Riktig girlpower

Tänk er en lokal, bara budar, världens action och bara till bra power musik!! Svetten sprutar och man känner verkligen hur man lever. Det är min lycka och det känns så jävla bra!


Här har ni det jag kört idag, Step! Men jag lovar, det finns något för alla.. Råder alla som inte har kort på gym att skaffa det snarast för det är det bästa man kan ha.

Nu ligger en kycklingklubba i ugnen och en tallrik oliver står och väntar bredvid. Smaskens! Tyson är också sugen, men icke han ska få kissemat med smak av kyckling istället. En lång dusch väntar och soffpotatisen själv.

puss

får inte nog..


Jag älskar låten, jag älskar videon! Den är så mäktig med alla fotbollskillarna och skönheten själv, shakira! Så färgstark och så otroligt givande.. och latinodansen är det bästa av allt!

Do it do it

Hemma efter en dag där vi bara varit ute! Har ju varit så underbart väder så det är inte klokt.. Imorse var det inte speciellt kul, men sen sprack det upp och blev kanonvarmt! Så vi har till och med ätit mellis ute.. Skönt att få sluta 15.30 för en gång skull.. Ska på en timmas konditionspass kl 18 och det ska bli skönt. Men jag vet inte hur det ska gå eftersom jag fortfarande har en äcklig träningsvärk i hela häcken och i benen. Men det är positivt så hoppas på ännu mer träningsvärk imorgon.

Åh jag är så himla partysugen!!!

So come and join our love foundation
Go feel the heat, the sweet vibration
'Cause we are about to ignite
And we wanna go out tonight!



Jag saknar våra galna utekvällar, tror vi ska ta en tripp till västerås du och jag!!!
Och du vet vart vi ska baby! ;)

Nu ska jag höja volymen och dansa lite här hemma, är på kanonhumör!

over and out


Torsdag

Godmorgon i dimman!!

Ja det är verkligen dimma ute och jag tycker det är jätte obehagligt.. Skulle hem med bilen på natten för inte så längesen och fick för mig att jag skulle ta en genväg vilket inte var så lyckat eftersom jag körde fel.. Bra jobbat! Men inte nog med det, det var jättemörkt och jag befann mig på skogsvägar.. men som tur var visste jag vart jag var! Men den kvällen var det också dimma och jag satt bara och tänkte på hur en älg skulle springa ut framför bilen och jag inte skulle hinna bromsa och så skulle jag dö.. Det stillade ju inte precis mitt hjärta när jag åkte förbi väldigt många "här har en älg dött" tavlor som satt längst vägen. Men jag klarade mig!  :)

Idag slutar jag redan 15.30, rena drömmen! Och så blir det träning ikväll..
Imorgon åker tandställningen!!!!!!!!

Dags att kila till jobbet, puss


Jag saknar mina grabbar!! Finns absolut ingen som er!♥

Varenda dag kämpar jag för att hitta mig själv och lära mig att ta hand om mig själv..

Sitter med en tallrik youghurt med fullkornsflingor framför mig och har precis kommit hem, kan inte beskriva hur skönt det känns att vara hemma..hemma hos mig! Jag älskar det ..
Arthur la sig precis när jag kom så har haft myskväll med hugo..Vi har gjort hans matteläxa och det var verkligen inte igår man gjorde en sådan matteläxa. Sen kollade vi på något roligt barnprogram där faktiskt vi båda två satt och skratta och samtidigt myste vi på pepparkakor och mjölk (jag tog mig en kopp te istället).

Har precis slängt in en tvätt och nu ska jag ta mitt diskberg.. Fy jag känner mig som en äkta mamma.. Jobbar, gör läxor med en 6 åring, nattar två barn och när de sover tar jag hand om disk och tvätt och sen går jag och sover tidigt. Haha guud borde jag bli lite deprimerad?!
Hur ska jag hinna med allting sen när jag verkligen har en egen familj med barn och man? Jag vill ju kunna ge all min kärlek åt både min man och mina barn, samtidigt som jag vill kunna ta hand om mig själv. Och på allt det ska man sköta arbete och alla andra vardagssysslor.
Inte konstigt att folk skiljer sig hit och dit, jag tror inte man orkar med sig själv tillslut. Tror det är viktigt att ta hand om sig själv i första hand för att sen kunna ge av sin kärlek till någon annan. Och jag kan liksom inte ens ta hand om mig själv nu? Jag tar inte det lugnt när jag borde och gör alldeles för mycket saker som skadar mig själv fysiskt. hela livet är verkligen en stor kunskap..
Men som tur är har jag en mamma som har lärt sig otroligt mycket under sitt liv som hon delar med sig utav till mig.. För det är väl inte normal att ha sånna här tankar som 19 åring? eller?! Men jag är ändå någonstans stolt över mig själv.

Skulle jag skriva allt jag hade i huvudet skulle jag nog skrämma er så jag står nog över det :) Nu ska jag gå och pussas med den finaste lilla killen, min Tyson.

puss


"Här är du alexandra och ditt hus när du är fin" anonym 5 år


mammas bebis!

Klätterapor

Dagen har gått alldeles utmärkt, precis som varje dag! Vi har varit iväg på gymnastik i skolan och det är alltid lika kul att se barnen så glada och energirika. Man känner ju igen sig från när man själv var sådär liten. Hinderbana var ju liksom världens grej och jag skulle helst av allt ta mig igenom hela banan på några sekunder, sitta längst upp i taket på repen, vara högst upp i ribbstolarna, gå på händer långst på golvet och göra en massa spagathandvolter. Jo jag har ju varit världens klätterapa och gympaunge.
Stängningen gick smidigt och bra precis som i Måndags och nu är jag hemma. Har precis stressat i mig lite kött och sallad och ska snart iväg och sitta barnvakt. ja onsdagar är inte mina favoriter. men snart är det helg igen. jeehoo!!

Nu ska jag ta mig lite tid att andas och sen kila iväg, puss

Bilder från i Lördags:


Tjejerna lagar tacos..


Bella, mästerkocken


Kökshäng, självklart med jäger och redbull ;)


Elin


Johan


Superglada madde för sina hanky panky trosor



en kväll fylld med skratt


Skulle föreställa Stevie Wonder, men misslyckad regält ;P






hela gänget + erik


"madde äter kebab på fyllan"


här råkade man komma i likadan tröja



"Bella äter bajs"


"fet alkis"



KANONKVÄLL!!!!


Långa onsdag

Tyson har kommit på att man kan vara under täcket på mornarna .. och aj vad det inte är kul! Jäveln tog världens tugga av min rumpa imorse, och jag flög ur sängen. Sen när jag ställde mig så insåg jag att jag även har världens träningsvärk. Kommer ha svårt att ta mig fram idag på ett snyggt sätt. Känner mig som en brottare som vaggar fram.. Kul att jag har världens längsta dag framför mig med 10 timmars arbete. okej nu låter det som jag verkligen gosar ner mig i ett neggoträsk. Men jag är glad, förjävla glad!!!!!

Hur är vädret? Hmmm..  Hoppas det är bra eftersom jag ska stänga och det är roligare att stänga ute. jaja mössan och vantarna på. adjö


åh jag lever i mina drömmar

Jag svettades som aldrig förr, och det kändes helt underbart! Men nu är jag så trött så trött.. Alex har varit här ikväll och myst.. och nu är jag nyduschad och mitt hår luktar gott. dags för sängen. imorgon är en lång, väldigt lång dag! godnatt och sov så gott..

puss


miss you

Äntligen ska jag få svettas igen!!

- And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am




Jag har mått kanonbra hela dagen, har varit pigg och inte haft en enda känsla av huvudvärk. Så nu ska jag sticka och skaka rumpa på afrodansen om en timma. Åh jag älskar dem passen, finns ju inget jobbigare! Och sen kanske jag har turen att få med mig alex hem efter att jag tränat.. Idol och bull mys må det bli då♥

Nu ska jag gå och vika tvätt och kika på vad jag ska äta ikväll. puss o kram


kom igen nu, kämpa på

Ny dag, och även nytt försök att må bra ikväll så jag kan träna.. Har bokat afrodans kl 18.00.. Snälla rara låt mig slippa spänningshuvudvärken. Mamma trodde det var vätskebrist blandat med vitaminbrist. Ni vet jag är en expert på att dricka mängder kaffe och eftersom kaffe är väldigt vätskedrivande och jag glömmer dricka vatten om dagarna så.. pang där kanske vi har problemet! Ska försöka mig på endast en eller två koppar idag och sen dricka mycket vatten hela dagen och sen blir det iväg och shakea! :)

Har inte så mycket mer att skriva tror jag, är rätt tom i huvudet och sover nästan fortfarande. Nu är det dags att kila mot jobbet. Ha en bra dag!

puss

Like I'm the only one that's in command

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


dagarna bara försvinner förbi

Mamma har varit här ikväll och käkat middag och kollat på idol med mig! :) Mysigt!! Men nu har hon åkt och jag väntar ett samtal och efter det blir det sängen.. Börjar 07.30 imorgon och måste verkligen vila ut mig. Längtar redan till helgen för då ska jag få träffa min älskade stina som var evigheter sen. Något jag verkligen ser fram emot.

Livet rullar verkligen på.. det är jobb, träning, ärenden, handla mat, tvätta, städa, laga mat, sova osv.. tiden går så sjukt fort och det känns som att man inte hinner med så mycket annat än bara massa rutiner och vardagssysslor. Men på ett sätt är det väl bra för då kommer sommaren fortare tillbaka. Men vi håller på att boka utomlandsresa nu också till december. Ska bli skönt att komma bort och få lite sol och värme.

nattinatti, puss


Något står inte rätt till..

Hemma efter en tung dag.. Jag har börjat få migrän om dagarna.. Ont bakom ögonen, spänning i huvudet och så mår jag illa.. Spelar ingen roll hur mycket alvedon jag tar har lika ont ändå.. och jag blir så himla trött av den. Så att sitta fram och tillbaka i bil till eskilstuna för ett besök som tog 5min var inte alls kul.. Och sen att barnen var fulla av energi var i för sig kul, men inte lika kul för en annan som känner sig helt slut. och jag som skulle träna ikväll :( inte så bra med världens spännings huvudvärk så skippar det. ska börja äta vitaminer, tror jag har brist på något!

Fick stänga idag för första gången, känns kul när dem säger att vikarier normalt inte får stänga men att jag är en sån klippa (som de uttryckte sig) så det låter mig stänga ändå. Ja så nu har jag gjort det också och ska även göra det på Onsdag också.

Har nyss varit och handlat kattsand och mat till mig själv.. och nu ska jag bara köra hem bilen till mamma innan jag ska tillbaka hit och verkligen bara ligga i soffan hela kvällen. ska bli så himla skönt!!

Hoppas ni andra mår lite bättre än mig, kram kram



måndagmorgon är alltid lika underbart......

Tröööööööööööööööööööött!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och så ska jag sitta i en bil fram och tillbaka till eskilstuna, vilken morgon.. Och som jag sa innan helgen kommer jag jobba kvar på samma förskola ett tag till :) vilket glädjer mig massor! Men nu är det dags att lägga på ett turbo för jag är sen och även helt efter i huvudet.

Burr det är verkligen höst, så gosa in er ordentligt!

puss

Jag bara älskar det

Helgen har allt för mycket att berätta och eftersom jag är så fruktansvärt bakis fortfarande och idiotiskt trött så får jag sammanfatta att mina vänner är dem bästa och jag har haft en riktigt grym helg! Tack alla för igår, det var det roligaste på länge!

Kom hem från södertälje vid fyra idag.. Hela dagen har spenderats på eriks soffa totalt försvunnen i mig själv. Förstår inte hur man kan må så dåligt. Jag är inte van vid baksmällor.
Sen jag kom hem har jag bara haft söndagsmys i soffan. Är just nu hemkommen från en liten snabb tripp till strängnäs och tillbaka. och nu ska jag verkligen gå och sova för ska vara hos tandregleringen 9.25 i eskilstuna imorgon och sen direkt till jobbet och kvällen kommer bestå av träning. så ge mig ny energi, men det kommer väl med nya vecka. på fredag ryker nedre tandställningen..

Godnatt darlings, puss


Partylördag

Måste börja med att Gratulera Madde som fyller 21 år idag!! Grattis min skönaböna! :D



Vaknade redan vid 9 imorse för att Tyson var helt galen, men fick lite gos sen när han hade lugnat sig. Men han envisas med att slicka på mina armar och i mitt ansikte. Det kittlas och det tycker jag inte om. Även ögonbrynen, ögonlocken och mina läppar ska han slicka på. Tror han är lite knäpp faktiskt.

Ska vila fram till halv 3 för sen ska jag börja göra mig iordning inför eftermiddagen och kvällen. Vid fyratiden ska jag åka till nykvarn och fira madde tillsammans med hennes släkt och sedan ska vi vidare till södertälje hem till erik och äta tacos 7 personer. Sen blir det the strip ikväll och det kommer bli grymt.. Dock har jag inte druckigt på 2 veckor så undrar vem som kommer bli rund under fötterna. Tror tilloch med att jag råkat slagit vad med johan för ett par veckor sen om vem som ska bli fullast ikväll av oss två. Så ligger nog inte så bra till! Har sett fram emot denhär kvällen sen en månad tillbaka och nu är den äntligen här!!!

dags för lite mys i soffan med kisse och SATC nu ♥

puss



Födelsedagsmiddag för mamsen

Haft en så himla mysig kväll med mamma och min bror på fin restaurang i eskilstuna!! Ätit god mat och pratat om massor vi annars inte hinner prata om. Åh vad jag tycker om dem♥
Eftersom mamma skulle få dricka så har jag kört så jag är nykter och det känns kanon.. Vet hur det kommer bli imorgon så kanske likabra att hålla sig lugn idag.. För vet att jag får vara allt annat än lugn imorgon för mina vänner.

Nu ska jag ut och busa lite, jag med mina hemligheter. Det är så kul! ;)
Skriver inte mer ikväll, så sov så gott sen när ni väl ska sova.

puss



Alex & Tyson!


Mera jobb rullar in..

Underbara fredag! jag är glad, lugn och åtminstone inte snorfattig.. Men fortfarande fattig. Jag jobbar jämt men ändå har jag aldrig pengar efter att jag betalt mina räkningar. Hur kul är det att ha en dyr lägenhet som man bor ensam i på en skala 1-10?! eeeehh typ 3 ..
När ska jag få monstershoppa?! Jag vill inte ränna omkring i tråkiga jeans och en t-shirt. Jag vill ha massa nya fina kläder! Jag får väl hoppas på att himlen börjar regna pengar :)

Har fått förlängt vikarieat, och det känns helt underbart! Samma ställa, samma barn och samma underbara arbetskolleger. Kan ju inte vara annat än glad!

Nu ska jag vila en stund innan jag ska kidnappa mamma.. Hon har ju fyllt år så hon ska få sin present ikväll! Kommer bli urmysigt♥

Hoppas ni andra får en superbra fredagskväll.. Eftersom det är löning har väl alla utgång i tankarna. Min kommer imorgon och då blir det fullt ös försten medvetslös. haha nejdå! Kul kommer det bli iallafall!

puss


Grattis till bästa kim som tog körkort igår!!


Löningsfredag

Åh äntligen är det Fredag och det är lönefredag!!!!! Känns rätt bra alltså..
Hade lite sovmorgon idag eftersom jag inte ska börja förens kl 9.. Men det tyckte inte Tayson jag skulle ha så det var världens liv från kl 6 imorse. Och inte nog med det, han vägrar låta min kropp vara. Han ska bitas i tårna, hoppa i mitt ansikte, knuffa ner böcker på hyllan ovanför på miig när jag sover. Jaaa puhh..Det går ju liksom inte att bli arg på den lille heller och om man ens säger ifrån med arg ton så får man en box i ansiktet av en tass med klor. Men han är ju bara kattunge så... :)

Dags att betala räkningar och försöka gosa lite med Tayson innan det är dags att åka.

puss


Långtbortistan

Saker verkar närmre än va dom egentligen är
Smått blir så stort inte visste jag det gällde det här
Timmar blir minuter och blodet förvandlas till vin
Besk medicin från en doktor utan titel och namn
Behöver bara dig baby, ge mig ett fulltankat plan
Bär mig ombord vi ska vakna upp i Långtbortistan
Ingenting är allt och för mycket till slut vill jag hem
Bra mycket bättre bäst kommer jag tillbaka igen


Åh hur ska jag orka plugga?!




Nej precis som jag svarade jesper (han pluggar i Lund) ... Jag känner mig inte alls sugen på att plugga när jag bara ser vad de håller på med just nu.. Och då ska jag gå sjuksköterska som är ännu mer att göra och ännu stressigare. åh gud hur ska jag klara mig?! Måste hitta en shysst kille och bra vänner för att jag ska klara 3 år. Men jag har en envishet som heter duga så det ska nog gå bra när jag väl börjar plugga :) men det kommer verkligen bli en utmaning!

Tyson

Blev en massa strul med kissen och först skulle jag inte få ha kvar honom, men nu är det löst och jag hoppas det blir bra såhär för hans bästa. Han är ju bara en bebis. Och nu ska han få stanna hos mig! Men eftersom "Awesome" var ett speciellt namn för både hannah och alex så har jag bytt namn på honom nu så de får ha kvar det namnet till deras nästa lilla kisse :) Så nu heter min lilla ängel Tyson, eftersom att han är en riktig liten boxare och kämpe. Mammas lilla galning..

Nu är det dags att damsuga för killen har lekt med mina blommor idag och även en tidning som nu ligger lite överallt.. Senare kanske alex kommer hit och kollar på idol med oss. Mysigt!

puss


Torsdag

Ja då var det dags igen..Redan Torsdag och imorgon är det Fredag tjoohooo!! Men betyder också att det är min sista dag på förskolan jag är på just nu. Och jag trivs så bra där! Men jag hoppas självklart på mer vikarieat där :) Har varit där under 2 veckor nu och man kommer så nära alla, både barn, pedagoger och föräldrar! Jaja jag kommer väl få komma tillbaka dit får jag hoppas.

Och jag säger bara på lördag, på lördag, på lördag!!! Det kommer bli kanonkul!

Dags att borsta tänderna innan jag ska kila.

puss


Maddehäng

Har haft en jättebrakväll tillsammans med madde!! Vi har ätit gratinerade nachos med köttfärs och ostsås..Mmmmm!!! Och självklart mina bullar framför idol och välkommer åter.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart krypa till sängs, börjar 8 imorgon så vill gärna ha några timmar sömn. För övrigt är awesome som nu är en kille (har tagit reda på det) helt tokig. Han är en riktig kämpe, spelar ingen roll hur mycket man visar att man bestämmer. Han klappar till en med tassen och hugger mot näsan. Ja man får verkligen passa sig ;) Men han kan även vara lugn, händer dock ytterst sällan..men då är han gosigooos!♥




puss? eeh nej bitas ska man tydligen...

sovgott alla rara, natti natt!

puss

Lalalaaaa

Jag blir helt lycklig av vädret!!

Snart kommer mamma förbi och ska få en födelsedagskram av mig och så ska hon kolla på lilla katten. Sen ska jag gå ner på stan och möta upp madde. Vi ska ta en glass i solen och sen gå hem och äta något gott hos mig.

Ikväll är det både idol och kungarna av tylösand, kan ju inte bli bättre med en helkväll i soffan! Nu måste jag kila. Hoppas ni mår bra :)

puss


Vi är då inte friska någonstans! ♥

det är onsdag

Det är jobbet som gäller nu, har sovit kanon med min galning inatt. Vaknade av att han bet mig i näsan och sen satt han och tittade oskyldigt på mig som om jag tagit upp hela platsen i sängen. Men måste skynda mig nu. Fint väder har vi iallafall och Madde kommer i eftermiddag. Toppen!

puss

Min älskade mamma fyller 50 år!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, idag fyller du 50 år!
Men jag kan glädja dig med att du varken ser ur som det eller beter dig som det.
Varje ålder har sin charm, kom ihåg det.
Jag älskar dig♥

Ibland undrar man ju

Jag är less på allt....
Jag litar knappt på någon..
Jag har en sjukt dålig alexandra dag...
Jag har lust att kasta tallrikar in i väggen och skrika allt vad jag har..

värst av allt.. ingenting har hänt!

Solbränd hud, ja tack

Dagen har varit kanon och jag börjar bli frisk. Skyndade mig hem till Awesome och han låg och sov så gott när jag kom hem. Men nu är han helt tokig.. Racear som en vild tiger och vill inte mysa alls. Men vilket charmtroll han är ändå. Han har fått massa leksaker av mig idag och det är han överlycklig för. Har legat på golvet med honom sen jag kom hem och nu har jag en del rivsår..

Jag funderar på vad jag ska göra till middag, har faktiskt ingen aning. Idol är iallafall idag och jag har faktiskt längtat efter det sen i fredags. Så spännande nu när de plockar bort nästan alla som gått vidare.

Jag hoppas verkligen på en utlandsresa i vinter, skulle vara så himla skönt! Jag behöver sol om jag inte ska ruttna bort i detta tråkiga och kalla väder. Jag hatar verkligen den svenska hösten! Myset och ljusen är det enda positiva. Jag vill vara brun och inte känna mig såhär blek och eländig. Och sola solarium kan jag ju bara drömma om för det hinner jag aldrig nu på dagarna när jag jobbar. Kommer sluta 16.30 varenda dag hela veckan.

Imorgon kommer madde hit och det ska bli mysigt! Nej om man kanska ska se efter i frysen och laga lite mat.

puss


Tänk om man hade denhär färgen nu!!

Åh vad jag vill ha tillbaka studenten

Kom i säng redan 21.30 igår vilket var väldigt skönt!! Men sen har ju lilla bebis väckt mig ett antal gånger inatt, eller rättare sagt har jag aldrig kommit i en djup sömn för jag har varit rädd för att mosa honom. Han ville ju helst av allt ligga under täcket på mitt ansikte, men han fick ligga bredvid. Så han har liksom nosat sig in i min hals och legat där.. och flera gånger under natten har han buffat med nosen så jag har vaknat. Åh det är så myyyysigt!

Nej nu är det dags för jobb och tillbaka till mina underbara barn! Jag verkligen längtar till jobbet. Hoppas ni alla får en bra dag :)

puss




Svetten rann, glädjen var på topp, alla var samlade, alla mådde bra och inga sura miner...
Ge mig tillbaka den dagen - BÄSTA DAGEN I MITT LIV

AWESOME






Han är så himla charmig!! Han pussas på munnen hela tiden och vill alltid vara med när man gör saker. När jag lagade mat satt han bredvid och tittade på och när jag sitter här vid datorn sitter han antingen i mitt knä och tittar när jag skriver eller så ligger han runtom tangentbordet som på bilden ovan. Åh hoppas pluttisen klarar sig när jag ska jobba imorgon. Men det gör han nog!

Nu ska vi gå och lägga oss i soffan och kolla på sex and the city! Nybakta bullar och kaffe ska det förstårs bli också.

puss

Mamma don't kill me!

Ja som ni kanske la märke till i inlägget under så har jag blivit med kissemiss igen :) Hoppas verkligen det funkar denhär gången och att denhär katten inte är lika psyk som den förra .. Och jag tänkte att eftersom jag inte röker på heltid längre så sparar jag iallafall 800 kr i månaden och då kan jag lägga det på en katt istället. Jag vill ha sällskap! Men funkar det absolut inte får han åka tillbaka till sitt gamla hem.

Han/hon heter awesome! Vet inte riktigt kön så det får väl min faster kommer och hjälpa mig med .. Hihi! Men vi säger han så länge efter namnet.. Han busar här och ska vara med överallt. Han är mer papegoja än katt för han sitter på mina axlar just nu. Och upp till bänken kommer han inte själv än vilket resulterar i att han tar värsta farten och klättrar upp för mina ben och midje tills han är på bänken. AJ!!

Dagen har varit kanon förutom imorse när jag hade sån huvudvärk och svullna rinnande ögon. Men vi har iallafall hunnit med att färga håret på varandra, bakat massa bullar och kolakakor och fikat på två goda ting. Så om någon är fikasugen så är ni välkomna hem till mig för jag har sötsaker så det bara smäller om det :)

Min hårfärg är numera mörk med lite lilarött i sig. Ingen jättestor skillnad men slingorna är borta nu iallafall.. nej nu måste jag mysa lite med lillen här. Han är ju faktiskt bebis!

puss

Jag har blivit med sambo! <3


10 veckor gammal!

Allt på en gång

Kan jag bli frisk nu?! Jag tycker jag tar jättebra hand om min kropp ifrån vad jag brukar göra när jag är förkyld. Jag tränar inte, jag äter bra mat och jag har haft en vit helg. Hallå det har hållt på 2 veckor nu!!!! Juste nu är mitt huvud helt fucked up och mina ögon ja de ska vi inte tala om. Vill inte ens visa mig såhär :(

Frågan är varför jag går upp 9 när jag är ledig. Jo det är för att jag och alex ska hinna med mycket idag. Vi ska strax mötas nere på stan och fika tillsammans. Sen ska vi handla alla ingredienser till allt bakande vi ska göra. Vi ska även hinna med och färga håret på varandra också :)

Nej jag måste få på mig kläder och bli människa, jag känner mig som ett psykfall med mina svullna och rinnande ögon. puuuh det är nog inte min dag idag iallafall..


Ja idag är det ingen vanlig dag för idag har vi varit förlovade i ett år! En av mina bättre vänner♥
Tråkigt att vi inte kan/hinner ses så ofta, men det spelar ingen roll eftersom vi delar allt med varandra och så fort vi plockat upp telefonen kan det blir prat hur länge som helst. Likaså när vi ses så känns det som det var igår fast det var flera månader sen. Jaa väldigt konstig vänskap! Men måste nog säga att du är min bättre halva!!!!! Jag älskar dig

Nej nu måste jag återgå här så alex slipper vänta på mig. puss

Jag vill vara lyckligt galet kär!

Oj vilken underbar helg jag har haft!!

Lördags:
Hämtade evelina vid bussen och sen vart det en jävligt lång fika inne på café georges tillsammans med robban, matte, sebastian, micke och dennis! 5 koppar kaffe och en hallonpaj med alldeles för mycket vaniljsås fick ja i mig. sen hade jag ont i huvudet...
Vi fick renfilé till middag som min käre far hade fixat åt oss. Sen blev det bastukväll uppe i stugan. Det var jag, alex och evelina och måste säga att det var riktigt mysigt och roligt. den kvällen kom vi i säng väldigt sent.

Idag:
Vaknade ganska tidigt och åt en god frukost. Sen åkte jag och evelina in till stan och jag röstade.. Vilket projekt!! Men jag har iallafall gjort det nu så.. Sen tog vi en lunch på anna på torget och en fika på två goda ting. Sen handlade vi och åkte tillbaka hem till mamma och pappa. Kvällen rullade på och 19.00 var det dags att skjuts evelina till bussen i strängnäs igen. Att tiden alltid ska gå så fort när du är här min älskling!

Resten av kvällen har jag spenderat hemma hos robban, vi kollade på en skitbra film och käka upp en hel chipspåse. Ja perfekt söndag!

Kan bara sammanfatta denna helg med tre ord- fika, kärlek och skratt! Jag ångrar inte en sekund att jag inte druckigt en droppe denna helg. Sååå skönt!


Helgen händelse:
Alex var inne och kollade på mamma och pappas hus och jag visade självklart bastun som består av en glasvägg och bredvid en dörr. Och när hon skulle gå ut hör jag bara en sån jävla smäll och alex har gått rakt in i rutan sisådär 30 cm från dörröppningen. Vi båda typ dog av garv och hennes näsavtryck satt liksom klistrat på glaset. Nej det var sjukt och det roligaste jag sett alex gjort sen jag lärde känna henne. Hon skyller på "rent glas" jag skyller på "inte alla hästar i stallet".. ♥



Hur snygg är inte min underbara älskling?? herregud säger jag.. Moviestar på henne!
Imorgon har vi varit förlovade (som vänner) i ett år!


Imorgon har alla förskolor planeringsdag och tror även skolorna har det. Vilket betyder att både jag och alex är lediga samtidigt för en gångsskull! Så vi ska ha en heldag med hårfärgning, storbak och fikamys! Det kommer bli toppen.. Allt är toppen förutom en grej, det fattas en sak! jävla fan.

Nu ska jag ta mig en kopp te och varva ner, är helt speedad känner jag.

puss


Varför släppte jag aldrig, varför gav jag inte upp?!

Jag är så arg..På mamma & pappa!! En natt här och jag blir som en T-rex.. Ingen annan människa kan få mig så arg som de två kan. Hmmmmm.. Vilken tur att vi bor 4 km ifrån varandra! :)

I övrigt är jag på bra humör.. Har sovit 11 timmar inatt med både morgonrock och två tjocka täcken över varandra. Ja det var svinkallt. Nu när hösten och vintern kommer så bor jag verkligen i fel land. Jag är så frusen av mig jämt och ständigt. Förstår inte hur jag ska klara vintern när jag knappt klarar hösten som knappt har börjat?! Ligger jag i sängen fryser jag, står jag i duschen fryser jag, ligger jag och myser med någon annan så fryser jag, ja med andra ord jag fryser i princip hela tiden. Man kanske ska kolla upp om det är någon vitamin man saknar.

Ska strax åka till strängnäs och hämta evelina som kommer från enköping med bussen. Hon ska vara hos mig i helgen. Och ikväll ska vi ha riktigt tjejmys! Vi ska basta, lägga ansiktsmask, hårinpackning m.m. Ni fattar säkert hela grejen.
Jag sakar henne massor även om det inte var så länge sen jag bodde hemma hos henne i 5 dagar. Men det finns ingen som jag kan skratta så mycket med som tillsammans med henne. det är helt sjukt! Hon är som en syster!

Juste nu har jag så mycket känslor som jag inte kan sätta ord på riktigt. Det är både bra och dåliga känslor i olika sammanhang. Saker som jag vill säga en särskild person, saker som jag vill göra med en annan. Det känns som om jag har så mycket i mig som jag inte får ur mig. Obehagliga känslor och sorgsna! Men även känslor som är spännande och nya. Lite som att leka ute på djupt vatten! Ibland undrar jag vad jag håller på mig?!

Slut på tankar och skit, för det mesta klarar jag att lägga undan dem när jag inte orkar med dem. Och det ska jag göra nu eftersom jag ska ha två mysiga dagar med min rara. Men livet skulle inte vara ett liv utan motgångar!Dags att göra sig iordning för att åka! Ha en bra dag!

puss




Fredag check!

Har fått jobb för hela nästa vecka också, KANON!!

När jag kom hem idag låg bror min fortfarande i kalsonger och hade inte rört sig ur fläcken.. och så frågar han om jag kan laga mat till honom!?!? Shiit vilket barn, och han ska fylla 18 år..
Jag sket i honom och tog min vove och gick ut mot läggesta. Otroligt skönt i solen!

Nu är jag hemma och har diskat och packat, mamma kommer strax så jag åker hem till henne ikväll och myser. Perfekt fredag! Så långt bort från alkoholen som jag kan vara. great!

puss



Hösten är här!!! och det bara regnar... urk!

Äntligen helg

Åååh vad skönt med Fredag och vila! Kommer få en helg där jag vet att jag kommer skratta luften ur mig och bara göra mysiga/roliga saker.

Jag har min vove här på golvet, han är så söt! Eftersom jag har en skjutdörr till köket fick han sova där inatt för att jag slippa hitta honom i min beiga soffa! Och när klockan ringde imorse vaknade även han för jag hörde hur han stod och knuffa på dörren med nosen. Och när jag öppna så hoppa han rakt upp på mig och slicka mig i ansiktet. Han är trots allt rätt gullig min lilla Charlie.

Sen har vi ju en till liten gullis som ligger över hela soffan.. Han är ju typ 1,80 snart så han är inte så liten längre. Men han sover som en stock!



Nej dags att kila iväg till jobbet innan helgen väntas. Slutar 16.00 idag så det är inte så jättesent som tur är! Ni får ha det så bra allihopa.

puss

Blev med hund och bror inatt!

Haft jättemysigt ikväll!

Nu ringde bror min och hade ingen nyckel hem så han måste komma hit och sova. Och han har charlie med sig. Visst kul att min hund kommer hit för han är ju faktiskt min hund :) Men inte lika kul att han är speedad till hundra och hårar som en tok. Han får nog sova i köket ikväll..

Nu kommer de så måste avsluta här och börja runda av kvällen, är hur trött som helst!

Godnatt, puss

åh ni gör mig på så bra humör

En av barnen kliar sig i ögat:
-Jag: Har du fått något i ögat?
-Han: Nej jag torkade bara bort en tår..
-Jag: Jaha är du ledsen sötnos?
-Han: Nej man kan ha tårar i ögonen fast man inte är ledsen,
-Jag: Ja men klart man kan det..
-Han: Ja man kan ha det om man är kär!
-Jag: Ja men visst det har du rätt i, är du kär i någon just nu eller?
-Han: Ja, men jag tänker inte säga vem.
-Jag: Nej men det behöver du inte.
-Han: Nej vad bra för det är ALLDELES FÖR MÅNGA!

haha så söt! Tänk vad lätt allt kan vara när man är liten. Det stora problemet är liksom att man är kär i f ö r många! gulleplutt!

Haft en likabra dag idag som alla andra dagar och jag ska även få avsluta min arbetsvecka där imorgon också. Jag förstår inte hur veckorna kan gå så snabbt?! Är det för att det är kul på jobbet eller pågår det en snabb period just nu? Jag gissar på det första.

Hela min familj är på hemgång. Christoffer kommer idag, mamma imorgon och pappa på Söndag! Nu har dem varit borta alldeles för länge.
Nej om man kanske ska lägga sig i badet, fryser lite faktiskt! låter som en bra idé.

puss


Nu saknar jag mina kusiner!

Tur att jag ska träffa alla pigga barn

Det kändes som jag hade ställt klockan på tok för tidigt imorse när den ringde och jag tänkte neeeeeeeeeeeeej.....Men nej nej det var den rara lilla sanningen - det var dags att gå upp.. Suck!
Men som tur är ska jag ju till alla glada barn och min lilla kärlek .. haha..

Har fått i mig frukost och vaknat till, men huvudet känns tungt! Men imorgon är det Fredag och gud vad jag längtar :D Idag jobbar jag mellan 8 - 15.30 och sen får jag se hur kvällen blir. Jag har förmodligen lite planer (a) Nej dags att kila.

puss



Let your mind blow, all your sorrows away

Åh det är så skönt att vara hemma, jag har aldrig uppskattat mitt hem så mycket som jag gjort de senaste veckorna! Jag är helt slut om dagarna.. Och jag trivs med det till viss del för jag har ändå energi kvar att förmedla till andra människor ändå. Och det är det viktigaste! Jag vill inte ses som tråkig, trött och inne i mig själv för så är verkligen inte jag. Men det tror jag redan de flesta vet!

Idol var jättebra idag, många bra röster! En snygg brottartjej och som vanligt.. Min andreas♥ Han blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag ser honom. Får bannemej tuppjuck!!
Kom på tidigare under kvällen att det är Kungarna av Tylösand ikväll och blev på toppen humör. Jävla skitprogram egentligen, men så himla kul.. Nått måste ha gått fel till i dedär hjärnorna. Skadeglädje, den bästa glädjen!

Min älskade bästa vän tillägnade mig en låt idag och den var så himla fin..
Hon skrev såhär:
"Tillägnar den här låten till dig: JJ - Let go
Lyssna på texten så förstår du varför också.
Älskar dig"

Let's go
Let your mind blow
All your sorrows away


Väldigt tung men ändå fin! Men jag mår bra nu igen och det har jag mycket att tacka henne för.

Nej om man kanske ska göra sig redo för the crazy program och lägga sig i sängen. Borde egentligen sova eftersom jag ska upp 06.30 imorgon. Men jag kan ändå inte sova än så!

Och mamma kommer i övermorgon, har inte sett henne på 21 dagar! gud så jag saknar min mamma!

Åh jag bara älskar henne!!!


föresten jag har sökt nu till högskolorna!!! Tro det eller ej men Kalmar ligger i topp och sedan Halmstad på en andra plats.. Men har sökt 12 olika högskolor så nu jävlar ;)

puss

Mitt vanliga jag igen

Jag mår mycket bättre idag och har nya krafter! Ibland skulle jag bara villa skratta åt mina känslor och mina humörsvängningar.

Idag har jag varit med 5 åringarna och det är så kul för det börjar verkligen bli stora och ska bli skolbarn till nästa höst. Vi har varit i skolan idag och haft gymnastik.. Hittade en kille (5 år) som jag typ är tokkär i och det underlättar ju inte att han är lika kär i mig ;) haha.. Jag har råkat lova honom att jag ska följa med till skolan sen varje dag i höst och vara med honom. Inget mig emot med den där söta ungen.

Men han är inte bara söt utan överdrivet busig och olydig också. Det ger mig lite utmaning också när man lär barnen hur allt ska vara. Att få ett busigt barn att lyssna och bygga upp en respekt är det roligaste som finns. Tycker om att verkligen "jobba med barnen" och inte bara finnas där för att se till att allt går bra. Tillbaka dit imorgon och det ser jag mycket fram emot.

Nu är jag hemma och stressar i mig lite youghurt innan jag ska iväg och sitta barnvakt till mina trollungar. Kommer missa början av idol ikväll eftersom jag inte slutar förens efter åtta. Och det är malmö ikväll, charmigaste dialekten!

Något som är toppen är att sökningen till högskolorna öppnade idag, så ska söka imorgon för tror inte jag hinner ikväll. Så nu är det bara att göra om allting, men kommer välja lite annorlunda den här gången.

Helgen kommer bli en vit helg!! jag ska basta, lägga ansiktsmask, hårinpackning, fixa med naglar och bara fräscha till mig och sova ut, och bara ta hand om mig själv och min älskling evelina kommer hit! Ser så himla mycket fram emot det!
Nej dags att byta om och kila igen, idag är jag verkligen trött! Men bara att kämpa på..

puss



Det finns flera sidor och flera svagheter

Jag förstår inte varför jag är ledsen när det finns viktigare saker omkring mig.
Att ens ta av min energi och vara deppig över det här.
Men det är inte alltid så lätt. Ibland klarar jag av att vara stark och jag är det för det mesta,
men ibland brister allt och jag blir den minsta på jorden. Mitt hjärta är som mos idag!
Jag vet att det är bättre vissa dagar och sämre andra. Men idag är jag ledsen och tänker låta mig vara det!
Jag har känslor så in åt a helvete överallt..Jag hatar att sakna och jag hatar att man
alltid trampar ner på allt bra man har i sitt liv under den tiden man är lite nere.
Varför ösa skit på allting när det är små saker som drar ner än.
Ibland känns allt bara så hopplöst och jag tror alltid jag upplevt det bästa och inte kommer få känna
den känslan igen. Det är en ren lög. Jag kommer bli glad igen och jag kommer få styrkan tillbaka. Säkert redan imorgon. Men just nu vill jag gräva ner mig och mina känslor.
Dem är för mycket och de gör för ont. Kommer må såhär många gånger i mitt liv och jag är inte den enda.
Jag ska ta mig ur detta med tiden. Inget är omöjligt.
Ibland kan jag gå på eld och ibland kan jag inte ens gå ur sängen utan att bryta ihop.
Jag är inte mer än människa!


Nu får det vara nog med bakterier..

Har haft en kanondag, men vart tog det fina vädret vägen? Nu är det rent skit och jag som skulle ut på en powerwalk.. Knappast i spöregn, känner att jag inte behöver bli mer förkyld. Döö skitförkylning! Jag vill trääääna.. Spinning, afrodans, step, springa ja ni fattar nog.

Nej istället får man väl laga lite middag och sen krypa ner i soffan och mysa resten av kvällen. Inte speciellt kul, hade hellre varit någon annanstans :) men tiden räcker inte till..Det är iallafall idol ikväll och det muntrar upp mig lite. Och innan det blir det väl sex and the city, my favorite!
Här får ni höra en låt som bara blir bättre och bättre i mina öron:



Nehe om man kanske ska se vad man har i frysen.. Blir nog en lax/pastasallad till middag.

puss



Jag kan inte blunda för att jag hade så jävla kul under den tiden...


9.00 - 16.30

åååh jaaag slipper vara rastlös och odräglig idag för jag ska iväg och jobba alldeles strax! Och imorgon med för den delen fick jag redan veta nu imorse. Sen kan ju inte vädret vara mer Underbart än vad det är nu!!! Åh jag är så glad fast jag är trött och min näsa knappt får luft. Jävla skitförkylning.

Och det är idol ikväll, då har jag nått att roa mig med när jag inte kan träna ordentligt.. dags att kila nu.

puss

if you do me right I'm gonna do right by you



if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

GODNATT


Jag mår så bra av att vara ute på sjön

Ännu en kanonfin kväll ute med båten och idag var det Johans tur att få fisk!! en riktig gammelgädda på 3,1 kg. Han var fin för att vara jävligt ful måste jag säga. Inga dåliga tänder heller för den delen. Och vi begav oss hemåt i solnedgång, åh det är så mysigt. Jag ska bosätta mig på sjön!


Kul att få de där gaddarna i fingret..




Jag gav honom en kyss, kunde inte hålla mig!


Ni förstår inte hur fina kvällarna är ute på sjön nu♥

Nu är jag hemma och redan rastlös som en gris! Hoppas verkligen jag kommer få jobba imorgon, jag kommer inte vara rolig annars. En dag ledig är okej, två dagar ledigt, INTE OKEJ!
Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska sova. Hoppas ni andra också haft en mysig kväll.

puss

himla bra dag

Jag har legat i soffan hela dagen och kollat på sex and the city, jävligt awesome! Nu ska jag röra på rumpan och åka till nykvarn. Vi ska ut med båten och fiska, helt underbart! Min dag kunde inte bli skönare.

puss

Ska det här vara verkligheten?



Under ytan döljer sig dethär just nu...trött, sliten, och har hemsk hy för tillfället! Men jag är glad, lycklig, röker inte, tränar och mår bra innifrån och det är väl huvudsaken? :) Utsidan kommer nog ifatt....

Ledig på en måndag

Ingen ringde imorse, så jag är tydligen ledig idag! :) Känns jättekonstigt när man jobbat varenda dag nu i över två veckor. Det brukar liksom alltid rulla på och nu tog det tvärstopp .. Haha men de ringer säkert imorgon..

Så vad ska man hitta på en sån här plötsligt ledig dag när nästan alla andra jobbar?! Jag tror jag ska åka till Nykvarn till Madde. Men först ska jag nog sola och åka till apoteket och fixa lite. Och åker jag inte till madde så kan jag antingen stanna hemma och baka eller så kan jag ta en sväng till min kära kim i eskilstuna.

Nej här blir inga barn gjorda, om man kanske ska sätta lite fart på Måndagen!

puss



Dags att vakna

När kvinnor väntar på sex, är det som att vänta på snö !
Man vet inte hur många cm man får och inte heller hur länge
den blir kvar...... men halt blir det !




Söndagsfilm

Färdig duschad och fräsch igen! Såg att det börjar en bra thriller på 4:an kl 21.00.. Eastern promises!!

"Amerikansk dramathriller från 2007. Den ryska gravida tonåringen Tatiana kommer blödande till sjukhuset och läkarna lyckas bara rädda livet på barnet. När barnmorskan Anna hittar Tatianas dagbok bestämmer hon sig för att försöka hitta Tatianas familj och lämna det nyfödda barnet till dem. Via dagboken gör Anna en skrämmande upptäckt om Tatianas liv som leder henne till den ryska maffian.
"



Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på den innan jag ska sova. Natti Natti.

puss

Alla som vill flytta räcker upp en hand!

Jaha då har snart en hel söndag gått... Vad har jag gjort egentligen?! Typ ingenting.. Vid 3 åkte jag ner på stan och mötte upp alex, vi drog i oss en himla massa kaffe på två goda ting. Sen handlade vi och åkte hem till mig. Jag lagade mat och hon fixa naglarna. Sen kollade vi på Kungarna av Tylösand igen för hon hade inte sett första avsnittet.. jävla körda människor :P haha..

Sen fick jag köra hem min raring och nu sitter jag här sjukt röksugen och godissugen. Inga cigaretter och inget godis har jag. Tur är väl det! Röksuget är bara en inbillning för att jag är hungrig. Eller ah jag bli hungrig för att jag inte röker rättare sagt. Får komma på något nyttigt att äta här hemma..
Jag funderar på att lägga mig i ett bad, iallafall ta en lång dusch för jag ser förjävlig ut..

Ska försöker kolla på en film, men det kommer inte funka. Ska ringa maddi och snacka skit tror jag.

Imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt på ett sätt men ändå inte.. Jag vill till Halmstad nu, jag orkar inte vänta i 3-4 månader. Piss hösten kommer döda mig. Kommer bara regna jag lovar! Jag vill plugga, och efter har jag så mycket drömmar. Jag ser verkligen fram emot att leva mitt liv som väntar mig. Kommer ha så jävla kul!!

Men men jag har saker att se fram emot iallafall!!!!

Nu ska en makeover göras på mig.. In i duschen..

puss



Jag trivs

Jag är piggare än någonsin trots att jag la mig sent igår.. eller tidigt idag kanske man ska säga! Inte ett dugg bakis, istället pigg, glad och otroligt sprallig! Kvällen igår var både jättemysig och rolig.. Vissa sekunder trodde jag att jag skulle dö av skratt. Eller åtminstone kissa på mig! ;P




Mycket smör ska det vara


Jäger ♥ redbull


Tapas, gotti



Middagen




Nu firar vi in hösten och vintern med tomtebloss


Jag går inte runt på alla fyra och frivilligt har en strumpa i munnen och låter som en hund....



<3<3<3


Här ska det svepas minnsan


Mary J blige gick som modell för oss ..


Och en annan blev döv under en tid av kvällen "Vaaaa, vad sa duu? VAAAA?!?!"



Alex apelsin höll sig i trimm hela kvällen....


men absolut inte min och elins..


När en kille får placera tre tjejer på ett sätt där alla ska ha det skönt så ser det tydligen ut såhär ;) haha ... skrattanfall


Nu sitter elin i bil på väg till norge om allt gått som det ska! tror hon kommer få det kanon och likaså alla de andra som ska dit. Slår du rot där så kommer jag och hälsar på :)

Imorse när jag kom på mig själv vid 11 tiden stå och vika tvätt och vattna mina torra blommor då kände jag mig seriöst gammal. Jag är 19?! Ska jag göra sånt här? nu? Jo tydligen, eller jag har väl valt det lite själv men ändå. Och det som är värst är att jag trivs med det också. Har inte tänkt såhär förut, men lägger man en tanke på själva grejen så får tanken mig att få lite ångest. Om en månad kanske jag börjar gå upp 7 på helger för att fixa sånt här? haha nej vi kanske inte ska förhasta oss nu.. eller jag ska inte förhasta mig! jag behöver någon som håller kvar mig i sängen och säger : neeeej nu ska du ligga här för det är söndag!

Ja det är ju Söndag idag, och idag känns det så nödvändigt på något sätt.. Jag har längtat omedvetet efter den här söndagen tror jag. Brukar vara rätt rastlös på söndagar, men idag är jag helt lugn och tycker bara att det är otroligt skönt!! Nej dags för disken..


puss

ibland så tappar jag kontrollen

Klockan är 03.56 och jag är hemkommen från en grymt trevlig och rolig kväll!! Både god mat och mycket skratt.. Lite bilder kommer in imorgon :)

Nu känner jag denhär jobbiga känslan igen, jag hatar den!! Utrym min hjärna och utrym mitt hjärta...

Jag måste verkligen sova känner jag, känner mig som en balettdansös som hamnat i obalans och behöver en jävligt hård smäll för att komma i balans igen. jag brukar inte fåna mig såhär, men ikväll är det tufft. Kommer vara som vanligt imorgon när jag vaknar. Glad och lycklig alexandra igen..

Godnatt, puss

Lördag

Det blev ingen promenad eftersom två alkoholiserade killar ville bli hämtade från strängnäs så det var bara att åka och hämta dem!! Sen har jag och alex hjälpt elin att flytta..
Nu sitter vi här med våra jägerbomber och väntar på att bruden ska komma så vi ska få middag, vi ska äta tapas! Gud så gott.. Sen får vi se vad kvällen bjuder på om det blir hemmafest eller om det kanske blir tokmunken. Men jag säger SKÅL för vintern..
puss

Lördagelfteiniondetjugohundratio

Idag är det lördag och 11 september och jag vaknade kl 07.00 ... Men som tur kunde jag somna om och vaknade igen nu vid elva tiden. Riktigt skönt! Hade fått tre sms varav ett från alex, och nu svarar hon inte tillbaka..Bara helt borta! Skumt.... Tror hon har somnat!

Vi funderade iallafall på att åka till Trosa idag och hämta en sak hos hennes moster och sen fika där i stan. Men vi får se hur det blir med det. Och hur och vart vi kommer hålla till ikväll har jag inte en aning om.. Det blir iallafall öl och jägerbomb vad jag vet ;)

Jag är verkligen fattig som en gris just nu.. Och jag har två födelsedagsbarn denhär månaden och ett födelsedagsfirande ute på krogen.. Och inget av detta har inträffat än.. Hur ska jag ha råd med det?!?! Jaja jag får lösa det på något sätt.. Nästa månad kommer inte bli såhär kaosartad.

Om man kanska ska få på sig lite kläder och gå ut och gå en stund..Känns som en bra idé!

puss

På en Fredag finns det känslor

Åh och åh och åh vilken bra film.. Rolig, charmig, sorlig, elak och jaa det var alla känslor man kunde tänka sig i en och samma film. Mycket fin film!



Så vad gjorde vi innan bion? Jo vi körde upp till heron och håll i er nu, vi körde FEL!! haha hur man nu lyckas med det.. Det var alex fel för det var hon som sa rakt fram i en rondell och utan att tänka så körde jag bara på.. Sen när vi insåg att vi var helt fel skulle vi åka runt och vi trodde hela tiden att vi var rätt..
-Alex:titta där borta är heron..
-Jag: hahaha nej alex det är coop forum..

ja vi två i samma bil var ingen bra kombinaton. men vi hittade tillbaka sen, vi körde runt hela skiten!
Okej nu var vi äntligen framme och vi skulle hitta parkeringsplats.. Jo men det var rätt dåligt om sådana så jag fick ta en längst in i ett hörn, alex kom inte ut så hon fick klättra ut min väg.

Väl inne köpte vi biljetter och sedan åt vi.. sen hade vi 1 timma över innan bion skulle börja. Vi gick först in till Mio för att TITTA, tjena...Alex köpte en liten mjölkkanna för 39 kr men beställde hemkörning på 890 kr ;) haha okej det var lite skämt.. Men jag förslog det iallafall i kassan och hon som stod där tyckte nog vi var rätt roliga.
-Hon: Det ingår två killar i det också...

Dem tar jag sa jag!!! Nejdå vi var inte på bästa seriösa humöret ikväll.. Men roligt var det..
Sen när vi varit inne på Willys så fick vi för oss att vi skulle åka i en sån här stor bil man stänger in sig i och så känns det som man åker berg och dalbana.. Vi tänkte att det var väl rena barnleken... men nej nej väl inne gick det ut av bara helvete och vi skratta så vi nästan kissa på oss och vi höll i oss för kung och foster land.
Och när vi kom ut så stod en nervös mamma där med sin 8 årige son och frågade hur det var där inne för hon ville helst inte släppa in sin son dit in.. Men vi svarade bara att det var värre än vi trodde men det var kul och lite läskigt. Då säger lilla killen:
- Men mamma du ser väl att de är fegisar..

hahaha ja herregud .. är vi fegisar alex!?

Sen fick vi lite lugn och ro under filmen och nu är jag hemma och vi båda är välbehållna och har fått oss en riktigt rolig fredagskväll.. Förstår inte hur vi alltid lyckas vi två♥

Jag har ont i mitt knä och det är svullet :( Ska nog gå och sova, känner att jag förmedlat väldigt mycket energi idag så jag är helt slut. Men gud vad rolig dag! Sov så gott sötnosar!

puss


Jag genomgår aldrig en dag utan skratt

Ledig var det ja, men ändå spenderade jag 4 timmar i butiken.. Men har man världens bästa tjejer som arbetskollegor så funkar det rätt bra. Vi har käkat lunch, fikat och druckit massa kaffe. och snackat hur mycket skit som helst ..

Martin kommer in:
"Fan när bebisen kommit ut kommer dina bröst vara som raggsockor med dankar i"
HAHAHAHAHAHA



Jag gick senare ut mot läggesta för att möta upp alex som jobbat klart, sen fastnade vi på två goda ting och så fick jag fika lite till.. haha gud känns som jag bara har fikat hela dagen. Klippt luggen har jag också gjort, känns skönt att den är lite kortare.
Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig redo för att åka till heron med alex. Har fått låna bil hela helgen också :D superglad tjej här!!!!!

puss

Jenny och jag kommer in på blomsteraffären: "Varför haltar ni två? "
-Jenny: Jag är gravid..
-Jag: Jag har sprungit in i ett soffbord....




Skönt med lite ledigt

Jag blev ledig idag, gud så skönt det känns! Sov i för sig bara till kl 10.00 men det räckte när man normalt är van att gå upp tidigt. Ska försöka få en klipptid av luggen idag så ska åka ner till kerstin snart och sen tänkte jag sätta mig och snacka skit och dricka kaffe med Malin (chefen)..
Alex slutar 15 så då får vi se vad vi hittar på då, bio ikväll iallafall om vi lyckas få tag på någon bil :) eller jo men det borde vi få.

Dum som jag är så gick jag in i mitt bord igår, rakt in med knät i den spetsiga bordskanten (det var ett lågt soffbord) och jag har så himla ont idag.. Det gör ont när jag böjer det och rätar ut det, inte skönt. Tror inte jag såg bordet om jag ska vara ärlig :P Men ändå har det stått där på samma plats i över ett år. Ah men som sagt är man i andra världar ibland!

Nej nu ska jag pallra mig ner på stan, måste handla också.

puss

Underneather your clothes

Blir sällan arg och tappar tålamodet men ikväll gjorde jag det och det var på tvättstugan.. Visst jag älskar att tvätta men det är inte kul att tvätta när det gått 4 timmar och tvättiden är slut och allting fortfarande är blött!!!! Nu ser det ut som rena rama stora torkskåpet i hela lägenheten. Sisådär 10 handdukar, 3 lakan, 1 påslakan, och massa andra kläder. Kuuuuul!!!! neeeeeeeeeeej...

Min bror var nyss här med sina två kompisar, de hade åkt från Nyköping och skulle till Ockelbo.. Så då passade det på att svänga förbi mig och hälsa på. Tre stora grabbar i jaktkläder klampade in.. Alla med en fet snusprilla under läppen (inte min bror) haha vilka bondar de är. Men så söta!

Kom på mig själv med att sitta i soffan och kolla på politik och diskutioner om valet.. Röck till och tänkte vafaaan kollar jag på, det här är det västa jag vet har ingen koll över huvudtaget..Det kanske är då jag borde kolla på det, men snälla jag är inte alls intresserad och fattar ingenting. Men under tiden jag satt där och tittade omedvetet fick jag iallafall för mig att Mona är feta bitchen.. Hon bara klagar på Reinfeldt och jag tycker faktiskt han skött sverige bra som stadsminister. Låt honom bara få vara kvar!

Nej mina ögon är så tunga nu, hoppas verkligen de inte ringer imorgon nu när jag stannat uppe så länge ikväll också. Jag behöver laddas! Ni får sova så gott och drömma söta drömmar!

puss



This is me

- Mitt ursprung är från Ungern
- Jag fyller år på nationaldagen
- Det värsta jag vet är att vara sjuk och vara rastlös
- Äter precis all mat
- Jag har väldigt mycket kläder men använder kanske bara 1/4
- Jag jobbar med barn och stortrivs
- Det som får mig att må bra är träning och mina vänner
- Är väldigt känslig
- Jag har svårt att lita på människor
- Jag vantrivs i mig själv när jag är svettig (föutom när jag tränar)
- Mår dåligt av sjukhus
- Som liten var kläder det värsta jag visste, det skulle helst vara naket
- Jag tycker inte om att kolla på tv
- Mina närmaste mål är att flytta till halmstad och plugga till sjuksköterska för att sedan bli barnmorska
- Jag ljuger i princip aldrig
- Jag har väldigt lätt att läsa av människor
- Jag älskar all musik som får än att röra på kroppen
- Jag tycker om att tvätta och diska
- Skulle jag leva på något resten av mitt liv skulle det vara kyckling
- Jag dricker nästan bara vatten
- Jag står min mamma extremt nära
- Jag dricker te och kaffe varje dag
- Har aldrig på mig jeans hemma om jag inte har särskilt besök
- Går inte utanför dörren utan örhängen
- Jag har speciella ordningar när det gäller nästan allt..vilken ficka mobilen ska ligga i, vilken macka med vilket pålägg jag äter först, hur jag ska ligga för att sova, hur jag ska gå i lägenheten innan jag går ut och låser dörren, vilket rum jag alltid börjar med att städa först, hur disken ska diskas t.ex tallrikar först och bestick sist, kommer inte på frågan att ta en gaffel före alla tallrikar är diskade.. och massa andra ordningar..
- Umgås gärna med bara killar
- Jag kan varken dansa, sjunga eller rita
- Jag har flera dagböcker som är fullproppade
- Jag tycker inte om att sova borta
- Vill jag ha något slutar jag aldrig kämpa förens jag vet att det är helt kört
- Jag är otroligt mörkrädd
- Jag har svårt att hålla i pengar
- Jag har aldrig träffat min morfar
- Jag skulle vilja dela allting i mitt liv tillsammans med en kärlek
- Jag är sällan nöjd med mitt hår
- Jag skäms sällan för saker jag gör


Du mår som du tänker

En timmas power-walk och 92 situps.. Nu är jag färdig för dagen och jag har en härlig känsla i hela kroppen...



Håller på och lagar mat, blir majskyckling klubba med sallad. Sen har jag tvättstugan kl 7, behövs verkligen. Har hur mycket handdukar och sängkläder som helst som måste tvättas. Ska kolla på idol 20.00 och även hinna med och fixa naglarna. Hoppas på att jag får vara ledig imorgon, skulle vara skönt att sova ut och bara ta det lite lugnt. Kvällen blir iallafall lagom, bio och middag på heron!

På Lördag blir det alkohol och lite avskedspartaj för elin som drar till Norge nu och jobbar. Vilken rackare! Men tvivlar inte på att hon kommer få det bra och tjäna grymt mycket pengar.. Jag hade också dragit någon annanstans och jobbat om det inte var för att jag ska flytta om 4 månader. Känns som jag har det rätt bra här hemma med jobb, vänner, familj och träning. Jag står nog ut ett tag till ;)

Nej nu ska jag röra ihop lite bönsallad innan kycklingen är klar i ugnen.

puss


promenad i solen

Halli hallå! Kom nyss hem från jobbet, och herregud vad varmt det är. Imorse var det svinkallt. Ska ut på promenad med alex nu och svettas lite. Sen blir det soffan hela kvällen ska inte göra ett dugg!!!!

puss

Kylan är påväg

Godmorgon!

Ute är det dimma överallt, känner mig inte sådär jättesugen på att ge mig ut och sticka till jobbet. Måste leta fram vantarna tror jag..Men det känns inte kul, det förstör stämmningen! Kylan får inte vara här....
Det stod i tidningen "Fram till i helgen får vi behålla värmen, efter Söndag så kommer hösten och kylan" .. Det ser man ju verkligen fram emot..aaaaldrig!

Kungarna av Tylösand igår var riktigt spårat!! Vart hittar man sådana människor? De måste ju vara med och göra sig till för programmets skull. Killarna är riktigt snuskiga och tjejerna kan nog inte bli mer egotrippade :P Haha men konstigt nog så roade det mig att kolla på programmet. .. Ett nytt "paradise hotel"..

Slutar 15.00 idag så väldigt skönt! Ska försöka hitta en tid i tvättstugan, sen ska jag gå en lång promenad som vanligt. Men får med mig alex ut idag också :) Nu måste jag fläta håret.

puss


Jag ser dig aldrig längre, jag träffar dig aldrig, vi hörs alldeles för sällan!
Jag minns när vi var jättesmå då jag inte kunde sova, då gick jag alltid in och väckte dig och så läste vi saga tillsammans (egentligen tittade vi på bilderna bara)..Och nu...viiiips så har du flyttat hemifrån och bor utanför Nyköping. Tiden går för fort och det skrämmer mig lite. Men hoppas vi ses snart!
Jag älskar dig över allt annat♥



Varför det är bra att vara tjej/kvinna.

1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
18. Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.


Med andan i halsen är jag lycklig

Gud jag får nog ta på mig träningskläder nästa gång jag ska ut och promenara fort. Var ute och gick en timma och kom precis i tid tills jag skulle sitta barnvakt och då var jag helt dyngsur. Fräscht!

Nu är jag hemma igen och nu sitter jag och kollar på idol.. Fick liksom tårar i ögonen när Frida sjöng.. Missade om hon alltid var rullstolsbunden eller om hon bara gjort illa benet, men tycker ändå det är så sjukt bra gjort att rulla in där och verkligen sträcka på sig. Så himla fin röst!

Ska ta en dusch när idol är slut och sen ska jag ladda för Kungarna i Tylösand. Tror det programmet kommer vara helt spårat. Lite kul också eftersom det är filmat från Halmstad och det är där jag vill bo. Borde egentligen gå och sova snart men måste verkligen se det där.

Saknar min mamma otroligt.. Är så stolt över henne hur hon har orken att resa omkring uppe i Norrland i 3 veckor och sova ensam varje natt. Åh vill bara att hon ska komma hem nu :) Mamsen fyller 50 bast denhär månaden också, det är inte klokt. Tur för henne att hon är snygg och att det absolut inte syns♥ Hon är iallafall bäst min mamma!!




Nej dags att hänga tvätt och starta en ny maskin.

puss

Småbarn

Fick vara bland småttingarna idag, det är så mysigt men ändå rätt krävande. Kiss/bajsblöjbyte precis hela tiden, kladd, ingen riktigt komunication, mycket gråt och mycket kläng. Idag var det soppa till lunch och när det inte passar de små så välter de bara ner hela tallriken i knät eller på golvet eller i MITT knä. Sen pekar de på smörgås och när man gjort iordning en så slänger dem den åt fanders. Det gäller att ha tålamod med 1 åringar. Fick jobb där imorgon också så det känns skönt :)

Nu har jag nyss ätit middag, rester från igår... Fläskotlett med sallad, lika gott idag som igår. Nu ska jag sätta i lurarna i öronen och gå en lång promenad innan jag ska sitta barnvakt kl 18. Men först ska jag trycka tre kanelbullar ;) haha.. Tror jag ska baka i helgen, var länge sen.. Får fixa kafferep sen för lär ju inte äta upp allt själv..

puss



Jag saknar dig och bulgarien!

Håller man mig för löst så försvinner jag och håller man mig för hårt så kvävs jag...

Nätterna går alldeles för fort. Jag är trött! Men idag ska jag upp till björnmossan och det är den minsta förskolan så det blir lugnt och skönt :) Slutar vid 16.00 och då blir det promenad med alex och sen ska jag jobba igen mellan 18-20.30.. Onsdagar är inte alltid så roliga..

Jag vill se I rymden finns inga känslor! Började med att jag såg trailern och blev helt förtjust och sen när madde och hennes gäng kommer hem och precis sätt den och säger att den var hur bra som helst..blev jag ännu mer sugen!! Sitter och skrattar redan när jag ser trailern. Ja så det blir väl bio i helgen!



Nej dags att kila ut i kylan, burr..

puss o kram

Another you

Fick med mig alex ut på promenad och gud vad skönt det var.. Sen följde hon med mig hem och så har vi kollat på idol tillsammans. Är inte Andreas Carlsson snygg?!

Vi har även moffat kanelbullar, godis, choklad och salami.. Finns ingen gräns på oss. Och vi båda är lika deprimerade över att vi inte har planerat vår helg, haha snacka om rastlösa tjejer som är sugna på att göra roliga saker hela tiden. Jag måste hitta en kille som sysselsätter mig till hundra och som älskar att vara i full fart och fläkt jämt. Ligga i soffan som en säck potatis är inte riktigt min grej..

Jag har verkligen blivit dyngförkyld..Legat och snorat hela kvällen.. men som tur är så är jag inte hängig! Jag håller mig ifrån rökningen ganska så bra faktiskt, är rätt imponerad av mig själv. Men jag kanske ska erkänna att min karaktär inte är på topp när det gäller gosaker.. hihi.. Men ärligt talat så bryr jag mig inte längre!

Nej herregud nu har jag pratat i telefon i över timma så nu måste jag sova.

puss o godnatt



myggbiten

Nyss hemkommen från jobbet och herregud vad mygg det är ute? Vart kom de ifrån nu liksom? Är totalt myggbiten.. Dagen har iallafall gått bra fast min fökylda näsa. Tänkte träna afrodans ikväll, men känner att jag kommer bli ännu mer sjuk om jag gör det.. Så därför tänkte jag ta mig en långpromenad efter maten.

Föresten såg jag på historiken att jag deltagit i 108 pass uppe på hälsoskaparna .. Och nästan alla var i vintras, kanske dags att sätta igång igen. Jag är så sjukt lat, fast egentligen inte.. Hinner bara inte lika mycket just nu..

Till middag ikväll blir det: Fläskkotletter med klyftpotatis och sallad. Himla gott alltså!
Dags att börja tillaga så man kommer ut innan det blir mörkt.

puss

Tisdag

Alltså vart bor jag någonstans egentligen, RYMDEN?! Blir väckt 23.30 av ett helt jävla idiotiskt samtal, vart ser du/ni det roliga?! Skulle det bita på mig så misslyckades ni rätt duktigt iallafall :)

Jag skulle tränat igår men så blev det inte, jag sket i det för M o J skull eftersom jag inte träffar de så ofta. Och när jag kom hem vid 22 så var det inte så lämpligt. Idag är jag pågång igen, men vad tror ni då? Jo jag har blivit förkyld!!! Jaha nu var det min tur, nu har alla småttingar smittat ner mig. Hoppas det är en snabb förkylning.
Nej dags att dra på sig lite kläder och kila iväg till jobbat.

puss



tänkte att om ni sov nu så gör ni inte det längre efter att ha sett dethär.. jag skulle kapa av hela armen efter det där, kryp är nog det äckligaste jag vet och speciellt om de är stora som marsvin.. uuuuuuheeeee

Simma lugnt

Sa jag att jag skulle fånga gammelgäddan?! Ja och det gjorde jag också, dock var han aggresiv och bet av linan precis när han nästan var i hoven. Men fin var han iallafall mitt lilla slemmo.. Madde fick en lite aborre och sen fånga vi en huggormsbebis också som var ute på simtur. Madde trodde det var en snok och höll den med en tång och sen bara "Hallå ska jag ta den med händerna nu eller?!"
-haha nej förfan det är en huggorm Madde! Giftigast av alla..

När vi hade fiskat klart vid halv sju tiden så åkte vi in till södertälje och fikade med erik och bella. Ingen middag här det är överskattat.. istället blev det varma hallon med glass!
Nu är jag hemma och har haft en otroligt mysig dag måste jag säga. Flera sådana!

Nu ska jag ringa två samtal och sen sova, jobb imorgon .. Hoppas ni mår bra!

puss











Om man inte mår speciellt bra vilket jag inte gjorde imorse så råder jag er att åka och fiska. Jag mår så himla bra nu igen :) Tack Madde och Johan!!

dags att fiska

Jag vet inte om jag är människa igen efter helgen.. Har jag blivit gammal eller? Är totalt förstörd. Hoppades igår att jag skulle få ledigt idag.. Och när jag vaknade till vid 08.30 imorse och ingen hade ringt så blev jag så lycklig. (De ringer alltid innan 08.00 om man ska jobba)..Men en halvtimma senare ringer dolt nummer och jag tänker .. vafaaan.. Ja då skulle jag tydligen hoppa in i köket idag och vara husmor. Haha likabra så ingen slipper se mitt slitna jag. Skönt att jag fick sluta halv två redan.

Hade bokat tvättstuga och tänkte ta en slappdag och fixa och dona här hemma. Men icke nu ska jag följa med madde och johan ut och fiska och sen ska vi åka in till södertälje och ta en fika. Kommer bli urmysigt och det var verkligen jättelänge sen jag fiskade också. Hade tänkt mig att dra gammelgäddan idag ;)

Så vi har köpt med oss massa godis, chips och läsk.. Jag förstår om ni är avundsjuka för det finns inget mysigare än att vara ute på sjön när solen lyser. Och sen att det är med madde och johan är extra kul!

Nu måste jag kila för nu hämtar de mig snart.

puss

Så himla kul!!!!

VILKEN KVÄLL!!!!!

Vi började hemma hos mig igår jag, alex och emelie och lite senare kom Malin. Mycket trevligt hade vi och mina vänner var inte lika peppade på att åka buss in till strängnäs som jag så min granne och hans kompis körde oss istället. Haha säger bara stackars de.. 4 fulla och helt galna brudar i baksätet sjungandes (skrikandes) under 30 minuters tid.. Men de skratta iallafall ;)

Väl inne i strängnäs tog vi oss en kisspaus mitt på Ica bengtsson parkeringen.. Sedan gick vi och käkade kinamat och där mötte vi även upp sara. Den maten satt riktigt fint i magen och även där var det trevligt och mycket skratt.

Vårt nästa stopp var på rogges där vi hade skitkul med bartendern för han blande hela tiden fel drinkar och alex var skit arg och emelie skulle kaste hennes drink i ansiktet på honom.. Så kul att kolla på de där två tjejerna när deras humör går ut för att mörda. En annan skrattar ju bara, jag kan liksom inte bli sådär arg..

Det räckte tydligen inte för oss för vi gick till sju rum och kök också och tog oss en drink där.. Snacka om barrunda i strängnäs, haha.. Utanför där började emelie retas med jerry och det skulle hon inte gjort för han jaga henne med ett paraply och jag var helt säker på att hon skulle få en fet bula .. hahaha shit!! Men hon klarade sig utan bulor..

Väl inne på UB säger jag bara fyfaan vad kul vi hade, eller iallafall JAG! Tror aldrig det varit så kul ute i strängnäs. Vi dansa och vi dansa och vi dansa. Malin dansa, gud vad glad jag blev av att se henne sådär glad och feta partypinglan!

Jag och emelie sov kvar i strängnäs och fan vad skönt det var att slippa ta taxi hem!! Men påvägen hem från krogen råkade jag elda upp ena nageln och emelie blev feting fimpad.
06.50 ringde klockan i strängnäs imorse eftersom emelie skulle jobba idag. Jag tror fortfarande jag var full alltså för jag kunde inte sluta skratta och jag ville verkligen inte gå ut i kylan när jag låg under ett varmt täcke..

Men det var bara på med festkläderna och gå ut med helt utsmetat smink över hela ansiktet. Emelie såg ut som om hon hade faceplantat i en smutsig vattenpöl. hahah så söt! När vi klev på bussen sen så är det första frågan vi får "Tjejer har ni festat fram till nu?!!"















07.20 imorse, sliten som satan. HAHAHAHAHAHA



Ja glömde visst att publicera inlägget.. Nu kom vi precis hem har ätit pizza och kebab och druckit 3 cola.. Känns som jag ska spy .. Men icke! Först skulle vi på bio ikväll och ut och käka vi tjejer men nu blir det alkohol igen.. Vi ger oss aldrig och när alex ringer och skriker att hon köpt jäger så är det bara att dra på sig lite smink och köra igen..För övrigt är jag sjukt sliten..

Nej jag ska natta emelie nu, hon är baaaaaaaara för jobbig!! Riktigt pain in the ass just nu.. Får huvudvärk av bruden. Puss.A

helt död

Hemkommen från strängnäs för en halvtimme sen, både jag och emelie är nog fortfarande fulla.. Jag kan inte sluta skratta!!
Min älskling ska jobba om en stund och jag ska gå och dööö i sängen. Har fan inte sovit mer än 2-3 timmar inatt.. Så vi hörs om några timmar!!!  sleep tight

Helgen är här efter 11 dagars jobb

Ääääääääntligen hemma och det är helg! Fick sluta tidigare för det var bara två barn kvar och sandra skulle stänga så jag behövdes inte mer.
Jag är så fruktansvärt glad att jag ska få vara ledig två dagar nu.. Eller ah ledig och ledig ;) Utgång idag och kanske imorgon med!! Vi får se hur mycket vi pallar med. Ikväll bär det iallafall av till strängnäs. Kinamat med alex, malin och emelie. Sen några drinkar på rogges för att sedan glida ut på Ub.. Hoppas det är mycket folk ute!

Alex lilla pojk ska dj:a i rockbaren så vi får se om han lockar dit lite människor.. Nu komma snart emelie så jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sen ramlar väl alex och malin in efter sex någongång. Hoppas alla får en kanonkväll för det kommer vi ha. och ni som ska ut: Vi ses på dansgolvet!

Over and Out!



Freeeeeeeeeeeeeeedag

Fick sova 9 timmar inatt och jag känner mig som en helt ny människa, jätteutvilad! Sista arbetsdagen idag sen är det helg.. Vi ska vara hos mig först ikväll innan vi åker in till strängnäs :) Så kommer ha bråttom när jag slutar jobbet vid 17.

Ser ni vädret?! Man kan ju inte bli gladare.. Solen strålar men kylan ligger i luften. Snart åker skinnjackan, stora halsdukar och stövlarna på.. Det är lite mysigt med höst ändå.. Hoppas vi får en fin höst!



Dags att göra sig redo för barnen.. Kram på er. A

Springa...i skogen...när..det..är..mörkt.....ute....SMART

Jag måste vara riktigt dum dum dum!! Jag ger mig ut och springer när det är mörkt, och inte nog med det.. Jag springer upp i skogen utan belysning. När jag väl kom upp och insåg att det var riktigt svart och jag var helt ensam blev jag rädd som ett barn.. Så jag börja kuta som en idiot och hoppades bara på att ingen mördare eller våldtäcksman skulle vara ute. Jag tror aldrig mitt hjärta slagit så fort. ja är bra smart och tänker på sånt innan ja ger mig ut.. ibland undrar jag om jag har någon hjärna?! Mamma ringer mitt i allt och skäller på mig att genast springa hem och att jag inte får springa själv i skogen när det är mörkt. Tror ni jag blev mer lugn eller?! ;) hell noooo..
Jag är iallafall hemma nu och välbehållen. Jag ska nog ge mig ut lite tidigare om dagarna. Men shiiit vad skönt det var. Finns inga ord för känslan av att känna att kroppen pumpar så mycket blod och att hjärtat slår snabbt och man mår illa.. haha okej det där lät inte fräscht. Men svårt att förklara.. Gillar att köra slut på mig själv om jag säger så.

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen.. Slutar inte förens 17.00 imorgon. Kul på en fredag, men bara att gilla läget. Emelie fick jag med mig imorgon också, kan jag vara gladare?! ♥ du kan ju bara förbereda dig på pusskalas och kramkalas!!! äntligen ska vi umgås allihopa! Dags att skruva upp partyhumöret



Natti Natti, nu ska jag göra kväll om jag ska orka hela natten imorgon! Puss. A

Helg imorgon, helt underbart!

Min sista dag på nyponet var idag och imorgon är jag tillbaka på ängen igen.. Blev även uppbokad på två dagar nästa vecka, så skönt att veta i förväg så man slipper bli väckt så tidigt på morgonen. Vädret har varit helt underbart idag så vi har varit ute mycket. Man mår ju så bra av så mycket frisk luft. Annars är jag dålig på att vara ute om dagarna om jag inte är på dagis.

De två sista timmarna i butiken gick också bra. Så nu är jag hemma, skönt. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förens 9.00.. Kors i taket!
Håller på att laga spagetti och kötbullar, mums sen ska jag ut och springa lite senare ikväll.

Imorgon ska jag och tjejerna in och käka i strängnäs och sedan sätta oss på rogges och dricka drinkar för att sedan troligtvis gå ut :) Kommer bli en awesome fredagskväll..



Nej måste passa maten nu and call my mother. Puss.A

Basiller överallt

Det är ett under att jag inte blivit dyngsjuk än.. Jag blir alltid sjuk när jag jobbar inom förskolorna. Men nu har jag jobbat två veckor snart och jag är inte ens förkyld?! Konstigt med tanke på att i mina jackfickor ligger det fullt med snorpapper från barnen, jag blir nyst ungefär sådär 50 gånger om dagen i ansiktet och pussad av sjuka barn. Jag bara går och väntar på att det ska smälla och att jag ska bli jättesjuk. Pedagogerna som varit sjuka har legat i sina sängar i en hel vecka och varit riktigt dåliga. Det där vill jag inte ha hem till mig tack. Finns inget värre än att vara sjuk, min stora rädsla. Eftersom jag har svårt att bara ta det lugnt när jag är hemma så blir det oftast problem när jag måste ta det lugnt. Sen får man alltid säga ifrån till allt roligt som kommer upp och sen rubbar man tränings rutinerna.

Jag vet knappt vad jag sitter och babblar om här, är lite trött! Men jobbar iallafall till 16 idag och då ska jag förmodligen skynda mig och ta över butiken. Malin måste till stockholm så jag får nog troligtvist stängningen där till 18.00...

Skulle varit mysigt att åka in till strängnäs ikväll, men kommer inte hinna det.. Måste träna ikväll och sen är det time för mig att vila och ta det lugn.. Man vet inte om man kommer jobba hela helgen den här veckan också men tror inte det.. tror jag behöver vila upp mig efter 11 jobbdagar i streck..



Ja man kanske ska börja med dethär några gånger i veckan, tror man får en riktigt bra start på dagen! Men problemet är att jag inte vill gå och lägga mig så tidigt på kvällarna. Kvällar är det mysigaste jag vet! Och tidigt måste man i säng om man ska köra på detta. Säg att jag börjar på dagis 06.30.. Då måste jag nästan gå upp 04.00 för att hinna gå en bra bit och sen kunna duscha av mig.. njaaaa dethär ska jag nog fundera på.. Kanske kan hoppa de dagar jag börjar så tidigt på jobbet! ;)

Äntligen hemma efter en lång dag

Bla bla Stina vet inte vad hon pratar om när hon säger att jag kommer börja röka igen!!! Eller hon kan ha en poäng men det behöver inte alltid vara så :) Jag har karaktääääär!!! Nej men klart det är svårt att hålla sig undan ciggen och förmodligen kommer jag inte klara det ibörjan när jag dricker, men en dag ska jag klara det! Och jag har faktiskt fortfarande inte rökt så än så länge kan jag få tycka att jag är duktig. så det såååå!!!

Så vad har jag gjort ikväll? Jo jag har varit med mina gosungar arthur och hugo och vad har vi gjort? Vi har ätit kolakakor, brottats i soffan, kollat på en film, druckigt mjölk (inte jag, usch)..Sen har vi borstat tänder, läst saga och sjungit. Alltid lika mysigt!

Så vad gör jag nu, jo jag sitter osminkad i en grå mjukisdess och lyssnar på bra musik. Åh vad jag älskar det! Ingen ser mig och det är så himla skönt. Jag köpte en burk pepsi förut och det händer inte ofta. Tror jag ska unna mig den nu faktiskt :) Ska diska unden och gör lite rent här tror jag sen blir det nog sängen om en timma. Måste ha energi till skruttarna imorgon.

Dröm söta drömmar! αγάπη



Att skratta förlänger livet

Jag har haft en riktigt kanondag, är sjukt nöjd och har haft jättekul med barnen!! Fick jobb där imorgon också så det ser jag mycket fram emot :) Kom typ nyss hem ska egentligen laga mat men det orkar jag inte.. Så ska ner och köpa något på ica snabbt sen sticka till nästa jobb. Tur att man alltid är full med överskottsenergi annars hade jag nog aldrig orkat. Kommer aldrig behöva tvivla på att jag kommer bli trött på mina egna ungar sen iallafall. Känns som jag redan har barn, då menar jag inte två utan flera hundra.. Men det är kul..

Daniel ringde nyss, och shit vad glad han var! Mitt hjärta gjorde världens glädjeslag när jag hörde hur bra han mår och att han fått jobb och grejer. Fan saknar honom så fruktansvärt mycket! Men han kommer hem i September och då ska vi ses.. Längtar massor till dess!

Nej om man kanske skulle lägga på ett kol, jag bara glider omkring här och tror att det finns all tid i världen. Men icke. Hörs senare ikväll. PussKram!


Jobb precis hela dagen och träningsvärk

Good Morniing!! Idag blir det absolut ingen löpning för min träningsvärk är inte okej.. Ska försöka mig ut på en snabb, lång, promenad istället :) Men jobbar mellan 07.30 - 16 och sen tänkte jag nog sola efter det.. Och sen börjar jag jobba 18.00 igen. Ååh jag kommer inte vara rolig ikväll, trött trött trött!! Men ska försöka hålla uppe humöret ändå, och det är inte så svårt när man jobbar med barn.

Har en del saker att göra men jag hinner inte just nu.. Massa papper att fixa, lämna, hämta, ringa samtal.. Ja jag har alltid något hemligt för mig :)

Jag vill köpa nya kläder, nya skor, ny jacka och nya underkläder! Och jag orkar inte vänta  utan jag vill nununu.. okej jag låter som ett barn som vill ha något! ;) Men jag är så illa tvungen att vänta till minst nästa månad eftersom jag måste spara lite först. (spara är nog mammas favoritord)

När jag slutade röka så haka mamma också på.. Vem tror ni klarar er längst?

Jag: Jävligt målmedveten och har stark vilja. Faller inte för grupptryck och när jag vill något så gör jag allt för att klara det. Har heller oftast inte så många bortförklaringar..

Mamma: Svag, faller för grupptryck har väldigt bra bortförklaringar (tycker hon själv) .. Och när det blir jobbigt eller vinet kommer fram så kommer även ciggen.

hahahahaha förlåt mamma men det ligger faktiskt sanning i det här och det är bara svälja sanningen :) Och efter att jag pratat med henne igår så lät det som att "Ja men bra att det går bra för dig, jag börjar imorgon igen" .. Hon sa inte så men det kändes så.. Och jag hatar mer än allt att hon röker.. så lägg band på dig själv och ge dig fan på att du ska klara det!!!!! Grrr

Nej slut på detta inlägg, måste ju till jobbet! Kram.A


RSS 2.0