Varsågod och lägg dig i min hand

Lite komiskt är det att det finns en hantel nere på gymmet som väger lika mycket som hela jag gör!! Så praktiskt taget skulle denna man som tar den hanteln kunna göra en koncentrationscurl med mig i handen. Hahaha sååå himla sjuukt ju :D
 
lika komiskt som denna bild:

Dagar som dessa skulle jag alltid vilja ha

Klockan är inte ens 14 och jag har redan hunnit med att powerwalka, tvättat och dragit ett dunder pass på gymmet. Känner mig verkligen nöjd och nu kan jag slappa resten av dagen. Känner mig pigg idag vilket var någon vecka sen jag gjorde sist, jag har varit trött och inte haft någon ork till någonting. Att ta sig ner till gymmet har varit en ren pina...Men man måste väl ha sådana perioder ibland.
Älsklingen har lovat mig sushi ikväll, så jag är mer än glad :D 
 
Mamma kommer nog förbi på eftermiddagen på en kopp kaffe och titt på lägenheten. Pappa var här på förmiddagen och tittade. Mina fina föräldrar ♥
Tänkte på förut hur mycket jag ärft av dem, både bra och dåliga saker då förstårs.
Av pappa har jag ärft min envishet, målinriktade sinne, "kan själv", stora lår, putig rumpa, hårväxt, finnar, dålig syn, tandproblem och lite till..
Av mamma har jag ärft mycket av min insida, att alltid vara alla till mods, svårt att säga nej, väldigt blödig, jordnära, kontroll behov, höga krav på en själv, bra lyssnare och energisk som sjutton!
 
Jag hade ju klarat mig utan några av sakerna, men jag fick liksom det på köpet av att det blev mina föräldrar. Och dem är ju trotsallt bäst!
 
Nu ska jag äta lite lunch!
 
ryggen i avslappnat läge, äntligen börjar den bli lite v-formad :) Även armarna börjar få små muskelkonturer.. Bara kämpa vidare, man får ju inget gratis här i världen tyvärr.....
 

Vardagsrummet snart klart!

Före bild på vardagsrummet:
jag skojar inte, det har sett ut sådär sen vi flytta in....
 
 
Under ombyggnad:
 
Efter bild:
 
 
 
 
Vad tycker ni?! Jag är så sjukt nöjd och trivs kanon med allt det nya. Sovrummet får ni se om några dagar. Det är lite till som ska upp på väggarna, bl.a. tre tavlor. Sen om någon månad blir det ny tv och några månader efter det nya soffa!

Nu ska det bli ett hem!

Nästan hela dagen igår spenderades på Ikea med mamma och Jonas. Äntligen ska vi försöka få klart våran lägenhet, den har inte fått ett enda lyft sen vi flyttade in för 5 månader sen. Tom och tråkig har den varit, och med tanke på att den är 74 kvm så är den väldigt stor för oss, men vi trivs. Iallafall jag, jag älskar denna lägenhet! 
 
Fokus låg på vardagsrum (där vi måste ha allting nytt) och sovrummet. Ni ska få se före och efter bilder sen på vardagsrummet, det kommer vara en sjuk skillnad. Vi har haft jonas gamla möbler som har varit svarta förut och nu ska allting bli vitt! Har skruvat möbler ända sen jag vakna, har blåsor på händerna nu. Men det är det värt :)
 
Någon rolig kille som byggde denna byggnad tyckte det var kul att slå upp betongväggar, så det gör det ju lite svårare att hänga upp hyller och saker på väggarna. Jag och baby ska ta tag i grovjobbet ikväll när han kommer från jobbet med en ordentlig slagborr. 
 
Träningen denna vecka har inte varit speciellt bra, fick en fet muskelbristning i båda låren förra veckan och dem är fortfarande inte riktigt bra. Så båda benpassen har jag hoppat över och likaså powerwalksen. Det betyder att jag är extra elak mot resten av musklerna på min kropp ;) Ikväll blir det rygg och triceps!
 
Resan ner till Halmstad är bokad och klar så den 17:e åker vi ner och myser tillsammans ♥ Ska bli så skönt och komma iväg och bara ro om varandra. Nu måste jag fixa lite här. Ta hand om er! 
 
ett litet smakprov:

Undrar om jag fått superkrafter?!

Håll i er nu, JAG FICK VG PÅ MIN MEDICINTENTA! är så sjukt chockad, detta gjorde verkligen min kväll!
 
ååååh gud så glad jag är nu :D
 
 

Jag va iväg en tripp i Skärgården

Ätit gott, snackat massa skit, badat spabad utomhus mitt i natten och haft det allmänt gött!
 
 

Vart är solen?!

Har fått någon konstig jobbig hosta som kom över natten. Hoppas på att få säga adjö till den redan under dagen. Ska iväg och träna om en stund och sen ska jag faktiskt resa bort under dagen och natten. Ska bli jättemysigt och skönt! Men vad har hänt med vädret? Det verkligen öser ner :( SOLEN, komsikomsi... 
 
Väntar olidligt på tentaresultatet från medicintentan. Vi ska få det idag eller imorgon :).. Men nu ska jag samla lite kraft att lämna morgonrocken och sätta på mig träningskläderna istället.
 
Hoppas ni får en bra Måndag trotts regn och rusk. Puss & Kram ♥
 

Midsommarafton

Igår var det midsommar, så glad midsommar i efterskott om man kan säga så. Jag jobbade mellan 7-13 och med tanke på att jag bara sov runt 4 timmar natten innan var jag helt död när jag kom hem. Så det blev en timma powernap innan jag började göra mig iordning för kvällens festligheter. 
 
Midsommarkvällen spenderades i finninge tillsammans med 20-25 rara människor. Vi grilla, drack färgglada drinkar och dansa loss den sista energin under nattens gång. Mycket bra kväll!
 
Idag mår jag (som vanligt dagen efter) rent åt skogen... Förstår inte varför alla andra kan få en baksmälla i form av lite huvudvärk och trötthet. Jag är döende dagen efter. Det känns iallafall som att det är mina sista timmar i livet. Nu har jag iallafall lyckats ta mig upp från sängen ordentligt. 
 
Himla skönt att det bara är Lördag idag och inte Söndag..Här kommer lite bilder under kvällens gång, som vanligt är jag dålig på att komma ihåg att fota, men några blev det iallafall..
 
 
 
 

En sommarkväll tillsammans med vänner

Bilder från i torsdagskväll:
 
 
 
 

Njut av vädret

Godmorgon!
 
Idag hoppade jag över min powerwalk, har alldeles för ont i benen (fortfarande).. Har precis ätit frukost och ska strax se en film tror jag. Ska ta mig igenom ett gympass lite senare tänkte jag också. 
 
I eftermiddag ska jag, jonas, sarah och rickard hem till robban & lina för grillning, spela spel, bada?!, och lite annats mys. Det är bäst att passa på nu när man är ledig. Dock blir nog inte kvällen jättelång och jag kommer även vara nykter. Ska upp och jobba imorgon bitti tidigt tidigt. Varför tackar man ja till att jobba på midsommar?! Jag var nog på väldigt bra humör och ville vara snäll...
Men jag jobbar bara till 14 så det är lugna fisken! För på eftermiddag/kväll väntar rajraj tillsammans med en drös av människor. Jag ser fram emot det :)
 
Hoppas ni får en fin dag och njut av det underbara vädret ♥
 
 
 

Gårdagen

Han tyvärr inte med att slänga in ett inlägg igår.. Jag njuter rent ut sagt av min ledighet och låtsas som om ingenting händer runt omkring mig. Jag behöver det! 
Började dagen med en powerwalk, gick sådär med en träningsvärk från helvetet i benen. Väl hemma blev det en smarrig frukost innan mamma kom förbi på kaffe. Men det blev aldrig något kaffe för att vattnet stängdes av 1 minut innan mamma klev innanför dörren..
 
Vid 12 så var det dags för mig att kolla mina ögon hos optikern igen. Dåliga nyheter - det är ingen förändring! Linsvila minst 1 vecka till + att jag fått en fet salva som jag ska ha i ögonen under natten.. När man sätter i den blir man i princip blind ;P Men hon var gullig och gav mig ett par superlinser som jag kan ha endast på midsommar så jag slipper glasögonen då. Så det var ju skönt för självförtroendet! I övrigt är jag väldigt trött på mina glasögon!
 
När jag kom hem storstädade jag hela lägenheten innan jag fick ut på balkongen med en kopp kaffe och nya numret av Fitness Magazine som damp ner i brevlådan. Fick till och med lite färg :)
Sen blev det ett gympass innan det blev en film med älsklingen i soffan!
 
Ja det var lite om gårdagen, vad som händer idag får ni i ett annat inlägg lite senare! kram & puss!
 
 
 
detta blev kvällens godis, och det var som godis! Jordgubbar, vindruvor, lite strösocker och mörk choklad.

Projekt Spisen

Igår tog jag tag i spisen och verkligen rengjorde alla "knappar", tog loss dem och verkligen putsade. Det satt så mycket äckligt gammalt fett runt dessa och bakom. Men nu skiner det så fint och dem är äntligen helt vita igen :) Nästa projekt är ugnen (den är lite värre).. Fortsättning följer.....
 
 
 
 
Ser ni att till och med gardinen speglar sig i spisen?!

Plötsligt händer det!

Jag har fått rätt mycket gjort idag har jag konstaterat..Gått powerwalk, hulkat till havregrynsgröt, packat upp och vikt alla kläder jag köpte igår, diskat, gått ner till stan och skickat iväg ett stort paket, handlat, bäddat rent i sängen, slängt massor av soppor och nu kom jag hem från ett grymt gympass.
Tränade framsida ben idag och nu är dem helt skakis, darrar bara av att gå! Det betyder trötta muskler :D Varför jag är så glad är för att jag aldrig har fått till mina framsida ben - pass. Jag har jättesvårt att få kontakt med min lårmuskel. Men plötsligt händer det och det gjorde det ikväll!!!

Imorgon ska jag nog ta tag i våran lägenhet som ingen har städat på 2 veckor. Det ser ut som skit här!!
Nu väntar en dusch, inte lukta usch!

 


Lite smygtittar!


Jag måste förklara jeansen med XXS i storlek. Jag har INTE xxs i jeans, men dessa var så grymt coola så det är sjukt. Jeansens bredd är ungefär som en arms bredd och det ser ut som om det är en 3 åring som ska ha dem på sig. Men det häftiga är att dem är huuuur stretschiga som helst och jättetunna. Det var expiditen som sa att jag var tvungen att testa dem och jag trodde hon hade tagit något väldigt olämpligt när hon räckte över dessa små barnbyxor! Men som sagt dem sitter som en smäck :D
Ni kanske vet om dehär små tröjorna som ser ut som en docktröja men som sen blir stor när man tar den på sig, och det är ungefär samma fenomen med dessa jeans!!!

Bläää!

Jag sitter omsorgsfullt och försöka äta gröt här. Men det gåååår bara inte! Jag har provat massor av gånger och jag bara hulkar och då skojar jag inte. Ni vet ju kräkreflexer som man inte kan påverka?! Sådana får jag när jag tar en tugga.. Jag vet inte vad som är fel, om det är smaken eller konsistensen?!?! Någon mer som har big problems med havregrynsgröt?!


Havregryn är ju deta bästa att stoppa i sig på morgonen. Det är långsamma och kanonbra kolhydrater som gör att du orkar ända fram till lunch och bygger upp dig inför dagen. Jag måste lära mig äta detta allså!

Gårdagen var så mysig och jag fick med mig massor av kläder och skor hem! Verkligen jättenöjd :) Mamma och jag gick och strosa i butikerna ända till kl 21.00 då dem stängde i Kista centrum. Sen åkte vi till mc donalds och åt, underbart gott! Slutade inte hemma i sängen förens 23.30.. Men som sagt, underbara dag tillsammans med mami ♥

Jag kämpar på med mina glasögon och ändå är ögonen jätteirriterade och röda. Känns som om jag aldrig kommer få ha linser igen :( Ska tillbaka till optikern imorgon och hoppas på att hornhinnan ser bättre ut!!


Kanske kommer in lite bilder på inköpen under dagen!


2012 - 06 - 18

Uppe med tuppen, jag ska dra mig till gymmet om en stund. Har inte tränat gym på över 2 veckor nu så detta tar emot. Men ändå så saknar jag det så fruktansvärt mycket. Så jag får inte smita pgr av att jag är trött (som jag alltid är ändå).. Jag har haft anledning till att inte vara på gymmet dessa veckor med tanke på antibiotika och infektion i fingret, så det är läkaren som varit där med fingret. Aja baja ingen träning! Men nu har jag ingen som säger att jag inte får träna så nu måste jag ju ;P

kl 11 hämtar min kära mamma mig för vi ska ha en mor och dotter dag i Kista centrum och shoppa loss.. Finns inga bättre dagar. Detta är även min födelsedagspresent från henne, att hon ska stå för en del av inköpen :D Men att vara med mamma en hel dag händer inte så ofta längre! Så det ska bli jättemysigt!

Ha en bra dag ♥


Den perfekta sommarfesten!



En helt underbar fest med lekar, tennis, god mat, mycket människor, massa vin och dans hela natten precis vid sjön! Tack för en kanonkväll ♥

Varning för blindstyre på stan!

Jag tror det vilar en ondska över mig, jag drabbas av allt?!?!

Var på synundersökning idag för att jag ser så himla dåligt och jag har så ont i ögonen. Det visade sig att mitt högra öga var helt trasigt, hornhinnan är sönder lite här och var. Så nu har jag linsförbud och får bara använda glasögon under 1 vecka.. Sen ska jag få nya linser. Min syn hade även förämrats från -1,5 till -2,5.. Det är en väldigt stor försämring på 1 1/2 år.. Så nu har jag fått "ögonmedicin" i form av droppar som jag ska använda 4 ggr/dag.

Eftersom jag inte är så bekväm i mina glasögon så tog jag beslutet att promenera ner till stan utan glasögon. Det var nog det dummaste och obehagligaste jag gjort på länge. Jag såg absolut inga ansikten på människor. Känslan var iprincip så när man blundar och går med armarna utsträkta framför sig. Jag hade ingen uppfattning vilka människor jag hade omkring mig. Att stå och betala i kassan och mötas av ett ansikte jag inte kunde se skarpa linjer av... Nej fy det var obehagligt!

Jonas är uppe i sthlm och kollar på fotboll med lite arbetskamrater. Själv har jag ätit sushi (i vanlig ordning) och kollat på en jättefin kärleksfilm och gråtit lite. Eller ah joo kanske lite mer än "lite"...
Tänkte kanske kolla lite på fotbollen nu men dem får se till att sändningen blir bättre för nu hackar det som bara den.

Hoppas ni får en bra kväll!


Varför vänder det aldrig?!

Varför mår jag så dåligt hela tiden? Varför är jag ledsen så ofta? Varför känner jag mig inte lycklig? Varför har jag ingen energi? Varför gläds jag så sällan åt saker nu förtiden? Jag hatar att inte ha kontroll över mig själv :(



Shar pei, min favorit hund!

Den dagen jag flyttar till hus ska jag skaffa mig denna underbara hundras. Finns det något mer charmigare än deras rynkor?!


Något är fel i kroppen, är så trött!!

Kom hem sent igår efter jobbet och dog snabbt i sängen, han pussa ikapp alla pussar på min fina också! Upp tidigt imorse för att vara på jobbet kl 7.00. Har hunnit med mycket idag åt tanterna, både städa, skura, handlat och skrattat tillsammans med deras påhittiga visdomsord. Slutade kl 11 så det var en kort dag idag, men inte tjura jag för det..tvärt om. Kom hem och dog i sängen igen och vaknade upp 3 timmar senare. Nu efter god näringsrik middag är jag likt förbannat lika trött och helt utslagen. Som tur är börjar inte ergonomiutbildningen imorgon förens 14.00.. Det betyder en lugn och harmonisk sovmorgon!

min riktigt smarriga bädd väntar in laxen som ligger i stekpannan. Ruccola, rädisor, tomater, torrostade pinjenötter, flingsalt och balsamvinäger. Matorgasm!

Nu ska jag gå ut och äta glass med baby! Hoppas ni mår bra ♥

De senaste dagarna

Såg fram emot utbildning på Kommunhuset igår, istället blev det en riktigt seg och dötrist dag... Vi avslutade kvällen hemma hos Johanna & Robin för fotbollsmatchen.. Den var också sjukt tråkig så jag somnade mitt i soffan!

Jag kämpar på med mina powerwalks på mornarna, ibland sover jag och ibland är jag vaken!

Jag slåss varje dag med mina vedervärdiga finnar som har kalas i mitt ansikte.. Min medicin gör så att det bara pumpar ut skit.. Men efter regn kommer solsken :)

Jobbar kväll idag så jag börjar inte jobbet förens 14.30.. Fram till dess vet jag inte vad jag ska hitta på.. Skulle vilja komma igång med gymmet, men jag känner mig inte riktigt hel och frisk. Tror det är antibiotikan som tröttar ut mig.. Men snart är den också borta och fingret mår snart också prima.

Kram på er!

Bra start på dagen!

Sitter på balkongen och ska äta frukost efter en härlig Powerwalk!


Första dagen på "sommaren"

Föreläsningsdag på Kommunhuset hela långa dagen väntar för mig.. Inte så där jätte laddad just nu, men hoppas på att det blir intressant och lärorikt när man ändå måste sitta där.
Mitt finger går åt rätt håll så snart är det dags att börja träna igen, har varit rätt skönt att kunna prioritera lite andra saker under förra veckan då jag inte var på gymmet en ända gång. Men så blir det nog inte denna vecka!

Min första vecka på mitt sommarlov är inte ledigt utan fullt med annat, jobbar både tisdag & onsdag och sen går jag ergonomiutbildning på torsdag.. Men nästa vecka då ska jag vara ledig :D

Puss & Kram på er!


Nu är allt firande över!


Dessa underbara firade min 21 års dag igår! På eftermiddagen kom även mina små kusiner och farbror och åsa. Vi grillade och satt ute nästan hela kvällen. Tur att man har så bra släkt som jag har ♥

Min farbror tycker att jag har blivit för mycket statsbo så jag fick ett vindskydd av honom, så nu ska jag & jonas ut och tälta. Vi är tvungna att ha bildbevis på att vi har använt det innan sommaren är slut. Så det blir väl en kanottur i marsjöarna :)
Jag har redan börjat klaga på mitt sommarlov, för jag har inget att göra! Är så uttråkad och smådeppig hela tiden. Hoppas det går över snart. Ser fram emot shoppingdag med mamma och ikea så vi får iordning lägenheten!

Nu ska jag kila iväg, tänker inte skriva vad jag ska göra för det är urbarnsligt..Men skitkul ;) Får passa på när mannen i huset är borta :D Puss!

Snacka om bortskämt på sushirestaurangen!!


En skvätt av besvikelse och infektion

Dagen som 21 åring har spenderats på jobbet, sen en powernap innan det var dags att kila till läkaren och visa upp mitt finger (som inte har blivit bättre av hans strikta order).. Han konstaterade att det såg värre ut och bedömde det som en riktig infektion...så nu ska jag äta antibiotika i 10 dagar! jag hatar medicin och tabletter och jag kan inte träna heller.. skit också!

Jag har lagt ihop plugget nu, imorgon är det dags för tenta och jävlar var jag ska kötta den där tentan!! Jag ska bannemej klara detta för nu har jag varit så duktig på att plugga och allt som är viktigt och båda gamla tentorna kan jag allting som rinnande vatten. Är det möjligt att det går år helvete då imorgon?! Man ska nog aldrig säga aldrig...

Hade för övrigt en bra födelsedag igår, familjen kom förbi på kvällen med lite presenter och fika. Jag är dock lite besviken att vissa människor som ska föreställa mina "närmaste vänner" inte hörde av sig igår och sa grattis! Inte hört ett ljud från tre stycken :( ... Sen så tycker jag även att om det är en nära vän så skriver man inte enbart på facebook, man kan väl iallfall skicka ett sms eller ringa?!?! Tycker inte ni det? Jag ringer till alla mina nära när dem fyller år och är jag väldigt upptagen och inte har hunnit eller har möjlighet så kan man väl skicka ett sms?!

En av mina närmaste vänner jobbade ett långt arbetspass igår och hon skickade sms och sa grattis och sa att hon skulle ringa så fort hon fick en liten rast (hon jobbar inom restaurang) och självklart gjorde hon det också! Det är en riktig vän som tar sig tiden ♥
SÅ sjukt hur man känner sig efter att folk i princip glömmer bort än.. det kanske inte är mina vänner?! sen så förstår jag ju att man kan glömma, det kan alla göra..Men då kommer man väl i efterhand om ber om ursäkt och har en anledning?! aja ingen idé att deppa över det, jag fick ju inte förlite grattis igår iallafall.. bara det att det känns extra hårt när det ska föreställa min närmaste vänner!

Kan inte beskriva längtan till imorgon när jag skrivit klart tentan...SOMMARLOV! 
Nu ska jag ta en lång dusch och varva ner lite, blir sova tidigt eftersom jag måste upp i ottan!

puss & kram!

15 +


Grattis till mig!
21 år och här stannar jag, numera fyller jag 20+.. eller kanske till och med som rubriken?!?!


Morgonen har varit lite halvstressig eftersom jag skulle in till skolan och plugga till den där himla tentan. Jag stressa i mig frukost och gav en snabb puss till min älskling innan jag trampade iväg på min cykel. Väl framme vid stationen så var det inte en kotte i syne, men jag tänkte att det var väl bara jag som var på språng eftersom alla är lediga idag. Inbillade mig att "alla" människor stod på baksidan, jag gick runt och nej det var bara jag och ett avgående tåg mot sthlm 10.21.. MITT TÅG GICK JU INTE ENS!! Det var bara att trampa hem igen.. Sådant händer bara mig.....Olivia var så gullig så hon kommer hit istället så vi får plugga lite!


Har fått finaste presenterna av Jonas..En träningsjacka (vindjacka) som jag ska ha när jag är ute och powerwalkar. Snygga färger också, satt som en smäck! Sen så fick jag en espressomaskin, sjukt snygg! Sen hade baby köpt Chai-latte kapslar eftersom han vet att jag älskar det. han är underbar min man!


Nu ska jag ladda kaffemaskinen och allt plugg för snart dyker Olivia in häär. 
Hoppas ni får en bra dag gullisar!


Inte alls fräsch!

Fingret är uppluckrat av spriten, men kolla in svullnaden!!!!! Stackars mitt lillfinger...

 


Snart börjar jag käka trä!

Jag är så jävulskt uttråkad!!! Det är tentaplugg dagar in och ut, jag orkar inte mer nu....vill bara ha fredag! Mitt finger är åt helsike.. Har en stor inflammation och går på värktabletter från det att jag går upp tills jag går och lägger mig. Har ett alsålspritsomslag runt fingret 24/7 där jag pumpar ner alsålsprit hela tiden (skulle tydligen bli bättre av det)..men har snarare blivit värre och nu har det troligtvis spridit sig till armhålan för en lympknöl har svullnat, ömt som bara den när jag lägger armen längst kroppen.. Är det inte bättre med fingret tills på Torsdag sätter dem in antibiotika. Jag har träningsförbud vilket gör allting så mycket bättre, jag har inte tränat på 4 dagar och jag börjar få abstinensbesvär!!

Tog iallafall en powerwalk imorse i solen, väldigt skönt! Fick svettas lite iallafall :)



Imorgon fyller jag år, ligger paket i hallen, mohaha! Kan dem vara till mig?! ;) Men som sagt ska jag plugga i skolan hela långa dagen.. Men ska avsluta kvällen med gott KÖTT tillsammans med min älskling. Jag kommer bli firad av hela tjocka släkten på Lördag :)

Nej om jag kanske skulle ta mig ett par varv runt i lägenheten....nej men skämt och sido snart börjar jag rita på väggarna och värktabletterna börjar gå ur kroppen och fingret bultar...huahua får vänta till läggdags med nästa tabletter..

puss på er!

Aj Aj Aj


Jaa detta är vänster lillfinger (normalt) och höger lillfinger (sjukt)....  Svullnaden och det onda började redan i torsdags lite lätt.. Trodde det skulle gå över av sig själv. Idag är det 5 dagen och värre än någonsin.. det går inte ens att förstå genom ett foto. det är blankt rött och hur svullet som helst, det har spridit sig ner till handflatan under natten också. Att man kunde ha så fruktansvärd smärta i ett jävla finger?!?! Det kunde jag aldrig tro...


Kutade in till vårdcentralen imorse utan tid och frågade vad jag skulle ta mig till?!? En syrra fick titta och sen blev jag satt på en läkartid nu om 45 minurer. Helst hoppas jag på att dem kapar av fingret, men så enkelt lär det ju inte vara .. Bara jag blir av med detta! Kan ju inte använda fingret.. Vågar jag träna?!


Håll tummarna nu! Kommer med besked sen. Kanske utan finger ;)


onödig fakta!

Den stora anledningen till att jag köper revbenspjäll är att jag älskar brosk!! det är typ det godaste jag vet...jag vet det låter helt sinnessjukt, men så är det. människor som känner mig äter inte med mig när jag äter kyckling/revbenspjäll av en anledning.....jag äter som en grottmänniska och käkar i princip upp 70% av benen, där brosket sitter..

nu ska jag komma till saken.. det var typ inge brosk alls på mina revben. MYCKET BESVIKEN!!!!

Varning för trött och sliten tjej!


sliten & trött tjej påväg till skolan imorse... hela dagen har varit seg! Men jag fick träffa min fina stina åh gud vilken känsla det var. Ville inte släppa henne!! Det var som vi sågs igår fast vi inte setts på över 8 månader. Ville inte säga hejdå vid tåget....fan vill ha henne här hemma! :( Men ska göra allt för att åka till spanien nu under sommaren och hälsa på henne. Min fina älskade vän! ♥

Nu har jag varit och handlat och har egentligen träning på schemat, men vet ni vad?! Jag struntar i den idag. Jag känner att min kropp behöver vila så jag har köpt revbenspjäll jag ska frossa i sen blir det mys i soffan. Det behövs ikväll kan jag säga!

Fick hem lite smink som jag beställde för några dagar sen, varav ett jättefint läppglans. Vad tycker ni?!
Det är lite persikofärgat!


Studieteknik är viktigt, likaså pannlampan!

Idag är det Fredag, äntligen! Skola fram till ca 14 sen ska jag träffa Stina som är hemma på en snabb visit från Spanien. Det är hel sjukt, vi har inte sätts på 8 månader. Så detta ska bli hur kul som helst <3

Kvällen kommer jag tillbringa ensam fram till 21.30, men det gör inget för det ska bli superskönt. Ska träna och plugga, sen ska jag lyxa till det med revbenspjäll :D

Imorgon är det kalas och nu ber jag med hela mig att vädret blir bättre!! Visst det behöver inte bli strålande sol, men bara det inte regnar och är kallt. Jag ska fan trotsa vädret och ha min klänning. Skitväder..jag kommer bli sjuk!

När ingen ser så brukar jag för det mesta se ut såhär när jag pluggar på kvällarna. Självklart var Jonas framma igår och fick ett bevis.. Ni ser ju min koncentrerande min ;) Jag bjuder på den för att påpeka att det finns alla möjliga olika studietekniker!


RSS 2.0