Don't stop the music

I have good feelings inside me!!!!


Hemma igen!

Ja då var jag hemma i Kalmar igen efter en dags resande på en buss.. Det tar på krafterna men jag tycker även det är riktigt mysigt att sitta på en buss länge lite sådär ihopkurad i jackan och ha bra tidningar och goda saker att äta. Lite skitsnack i telefon och lite sömn är inte helt fel. Så dagen har gått väldigt bra sittandes på min lilla rumpa. Lite bortdomnad är den dock.......

Har packat upp alla saker redan, gjorde det nästan innan jag fått av mig jackan..för är det något jag hatar så är det att packa och packa upp. men det har jag sagt förr! Så nu har jag en helkväll framför mig med bara massa mys, jag har godis och massor att läsa. Ska nog bädda ner mig i sängen med datorn, känns som det går bättre att plugga där.

Nej dags att sno ihop lite mat, för här är man ju inte bortskämd med att världens bästa kille lagar mat åt än !!!!

puss!!


Myshelg!

Gud vad helgerna går fort!!
Känns konstigt att vara hemma, känns inte riktigt som mitt hem längre. Det är verkligen som att jag är på besök! Jätteskum känsla.. Har tillbringat den mesta tiden med min underbara pojke i helgen. Han har lagat fina middagar och allting. Kärlek till honom!! Nu har han stuckit iväg på hockeymatch och jag har haft besök av mamma. Vi håller på att boka resa till sommaren :)
Har tryckt i mig en stor semla också, riktigt smarrigt!

Ikväll är det solsidan, men först ska jag laga middag så den är färdig tills mannen kommer hem.. Sen ska alex komma hit♥
Imorgon blir det att åka tillbaka hem till Kalmar för en intensiv pluggvecka.. Vi har ett arbete som ska in och det är inte det lättaste ska jag säga er.

puss!


godissugen

Ååååh jag är så arg på Kalmarhem!! Skulle kunna döda med mina blixtar från huvudet... Tur att Robert ringde och muntrade upp mig mitt i allting. Min favorit, som alltid ställer upp och som alltid orkar lyssna på mitt tjat..♥

Har packat klart allting tills imorgon, Helen kommer och hämtar mig halv åtta och ska köra mig till tågstationen.. Så himla gullig!
Jag blev akut godissugen och jag vet inte om jag ska dra på mig en jacka och springa iväg till macken och köpa lite.. Jag vet att jag inte dör om jag inte gör det men det skulle vara jätte super mycket gott! Jag tror jag tar en sväng dit, ska bara hitta någon i min telefonlistan jag kan ringa och babbla lite med. Jag är lite av en telefonpratare tror jag, kan verkligen prata i timmar!!! Och speciellt när jag är ute och går.

Nej jag får nog skynda mig nu så de inte hinner stänga.. pusselipuss

Snacka om att jag gått miste om min chans på den tomten..

Haft sån fruktansvärt bra dag idag! Har skrattat ihjäl mig och haft så sjukt kul.. Seminariumet gick kalasbra och jag har fått mycket mer förståelse nu än vad jag hade innan. Sen har vi haft kurs i informationssökning på biblioteket. Jösses det är ju en hel vetenskap.. Dock hade vi föööör kul för att koncentrera oss till 100 %..

Jag börjar trivas ordentligt i Kalmar nu faktiskt.. Fått kanonvänner och staden börjar bli mer som min. Jag hittar nästan överallt och ja det känns riktigt bra. Kommer nog stortrivas här i 3 år!!!

Nu ska jag börja packa lite inför imorgon då det bär av hemåt och sen ska jag plugga lite.



puss!!

Varför mardrömmar?

Har verkligen inte kunnat sova inatt pågrund av flera olika mardrömmar som verkligen har fått mig att flyga upp i sängen helt kallsvettig. Alltså vad kommer dem ifrån? Varför ska de förstöra en hel natt för mig? Jag blir iallafall jätte irriterad när jag inte får sova och vaknar hela tiden..

Jag har lite brådis för ska ha grupp seminarium om ett tag och sedan informationssökning i biblioteket. Blir en lång dag idag känner jag.. puss

Rihanna sätter verkligen alla texter...


Na na na na Come on



Jag har lite att läsa ....

Fastnade uppe i centrum på h&m och ut kom jag med kläder, brukar väl aldrig hända mig! ;) Jag var inte tillräckligt smart att förstå att jag skulle få bära hem alla kassar själv sen. Tunga böcker, kläder, matkassar och ja...mina armar brännde rätt ordentligt! Tog en värmepaus i solariumet på mitten av vägen för lite vila.

Det är inte skönt väder här idag, det snöar och blåser förfärligt. Vilket håll man än vänder sig åt så blåser det rakt i ansiktet.

Nu har jag slängt in en maskin tvätt och suttit och snackat med amanda en stund. Skönt att få lite tid tillsammans med de man faktiskt bor med. Pratade nyss med baby i telefon, åh vad jag saknar honom! Han ska dö av pussar på fredag, eller ah kanske inte dö men nästan :D

Nej en kaffe på det här och lite läsning vore inte helt fel. puss


jag latar mig in i det sista..

Jag har sovit elva timmar inatt, känns som jag är en helt annan människa. Men har massor att fixa med idag så frågan är varför jag fortfarande sitter i min mjuka morgonrock?!?!?!

tempo!

25 januari

Jag är så upp i varv att jag inte kan sova .. Min farbrors fel som envisades med att jag skulle dricka fast jag inte alls var sugen.. Men på något konstigt vänster så känner jag mig inte lika sjuk längre så det är väl bra :)
Min farbror är världens bästa, men kan även vara världens jobbigaste.."alex har du fixat jobb än då?" eeeeh nej jag har nog med studierna för tillfället. "nejdu se till att fixa jobb på momangen" ..
Sen när han visade sin nya bil så sätter han på mikrofonkåt på högst volym och jag står där som ett frågetecken och bara: Lyssnar du på den här?!
-ja den är ju kalas, bästa låten!

hahah åh vad jag skrattade.... han är för go alltså!
haft en helt underbar kväll tillsammans med honom och hans kollegor. Åt oxfilé, mums.. Sen gick vi och kollade på handbollen på O'learys och snacka massa skit.

Imorgon är vi lediga men det är full aktivitet ändå.. Vi ska plugga i biblioteket och sen ska vi gå och sola och sen ska jag hem och tvätta. städa mitt lilla rum också kanske..

Fick tyvärr inte lägenheten idag, men jag kontaktade precis en ny.. Så hoppas på svar imorgon!
Längtar till fredag så jag får träffa alla och pussa på mitt hjärta!

om man kanska ska lägga sig och läsa lite filosofi...

5 minuter senare...
Zzzzzzzzz, då var det problemet löst! hihi..

puss!


5 månader kvar baby sen är du och jag i utlandet igen!♥

Så fruktansvärt bra och fin text, jag kan aldrig sluta lyssna....

Rihanna – California King Bed


sjuk och inget godis

Gruppmötet gick bra och vi planerade även in lite struktur på vårt kommande arbeta som är helt fucked up.. så jävla svårt! Vi ska läsa ca 500 sidor, men det kommer inte jag göra utan jag kör på 200 och det tycker jag räcker gott och väl. Men tydligen ska det ingå 3000 sidor läsning i en 15p kurs. åååh vad det här verkligen inte är min grej :P Men vad ska jag göra liksom?! Ska jag bli barnmorska så får jag bita i det sura äpplet..

Jag har blivit sjuk på köpet av allt detta.. Kände mig redan lite hängig när jag vaknade imorse och sen blev det bara värre och värre. Nu har jag legat i sängen i typ två timmar och bara frusigt och frusigt. Det är nu jag vill bli omhändertagen! Nerbäddad, ompysslad och ja you name it.
Har tryckt i mig två alvedon och hoppas på att det blir lite bättre åtminstone... Jag ska ju liksom ut och äta ikväll "/

Jag bara sitter och väntar på att hon ska ringa om lägenheten....Dricker te och svettas och fryser om vartannat, jag verkligen avskyr denhär känslan. vidrigt! Så min sysselsättning är att ta av och på kläder varannan sekund.. Känner att jag inte riktigt kan gå och lägga mig igen för då kommer jag aldrig komma upp igen mer idag. tuuuur att vi inte har några föreläsningar eller någonting imorgon.

sen är jag så sjukt sugen på godis... ååh så hopplöst!



puss!

Jag ville ge dig allt....



Jag tror jag har kommit fram till ett beslut.....

Idag har vi enbart grupparbete mellan 10-12 och sen är vi lediga.. Eller ah jag måste till biblioteket och kopiera lite texter till våran uppgift. Sen hoppas jag med hela min själ att de ringer om lägenheten och isånfall ska jag kolla på den idag...

Ikväll blir det fin middag på restaurang med väldigt många kostymnissar.. Ska bli väldigt trevligt!
Har inte så mycket mer att berätta för er just nu.

puss


Det första barnmorskena sa när jag föddes va "Oj denhär ungen kommer ni få problem med, hon är envis som bara den!"

Oh my good vad jag är rastlös!!! Det är dags för fröken alex att skaffa medlemsskap på friskis och svettis snart tror jag..Det vart aldrig någon lasagne förut för hade glömt tina köttfärsen så det blev kycklingwok med nudlar istället. kanongott!
Sen har jag varit duktig och läst lite i en av böckerna och kollat igenom mina anteckningar. Jag är redan trött på det, men jag tror på att starta lagom ibörjan med att plugga så man inte går i taket på en gång. Jävligt intressant var det, men mycket svåra ord och termer. Jag fasar för när all latinska ska komma som vi ska kunna.. hejochhå jag kan knappt engelska liksom ;) men envis som jag är så kommer jag aldrig ge mig!!!

Nu har jag bokat biljetter hem till lilla staden, kommer hem till helgen! Kände att jag måste krama på mina hjärtan och min familj där hemma. Och eftersom jag är ledig både fredag och måndag så passade det bra.. man måste vårda sina relationer till sina vänner!

Nej om man kanska ska lägga sig och läsa lite till, men fasiken så tråkigt.. Jag skäms för att säga det men jag vill gå ut och dansa.. men det ska jag icke! kanske ta sig en städrunda i rummet för det ser ut som jag vet inte vad .. det får bli så..

pusselipuss


.....men inte visste dem att jag kunde bli tjurig som satan också! :)

Jag tror vinden börjar vända...

Helt pantad i huvdet efter 2 föreläsningar på sammanlagt 6 timmar...Men det gör inget för jag mår så jävla bra! Vet inte vad som har hänt, men jag fick någon energi och styrka från min sömn inatt. Sen så omgivs jag av roliga och gulliga människor om dagarna så det börjar bli roligare att bo här..
Ringde nyss på en kanonlägenhet, jag bara MÅSTE HA DEN!!! det är en person som ska titta på den imorgon kl 13 och sen skulle de ringa mig om han/hon tackade nej. Jag ska fasiken be ikväll. Den ligger i kanonläge, är perfekt i storlek och den blir min för hur länge jag vill.. Om jag får den får jag äntligen ta hit alla mina möbler och göra mitt eget hem som jag ska ha i tre år fram över. Hade jag vetat vem det var så skulle jag seriöst ringa och mutat den ;)

Jag har även bestämt mig för att jag enbart ska omges av människor som gör mig glad och lycklig och ingenting annat. För det är en sådan person som jag är.. alltid ett leende på läpparna och vill alla väl.

Har massor av sidor att läsa ikväll och 10 sidor anteckningar att gå igenom.. Men först: laga lasagne!!

puss o kram!


Dags att bli nurse

Upp och hoppa lilla loppa, jag är uppe och faktiskt otroligt pigg och glad! Vi har två föreläsningar idag varav båda är 3 timmar långa.. Kanske inte riktigt min grej eftersom jag har svårt att sitta still.. Så jag hoppas det är väldigt intressant. Tur att jag har mina goa vänner i klassen för dem kan vara förhimla roliga.

Och imorgon kommer min älskade farbror stefan hit till mig.. ååh äntligen får jag besök! :D
Nej nu tickar klockan och det kliar i fingrarna så mycket vill jag anteckna ;) hihi ..

hoppas ni mår bra, ta hand om er!

puss


Jag saknar mamma!♥

Såhär förstörd var länge sen jag var, ingenting på kroppen funkar och jag bara ligger i sängen och glor .. Har legat nerbäddad under duntäcket med alla kläder på mig ett bra tag. Och så fort någon från min släkt ringer så skrattar de bara och säger ja alex det är hårt att vara student..Men som sagt så ångrar jag ingenting den här veckan :) Men jag säger bara rutiner tack!

Det var grymt gott med kinamat förut och vi fastnade där efter att vi ätit och bara satt och snacka i två timmar. Sen var alla lika döda så vi gick åt varsitt håll.
Jag tittade på en serie vid namn "Våra vänners liv", verkligen skitbra.. Jag har skjutit upp det sista avsnittet ett tag nu för att jag verkligen inte vill att den ska vara slut. Och så för några timmar sen la jag mig för att äntligen se det efterlängtade sista avsnittet. Ja vad tror ni händer då????? De har tagit bort avsnitten från svtplay.. åh gud så sur jag vart!! så kan de bara inte göra..

solsidan är nog bland det bästa som finns! nu ska jag sova min skönhetssömn. sovgott!




Inga nollor

Nollningen är nu avklarad och vi är numera ettor!! Känns ganska bra faktiskt, men tråkigt att all galenskaper är slut.. Eller det är de väl inte eftersom det kommer vara fester varje onsdag, fredag och lördag här. Men alla dem kommer jag inte delta i för då kommer jag vara en död alexandra med sämsta skolaresultat ever. Nu är det dags för mig att bli pluggis ;) Men lite partaj kommer det finnas rum för!

Sittningen igår var jättefin, alla var så fina! Killarna hade kostym och tjejerna fina klänningar.. Jag fick även gå upp på scen och ta emot diplom för bästa limbo.. haha ja jag vann tydligen den en kväll i veckan. Jag måste säga att det gick bättre när man hade alkohol i kroppen.
Vi hade en rolig skattjakt igår också där vi delades in i lag och skulle få tag på ett antal saker inom 10 minuter. Några av sakerna var:
- en kondom
- en kille i högklackat
- något blått
- något lila
- en shot
- en cider
-en öl
- minsta skolstorlek
- nummer till en general
- en dikt som skulle innehålla emilia, henry, humanus och ess ekonomerna
- en tatuering

ja det var väl några fler saker.. men mitt lag vann iallafall! lite kul :)
Vid 21.30 så gick vi till sjösjukan för att de skulle kunna röja borden på vallen. sen var vi åter på vallen vid tolvslaget och ja det var smackat med folk...gick knappt att röra sig där inne! Vid 01.30 gav vi upp och gick till max för att äta. ja det ska definitivt bli ett slut med nattmat på max.. inte alls hälsosamt!

Jag måste säga att denna vecka är en av de roligaste veckorna i mitt liv, med shit vad sliten man är alltså. Inte konstigt att människor blir alkohlister på sådana här ställen.
Idag ska jag bara ta det lugnt och vila inför två föreläsningar imorgon. jippi....
solsidan ikväll också, blir nog dagens höjdpunkt nummer två.

dagens höjdpunkt ska jag sticka iväg nu och göra. Äta på Ming (kinamat) med tjejerna. åh det ska bli så farligt gott. Vi hörs senare!

puss o kram!





Finsittning med inkluderad alkohol




Märks det att jag har hittat roliga effekter på min kamera?! ;) kan vara i brist på rastlöshet!!!

Ja nu är det snart dags för mig att börja gå ner mot Vallen där finsittningen ska hållas ikväll. Det blir tvårättersmiddag, lekar, evenemang och massa annat skoj. Vi ska nog sen mellanlanda på sjösjukan för att de ska kunna röja borden på vallen. Sen blir det att gå tillbaka dit för fest hela natten! Vallen har premiär idag, så det lär bli grymt med folk! Ha en trevlig kväll!

puss

En gång är ingen gång, två är lika med noll. Kom och lär dig samvetets ekvation!

Den roligaste kvällen hittils var igår! i 7 timmar var alla igång på dansgolvet och även massa lekar och annat skoj. Sjömännen dök upp vid 9 tiden och då började köttmarknaden.. jisses, alla har sagt att man ska akta sig för dem vilket sen många tjejer inte gjorde ;) Även om delar av kvällen blev riktigt spårat så var det grymt kul. Jag är förtillfället ritade med spritpenna över bröst, armar och panna. Ska nog börja skrubba snart om jag ska kunna visa mig på sittningen ikväll!
Jag ljuger inte när jag säger att nästan alla killar började strippa, men det gick inte längre än till kalsongerna och det är jag glad för, haha .. sen är det inte så att de sätter på sig kläderna igen utan de fortsätter i kalsonger en del resten av kvällen. och det dröjde ca 3 sekunder innan många av tjejerna slet av sig tröjorna och dansa runt i bh. Så jävla sköna allihopa. jag börjar förstår vad alla menar när de säger att studentlivet bara innehåller ett sjukt supande och att alla ligger med alla.
jaja kul som fan vare iallafall! och inte nog med det, alla säger att kvällens sittning är bäst på veckan eftersom det är ikväll vi ska få ta av oss banden och gå från nollor till ettor. så jag har nog ytterligare en höjdarkväll att se fram emot!

Idag ska jag bara ta det så himla lugnt fram till 18.30.. ska ligga i sängen hela dagen och bara myspysa under täcket med film. dock har jag inget godis och jag saknar min pojke!!

puss!!








Usch för Kalmar ESS, säg usch för Kalmar ESS (ekonomerna) !!



Blir alltid lika förvånad när en människa jag aldrig sett kommer fram och bara "Tjena alexandra".. Då tänker jag direkt hmmm hur vet han/hon vad jag heter.. sen slår det mig att hela pannan är bokstaverad med ALEXANDRA! så fiffigt! ;)

motvind

Idag har jag varit och hämtat ut två av mina böcker som jag har beställt.. och jag har även köpt biljett till festsittningen imorgon.. Kommer blir en kanonkväll tror jag...sista kvällen som nolla och efter det får vi ta av oss banden. Flera av mina klasskompisar har fått nollor ritade i pannan då de har råkat ta av sig de blåa banden :P ..

Sitter och äter sallad, lax och klyftpotatis och laddar för en helkväll ute. Vi ska ha pubrunda tillsammans med massor av studenter från växjö som kommer och ska vara med oss. Vi ska börja redan 18.00 på sjösjukan med lekar och tävlingar. känns rätt tidigt att börja 18.00 med en pubrunda, så jag undrar hur denna kväll kommer sluta!!!!

För övrigt håller jag på med en sak nu och jag hoppas hoppa verkligen att detta kommer gå igenom för gör det det så kommer jag nog må mycket bättre än vad jag gör just nu.. men med min vanliga otur så lär det ju skita sig. Men jag hoppas att för en gång skull så kanske motvinden vänder..

men jag uppskattar verkligen alla mina vänner som gång på gång ringer och skickar sms och peppar mig! hur stolta de är över mig och att jag kommer klara av detta.
Att flytta till en stad såpass långt bort från mina nära var svårare och jobbigare än vad jag någonsin skulle kunna föreställa mig. Vissa dagar trivs jag och andra dagar vill jag någon annanstans. Inte hem till mariefred utan bara närmare allihopa. Och sen ibland känner jag bara för att fly andra sidan jordklotet och lämna allting.
Jag blir inte klok på mig själv när jag ena sekunden sitter och grinar och andra sekunden sitter och skrattar åt mig själv hur patetisk jag är. Och sen hur jag helt plötsligt kan sitta tillsammans med mina nya vänner och skratta ett ärligt skratt och verkligen ha kul.. nej det är verklige turbulens i min kropp just nu!

Nej en kopp kaffe på detta skulle sitta fint :) puss



♥ jag saknar mina energiska älsklingar som aldrig kunde sluta jävlas med mig och jag saknar tillochmed min äckliga balkong..eller nej det gör jag inte..kanske bara lite!!


Ordlista från Humanus

Humanus är vår förening för oss sjuksköterskor, socionomer och idrottare.. Förkortas SSK! Och det första vi fick var en ordlista som är lite rolig.. Plockade ut de roligaste..

Alkohol: En vätska i många former som (över) konsumeras av studenter.
Bakfylla: Ett tillstånd som är konsekvensen av en överkonsumtion av alkohol, ytterst dåligt att befinna sig i vid tentamenstillfällen.
Bordsskål: En skål för/av ett helt bord, föregås av diverse (o) ljud och utförs till varandras ära.
Calmare studentpub: Studenternas bensinstation för både fast och flytande föda. Håller oftast öppet Onsdag-Lördag. Här kn du även testa att jobba bakom baren, ypperligt tillfälle att träffa andra studenter!
Caps: Populärt festspel bland studenter. Sittandes i en ring skall man pricka någon av motståndarnas glas. Mittenglaset undviks med fördel.
Ekonomi: Något som studenter sällan har.
Omtenta: Favorit i repris, eller? Obs! Det finns inga omfester, endast omtentor.

En tripp på stan

Ja då var man hemma igen efter en eftermiddag ute på stan med Natalia.. Riktigt myigt är centrum i Kalmar, och bra utbud på affärer också :) När vi hade kikat klart och fått lite prylar i kassarna så satte vi oss på ett mysigt fik och satt och bara snacka massa skit. Det är så mycket att lära känna hos en ny människa, men jag tycker det är spännande. Specillt eftersom hon är äldre än mig och varit med om massa mer saker än mig. Jag beundras vissa människor väldigt mycket!

Nu ska jag laga lite mat tror jag och sen krypa ner i sängen och kolla på lite film .. Hoppas ni mår bra!

puss


VOLYM

Det var grymt igår kväll, så mycket folk inne på en och samma krog i sverige har jag då aldrig sett i mitt liv. Det var nog det största harrys jag sett också. I för sig så har jag inte sett så många mer harrys än i eskilstuna och det tycker jag är stort. Rebecca och fiona gjorde sin grej bakom dj båset kan man ju säga.
Vi gick sen och handlade upp hela max, den hungern vi hade var inte att leka med. Gud så vi skrattade! Stackarna som jobbar där mitt i natten tillsammans med fulla ungdomar.. skulle jag aldrig orka..
Jag fullkomligt dog i sängen när jag kom hem och vaknade inte förens 12.30 idag, verkligen kors i taket!


Om ni undrar vad vi gör här så kör vi CAPS vilket är ett känt studentspel. Det går ut på att kasta kapsyler i varandras glas och får man en i sitt glass så utmanar man den som kasta och förlorar man då får man dricka allt man har i sitt glas. Det finns även ett stor glas i mitten där alla deltagare har blandat alla sina drycker (vidrigt).. och om man träffar det så är det botten upp och godnatt ;)



VOLYM (harry's)



På Max



Jag kunde inte sluta skratta åt Natalia när hon kom med alla dessa påsar med salt och peppar.
Jag: Ska du verkligen ha sådär många?
Natalia: Du måste förstå att det är här inte så många, titta här ....

sen häller hon allting i sin ketchup och på sin hamburgare och börjar äta .. sen säger hon:

Natalia: jag älskar salt, jag älskar svartpeppar och jag älskar även ketschup..



Nej nu ska jag hoppa in i duschen för ska snart möta upp skåningen för lite häng på stan :)

puss o kram!

Nu kör vi ssk:arna

Jag är redo för en ren partykväll!! Jag säger bara:

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!

Mina rastlösa minutrar


Såhär har det varit en del av tiden sen jag kom hit...


men jag har även blivit kanonsmart och fått ett stort läshuvud..


Här sitter jag nu med kaffe och är precis klar med min reflektions uppgift till fredag.. jag fattar noll vad jag själv har skrivit..


Samma gamla vanliga alex, dock måste jag erkänna att jag ser lite smart ut men jag är totalt pantad för tillfället och förstår absolut ingenting. det hör väl kanske till.. pling pling nu ska jag laga spagetti och köttfärsås!

Det är inte det lättaste alla gånger...

Idag är jag ledig, så himla skönt!
Ska möta upp tjejerna om en timma för vi ska fixa passerkort så vi kommer in på skolan jämt och ständigt. Sen ska vi även beställa massa kurslitteratur vilket kommer svida i plånboken. rackarns!
Igår kväll var jag ledsen som ett barn, både det ena och det andra händer och ibland blir det för mycket. Idag är det sådär, lite bättre...men jag har fortfarande den här tunga stenen i magen. usch!! saker som händer hemifrån som inte jag kan påverka gör nog ondast tror jag.. men jag måste försöka skärpa till mig lite nu annars kommer detta aldrig gå..

Men ikväll blir det fest på Volym, 1 125 gäster var redan igår uppsatta. Så det kommer bli en kanonkväll tror jag!!

Ta hand om er, Kram !!


Jag går runt med ett blått pannband hela veckan

Det finns så mycket för mig att berätta för er, men jag vet inte om jag orkar skriva allting. Det är så otroligt mycket jag har varit med om på bara den lilla tiden jag har varit här. Så många nya intryck, möten med nya människor, ett rent helvete med inpumpad information, en stad där jag har noll koll på vart jag är någonstans.. och ett enormt saknande av alla där hemma.

Jag har frukansvärt kul och trivs bra, det kan jag inte säga någonting om. Men att man kunde bli så mentalt trött efter sådana häktiska dagar visste jag inte.
Hade min första föreläsning idag och jag kan ärligt säga att jag fattar noll. Men jag tror det blir bättre när man kommer in i det. Träffa en kille igår som hade pluggat 4 år och skulle sluta till sommaren. Och han sa att det sista han ville var att sluta plugga för det fanns inget bättre. Han var en helt vanlig människa precis som jag.. så kan han så kan jag tänkte jag då. Men som sagt det blir nog bättre med tiden..

Just nu koncentrerar jag mig på att hitta en egen lägenhet innan sista februari, jag vill verkligen inte bo i rum. Det är inte min grej alls. Men hittar jag inget så flyttar jag in hos Helena. En gullig tjej som jag träffat här. Även Linnea är ett nytt ansikte och en person som jag kommit bra överrens med.

Igår var vi på välkommssittningen och det var sjukt roligt, hittade hem gjorde jag också mitt i natten. Det är verkligen kors i taket för jag hittar ingenstans här annars :P men det lär man sig väl också med tiden..åååh att allting ska ta sådan tid.

Det jobbigaste just nu är väl att min lilla kärlek inte befinner sig hos mig, att vi är så långt som 45 mil ifrån varandra. Det för fan ondare än vad jag trodde det skulle göra. så honom saknar jag massor!♥

Är ledig resten av veckan nu från skolan.. Men det kommer vara festligheter både onsdag, fredag och lördag vilket ska bli skoj. Har en uppgift som ska in på fredag innan 12.00 som jag måste göra också. Men bara det att få andas ut och inte ha fullt schema i skolan gör mig lite lugnare.

Saknar min familj och mina vänner där hemma också, längtar efter att få krama om er!

Nej om man kanske skulle göra sig lite mat. Hoppas ni mår bra och inte har lika mycket känslovågor som jag..

puss!!


Min första skoldag på sjuksköterskeprogrammet

Jag är numera Kalmarbo och det känns helt okej, staden är iallafall jättemysig!

Just nu sitter jag här nervös som jag inte vet vad, magen har turbulens, huvudet värker och jaa...det är min första skoldag idag!

17/1 10.00 på stagneliusgatan 14, det är så snart!

Önska mig lycka till och sen ska ni få höra om allting senare. puss o kram!!


Äntligen!!!

Nu är lägenheten färdigstädad!!
Jag har legat på alla fyra på ett blött badrumsgolv och skrubbat hela golvet och väggarna, har även rensat avloppet som var det vidrigaste jag gjort i hela mitt liv. Så mycket slemm och slaggprodukter så det inte var klokt. Men nu är det klart och jag är så glad att det är över. Allt är packat till Kalmar och ska strax packa resväskan till egypten. 03.15 inatt bär det av!

Det var så himla underbart att träffa ulrika idag, så himla länge sen och så himla mycket att prata om.. men ändå så kändes det som att det inte var alls länge sen vi sågs. det kallar jag trogna vänner.
Beundrar henne så grymt mycket som sliter så i lumpen, själv hade jag aldrig klarat av det.
Fick träffa sanna en snabbis också och henne har jag inte sett sen studenten.. Vi har verkligen blivit stora, alla far åt olika håll och alla står på egna ben. nej livet är verkligen spännande!

Vem är jag om 3 år? hur ser mitt liv ut då? så himla spännande......

Nej dags för lite kaffe här kanske.. och lite mys med bästa!♥

puss!


Nu börjar det likna något..

Har fått tillbaka min nya dator, och nu verkar den fungera bra igen!! Så nu är jag en glad tjej :D
Lägenheten är nästan helt flyttstädad nu, har bara ugnen och badrummet kvar och det kör jag och mami imorgon bitti. Så jävla skönt att allting är över snart. Kommer vara helt underbart att bara få ligga på stranden i 7 dagar och dricka cosmopolitan ;)
Kommer hem fredagkvällen rätt sent och sen bär det av mot Kalmar på lördag morgon. Här är det inte brist på rastlöshet iallafall. Ska väl jag vara glad för....

Imorgon ska jag fika med ulrika, ååh det var så sjukt länge sen jag träffa den tjejen. Hon är saknad och jag är så himla glad över att jag hinner träffa henne innan jag sticker.
Kim ringde nyss också och sa att han och stephanie var påväg till mariefred för att säga hejdå. buhuu det kommer bli tårkalas.. fast ändå inte för jag tänker inte säga adjö till någon. Jag ska flytta till en annan stad som bara ligger 45 mil bort. Ingen försvinner ju och jag kan fortfarande alltid komma hem och krama på mina älsklingar om saknaden blir för stor. Så jag säger enbart, vi ses snart igen! jag ska ju inte dö liksom eller försvinna för alltid...

Nu ska vi snart äta mat här, jag och sötgrisen. det blir köttgryta med massa gott! ni får ha det så bra!!!

puss











♥♥♥

2011, mot nya är bättre tider!!!

Jag vet jag är för himla dålig på att uppdatera här just nu! Men jag har haft fullt upp med resa till norge som var helt underbar, vilket vackert ställe! Mycket lyckat nyår måste jag säga :)



Sen har jag haft fullt upp med att tömma min lägenhet på allting .. Det tar längre tid än vad man tror och det är så fruktansvärt jobbigt.... Men nu är allting ute och nu återstår bara flyttstädningen, kanske inte så bara .. det är så hemskt!
Jag minns att jag sa sist när jag flytta "jag ska aldrig flytta mer i hela mitt liv, det tar knäcken på mig!!" Men nu är jag tydligen här igen och lär komma till den här situationen ett antal fler gånger i mitt liv.

Mitt nya boende är klart, sådär i sista sekund kanske man ska säga. Men jag kommer bo i en lägenhet de två första månaderna tillsammans med 3 andra studenter. Mitt rum är på 20 kvm så det är perfekt. Kul med lite sällskap också sådär ibörjan. Men tyvärr måste jag flytta därifrån sista februari då andra hyresgäster ska in. Så ska jobba aktivt på att hitta en egen lägenhet såfort jag kommer ner.
Skulle vara roligt om man hittade några tjej/killkompisar att hyra en stor lägenhet tillsammans med. men det där fixar sig sen!

Egyptenresen som går av stapeln på torsdag natt kommer väldigt olägligt, men samtidigt tror jag att jag behöver det. Komma bort en vecka och lugna ner mig. Min kropp går på högvarv här hemma och likaså mitt hjärta och mina tankar. det är för mycket och jag är både ledsen och glad..
Att flytta ifrån sina älskade vänner och en människa som mitt hjärta slår mer och mer för är inte lätt. så typiskt, varför nu? just just nu? jävla helvete...
Men det kommer lösa sig med tiden och jag kommer trivas super i kalmar :)



Har precis duschat och ska fixa med naglarna nu .. men ni får ha det så bra! puss o kram

RSS 2.0