hejdå sverige

alltså jag sa att jag skulle sova kl 22.00 ! Nu är hon 22.04 och jag har inte börjat packa än liksom :P alexandra suger på planering. Ska liksom upp 04.30 imorgon bitti så jag borde ligga i sängen nu.

kanske dags att börja packa ?! ;) jag är ju tjej så jag lär ju vara klar om 2 timmar ..
aja hoppas ni får det bra, jag kommer iallafall må så jävla bra där och vara med världens bästa killar och världens bästa vän :) Det här kan verkligen inte bli en dålig resa.
jag säger att 3 sömnlösa dygn väntar.

nu nu måste jag packa !

Alexandra

mycket har hunnit hända

Titta så god bulle jag åt idag! :)


Idag har jag jobbat :) Pyntade jobbat med ballonger i spaniens färger och lite så tillsammans med Antonio. Var inte speciellt mycket kunder så vi har typ bara suttit och snackat ..

Mamma: alltså den här parkeringen ..
Jag: men ta det lugnt!
Mamma: Denna parkering är en fitta

haha jag trodde mina öron skulle ramla av :O Har aldrig hört mamma säga något sådant.. Hon bad mig att inte berätta detta för någon eftersom hon skämdes väldigt mycket efteråt.. Jag kunde verkligen inte sluta skratta åt det, så jag har gått och trackat henne nu i en kvart :P detta fick bli dagens lilla hemlighet ;)

En till hemlighet är att jag och Fernande Torres ska gifta oss :D
Kan man ha en snyggare man?!
Kolla stjärten bara , jag säger mmmm..


OCH IMORGON BITTI 06.00 ÅKER JAG TILL DANMARK !!
Hoppas ni får lika fint väder som vi kommer få där.
Strålande sol 23-24 grader alla dagarna.

adjö

Oboy vilket vackert väder...och solen skiner idag ...



Alltså kolla vädret vi får i Köpenhamn :D
Det kan ju liksom inte bli bättre. Vi kommer in på Tisdag vid 12.00 och då är det strålande sol och vi åker hem Torsdag natt :) Vi kommer liksom ha sol och värme hela tiden <3<3<3<3

part party

Ja igår natt drömde jag en helt crazy dröm:D Det hade ju då inte skadat om den slog in ;) hihi..

Kvällen var nice, var ju ett tag sen man festade med alla dessa människor ! Tappade också bort min lins under kvällen/natten så just nu sitter jag här med bra syn på höger öga och ser ingeting på vänster :S inte så skönt. Hoppas verkligen jag har nya linser annars blir det panik. Kan ju inte åka till Danmark och inte se nått :P

Dagen blir nog bara till att vila och ta det lugnt eftersom det vart en tuff natt! (Y)
Hoppas på att jag får kolla på finalen med S ikväll :D<3
Jag är iallafall grymt taggad, har liksom köpt en chips påse och allting. Senast jag köpte en chips påse var nog 4-5 månader sen ;S
Så, här ska det mumsas !

Går nog och lägger mig och kollar på en film nu !
PussPuss

en kort version

Okej nu får ni höra en kort version om min dag :)

Gick upp från sängen vid halv 9, mitt i frukosten bröt helvetet lös och psykfallet fick utbrott.. Trodde hela jävla dagen skulle vara förstörd. Kom gråtfärdig till jobbet liksom.. Men som sagt jag bryr mig inte, jag skiter i dig! Gå och dö säger jag bara .
Jobbade fram till 3, med typ inga kunder alls. Åkte även på att olja in möblerna på uteserveringen.. Efter jobbet åkte jag direkt till kungsör för att möta upp tjejerna:) Gick värsta glädje ruschen inombords när jag såg dem.. Har verkligen saknat er<3 Vi gick hem till Stina och lagade mat och myster en massa, sedan gick vi ner på byn och sen följde dem mig till tågstationen.

Imorgon är det jobb igen .. suck suck ..
Men det är bara 3 dagar kvar till Danmark nu .. wiiiieee vad kul det ska bli ! Kan verkligen inte hålla mig till tåls.

Ska nog krypa ner i sängen nu. God natt! <3

jag älskar er !

OjOjOj denna dag har varit kanon bra :D Är så glad över mina tjejer alltså<3 Ni är så söta..
Började iallafall med att åka in till strängnäs där vi först satte oss i hamnen och solade, jätte mysigt verkligen. Alla tre hade verkligen sten koll på ett förälskat par som satt och pussades på en bänk.. Så det ända som sades var : "naw" "åhh" "nej" "gud" haha och liknande xD

Sedan gick vi till  Cleopatra där vi käkade lunch. Sen solade jag och Felica medans Sarah träffade R ;) Väl ute från detta svettiga solarium, stinkande och as fula gick vi ner till hamnen igen och satt och prata ett tag :D Sen så tog vi bussen hem medans Sarah åkte med sin mamma hem. Väl hemma i Mariefred gick jag och Felle och handlade inför kvällen.. Sedan har hela kvällen tillbringats hemma hos henne tillsammans med Sarah :) VI har kollat på film, spelat fotboll, hoppat studsmatta, gått promenad med hundarna i skogen i ca 1 1/2 timma och kollat på fotbollen ..
Till de åts det jordgubbar, godis och choklad (a) Ulrika kom en stund på slutet också :)

Yesyesyes Spanien mot Tyskland i Finalen :D Precis det jag ville att det skulle vara !
Den finalen kommer jag absolut inte missa <3<3<3

Nu är det snart läggdags för min del, ska jobba imorgon och sen ska jag direkt efter jobbet till mina tjejer i kungsör för en mysig kväll .. Så det kommer bli dåligt med uppdatering nu, men jag tror ni överlever.

Puss och godnatt!<3

detta kan ju hända ;)



Hahah kan fan inte sluta skratta xD hahaha

ny dag, nya möjligheter

Godmorgon på er !
Jag lyckades ju förstårs gå upp en hel timma för tidigt "/ När kl var 09.15 så var jag påväg ut till cykeln när mamma frågar mig om det inte var 10.15 jag skulle cykla.. Självklart lackade jag ju direkt och sa att mammas klocka går fel !! Mitt humör alltså, sen så insåg jag att klockan gick rätt och att det var jag som hade tagit fel på tiden. Så jag satte mig här en liten stund istället :)

Ska strax cykla och möta Sarah för vi ska ta bussen till strängnäs tillsammans med Felicia..
Vilket jag sa igår, men jag tog det en gång till i fall att (A)

Åh jag bara älskar detta väder, nu tror jag sommaren är påväg tillbaka.. fast bara tror !
Hoppas ni får en trevlig dag :)

Föresten är Tyskland i final och det är bra, nu ska bara Spanien vinna så äre jag som sitter som en klisterlapp på tvrutan på finalen ;D heja heja..

Alexandra

stora staden

Okej här kommer Sarah efterlängtade inlägg bara för att hon är så super söt och för att jag inte varit hemma på hela dagen<3 PussPussPuss på dig älskling!

Idag har jag varit i stockholm hela dagen med mamma :) Vi åkte in så vi var inne kl 11.00 och kom hem 21.00 !! Nu tror ni säkert att vi köpt hela stockholm, men det har vi tyvärr inte gjort :P Hittade faktiskt inte så mycket kläder, typ ingeting alls :S är så galet kräsen, så hoppas jag hittar mer i Danmark:D Det blev iallafall 2 tröjor, 1 klänning, lite trosor, ett bälte, örhängen, nagellack, nagellacks remover, balsam spray, plånbok, solglasögon och lite sådant :) Lite småkraffs sådär..
Har iallafall haft en jättebra dag med mamma, god lunch, god fika och ja allting har varit bra förutom när jag fick psykbryt på mamma mitt i stan :S Ställde mig och skrek att hon var dum i huvdet och så :( Skämms verkligen som fan nu.. Var verkligen inte mening, vet inte vad som hände ! Skyller på att jag har mens ;) höhö..Men jag älskar ju dig och det vet du mamma <3

Träffade också min drömkille på mc donalds av alla ställen :D Flörtandet började ju direkt såklart mellan oss båda !! Men man kan ju inte få allt här i världen :P men lite busig får man faktiskt vara (Y)

Imorgon ska jag och tjejerna åka in till strängnäs och ha en mys-dag! Vi ska käka lunch och sola och ja, ha allmänt trevligt<3

Nu är det dags för ett samtal till Sarah och sen lite själv omsorg i badrummet ;)
Puss på er !<3

bästa dagen!

Gud vilken härlig och bra dag det har varit, såhär ska det alltid vara tycker jag!:) Började dagen med att kliva ur sängen kl 12.00, sen gick jag ner och åt lite frukost. Sen fick jag ett sms om att jag skulle möta Sarah vid korsningen för att vi skulle ner på stan på en promis med Felle och Ulle <3 Nytt smeknamn där gumman ;) Väl nere så satt vi i hamnen och solade i någon timme :) Sen så gick vi för att möta "Ulle" och då passade vi även på att ta en mjukglass!

Sedan var det dags för mig att bege mig hem på cykel igen för att vi skulle till e-tuna och kolla på bio. Förs hämtade vi upp faster i strängnäs där hon jobbar..Sen åkte vi till e-tuna och käkade på Ming :D Riktigt mumsig mat och en personal jag gärna hade tagit till efterrätt ;) höhö.. Sen var det dags för höjdpunken i 2 timmar och 30 minuter !!

JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAHHHHHHHHHA vad filmen var bäst! Bästa film jag någonsin sett, jag verkligen älskar dem där brudarna. Att en film kan göra mig så lycklig! Det är helt totalt sjukt. Så nu ska jag sätta mig och se om alla 6 säsonger av sex and the city har jag bestämmt mig för :D Sen ska jag även se filmen ytterligare än gång, för så bra var den !! (Y)

Och nu sitter jag här med en extrem huvudvärk så det blir väl sängen om ca sådär 15 min ;)
God natt på er !<3

IDAG ÄR JAG RIKTIGT LYCKLIG! <3<3<3

sex and the city<3

Idag har det varit jobb hela dagen ;) Slutade halv 4 och då drog jag direkt till tandläkaren..Inga hål som tur var. Sen var det direkt hem för att sedan åka med mamma och pappa till södertälje.. Vi kollade på kakel till nya badrummet och hälsade på farmor& farfar ! Vi lämnade också in min mobil på lagning eftersom knapparna är sönder.. Så nu får jag vänta 3 veckor innan jag får tillbaka den :(

Imorgon är jag ledig !:) Skulle egentligen åka till kungsör och träffa tjejerna, men Maria har blivit sjuk stackarn så vi ska ta det en annan gång då alla är friska och pigga :D Så dagen imorgon har jag inget planert än.. På kvällen ska jag iallafall åka och kolla på bio ! Äntligen ska jag se min efterlängtade film Sex and the city. Det ska bli så kul ! Bästa serien efter one tree hill :)



Nu ska jag kolla gå och lägga mig i sängen och kolla på en bra film!
PUSSPUSS

jag börjar undra om min chef har mens!?

Idag har jag jobbat, och jag har världens tjurigaste chef som går och muttrar på allt och alla! :S Förstår liksom inte vad problemet är, det är inget fel eller någonting utan han bara klagar på minsta lilla.. Idag var han as förbannad och stod och svor för någon hade ändrat radiokanal på hans radio!! Det är väl liksom vara att ändra tillbaka .. Eller?! suck suck säger jag bara.

Imorgon är sista jobbardagen för denna tredagars period :) På tisdag ska jag åka och träffa mina älsklingstjejor från kungsör som jag saknar väldigt väldigt mycket !<3 Hoppas på fint väder så vi kan dra till skillinge eller nått (Y) Sen på Onsdag ska jag åka till stockholm med mamma för att shoppa.. Har verkligen ingenting att sätta på mig så måste köpa lite nya kläder :D

Robin har precis varit och hälsat på:) Shit vilken gullig kille alltså !! Jag blev typ helt kär direkt. Inte kär på det sätte om ni förstår .. Nu förstår jag att ni är snurriga i huvudet när jag skriver såhär. Vi har nämligen haft 2 killar som bott hos oss förut, typ som fosterhem.. Och nu ska vi få en ny kille som heter Robin och som är 19 år, men han ska dock bara bo här var tredje helg för att avlasta hemma. Han har diagnosen aspergers.. Verkligen hur gullig som helst, men väldig speciell!

Ikväll blir det film mys med mig själv! <3 Har två jättebra filmer som jag ska kolla på..
Hoppas ni också får en mysig kväll !
PUSSPUSS

nu är allt så oklart igen

öppna ögonen, och tala om för mig vad du ser?!

Godnatt!<3

en annorlunda midsommar!

Ja min midsommar var ju inte som alla andra vill jag lova !!
Det var hur mysigt som helst till en början, vi var hos agnes och träffade massa trevligt folk:)
Sen så lämnade vi hennes fest för att dra vidare till en annan som vi inte hittade till. Så vi sprang runt i 2 timmar i klackskor och letade efter ett rött hus :S Hallå ett rött hus i Mariefred. Hur många finns det liksom inte?! xD

När vi väl hittade festen så sög det så vi drog till nästa fest och där var det 6 stockholmare som var värsta äcklena och alla låg typ däckade .. Vi drog rätt snabbt därifrån också.. Vi bestämmde oss för att dra till Agnes på efterfest, men vi han inte så långt tyvärr..

Vi blev jagade av två män i 20 års åldern från konsum till rödlysena i natt 01.00!! Från en början när dem bara gick efter oss så försökte jag lugna sarah att inte skrämma upp oss.. Men sen när dem började springa efter oss och skrika:"MEN STANNA DÅ FÖRHELVETE!!" då var det bara av med klackskorna och kuta för våra liv. Jag kan säga att jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Vi sprang så fort så jag tror inte ens vi själva förstod hur fort vi sprang. Jag fick feta äckliga bilderna i huvudet, att nu är det kört nu blir vi våldtagna!! Gud så rädd jag var. Sarah's pappa var som tur var nere i stan på 2 röda och hämtade upp oss. Vi fick prata med poliserna och dittan och dattan .. Men efter en liten förklaring så var det inte så farligt som vi trodde det var .. Men ändå, jävla idioter som jagar ungatjejer och dessutom springer och skriker efter dem med värsta hotfulla rösten ..

Väl hemma hos Sarah var det lugnt och skönt och vi satt och pratade till en film som rullade :)
Vi kom i säng halv 5 och vi gick upp kl 09.00 igen för att jag skulle jobba.
Tänkte att idag är det dagen efter midsommar så det blir lugnt och skönt. Inte kul att jobba bakis och trött.. Men jag trodde visst fel !! Det har varit fullt ös hela hela dagen ända fram till 5.. Nu är jag iallafall hemma och jag tackar gud för det. Blir nog en tidig kväll för mig skulle jag tro, eftersom jag jobbar imorgon också ;)

En god nyhet är att min mage är helt bra igen :D är så himla glad för det, hatar att ha problem med magen :S haha tror den saknade lite vin ;) nej skämt och sido den är iallafall bra nu !

Nu ska jag peta i mig lite mat och dricka cola:) Är ensam hela kvällen och det är så galet skönt ! Jag älskar det.



PussPuss ..


små grodorna, små grodorna är lustiga att se

Godmorgon!
Det är midsommar idag och till min stor förvåning är det fint väder :) Hoppas bara det håller i sig hela kvällen! Inget planerat under dagen alls. Bara gå och strosa hemma "/ Min plan var att sitta uppe halva natten och sova bort nästan hela dagen..men den sprack när mamma kom in och väckte min kl 12.00. Likadant var det igår, blev väck 09.00 av pappa som står och skjuter med spikpistolen. Vi bygger nämligen vårt badrum på övervåningen. Så här får man inte sova minsann..
Har för första dagen ätit en "vanlig" frukost på 4 dagar :) Hoppas bara på att min mage är glad idag och är på väg att bli frisk.
Konstigt nog ska jag kolla på en thriller nu :)
TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ! <3


läggdags

börjar fundera på att sova!
ah, god natt <3

långtråkig dag

Dagen har vekrligen varit SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR TÅKIG !!
Jag hatara dagar då det inte finns något att göra. Där man går runt runt i huset och verkligen letar efter något att göra. Jag liksom plockade upp en fluga från golvet :S Hur ofta plockar man upp en fluga från golvet liksom !?!?:P haha.. Jag vek lite tvätt och vek den extra sakta för att tiden skulle springa iväg. Vid datorn fick jag inte heller sitta då mina föräldrar har infört att det inte är någon datorn förens efter 6 på kvällarna .. Vi får väl se hur länge det håller liksom !!! Magen strular fortfarande vilket gör mig riktigt nervös inför imorgon. Tror inte ens jag kommer kunna festa om den inte blir bättre :( Men jag kommer vara med ändå i så fall ..Men det är ändå midsommar så jag vill festa! Men jag brukar inte få allt jag vill så det förvånar mig inte det minsta om magen blir ännu sämre tills imorgon.. Imorgon är det Fredag, jag har inget planerat förens runt 7. Vad ska jag göra på dagen helt själv?! Är ensam hemma och allting "/ Nått säger mig att den kommer likna min t-o-r-s-d-a-g.

DANMARK DANMARK DANMARK.. jag kan inte sluta längta !!
Usch ni kommer ju tröttna på att höra mitt tjat om jag inte slutar prata om danmark.
Ska försöka iallafall (a)

Nej nu tror jag det är dags för lite one tree hill, det var länge sen ! <3
Alexandra

smart

Pratade nyss med Robban !
Dem är påväg till Öland 4 personer i en liten bil, 11 plattor öl och lite kläder.
Tältet lämnade dem hemma för att dem inte fick plats med det xD
haha sötan alltså<3<3

kramp i vaden

Inatt vaknade jag av att jag fick kramp i vaden !! Ni som har fått det vet hur det känns, men ni som inte har haft det kommer aldrig förstår vilken smärta det är .. Det gör nått så fruktansvärt ont att man inte vet vart man ska ta vägen. Jag vill bara skrika så ont gör det.. en helt sjuk smärta:S Nu ska iallafall jag kolla på film:)
Pusshej

sverige är sämst

Nu är jag hemma igen ! Kvällen har varit jättebra tills sverige förlorade och spelade världens sämsta match !!
Jag blir så jävla arg... dem hade inget passningspel, dem sprang inte heller och ja dem var allmänt sämst ikväll.. De var nog tur att vi åkte ut för dem var inte värda att stanna kvar med deras spel :S

Till något posetivt :D
12 dagar kvar till Danmark!! Helt sjukt vad tiden går fort.
Jag längtar hur mycket som helst, vi ska festa järnet eftersom vi får köpa ut där ;)
Jag räknar ner för varje dag ska ni veta (Y)<3

Nej nu ska jag sitta här och låte min ilska rinna ur mig sen ska jag nog sova.
Morgon dagen??? Måster verkligen hitta på nått, hatar att bara sitta hemma och inte göra någonting.

Puuss!

fotboll

Jag är galet pepp på fotboll ikväll :D
SVERIGE MÅSTE BARA VINNA !!!!

Nu är mitt hår lite upp fräschat :) Känns skönt ..Men hon tog 0.75 cm på mina toppar och jag märker fan av det :(
Hoppas det växer sig lång igen.. Han ju tyvärr inte sola då mitt kort inte fungerade hos frisören så det tog lite längre tid än planerat.. Men jag får väl hoppas på fint väder istället :D

PussPuss

humor alltså

Denna lapp hittade uppsatt på kylskåpet imorse!!
Min pappa med humor säger jag bara xD
Han har liksom skrivit mitt namn på lappen och allting och påstår att det är jag på bilden! :P
Hur roligt kan man ha liksom?! :P



Onsdag !!

Godmorgon!
Magen är fortfarande skit :S Idag är det iallafall tänkt att åka in till strängnäs, men sarah ska ju tyvärr inte följa med längre. Men jag åker själv, har ju tid för klippning och allt. Och när jag ändå är där så ska jag passa på att sola lite ;)
Sen så är det snabba puckar hem för att duscha och fräscha till mig lite. För sedan ska ett helt gäng ner på slottspaveljongen och kolla på FOTBOLL och käka mat :D Jag längtar och sverige ska vinna !!!
Hela dagen kommer bli jättebra känner jag på mig (Y) om inte magen strular till det ännu mera förstårs :(



Nu måste jag fixa lite saker sen dra ner till bussen.
Puss<333

<3<3



TACK FÖR KVÄLL TJEJER  + SARAH !<3<3

filippa Bark pratar om sex

hahah hon är så himla rolig xD


daddy dj



Jag är party sugen ! ;)

huller om buller

Min mage ger sig verkligen inte !! :(  Har så himla ont, vet inte varför heller?! Ska inte sitta och beklaga mig mer här, för det lär ju knappast bli någon skillnad. Ska iallafall vara med tjejerna ikväll vilket piggar upp mitt humör :D känner mig så himla arg på allt och alla. vet liksom inte varför. Jag skriker och gapar som en jävla kärring. Dethär är inte likt mig alls!

Nu är jag ledig i 3 dagar vilket känns jävligt skönt ! Så imorgon ska jag och Sarah in till strängnäs och sola och mysa lite :) sen blir det klippning för min del ! Så morgondagen ser jag mycket framemot ! Midsommar är också planerad nu och det känns skönt :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva eftersom jag är så himla posetiv åt allting !! NOT ..
PussPuss

mycket magont och fullrulle !!

Började dagen med att gå upp från sängen..Struntade i frukost då jag hade jätteont i magen:( Cyklade 5 km för att komma till jobbet, påvägen så lyckades en stekel (insekt) komma in under tröjan och bet mig sjukt mycket så jag fick blåsor "/ Väl framme vid jobbet så var det lugnt hela dagen. Ville inte ha lunch heller då jag fortfarande hade ont i magen..Cyklade hem 5 km igen. Satte mig vid datorn och la in lite bilder på bilddagboken. Struntade i middag för att jag fortfarande hade ont i magen. Sen var det dags att åka ner till stan med mamma för möte. Men mötet var inställt så vi var inne i Mariefred en hel timma innan matchen började. Men tiden gick fort så det gjorde ingenting. Matchen var bra, Viljan vann med 5-2 .. Det kanske inte var det bästa men bra match iallafall :) Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.. Har fortfarande ont i magen och känner mig ensam. Kvällen lär ju inte bli mer upp piggande :S
Så ja, hej dö kväll och ingen mat..
PussPuss

målade naglar

Jag har målat naglarna och nu har jag så sjukt tråkigt!
Min mobil är sönder, vilket betyder att jag har min gamla som inte går att lyssna på musik på. Det gör mig riktigt depprimerad.. Jag är trött som ett djur och imorgon ska jag jobba fast jag vet att det inte kommer komma några kunder.
Alla jobbar liksom fortfarande och har inte tid med att kolla på konst på vardagarna :S
Jag vill gå och lägga mig fast kan inte för att det är för tidigt. Funderar på att flytta in i duschen..
Nej nu hoppas jag att sarah ringer snart<3


<3<3

trött trött trött ..
Sarah och jag kom i säng 4 imorse, och gick upp kavrt i 9 för att jag skulle jobba..
Ung och dum heter det inte så?!
Har jobbat hela dagen så nu är jag verkligen helt helt slut.
Min vecka är rätt så planerad.
  • Imorgon är det jobb igen och sen kolla på när a-laget spelar mot viljan :)
  • Tisdag ska jag jobba igen
  • Onsdag ska jag och sarah in till strängnäs och sola, och jag ska klippa mig
  • Torsdag vet jag inte än
  • Fredag är det midsommar
Hoppas verkligen det händer nått kul på midsommar :) Men jag har ju oturen med mig och ska jobba dagen efter "/ suck suck.. Men vad ska jag göra åt saker liksom.. Nu tror jag att jag ska krypa ner med mamma i soffan och kolla på en film.
PUSSPUSS


Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, hjärtat snabbar på.

bästa! <3

FILM -MARATON MED SARAH !
Vi har väldigt mysigt och kul måste jag säga..
Bara massa skit snack om sex, killar, känslor, jobb, vänner och ja ni vet allt ;)
Sarah och Alexandra goes wild !

min kväll är räddad

Det har slutat regna och Sarah kommer hit och gör mig sällskpa ikväll/natt.
Min kväll är räddad<3<3<3




det verkligen regnar nu

DET VERKLIGEN ÖSREGNAR JUST NU!
Jag ska liksom vara ensam hemma ikväll och jag kommer
vara livrädd om det ska regna såhär mycket då:(
Hoppas verkligen det slutar !!!

EM ikväll, Sverige mot Spanien ! :D Det missar vi inte ;)
Har köpt lite fläskfile och bearniessås och sen chips och
vindruvor och en cola som jag ska smaska med i min ensamhet.
PussPuss

lite klagande och lite bra

Jag hade verkligen planerat min dag att jag skulle åka in till strängnäs och sola lite och ta det lugnt :) Men nej så blir det inte, är total slut efter i natt och tror jag ska gå och lägga mig igen om ett tag.. Det kommer bli skönt med en riktig ensam hemmakväll ikväll! Funderar på att bara mysa ner mig i soffan och kolla på en bra film och så.

Kvällen igår var faktiskt helt okej :) Om Pontus håller sitt "vad" så ska jag ha 1000 kr av honom.. Du bli fattig lilla gubben! Och tack PE för att du skjutsade hem alla tjejerna i natt.. PÅ tal om ingenting.. Förstår inte varför killar ska roa sig att ta kort på sina håriga rövar med min kamera. När jag tittar på bilderna dagen efter så har jag minst en hårig röv från en kille på storbild. Tror ni jag tänder på det så är ni helt fel ute pojkar.

Mitt hår börjar fläcka sig igen :( Jag önskar bara slingorna kunde försvinna under håret så jag slipper skifftningar i grönt :S Jag ska liksom inte färga mitt hår förens den 11 augusti !! Det är liksom hur långt som helst kvar..Men blir det värre så får jag boka en tid tidigare..

vilket väder ! Jag bli sur och depprimerad.
Alexandra

barnvakt

Nu  är jag hemma.. Har varit barnvakt sen 7 imorse.. Var så himla mysigt imorse när både skruttisarna kom och la sig bredvid mig i sängen och gosade (a) Verkligen världens sötaste ungar är dem. Runt 8 gick jag upp med dem och så åt vi lite frukost och lyssnade på rock musik.. Då var det fart på ungarna vill jag lova ;) haha ..



Sen ritade vi och la lite pälplattor..Känns som om det var rätt mycket minnen från 1:an :) Sen så gick vi ut och lekte lite i trädgården och sen gick vi in och kollade på "Lotta på bråkmakargatan" .. Älskar den filmen... Medans de kollade så lagade jag pannkisar med grädde och sylt. De mumsade vi i oss snabbt för att sedan hugga in på den stora vattenmelonen ^^

Sen var det dags för småttingarna att sova lite middag så det blev lite saga och så.. Deras mormor kom också sen, så jag kilade iväg till bussen.. Ska strax hoppa in i duschen för att bege mig hem till Pontus på grillning/fest :) Ska bli riktigt mys, har mina tjejer med mig också! Alla är vi laddade för sanning och konsekvens xD eller inte ..
Först ska vi bara starta ett tredje världskrig med pierre och thomas.
Nej nu börjar det bli lite brådis.
Ha en bra kväll ! PUSS



en lång dag med ilska

Idag vaknade jag halv 12 :) var rätt skönt faktiskt! Satte mig vid datorn och sen helt plötsligt ringer Sarah: "Vi ska till sthlm NU, tåget går om 45 minuter!" haha jag satt liksom vid dator i undekläder och var inte alls förberedd:S Men jag fixade det och var vid läggesta 10 min innan tåget gick. Vi alla köpte biljetter och sen när vi kom upp ser vi tåget åka !! Tåg jäveln går 26 när den ska gå 28.. Vi blev så sjukt arga och började skrika och ha oss xD haha ..

Sarah's mamma Eva ringde iallafall sj och skällde på dem så vi slapp betala nya biljetter och så till nästa tåg. Väl inne i sthlm så kollade vi lite i affärer (typiskt tjejer) sen kollade vi på bio :) Vi såg "Brudens bästa man" tror den hette så ;) I vilket fall så var den jättebra :)

Sen så tog vi tåget hem igen och jag åkte vidare till strängnäs. Så nu sitter jag hos min faster.
Morgondagen blir till att vara barnvakt åt skrutt ungarna <3 Så jag lär ju bli väckt 7 imorgon bitti :P heja heja..

Tack för en trevlig dag mina tjejor ! Ni är bra och jag tycker om er <3

Ska nog dra mig till sängs snart!
PussPuss

sent

Har typ varit ute med 9:orna hela kvällen :) Riktigt mysigt med brasa och allting. Himla trevliga och härliga människor de är..Tänkte precis säga att jag kommer sakna de, men hälften ska ju gå på John Bauer så det är chill ! Mycket blandade känslor blev det också :S det är fan besvärligt att vara mänsklig. Jag borde få stipendium i årets "grin-pelle" xD Nej nu är jag mega trött. Hoppas på sol imorgon så jag kan få lite färg.. God Natt <3

min bror och jag


Syskonkärlek<3<3<3

Idag slutade bror min 9:an :) Allt var hur fin som helst och jag grina som en gris i kyrkan.. Madde och Siri fick ge mig en tröstande kram :) Tack! Kören sjöng fint, killarna var jätte stiliga i kostym, alla gamla lärarna var med och allt var blandade känslor. Mest synd tycker jag om Lojsan :( Hon var verkligen hur ledsen som helst stackarn. Men gumman det kommer fixa sig, du kommer strivas i din nya skola. Dethär är en del av livet och alla klarar av det ! Tro på dig själv<3

Efter en mycker fin skolavslutning så var det att skynda till jobbet!
En lunch på 60 personer körde jag och antonio helt själva.. Det var stress men vi klarade det galant.
Skönt med tre lediga dagar nu.. tyvärr ska det ju regna så jag får väl vänta på mitt sommar dopp (a)

Eftersom 9:orna har slutat så ska dem ju såklart ha fest .. De hade först ingenstans att vara.
Men helt plöstligt säger mamma och pappa att alla kan festa hos oss !! Haha så alla 9:or kommer hem till mig ikväll på party. Dock ska dem vara ute i kåtan (trähus) så jag får väl gå ut och kolla till alla små alkisar sådär runt 12 tiden ..
Kameran ska med för dethär kan bli kul xD haha ..

Annars kommer kvällen vara lugn för mig.. Blir väl att sitta vid denhär burken som vanligt.
Finns inte så mycket annat att göra.

Nu ska jag gå ut och hjälpa mamma och grilla :)
Kram Kram ..

sanning eller konsekvens

Trodde jag skulle vara död imorse eftersom jag satt uppe halva natten..men inte alls faktiskt! Jag var glad och sprallig och flög ur sängen 08.45 . Inte dåligt va?! Dagen har varit bara bra, full fart på jobbet med mycket kunder. första dagen jag tyckte det varsådär riktigt kul att jobba .. efter 2 år börjar man tröttna lite faktiskt, men vad gör man inte för pengar liksom? Cyklade hem med slem-fabian idag .. fråga mig inte varför :P Lyckades hitta honom på vägen någonstans. höhö..

Beställde "elaka versionen av sanning eller konsekvens" igår :D så kul ska vi minsann ha på fredag !
Men det får nog bli lite alkohol innan vi kommer igång med dem här grejerna xD haha ..
Det är inte till för ungdomar under 16 år och det står att man helst ska vara ohämmad ;) haha ..
Några exempel :

 "sanningar":
"beskriv med ord hur du gör när du onanerar"
"när hade du sex senast? med vem?"
"vem skulle du helst ha sex med i det här rummet?"

"konsekvenser":
"säg en elak men ärlig sanning om varje deltagare"
"ta av dig till underkläder och smörj in din kropp med hudlotion så sexigt du kan"
"välj en person du tycker om, jucka mot dennes ben som en hund och låtsas få orgasm"
"låt gruppen välja en person, lägg dig över dennes knä i underkläderna och låt honom/henne smiska dig hårt 5 gånger" "kyss personen mitt emot och beskriv sen upplevelsen med ord"

Någon som har spelat det?!

Nej nu ska jag kila iväg och fixa naglarna mina.
Puss♥




kan inte sova

alltså jag är fortfarande upp !! kan verkligen inte sova helt seriöst. Jag går i högvarv .. denna natt är en mycket bra natt! Helt ensam i mörkret vid datorn. jag gillar dethär :D men problemet är att jag ska jobba imorgon .. men vafan lite trötthet får jag väl stå ut med.. kanske går och lägger mig om en timma eller två ;) bäst att passa på när mamma sover. skulle hon komma på mig nu så skulle jag få datorförbud resten av sommaren.. schhhhhh...

sent

nej nu sitter jag alldeles för sent uppe ! ;)
har liskom jobb att sköta imorgon!!!
GOD NATT MED ER !<3

seg dag

Jag blir så arg på min bror..
När pappa frågar om han har gjort chicken wings i micron så
säger han att det är jag ..
Sen så skyller han på mig fast jag ens aldrig har gjort
några jävla chicken wings i micron.
Jag gör liksom mina i ugnen för att det är godare.
Sen när christoffer kommer in frågar jag varför han ljuger för pappa.
Då säger han att han har gjort chicken wings i micron men det var
inte han som skitade ner den..
Men hur fan skulle jag kunna ha gjort det när jag liskom inte ens
har gjort några i micron ..
så trött jag blir !!!

Dagen har gått grymt segt.
Cyklade först till jobbet som jag gjort nu i 2 dagar :)
Började kl 10.00 och tänkte att idag blir det väl iallafall några kunder.
Icke sa nicke inte en enda kund kom :S
Så jag och chefen har liksom suttit och kollat på youtube klipp xD
Känns rätt bra att åka till jobbet och kolla på youtube och sen få lön för det ..
Så sjukt egentligen.
Fast lite duktig var jag också ;) Vi hade en beställning på 60 mackor till ikväll.
Så dem fick jag göra.
Jag rullade 120 ostskivor. De ni !!

Imorgon blir det jobb igen..
En lunch på 25 personer som jag ska ta själv .
Vi får se hur det går.
Onsadgen blir dock ännu värre, lunch på 60 personer.
Men då får jag hjälp av Antonio!

Nu blir det one tree hill som vanligt resten av kvällen !
Puss och Hej ! <3


varmt

Jobbat idag :)
Sarah var med från 12 så det var extra roligt..
Bara 3 dagar kvar nu då .. hejaheja.
Sen kollade vi på a-lags matchen .. Mariefred vann, vilket var super (Y)
Träffade också massa trevligt folk.

Sommaren är här och jag älskar det <3



 Jag sitter vid fönstret i mitt rum
och blickar ut över stadens alla ljus
där går du och tindrar som en stjärna


min värld rasar samman

jag orkar snart inte mer.
kan du inte bara fatta att jag är inte intresserad av att ha dig i mitt liv när du håller på som du gör.
allting är förstört pågrund av dig, just DIG!
all min ilska läggs på den jag älskar mest och som verkligen inte är värd det.
jag hoppas jag slipper dig snart.
det brinner i huvudet bara jag ser dig ..

tokigt bra röst och fina låtar

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=user
http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc

Jag har gåshud så jag dör .. hennes röst är helt oslagbar!
NI MÅSTE LYSSNA !


lite blandat

Födelsedagen var rent helvete fram till 1 :(
Men det fixade till sig när Emil kom och hjälpte mig och piggade upp mig lite !
Tack gubben <3
Sen så kom ju tjejerna och då blev allt underbart..
Det var tänkt att det skulle vara några tjejer bara,
men eftersom mina vänner överraskar mig med lite killar så blev det full fart på mitt hus ..

Har aldrig sett en fest med så mycket drag på bara 8 personer xD
hahaha ... en sak är säker, jag ska aldrig mer dricka i mitt hus :S
Jävla svinstia var det ! Dem skulle bada och basta i natt vid
3 tiden och jag sa nej såklart..
Men någon liten filur hade tydligen lyckats få på bastun så
när jag kom ner i morse så var bastun på och badrummet helt galet varmt ..
aja i vilket fall som helst så blev kvällen bra tillslut.
Vill tacka mina underbara vänner för att ni finns <3





Idag har jag varit världens hurtigaste ;) Men jag orkar inte ta min historia ..
Har gått många promenader iallafall xD höhö..

Måste ta mitt första dopp snart !!!! Har inte gjort det än och det är helt sjukt :O
Någon som är PÅ!?

Imorgon börjar arbetet .... 4 dagar i sträck ska jag jobba nu ..
Men jag får ju pengar så vafan :P

Nu blir det lite chill med chips och cola.
Puss♥

DÅ VAR MAN 17 ÅR

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR, JA VISSAT SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR .. ETT FYRFALDIGT LEVENDE FÖR MIGSJÄLV..
HURRA HURRA HURRA HURRRRRRRAAAA !!


Ja då var man 17 år och har sjungit för sig själv :)
Känner inte direkt någon skillnad, men det kanske kommer :P
Vem vet?!?

Nu ska jag sova ! God natt ♥♥

pontus tar studenten

Shit STUDENTEN ALLTSÅ!!
Så galet coolt och kul .. Jag vill ocksååååå .......
Och pontus var så himla fin idag, ditt leende strålar verkligen över land och hav <3
Du är så bäst!!


Tack för en underbart mysig kväll hemma hos dig
med all släkt och vänner och god mat!

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och har super tråkigt !
Funderar på att se lite one tree hill och sen sova så jag är pigg imorgon :)
Fyller ju faktiskt år om 46 minuter :D höhö..

PUSS



Strålande väder

Vaknade upp till strålande väder :)
Dethär börjar nästan blir FÖR BRA!
Men klagar gör jag absolut inte .. jag älskar dethär !

Ska snart hoppa in i duschen eftersom mitt hår dryper av fett..
Fräsch jag vet :S haha not ..
Ska sedan åka till till strängnäs för att se när Pontus springer ut :D

Nu är det dags för duschen ..
Ha en trevlig dag!
AlexandraDiana

studenten och snart födelsedag

Mamma och jag kom precis hem från stan :)
Nu är allt färdighandlat till min födelsedag, eller några grejer kvar..
Men dem tar jag imorgon.. Shit jag kommer göda mina älsklingar med massa gosaker<3
Men det är ni värda eftersom ni alltid ställer upp för mig när det behövs.
Jag längtar, ska bli så mys !<3

Dagarna går så himla fort, men ändå så himla långsamt :S
Hur nu det kan komma sig?! xD haha ..
Vädret är på topp, jag är på topp och imorgon ska jag på pontus student :D
Shit vad coolt, jag vill också ta studenten ..
Men jag har ju dock 2 år kvar :P



På söndag börjar mitt sommarschema inför jobbet :)
Måste passa på nu att bara njuta för sen blir det arbete resten av sommaren
med några lediga dagar här och var.

Räknade också ut att det bara är 27 dagar kvar till KÖPENHAMN!!
Calle,Fidde, Erik, Christoffer, Andreas, Sarah och jag ..
Värsta gänget alltså .. Ska bli så kul :D:D

Nu ska jag äta mozarella med tomat tillsammans med mamma
som jag har varit jätte arg på idag!!!
Men vi är sams nu iallafall ♥
Puss&Kram

helgrillad i denna värme

Är fortfarande sjuk :S
Jag börjar fundera på vad detta är ?!
Hes, hostar och super förkyld sen 3 veckor tillbaka :(
Vill vara frisk nu när det är så fint väder !

Vaknade halv 12 imorse av att min gudmor kom in i huset och ropade "HEEEEJ"
Så det var bara att pallra sig upp får att gå ner och kramas :)
Träffar henne inte så väldans ofta så det var mysigt ..
Hon är ju trottsallt min gudmor <3

Låg ute och solade i en timma sen så var jag tvungen att springa in för att inte dö av värmeslag..
det går liksom inte att ligga ute i den här hettan..
man blir ju fan helgrillad xD
Så jag satte mig här istället .

Men nu ska jag ner och äta lite lunch :)
PUSS

MAGONT

Dagen var perfekt ända fram tills vi tjejer kom in till stockholm :(
Jag fick sådana jävla magsmärtor som jag inte haft på länge ..
Känndes som om jag skulle vika mig på mitten ..
Så jag satte mig på första bästa tåg hem igen ..
Känns ju så jävla kul när man såg fram emot det och allt :(
jävla skit säger jag bara .

nu sitter jag iallafall hemma helt själv :)
så himla skönt att bara vara helt själv..

ska nog kolla på lite one tree hill som vanligt <3



NI ÄR BÄST ! <3<3

mycket saker händer just nu

Vaknade igår morse av att jag hade 20 sms missade :P
Alla var från knas-Kim ;)
På varend sms stod det "jag älskar djur!<3"
haha vad kul man kan ha alltså..

Har aldrig sovit så länge som jag gjorde igår:O
Jag har sovit som längst till 10 på morgonen och igår
kom min mamma in och skakade på mig vid kvart över 1..
Det är helt sjukt :D haha .. men jag behövde nog den där sömnen.
Väl uppe så åt jag frukost ute i solen och sen solade jag i 1 1/2 timma :)

Sen begav jag mig in till eskilstuna där vi mötte upp klassen på torget ,
för att sen ta bussen ut till ekängen där vi hyrt lokal :D
Jag måste säga att jag diggar min klass, vi hade så fruktansvärt kul allihopa..
Alla va rå packade och typ 90% spydde mot slutet xD haha ..
men kul hade vi som fan ..
vad säger ni, fest på mitten av sommaren igen??!

och nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå snabbare:)
Ska in till thomasgymnasiet för att möta upp alla bruder .. sen ska vi dra till sthlm för att röja lite ;)
haha nej inte riktigt kanske , men nästan :D

Ni måste ju medge att ni är lite avundsjuka på mig som har sommarlov :D??!?!
Det är galet skönt iallafall ..

PUSS&KRAM !<3

en lång dag!

Gårdagskvällen/natten var ju inget direkt att klaga på ;)
Jag är förvånad av mig själv att jag fortfarande står på benen..
Imorgon är det iallafall klassfest sen är det väl rätt lugnt hela veckan fram till Fredag då jag fyller 17 :)
Jag kommer ha alla mina älsklingar hos mig så det kommer bli en underbar födelsedag.

Cyklade ner en sväng på stan med Sarah idag ..
Var så himla mysigt att bara gå runt och prata med dig.
Skulle aldrig klara mig utan dig gumman !<3

Blev bjuden på studentskiva på Torsdag till min vän pottan :D
Det var galet längesen så det ska bli trevligt att komma !

Jaha vad ska jag göra imorgon då när alla går i skolan?:S
Haha jag kommer gå mig själv på nerverna.
Vill hitta på nått, jag vill ha sällis..
Men det är inte så långt kvar nu tills alla blir lediga.



Jag önskar bara denna tid var över
Jag vill bara krama om dig och ta del av din glädje
Men jag är så jävla rädd för att jag aldrig någonsin kommer få ta del av den igen.

bästa lärarna



Mina lärare är verkligen dem bästa och skönaste lärarna man kan ha !
De hade gjort ett litet uppträdande till vår skolavslutning där dem skulle
representera deras musikstil när dem var unga.
Jag verkligen älskar dem! <3

<3

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HARTAGIT STUUDENTENN .....

Inte riktigt än ;) Men år 2010 då jävlar !


RSS 2.0