Varför släppte jag aldrig, varför gav jag inte upp?!

Jag är så arg..På mamma & pappa!! En natt här och jag blir som en T-rex.. Ingen annan människa kan få mig så arg som de två kan. Hmmmmm.. Vilken tur att vi bor 4 km ifrån varandra! :)

I övrigt är jag på bra humör.. Har sovit 11 timmar inatt med både morgonrock och två tjocka täcken över varandra. Ja det var svinkallt. Nu när hösten och vintern kommer så bor jag verkligen i fel land. Jag är så frusen av mig jämt och ständigt. Förstår inte hur jag ska klara vintern när jag knappt klarar hösten som knappt har börjat?! Ligger jag i sängen fryser jag, står jag i duschen fryser jag, ligger jag och myser med någon annan så fryser jag, ja med andra ord jag fryser i princip hela tiden. Man kanske ska kolla upp om det är någon vitamin man saknar.

Ska strax åka till strängnäs och hämta evelina som kommer från enköping med bussen. Hon ska vara hos mig i helgen. Och ikväll ska vi ha riktigt tjejmys! Vi ska basta, lägga ansiktsmask, hårinpackning m.m. Ni fattar säkert hela grejen.
Jag sakar henne massor även om det inte var så länge sen jag bodde hemma hos henne i 5 dagar. Men det finns ingen som jag kan skratta så mycket med som tillsammans med henne. det är helt sjukt! Hon är som en syster!

Juste nu har jag så mycket känslor som jag inte kan sätta ord på riktigt. Det är både bra och dåliga känslor i olika sammanhang. Saker som jag vill säga en särskild person, saker som jag vill göra med en annan. Det känns som om jag har så mycket i mig som jag inte får ur mig. Obehagliga känslor och sorgsna! Men även känslor som är spännande och nya. Lite som att leka ute på djupt vatten! Ibland undrar jag vad jag håller på mig?!

Slut på tankar och skit, för det mesta klarar jag att lägga undan dem när jag inte orkar med dem. Och det ska jag göra nu eftersom jag ska ha två mysiga dagar med min rara. Men livet skulle inte vara ett liv utan motgångar!Dags att göra sig iordning för att åka! Ha en bra dag!

puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0