tjugotredjefebruaritvåtusenelva

Vi är ju förjävla bra alltså, vi är klara med studieuppgift 2 så nu blir vi lediga resten av veckan! Det är ju kaaalasbra.. Och eftersom vi är så duktiga så ska min studiegrupp ut och käka på kinarestaurang på fredagkväll och sen blir det bio efter.
Måste även säga att Selmin och Rasmus är de bästa och gulligaste killarna, båda är i vår studiegrupp och de flesta dagarna tycker jag synd om dem. Bara sitta och höra på tjejsnack, sex och massa annat skit hela dagarna. Och idag kom dem på morgonen med en 2 liters cola och två stora marabou chokladkakor till oss tjejer. Frågan är om de vill vara snälla eller få oss att vara tysta en stund? ;) rara är dem iallafall!

Vädret här är helt underbart, verkligen strålande sol och -5 grader. Lite kallt om mina små öron, men tur att jag har en så gosig mössa.
Ska sätta mig och läsa lite nu tänkte jag för sen ska jag och Helen åka och handla mat lite senare och efter det ta en powerwalk.

Förutom att hela denna kurs är helt kaos och varken lärare eller elever förstår någonting så mår jag riktigt bra . Tyvärr har vår bästa lärare gått in i väggen och blivit sjukskriven, kursansvarige pallade inte trycket och drar utomlands 2 veckor och så har vi en stackars lärare kvar som kämpar skiten ur sig för att göra de sista 3 veckorna av kursen förstårlig. Ingen höjdare att börja på ett nyskapat sjuksköterskeprogram måste jag säga. Men snart är denna kurs över och förhoppningsvis blir vår nästankommande kurs som är Medicinskvetenskap del 1 mycket bättre.

later.




några sköningar...

Magic System – Ki Dit Mié

Magic System – Ambiance à l' africaine

Magic System – KM Même Pas Fatigués

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0