick följa med hem. Där var det stopp för mina pengar måste räcka till julklappar åt alla mina nära och kära. Jag önskar jag var gjord av pengar ibland faktiskt. Så mycket jag vill inhandla. Men jag har valt lägenheten och därför stryks också shoppingen. Kom ihåg i ettan när jag bodde hemma men ändå jobbad varje helg. Hade hur mycket pengar som helst och köpte nya kläder varje vecka. Haha men det var överdrivet.

Nu äre snart mat och sen blir det fika. Tror jag ska sola när jag kommer hem också. Så varmt och skönt, älskar det! Nu dampar en viss christian här bredvid mig, han vill läsa inlägget så får inte skriva mer nu. Såhär blir det stopp..

PoK

Dag som går emot en

Usch vilken hemsk morgon jag har haft.. Kläderna ligger på hög och jag vet inte vad jag ska sätta på mig .. Håret är överallt. Känns som om den här dagen kommer vara en sånhär dag där allt går emot mig. Nej nu måste jag rusa. Har sjukt bråttom! Puss

Lite Bilder!


Ja en viss söt liten tös är ju inte som alla andra ;) Men gudars vilken fin tjej du är!


och tydligen har även denna brud något fel i huvudet .. haha!!


Jag saknar ante! Men du sa att du skulle komma på min student va?

Egypten

Har suttit och kollat på bilderna på hotellet vi ska bo på i egypten! Idag är det exakt 7 veckor kvar tills vi åker :D Som jag längtar! Värmen, havet, drinkarna, min familj och släkt♥





Visst ser det fantastiskt ut? Vill att tiden ska rulla snabbt!!


Studenten är nära

Jaha då var man hemma efter en satans lång dag. Har inte tagit 4 tåget hem på hela året tror jag .. Snacka om bekvämt schema! Redovisningen i samhällskunskapen gick good :) När vi slutade skolan fick jag och emelie sug efter inbakad pizza. Klart vi hoppade av bussen och drog en varsin fet pizza ;) haha jag kan knappt röra mig nu .. Juste!! Utvecklingsamtalet gick också väldigt bra :) så inge smäll på fingrarna från lilla mami.

Nu ska jag kolla på The vampire diaries och sen se paradise hotel senare.. Imorgon efter skolan blir det fika med söta kim och lite annat folk, pojken fyller ju år på Torsdag och åker till thailand i 3 månader på söndag! Kommer SAKNA! Så jag bokade in en fika, tyckte det var passande.


206 dagar kvar till studenten!
satan vad det blir fest då!!!!!!!!

171109

Jaha då var det andra dagen på veckan, det rullar på bra tycker jag. Snart helg igen! =) Just nu sitter jag och äter youghurt med flingor och dricker vatten. Jag vet, men jag dricker vatten till allt. Bara ibland det finns juice hemma i mitt kylskåp. Ska strax borta tänderna och klä på mig. Mamma här här om 45 minuter. Jag har inte den blekaste hur jag ligger till i ämnena?! Brukar alltid ha koll, men inte dethär äret. Det blir spännande!

Usch imorgon ska jag spänna tandställningarna både uppe och nere. Fyfan vilken smärta med båda två, har aldrig gjort det förut. Så ja jag lär ju inte kunna äta precis :( Men snart snart ska skiten veck, några månader till bara. Sen kommer jag stå där på studenten lycklig och glad och le så hela världens ser mig ;) haha nejdå jag ler faktiskt minst lika mycket idag, jag störs inte av tandställningen heller. Den tillhör mig just nu, bättre att försöka acceptera det än att vantrivas. den kan vara gullig ibland också(a)

Nej nu ska jag sätta fart, och stefan får fasiken inte åka ut från Paradise hotel .. Han är ju snyggast och charmigast av de alla.. Okej då, peter är inte heller så dum! ;)

PoK

Snart Paradise Hotel


Min andra halva! tror inte de finns någon bättre!♥

Okej nu sitter jag här förväntansfull på att Paradise Hotel ska börja.. haha vi får se hur många snoppar och sexscener man får ta del av idag då. Förstår inte hur man kan vara så vågad. Det är skillnad på att bjuda på sig själv och skämma ut sig i svensk tv. Men det fattar tydligen inte den där pantade bruttan jackie. En snopp mer eller mindre gör väl inge, mänskligt.. Men många saker går för långt.

Jag har lyckats klämma i mig en varm kopp choklad och jag är redan sugen på en till, men icke alex! Nu ska jag tvätta bort sminket och sen lägga mig i soffan. För sen direkt efter är det läggdags. mamma hämtar mig 07.20  här utanför imorgon bitti.. Jag har utvecklingsamtal kl 8!

PoK

Hur kul är inte dethär?

Hur kul


Ny design!

Nu har jag haft tråkigt ett tag och det kanske märks, för det är ny design :) Har setat och pulat lite med alla dessa förbannade koder. Minns när jag började blogga för några år sen, du kunde jag inte en enda kod. Nu kan jag de flesta! Det är så sjukt detdär för om jag ska hjälpa någon annan så står det helt still i huvudet, känner bara igen grundstilmallen fashion också. de andra är jag riktigt sämst på!! Jaja har inte ätit något ännu så måste äta nu innan jag hungrar ihjäl! Hörs sen, puss!

Chill

Nu är jag hemma och jag han klart med ALLTING, inklusive hela samhällskunskapen.. Lämnade till och med datorn i skolan.. Jag är klar för hela veckan, nu blir det bara chill.. Sen se fram emot 3 månaders ledighet från äckel skolan. 2 månaders praktik på Gina Tricot i Eskilstuna (igen) och 1 månad jullov och där åker jag till egypten i slutet också :D Bara roligheter!

Nu ska jag pilla i mig något att äta och kolla på true blood! Sen vänta på att mami ska ringa och säga om det blir gymmet ikväll eller inte..


All the crazy shit I did tonight
those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
that would be the best therapy for me.


It's gettin' late but I don't mind.

Snart klar..

Provet var stort och rätt svårt, men jag skrev så händerna blödde typ.. Hatar när man måste skriva så mycket! Är helt säkert på ett godkänt, men ett vg skulle ju inte sitta fel.. Vi får se!! Sen har jag och stina jobbat klart med bakgrunden till projektet, känns så jävla skönt! Nu har jag bara samhällskunskapen kvar och den ska jag jobba med nu inna jag ska åka hem vid 2.. Kanske hinner jag klart och då slipper jag plugga hemma ikväll. gud så skönt det skulle vara .. Men vad ska jag då hitta på? Kanske dra till gymet och gå lite på banden.. Jag måste träna lite.. men bara lite lite! Är så raslös annars!

Gabriel Antonio - I wanna be the one


trött som ...

Godmorgon på er!

Jag är hur trött som helst och kom precis ut från duschen.. Sitter och äter youghurt med flingor och är allmänt slö..Prov direkt på morgonen och sen är det projektarbete på eftermiddagen. Suck Suck Suck !! eller sug sug sug! Sen när jag väl är hemma 5 ikväll så måste jag plugga ännu mera :( Men antar att man själv har satt sig i denhär sitsen.



Vad tyckte ni om Paradise Hotel igår då? Haha gud så jag skrattade, den där brunetten Jackie var en riktig bimbo måste jag säga. Eller ah jag borde inte uttala mig eftersom jag inte känner människan. Iallafall så tror jag att de fejkade hela saken med sexgrejen. Det ska alltid vara värre än året innan och de spelar ju väldigt mycket för att det där programet ska vara värt att se på.. Det är redan helt uppochner med lögner och intriger. Dethär kommer spåra!

Nu måste jag fixa iordning mig .. puss!

Biljetter till New Moon!!!!!!!



Jag är så glad så glad, jag har biljetter til New Moon :D :D :D :D På lördag på lördag på lördag!! Älskade evelina kommer till mig så vi ska gå och se den! Betalde biljetter nyss!! wiii jag längtar så himla mycket. Kommer vara helt skadad efter filmen!!!!!  och på fredag blir det mys mys!! Hela helgen är planerad och det ser jag så mycket fram emot ..

Har kollat på Heartbreak Hotel och jag verkligen älskar den filmen, så himla härlig! Nu bytte jag nyss till 6:an där Paradise hotel går. Det har börjar riktigt bra, riktigt läckra killar också. Det gillar jag!!

Har inte pluggat ett jota ikväll.. haha undra hur det kommer gå imorgon.. Hoppas de mesta sitter från lektionern :) Säger godnatt nu för kommer inte skriva mer ikväll .. så godnatt med er♥

Jag vill..


Jag vill ha sommar
Jag vill ha värme
Jag vill ha brun hud
Jag vill ha en iskall cider
Jag vill träna
Jag vill ta studenten
Jag vill göra om min 18årsdag
Jag vill ha sällskap inatt
Jag vill att provet imorgon ska bli inställt
Jag vill ha donken .. NU
Jag vill inte ha körtelfeber
Jag vill att nästa helg ska börja just just nu..
Jag vill att allt ska fungera bara
Jag vill ha en städerska till min lägenhet (lat)
Jag vill göra vad jag vill..
..och det är precis vad jag ska göra nu!


Tårtkalas

Pluggandet gick inte så vidare bra, gör ett nytt försök lite senare.. Sitter och skrattar och kollar på riverside, haha nillas mamma har köpt tårta för att nilla blivit av med oskulden.. haha hur sjukt kan det bli!! Feting fest ;) haha nej nu ska jag göra nått vettigt, laga lite mat kanske. puss

Min älskade hannah :'(

Nu är jag hemma från jobbet, totalt slut! Har ont i huvudet, fötterna och ryggen ... Var kanske lite tufft att jobba en hel helg såhär på direkten. Vi får se om det blir värre nu eller inte. Stina var förbi och käkade lunch hos mig, mysmys! Nu ska jag ta tag i mitt pluggande så det inte bara rinner ut i sanden. Gör bara en sak idag och resten imorgon. Orkar fan ingenting, är jättetrött!



Hannah, min katt som jag haft sen jag fyllde 4 år hittades idag död på gräsmattan hemma :( Mamma ringde och grät jättemycket, hon var ensam hemma också när hon hittade henne. Helt kall och död ..(hon var rätt gammal, men inte överdrivet). Gud jag kommer verkligen sakna den katten. Hon var så speciell, hon har blivit misshandlad som liten av barn så hon har aldrig tyckt om små barn eller andra människor. Men mig har hon kunnat mysa med hur länge som helst. Hon var totalt vindögd också, världens sötaste kisse .. Usch jag känner mig så ledsen. Den lilla energin jag hade kvar i kroppen har gått ut helt. Jag tycker inte om att förlora djur, även om jag har varit med om det så himla många gånger. Men det är lika jobbigt varenda gång. När jag bodde hemma och hade mina svåraste stunder så kröp hon alltid upp till mig när jag låg och grät på sängen. Sen lät hon på en konstigt sätt som om hon ville trösta mig. Vila i frid min skruttis! ♥

Sista minuten jämt

Det gick jättebra att jobba igår, blev bara väldigt väldigt trött!! Men vi var snabba i slutet och fick sluta strax innan halv 5. Då gick jag och handla lite och hyrde en skräckfilm till mig och stina :) Sen kom hon lite senare. Kan bara tala om att filmen var as äcklig. Den hetter Drag me to the hell. Men tack vara att det var humor i den också så kunde vi överleva natten, annars vetifan! Satt hur spänd som helst genom hela filmen och sen när den var slut och jag kunde slappna av fick jag huvudvärk "/.. Tack för en jättemysig kväll skruttan, Jag älskar dig överallt annat! (Förlåt för att jag var så himla trött och tråkig igår).

Nu är jag uppe och pigg, har sovit 11 timmar.. Åh herregud!! Ska strax gå till jobbet. Kul kul!! Sen ikväll blir det att fullkomligt råplugga, jag har ett jätteprov på måndagmorgon och en stor inlämning tills tisdag. Provet har jag inte ens börjar plugga till och inlämningen har jag några delar kvar på. Kl 22.00 lägger jag ner skiten även om jag inte är klar för då börjar Paradise Hotel! :D :D

Bara en vecka kvar i skolan!! såååååååå skönt!

Puss o Kram

Tillbaka till jobbet

Jag är på bättre humör idag tack vare att vissa människor förstår när de gör fel och gör andra människor ledsna genom att be om ursäkt. Det finns ett ord, förlåt! Hur svårt kan det vara att be om ursäkt när man ser att en annan människa blir upprörd. Aja i vilket fall som helst är det bättre idag. Nu ska jag strax till jobbet, det var två veckor sen jag jobbade och jag saknar det så enormt. Ska bli så himla kul idag =) och så längtar jag till ikväll också!! ♥

Puss o Kram

Jordens argaste människa!

Ja vad ska man säga.. kvällen började så bra och det blev en hel del skratta och glädje!! Men det vände på en sekund.. Förstår inte själva grejen med att lägga sig i andras liv?! Låt mig vara och låt mig göra vad jag vill. Jag är inte dum i huvudet och gör beslut som jag ångrar efter.. Jag gör det jag vill göra och inget annat. Mitt val, mina beslut och mitt liv!

Nu ska jag sitta här en stund sen ska jag sova, för imorgon jobbar jag! Ska bli skönt.. Sen ska jag träffa min älskling på kvällen, tror min andra älskling ska vara med också. Tur att jag har er iallafall<3

Puss o Godnatt!


Fredagsmys!

Hejhopp nu är jag hemma från skolan, det har varit en jättebra lektion idag :) Vi har jobbat med frågor om genetik och det är någon som intresserar mig väldigt mycket. Sen har vi kollat på lökar, och saliv från oss själva i microskåp. Riktigt lebbigt! men jag jobbade på riktigt effektivt idag så ligger inte efter i något där iallafall..Mamma kommer snart och hämtar mig, det blir middag hos de. Hjortstek med klyftpotatis och beariesås. Till efterrätt blir det rabarberpaj med vaniljglass. Okej jag kommer äta ihjäl mig ikväll. Sen ska jag tillbaka hem vid 8 igen för då kirrar jag sällskapsspels kväll hemma hos mig.. Vi blir 5-6 stycken! hejdå alkoholen och fram med spel ;) haha..

Nu måste jag sticka.. Puss o Kram!

Äntligen fredag!



Skönt med sovmorgon! Nu sticker jag till skolan för lite naturkunskap b :) Slutar halv 4 och då åker jag hem och sen ska jag hem till mamma och pappa och äta middag. Ska träffa min brors nya flickvän också.. Blir spännande! Sen blir det troligtvis festligheter till kvällen.. Måste kila nu, puss!

True blood

Jag satt och funderade på vart jag ska finna min stora kärlek.. min vampyr! Liksom jag kan ju inte gå in i skogen här hos mig och vänta på att någon ska flyga ner från trädet och bita mig i halsen. nej det går inte! det måste ju minnas en plats där de håller till..Jag ska hitta den, tro mig! (okej nu kommer stina och emelie skratta, men skratta hur mycket ni vill)!!

Jag blir ju helt jävla tokigt galen i alexander skarsgård i serien true blood. Vilket kap, vilken snygging! ojoj vad han attraherar mig..


okej jag måste medge själv att jag börjar bli lite psykiskt störd här.. nästan rädd för mig själv!! Jag kollar liksom in människor ögon väldigt noga idag, verkligen studerar de för att se om de är annorlunda mot vanliga människors ögon. Okej jag måste verkligen sluta upp med detta vampyr-tjaffset snart! Undrar vart detta kommer sluta.



okej här är den verkligen vampyren idag:

sexy!

okej nu lämnar jag vampyrer för en stund.. Acke hämtade mig och så åkte vi till slottscafet, jag hjälpte till att packa upp massor av saker han hade handlat och sen fyllde jag på kylen. Sen räknade vi pengar, fikade, pratade, kolla på fotboll och kollade upp massa telefonnummer. Sen fick jag skjuts hem igen! Så ja ercan roade mig ikväll. trevligt trevligt!

jag försöker få tag på emelie, men det är omöjligt. baby vart håller du hus?
nu ska jag kolla på one tree hill och sen sova. Har sovmorgon imorgon så behöver inte stressa mig i säng. men säger godnatt nu. Sleep tight!

Jobb

Jahaja då fick man lite att göra ikväll, chefen ringde och ville att jag skulle jobba en timma. Klart man ställer upp när man sitter här rastlös som aldrig förr. Han hade tydligen köpt massor av varor som jag ska hjälpa honom att packa upp. Så nu sticker jag och jobbar en stund. Puss!

Mycket lärorik dag i skolan!

Jaag har inte fått det minsta gjort idag och ändå har jag varit i skolan från 08.30 - 15.00.. Haha men vi har haft kul iallafall! Nu är jag hemma, totalt slut.. Tur att jag har sovmorgon imorgon. Ska börja med maten nu innan jag hungrar ihjäl.

låter bilderna presentera min dag :)








Finns det någon snyggare?

Jag säger bara damn var snygg denna brud är.. Alltid så himla cool och galet jävla snygg! Tänk att ha hennes kropp! Jag älskar henne!


Du är så yeah yeah wow wow

Jag, Emelie, Stina och Kim sitter i ett grupprum och jobbar. Vi har jobbaikapp lektion idag och det brukar alltid resultera till att man inte gör någonting alls. Precis som jag gör nu :P Det blir bara musik och massa skitsnack.. Men det är kul det med. Jag stannar till kl 2 istället för att åka hem 12. Ska äta och "plugga" lite..

Jag är otroligt fjantig när det gäller låtar. Jag gillar exempelvis alla låtar med chipmunks. Haha stina hatar det och de gör nog de flesta. En till låt jag inte kan få nog av är gyllene tider med jag går och fiskar.

Denna låten får mig att bli helt sprallig i hela kroppen. Vilken glädjehöjare! Min idol när jag var liten ;)



Replay



Hej hopp jag är trött som en apa, men ska till skolan! Bara två dagar kvar nu sen helg, min efterlängtade helg med mycket mys och festligheter (dock nyktert) .. haha vi får se hur länge det håller, men ändå! ;) Dricker jag så är jag så jävla dum i huvudet och får skylla mig själv om jag blir värre.. jaja vi lämnar det!

Har en lektion idag, en tråkig sådan! Men viktig.. Ska inte sitta barnvakt idag heller för att jag inte känner mig riktigt 100 %, men jag saknar mina små pojkar. Nej här kan jag inte sitta och drömma mig bort, mitt hår behöver plattas. Det ser ut som en ..buske.. haha ja som en BUSKE!

Puss & Kram

Kanske dags att erkänna lite saker


mitt muntra jag hade inget att göra..och trött är jag!

♥ har bott hemifrån i lite mer än ett år
♥ min dröm är att bli barnmorska
♥ har riktigt svårt att tycka riktigt illa om en människa
♥ höll på med kaninuppfödning, kaninhoppning, utställningar m.m. hade 13 kaniner som mest och höll på fram tills jag var 15 år med intresset
♥ är väldigt sällskapssjuk
♥ bland det bästa jag vet är att snickra och bygga saker
♥ tycker jättemycket om att gå osminkad
♥ det värsta som finns är att ligga hemma och ta det lugn en hel dag
♥ mitt humör svänger lika ofta som jag byter trosor, har inget med människor i min omgivning att göra
♥ blir lätt ledsen
♥ har ett ungerskt ursprung
♥ älskar skräckfilmer
♥ är väldigt töntig i vissa sammanhang
♥ har opererats i halsen och näsan
♥ har åkt akut till sjukhus för magsmärtor
♥ älskar att pussa på den jag tycker om och verkligen visa det genom små grejer jag gör!
♥ har dansat ragga och feminine vibe i ett år
♥ har spelat handboll, fotboll, innebandy och gått på friidrott
♥ har ridit i 7 år och varit på ridtur i spanien och ridläger i vemdalen
♥ köper något varje dag och kan absolut inte hålla i mina pengar
♥ äter all mat
♥ föredrar partykvällar framför myskvällar
♥ måste alltid äta frukost innan jag går hemifrån
♥ har haft grad 6 av 9 i acne skala i ansiktet i 2 år
♥ har besökt 8 länder
♥ har klämt av ena fingertoppen som liten
♥ har fastnat med ögat i en krokhylla
♥ har aldrig träffat min morfar
♥ har haft hund, katt, leopardgecko, salamandrar, fiskar, marsvin, underlater, papegojor, kaniner som husdjur
♥ måste alltid känna på dörrhandtaget två gånger innan jag går och lägger mig
♥ det som ni alltid hittar i mitt kylskåp är grönsaker och ost
♥ det ni aldrig hittar i mitt kylskåp är majonäs
♥ faller oftast för badboys (dåligt)
♥ pratar med min mamma minst en gång om dagen i telefon
♥ går inte och lägger mig utan att tvätta bort sminket
♥ måste alltid radera alla skickade sms för dagen innan jag kan somna
♥ gillar att retas
♥ skämms i princip aldrig för något
♥ jag tar död på varje blomma jag får i mina händer (därför hittar ni nästan bara plast hemma hos mig)
♥ min sämsta egenskap är att jag tänker för mycket och är för hetsig
♥ min bästa egenskap är att jag alltid är snäll
♥ det jag klagar mest på hos mig själv är mitt hår
♥ det jag aldrig klagar på hos mig själv är mina ögon och min rygg
♥ ska oftast hitta hundra osaker till en handling
♥ småäter hela tiden utan att jag själv är medveten om det
♥ har två låtar som jag börjar störtböla till, för mycket minnen
♥ har aldrig testat narkotika och kommer aldrig göra
♥ jag har varit hemligt kär i en kille i 2 år (dock vare några år sen nu)
♥ går alltid till jobbet med ett leende på läpparna
♥ är sämst på att låta bli saker som jag vet skadar mig
♥ fullständigt namn är Alexandra Diana von P... Karacsfalvi
♥ jag tar inte i en mask

okej nu orkar ni säkert inte läsa mera. om ni ens orkat läsa dethär :P


Vilken förvåning!

Jag lyckades faktiskt plugga i 1 1/2 timma, pluggade till bransch och produktionskunskaps provet som vi ska ha på måndag.. Händer aldrig att jag pluggar flera dagar innan eftersom jag är en typisk plugga-dagen-innan-tjej! Hade egentligen andra viktigare saker att plugga som ska lämnas in tidigare. Men historia är så tråkigt och samhällen orkar jag inte nu.... Nu har jag precis blivit klar med maten, det blir lax i gräddsås med potatis och grönsaker. Orkade inte göra något annat ikväll och det var länge sen jag åt fisk. Och eftersom alla klagar på att jag har blivit trög så kanske jag borde äta mer fisk? för vare inte så att man blev smart av de små simmande slemmiga typerna i vattnet? :) Nu ska jag kolla på true blood och sen läsa min twilightbok.. det lider mot sitt slut och jag vet inte vart jag ska ta vägen.. vad ska jag då sätta mig med när jag mår dåligt och som tar mig bort från verkligheten för en stund?! Jag ska helt klart läsa Stephenie Meyers nya bok Genom dina ögon också.



Någon mer än jag som längtar till studenten? Jag tror vi alla gör det, sista året nu och skolan tynger verkligen ner hela en själv. Skolan känns som ett fängelse. Visst jag har bra lärare och bra vänner och en underbar klass. Men allt arbete och all denna press. Projektet exempelvis är ett grundämne som jag måste få godkänt i för att få ta examen. Fråga ni mig nu så skiter jag i projektet. helt värdelöst! men jag måste verkligen ta tag i min skolgång nu. Det är endas en vecka kvar sen är det praktik i två månader och där emellan 1 månads lov. Sen är det bara 4 månader kvar av min skolgång. Sen är den ÖVER! Så skönt men sån rädsla. Jag vill göra mycket efter studenten men ändå är jag rädd för att lämna de trygga och kliva ut ensam i världen. Möta nya människor har jag absolut inga problem med eftersom jag är en väldigt öppen, glad och social människa.  men att liksom komma in på ett ica och inte kunna hälsa på alla man möter.. det kommer jag sakna! nackdelen med att växa upp i en liten stad är just att man vet vilka alla är, man hälsar på alla även om man inte känner de.. Iallafall jag! jag ska iallafall utomlands och jobba ett tag. det blir spännande det.. men vill inte lämna tankarna om att jag inte alltid kommer vara nära min mamma som är min livs ängel genom livet. Den personen jag beundrar mest av alla på hela jorden!♥ aldrig elak mot någon och sätter alltid alla före sig själv. hon slutar aldrig att älska alla personer runt omkring henne vare sig det är vänner eller okända. jag älskar henne!

nej nu ska jag sluta skriva. skulle kunna sitta här och skriva hur länge som helst! Jag får väl börja skriva dagbok igen. Det är bara de senaste året jag inte skrivit, annars har jag skrivit hela min uppväxt. och jag vet inte när jag kommer vara redo om jag någonsin kommer bli redo att läsa det jag skrev för 3-4 år sen. värsta åren i mitt liv.

okej nu kilar jag, puss och ta hand om er!


Calle med bea!

Gud vad skönt det var att sola, dock jävligt varmt .. som vanligt! Nu känner jag mig lite bättre efter att fått lite mer färg på kroppen. Efter att jag solat så var emelie hungrig så vi gick till berri, hon ville ha pizza ;) Så där satt jag och tittade på henne när hon fullkomligt tryckte i sig sin HELA PIZZA. Vilket hon fick sota för sen när hon mådde så jävla illa. Stackarn kunde knappt gå hem ;P hahaha så kan det gå!



Nu är vi hemma hos mig och ska sätta igång och plugga. Vilket team alltså :D Pusshej!

Skrattar åt allt..

-Va!? ska du visa röven?
-Det ska jag..
-Hahah trodde det var en vampyrfilm ni gjorde och inte en nakenscen
-Uhm..
-Vad jag minns var den rätt hårig haha..
-Du den är skitsnygg!!!
-Om man gillar rumpor med skägg ja


hahaha jag måste ha sämst humor men jag kan inte sluta skratta åt detdär!!


och det roligaste är ju att när han kommer hem står han och tittar på sin håriga röv i spegeln .. HAHAHA jag viker mig av garv..


Nu ska jag gå ner på stan och sola och möta upp emelie, för tjejen ville hålla mig sällskap idag igen :) Eller hon ville att jag skulle hjälpa henne att plugga..Haha bra lärare! Tänk om jag kunde plugga lika mycket själv som jag hjälper henne. det vore nått! aja pusspuss!!

Drömmar



Jag drömmer väldigt väldigt sällan.. Eller ah alla drömmer ju varje natt, men jag menar de medvetna drömmarna som man minns dagen efter eller som man vaknar av mitt på natten. Kan inte minnas sist jag drömde en sådan dröm som jag minns. Men inatt drömde jag om msn :S Drömmen handlade om vilka som var inne på msn och inte. Imorse när jag vaknade så tänkte jag, shit vad sjuk dröm alltså. Vem drömmer om Live Messenger liksom?!
Oftast när jag drömmer också är det nästan alltid bara mardrömmar.. Varför är det så? Jag vaknar mitt inatten av tårar och panik. Att en dröm kan bli så verklighetsbaserad. Usch jag tycker det är läskigt..

Brukar ni ha konstiga drömmar?!

Utomlandsresa nu tack!

Mår bättre idag men ändå otroligt trött.. Så det blir att vila ordentligt idag. Haha så vad ska jag hitta på idag då?! :P Har inte den blekaste just nu, blir väl serier på serier, lunch, en sväng ner på stan och sen får vi se. Har inte så mycket mer roligt att säga. Det händer noll i mitt liv just nu. Eller ah av de saker jag vill dela med mig av iallafall:)

Jag vill åka utomlands igen.. Saknar värmen så otroligt!
Thailand jul och nyår 06/07





Egypten Februari 08






Turkiet med baby, September 09










Gud nu längtar jag ännu mera efter att ha setat och kollat igenom flera hundra bilder från paradiset. Men jag åker snart igen, men det känns så långt kvar! Men tiden går ju fort. 5 Januari bär det av till egypten igen med familjen och släkten. Nu ska jag kolla på true blood. Puss & Kram

Hatar mitt huvud!

nu känner jag mig väldigt ensam! 
så jag säger bara fuck off det går åt pipsvängen med det mesta!


Det dalar nu!

Nu har jag blivit jättehängig igen :( Ont i huvudet, i hela kroppen och ont i halsen! Jag säger bara att kommer skiten tillbaka imorgon bitti så vet jag inte vad jag gör.. Resten av min vecka kommer vara totalförstörd och inget jobb i helgen..jag fullkomligt hatar dethär. Varför ska det ens finnas sånna här äckliga virus?! Håll tummarna för mig att jag bara är lite överansträngd och att jag vaknar pigg imorgon..

Emelie åkte hem för lite mer en än timma sen, jag har bara legat i soffan och vilat och kollat på andra avenyn sen dess. Jag som hade tänkt sitta uppe ett tag ikväll för att kunna sova längre imorgon, men vi får se hur länge min kropp pallar med dethär. Jag har trots allt en alvedon i kroppen. hjälper den? inte alls..

Nu ska jag kolla på one tree hill och true blood. PoK

Effektiv!

Nu har jag hunnit med att plugga med emelie, bakad kladdkaka (som inte blev kladdig för den blev FEL), duschat, lagat middag till mig och emsan. Ja det är ju så mycket roligare att laga ordentliga middagar när man ska äta fler. Annars måste jag säga att jag slarvara med middagen när jag ska äta själv. fyfy!

Eftersom jag inte ska till skolan imorgon ska jag sitta uppe hela kvällen, älskar kvällarna! Massor av musik, tända ljus och sen vampyrserierna. Jag älskar't!

Jag ser mycket framemot helgen! :) Nu ska jag gå ut i köket och plugga vidare med skruttan. Puss!

Hon ska plugga och jag ska baka!



Ja då var man hemma, sjukt skönt! Jag stack redan vid två idag för jag har det mesta under kontroll. Fick en liten busfia med mig hem också, hon måste plugga idag så nu jävlar ska hon få plugga ;) jag ska leka boss här för ett tag! Vi ska nog kanske baka också om vi får tid .. Eller blir väl jag eftersom emelie ska PLUGGA! I kväll blir det bara mys.. Men jag önskar jag fick mysa ännu mera...........................

Okej nu måste jag sätta damen i arbete ... Hörs sen! pusspuss

Tisdagar

Tisdag Tisdag Tisdag! Hatar tisdagar, långa dagar med jobbiga lektion..och idag har jag hur mycket som helst att göra ..Men eftersom jag redan nu är trött kommer jag sticka tidigare från skolan. Hoppas magen håller sig ifrån spänningar idag. Jag vill bli helt smittfri nämligen! På morgonen har vi företagsekonomi och då ska vi göra klart bokföringen från förra veckan som jag inte ens var med på, men som tur är har jag jobbat hemma lite med den. Sen har vi samhällskunskap men den tror jag att jag gör mestadelen hemma.

Idag var en av mina favorit träningsdagar. Dansa alltid afro dans på tisdagar :( jag vill så gärna...det fullkomligt kliar i fingrarna av att bara sitta hemma på kvällarna och ta det så sjukt lugnt. Jag vill springa, hoppa, vara överallt helt enkelt. Sitter och kollar på deras hemsida där jag normalt bokar mina pass.. Jag håller muspekaren på "boka"...Usch dethär är inte kul! jag mår ju nästan bra ju! varför vila en månad? det är ju huuuuuuur länge som helst..

Nej nu måste jag packa ihop grejerna och sedan gå till bussen. Puss!

Tjejigt fnittrig!



Min kväll har varit helt underbar.. Jag och emelie blev helt mongo i huvudet och började skratta åt så sjuka saker alltså. Sen blev vi hungriga och jag orkade inte laga middag så vi kollade på varandra och sa : PIZZA? :D haha...

Vi tog oss ner på stan i sjuka skrattanfall och när vi väl kom in på berri så vare droppen. Tror vi satt och skrattade oavbrutet i en timma.. Människorna och de som jobbad där var nog färdiga att slänga ut oss. Jag säger bara
- HEJ KAMRAT!!!.........SJUTTISJUUUUUUUUUUUUUUUU!

hahahaa kan inte sluta skratta.. jag måste vara helt cp ikväll men är på värsta skratthumör.. Emelie och jag tog sen en promenad i mariefred för att lugna ner oss lite men det funkade inte direkt. Vi skiljdes åt efter en stund och påvägen hem kom jag på mig själv med att gå och små fnittra. gud så sjukt alltså! Har nog inte varit såhär  tjejigt fnittrig på länge...

Nu är jag iallafall hemma och lite lugnare, ska kolla på true blood och lugna ner mig ännu mer innan jag ska gå och sova. PoK

Rött hår

Jag har orkat med en skoldag, men gud så trött jag är! :( Känns som jag ska gå i tusen bitar .. Emelie följde med mig hem efter skolan och nu har vi fikat och så har jag färgat hennes hår rött! En nyans av rött blev det, mycket fint tycker jag.. Det är så svårt med röda färger tycker jag, speciellt att få det precis som man vill ha det. Nästan så man måste gå till frisören om man ska lägga i röda färger. Men men nu är det gjort och jag tycker det blev bra.

Vet inte hur länge empa stannar, men när hon går ska jag iallafall bara ligga i soffan och kolla på mina vampyrserier.. Laga lite middag senare. Inget mer, för gud så trött jag är. Måste till skolan imorgon också, men på onsdag tar jag ledigt, orkar verkligen inte.

Puss & Kram!

091009

Jag är uppe och relativt pigg, men däremot har jag spänningar i magen.. Jag är inte nervös eller något utan det är något annat, men nog inget farligt! :) Känns så konstigt att åka till skolan när man inte varit där på så länge. Vi ska ha genomgång inför provet som vi ska ha nästa vecka. Usch det går så dåligt för mig i entreprenörskurserna. Lever jag ett till liv, vet jag iallafall vad jag inte ska välja ;) haha.. Men snart slut, bara 215 dagar kvar!
12 Juni 13.00 springer vi ut! Kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv tror jag :D :D



Slutar tidigt idag, men kanske blir kvar längre ändå för måste arbeta med projektet. Vilket kasst påhitt tycker jag, rent jävla värdelöst. Jag blir så arg!! Jag ska försöka hålla mig borta från gymmet hela den här veckan också och sen börja lite smått nästa vecka..Det borde gå bra! Ska försöka få en tid med läkaren i veckan också och se hur mina prover ser ut.

Hoppas ni får en bra dag i skolan/på jobbet. PussPuss

TiK ToK


Kesha - TiK ToK
Riktigt grym låt

Denhär dagen har gått så otroligt långsamt.. usch och fy!! Jag spenderade iallafall mycket tid på jobbet, var väl där i några timmar.. Sen gick jag hem för jag blev så fruktansvärt trött. Resten av eftermiddagen har jag setat fastklistrad framför one tree hill och true blood.. Avsnitt efter avsnitt :D Jag ska glädja er med att jag ska sätta på ett avsnitt till innan jag kryper i sängen. Blir tidigt ikväll så jag orkar med morgondagen. Så likabra att säga godnatt nu. Imorgon får jag träffa min favorit tjej också, gud det var 2 veckor sen vi sågs sist. Min absolut bästa stina♥
Puss & Kram!


tråkiga söndagar

Det är Söndag, veckans tråkigaste jag! Jag är redan uttråkad.. Vad fasiken händer idag?! Märks att jag börjar bli piggare, rastlösheten kommer tillbaka.. Jag gillar inte det :( Jag vaknade iallafall för en stund sen, låg helt utslagen när emelie gick upp och stack till jobbet. Jag ska gå ner om en stund och hålla henne sällskap. Göra livet lite svårare för ercan ;) mohaha..

Imorgon är det skola och det var två veckor sen jag var i skolan :S Men imorgon ska jag försöka pallra mig dit och göra lite nytta :) Inget jag ser fram emot direkt men ett måste.

Nu ska jag göra lite nytta.. Puss & Kram!


jag vill hitta min själsfrände!

Natthumor

- Jag: Har du sett denhär filmen?!
- Emelie: Nej jag vet inte..
- Jag: Men du måste ju veta om du sett den, känner du inte igen personerna?
- Emelie: Nej jag vet inte..


En minut kvar av filmen:
- Emelie: Jag har sett denhär filmen kom jag på nu!


HAHAHAH SÅ JÄVLA TRÖG TJEJ!

Nu har de åkt! :(

Gud vad dagarna går fort alltså, nästan läskigt! Idag har jag iallafall tillbringat mesta dels av tiden på jobbet.. Gjort de sällskap och fikat en hel del. haha fröken tjockis! Elin, alex och marcus var förbi och sa hejdå :( Gud vad sorligt, men vi kommer snart ses igen. Det är så man får tänka! Nu har det iallafall åkt och planet går om 1 timma! 

Sen har jag hyrt twilight som jag och emelie ska se ikväll :D Blir 7:e gången jag ser den filmen ♥ min favorit! Hon kommer om en liten stund och då ska jag laga middag till oss. Hon sover även kvar hos mig, wiiihoooo!

Nu är jag pussugen, men jag får inte pussas :( emelie är mitt lilla offer!! Nu ska jag gå och diska.. Pusspuss!

Får jag presentera .....

....EMELIE NÄR HON NÅTT ÅLDER 50+!!!









okej ni som inte känner emelie så bra så ÄLSKAR HON ROSA! allt ska vara rosa, hade det funnits rosa krydda till maten hade det varit en av hennes favoriter. hon har nyss nått åldern 18 år, hon är mogen för att köra bil, köpa cigaretter, gifta sig, väljas in i riksdagen m.m. det skiter hon i ska jag säga er, flickan ska göra om sitt rum!! Rosa gardiner, rosa mattor, allt ska vara rosa. Hon önskade sig rosa tallrikar (tills hon skulle flytta hemifrån)... Det fick hon! Hennes största idol är Hello Kitty så ska ni någongång överraska henne med något och vill höra hennes decibelskrik så ska ni köpa något som har hello kitty på sig. Hennes säng är även prydd med hello kitty påslakan sett. Hon brukar även lägga över cigaretter i ett rosa cigarettpaket som hon hittat ute någonstans. Hon äger även två tröjor med hello kitty som är hennes favoriter. Kikar man ner i skorna så tittar det fram hello kitty strumpor också. Jag skämtar inte när jag skriver detta, hon är galen i kisskatten och färgen rosa. Hon är även en av de sötaste jag känner och henne kan man inget annat än älska!

071109

Gormorgon!

Märker att det blev lite sent igår, är lite extra trött idag tror jag. Men jag är ändå på bra humör! Har precis duschat och nu sitter jag och trycker i mig frukost här vid datorn :) Ska snart ta en promenad till jobbet och fika med fialotta som flitigt jobbar idag. Jag skulle ju egentligen också jobba, och sen vare bröllop ikväll som jag hade sett fram emot så himla mycket att jobba på :( Men som sagt så måste jag ta det lugnt. Kommer få jobba hela livet sen.

Sen ska jag träffa min kära alex som flyttar till London idag. Jag tvivlar inte en sekund på att hon och elin kommer få det skitbra! jag kommer sakna henne och elin som många andra här hemma också kommer göra. Vi får hoppas på att tjejerna kommer hem om ett tag. Och nu har vi ju en anledning att åka från Sverige också :D Jag kommer åka och hälsa på er på jullovet mina små älsklingar ♥



Ikväll blir det mys med älsklings emelie, hon har inte sett Twilight den idioten så ska ordna en twilight kväll här hemma ;) hon är redan rädd för mig, haha!! Och snart är det premiär på New Moon :D :D :D Vet inte hur mycket jag ser fram emot det. Men frågan är om jag ska se filmen på premiären eller om jag ska se den dagen efter? Får bättre platser dagen efter, men det är ju lite själva grejen att titta när det är premiär och eftersom det är mitt i natten också. Aja vi får se hur jag gör.. Ska tänka idag med!

Nu är det dags att röra på häcken, och usch vilket tråkigt väder det är! PoK

Nattuggla

haha sova är överskattat, eller vad säger ni? Här sitter jag halv 3 på natten när jag egentligen borde sova och vila bort mitt lilla virus. Men jag fastnade här med massor av roliga klipp så jag har verkligen skrattat nu.. Är uppe i världens energi. Men jag kanske måste börja runda av om jag inte ska vara helt förstörd imorgon. Så säger godnatt nu!♥

Emelie!


Så liiiiiten tjej alltså!!!

Det var jättemysigt hemma hos mamma och pappa :) God mat fick jag också!! Nu sitter jag hemma hos mig men med mysigt sällskap från emelie!! Henne får jag pussa hur mycket jag vill för hon har redan haft körtelfeber så hon är immun. Hon är världens gulligaste och jag älskar henne så himla mycket.. Hon ska snart vidare och dricka.. Ja gud så kul....medans jag får stanna hemma och VILA! Duktig flicka! Men jag är skapligt trött efter dagen så det gör inte så mycket. Blir väl lite film och sen sängen skulle jag tro. För imorgon blir det en liten promenad till stumpan på jobbet och sedan ett mycket jobbigt avsked till min älskade alex :'( Nu ska jag mysa och pussa på min emelie (a) <3 hihi..

Bror!


tittut bakom brorsan för snart 2 år sen!

Min promenad ner på stan gick rätt så bra, hyrde en typisk tjejfilm som är så otroligt roande att kolla på när han ligger hemma och är sjuk. För övrigt har dagen gått fort tycker jag. Skulle egntligen ner med Emelie och kolla på Innebandy, men kom på mig själv med att vara för trött. Känner mig så sliten så vill inte visa mig bland så mycket folk heller. men det kommer :) Jag har ingen feber idag och knappt ont i halsen alls, men kroppen bär inte riktigt och jag är otroligt trött. Men men !!

Om en liten stund kommer Mamma och hämtar mig jag ska nämligen tillbringa kvällen i mitt gamla hem med min familj. Väldigt ovanligt faktiskt. Kommer väl vilja åka ifrån huset lika fort som jag kommer dit. Så mycket gamalt skit från den tiden så ångesten får mig att vilja springa och aldrig stanna. Jag är så glad för jag ska få träffa världens bästa bror, dock får jag inte krama och pussa honom så mycket som jag vill :( Få väl vara nöjd med att han är just MIN bror bara♥

Kanske skriver senare när jag kommer hem! Blir mat och idol där sen åker jag väl hem. Puss & Trevlig kväll!

Never say never



Godmorgon på er! Idag mår jag faktiskt otroligt bra för att vara sant :) Jag är full av liv, glad och positiv. Fast det är trist ute, jag är ensam i min lägenhet och har kissing disease.. Jag har nyss ätit frukost och ska om en stund promenera ner på stan för att handla lite och hyra en film. Sen ska jag bara vila resten av dagen. Det blir mitt lilla "action" för dagen. Vet inte varför jag mår så bra psykiskt, borde jag göra det? Lika bra att glida på vågen medans den finns här .. Nu ska jag borsta tänderna. Puss!

Some things we don't talk about better do without, just hold a smile

 


Mammaledig!


Hade han varit vampyr skulle han och jag passa perfekt!
Gudars så snygg han är!! Jag typ dog när jag hittade honom..

Gud jag är helt exalterad efter att ha kolla på The Vampire Diaries hela dagen.. Jag känner mig som en vampyr, jag tänker som en vampyr, jag önskar jag var en vampyr.. Eller iallafall hade en pojkvän som var vampyr. Gud så spännande allt hade varit.. Kul med svenska tråkiga killar, alltid samma.. Haha nej gud vad elak jag var nu! Det finns några guldkorn. Jag ska väl försöka sova om en stund, men inte riktigt än. Först ska jag läsa min sista twilight bok och lyssna på mysig musik.

Ja imorgon är det fredag, 5 dagar har då gått av min "sjukdom".. Måste ju säga att än har jag inte vant mig och kommer väl inte göra det heller. Eller jag tänker inte vänja mig, jag ska försöka leva som vanligt. Men ja från att gå till fullbokade helger och stressigt liv är jag nu "mammaledig" åt mitt kära chillande, haha.. Så ja vad händer imorgon? För alla andra blir väl fest och grejer. Men för mig blir det nog soffan. Och är det ingen som vågar sig hit och kolla på idol med mig så åker jag nog hem till min familj på kvällen. Får middag serverad och lite sällskap. Det skadar ju inte i min mörka tid. Nej dags att ta en ipren för nu vill inte halsen vara med och leka längre.

PussPuss♥

Frank Wagner

Nu har ytterligare snart en dag gått, jag mår mycket bättre idag vilket känns skönt :) Tänk om det kunde vara såhär chill varje dag. Jag ska iallafall försöka sova, äta och dricka mycket och sen vara så positiv som möjligt. Då blir jag nog frisk snabbast. Ska försöka komma ut och träffa lite människor men ändå ta det lugnt. Och ni behöver inte vara rädda för mig för smittorisken är väldigt låg. Smittar nästan bara via kyssar/pussar och mycket kramar. Mår jag såhär på Måndag ska jag försöka ta mig till skolan.. Eller bra mår jag inte men bättre. Jag är otroligt trött och har fortfarande ont i halsen. Men jag går inte runt som en zombie och grinar iallafall :P haha..

Såg tredje filmen av Johan Falk, de är ju så grymt bra alltså. Ska nog hyra fyran imorgon :D Frank wagner (Joel Kinnaman) är ju en riktigt böna också. Gud så snygg han är<3



Nu ska jag försöka plugga lite bokföring så jag inte kommer efter. Två veckor kvar nu i skolan sen går jag på praktik. Och jag har riktigt mycket att stå i måste jag säga. Prov och inlämningar. Puss & Kram!

Jag saknar dig jämt!



Måste gratulera min duktiga bror för att han fick 59 av 59 på engelskaprovet idag :D Lite MVG va!!!! jag är så otroligt stolt över dig, du sätter alltid maxpoängen på de flesta prov och helt ärligt vet jag inte vad du fått all denna kunskap ifrån. Jag önskar jag var lika duktig som dig! Din syster är stolt över dig. Jag älskar dig!♥

The vampire diaries

Godmorgon, natten gjorde nog extra mycket.. Har sovit 11 timmar och just nu har jag ingen feber :) ... men fortfarande en jävla smärta i halsjäveln. Men det är bara att stoppa i sig ipren!! Men som sagt så är ju körtelfeber så att febern och smärtorna kommer och går i olika grader för varje dag.. Det som tär så mycket på kroppen. När man blir pigg så tror man att man kan anstränga sig lite mer, men det ska man inte göra för det är då man aldrig blir frisk. Så det är bara att hålla lugna puckar här.. Nej jag ska försöka sluta skriva om alla mina besvär nu, iallafall försöka. Ni lär ju få veta när det är som jobbigast igen :P Inte för att det händer så mycket på mina dagar..Så jag får väl hitta på något nytt att skriva om helt enkelt. Men vad ska det vara då?! Inge mode, för det tycker jag inte om..


De är ju inte dåligt snygga alltså!





Jag har föresten börjar kolla på en ny vampyrserie :D The vampire diaries! Måste säga att den verkar riktigt bra, så nu kommer jag väl bli helt besatt.. Men det gör ju inte så mycket eftersom ni knappt kommer se röken av mig ute på en tid.  Och ser ni mig så ser jag väl ut som en vampyr ;) (skratt)
Nu ska jag fortsätta kolla på denna underbara serie. Puss & Kram!

Värre än jag någonsin kunnat föreställa mig

Jag gråter och gråter och gråter.. dethär är fan värre än vad jag någonsin kunnat föreställa mig!! Jag är så himla ont överallt och halsen är värst :'( Jag måste sova nu, men det gör så himla ont att ligga ner.. Men jag behöver sömnen. Eller rättare sagt jag måste ha den för att överhuvudtaget orka med mig själv. trodde aldrig att man kunde ha så här ont i halsen.. Känns exakt som när jag vaknade upp från min halsoperation och det var en mardröm.. Då svävade jag ändå i himlen av alla nedsövnings grejer. Jag säger bara att alvedon kan slänga sig i väggen och just nu vill jag bara försvinna från livet..

Buuuhuuuu!



Hej Hej Hallå!! Livet är toppen!!! .... inte riktigt va!! mamma var här för en stund sen, hon handlade massor av mat till mig och så lagade hon middag åt mig också. Min älskade mamma♥ Hon ska komma varje dag nu tills jag blir frisk har hon lovat. Känner mig så himla ensam. Har suttit och läst om körtelfeber på internet också, vilket jag inte skulle gjort. Nu har det skrämmt upp mig ordentligt. Som att körtelfeber håller i sig upp till ett år, dock inte febern utan tröttheten..Hoppas jag har änglatur så jag blir frisk snabbt :) Nu ska jag försöka pilla ner lite glass i halsen och knapra lite mer smärtstillande. OCH TYCKA SYND OM MIG SJÄLV!

Körtelfeber :'(

vet inte riktigt vad jag ska säga .. jag har iallafall fått körtelfeber!! Jag har grinat hela förmiddagen.. Det värsta tänkbara som kunde hända nu.. Inget tränande, inget jobbande, inget festande, ingenting.. Jag kommer ha feber och halsont i minst en månad.. Jag kan ju förfan knappt äta nu :'( jag kommer aldrig orka hålla mitt humör uppe med denhär skiten.. Jag kommer bli så deprimerad så det finns inte.. Kommer leva på tabletter och sitta som en zombie i skolan när jag väl orkar pallra mig dit. Ett rent jävla helvete! snälla kan inte någon typ bara död mig just nu...

Svininfluensan eller körtelfeber?

Jag mår så jävla dåligt :'( !!! Natten har varit hemskt, vaknad med smärtor överallt och en fruktansvärd smärta i halsen..När jag vaknade imorse så hade jag 39 graders feber.. Och det är inte så bra på morgonen, för det betyder att den kommer stiga en del under dagen.. Okej i det här samanhanget är det inte kul att bo själv :( känner mig så himla hjälplös.. Mamma ringde läkarna igen eftersom jag har fått så pass hög feber under natten och ännu mera ont i halsen.. Så ska vara hos doktorn 10.45 för att ta prover och sen 11.00 har jag tid hos läkaren. De trodde att jag kunde ha fått körtelfeber.. och det hoppas jag fan inte!! då är det hejdå med träningen på hur länge som helst :'(

Jobbigast av allt är ju att en av mina nära vänner träffade jag också hos läkaren igår, med samma sympom som mig fast hon hade feber.. Jag går ut med virusinfektion och hon med svininfluensan. Fyfan om jag han bli smittad på den där timmen vi satt med varandra.. Men egentligen så spelar det ingen roll då, för värre än såhär kommer det inte bli.. Vi får hoppas på det bästa!

jag hatar dethär, mitt liv är så jävla jobbigt just nu!!

Godnatt!

Trodde jag skulle slippa febern, trodde bara det skulle bli bättre och bättre nu för varje dag.. Men nej halsen gör bara mer och mer ont, kan knappt svälja ner mitt eget saliv längre :( buuhuhuu.. Febern stiger och jag försvinner mer och mer från mitt medvetande känner jag.. hatar att ha feber, blir som ett barn! :P Ligger och ynkar mig och tycker att det är mest synd om mig i hela världen. Så patetisk jag kan bli, haha.. Nej nu ska jag knapra lite tabletter och somna skönt. Godnatt på er friskisar!♥

Så hemskt, hur kan man som människa?!

Sånt här får absolut inte hända! Det är så vedervärdigt så det finns inte.
Förstår inte hur man medvetet kan skada ett barn?! Hur fan tänker man?
Vart fan är man född.. Jag säger bara att detta är ett jättehemskt klipp.
Tårarna bara rinner!


Vad gör ni med era dagar?

Vad gör ni på dagarna?
Jag myser iallafall bara omkring.. Film, avokados, glass, vatten, musik, böcker m.m. mitt liv känns rätt meningslöst när jag är sjuk, haha men ändå är det så jävla skönt! Men jag får ångest för skolan eftersom jag kommer efter.. Tony ringde iallafall mig förut och sa att det nog var rätt slappt och att jag inte behövde stressa upp mig. Men nu har jag iallafall lyckats göra två sidor i detta häfte och huvudet dunkar som aldrig förr. Nu ska jag ta myspaus igen, haha.. pusspuss

Mys!

Nu har jag stoppat mat i magen :) Det blev soltorkadetomater/oliv tortilini och sen gjorde jag en sås på champinjoner och cream freash som jag blandade i .. Nu ska jag lägga mig i soffan med lite glass och en film.. Så himla mysigt! Har varit duktig och lyckas pallra mig ner och fixat tvättid idag också. Så klockan tre blir det tvätta! Puss & kram!

Ta vaccinet mot svininfluensan!

Jag hade fel, det var ingen halsfluss! Vilken tur, men ändå inte.. Hade varit skönt och blivit frisk på 1-2 dagar och sen inte smittat mer. Men nej jag har en virusinfektion som jag måste vila bort.. Så nu ska jag dricka mycket vatten, äta och sova ordentligt.. Hoppas jag är piggare tills i helgen för då väntar väldigt mycket jobb.. Jag har även köpt vitaminer som jag ska börja äta nu, alla tjatar om att det ska vara bra osv.. Vi får väl se om det är dundermedicinen!



Jag har bestämt mig nu, jag ska ta vaccinet mot svininfluensan. Visst det är bivärkningar hit och dit, men än så länge är de bara de i riskgruppen som tagit vaccinet.. och om de nu har blivit så dåliga då kan man ju börja fundera på hur dåliga de skulle blivit om de fick själva influensan. Jag kan stå ut med ont i armen i en dag eller två och slippa den där skiten.. Var tredje barn kommer behöva sjukhushjälp och kanske var tionde kommer dö.. Så ja tänk på det! Ju fler som tar den ju fortare tar vi död på denna äckliga sak..

nej nu måste jag stoppa något i magen! hörs senare.. pusspuss!

Har jag rätt eller har jag fel?

Nu sticker jag till farbror dotorn! Önska mig lycka till :)

Men det är redan kört för jag är 100 % säker på att jag har halsfluss då hela min hals är fylld av vita prickar, FRÄSCHT!

Så vi får se om jag har rätt eller inte?!

En liten lista!


varning för gammal bild!

Ditt beteende
Elak eller snäll: snäll, men kan vara riktigt elak
Tystlåten eller högljudd: högljudd
Mysperson eller festperson: festperson

Kärlek
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande: Ja
Hur länge va du och din senaste flickvän/pojkvän tillsammans: 1 1/2 år
Hur stor är/var ålders-skillnanden på dig och din flickvän/pojkvän: 1 år
Har du någon gång varit otrogen: aldrig
 
Sexliv
Är du oskuld: nej
Är någon du haft sex med ful:  nej
Har du haft sex i någon kompis hem: ja
Har du tackat nej till sex: ja faktiskt

Om mig
Vad har du för hårfärg: mörkbrunt
Vad har du för ögonfärg: blåa ögon
Hur lång är du: 164 cm
Vad har du för skostorlek: 37/38
Är du nöjd med din kropp: Det varierar
Är du nöjd med dina bröst: jaa
Är du nöjd med din längd: ja
Har du några piercingar: ja
Har du någon tatuering: nej

Om killar, för eller mot
Killar som jämt går i mysbyxor: mot
Killar med tatueringar:  för
Killar med långt hår: det beror på
Killar med smink: nej tack
Killar med piercingar: beror på
Killar som slåss: nej tack
Killar som är emo: verkligen nej tack
Killar som är punkare: mot


Människans bästa vän

Nu har jag precis sett Marley och Jag! galet vilken fin film, jag har gråtit ut en månads tårar nu på ett ungefär. Så himla sorlig att jag låg och skakade samtidigt som tårarna bara forsade. Man kommer på sig själv med att ligga helt ensam och gråta och då tänker man, vad håller jag på med?! Men jag ser det som känslor. jag är en väldigt känslosam person, visst jag har väldigt svårt med känslor ibland. Men att gråta har jag inte svårt för.. Iallafall inte när det gäller sorliga saker. Jag rekommenderar filmen stort iallafall. Kärleksfullare film till en hund får man leta efter. Människans bästa vän, det stämmer verkligen! En hund älskar dig inte bara för att du har dyra kläder eller åker i en snygg bil, en hund älskar dig heller inte bara för att du är gammal eller ung, söt eller ful.. En hund älskar dig om du älskar honom tillbaka!




Min älskade charlie får aldrig försvinna från mitt liv, jag vet att en dag kommer han somna in! Men jag vill inte, jag har förlorat många djur, men han går inte att tänka sig försvinna. Det går inte. Omöjligt! Nej usch nu ska jag inte fundera mer, kommer sluta i massa bölande igen♥

Mycket film och mys



Ja mår fortfarande blä!! Slog på en kärleksfilm och tyckte lite synd om mig själv eftersom jag inte hade varken sällskap eller glass. Men då kom en liten sötis förbi med glass och avokado.. Så himla gullig! Sen blev jag ensam igen efter lite kramar. Senare kom mamma och hämtade mig så jag fick handla lite, så nu behöver jag inte deppa för att jag inte har någon mat hemma. Hyrde även två filmer och köpte en tidning. Filmerna blev den andra filmen av Johan Falk-filmerna och sen en komedi som heter Marley och jag. Funderar på att laga lite mat och sen sätta på en av filmerna, för jag somnade förut så har sovit en del nu. Puss & Kram!

Här kommer några bilder från i Lördags!















TACK FÖR EN JÄTTELYCKAD KVÄLL POJKAR OCH FLICKOR!!

hemskheter


Nu är jag hemma igen, åkte in till skolan och hämtade datorn och uppgifterna.. Ringde läkaren som nyss ringde upp mig, det var fullbokat hela dagen idag så jag fick en tid imorgon 10.30.. Hoppas jag blir frisk snart, för dethär pallar jag inte.. Hatar att inte bo hemma när man är sjuk. Jag vill bli bortskämd och ompysslad. Men mamma ska faktiskt åka och handla åt mig så jag slipper och så ska hon hyra några filmer. Jag ska lägga mig i soffan och inte röra mig ur fläcken.. Jo äta mat också! och laga för ingen kommer laga åt mig, snyft!

Nu ska jag försöka sova en stund.. puss & kram!

Sjuk igen!

Jag är bombis på att jag har fått en regäl halsluss :( Kan knappt prata och mina halsmandlar är inte att leka med.. Sen kom jag på att när jag var mindre så fick jag alltid ont i magen av halsfluss, men aldrig ont i halsen. Ja skumt vare men läkarna sa att på vissa fall blir det så när bakterierna kryper ner i magen på ett litet barn. Så ja det kanske är dags igen?!

Frågan är nu om jag ska skippa skolan och gå och ta prover? eller om jag ska åka in och se om det blir bättre eller sämre..Det lutar emot att åka in iallafall eftersom det är första dagen på bokföringsveckan och kul att missa det liksom. Kommer ju aldrig hänga med då. Nej jag kämpar idag tror jag. Blir läkaren imorgon om det inte blir bättre.

Förbannade fittsjuka!

Magont

Magen blev bara värre och värre.. det slutade med att jag låg på mitt hallgolv och krampade och kröp.. Allt svartnade och jag var ett tag på väg att ringa mamma och säga att vi var tvungna att åka in till akuten.. Men eftersom jag vuxit upp med outhärdliga magsmärtor och besök på akuten mitt inatten så står jag ut med rätt mycket.. (För er som inte känner mig tillräckligt bra så har jag har varit med om väldigt mycket läkarbesök med min mage när jag var lite yngre,  pågick i sådär 2 år) Men iallafall så låg jag kvar där en stund och flåsa som en gravid kvinna på ett ungefär..usch så hemskt det var! Men nu en timma senare har kramperna börjar försvinna och jag mår mycket bättre.. tur är väl det!

Nu sitter jag är rastlös, jättetrött och seg som bara den.. Mitt huvud är förjävligt och jag funderar nästan på att gå och lägga mig så det kan bli en ny dag.. bokföringsvecka, yummie! eller inte.. Men jag skiter i om jag måste pallra mig till skolan, bara jag mår bra och är pigg igen. Nu ska jag äta något gott och sakna lite! pusspuss

Farbror ute på krogen

Okej jag har hur ont i magen som helst så kommer inte orka sitta här länge och skriva..
Kvällen igår började riktigt bra med en rolig och fartfylld förfest hos emelie. Bilder kommer :) Sen tog vi taxi in till bk, brukar vara roligare där än vad det var igår.. Men det var ändå skoj tycker jag. Men kvällens höjdpunkt var ju att det knackade på min axel när jag stod inne på bk lite sådär halft onykter. När jag vänder mig om äre min farbror. MIN PAPPAS BROR.. hahaha gud så jag skrattade! Han fullkomligt ägde dansgolvet mitt bland alla ungdomar och då snackar vi 40 + här ;) ah jag fick mig ett gott skratt iallafall.. Sen spelade han på blackjack och så fick jag pengarna !! Så gudans snäll han är.. Tack snälla, verkligen!♥

Nej nu måste jag bli av med smärtan sen blir det pizza med emelie .. mumms! Puss

RSS 2.0