!!

KALLA KÅRAR!

Helgen!

jag älskar dig gumman!


Ja riktig dålig är jag på att skriva här i bloggen men har faktiskt inte haft tid då jag inte varit hemma i helgen..I fredags åkte jag till kungsör direkt efter skolan, det blev firande för maria som hade fyllt 18 år.. Hela hennes släkt var där och det blev massor av jättegoda pizzor och kladdkaka. Jättemysigt verkligen! Sen blev det utgång på öltältet i kungsör, mycket trevlig kväll. Lördagen for jag hem till min lilla stad igen och det var bara att ladda om och fixa sig för att sen dra till alex och carro. Vi tre satt och förfesta och hade riktigt party.. Sen tog vi en taxi in till beachen där vi partade loss hela kvällen. Mycket lyckat!

Idag har man ju mått som man förtjänat.. Blev lunch med alex och carro och en sväng i mariefred för att sedan hem och ta det lugnt. Blev inte så mycket av det då sanna ringde och ville att jag skulle kolla på tjejernas fotbollsmatch. Så åkte ner en stund men det var sjukt kallt så jag drog hem igen efter halva.

Vill helst av allt bara lägga mig och sova nu, men dum som jag är bokade jag in tvätten så får inte komma isäng förens 23.00 ikväll.. bara att gilla läget och ladda om för en ny skolvecka. nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av .. Jo kanske .. det är bara 17 dagar kvar tills jag och baby glassar i turkiet och dricker drinkar<3 längtar satan!

pusspuss!!

Jag kan inte gömma att jag tycker det är jobbigt..

Hela dagen har känts jättetung och jobbig, vet inte varför.. Har inte gjort något speciellt ansträngande.. Vi hade en jobbig lektion med j. Hans lektioner är alltid så röriga och jag blir så himla förbannad jämt. Slutade vid 11.40 och då blev det mat och sen sko-shopping. Ett par stövlar och skor fick följa med hem. Men båda kommer användas mycket väl. Och dagens höjdpunkt är väl att Maria älskling fyller 18 år idag.. GRATTIS GRATTIS! Så i helgen blir det mycket festande. När jag kom hem satt jag barnvakt och kom nyss hem. Älskar barnen, men idag var jag riktigt trött. Kanske är för att jag och emelie kom i säng vid 1 inatt. Nej nu ska jag försöka äta något vettigt (har så fruktansvärt ont i tänderna efter att de spända tandställningen igår).. Sen sticker jag till gymmet. Hoppas mitt humör blir lite bättre efter det, för just nu är jag tjurig!

vad tycks?!

Hold your head up high


Ja idag är det Onsdag och det stod ledigt på mitt schema.. Men eftersom jag ca två månader tillbaka bokade in en tid hos tandregleringen kl 08.50 så var det bara att kliva upp från sängen tidigt imorse. Besöket gick fort och de spände sönder mina tänder .. och om tre veckor så får jag räls på undertändera också..det gillar vi (Y)!! Nej kanske inte, men likabra att få det snyggt och bra i munnen. Inget jag lider av så det spelar ingen roll.. Eftersom jag redan var i eskilstuna passade jag på att leta efter skor och en klänning. Så jag tog mig en tripp ut till tuna park. Inga skor och ingen klänning blev det, men en sjal, en tröja och ett armband fick följa med hem istället. Så typiskt mig, jag kan inte hålla i mina pengar. Sen blev det lunch med emelie, sara, stina och pierre. Och ytterligare en sväng på stan med kaffe latte och griseri. Sen hade vi turen och fick åka bil hem med lilla pierre.

Min två månaders praktik kommer spenderas på Gina Tricot (: de hade ringt min lärare idag och sagt att de ville ha mig som praktikand i år igen och jag tackar ju inte nej. Älskar alla goa tjejerna där. Mycket goda möjligheter till jobb där sen också sa malin (chefen)..

Nej nu ska jag bege mig ner till stan och handla mat.. puss!

Nytt mode?


Vad tycker ni om nya modet?
Själv säger jag herregud!! Hur kan man gå runt såhär? Dessa människor kommer från strängnäs och är blandat 18 åringar till 14 åringar. Hur fan kan en 18 årig kille gå runt med toffsar upp till knäskålarna?
Fan nästan så man måste prova imorgon till skolan ;) nej förihelveete!

Fotograf stina!


hej jag heter alex och jag älskar bananer och är allt ifrån seriös i mitt liv just nu! godnatt♥

Cocaine


min snygga babe!
hej hej hallå!
andra dagen i skolan är avklarad och jag lever fortfarande ;) blev inget schema följande idag utan mest "fixa praktikplats".. Slutade vid 12 och sen blev det lunch och stan en stund.. Köpte två tröjor (FYY)!! Stina missade tåget och fick glatt åka med mig hem.. Just nu blev hon snodd av pierre så jag får vara själv en stund.. Så ska ägna tiden åt att duscha och måla tånaglarna.. Duktig som jag är tog jag mig igenom ett helt step-pass.. nu fasiken ska det byggas träningskropp här alltså! och nu snackar jag bara massa skit så nu hoppar jag in i duchen. pusspuss!!

här har ni mig i mina bästa år och jag vet hur snygg jag är på den här bilden ;) hahah ..

Nu är jag utomlands-sugen!






stina jag älskar dig och snart åker vi♥

tjockis på jobbet?


kan ni förstå hur svårt det är att inte bli tjock på jobbet?!

som sagt har jag jobbat idag och gått upp tre kilo, haha nej så illa är det inte! Har slutat att äta helt på jobbet, inga sötsaker kommer i min mun iallafall.. men det svider när jag kollar på läckerheterna. Idag jobbade även savanna så jag smet iväg redan vid 3, riktigt skönt. Nu har jag gjort mig iordning och ska snart åka ner till alex. Vi ska vara några tjejer hos henne och laga plankstek och mysa. Sen blire nog en sväng förbi värdshuset, dock ingen alkohol för mig denna helg. Måste spara pengar och !! kroppen !! ...

Igår var ju mamma här, så vi lagade revbenspjäll och sallad. Sen åt vi glass och chips och kollade på två filmer. Den andra filmen somnade jag till, var verkligen jättetrött.. Vi såg den här nya filmen Shopoholic..Trodde den skulle vara mycket bättre än var den var. Jag hade höga förväntningar på den, men de sjönk rätt snabbt. nej nu ska jag kila ner på stan. pusspuss

min älskade stina är på sin älskade coldplay just nu!




Skolan och ytterligare en utomlandsresa!

Ja då var skolan igång och första dagen avklarad. Var inte så farligt som jag väntat mig, det kommer nog bli ett bra år trots allt. Ledig varje onsdag resten av året. Blir förmodligen jobb då om jag nu hittar något. Men det ser inte helt mörkt ut. Vi var bara i skolan i ca 30 minuter sen blev det en sväng på stan och sedan espresso house med emelie och louuise. Sen har jag sökt lite jobb och sen blev det gymmet direkt när jag kom hem. Nu är jag trött som ett djur och ska hoppa in i duschen en snabbis. Ikväll kommer mamma och bror och ska äta middag hos mig. Hela helgen blir lugn och det är likabra eftersom jag jobbar både lördag och söndag. Nej slut på fantasi. puss!

juste
, andra utomlandsresan bokad nu också! 5 januari åker jag igen, fast till hurghada i egypten.
här ska vi bo .. mycket fint!



It's never easy

jag kan inte blunda ifrån dethär.. försöker och försöker! jag är inte mänsklig nog att hänga med i dessa svänger. snälla jag orkar inte med sån här skit..hur jävla svårt kan det vara?! jag skulle nog helt seriöst varit född i ett annat liv. mina tankar, mina känslor passar inte in i dagens samhälle. nu skulle jag kunna spy på nästan vem som helst............

ledigt

Jag har tagit ledigt idag och jag fick vara ledig också. Ni anar inte hur skönt det var att sova till 11 imorse. Nu är jag så lycklig över min dag som väntar. Det är fint väder så jag och emelie ska lägga oss och sola i det fina vädret. mysigt va!? Sen väntar jobb imorgon och sen börjar skolan.. sista året, känns rätt skönt men ändå läskigt.. Men en väldigt lång praktik väntar och även balen och studenten. det kanske kan bli rätt kul ändå.. vi får se! nu ska jag ringa emelie. pusspuss!!

Saknar't!



ge mig mörkt hår nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nytt schema!


käraste louise gjorde om denna bild för några månader sen, ja tänk om jag var brunögd?!

Nu är jag här igen, kommer bli bättring nu när skolan börjar.. Jag håller på att njuta av det sista sommarlovet, fast egentligen jobbar jag skiten ur mig.. Jag jobbar hela veckan ut fram till fredag för då är det skola. Sen är det jobb hela helgen. Fick mitt färdiga schema för trean igår också, mycket bra!

Måndag 09.00-15.30
Tisdag 09.00-15.30
Onsdag Ledig
Torsdag 09.00-12.30
Fredag 12.30 - 15.30

sen är det rätt mycket just nu så jag vet inte vart jag ska börja, därför börjar jag inte alls. men jag lever i min lägenhet som fortfarande inte är iordning, fullt med kläder, tvätt och disk jämt.. tråkigt nog hinner jag inte.. Men snart kommer jag in i vanliga rutiner igen. Vintern kommer helt klart bestå av skola, träna, sköta om lägenheten. nej nu väntar jobbet. puss!

Nu har vi biljetterna!


Marmaris nästa!

I hopp om att vi alla en dag kan bli förenade


en kväll som denna när man inte hade alla hästar i stallet avslutas med........
kaffe!

De senaste dagarna har inte varit och leka med.. sena nätter och mycket jobb..Riktigt grymma filmer och massa mysigt sällskap. Jag och emelie har även slagit en pling till 112 och slagit larm om rattfylleri.. Imorgon är jag ledig och sen är det  jobb igen hela nästa veckan innan skolan börjar på fredag.. hjälp skolan börjar på fredag..PANIK!

Jag är hur trött som helst, vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen just nu. Hoppas vi är ett bra gäng som jobbar idag annars kommer dagen gå skit. Blir mycket kaffe ska jag tala om för er. Sen ikväll blir det utgång i eskilstuna med tjejerna. Just nu känns det inte så kul eftersom jag är bakis :S men hinner nog ångra mig ;) ni känner väl mig!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa solo och äta lite godis innan jobbet. pusspuss!!

Nu är det bokat och klart!

Nu är det bokat och klart :D
17 september åker jag och stina till marmaris i Turkiet!
Jag längtar hur mycket som helst! BABY DU OCH JAG! ♥



Syskonmys!


Jag fick faktiskt rätt mycket gjort igår, dock ingen körkortsteori .. Jag + en bok + en soffa brukar inte gå så bra :S Men ska bannemej tvinga mig ner en kväll när jag har tråkigt. Nu ska jag strax cykla till jobbet :) och ikväll ska jag ha syskonmys med min bror som ska sova här. Vi ska äta middag och sen hyra film och mumsa godis. Så skriver nog inget mer idag.. Men ha en bra dag puss!!

sen får ni en bild från the voice från förra året, jag och saris! Det kanske inte blir någon the voice iår för jag funderar på att gå ut i eskilstuna på lördag istället eftersom det är åfesten och det lär ju vara grymt mycket folk :D

världens smile på mig och det var en härlig kväll ♥

jag har hemmakväll!


Kvällen kommer tillbringas hemma och jag ska inte gå ut.. Funderar på att gömma nykeln så jag inte kommer ut!! Jag har redan hunnit städa, diska, måla naglarna och lite sånt. Har även tvättstugan så får springa upp och ner lite då och då.. Så skönt med en hemmakväll och få gjort saker som man normalt aldrig hinner annars. Jag ska försöka läsa körkorts teori ikväll också.. Kör ju skapligt på vägarna nu så måste börja plugga ordentligt alla regler och skit.. det är en hel del.. Mamma säger : du kör upp i November.. haha HEJDU ATT JAG GÖR!! Det får bli till våren säger jag..

jag har ångest...skolan börjar nästa fredag! riktig panik

Jobbet gick bra idag och jag hoppa träningen då jag tränat 8 dagar i rad nu så kroppen måste få vila..Sitter just nu och tittar och funderar på tatuering. tror jag har bestämt mig för att göra en nu till hösten/ vintern. Kommer bli på halsen eller revbenen. Nej nu ska jag laga ihop något att äta innan jag svälter. pusspuss

Texten är så underbart fin, dolly <3

If I should stay Well,
I would only be in your way
And so Ill go, and yet I know
That Ill think of you each step of my way
And I will always love you '
I will always love you
Bitter-sweet memories
Thats all I have, and all Im taking with me
Good-bye, oh, please dont cry
cause we both know that Im not
What you need
I will always love you
I will always love you
And I hope life, will treat you kind
And I hope that you have all
That you ever dreamed of
Oh, I do wish you joy
And I wish you happiness
But above all this
I wish you love
I love you, I will always love

det är inte så illa som det ser ut!


hej jag heter alexandra och har knarkat i 4 år! haha hela hållningen och minen och ciggen i handen är hemsk. Och för min släkt som läser detta så röker jag inte nej..Mamma vet redan att det hänt några gånger så finns inget att skvallra om.

men men men men jag är duktig, jag jobbade från 10.00- 18.00 sen stack jag till gymmet och träna först pass och sen gymmade jag igenom hela kroppen och sen snabbt hem och tog en dusch och sen blev det berri (sallad!!!!) och sen lotten med tjejerna. Mina kvällar är alltid så mysiga. Men nu ska jag snart diska och städa lite och sen blir det sängen för det är ju faktiskt arbeta imorgon, fick en timma sovmorgon för chefen var gullig. puss & godnatt!♥

Jag ryser



Kräftskiva







Kräftskivan blev riktigt lyckad och vi hade mys hela kvällen, så mycket minnen och så mycket att prata om.. Tänk att vi har gått i blöja tillsammans.. lite coolt faktiskt. Och olivia och christoffer föddes ju samtidigt. Sådana människor ska man spara i livet, sånna som varit med så länge. Jag och stina var väl hemma vid 1 tiden och vi kom inte i säng förens halv 3 för att vi satt uppe och kollade på resor..så det tog emot sen när jag skulle upp och jobba igår. Men det var sista dagen på broccoli så jag kämpa på, nu ska jag inte jobba där förens om två veckor igen. Men eftersom jag behöver pengar till resan och allt annat så måste jag fortsätta jobba. Så kommer jobba hela denna vecka och hela helgen förutom söndag på slotts:) Min första lediga söndag på jag vet inte hur längre.

Och på Lördag ska vi faktiskt på The voice 09!! går ju inte att missa ;) nej nu måste jag packa träningskläder för ska sticka till gymmet direkt efter jobbet. puss!

pusspuss!


det blir mörkt hår igen efter utomlandsresan!

ja då är jag här igen en liten snabbis innan jobbet sätter igång.. Som jag kanske sa tidigare så jobbar jag hela helgen. Igår käkade jag och tjejerna middag uppe hos emelie, hur mysigt som helst. Vi pratade, skrattade och jag hoppa studsmatta i ren energi. Brudarna drack men jag drog en nykter kväll vilket jag klarade av för en gångs skull.. Måste börja tänka lite på träningen. Jag vet kalla mig tönt för det låter töntigt.. men jag har verkligen kommit in i träningen och för mig är den viktig och jag mår bra av den. och nej jag har inte slutat dricka och blivit nykterist som några trodde igår. haha.. Vi gick iallafall ner till värdshuset vid halv 10 och där vare hejdundrans massa folk mot vad det brukade. Nästan alla Mariefreds ungdomar över 18 tillbringade sin kväll där typ. Så det var jätte trevligt.

Idag som sagt blir det jobb och sen hem och pussa på stina. Sen ska vi på kräftskiva ikväll hem till mina föräldrar och tillsammans med alla mina barndomsvänner. Gumman det betyder verkligen att du är med ikväll och det ska bli så kul och träffa alla. Jag älskar att vara med de och jag ska äta kräftor tills jag spyr. För kräftor är något jag verkligen avgudar. hihi!!

nej nu höll jag på att säga att jag skulle tänka på refrängen, men herregud sova är det sista jag ska göra nu. to the work! ha en mysig dag ute i solen. puss!

sängaktiviteter


Jag undrar ibland om jag inte är född idiot :P för jag får massa konstiga ryck. Exempelvis häromkvällen när jag och emelie skulle gå och lägga oss gick jag på högvarv och skulle göra massa knasiga saker i sängen. emelie skrattade så hon typ dog och var snabbt framme med kameran. Kan inte ha varit en vacker syn alltså.. hahaha...

Idag ska jag jobba till 4 sen blir det träning en timma.. Sen får jag träffa mina gullisar!! Vi ska laga mat hos mig och mysa och snacka skit. Idag när jag skulle välja vad jag skulle ha på mig så fick jag panik och satte på mig en kjol. Men efter lite hysteriskt nervsammanbrått så drog jag upp den till en klänning. det var inte så dumt faktiskt.. tur att jag har kort överkropp annars hade det ju inte funkat direkt ;P hade varit bra om man kunde göra byxor till tröjor och tvärtom.. haha nej nu fasiken snackar jag bara massa strunt. Nu måste jag lämna datorn. Puss

sommaren är underbar!

dagen har varit helt underbar i denna värme. sommaren är tillbaka, dock lite sent! Men man kan ju faktiskt njuta av sommaren samtidigt som skolan är igång. Men gud så jag tänker framåt, skolan börjar inte förens om två veckor. Både jag och emelie har bränt oss idag, men men sånt man får ta. Gullungen stina är i mariefred, vilken buse. men vi ska ses imorgon så ingen är gladare än mig. Imorgon blir det middag hos mig med lite tjejer och sen troligtvis värdshuset. Funderar på att laga lite mat, kom faktiskt från gymmet för ett tag sen. usch det är verkligen tungt att träna i denna värma. Ingen ork och ingen motivation. men ett måste helt enkelt! Nu ska jag jobba i tre dagar i sträck sen får vi se om jag lyckas klämma in någon ledig dag efter det. Men vill ni veta en sak !! Jag ska utomlands och inte med vem som helst, utan min bästa bästa stina.. Hon och jag ska fara iväg nu i septemer, blir troligtvis marmaris i turkiet. Så mamma ska hjälpa oss att boka så snabbt som möjligt. jag längtar gumman min♥
här kommer några bilder från idag, man har inte orken att springa omkring med en kamera när solen är framme.





båttur

min sista lediga dag kommer tillbringas ute med båten med mamma, pappa och emelie :) vi ska äta pasta sallad och mumsa kakor och sist men inte minst..bada och sola såklart! :D ska blir hur mysigt som helst.. kanske kommer lite bilder sen om ni har tur.. Igår orkade jag inte skriva, men jag jobbade hela dagen och sen tränade jag en timmas step, och jag svettades som aldrig förr.. helt sjukt. Sen var jag med hjärtat hela kvällen och vi såg på skräckfilm som faktiskt var bra. Så mysigt när du sover här♥ men en helt sjuk sak var att vi båda vaknade inatt och bara slog upp ögonen och tittade på varandra. Har ingen aning om vad klockan var men tror den var runt 05.00 någonting. Jag blev liksom nästan arg för att hon titta på mig så jag så något i stil med ? vad fan gör du? tittar du? sover du? sen somnade vi båda om direkt. Båda lika kokobäng i huvudet. haha så det kan bli.. nu ska vi åka. puss på er!

jag är dålig men jag försöker faktiskt med bloggandet!



snacka om stråle.. haha

jordens sötaste!

så kan det gå när ungarna går loss på en vatten pistol.. och dethär var bara början!

idag har jag iallafall varit ledig och tagit mig tiden att städa hela lägenheten och målat naglarna. sen var jag uppe på möte med min personliga tränare på hälsoskaparna och så höjde vi alla vikterna.. fyfan höll på att spy idag när jag skulle träna. Sen var jag hemma och lagade mat en snabbis och sen satt jag barnvakt mellan 18-20.. vi hade vattenkrig och jag blev helt nersprutad av vattenpistoler och sen blev det gos och film..sen vare gymmet till 21.30.. nu är jag hemma och totalt DÖD! så nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och äta lite vindruvor och sen somna. Imorgon är det dags för jobb igen och vill ni veta något som inte kommer förvåna er :D jag öppnar imorgon.. hahah!! emelie din jävel,  tänk på mig när du får börja kl 11.00!!

så jävla grym låt alltså!! nästan bättre än sex ;) haha no no no!!

Party på G!


jobba, jobba , jobba, jobba, suck, suck, suck, suck!!
Nu är det helg och det underlättar ju lite, men tanken finns i huvudet hur sent denna natt kommer sluta och hur tidigt jag ska gå upp imorgon för att jobba. men sånt är livet!! Det blir iallafall 20 årsfest för carro ikväll, sen får vi se om det blir utgång på bk eller inte. Det lär ju bli det då alex och carros lilla etta kommer bli överfull av allt folk som kommer dundra in genom dörren. aja vi får se hur det går..

Jag har lidit hela dagen av en otrolig smärta, proppat i mig massor av värktabletter osv.. Fick gå tidigare från jobbet för att gå hem och sova vilket jag gjort nu på eftermiddagen. Något bättre men jag är knappast stabil. Hoppas smärtan inte kommer tillbaka för då måste jag äta tabletterna och då stryps mitt alkohol intag för kvällen. dock gör väl det inte så mycket, men tråkigt nu när det är 20års fest och allt. Nu börjar fixandet, ska vara hos carro halv 7.. Så nu hoppar jag inte i duschen. Ha en bra kväll. Puss & Kram!!!

RSS 2.0