barnvakt

Nu  är jag hemma.. Har varit barnvakt sen 7 imorse.. Var så himla mysigt imorse när både skruttisarna kom och la sig bredvid mig i sängen och gosade (a) Verkligen världens sötaste ungar är dem. Runt 8 gick jag upp med dem och så åt vi lite frukost och lyssnade på rock musik.. Då var det fart på ungarna vill jag lova ;) haha ..



Sen ritade vi och la lite pälplattor..Känns som om det var rätt mycket minnen från 1:an :) Sen så gick vi ut och lekte lite i trädgården och sen gick vi in och kollade på "Lotta på bråkmakargatan" .. Älskar den filmen... Medans de kollade så lagade jag pannkisar med grädde och sylt. De mumsade vi i oss snabbt för att sedan hugga in på den stora vattenmelonen ^^

Sen var det dags för småttingarna att sova lite middag så det blev lite saga och så.. Deras mormor kom också sen, så jag kilade iväg till bussen.. Ska strax hoppa in i duschen för att bege mig hem till Pontus på grillning/fest :) Ska bli riktigt mys, har mina tjejer med mig också! Alla är vi laddade för sanning och konsekvens xD eller inte ..
Först ska vi bara starta ett tredje världskrig med pierre och thomas.
Nej nu börjar det bli lite brådis.
Ha en bra kväll ! PUSS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0