sjuk och inget godis

Gruppmötet gick bra och vi planerade även in lite struktur på vårt kommande arbeta som är helt fucked up.. så jävla svårt! Vi ska läsa ca 500 sidor, men det kommer inte jag göra utan jag kör på 200 och det tycker jag räcker gott och väl. Men tydligen ska det ingå 3000 sidor läsning i en 15p kurs. åååh vad det här verkligen inte är min grej :P Men vad ska jag göra liksom?! Ska jag bli barnmorska så får jag bita i det sura äpplet..

Jag har blivit sjuk på köpet av allt detta.. Kände mig redan lite hängig när jag vaknade imorse och sen blev det bara värre och värre. Nu har jag legat i sängen i typ två timmar och bara frusigt och frusigt. Det är nu jag vill bli omhändertagen! Nerbäddad, ompysslad och ja you name it.
Har tryckt i mig två alvedon och hoppas på att det blir lite bättre åtminstone... Jag ska ju liksom ut och äta ikväll "/

Jag bara sitter och väntar på att hon ska ringa om lägenheten....Dricker te och svettas och fryser om vartannat, jag verkligen avskyr denhär känslan. vidrigt! Så min sysselsättning är att ta av och på kläder varannan sekund.. Känner att jag inte riktigt kan gå och lägga mig igen för då kommer jag aldrig komma upp igen mer idag. tuuuur att vi inte har några föreläsningar eller någonting imorgon.

sen är jag så sjukt sugen på godis... ååh så hopplöst!



puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0