No limit

Min tant var riktigt trött och hade jättevärk i lederna idag så var inte där så länge, åh tycker så synd om henne!! Jag vill aldrig hamna på ett sådan ålderdomshem, jag tar hellre livet av mig då.. Skulle aldrig gå med på att avsluta mina sista år i livet på ett sådant sätt.

Grupparbetet idag fick vi gjort men det var ändå rätt flummigt för halva studiegruppen satt och boka resa till magaluf istället.. haha snacka om desperata!! Men det hittade verkligen en kanon resa, flyg och hotell i 10 dagar för 2800 kr per person. Det är fan riktigt billigt! Jag hade följt med om jag inte skulle till turkiet i Juli :)

Ska snart iväg och träna tänkte jag .. Måste plugga sen också! Hatar start på nya veckor för det är alltid så mycket som måste göras. Och jag är så arg på våra lärare så det finns inte.

later.


Start på veckan, slutet på månaden!

Tvillingarna

Kärlek: Efter en ljummen start blir veckan spännande, särskilt om du har ett fast förhållande.

Pengar: Ont om pengar och ont om idéer. Ibland tycker du att ekonomin känns riktigt fastlåst.

Turdag: Tisdagen låter dig styra som du vill.


Jag vet inte varför jag hakar upp mig på såndana här saker, men de stämmer ju alltid.. Det är läskigt! Kärleken lär ju stämma rätt bra eftersom både jag och älsk är tvillingar och han kommer ju hit imorgon vilket ska vara min turdag. Så det kan väl inte bli så mycket bättre?! :D

Det är måndag och idag kommer Natalia hem och Linnea fyller 20 år, shiit ingen tonåring längre.. Bara lilla jag som får gå och vänta och mina trogna vänner får langa från systemet. hahah


här har vi det fina födelsedagsbarnet ♥

Nej nu måste jag öka här för ska ta bussen ut till Norrliden för att träffa min tant och sen blir det plugga plugg plugg hela eftermiddagen tillsammans med gruppen. kraam!!

Da ba dee

Våran bilrunda vart lyckad! Vi tog en sväng till ica maxi och köpte gottis till kvällen och sedan åkte vi ut till oxhagen för att kolla på linneas nya lägenhet. Kanonmysig! Hon har till och med uteplats då hon bor på bottenvåningen. Där lär vi ju grilla om någon månad :D
Sen åkte vi tillbaka till giraffen (köpcentrum) i hopp om att hitta min riskudde som jag har tjatat nog länge om nu. Men såklart stänger de precis när vi kommer. suck suck suck! Vad ska jag nu ha för varmt mellan benen när jag ligger i sängen ;) hoho jag skoja bara med er..

Har precis lagat middag och väntar in solsidan.. elin dyker upp här om ett tag och gör mig sällskap. Det är rätt ensamt i en 105 kvm lägenhet. Men att spela hög musik på stereon gillar jag!
Jag har faktiskt köpt chips och pepsi och mummsa på ikväll.. Tänkte köra på en nyttig vecka den som kommer, men sen kom jag på att baby (svullot själv) kommer på tisdag! Så det kommer spricka.. Nej han är inget svullo, jag är bara avundsjuk att han kan trycka i sig vad som helst och hur stora mängder som helst och ändå vara fast i fettet ;P ... det kan INTE JAG!!! Men men life is a bitch! Jag vill bara ha hit honom nu så jag får käka upp honom!

nej om man kanske skulle städa upp här på skrivbordet, det är en ända stor röra!!

puss o kram!!


saknar nollningen!

i take my high heels and go away

Jag blir seriöst depprimerad när när jag har tråkigt och är rastlös! Vill typ bara ta en pistol och sätta ett skott i huvudet på mig själv. Jag blir anti allting och allt är verkligen skräp. Mitt humör är verkligen konstigt. Just nu känner jag mig kvävd i en stängd glasburk. Varför det?! Jag är fri och göra vad jag vill men ändå känner jag mig kvävd. Måste nog kolla upp min ångest, den är fan inte bra! den börjar blir värre och värre..

Nu ryktas det tydligen om en raggarunda med bilen, så hoppas på att jag mår bättre sen! tur att mina tjejer är så bra som dem är, muntrar alltid upp mig, finns där ifall jag behöver dem, de gör mig lycklig och jag är så glad att jag träffat de ♥



loca loca

Jag måste sluta röka, min hy ruttnar bort..så jävla äckligt!
Jag är duktig på att bränna saker, även mina egna kroppsdelar.
Jag har en sträckning i hela nacken med orsk av headbanging från igår
Roligaste raggningen jag varit med om inträffa igår: "Alexandra jag vill bara äta upp dig, typ som en big mac!" (och så försökte han bita mig i armen ..  haha ojoj jag trodde jag skulle dö av garv!

Med överdriven tristess så ska jag gå och fönstershoppa med min baksmälla! Mot köpcentrumet baronen med heeeeeeläään!

puss





KVÄLLEN VAR NOG DEN BÄSTA SEN JAG KOM TILL KALMAR!


Det kommer bli fyverkerier på dansgolven ikväll!

Att det alltid ska vara lika kul att gå på stan!! Jag blir helt till mig av alla nya vår kläder, jag vill ta av mig kläder och på med lättare tyger.. Är trött på att vagga omkring i tjock jacka, halsduk, mössa och vantar. I hate it! Jag vill ha söta klänningar och sockersöta skor!

Skulle egentligen kollat på när grabbarna spela innebandymatch, men jag kände att jag inte riktigt han med det. Kom hem för ett tag sen och har fixat med naglarna och börjat plocka fram kläder till kvällen. Om 30 minuter ska vi åka och handla mat inför kvällen och vi har fått låna natalias bil som tur är :) Men att köra i denna stad är inte kul, så sjukt mycket enkeltriktat och stora korsningar med rödljus. Och hennes växellåda har inte fått köra ordentligt på länge för den är seg som satan. Så krockar jag i dag så är det nog meningen! Nej här ska inte krockas, här ska partajas!

Vi ska fira vår fina Linnea ikväll som fyller 20 år på måndag, så det kommer blir riktigt rajtan tajtan ikväll om man säger så! Det ska börjas med middag med alla tjejerna och sen dyker det nog upp lite mer folk kanske och sen blir det utgång på Palace! Säg hej till captain morgan!



Oooops jag köpte visst en förjävla snygg ring idag, den dödar mina ögon! Den ska på ikväll! nej nu måste jag skynda mig för ska möta elin om en stund. puss o kram!

Bra start på dagen

Godmorgon!
Vilken härlig morgon, dock har jag sovit lite lite då jag inte kom i säng förens 3 inatt.. Jag ville verkligen inte gå och lägga mig .. Men jag är pigg och ingen spännings huvudvärk! :D

Ska möta upp helen om 30 minuter för vi ska gå på stan idag, mysigt! det bara kliar i fingrarna.. Men ska försöka att inte köpa något mer än underkläder, för det är behövligt!
Idag börjar jag på nya kvinnliga piller också, hoppas för fasiken att allt går som det ska denna gång.. Någonting måste ju fungera tycker man ju..

Nej nu har jag bråttom, later.

Jag är så sjukt uppe i varv och har en riktig goding på repeat!


Min låtsas fru

Har precis kommit hem efter en kanonkväll med god mat och en riktigt bra film!
Vi fick oss ett skratt från start till slut.



Och när filmen var slut fick jag verkligen klart för mig hur viktigt det är att man i en relation har kul tillsammans. Det är a och o enligt mig. Sen även att man kan lite på varandra och kunna vara sig själv. Lögner och påhitt för att man ska "tycka bättre om varandra" är helt uteslutet för mig.
Killen och tjejen kan se ut hur fan som helst men så länge man kan skratta tillsammans så är det kärlek i mina ögon.

Det roligaste är att det finns människor runt omkring än som bara är "vänner" i ens ögon men som kanske egentligen är ens självsfrände och som man skulle kunna älska livet ut. Det finns verkligen kärlek för alla där allt onödigt egentligen inte spelar någon stor roll. Jag tror man måste släppa på många av sina krav om sin "kärlek".. Man ska följa sin mage och en människa som gör än lycklig är man värd. Man ska uppskatta varandra och inte trycka ner på varandras personligheter. När man möter en människa som älskar än från topp till tå och som ser kärlek i allting, både i de sämre sidorna och i de bättre så har man hittat rätt. Och kom ihåg att man ska få precis det man är värd och får man inte det finns det en bättre kärlek där ute! Så är ni inte lyckliga i era relationer så bryt dem och leta vidare! Det kommer alltid fler tåg när ett har gått.
Kärlek är väl för underbart och kan vara jävulsk på samma gång!

och hur ska jag kunna sova nu liksom? jag är hur pigg som helst eftersom jag sov så länge idag. Ikväll hade det varit perfekt att gå ut. Men jag får vänta till imorgon, det ska bli så grymt kul!!

nej ska nog lägga mig och kolla på ytterligare en film :) pusss

Några timmar senare och jag har jobbat aktivt

Nu är jag iallafall uppe!! Har käkat och pluggat, betalat räkningar, sorterat massvis med papper och städat upp i rummet. Känns skönt att ha fått lite saker gjort! Nu sitter jag och väntar på att jag ska kila och träna, det blir en timmas core pass idag. Ajaj min mage och rygg! Jag brukar få träningsvärk efter bara ett 30 minuters corepass och nu är det en hel timma. Smart drag såhär dagen innan jag ska gå ut och poppa! Så ser ni en stel jävel på dansgolvet imorgon så är det nog jag ;)



nej om man kanske ska ta en alvedon så man blir av med denna förbannade huvudvärk! det är säkert bara för att jag sovit för länge, skulle inte förvåna mig!

puss o kram!!

Skulle kunna ligga här hela dagen!




Kan ni fatta att jag fortfarande ligger i sängen?! kan någon vara snäll och komma och dra upp mig för jag vill inte kliva upp. Jag är väldigt pigg men det är fan gos på hög nivå! Men jag måste gå upp för jag måste äta och hinna plugga innan jag ska iväg och träna. Skriver senare för måste samla kraft att gå upp nu!!!

later.

Nu är jag också fast, Entourage!


sköna torsdag

Det gick bra för mig att kolla på film, somnade efter 40 minuter och vaknade av att baby ringde och då slutade precis filmen.. förstår inte vad problemet är? Filmen var liksom bra!!
När jag vaknade hade jag en hemsk spännings huvudvärk men stack iväg och träna ändå men lusten var på minus. Men nu när jag kommit hem tackar jag mig själv för att jag rörde på arslet och gick dit.

Måste plugga, göra en sammanfattning av mentorskapet från idag, läsa och skriva one page memo som ska in till imorgon. Men med tanke på att jag tänker ta en fet sovmorgon imorgon...typ till 1, så funderar jag på att plugga efter tolvslaget för det går som bäst då. Frågan mig inte varför.

Min hy i ansiktet har jag lust att elda upp, den är hemsk.. Tror den har blivit så dålig av all denna stress!! Och då har jag ändå gått osminkad i 2 veckor nu. eller ah mascara har jag haft vissa dagar! Tänkte att den kanske bara behövde luftas lite, men icke den blir bara värre. vad ska jag göra?! jag tvättar två gånger om dagen, dricker mycket vatten, tränar, sover ordentligt och äter inte skräpmat. vad är problemet?

nu ska jag gå och äta salami, mmmm! och sen ta en dusch! är själv hemma, lisette jobbar till 22 och emil är ute och myser med sin flickvän som är här på besök från sthlm!! fest hos mig?! neej kanske inte..

Stina är påväg ut till sjöss, för hon ska på kryssning och jag är så avundsjuk på henne, jag vill också åka på kryssning! var länge sen nu.. och nu känner jag att jag bara babblar och babblar har inget bättre för mig!

later.

Man ska inte ha händerna i ugnen alexandra...



Hur något så litet kan göra så jävla ont! Skulle ta ut min kycklig från ugnen och så sa det bara "tsss" och så hade jag bränt mig.. Att jag aldrig lär mig att det är varmt i taket på ugnen.. hela handen ser äckligt rödsprängd ut nu och det sviiiiider!

Bedrock

Åh vilket givande möte med min lilla tant! Kan berätta mer om henne sen, men måste sätta mig ner och samla alla mina anteckningar först. Händerna skrev i fullt glöd ska ni veta!
Kom hem till en dunkande lägenhet, Lisette sitter och pluggar med sina kompisar och har radion på hög volym.. Jättemysigt att komma hem till faktiskt! Trivs verkligen att bo med lisette och emil!

Nu har jag precis stoppat in honungs marinerade kycklingklubbor i ugnen så hoppas tiden går fort för jag är vrålhungrig. Tänkte lägga mig och kolla på film i sängen sen. Det är helt underbart att vara ledig!

Längtar verkligen till helgen för vi har så mycket roligt planerat så den kommer gå jättefort. Och sen kommer min älskling på tisdag, det går inte att beskriva hur jobbigt det är att vara utan honom så långa perioder. Får abstinens besvär nästan ;)

Ringde vaktmästaren imorse så jag kunde få ut min tvätt, och skit torktumlaren hade ju inte torkat all tvätt så det hänger blöt tvätt överallt i mitt rum. Oerhört fint måste jag säga!





Magjävel

Något är fel med magen igen :( Vaknade av smärtor och de släpper inte!! Har tagit två alvedon nu och hoppas på att det går över för jag ska ju träffa min tant idag!!

Något riktigt irriterande hände mig igårkväll.. Jag tvättade ju och vid 22 tiden så skulle jag hämta all tvätt, vad tror ni händer?! Jo dörren har gått i baklås och går inte att öppna. Så jag kommer inte åt min tvätt!!! Stod där ett bra tag och försökte med nyklarna, men dörren hade verkligen slagit slint. Så jag fick gå hem utan tvätt....Ska springa ner om en stund och kolla om det fixat sig idag för andra har ju tvättid som börjar 7. Och om inte så får jag ringa vaktmästaren för jag vill ha min tvätt! Tänk om någon tar den?! så typiskt, sånt där händer bara mig!

Nej jag måste lägga på ett krut nu om jag ska hinna. puss

I got two tickets and a dream


Såhär ser det ut i alla mina böcker!!!


Mmmmm jag äter yoggi dröm med smak av mjölkkola!



Vadå har jag något på läppen?!


Jag kan nog inte bli gladare än när jag har varit och handlat massa mat, finns ju inget bättre än att ha massa gott i kylen och frysen. Vart ju inte en billig penning, men man är ju trotts allt student och stenrik!

Fick en tvättid ikväll så just nu springer jag fram och tillbaka till tvättstugan.. Men ska försöka komma till ro och läsa lite och sen måste jag förbereda morgondagen med träff med min lilla tant ellie.. Som jag förut nämnt så ska vi träffa en "mentor" en halv dag, en gång i veckan i fem veckor. Vi ska få en inblick i hur det är att vara beroende av vård. Imorgon är första träffen med min lilla tant och det ska bli jätte intressant!

nu måste jag börja med plugget så jag kan göra kväll sen med mys, entoruage och bb!

puss&kram


det ekar i högtalarna:

Gyptian – Hold You - Hold Yuh

Young Money – BedRock

Master Blaster – Everywhere - Radio Mix

Melanie Fiona – Monday Morning

Såhär söt är bannemej förbjudet att vara, och plutten kommer inte upp!


tjugotredjefebruaritvåtusenelva

Vi är ju förjävla bra alltså, vi är klara med studieuppgift 2 så nu blir vi lediga resten av veckan! Det är ju kaaalasbra.. Och eftersom vi är så duktiga så ska min studiegrupp ut och käka på kinarestaurang på fredagkväll och sen blir det bio efter.
Måste även säga att Selmin och Rasmus är de bästa och gulligaste killarna, båda är i vår studiegrupp och de flesta dagarna tycker jag synd om dem. Bara sitta och höra på tjejsnack, sex och massa annat skit hela dagarna. Och idag kom dem på morgonen med en 2 liters cola och två stora marabou chokladkakor till oss tjejer. Frågan är om de vill vara snälla eller få oss att vara tysta en stund? ;) rara är dem iallafall!

Vädret här är helt underbart, verkligen strålande sol och -5 grader. Lite kallt om mina små öron, men tur att jag har en så gosig mössa.
Ska sätta mig och läsa lite nu tänkte jag för sen ska jag och Helen åka och handla mat lite senare och efter det ta en powerwalk.

Förutom att hela denna kurs är helt kaos och varken lärare eller elever förstår någonting så mår jag riktigt bra . Tyvärr har vår bästa lärare gått in i väggen och blivit sjukskriven, kursansvarige pallade inte trycket och drar utomlands 2 veckor och så har vi en stackars lärare kvar som kämpar skiten ur sig för att göra de sista 3 veckorna av kursen förstårlig. Ingen höjdare att börja på ett nyskapat sjuksköterskeprogram måste jag säga. Men snart är denna kurs över och förhoppningsvis blir vår nästankommande kurs som är Medicinskvetenskap del 1 mycket bättre.

later.




några sköningar...

Magic System – Ki Dit Mié

Magic System – Ambiance à l' africaine

Magic System – KM Même Pas Fatigués

Onsdag!

Godmorgon Godmorgon, jag är allt ifrån pigg och har lust att bara lägga mig i sängen igen och sova. Om det ändå gick och göra så! Vi måste bli klara med vårat arbete idag annars ligger vi riktigt risigt till och jag måste läsa massor för att inte komma efter. Jag öppna liksom inte en enda bok igårkväll för jag kände att jag han inte och sen så tänkte jag att de lediga timmarna kunde jag vila lite ifrån det.. en kväll måste man ju få vila!!

Min bror har uppkörning om inte så många dagar, åh jag är jättenervös för hans skull! Men jag tror han kommer fixa det, han är ju bäst! Åh vad jag saknar honom vissa dagar ♥



nej nu är det dags att sätta lite fart här, pusss!!

Home is wherever im with you

Nej mamma jag har inte köpt en ny kjol!!!! Den är från början av december....

Ni ska veta att min mamma ligger på mig som värsta chefen när det gäller mig och kläder.. Så fort jag har en sak som hon inte sett så säger hon alltid "jahaaa så du har shoppat nytt ser jag?" .. och då kan plagget vara flera månader gammalt eller i annat fall flera år gammalt.. Sen kan hon ju faktiskt ha rätt ibland :) Lilla mamma jag shoppar inga kläder här, jag pluggar, avstår från alkoholen, jobbar varje kväll och äter nudlar!!! Bra vaa?! jag kanske ljög lite där, men bara lite!!

Dagen har varit fruktansvärd, förjävla mycket plugg!!
Natalia var med och träna med mig idag och vi körde verkligen järnet. Så himla skönt! Så nu är jag nyduschad och nymatad. Ska plugga lite och sen sätta mig och kolla på bb med lisette och emil. Gud så vi skratta igår! Stackars föräldrar att se sina barn där inne...

och om det är någon som vill veta så saknar jag min älskade karl! men han kommer ju ner snart så♥



känns ju som att vi är rätt lika ändå.. två i princip likadana bilder med över 3 års mellanrum!


Såhär pigg på morgonkvisten!

Jag var verkligen dunderpigg när jag gick och la mig igår och jag är dunderpigg nu också.. Vad kom denna energi ifrån?! Jag borde vara helt slut så mycket som jag läser...
En sak är iallafall säker, min säng är wonderful.

Det känns iallafall som om det kommer bli en bra dag. Som sagt ska vi plugga hela dagen i biblioteket för att få ihop vårat nya grupparbete.. riktigt klurigt det där så vi får se hur det går! Och sen ska jag iväg och träna senare i eftermiddag..
Lyckliga jag har även glömt bort förberedelserna till mentorskapet så jag har lite att göra på det ikväll plus ett one page memo.. åååååh jag vill bara att denna kurs ska ta slut! hmm två vekor till tentorna!

Nej måste kila, men hoppas ni får en bra dag!

puss & kram


HEJ SÖTNOS!

Älskade Kalmar! Bilder från min oplanerade utgång i Lördags...


Heeeeeelen!!!


Skååål flickor!!


Nataliaaa


Söta tjejer!


Susanne


Louise & Cicci


Den kända kalmar-dansen, jag lovar att mina ögon inte såg ut sådär under kvällen!


Louise & Lisa


Ja kan knappt bärga mig till inatt!



Efter en heldags pluggande så kom jag nyss hem, sitter och trycker i mig två knäckemackor för att sticka och träna om 10 min .. det är tempo i mina vardagar!
Men ska försöka ta det lugn ikväll efter att jag blivit klar med uppgiften..

adjö

Glömt inte bort att vårda relationer som är viktiga!

Man har mycket olika människor runt omkring sig och alla har vi olika relationer till..
Relationer måste vårdas för att inte försvinna, så enkelt är det! Jag försöker tänka på sånt här jättemycket då varje människa behöver bekräftelse och kärlek för att må bra. Man kan inte ta andra för givet och tro att de alltid ska stanna kvar.
Du äger inte en människa, utan du lånar henne/honom bara för stunden!

Och vill man ha kvar människor i sitt liv så måste man ta hand om relationen. Det kan vara allt ifrån vänner, pojkvän, flickvän, djur, mamma och pappa (de sista kanske är lite svårare att bli av med)...
Man måste helt enkelt ta sig tiden att träffa dessa människor och har man inte tid med det för tilfället så får man i annan form visa uppskattning om kärlek, som samtal, sms osv.. Påpeka att man inte har glömt bort personen kanske man också måste göra ibland.
Detta är inte lätt, och jag säger absolut inte att jag gör såhär eller på rätt sätt. Jag är själv väldigt dålig på att höra av mig, men jag försöker så gott det går. Men jag är väldigt noga med att verkligen hålla hårt i de människor som jag inte vill tappa. Dem skulle jag kunna dränka i kärlek för resten av livet!



Nej nu ska jag sätta igång och plugga här, för snart ringer väl sängkillen och då kommer jag fixa med den istället! Natalia kanske skulle komma så vi kunde plugga tillsammans också :) Nej jag måste lämna datorn nu. puss o kram!


Det löser sig alltid med tiden...

Jag har sansat mig och nu är jag lite lugnare! Har verkligen läst hela kvällen och nu började jag faktiskt på uppgiften också, har skrivit en del men ska göra det sista imorgon :)
Fick lite paus från pluggandet då jag satte mig och kollade på solsidan med emil.. Som vanligt oerhört kul!! Vi båda två satt och skratta åt alex när han hela tiden ska ge efter för alla, hur svårt kan det vara att säga nej?! ;P

Skönt med Måndag imorgon, vet inte varför jag tycker om att börja på nya vecka.. Det är väl för att man kommer in i sina rutiner igen. Och skönt kommer jag få det imorgon natt, för min säng kommer ju till mig imorgon. Ååh jag längtar hur mycket som helst.. Lyckliga känslor i hela kroppen över en säng? hmm..

Nej nu är det slutpluggat för idag och ska lägga mig och kolla på avsnitt ett av entourage.. får vi se om det är så bra som alla säger!!

kram o godnatt!!



Tänk så liten man har varit, med små plommonkinder, byxor uppdragna till hakan och inga motgångar.. Det roligaste man visste då var ju att leka i vatten precis innan man skulle sova så hela pyjamasen blev helt blöt! Ibland önskar jag att jag var sådär liten och gosig igen...

lite av en vulkan idag

Jag är så arg, förbannad, agressiv och frustrerad!! Jävla skitlärare och skituppgift..Hur kan man som lärare ändra en uppgift tre gånger och skriva olika på alla?! Hur tänker man då liksom, och hur ska vi veta hur vi ska lägga upp uppgiften?! Jag är en extrem kontrollbehovs människa som vill ha det upplagt framför mig precis vad jag ska göra, och sen gör jag det! Men jag vet att jag inte kan få allting så när jag läser på universitet.. Men någon form av struktur måste man väl ändå ge till sina elever? Okej om jag var ensam och tyckte detta så skulle jag inte klaga, men verkligen alla i min klass är irriterad. Borde man inte då som lärare lyssna och ta till sig de saker vi säger?!

Jag har inte gjort ett skit idag, har inte ens börjat på min uppgift vilket känns väldigt stressande.. Visst jag har läst över hundra sidor i den där hemska boken som man ändå inte förstår någonting av.. hela dagen har varit hemsk, usch! dumma dag!!

och så har jag tänkt under hela dagen att jag ska ringa och prata med mina tjejer hemifrån, men sen känner jag att jag inte har lust när jag ändå är så irriterad, hur kul är det att prata med mig då? men samtidigt så kanske de kan liva upp mig lite! de brukar ju dem vara bra på ♥

och det värsta av allt, när en sak går emot mig så sätter mina tankar igång och då blir allting upp och ner.. Ingenting är kul och jag har lust att skita i allt.. PMS har jag så det bara skriker om det just nu också.

Har lyssnat på Natalia och ska börja kolla på entourage nu .. har laddat ner hela första säsongen! N har blivit helt psyk av det där programmet och vänt upp och ner på sina dygn för hon ligger och kollar på avsnitt efter avsnitt till fem på morgonen fast vi har skolan. Så blir jag sådär fast i serien så lär ju ingen få tag på mig! Men det kanske är skönt..

nej jag ska ringa min fina madde nu! puss

Jag måste plugga en hel jävla söndag, men kul igår var det!

Godmorgon!

det vart ju inte riktigt som jag hade tänkt mig igår.. Jag kan inte skylla på mina vänner, men jag kan skylla på att de övertalade mig!!! Men jag är grymt glad att jag ångrade mig och bestämde mig för att gå ut iallafall för det blev en kanonkväll! Vi var först hos cicci på lite förfest eftersom hon fyllt år. Sen gick vi till Vallen där sen andreas och eddie kom och ragga upp oss så vi följde med dem till palace. så mycket mer drag där vill jag lova! Det är svårt att förstå för er hur det ser ut när kalmarsstudenter festar loss. Det finns ingen härligare känsla och man kan få så fruktansvärt kul. Jag måste även säga att både tjejerna och killarna är grymt snygga här!! Så mycket snyggt folk på en och samma plats eller en och samma stad har jag nog aldrig sett!!

Idag är det dock inte lika kul.. skulle ju iväg och träna kl 12, men jag vaknade kvart över med världens huvudvärk och totalt järndöd. Och nu måste jag ta tag i min studeiuppgift som ska in imorgon och jag har ju liksom inte ens börjat. så ni förstår nog själva vad jag ska sitta med resten av dagen..
Men ska vara klar till solsidan har jag bestämmt mig för!!

kram på er!!!

kul lördag...

Jag har blivit med bebis.....en säng alltså! :)
140 cm bred och perfekt hård. Snacka om att jag ska ligga på diagonalen i den. Eftersom vi inte hade dragkrok på bilen så fick jag ta hemkörning, så på Måndag kommer den. Jag längtar verkligen efter den! Att plugga vid ett bord kommer inte falla in efter att jag fått den. Jag lär spendera hela mina dagar i den där sängen, förutom då jag är på föreläsning och tränar..

Och som ni mycket väl vet så kan inte tjejer handla endast det dem behöver på ikea utan det blir alltid lite extra jox. Några tråkiga saker som en skrivbordslampa, papperskorg och förlängningssladd m.m. Vaniljdoftande ljus fick också följa med hem. Här ska det nämligen bli myyyysigt!

Medans mina flickor ska ut och partaja ikväll ska jag sitta hemma och ....plugga!! Vad har hänt med mig, detta är inte okej tycker jag. Men och andra sidan så vill jag bara bli klar med den där förbannade inlämningen tills på Måndag. Jag vill ha min söndag imorgon helt fri för att först träna kl 12 och sen bara ligga och glo på film och äta chips.
Så därför har jag valt att vara hemma ikväll och göra klart den, eller snarare börja på den...
Men de två närmaste helgerna sen kommer bara bli fest då linnea fyller 20 år och helgen efter det är det annat rajtan tajtan..

Nej om man kanske skulle sätta sig och börja plugga nu .. djup suck**

puss o kram




Lilla grabben, vilken kung!


Freeeeeeedag!

Det har gått grymt bra på båda våra seminarium idag!! och nu är det äntligen freeeeeeeeeeeeedag!!

Stäng böckerna, på med den rosa mjukisdressen, av med sminket och uppslutning med mina flickor för tacos och film ikväll! Kan ju inte bli en bättre fredag...

Imorgon ska jag åka till min favoritaffär. I K E A !!

puss o kram!

 


Jag är tydligen den pigga..

Morgontrött eller morgonpigg?
Jag kan inte säga att jag är någonting av det, är oftast väldigt trött när jag vaknar men går ändå upp endå.. Har aldrig varit ett problem med försovningar för min del.. Men jag har vänner, gamla vänner, ex osv. som var helt extrema. De hör inte klockan? de vaknar inte? hallå...


Är jag med älskling så är det jag som måste få upp honom från sängen då han lider av sovsyndrom på morgonen.. Fråga mig inte vad det är, trött är han iallafall och vaknar sällan till sin väckarklocka..
Hemma hos mamma och pappa i hela mitt liv har jag fått väcka min bror, varenda dag verkligen! Och nu så ringer jag och väcker min rara här i Kalmar. Hon vaknar och stänger av klockan i sömnen. Så jag får ringa henne från och med nu.. Men det är lite mysigt med en trött röst som svarar och så jag galet energisk. "Nääämen goooooooomorgon, dags att vakna!!!!"

nej tiden tickar, och klockan måste kila! ;) Ha en bra dag!♥

Zzzzzzzzz

Då var det redan kväll...och jag är så trött så trött!! Har varit en tuff dag med tanke på akuttiden, mycket känslor, rädsla och stress. Blir att lägga sig tidigt ikväll känner jag.
Veckan har gått grymt fort och det har bara varit plugg plugg plugg.. Riktigt skönt med Fredag imorgon!

Imorgon har vi heldag i skolan, först reflektionsseminarium och sedan vårat första redovisningsseminarium. Är lite nervös faktiskt..
Ska lägga mig och läsa lite nu och sen är det godnatt.

puss





jag är så less på detta väder, denna kyla och denna trista årstid! därför delar jag med mig av lite utomlandsbilder tillsammans med min glädjespridare!♥

Varför ska jag få de mest konstigaste sakerna?!

Hela dagen har gått fort fram till dess att det hände ett och annat.. Jag nämnde häromdagen att jag hade grymma magsmärtor. Idag fick jag förklaringen när jag fick en akuttid efter att vissa saker hände under dagen. Jag har haft en cysta i livmodern som har spruckigt. aj aj aj !! Men det var inget farligt som tur var! :) Tydligen kan man få cyster där men de brukar inte spricka, så att den sprack var väl kanske inte sådär jättebra. Men inget mer skulle hända nu iallafall. Det onda skulle försvinna i dagarna!

Har varit och handlat så har massa nytt gott i kylen nu! Så ska laga lite mat innan jag ska iväg och träna medel/puls..

puss o kram!

Alexandra

När jag äntligen fick tillgång att påverka värmen där jag bor så höjde jag elementen till max, jag trivdes igår! Men när jag vakna var det en bastu och huvudet sprängde som aldrig förr. Bra jobbat alexandra!
Nu är elementena nedvirdna igen :)

Kan ju inte säga att jag sov speciellt bra i tältsängen, vaknade av att jag varken hade kudde eller täcke. Jag är inte van vid att ha 90 cm att röra mig på. Visst jag är liten, men jag tar bannemej upp mycket plats i sängen!

Eftersom det är 17 februari idag så har jag namnsdag!

Alexandra
är ett kvinnonamn, en feminin form av Alexander, som är grekiskt och bildat av två ord som betyder "försvara" och "man". Under 1980-talet och början av 1990-talet var Alexandra ett stort modenamn. Som bäst, 1990, var Alexandra det 28:e vanligaste tilltalsnamnet för flickor. 31 december 2005 fanns det totalt 23 211 personer i Sverige med namnet,varav 11 170 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 452 flickor namnet, varav 193 fick det som tilltalsnamn. Karl XX :s gemål Lovisa hette också Alexandra.Namnsdag den 17 Februari. Sandra är ett korthetsnamn till Alexandra. Alex är ett ännu populärare smeknamn fastän det kan ha en maskulin klang.

Nej dags att röra på häcken, ska möta upp Helen om 10 minuter. puss


Åååååh så gosig, jag smälter ju!



Tro det eller ej men jag har pluggat i nästan 5 timmar ikväll.. Jag käkade till och med en matlåda för att jag inte han laga mat.. Kollade inte ens på gaffeln när jag stoppade den i mun för att jag var så inne i läsandet. Men nu har jag avslutat för ikväll och jag han även färdigt med one page memot tills på fredag. Ibland så chockar jag mig själv. Men guuud så trött jag är nu! Ska nog lägga mig i sängen och kolla på en film innan jag ska sova. Det är jag och den knarrande tältsängen inatt!

Upp imorgon för att träffa studiegruppen i biblioteket kl 9! Men eftermiddagen har jag ledig. Eller jag ska läsa men behöver inte sitta och rå plugga imorgon. Ska träna imorgon hade jag tänkt.

nej sov så gott, puss

Nytt boende och levande känslor

Flytten är över och jag sitter nu i min nya lägenhet och bara njuter och dunkar musik för varken Lisette eller Emil är hemma! ;) Det är såå himla mysigt här!!!
Flytten gick grymt effektivt med hjälp av Natalia..Bilen var verkligen helt knökad och vi fick precis plats med allting!! På en timma han vi åka hem till mitt gamla boende, packa in allting i bilen, skura golvet, köra till mitt nya boende, bära upp alla saker och in i rummet.. Effektivt va?!
Sen belönade vi oss själva på max, jag bjöd min rara som tack för hjälpen! Efter att vi tryckt i oss mat begav vi oss mätta och belåtna till biblioteket för att plugga. Helen var också med!
Där var vi väl inte lika effektiva kan jag säga :P herregud vad vi fick snurr på vårat skratt..

Nu är jag hemma och har precis packat upp allting i rummet, ska till ikea i helgen och köpa säng och massa ljus och lite växter. Det kommer bli pricken över i:t!
Sen är mina älsklingar välkomna ner och hälsa på. Men det som står på schemat nu är plugg plugg plugg..

skulle ju inte sitta fel med en cola så man vaknar till liv lite!


Lite tomt där i hörnet utan säng :S

Än så länge är jag fortfarande tvilling enligt horoskopen!

"Spännande, rolig Onsdag som passar för nöjen,
intellektuella utmaningar, tävlingar och nya projekt
"

Jaa det är ju speeddating ikväll på Harry's!! Kanske ska följa med som stöd till några av mina vänner ;) För sånt där är ju grymt skoj. Så mycket nya människor man träffar under så korta perioder. Åh jag verkligen älskar människor. Finns ingen mer häftig varelse än människorna! Alla är så otroligt olika men även lika ibland. Sen tänker vi så olika också. nej gud tur att jag läser sjuksköterska så jag får skriva om människor hela dagarna ;) haha...

Nu är det dags för en snabb resursföreläsning och sen iväg och hämta nycklarna innan emil sticker iväg. För sen ska jag flytta efter lunch :D Äntligen!!! Ska bli så skönt och kul.. Världens gulligaste Natalia hjälper mig att flytta också ♥

time to run!

mycket plugg

Har pluggat mellan 9 - 15.30 idag.. Är imponerad av mig själv att jag har kunnat sitta stilla så länge. Det kanske är bra det här med att läsa flera hundra sidor.. Jag befinner mig ju i viloläge då iallafall, det gillar min mage!!!Varför ska jag alltid stressa?! Måste sluta med detta, inte bra nu när kroppen börjar säga ifrån ordentligt.
Det är så sjukt mycket i skolan nu så jag vet inte vart jag ska börja liksom. Jag har till och med bestämt mig för att inte partaja i helgen för att jag istället ska sitta hemma och plugga. det är verkligen inte sånt som händer.. Något roligt kan man väl få ha liksom?! Men denna helg måste användas för att jag ska klara av att få in alla uppgifter i tid. Det börjar närma sig tentatider snart och jag vet inte vart jag ska ta vägen. livrädd*

Har alltid haft höga krav på mig själv när det gäller skolan, så misslyckas jag så kommer jag gräva ner mig... Men men sånt ska jag absolut inte tänka på nu.. stressa ner var det jaaaa?!?

Sitter här och petar i mig mat, äckligt! är trött på mat som är tråkig. det jobbigaste är att jag måste äta den imorgon igen till lunch eftersom det blev min matlåda. uuuuusch!

Ska äta upp här och sen sticka iväg och träna med Natalia.

puss!



Tisdag

Godmorgon!
Sömnen jag fick inatt var nog den bästa jag fått på länge... Har sovit 10 timmar och inte vaknat en enda gång. Men jag tror jag behövde det och magen mår även den bättre idag.
Kom nyss ut från duschen och himlars vad kallt det är i detta hus, burr..  Ska iväg och plugga i biblioteket med mina kära. Redovisnings reminarium på Fredag!!!!
Utöver det ska jag ringa massa samtal idag, bl.a till försäkringskassan och telefonkön där är inte min bästa vän.. "du har plats 123 i kön, var god vänta"...Vääääänta?!?!
Men ibland är de ju bra så man får knappa in nummret så de ringer upp när de där 123 samtalen har passerat.. suck!

nej måste kila nu, hoppas ni får en bra dag!

Några lyckliga stunder, gammla som nya





















alla hjärtansdag spenderandes på tåg

Äntligen är jag hemma efter en dag jag skulle vilja begrava djupt! Min mage är fucked up och jag vet inte vad jag ska ta vägen så ont gör det.. Så man kan ju sammanfatta min dag med magsmärtor, försenade tåg, tågbyten, omänsklig kyla, förfrusna tår och nackspärr. Känns inte sådär kalasbra precis.. Men fick iallafall vakna med min älskade pojkvän, så morgonen var bra!
Men nu är jag hemma i mitt fina kalmar och nu ska jag inte resa hem på minst 2 månader har jag bestämt mig för, jag orkar verkligen inte och nu börjar pengarna tyna bort och jag kommer mer och mer in i livet som student. plugg, fattig, plugg, fattig, plugg, fattig!

Såg en sak idag som gjorde mig riktigt förbannad.. När jag stod i alvesta och väntade på tåget så kommer det en pappa med sin lilla son i vagn. Och pojken kanske var 3 år och han hade verkligen inga kläder på sig.. små tygskor, jeans, en tunn höstjacka och inga vantar. Vafan tänker man med?! Jag höll på att dö av kylan och då hade jag ändå skapligt med kläder på mig. Pojken bara skrek och skrek och var helt otröstlig och illröd. Vafan det är barnmisshandel på hög nivå.. sånt där gör mig så arg! Ungarna ska bannemej ha overall på sig så här års.

Har börjat packa lite inför flytten som förmodligen sker på Onsdag! Öppnat en väldig hög med post och packat upp min resväska. Nu har jag verkligen gjort mitt för ikväll, sängen väntar med film. Åh jag önskar jag hade en varm riskudde nu som jag kunde ha på magen. Det ska inskaffas inom kort.



söndag...

Jaha det var redan söndag, heeeelt sjukt! Imorgon åker jag hem igen..
Kvällen igår var faktiskt väldigt lyckad, massa häng hemma hos jessica och sedan tokmunken. Men jag ångrar så att jag bangade på efterfest för när jag kom hem glad och sprallig så ligger två grabbar och sover. Jahaa men hallå jag trodde vi skulle äta nattmat, tacos!
Försöker krypa under täcket där älsklingen ligger, nej icke för det har han fullkomligt rullat in sig i . Jaha det var bara att säga godnatt under morgonrocken...
Det var iallafall jättekul och träffa alla, till och med ett bett i låret fick jag.. tack robban, mycket vänligt! Hoppas jag är vaccinerad!

nej nu har jag städat upp här lite och ska bege mig ner på stan och umgås med min fina och rara, älskade alex! fikamys!!


vintern är verkligen tillbaka!

Vad är det här för väder?!? Jag skulle träffat både madde och robban idag vilket jag verkligen hade sett fram emot.. Men vägarna är ju rena helvetet så jag vågade inte köra. Vill helst överleva!! Tar det säkra före det osäkre. Jag funkar alltid så!

Lite skönt är det att vara hemma faktiskt.. Har varit och hälsat på mitt gamla jobb idag och gud vad kul det var att träffa alla arbetskollegorna och barnen. Fick värsta lyckokänslorna av att krama om alla! Saknar vekrligen det jobbat.. det är nog det enda jag saknar från mariefred förutom mina vänner då.

Har pysslat lite här hemma hos älsklingen, diskat och bäddat rent. Så hoppas han blir lite glader när han kommer hem från jobbet :)
Vi ska iväg med robin och handla lite sen i södertälje och sen blir det myskväll, bara jag och baby! Ska laga tacos och lite så, sen får vi se vad vi hittar på! lite svårt att ta sig någonstans i detta äckel väder.

Imorgon blir de utgång i strängnäs, det var ett tag sen så det ska bli kul och träffa lite folk man känner igen! Och framförallt tillbringa en hel kväll med min älskade alex som är så fruktansvärd saknad där nere i kalmar! Nej om man kanske skulle lägga sig och läsa lite skvallertidningar!

puss

........

och våren försvann på en sekund!!!!


men den här lilla raringen kan man ju inte få nog av!!

Svinalängorna



Har sett den mest gripande film någonsin ikväll! Så fruktansvärt hemsk och vidrig.. Trodde knappt att jag skulle palla med att se klart den. Tårarna rann och spyan satt verkligen i halsen. Visst jag är känslig när det gäller film, men den människa som inte berörs av denna film är det något allvarligt fel på. Grymt bra men som sagt riktigt råå.. Jag har verkligen fått en tankeställare när det gäller livet och hur man lever det. Ska bannemej inte klaga på ett enda jävla skit mer i mitt liv!

Väskan är halvt packad tills imorgon, vid lunchtid bär det av mot min hemstad. Ska köra bil halva vägen så det är dags för sängen nu så jag är pigg. Och på tal om ingenting är min farbror världens bästa.. Han hjälper mig med allting, han lyssnar på min problem gällande allt och stöttar mig verkligen i allt. Han har huvudet på skafft och vet verkligen vad han pratar om. Han är verkligen för bra! ♥

godnatt!!

stortrivs!

Ja då var man hemma efter mycket plugga, skratt, trevlig lunch och en sväng på stan! mina vänner här är verkligen helt underbara!
Vi råkade komma in på feta snacket om sex idag och jag tyckte så synd om selmin och rasmus som är i våran grupp.. det är så typiskt tjejer att driva på sjuka saker och det såg verkligen ut som killarna skulle dö eller bara vill försvinna under jorden ;) haha men så kan det gå om man väljer att vara i en tjejgrupp.. Men vem vill inte liksom?! Vi tjejer har ju trotsallt grymt kul tillsammans..

Nu ska jag sticka iväg och träna för att sedan ut och käka ikväll och sen blir det bio. Kommer bli en toppen kväll och jag slipper att vara rastlös. Perfekt!

klockan tickar..

Oh happy day!


sa jag att jag var bitter?

jag kan vara riktigt bitter ibland.. och just nu är jag bitter! bitter över att dem jag bor med är så tråkiga.. två sitter och gosar jämt och den tredje spelar datorspel jämt. Vad gör jag?! Längtar tills himmlen ska ramla ner typ.. Hatar kvällar som är tråkiga. Jag vill umgås, fika etc..
Varför har inte jag en pojkvän som bor här för?!
Möter många på morgonen som kommer från sina pojkvänner och dittan och dattan.. ja kul för er! själv ska jag sitta och möggla här medans min är 45 mil ifrån.. det är verkligen sååååå himla kul.. är fan less på avstånd!

Skulle kunna flytta ihop med Natalia och mina kvällar hade gått från tråkiga till lyckliga. Fast mycket plugg hade det inte blivit dock. nej jag är bitter ikväll.. bitter på att det är så sjukt tråkigt att laga mat..bitter över att det är kallt ute, bitter över att mina lärare luddar till uppgifterna, bitter över att min cykel inte är här, bitter över att det JÄMT vibrerar i detta hus (jag hatar vibration, ex. från mobiler)..bitter över att godiset inte ens är gott längre, ja bitter på allting ikväll..

Jag önskar ibland att alla där hemma kunde komma ner hit och bo här eller så hemskt som att klippa banden och aldrig mer komma hem. nej fy så får jag inte säga! jag är bara less på att packa och packa upp och resa fram och tillbaka.. jag har varit hemma en gång hittils och jag är redan helt spyfärdig på det.
tanken på att jag ska packa imorgon är ju så ..............

nej om man kanska skulle sova så man vaknar upp från den icke bittra sidan.. Jag har ju en sådan också :)

Mamma ta det inte så allvarligt!

Jag tänkte att NUUU ska jag träna, komma hem och äta ordentlig mat och sen lägga mig och plugga.. Men såhär blev resulatet...
Jag träna, kom hem, lagade något som jag inte blev mätt av, tryckte i mig massor av godis och sitter numera på chatten på fb och pratar med förjävligt roliga människor.. skrattar så jag måste nog gå och kissa snart.
Kan ingen typ däcka mig? Jag orkar inte vara så aktiv när det är kväll, då ska man vara luuuugn..
Och hur ska jag ta tag i mitt läsande när det finns såå mycket annat roligt som jag kan göra istället? jag är fan kass..

och nu tänker ni säkert att jag ska avsluta detta med att säga att jag ska lägga mig och plugga, icke jag ska gå och ringa ett samtal och prata massa skit i evigheter.. sådärja!

min framtids bild som sjuksköterska raserades just ..




take it easy

Hittils har det varit en mycket bra dag! Hela förmiddagen har vi tillbringat i universitetsbibliotekt för studier av vårat grupparbete.. En del seriöst men mycket flumm också, men det är det bästa med min studiegrupp. Den är bäst!!!
Nu under eftermiddagen har vi gått igenom allting inför våra mentorträffar som börjar nästa vecka. Jag hoppas jag får en söt liten 90 årig gubbe som jag kan fika med hela dagarna.. Jag älskar verkligen gamlingar, de har oftast varit med om så mycket i livet som är kul att lyssna på!

Nu är jag hemma, ska läsa lite innan jag ska sticka iväg och träna med Natalia..
Bara 6 timmar plugg imorgon och sen har jag min hemfärd att se fram emot. Träffa mina älsklingar.. Känns som att denna helg kommer gå fortare än någonsin, för har nog aldrig haft så mycket planerat som jag har. Alla man ska hinna träffa och saker man lovat att man ska göra. Hade ju varit betydligt lättare om alla bodde i samma stad och inte utspritt mellan kungsör, södertälje, strängnäs m.m. Men jag älskar er alla lika mycket!

Nej läsa var det, yes!

Såhär kan en tisdag se ut i Kalmar..


som vi kämpar med vårat grupparbete..


fina emma ser lite vilsen ut :P


Helen är alltid på gång ;) haha


Selmin, jag trodde du pluggade?


jox


Snön här är i princip borta, våren är påväg!!!


Här bor jag :) Men om en vecka är det flyttdags...

-

Hur ska man torka tårar när regnet öser ner?

allting är utom kontroll


Borde jag inte vara trött?

Hemma hemma hemma!! :D
Idag har dagen varit packad kan jag säga er, föreläsning, kurs, grupparbete, polisen, banken, maxi, tränat och nu äntligen har jag fått andas ut lite.. Man tycker ju att jag borde vara trött?! Men icke jag är ett levande lyckopiller idag..

det var 100 personer på träningspasset idag, riktigt grym power!
nu sitter jag här nyduschad och nymatad.. farligt att jag fullkomligt badar i godis, hela mitt skrivbord är fullt med olika påsar. Och inte nog med det, en halv påse ostbollar också.. ja kanske ska lugna mig med sockret när jag redan är så uppe i varv. kommer ha grova problem att sova inatt annars.

nästa: fläta håret och sen... PLUGGA!

puss!


mina sista böcker har äntligen kommit!

Tralalaaaa

Jag blir fan irriterad på att dem har bytt stjärtecken på alla?!?!?!?! Jag har alltid varit en tvilling och SKA ALLTID fortsätta vara det..Vart har jag hamnat nu liksom? Ja kanske har satts på ett nytt stjärntecken som bara är påhittat över en natt. Neeejeee det går inte att göra såhär.. Jag ska bannemej kolla upp detta och ha en förklaring när jag kommer från skolan idag. Undrar om polisen tar emot anmälan av ändrat stjärntecken? ;)

I Kalmar idag ska det regna, vilket jag också tycker dem gärna fick ändra på.. Jag menar kan man bara ändra stjärntecken sådär kan dem väl ändra vädret också? :S
Haha nej nu börjar jag spåra ur här lite, men jag är iallafall väldigt glad idag :D

Dags för Holistiskt perspektiv på vården.. puss!!

Caesars – Candy Kane

Slut på veckan

Den som står bakom handlingen av solsidan måste ha en stor eloge!! Det finns ju verkligen ingen roligare humor än det där.. Men vem orkar leva med de där två ragaterna? Jag hade seriöst slängt ut dem så fort jag kunde.. Mer bitter fru kan man ju leta efter!

Skööönt med måndag imorgon, ny vecka! Jag behöver det .. Ska bli skönt att få träffa mina tjejer som jag inte sett under hela helgen. Dem glädjer mig verkligen ♥
Föreläsning står på schemat och sedan anti stresshanterings kurs. Kan ju behövas med våra kommande uppgifter ;) Sedan blir det att sätta ihop vårt grupparbete som ska lämnas in.

På onsdag kommer min farbror, åh saknar honom!
Nej dags att se klart lejonkungen och sedan röra sig mot sängen..eller ah där har jag väl legat hela dagen..

puss


saknar min syster och våra galna sommarkvällar!


-

skulle vara så skönt att vakna upp i någon annans kropp imorgon bitti...



Man vet ju att man lever iallafall!!!

Kanonkul kväll igår med allihopa.. Min och tjejernas förfest var den roligaste på länge måste jag säga!Vi lagade tacos, snacka skit, skratta och shotta.. Sen var det fullt ös på dansgolvet resten av kvällen ute på Vallen. Efter många vändor fram och tillbaka så var vi påväg på efterfest. Men trött som man var valde jag att vandra hem till min underbara säng när jag väl kom fram till efterfesten.
Idag värker huvudet och jag ska lägga mig och kolla på film nu för att sen orka pallra mig iväg och träna vid 17..

söndagar är totalt värdelösa! det är iallafall solsidan ikväll, tur är väl det..



Jag är så glaaaad, robban och alex ska komma och troligtvis bo hos mig under löningshelgen!!
Mina älsklingar♥

Det kommer bli L E G E N D A R I S K T


Nu är det klart!

Jag flyttar om mindra än två veckor och det känns kanon!!! Har precis adressändrat och det mesta är väl klart.. Måste köpa en säng bara, kommer få bo på en extrasäng till och börja med, knarrknarr gnisselgnissel.. Hemskt!
Måste även få ner mina byråar, min tv och min cykel.. Men det kommer när mamma orkar komma ner med det :)

Sååhär ser det ut iallafall:






Lägenheten är kanonfin och riktigt stor, och eftersom jag kommer stå på förstahandskontraktet tillsammans med Lisette och Emil så kommer det kännas mer som mitt eget hem. Eller snarare vårt hem tillsammans. Vill bara att tiden ska gå fort nu..


hahaha har man tråkigt kan man ju alltid skratta åt sig själv lite! ;) Mmmmmm maaaaaxmåååål!


"Drick en kaffe och bli lika energisk som jag är just nu!!!"


nejfan nu måste jag ta tag lite i mitt liv här känner jag, kanske plugga lite.............

Bättre hålla käften än att säga något alls..

Hur kan man vilja undvika att ringa en människa när den är med sina kompisar?! Då är det ju något som inte är riktigt rätt... Jag söker inte fel, men de dyker hela tiden upp och gör mig till ett vrak..

Nej nu ska jag skita i allting för en stund och ha en kanondag/kväll tillsammans med mina vänner..
Hade jättetrevligt igår förutom att jag blev nedspilld av currysås.. det luktade vidrigt, jag luktade vidrigt.. Men ikväll kör vi på tacomiddag tillsammans med tjejerna och sen vidare till Eddie på förfest och sen ut på Vallen..

Jag har verkligen insett vad goa människor och vänner runt omkring än kan göra. En människa skulle aldrig klara sig utan andra människor.. Se bara på mig, jag är en helt annan människa när jag omgivs av folk och dem jag tycker om.. Den människan jag känner igen som mig själv.. Men när jag är ensam så är jag helt annorlunda och blir knäpp, jag är verkligen ovän med min egen ensamhet.

Jag undrar varför jag ens berättar detta för er?! Har sagt det förr men måste nog öppna en ny dagbok istället..

Nej dags för Lasagne och tvättdags..


Middag på studentpuben

En timmas afrodans var väl behövligt efter min super sega dag i sängen ;) Hade tänkt mig en superseg kväll i sängen också, men icke.. Tjejerna fick med mig ut på trevligheter. Vi ska käka middag på studentpuben ikväll..

Stressigt nu, måste kila..Trevlig fredagskväll allihopa!! Puss!

Om bara...

Har precis sett en otroligt sorlig film, grina som ett litet barn i slutet! Varför kan inte alla filmer sluta lyckligt?! och varför kan inte verklighet alltid sluta lyckligt? vem förtjänar lycka och vem gör inte? världen är grym..

Nej dags att vakna upp från filmvärden och dra i sig en caffé latte shake och sticka till friskis och svettis..

over and out




Vårkänslor!!

Godmorgon!

Vaknade för bara en liten stund sen, det var så fruktansvärt skönt att sova ut!! Ville inte ens gå upp när jag vaknade.. Solen skiner utanför fönstret och det är plusgrader. Vårkänslorna bara strömmar in.
Ska lägga mig och kolla på film nu och sen ska jag kila iväg och träna lite senare.
Vad kvällen bjuder på får vi se ...

puss


Han är min och den finaste!


sju svåra år


här ni sett en mer depprimerad tjej?! Jag lider av något som alla kallar bakfylla, och en hemsk träningsvärk, otrolig rastlöshet, ensamhet eftersom alla mina vänner åkt hem till sina familjer i helgen...

Så vad gör jag ikväll? Telefontrackar alla där hemma!!!!!!!!!!! ;)
....eller häller ut en påse sand på golvet så jag måste dammsuga!

Att man kan finna sin livskärlek på två veckor...

Jag har sett en så fruktansvärt bra film, känns som jag flyger på rosa moln! Hela min kropp är fylld av lycka och det är sjukt hur en bra film kan påverka än så pass mycket. Resten av min dag är gjord!



...och jag är förälskad i Jude Law, herregud vilken kille! Den rollen han har i filmen är inte att leka med. Han är perfekt från tårna till huvudet!!!


Hans ögon dödar mig .....


Utgång på max......inget sex and the city där inte!!

Jag är redan tillbaka hemma, gruppsemenariumet gick förvånadsvärt bra ändå! :) Men det första jag fick höra när jag kom in i skolan var skratt och sen "faaaan vad sliten du ser ut alex" och sen räckte dem mig en vattenflaska.. Och självklart är det då jag som ska börja prata inför alla ..

Jag tänkte hela tiden hon kommer ta mig, snälla snälla ta inte mig, jag är minst förberedd...
-alexandra du kan börja!!

haha jaa man får sota för sina misstag må jag säga.. men struntsamma det gick ju perfekt så!

Gårdagen var trevlig men lite annorlunda må jag säga.. Vi skulle ju gå ut ett tjejgäng på 6 stycken, men vi kom aldrig ut.. Vi började väl dricka runt åtta, satt och snacka massa skit och käka två skålar med popcorn och två skålar med ostbågar.. Vi fyllde hela tiden på med vårat vin och ja det slutade med alldeles för mycket för oss allihopa..Så vid tolvslaget så däcka en och vi andra bara satt och hade allmänt roligt åt ingenting så vi tog våran utgång på max istället.. just precis..MAT!! Men lika kul hade vi där må jag säga.. Så var iallafall inte hemma förens två inatt.. och sen gick det inte att somna... Men tack tjejer, kul hade jag iallafall ♥

Eftersom alla var så trötta idag så hoppade vi över informationskursen i biblioteket.. kan inte beskriva känslan att vara hemma igen och bara strosa runt i mjukiskläder. Jag ska inte lyfta en arm för någonting resten av dagen.. möjligtvis läsa i all min litteratur! men kolla på film står först på schemat och självklart lunch..

kram och puss..


Jag pallar inte trycket.....och inte mina vänner heller!

Idag mår jag inte okej inför gruppsemenarium och informationssöknings kurs.. Herregud vad jag ska tillbringa resten av mina onsdagskvällar hemma i soffan numera. Jag är för trött mitt i veckan, jag orkar inte! Har knappt sovit något alls och nu är tanken att jag ska vara pigg och alert, vilket jag inte är..

Ah dags att kila så jag inte kommer försent också.......puss!


saknar min man!♥

SATC TEMA!

Puuuh det där var helt underbart! Gud vad jag har saknat att bara köra järnet och släppa allting för en stund. Och nu kan jag tala om för er att jag är världens hungrigaste tjej.. Ska bjuda mig själv på fläskkotlett med klyftpotatis och sallad till middag.. Måste ha en bra grund att stå på när jag ska ut och svänga ikväll. Och vad som än händer ska jag inte sluta på max inatt! Men med Natalia i hälarna skrikandes efter ett maaaaaaxmåååål så kommer inte detta bli en lätt grej att hålla.

Det är sex and the city-tema ikväll på Volym, detta kommer bli kanon! Vet dock inte vad jag ska sätta på mig. Känns som att höga klackar är ett måste, men kör jag på det kommer jag aldrig komma fram i denna halka.. Jaja det där faller sig, det finns så många onödiga tjejproblem som borde raderas ut från jorden.

Vi kör iallafall en förfest hos cecilia!!

Jag luktar gris efter att ha solat, så känns som jag ska hoppa in i duschen innan jag förpestar mina vänner här i huset. puss o kram!


Sticker och tränar!!


En helt vanlig onsdag.....

Åååh det är så himla skönt och mysigt att sova, jag skulle kunna sova hur länge som helst idag!! Kom i säng väldigt sent igår, men jag känner mig ändå rätt så utvilad som tur är.
Jag ska möta upp tjejerna på biblioteket och plugga lite och sen ska jag iväg och handla. Fy och skam för att konka på matkassar. Bara hem och vända för att sen sticka iväg och träna!

Ikväll blir det utgång på Harry's, VOLYM! Tjooohoo äntligen...
Måste gör mig iordning nu, puss!!



missimiss you!

En tänkarjävel

Ja precis...jag är en jävel på att tänka!! Tänka på mycket bra saker men även på mycket dåliga och dumma saker. Helt onödigt kan jag säga! Varför skapa stress, oro, deppighet av egna tankar?! Känns ju som att jag bör lägga min energi och tid på roligare saker.
Ibland önskar jag att jag var barn igen, bara följa med strömmen..eller låta mamma välja åt mig! Hon vet ju trotts allt bäst så det blev alltid bra då. Men när min egen mamma säger idag att jag har blivit tillräckligt stor för att ta mina egna beslut om saker och ting blir jag lite rädd.
Jag har ett grymt bra liv som jag borde vara tacksam över, och det är jag! Och jag mår inte dåligt just nu, det är bara tankarna som gör mig helt crazy. skulle kunna gå bananas på mitt eget huvud!!

Därför ska jag sätta punkt här och göra något roligt istället.. Krypa ner i sängen och kolla på en riktigt lycklig och underbar kärleksfilm. Det gillar jag!

Har varit och kollat på boende och jag är så gott som 100% säker på att jag tar det och flyttar om 2 veckor i såntfall :) Men mina planer ändrades ju rätt regält om jag tar detta boende.. men och andra sidan så måste jag sätta mig själv i första rummet för att klara av studierna. Det är därför jag är här! Och sen uppleva massa roliga saker också förstårs. Det är verkligen kanonmänniskor här nere och då har jag inte ens träffat en myrdel av alla. Människorna jag kommer bo med var verkligen kanon! Det känns hur bra som helst ...

hejdå och hej myskväll!

Nu ska ni få veta hur jag bor...

Jag bor i ett stort hus tillsammans med 6 andra personer. Övervåningen av huset bor (2 stycken) de som äger allting och undervåningen är förr oss inneboende. Det är ett väldigt stort hus så på undervåningen finns ett ganska stort kök som vi alla delar på. Sen finns det två toaletter där man delar toalett med en annan. I mitt fall delar jag badrum med en kille som heter Oliver. De andra som bor här är amanda och alexander (ett litet kärlekspar) och sen Lina.

Mitt rum är 20 kvm, alltså väldigt stort för att vara ett studentrum.


Här är 1/3 av mitt rum. så det är väldigt mycket större än vad det ser ut på bilden. Väldigt oordning har jag också just nu, ber om ursäkt. Men det pågår plugg både i sängen, golvet, vid skrivbordet m.m. Ni vill inte veta hur stökigt resten av rummet är ;) haha ..
Rummet är iallafall helvitt varav en fondvägg som går i grått och silver och sen är det trägolv..
Jag orkar tyvärr inte ta kort på resten av undervåningen för då kommer mina rumskamrater tro att jag är knäpp.

Har laddat ner massa kärleksfilmer och en dansfilm, här ska det filmmysas ordentligt. Har ju sovmorgon imorgon så minst en kommer ses ikväll ..
Nej nu ska jag ringa mina tjejer! puss

2 timmar senare...

....jag är klar med studieuppgift1, enskilda delen. Puuuuh vad skönt! Fingrarna har gått i ett i två timmar över tangenterna. Men nu är det stressmomentet avklarat och jag kan gå ut och slå klackarna i taket i helgen utan att ha dåligt samvete över att jag borde sitta hemma och plugga!!!!!


Här ska tränas..

Nu har jag äntligen skaffat träningskort på friskis&svettis!! Ååh det ska bli så kul att börja träna igen, känner mig riktigt taggad. Och därför firar jag med godis och plugg ;)

Föreläsningen var intressant men väldigt luddig.. Men massa oförstående anteckningar har jag fått ner iallafall.. Alltid någonting.. Nej här kan jag inte sitte mer, en arbete väntar på att bli skrivet.

puss!


Snön smälter = fram med klackarna

Godmorgon allihopa!
Skönt med plusgrader när man vaknar, kan denna snö börja smälta nu! Vi har gått in i nya månad, Februari. Den korta månaden som alltid springer förbi. Men ingen är gladare än jag för våren kommer bara närmare.
Jag vill sätta mig på uteserveringen på torget och ta en kall öl tillsammans med mina vänner. Åh gud så härligt det där lät!

Hinner inte skriva så mycket mer för ska iväg på föreläsning, Människans perspektiv. Kan nog bli riktigt intressant.
Ska kolla på nytt boende ikväll också :)

puss&kram!


Mitt horoskop för dagen

Tur
Idag kan du inte förlita dig på turen. Du får helt enkelt försöka göra det bästa av alla situationer ändå.
Hälsa
Fysiskt sker det inte särskilt mycket just nu. Mentalt tycks du ha tendens att oroa dig för en viss kommande förändring.
Ekonomi
Du tycks ha skött din ekonomi väl på senaste tid. Kanske behöver du nu inte bry dig så mycket om pengaproblem.
Arbete
Du skall idag inte tappa humöret för en tillfällig svacka på arbetet. Du gör alltid ett bra jobb och kan vara stolt över vad du uträttar.
Kärlek
Du trivs ganska bra med att vara ensam idag, även om du kan vara öppen för nya bekantskaper. Om du har ett förhållande så vill du kanske dra dig undan något.
Relationer
En vän kan tycka att du inte ställer upp i många sammanhang. Du behöver dock bara påminna denne om några saker för att kritiken skall tystna.

RSS 2.0