-

We say goodbye in the pouring rain!


Brorsan fyller 18 år!

Ja hon är 05.59.. Jag har haft en mardrömsnatt! En av de värsta nätterna i mitt liv och jag hoppas dethär var absolut sista gången. Aldrig mer att jag tänker gå igenom skiten.. Men nu när jag vaknade så mådde jag bra igen och jag är faktiskt rätt så pigg..

Vill gratulera min älskade bror som fyller 18 år idag! Åh jag minns hur kul det var, 2009 var nog det roligaste och bästa året hittils.. Men han har hela sitt år framför sig som artonåring. Ta vara på det. Jag älskar dig!♥



Dags att kika på vad man ska sätta på sig idag, men det blir nog mjukiskläder! puss!!

glömde visst bort!!

okej jag tar tillbaka det där med att inte gå ut innan den 25 december.. Kom på att bella fyller 21 år och jag ska på födelsedagsmiddag och sen utgång med södertälje gänget.. Madde och resten!! Så en lördag till sen är det stopp! :)

Lite av varje

åååh äntligen hemma!! kom hem från jobbet 16.50 och drog och träna 16.55.. Snacka om stressad tjej! Men jag han och nu har jag tränat dubbelpass. Kan ju nästan kalla det trippelpass då jag tar mig fram och tillbaka till träningen med alla dessa kläder.. Ni skulle skratta om ni såg mig ;) men det är ju svinkallt så vad ska man göra..
Fick någon slags lust att laga lite mer rolig mat ikväll..så det blev chili con carne!!tog lite tid men nu är det klart och jag har nästan ätit färdigt. riktigt smarrigt! Har ju mat för resten av veckan kan man ju säga.. tjoheej!

Jag har bestämt mig för att inte gå ut på krogen förens den 25 december.. den ni! Kommer få danssug, men och andra sidan så har jag så mycket annat jag kan pyssla med nu på helgerna.. Som att julbaka, åka iväg och handla julklappar, träffa människor som jag inte annars hinner träffa, och förhoppningsvis flyttpacka en hel del.. Kanske en tjejkväll utan utgång? vad sägs om det mina rara?!

nej om man kanske skulle hitta på någe kul innan sovklockan ringer, börjar 07.15 imorgon! då äre mörkt ute och då sover jag. isch! Men får väl lunka till jobbet.. slår nog på stort!! mjukiskläder ...
Men ni får ha en trevlig kväll, puss o kram!!





Finns ju ingen snyggare kvinna än shakira! Ingen är ens i närheten.. När jag såg henne live höll jag seriöst på att dö, för det var nog det häftigaste jag sett.. Hamnade i någon slags koma och pratade inte på en hel timma efter konserten. Dock var jag bara 10 eller 11 år då. Men hon finns fortfarande kvar som mina absoluta favoriter och hennes låtar är fantastiska. Hennes musik är verkligen den som hängde med mig under hela min uppväxt. och den har ju varit som den har varit, inte den lättaste alla gånger.. Så mycket minnen speglar sig i hennes låtar. Men nu känner jag bara styrka när jag hör dem, jag har ju ställt mig på egna ben och verkligen arbetat mig upp och förändrat hela mig själv med tiden.. och för första gången på 7 år mår jag så himla bra, det kunde inte bli bättre än såhär!! men jag har fortfarande saker att bearbeta och arbeta med, men det kommer med tiden.
jag är stark och stolt över hur jag lyckats förändra mig själv från då till nu!




Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå....

Och så var det Måndag igen... alltid lika segt att komma igång! Men jag vet att så fort man kommer iväg till jobbet så kommer man bli pigg. Har ju saknat alla efter helgen också!!
Min adventsljusstake är tänd, min stjärna är tänd och massa andra ljus är tända. Såhär lite måndagsgos!
Nu ska jag bara försöka trycka in ett stort julbak där jag ska baka massor av gosaker. Handla julklappar finns också kvar på listan. Jättekul men otroligt tomt i plånboken kommer det bli "/ ...

ikväll är det åter dags för hård träning.. världens skönaste!
nej då var det roliga slut, dags att göra sig klar. puss!!


Första Advent!




Kalashumör!

Jag är så glad så glad så glad att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv just nu!! Hade velat haft en bakfull pojkvän i min säng som jag kunde pyssla om, men den enda som ligger i sängen är lilla tyson och han är då inte bakfull utan tokgalen..
hade det helt underbart hemma hos mamma och pappa där vi har firat min 18 åriga bror med hela släkten. Massa tårta har jag ätit och myst massor med mina kusiner.

Kom på att det var första advent idag också, herrejösses! Julen närmar sig, kalasmysigt.. Så ska nog kila ner i förrådet och hämta julsakerna. Det ska vara tomtar överallt och framförallt ska adventsljusstakarna fram i fönstrena. Ska laga en god söndagsmiddag också hade jag tänkt mig. härliga bananer!

Hörs lite senare, puss!!











Livet är fan underbart!

lalalala tiden räcker aldrig till

herrejösses klockan är alldeles för mycket!!! jag förstår inte hur jag kan sova så fruktansvärt länge nuförtiden. Har jag gått i någon ny ungdomsdvala eller?! är iallafall stressad för ska iväg och göra det jag älskar! synd att jag missar julmarknaden idag, det är ju lite av en självklar grej man går på varje år om man bor här. Men jag får bannemej skylla på att jag sovit bort tiden jag hade för att gå på den. skräll!

Skulle ta ansiktskräm och var så stressad så råkade trycka ut halva burken.. bra jobbat alex! Hade all kräm i handen och jag bara " jahaa och vad ska jag göra nu?!" .. nej dags att kila nu! puss




Nu kör vi rockkväll med en liten touch av läder!

 

Vad jag har gjort idag? Ätit mc donalds och sovit hela dagen.. För 30 min sen satt jag fortfarande i trosor och mjukiströja och tänkte att nej nu fan får snart någon komma och sparka mig i arslet. Jag är helt väck idag alltså. Men jag hoppas på att komma igång snart igen.
Men det känns som jag kommer frysa ikväll..strumpbyxor!

Men klär man sig dumt så kanske man får skylla sig lite själv. Men jag kände för att ha kjol idag, det var länge sen. nej nu måste jag kila iväg och träffa tjejerna och sjunga singstar. puss o kram!


han är ju så bra, så bra, så bra, så bra.. jaaa det finns inga ord!


dags för fredagsaction!

Vilket julaftonsväder vi har! :D Hoppas verkligen det är såhär när väl julafton kommer...
Fredagar på jobbet är så himla mysiga, barnen är extra mysiga och vi gör extra mysiga saker. Jag tog 6 barn med mig ut och åkte pulka idag. Jag skulle aldrig börjat åka med en unge för sen ville alla att jag skulle sitta med i deras pulka. Jag var totalt genomsvettig där ett tag. Det är himla jobbigt att åka pulka, tror jag glömt bort det.. men ack så mysigt..

På rasten när jag kom in i personalrummet så stod det en fet tårta med vit marsipan och choklad.. Jag kunde självklart inte hålla tassarna borta. Och ååååh så god den var..

Nu är jag äntligen hemma efter att ha jobbat och köpt två olika magmediciner, så nu är jag utrustad ifall magen dummar sig. För den har nämligen gjort det idag igen. suck..
Har precis kastat i mig revbenspjäll och sallad och nu är det dags för duschen. Tjejerna kommer snart! :)
Ha en trevlig fredag alla rara, puss!


Var dig själv, världen älskar original!

Underbara fredagmorgon! Vaknade på rätt sida och jag har fått sova rätt så skapligt. Lyckoruset dundrar i kroppen eftersom det är fredag och löningshelg.
Men alldeles nyss fick jag läsa om ett evenemang där man ska hedra barnen som ligger på sjukhus under julen, genom att skänka gåvor och slå in paket.. Alltså kan ni tänka er själva att få ligga på ett sjukhus förmodligen väldigt sjuk, över julen?! Vilken smärta jag fick i mitt hjärta. Vilken mardröm!!
Åter igen är vi där igen.. Jag svär ibland när jag är påväg till jobbet för att vädret är så emot mig. Snön är överallt och jag blir 1 minut sen till jobbet... Men varför kan jag inte svära åt att barnen inne på sjukhuset inte ens får leka i den snön? åh nu tänker jag för mycket, jag är glad och ska vara glad..ska inte gräva djupare i detta, men jag ska ha mina tankar på dessa barn. Jag önskar jag kunde rädda hela världen ibland.

Efter jobbet dyker det in tre eller fyra tjejor hos mig! Ja ni kan ju bara tänka er vad vi ska göra, juste...snacka skit och dricka vin! :) Sen har vi nog sådär hundrafemtio alternativ för kvällen, likabra att vara välutrustad. haha! Men utgång blir det iallafall. Klackarna i taket!

Have a nice day! puss


haha ja, pusspuss!

Jag ska personligen söka upp mannen!





Jag flippar i hela kroppen när jag ser honom, hur snygg och charmig får man bli?! tror aldrig jag blivit så galen av en kille som jag inte känner. Nej man kanske ska ta sig en tripp till södertälje i helgen ;)

Ljudet av ett annat hjärta

Är det något jag tycker om är det gyllene tider. Det är sommar för mig! Såfort jag hör en låt så får jag minnen från sena sommarnätter eller galna sommarfester. Finns ju inget bättre. Jag minns i somras när jag, elin, alex, jessica, jocke och danne låg i lotten från två på dagen till typ åtta på kvällen. Vi hade med oss påsar fulla med is och dricka i mängder. Solen stekta fruktansvärt och brännan var inte skön den kvällen. Åh jag skulle vilja kunna ta tillbaka vissa stunder som den. Tur att vi har fått egenskapen att kunna minnas. Man lever ju oftast på fina minnen!

Har nyss kollat lite på sökningen till kalmar.. det är 2 veckor kvar sen får jag svar! Och det ser grymt ljust ut. Knappt några alls som sökt nu till våren och eftersom jag bara låg 4 reserv i förra sökningen så kan jag ju nästan ropa hej kalmar här kommer jag :D .. Ja det går mot ljusare tider och jag längtar verkligen. allt ska bli så kul, och framförallt att komma ifrån den här staden..

Imorgon är det fredag och jag säger bara, jag ska absolut inte ta det lugnt! det sista jag ska göra, det sista jag ska göra hela helgen. tänker köra på tvådagars utan tvekan. jag är så less på allting så måste roa mig lite känner jag. eller less är jag inte, men jag hinner inte med allting jag skulle vilja göra. jag hinner inte träffa mina vänner, jag hinner inte ta hand om mig själv, jag hinner inte träffa min familj etc.

Nu ska jag fixa med mina naglar så de blir jättefina tills imorgon.

puss!


Kors i taket, jag i baggy-jeans.. det händer inte ofta! vet inte varför jag inte är så stort fan av det, på andra tycker jag det är skitsnyggt men jag själv känner mig som en trasdocka. jag trivs bättre i tighta jeans och har väl alltid gjort. men de ligger där i lådan och blir använda ibland iallafall..

luddiga tankar

Det har runnit över och jag är ledsen. pågrund av dig! Jag förstår inte att det är roligt att trampa på mig och vara elak? Hoppas verkligen du blir lycklig av det!! För du lyckas verkligen och det skadar mig!

jag har alltid varit sådan att jag tar alla människor i första hand och mig själv i andra då jag bryr mig så överdrivet mycket om folk. jävligt onödigt måste jag säga. Men det spelar ingen roll om det är någon jag känner bra eller bara litegrann, jag ger allt jag kan och finns till hjälp om det skulle behövas. Och visst kan man väl tycka att det är en bra egenskap att rå om människor, nära eller inte. Men det bär också nackdelen själv. Alla människor ger inte alltid tillbaka utan glider omkring på den där omtanken och människokärleken. jag tror varje gång det är mitt fel, men jag ska bannemej sluta med det. För gör jag goda gärningar så kommer det springa ikapp mig i framtiden om de inte gör det nu. jag tänker fortsätta precis som jag gjort förr, för det är så jag är. Men jag ska istället sluta lägga det dåliga på mina axlar. Om det är personen i fråga som är elak, varför ska jag må dåligt över det?!

Att börja inlägget såhär är väl kanske inte det roligaste. Jag kanske borde deletat?! Men jag bara kände att jag behövde skriva det och nu mår jag redan lite bättre. Det är redan Torsdag och idag är det löööön, himla skönt! Tiden går verkligen för fort nu. Veckorna är planerade och dagarna räknade. Det är bara massa skoj.

om 2 veckor, jag kan inte hålla mig av spänning!
ha en bra dag i snövädret. puss


Il cattivo

Ser man på, ser man på..förkylningen börjar närma sig tror jag! ytterligare en anledning till att jag får dricka ännu mera te. och mysa med ännu mera täcken och filtar! dethär kan ju sluta bra ju.

det blir förmodligen strängnäs efter jobbet om det går som jag vill.. annars får det blir en annan dag. har tunghäfta idag känner jag, eller rättare sagt. Jag är sketigt morgontrött. nu ska jag dra på mig så mycket kläder så jag väger lite när jag ska gå ut. man vill ju inte riskera att blåsa bort och saknas på jobbet.

"Flicka försvann i blåsten" Ingen titel jag skulle vilja hamna under precis. ta hand om er och glöm inte att ta vara på era nära och kära. En människa finns aldrig föralltid och man äger heller inte en utan man lånar han/hon för stunden.

puss!


The last song

Vilken underbar film,men hemsk! jag är totalt rödgråten.. Vi har båda två suttit och grinat ihjäl oss i soffan! Man ska verkligen ta vara på det man har, innan det är försent. Att förlora en pappa måste vara en mardröm.

Jag undrar om det finns sådana killar? Killar som verkligen respekterar och är omtänksamma om tjejer? Filmkärlek får mig att må så fruktansvärt bra. Finns det?! Jag kan få tro att det finns iallafall, det gör mig lycklig!



Att en annan människa kan lyckas få en att känna att man iprincip kan flyga. Jag vet hur det känns, jag har känt sånt kärlek en gång! Och jag kommer aldrig glömma känslan.

Jag vill vara chokladbrun

Det låg en byråknopp på bordet som en tjej plockade upp.
Jag: Kan du säga knopp?
Hon: Schnopp

världens gulligaste 2 åring!

Haft en kanondag! Slutade 4 idag, rena drömmen.. Ska äta en knäckemacka med ost nu och sen ska jag byta om för afrodans.. Ska tydligen få middag ikväll, serverad hoppas jag?! Bortskämd man blir. Det värsta jag vet är att laga mat åt sig själv. Hur kul är det att laga en portion? och hur kul är det att äta själv? så ikväll blir det lyx!

puss!


jag lääääängtar!!!

Tisdag

Idag var det en sånhär dag där sängen var såhär extra mysig och jag verkligen inte ville lämna den! Men det var bara att ta sig upp tänka det blir lättare under dagen, det blir lättare under dagen, det blir lättare under dagen..
Idag är jag såhär extra frusen och då blir jag ju verkligen varmare av att tänka på att vi ska vara ute från 8.00 idag.

Ikväll ska jag träna och sen ha myskväll med min särbo.. nu måste jag kila, puss!



På egna ben, på egen hand
Du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg
..

-


enkel, komplicerad


Jag siktar mot toppen!!!

Taxinge julmarknad var jättemysigt! Från början bestämde vi att vi skulle fika i slutet men ingen av oss var sugna efter att ha gått och smakat på allting. Drack glögg och åt brända mandlar, jaa det var himla gott i munnen! Duktig som jag är handlade jag inget mer än "kärlekste" som det så fint heter. och nej jag handla inte det bara för att det hette kärlekste utan det är kanongott och det visste jag redan sen förut. Går inte att få tag på det på så många ställen så man måste passa på, 40 kr fattigare.. haha!

Jag var så himla sugen på att köpa hem massa fisk, korv,bröd och ostar. Men när ska jag hinna äta det? Så det blidde inget sånt. Resten av kvällen vara det bara massa mys.. Ja söndagskvällar i mitt hjärta!

Idag har jag jobbat och tränat dubbelpass, skönt att vara i rutin igen. Magen verkar än så länge säga okej till detta! De ska komma några sotargubbar hit den 7/12 och kolla alla ventiler, luftsystem osv. Någon rutinkoll de gör på alla lägenheter. Så jag har precis mailat de om att jag har en galen kissemiss som gärna smiter ut när man öppnar dörren. Tänkte att det kanske var bäst att varna de så de slipper springa tre trappor ända ner till bottenvåningen. Jo han har ju lärt sig att det finns fler våningar så kommer han ut så är det kört. Då är det bara att kuta tre trappor.
Måste hitta barnvakt åt honom när jag åker utomlands, någon som vill låna odjuret en vecka i början av januari?

Nej nu har jag massa saker att fixa så måste kila min väg. Trevlig kväll! puss!




västenbottenostslax med pressad potatis och sparris, goooooott!

världens bästa bror!

världens bästa och snyggaste evelina!

skål!

Evelina: - Alexandra GILLA!!!

pelle, tjockis

hahah dessa två alltså

sötnos vad du passar i orangekeps och uppknäppta byxor!

Taxinge slott

Alexandras favoritställe!

det får vara bra nu för ett tag, orkar inte lägga in fler!


I'm ready to go right know

Det vart sent igår! Massa skratt, dans, larv, starkvinsglögg, vin, cider, öl, god mat, chokladbollar, kladdkaka med smak av pepparkaka. Med andra ord en jävla kaloribombskväll ;)
Är ovanligt pigg för att vara dagen efter, men magen bråkar och stökar tyvärr.. Men där får jag verkligen skylla mig själv!
Hela gänget här håller på att göra sig iordning för att åka på julmarknad medans jag fortfarande sitter här i mjukisar. Men som sagt tar det mig 5 min när jag väl börjar men det verkar inte de fatta eftersom de tjatar på mig att jag ska göra mig färdig.

Julmarknad i taxinge idag, uuuurmysigt kommer det bli! Jag är lite ledsen att det inte snöar dock.. Jag vill inte att det ska vara höstväder utan riktigt vinterväder. Men det blir nog mysigt ändå.



vi har kul tillsammans med vuxendrickan!!!!





JAG ÄLSKAR ER!

Lördag

Kvällen igår var kanon! Jättegod mat, härliga människor och massa skratt. Dock fick jag värsta magkatarrs anfallet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Gjorde så fruktansvärt ont!!! Men som tur var hade katri min receptbelagda medicin och anette någon annan snabb verkande tablett för magen. Så efter att jag tryckt i mig tabletterna så var all smärta borta inom 20 minuter. Tur för annars hade jag varit tvungen att åka raka vägen hem.. Åter igen, mina arbetskollegor är helt underbara! Jag kommer gråta ihjäl mig när jag ska lämna de och barnen. Fy det kommer vara min mardröm..

Idag är jag faktiskt lite bakis, och huvudet är inte kompis med mig. men har petat i mig två alvedon så nu börjar det släppa. Ska nog försöka sova en stund och sen hoppa in i duschen innan evelina kommer. Vi ska skratta ikapp och dricka vin ikväll minnsan. Åh jag har saknat henne!

Hoppas det snöar massor imorgon!!!!
Nu ska jag vila, puss!


Hela havets stormar

Fick sluta tidigare idag också eftersom vi hade så himla några barn! Men det var bra för då hinner jag göra mig iordning utan att stressa.
Vi har haft så himla mycket fredagsmys med barnen idag, och nu på eftermiddagen så körde vi Hela havet stormar.. Killarna tyckte det var urkul! Det fick mig att minnas för några helger sen när jag och grabbarna i strängnäs körde det. Snacka om att jag var rädd, alla var skittaggade och både stora och långa. En knuff och jag flög åt fanders. Så där var jag inte kaxig och åkte hellre ut än att slåss om en stol mot en kille som bara var ute efter att kötta. Men kul var det!!

Har tryckt i mig en halv chokladkaka med smak av dumle. Riktigt gott, men nu får det vara stopp så jag orkar maten ikväll.. Vi ska få fläskfilé inlindat i bacon, rotfrukter, klyftpotatis och massa såser..och till efterrätt blir det tiramisu. Min favorit!
Kvällen kommer verkligen bli kanonkul med alla dessa underbara, snygga, roliga, knäppa och goa tjejer.

Jag har tänkt lite idag för ovanlighetens skull. Man träffar människor vissa stunder i sitt liv som kommer in i livet vid fel tillfälle och som man helst skulle vilja återförenas med flera år senare. Människor man vill ge allt till men det funkar inte för stunden. man passar helt enkelt inte nu och möjligheten finns inte. Skulle vara grymt coolt om man sågs i framtiden och det bara blev som ett pussel. Livet är allt bra konstigt och gåtfullt men ändå är det så himla lärorikt.
Men nu ska jag sluta tänka för ikväll ska jag dricka vin :)
Men lagom, inget fyllehysteri här inte. Bara lite dans på bordet med kollegorna kanske ;) ha ha..

Ni får ha en bra fredagskväll allihopa!! puss


September – Mikrofonkåt

Nu sticker jag!


Tjejkväll med bästa kollegorna!

Godmorgon, äntligen fredag! Alex ligger och sover i min säng så gott, för hon är tydligen ledig helt plötsligt. Hallå varför kan inte jag också få vara det?! Men icke, så nu sitter jag här och äter frukost själv och ska snart kila iväg. Slutar som vanligt vid halv5 och då ska jag snabbt hem och göra mig iorning för kvällen.

Det ska bli tjejkväll med bästa arbetskollegorna!! Vi ska äta jättegod mat och efterrätt och dricka vin och öl och fira anette som fyllt år. Det kommer bli en jättemysig kväll tror jag eftersom jag älskar att vara med dem. Anette, Ingela, Wian, Sara, Nettan, Malin, Katri och jag!!! Tyvärr kunde inte Petra och Maggan vara med sorligt nog..

Annars börjar jag må bättre i magen, kroppen är fortfarande helt utsliten men mycket piggare. Så på måndag är jag nog ordentligt pigg igen. Dags att kila, hoppas det är helt vitt ute!!
Ååh då skulle jag bli kanonlycklig!!



puss!

Vi kissar fan på oss av garv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Bästa repliken

-"Hans penis är så fin så jag vill sticka en mössa åt den..."

hahahaha så jävla roligt! Och nu känner jag mig som nykär på nytt..
Känner mig som en köttbulle efter att ha tryckt i mig ett halvt paket pepparkakor och alex andra halvan.. Och en hel julmust. åh herregud! men gott vare.. Nu ska vi fortsätta och fjompa oss som marcus uttrycker sig.

tjingeling!



Duktiga pappa!

Stor eloge till min pappa som räddade livet på sin kompis idag!! Mitt under en tennis träning så fick pappas kompis hjärtinfarkt och hjärtat slutade slå på en gång. Pappa slängde sig på honom och gjorde allt man kan tänka sig i första hjälpen och fick igång hjärtat men efter några minuter slutade det slå igen och då började han om och höll igång hjärtat tills ambulansen kom och killen han klarade sig! Jag är stolt över min pappa, inte alla som klarar av att vara så snabb i en så otroligt fruktansvärd situation och dessutom när det är ens vän♥

Nej nu ska jag bege mig ut i kylan för att möta alex.. Jag ska ha med mig pepparkakor och julmust hem sen får alex bestämma middagen. Men peppakakorna ska med hem!!! Mössa på....

puss!


Nej men jag gillar inte bravo tropisk juice, inte jag inte...


Pussas?.. ja men självklart

Fick sluta en halvtimma tidigare idag för att jag haft det jobbigt med magen och jobbat mycket.. Gulligare arbetskollegor får man ju leta efter. Så nu sitter jag här och slåss med kissen. Han attackerar, bits och rivs och jag håller fast honom och pussar ihjäl honom typ..
Jag har även avbokat passet ikväll för ytterligare en kväll för vila. Alla är så himla gulliga och bara "Nu får du skärpa dig, du måste ta hand om dig och din kropp"..

Ska gå upp och möta alex vid hälsoskaparna vid halv 7 för hon jobbar där ikväll som barnvakt. Sen ska vi gå och handla massa gott till ikväll eftersom hon ska sova här. Mysimys!

Killarna har varit helt galna idag, de har sprungit efter mig hela eftermiddagen och bara "Alex kan du pussa mig, kan inte du vara med på pusskalas".. Haha söta nötter alltså..
Hela förmiddagen spenderade jag utomhus och höll på att frysa stjärten och tårna av mig. Vi skulle gå till bibloteket och lämna tillbaka böcker med småttingarna. Och det tog oss nästan 2 timmar fram och tillbaka.. Kan ni förstå hur sakta de små liven går då? Jag är inte van att ta mig fram i den farten, här ska det springas fram ..

Det pratas redan om nyår och alex vill att jag följer med till Norge, och visste det skulle vara skitkul och komma någon annanstans över nyår och framförallt hälsa på elin och se hur hon har det..

Nu ska jag vika tvätt, bädda rent i sängen och diska. puss!!


min mamma är bäst!

Överdrivet torsdagsmys

Är uppe lite tidigare idag för ska hem till alex en stund innan jobbet..ja hinner man inte ses efter jobbet så ses man innan ;) knäppare människor får man kanske leta efter, eller?!
Magen funkar och jag hoppas den håller sig så hela dagen..Vi får se hur det blir med träningen ikväll, har iallafall bokat! Men min knäppskalle ska iallafall sova hos mig så vi ska ha överdrivet torsdagsmys!!!!!!!

Imorgon är det fredag, fredagen jag har sett fram emot länge! och på söndag, åååh då får jag min älskade julmarknad. Taxinge julmarknad är världens mysigaste, jag kan gå i timmar och bara vara för det doftar jul och kärlek. Då ska jag nog dricka första glöggen för i år, jag är lite efter känner jag.

Nej nu är det time mina sweeties (gullig svengelska va), ta hand om er!

puss!


supergulligt!

Jävla pucko

- Vad fan håller du på med? Har ni sex eller?
- Neeej jag klämmer finnar..


haha ja nu kan jag ju sova gott iallafall..

Tittut

Snacka om att ha något lurt i kikarn ;)

Åh jag får sådan härliga känslor när jag kollar på Bulgarien bildern, jag önskar jag var där just just nu..I värmen och med alla underbara människor som jag träffa där. Tänk om jag fick vara sådär brun just nu, hade förmodligen känt mig piggare då. Men jag får väl nöja mig med att gå runt och vara blekfis och frysa ett tag till. Nu är det dags för sängen. Dröm söta drömmar♥


R som i rastlös

Rastlös som jag är har jag pulat lite med bloggen.. Inget avancerat utan jag behövde bara lite förändring! Har haft sex and the city maraton med mig själv och bebis. Vi har ätit glass tillsammans också. En riktig chips-ätare är han också. Men inga sånt ikväll!

Blev bjuden på julbord den 8 december för hela förskoleenheten på värdshuset. Åh det kommer bli kanonmysigt och jättesmarrigt. Men lite dumt att lägga det på en Onsdag kanske, för man lär ju bli sugen på lite öl och vin :) Men arbetsdag efter är väl sånt man får ta om man ska ha det så festligt en onsdagkväll med kollegorna och hela faderullan.

Idag hade vi fotografering med alla barnen, både grupp och enskilt. Och jag har till och med fotats både med min lilla småttingsgrupp och enskilt. Just enskilt fotografi är inget jag är så stort fan av.. Det kändes som om jag var i skolan på nytt. Förr gjorde man ju sig alltid iordning och planerade kläderna väl. Men idag kom jag till jobbet utan en aning om att jag skulle vara med på fotona. Men strunt samma, man har väl bara ett utseende..



myslåt..


Åååååh vilka minnen från högstadiet!!


hej hej magkatarr

Ja då var magkatarren här och dagen har varit riktigt tuff vissa tillfällen.. Alltså jag hatar dethär.. Min medicin har gått ut som jag hade hemma så måste åka upp imorgon och fixa ny om det inte blir bättre.. Har avbokat barnvaktsjobbet ikväll för känner att jag måste vila för att det inte ska bli värre. Så ska bara ligga i soffan och ta det lugnt ikväll. Ska laga lax och potatisklyftor om ett tag så magen slipper kämpa så mycket som den gör nu. Stackars min lilla mage! det här är inte kul.. det gör så ont..
Hoppas den blir bra till helgen bara!

adjöss nu sjunker jag ner under täcket i 5 timmar. Hoppas min lilla kille är på myshumör, jag behöver honom just nu.

puss!


Men snart är jag uppe och skuttar igen, och inte bara det..Snart är jag på stranden i egypten igen, längtar!!

Skitunge på dig själv

Vaknar av ett sms, "ring mig skitunge!" kl 06.25.. Så det var ju bara att pallra sig upp och ringa med min oerhört heta morgon röst.. Förstår inte att man kan låta som en kille när man vaknar. Det är ju hemskt! Inte för att manliga röster är hemska, men jag själv trivs inte i den rösten när jag annars har jätteljus..

Det är verkligen svinkallt ute, fasar för när jag ska cykla till jobbet.. Bara att klä på sig och tycka lite synd om sig själv kanske. Idag har alla ungarna fotografering, jag undrar hur detta ska sluta. Jag vet själv hur våran klass bara var i gymnasiet.. Ingen kunde stå stilla..

Magen mår lite bättre idag, jag hoppas jag klarar mig ifrån min hemska magkatarr som jag brukar få några gånger om året. Har ingen medicin hemma nu heller. Finns ju inget som gör så ont som magkatarr.. Vidrig känsla.
Nej nu måste jag börja klä på mig här innan jobbet. Ha en bra dag!

puss!


Godnatt!!


Jag vill leva hur jag vill och jag vill ge vad jag vill..

Jag är lugnare nu och inte alls lika stressad.. Men kroppen är trött och det hade väl kanske varit bra att stanna hemma ikväll.. Men men nu är det gjort och resten av kvällen ska jag bara ligga i soffan på spikmattan och ta det lugnt. Håller på att laga näringsrik mat nu och sen ska jag ta en lång dusch. Hittade bullar i frysen som jag ska ta fram också. Blev inga pepparkakor idag för han aldrig handla det. Får bli imorgon istället. Åkte på stängningen idag och därför det blev så himla tight om tid. Tur att barnen förgyllar min dag. De kramas, pussas, sitter i knät och myser och ger en bara massa komplimanger. 1-2 års åldern är så himla mysigt. Men alla åldrar har sin charm.

När de 4-5 åriga killarna satt och pratade om kärlek idag och berättade för mig att det var kära i 6 stycken så önskade jag att jag var barn på nytt. De varken har eller ser några problem i någonting. Livet är en enda stor lek i deras ögon. Och det är det väl visserligen, men det är så mycket annat som man måste tänka på i dagens läge som snart blivande 20 åring. Men jag ska inte klaga för det är på tok vad livet är underbart.
Det enda som fattas nu, eller fattas ska jag inte säga för jag lever och mår bra utan det ändå.. men det är en människa jag kan ge all min kärlek till. Den största lyckan jag vet är att älska en annan människa. Att skämma bort, och verkligen visa hur mycket människa betyder för mig. Men som sagt kommer det en dag det också. Och nu har jag förmodligen inte ens tiden till det. Jag har min familj och mina vänner som jag ger allt till, eller åtminstone försöker i alla denna röra runtomkring mig.

Nej nu ska jag äta min mat och fortsätta med myset. Hoppas ni är lika lyckliga och glada som jag, fast dock lite piggare än mig just nu. Puss & Kram!


det är vinter ute och jag behöver värme & ömhet,
ska nog slänga mig i elementet..... då blir jag nog både varm och öm!!

Tur att man inte är sådär... stackars pojkvän!



Nu har jag skrattat lite innan jag ska bege mig, underlättar lite iallafall..
Min kära vän stina hittade denna och den är ju klockren. Jag skulle nog inte orka med mig själv om jag var sådär..

Stinas blogg

nu mår jag inge vidare i min kropp

stressad som en jävla idiot och snart kommer min mage säga stopp.. Jag börjar snart grina för magen gör så ont. Måste ta några djupa andetag innan jag ska ge mig iväg igen. Jag längtar tills klockan är 7 och jag får komma hem och bara vara.. Jag måste skärpa mig!

Pepparkakor = Love

Jag har sånt sug efter pepparkakor och julmust! Måste ha måste ha måste ha... Blir nog till kvällens tv-mys.. nej bråttom till jobbet.. Tjingeling!


Tisdag

Godmorgon, inget annorlunda det är tisdag idag.. Den dagen som går fortast tycker jag! Som vanligt jobbar jag till halv 5 och sen kommer alex innan vi ska träna en timmas afro.
Har inte kikat på vädret än, men jag hoppas det är bra för vi ska vara ute redan från 8.00 idag på dagis. Tyck synd om mig snälla!! Jag älskar att vara ute, det är inte det...Men det är inte kul när det regnar och är svinkallt.

Åh vilka minnen jag får av de här låtarna sen 3-4 år sen tillbaka..

Rihanna – Hate That I Love You - Cantonese version

Oasis – Wonderwall


Myskväll

Åter igen är jag glad att jag gav mig iväg.. Nu har jag legat nyduschad på spikmattan med massor av ljus runtomkring mig och tittat klart på The watcher. Sjukt bra film!! Himla spännande med mycket explotioner och ett fruktansvärt mördande.. Min älskling har legat bredvid och gosat hela tiden också. Nu är det dags för mig att få min skönhets sömn. Sov så gott! puss



Skönaste kläderna att ha på sig när man är på dagis, tights och min långa marinblå kofttröja..
Föresten vem har kladdat på min spegel?! ;)

trött tjej

trött som bara den.... känns som jag ska somna vilken sekund som helst! Vädret gör mig galen, vart är ljuset och solen? det blev ju inte ens riktigt ljust idag utan bara mörker, mörkar och åter mörker. Inte konstigt att mina elräkningar skjuter i höjden såfort hösten kommer. Jag har varenda liten smålampa tänd.

Nu ska jag sätta på mig träningskläder och kila till hälsoskaparna för dubbelpass. Bit ihop!

puss!


saknar min vove♥

pissväder...

Varför har inte jag en egen bil just just idag?!? Regnställ någon?

Harmoni

Jag har sovit som en prinsessa inatt! Jag undrar egentligen varför det har betydelse vart man ställer sängen i ett rum. Där jag hade sängen allra först när jag flytta in fick mig att sova jätte oroligt och inte alls bra. Direkt när jag bytte plats på sängen så sov jag mycket bättre. Och inatt har jag haft en helt underbar sömn på en tredje plats av sängflytt.
Fina drömmar och mys där inne i hörnet har jag haft, blev ju liksom som avdelat från soffan.. Nej jag är sjukt nöjd och trivs kanon!! Till och med Tyson bara springer omkring och myser överallt..

Det känns som jag är uppe mitt i natten för att det är så mörkt ute...och att vakna av att det typ är storm ute är liksom inte kul.. Jag känner mig inte så manad att kliva upp från den varma sängen och ge mig ut i ovädret. Men I'm up!
Hoppas ni får en kanondag!!

puss


Jag älskar att lära från misstag

I’ll try to sex you up the night has got me love sprung
I won’t stop until the sun is up oh yeah
My heart is a dancer beating like a disco drum
Beating like a disco drum… beating like a disco drum…

Har haft mamma och pappa här en stund ikväll, de blev bjudna på lasagne och en god sallad. Det satt fint i magen. Sen blev det kaffe och mina älskade damsugare. Finns ju inget bättre. Nu sitter jag här med massor av ljus runtomkring mig, hela lägenheten är full av goda dofter och jag är nyduschad och ren. Jag är sliten som jag vet inte vad, måste nog snart gå och sova om jag ska orka med morgondagen. Var längesen jag var såhär trött. Men kanske inte så konstigt efter två utekvällar på krogen i full fart. Det tar på kroppen.. Skönt med måndag imorgon så jag får träna och äta ordentligt igen. Men jag måste ju bara nämna att jag redan längtar till nästa helg som är fullplanerad av bara massa härliga saker. Kommer bli riktigt bra. Men jag kanske måste backa bandet och leva denna vecka först. Jag är ju så dålig på att leva i nuet, ligger alltid ett steg före.

Men jag anser att har man alltid något att se fram emot så lever man lycklig och det är precis vad jag gör också. Har så mycket som väntar så jag blir helt pirrig i magen. Vet inte vad det är som är så spännande egentligen. Men känslorna får mig att studsa upp på morgonen och dagarna bara flyger iväg av skratt och roliga saker. Kan nog inte sätta ord på det, men det känns bra iallafall..

Nej ska fortsätta min söndagskväll en stund i soffan innan jag går till sängs. Ha det så mysigt ni med.

puss!



Fick alldeles nyss reda på att jag inte kan räkna med något sex mellan jul och nyår, för det är visst "mannens säkra period". Då står staken i fönstret , kulorna hänger i granen , skinkan är på bordet och pungen är tom...

Två godingar!




Lägenheten är som ny!

Söndagar går ju så sakta, men dock inte denna.. Under tiden jag städade lägenheten fick jag fnatt och fick för mig att jag skulle möblera om allting. Jag är så trött på allting och behöver förändring, och det finns inget roligare än att möblera om. Förr gjorde jag det en gång i månaden, men den här lägenheten är jättesvår och mina prylar jag har är inte de lättaste att möblera med. Men nu har jag iallafall släpat runt allting och jag blev faktiskt nöjd, känns som en helt annan lägenhet nu. Åh jag kommer älska att vara hemma och soffan står på en mycket bättre plats. Jag kan till och med titta på tv från sängen nu också. Vilket lyx..Tänk om jag kommer börja kolla på tv?!





Ni som inte vet hur jag bor kanske inte riktigt ser vilken förändring det är.. Men ni som varit hemma hos mig lär ju se skillnad. Mysigt va?!
Nu ska jag bege mig ner på stan och handla. Mamma och Pappa kommer på middag, det är ju farsdag.. Sen ska jag bara söndagsmysa resten av kvällen och fortsätta se en film jag börjat kolla på, verkar skitbra. The watcher!

puss!

Faaaan vad rolig kväll!!

Det var nog den roligaste kvällen på länge igår.. Vi började hos Robban och jag kom med idén att vi skulle köra charader och min idé blev accepterad. Sjukt kul och galet vad vi skrattade.. Jag skulle försöka göra "vilt sex" och jag hade alex som medhjälpare. Kan vara tänka mig hur det såg ut.. försökte få med alla ställningar som bara gick och stackars alex som blev "påsatt" haha.. Rille skulle föreställa en säl och låg och rullade på golvet. Hahaha nej charader är nog de bästa jag vet..

Sen drog vi och bowlade, lika kul det. Sen vart det tokmunken och jävlar vad kul vi hade. Vi dansade till världens rock och nästan alla killar var uppe och skaka rumpa också. Det där gänget får min mage att vika sig av skratt. Jaaa det vart en väldigt lång natt igår. Och jag ångrar inte en sekund att jag gick ut igår igen!

Nu ska jag städa lite här i lägenheten för det finns inget värre än att komma hem till en stökig och ovårdad lägenhet, och så blir det väl lite fika senare! skulle ju sitta fint med den där varma chokladbullen från två goda!!

puss


Lyssna till ditt hjärta.. Det viskar tyst så lyssna väl!!!

Lördag och det vankas alkohol igen...

Jag blev uppraggad på de två sjukaste sätten igår.. Vad tänker ni killar med egentligen?! Det ena sättet var väl iallafall bra, men situationen var så sjuk. Det andra var weard så jag blev nästan rädd. Men jag hade iallafall kul i slutet av kvällen med alla mina vänner. Men jag säger bara, strängnäs..suck! Jag är så less på det nu och Ub är absolut ingen hitt längre. Vissa människor i strängnäs får mig verkligen att må bra, men resten är skräp. Precis som alla andra städer runtomkring. Jag vill ha nytt och känna nytt.

Nu är jag hemma en snabbis för att sminka mig och sen ska jag åka och äta middag tillsammans med alex och marcus, det blir plankstek.. Herregudars vad gott! Sen blir det att öppna ölen på nytt och åka till det såkallade strängnäs igen. Men utgång, nejtack! Bowling och goa människor, jatack! Blir nog en bra kväll i slutändan iallafall. puss


gullegrsien dahl, en av de roligaste jag känner!

Vi är på gång, vi är laddade vi är tända...

....ikväll kan allting hända!!


Klara....Färdiga...GÅÅÅÅ!

Fredag och julen börjar närma sig..

Måns Zelmerlöw & Agnes Carlsson – All I Want For Christmas Is You

Denhär låten med tända ljus och ett mörker utanför.. Gaaah min kropp badar i goodfeelings. det är fredag, jag har träningsvärk, jag är pigg och glad och himla laddad för en rolig kväll. Men först är det dags för arbete.

puss


Det rör mig inte i ryggen, men skämms du inte? du är så fruktansvärt pinsam..

Nu är jag här igen, har haft lite mycket att göra så har inte riktigt hunnit med detta.. Dagarna är smockade med jobb och kvällarna med träning, mys och sällskap.
Jag är jättelycklig att snön är här, det är så mysigt. Massa ljus och julmusik.
Har nyss kommit hem, har tränat och nu äter jag. Har gått upp till 5 pass i veckan så nu börjar jag verkligen känna att kroppen tightar till sig. Men ack så smal jag blir i ansiktet, det tycker jag inte om. Varför kan jag inte träna upp muskler där? Eller jo jag får skratta mer helt enkelt.

Igår färgade jag håret, skulle slinga ljusbruna slingor för att få lite mer liv i det hela. Men jag vill fortfarande vara brunett. Men misslyckades rätt duktigt då slingorna går åt det oranga hållet. Igår var det hemskt och jag ångrade mig, men idag ser det bättre ut och har fått massa komplimanger om att det var fint. Så det är väl bara att tacka och ta emot och se glad ut.

Imorgon är det fredag vilket betyder alkohol och utgång och inte nog med det. Jag blir klädd i min vita spetsklänning och svarta stövlar för det är ju white RnB party. Så man ska tydigen vara vitklädd. Kommer bli grymt skoj..

Det är 3 veckor kvar tills jag får veta vart jag kommer flytta. Åh så spännande, jag längtar verkligen! Och det är bara 8 veckor kvar tills jag ligger på stranden i egypten. Åh allt kommer gå så snabbt. Sen är det liksom bara hejdå i januari. Åh vad jag kommer sakna min familj och mina vänner. Men ni som verkligen betyder något kommer jag ha kvar och det vet jag, er släpper jag inte och vi får ses så ofta vi kan. Onödiga människor försvinner automatiskt.

Nej det var väl vad jag hade på hjärtat just nu, telefonsamtal väntar. Hoppas ni har det bra och inte har snöat in er. puss!


Söndagssällskap

Body balance är något jag ska börja köra varje söndag, riktigt skönt med avslappningen i slutet också. Har varit superduktig och rensat min lägenhet på skit, 4 kassar står nu vid dörren och ska rakt ner i sopporna..

Har haft krille här ikväll, kul med lite sällskap! En förståndig människa som inser att det är roligare att hitta på saker tillsammans på Söndagar än att bara sitta hemma och glo. Vi såg en sjukt bra film, den handlade om mycket knark, misshandel och hämnd. Helt vidrig men riktigt bra handling! Nu måste jag dyka i sängen, 22.30 är alldeles för sent för min del. Godnatt raringar! puss

Lyckad lördag

Hela dagen igår spenderades i strängnäs med alex, vi var på både karlssons och Öb och sedan käkade vi lunch på café georges och gjorde ett försök att få lite färg på kroppen. Man kan verkligen handla loss på karlssons, hittade massor av julklappar och grejer. Men det får vänta tills nästa månad tror jag!
Kvällen spenderade jag på heron med min bror, bella och mami. Vi käkade, bowlade och tittade på bio. Bowlingen gick ju suveränt hela tiden och jag hade så gott som vunnit, men då upptäckte jag ett gäng på 8 killar som var bredvid. Så det blev inte så mycket mer bowling utan mer flörtande med en skitgullig kille som verkligen inte kunde sluta le.. Varenda gång jag spelade och vända mig om för att gå tillbaka så satt han där och kollade och log och blinkade med ögat. Till och med mamma " Men alex, vem flörtar du med du har ju ingen koll på bowlingen längre".. Men det var ju så mycket roligare än att spela bowling ;)

Bion blev paranormal activity 2, riktigt dålig film men gudars var hemsk den var. Hela salongen satt och verkligen gallskrek. Tror inte jag slappnade av en enda gång för jag försökte hela tiden vara beredd på när allt läskigt skulle komma, men jag lyckades inte så bra. Den satte sina spår faktiskt.

Det är söndag igen, härliga söndag! Vi ska fika och träna idag. Ska verkligen bli kanonskönt att träna, jag känner att jag behöver det. Nej om man kanske ska få på sig lite kläder och gå ut i solen. puss



finaste paret

det gick ju bra till en början iallafall..

bella är nog det sötaste

spännisnisse...som vanligt

syskonkärlek

Horoskop för Lördagen

Väduren

21/3-20/4

Släpper du ut dina innersta passioner kan lördagen bli spännande. Annars händer det nog inte mycket.

 

Oxen

21/4-21/5

Lördagen blir ganska kaotisk. Bland annat resulterar detta i att du säger saker du hade tänkt tiga med.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Ingenting speciellt händer. Någon ger dig ett förtroende utan att veta att du redan kände till saken.

 

Kräftan

22/6-22/7

Lördagen blir festlig på många sätt. Du har tur i kärlek också men satsar antagligen mer på nöjen.

 

Lejonet

23/7-23/8

Du är osäker på dina egna känslor och detta gör att du har svårt att veta hur du ska agera. Knepigt.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Du är trött men på något sätt ändå inspirerad. Det är när du vilar en stund som de bästa idéerna föds.

 

Vågen

24/9-23/10

Lördagen handlar i väldigt hög grad om livets materiella sidor. Stor chans till en riktigt lönsam affär.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Nymånen bidrar med både insikt och charm. Lördagen blir lärorik men gnistrar samtidigt av nöjen.

 

Skytten

23/11-21/12

Bra dag för sport. I övrigt blir det svårt att få något att hända. Små förseningar ställer till besvär.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Kanske hade du tänkt dig en lugn lördag men så blir det inte. En festlig, utmanande och rolig kväll.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Lördagen utvecklas åt ett håll som lockar dig att fokusera på problemen snarare än på lösningarna.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Din lördag blir synnerligen trevlig. Ett extra njutningsplus för allt som är nytt och okänt för dig.


älskar att skratta

Har ni någon gång skrattat så mycket så det har känns som ni ska dö?! Jag trodde allvarligt att mina lungor skulle strypas ikväll och magen fick kramp. En sak som är säker är ju iallafall att vi har den sjukaste humorn i världen!!!!!

Jag är kär i bilden utav dig, inte i dig

Hittils av dagen har jag nästan skrattat ihjäl mig.. Jobbdagen var helt okej, väldigt lugn.. Sen mötte jag upp alex och vi gick och skulle handla middag till ikväll. Då kom jag på thaimat från stallarholmen.. Men problem ett kom och det var att vi inte hade någon bil. Men marcus var gullig och lånade ut sin. När vi var påväg så insåg vi att bensin lampan lyste så vi fick vända och sen fick vi inte på lyset på bilen.. Märks det att jag har körkort eller? ;) haha.. Så vi ringde marcus och frågade och han tyckte nog vi var rätt dumma i huvudet.
Okej näste grej var att tanka, vi kör in betalar med kortet och så börjar pumpen låta.
Jag: men vafan alex vart är tanklocket?!
Alex: På sidan, hahaha
Jag: Men vafaan det finns inget här, det måste sitta på andra sidan.
Alex: hahahahaha

okej det var bara för mig att hoppa in i bilen och åka runt och vända. Och sen när vi väl skulle tanka så funkade det inte. Så vi fick göra om allt från början..
När vi väl kom iväg så hamnade det en stor hummer bakom oss. Och jag lovar han låg och tryckte mig i rumpan hela vägen till stallarholmen och hade ena jävla helljus på hela vägen. Höll på att bli tokig!! Som vi har skrattat.. Åh jag älskar dig tjejen, du är som min andra hälft.. vi är precis lika knäppa!♥

Nu har vi ätit och guuuud så gott det var, går inte ens att förklara. Nästa måltid är guacamole med nachochips.. Alla som säger att fredags mys på en fredag är tråkigt kan få vara med på mina och alex fredagar. Finns ju inge roligare!

Nu ska vi återgå till alla våra tokigheter. Hoppas ni får en bra kväll både i soffan och ute på dansgolvet.. puss



I am someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can'tlivewithouteachother love

Jag säger alltid högt varje morgon, när jag slutat jobba måste jag ta disken! men får ju aldrig något svar mer än från mitt samvete som sitter långt inne..
Imorse:
- Åååh idag när jag slutet jobba så måste jag diska.... suck
- Nej men den kan jag ta sen (jätteglad*)

känslan var helt underbar! säger bara, mina vänner ♥ alltid lika jävla underbara!
helgen kommer bli helt awesome! .... om jag kan gå normalt de vill säga, träningsvärken har inte kommit än.. men känns som kroppen väger 100 kg och jag får mjölksyra vad jag än gör..

mot mitt underbara arbete. puss!


miss you!

Horoskop för Fredagen

Väduren

21/3-20/4

Fredagen rör sig hela tiden om framtiden och om saker som inte kommer att ske på ett tag. Många planer.

 

Oxen

21/4-21/5

Väldigt rörig fredag som inte ger dig många möjligheter att hämta andan. Planer ändras stup i kvarten.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Du tål inte stress så bra och därför är det ganska lyckat att fredagen blir lugn och nästan långtråkig.

 

Kräftan

22/6-22/7

Avkopplande och trevlig fredag som passar riktigt fint för nöjen. Du trivs allra bäst i stora sällskap.

 

Lejonet

23/7-23/8

Fredagen cirklar kring diverse bekymmer, även sådana som du bestämt dig för att inte tänka på mer.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Sällskaplig och trevlig dag men bäst avnjutes denna fredag i sakta mak. Har du bråttom blir du trött.

 

Vågen

24/9-23/10

Mestadels handlar din fredag om pyssel och praktiska uppgifter. Du förändrar många olika småsaker.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Månen ger dig en sensuell och spännande fredag. Du är ganska sugen på nöjen och glitter just nu.

 

Skytten

23/11-21/12

Fredagen blir intetsägande och helt enkelt förödande vanlig trots att du känner dig pigg och energisk.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Ganska romantisk fredag men i ännu högre grad handlar det om nöjen. Du trivs när du gör något nytt.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Du fastnar i att reda ut olika saker. En del av dem är kanske inte ens dina problem utan snarare andras.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Fredagen blir social och trevlig. Bäst blir sådana aktiviteter som du själv ordnar och arrangerar.


!!!

I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it..

ett två tre fyra

Seriöst jag kommer varken kunna gå, cykla, lyfta något eller sätta mig på toaletten de närmaste dagarna.. Jävla bodypump! Jag har så jävla ont i hela kroppen nu och känner mig som om jag är gjord av slime. Hade glömt bort hur jobbigt det var.. Har ätit massa kött nu, åh kött är nog det bästa som finns!
Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det lite torsdagsmys. Frisk som en nötkärna är jag fortfarande, och pigg och sprallig som bara den. Vet inte vad som har hänt med mig! Allt går så himla mycket framåt just nu.

Freeeeedag imorgon, gud så skönt! adiós


Är full av energi

Heeey!!

Gårdagen var mycket bra, fick ta stängningen också.. Var så otroligt trött där vid 3 tiden så jag satte mig vid en vägg och satt där i 1 1/2 timma..Vilket resulterade i att killarna hade väldigt kul under tiden. De stoppade in både kapsyler, kulor och kastanjer överallt innanför mina kläder. Såg ut som en michelingubbe.. De skrattade som galningar och hade så himla kul.. " hahaha åh hon har kastanjer i bh och överallt, hahaha titta hon har kastanjer i tröjan, hahah" Lättroade 4-5 åriga killar kan vara. Men tur att jag kan roa de sådär på eftermiddagen när en annan var trött.
Och min kväll var så otroligt skön, leedighet!

Bara två dagar kvar till helgen, otroligt peppande! Och idag ska jag sluta lite tidigare från jobbet för jag måste åka in till eskilstuna till tandläkaren för att kolla hur allt ser ut efter de tagit bort tanställningen. Ett besök som tar 10 minuter, väldigt värt. Och sen är det dags för träning ikväll igen.

Nej nu ska jag kila iväg till jobbet, ha det så bra sweeties! puss



Är ni inte vakna så är ni det efter att ha lyssnat på dessa:

Robin Cook – I Won't Let The Sun Go Down On Me - Radio Edit
Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go
Cut 'N' Move – Give It Up


Horoskop för Torsdagen

Väduren

21/3-20/4

Du är ovanligt spontan och påhittig, något som sätter fart på både sällskapsliv och andra saker.

 

Oxen

21/4-21/5

Torsdagen blir relativt vanlig, i varje fall fokuserar du just på rutiner och vardagsuppgifter just nu.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

När du tar i blir det gärna för intensivt. Försök hushålla lite bättre med dina krafter, det lönar sig.

 

Kräftan

22/6-22/7

Dina vänner utgör ett härligt stöd i många olika sammanhang. Just nu är du onödigt självkritisk.

 

Lejonet

23/7-23/8

Omväxling, upplevelser och nya utmaningar krävs för att din torsdag inte ska kännas långtråkig.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Torsdagen handlar väldigt mycket om det materiella. Turen är med dig när det handlar om ägande.

 

Vågen

24/9-23/10

Månen gör dig sensuell, nöjeslysten och pigg på njutningar av alla slag. Unna dig gärna något extra.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Torsdagen bjuder generöst på lite allt möjligt från romantik till shoppingfynd. En trevlig dag för dig.

 

Skytten

23/11-21/12

Energi och idéer har du gott om. Vänta inte på andras stöd innan du sätter igång, det försenar dig bara.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Du kräver väldigt mycket av dig själv just nu och du kan också vara ovanligt hård mot omgivningen.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Torsdagen präglas av dina initiativ. Du är på gång med något nytt men känner dig en smula motarbetad.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Trevlig dag som passar allra bäst för nöjen. Du lägger också ner en hel del tid på framtidsdrömmar.


-

förbjuden frukt smakar alltid bäst....

Horoskop för Onsdagen

Väduren

21/3-20/4

Onsdagen får sitt innehåll ur dina idéer och uppslag. Vill du ha en lugn dag behöver du bara lata dig.

 

Oxen

21/4-21/5

Antagligen har du en helt vanlig arbetsdag framför dig. Det händer en del udda saker men inget viktigt.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Avkopplande och trevlig onsdag även om du är lite stresskänslig så att även småsaker kan störa.

 

Kräftan

22/6-22/7

Onsdagen handlar mycket om ett problem ur det förgångna. Troligen spökar någon annans bakgrund.

 

Lejonet

23/7-23/8

Du längtar efter nöjen eller kanske en resa. Onsdagen erbjuder dock mest vardag och enahanda rutiner.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Riktigt bra dag för affärer och även för shopping. Ditt skarpa öga hittar snabbt alla russin i kakan.

 

Vågen

24/9-23/10

Månen ger dig en charmerande onsdag som blir ännu bättre om du unnar dig en och annan lyxupplevelse.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Trevlig men hektisk onsdag. Du ville nog hellre ha ett lugnare tempo men det blir svårt att ordna.

 

Skytten

23/11-21/12

Onsdagen ger dig mest om du motionerar hjärnan riktigt ordentligt. Du mår bra av att tänka ut saker.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Trevlig onsdag men du hakar upp dig på något som bara inte går att lösa just nu. Försök koppla av.

 

Vattumannen

21/1-18/2

När du är dådkraftig och tuff lyckas du med det mesta. Detta är ingen bra dag för kompromisser.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Onsdagen blir trevlig och du får ett förslag som kan påverka din framtid, om du tackar ja vill säga.


Jag ska somna till ljudet av regnet utanför..

Det är nästan så att jag längtar till imorgon, tycker egentligen inte om Onsdagar för att det enbart består av jobb, både dagen och kvällen. Men imorgon så är jag ledig på kvällen, se på attans. Och det är min vilodag från träningen. Kan det bli bättre?! nej jag tror inte det ..

Jag ska strax krypa ner i sängen och somna till regnet utanför. Det får gärna försvinna tills imorgon, men jag tittade just på smhi och det ska tydligen regna hela dagen imorgon med. suck suck suck..
Nu måste jag fixa lite saker här innan klockan blir för mycket. Ni får sova så gott sen, puss!


exit.

tatueringar och pissväder

VILKET SKITVÄDER!!! Det spöregnar verkligen och nu är jag helt dyngsur...Tur att jag ska raka vägen in i duschen efter att jag ätit upp min tacos ..
I helgen ska jag boka tid för mina tatueringar. Vet inte om jag pallar två efter varandra, jag är ju en liten mes. Men ska iallafall boka den första. Haha nu kom jag på en rolig sak, häromkvällen pratade jag med en person och vi pratade just tatueringar och jag sa att jag inte visste om jag skulle palla smärtan.. då utbrister han " du jag har piercat kuken, och det gör riktigt ont, så klarar jag det så tror jag nog du pallar det" too much information!  haha.. har ju tyvärr inte den delen av kön så jag kan inte precis jämföra..

nej nu ska jag telefondejta med madde och sen blir det duschen. puss

Dag stt få lite träningsvärk i rumpan

Ja får tydligen leka kurragömma med mina saker på morgonen eftersom tyson tycker det är jättekul att flytta på saker under nätterna. Mina örhängen och mina linser letade jag ihjäl mig efter imorse.. tror ni inte han har hämtat de från min byrå och lekt in dem under mitt badkar.. Så hädan efter ska jag kolla under badkaret. han kan även plocka ner halsband och jag kan hitta dem under sängen. ja en riktig liten busig rackare..

usch det är svinkallt ute och klockan känns som 22.00.. vart kom mörkret så fort ifrån? jag tycker inte om mörker och framförallt inte nu den här årstiden. Man känner sig så trött hela tiden.. Jag vill ha ljust dygnet runt och sena varma sommarkvällar. ååååååh!!

Nu ska jag snart åka iväg och träna en timmas afrodans med alex, och sen när jag kommer hem ska jag lägga mig i ett varmt bad. ååh så mysigt!
är så sugen på att skita i att träna ikväll för jag är verkligen trött, men jag vet hur bra jag mår när jag kommer hem. så det är bara att köra på!

och nu fick jag nyss sms om att afron var inställd så nu blir det spinning istället.

puss


bild från butiken i sommras..
jag saknar mina slingor, och jag saknar att jobba i butiken ibland!


Tisdag

Det finns ju inget skönare än att vakna till runt ett tiden på natten och så tror man att man ska gå upp.. men sen när man inser att man har många fler timmar kvar att sova blir man helt lycklig. Det har hänt mig 2 gånger nu de senaste nätterna.. Sen att någon ringer mig kl 01.00 är inte speciellt smart för då sover jag och då får ni inge svar om det är en vardag. det var det konastigaste nummret jag sett och på 13 siffror.. Det klingar en liten klocka att det är Freddie som skaffat norskt nummer, men jag är osäker. Ska allt ta reda på detta!

Mina jobbtider 8 - 16.30 som jag har varenda dag måndag - fredag, vecka efter vecka.. det är de värsta tiderna jag vet.. Att börja 8?! Jag vill börja 7 och sluta 15.30.. Men man får väl inte alltid som man vill.. Jag är glad att jag har ett heltidsjobb för tillfället och att det är just just just det jobbet jag har också.

Ikväll ska jag och alex försöka få med oss Malin upp och dansa afrodans i en timma. Det är verkligen så kul att ha med sig någon även fast jag då är en ensam träningsmänniska. Jag tränar bättre då. Men själva glädjen i att man är två är jättestor. Efter 2 års ensamt tränaden så hoppas jag att jag har åtminstone alex vid min sida till mitten av januari. Har sagt upp mig då från hälsoskaparna eftersom jag ska flytta iväg.

Nu är det dags att sätta lite fart så man kommer iväg till jobbet. En stor kaffe när jag kommer fram ser jag fram emot! puss



Horoskop för Tisdagen

Väduren

21/3-20/4

Din tisdag handlar om arbete, kunskaper och nya vägar att nå dina praktiska mål. Väldigt produktiv dag.

 

Oxen

21/4-21/5

Tisdagen blir passionerad, rolig, avkopplande och spännande på samma gång. Gott om möjligheter.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Du längtar efter något nytt men tisdagen blir bara samma gamla vanliga visa. Du har långtråkigt.

 

Kräftan

22/6-22/7

Lite flirtig tisdag som kan leda till en ny relation av något slag, kanske romantisk, kanske vänskaplig.

 

Lejonet

23/7-23/8

Tisdagen handlar om pengar eller kanske snarare bristen på pengar. Du oroar dig för din ekonomi.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Månen ger dig en spännande tisdag med inslag av glamour och sensuell njutning. Du är charmfull.

 

Vågen

24/9-23/10

En väldigt stillsam dag utom möjligen om du ägnar dig åt lagsport. I övrigt får inget fart på dig.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Tisdagen blir rolig och intressant men i första hand romantisk. Du förbättrar medvetet ditt kärleksliv.

 

Skytten

23/11-21/12

Kanske väntar du dig lite för mycket av andra, eller av Ödet. Tisdagen blir lite av en besvikelse.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Du satsar hårt eller också satsar du inte alls, och den attityder ger dig en spännande och rolig dag.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Tisdagen handlar mest om gamla, inaktuella bekymmer som du ändå inte riktigt har kunnat glömma.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Spontana idéer och skojiga infall kryddar både din egen tillvaro och omgivningens. Full fart hela dagen.


Bättre ensam i ensamhet än ensam i tvåsamhet!

Fick ett mms av gullet Jesper med en skitful bild på mig i bilen från i Maj när vi var på en liten roadtrip till Uppsala.. Vi lyssnade på massa musik och jag smålarvade mig lite och självklart va han där med kameran.. det fick jag visst tillbaka nu.. saknar honom faktiskt, men han är så kanon duktig som pluggar nere i Lund och det går tydligen riktigt bra. Men jag kommer ner och hälsar på när jag får tiden och pengarna lilla gubben. Gud vad jag saknar killkompisarna från klassen.. det var som mina bröder!

Nu är jag tränad och matad.. Det blev tacos ikväll med och imorgon också.. Så bra när man är själv, för då räcker maten länge! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vika tvätt.



There's nothing I can't do with you by my side.. det är skrattretande!

puss

Veckans horoskop

Väduren

 

Kärlek: Du är inte beredd att fortsätta framåt, inte heller vill du gå bakåt. Alltså händer inget.

Pengar: Du känner dig inte riktigt så uppskattad på arbetsmarknaden som du skulle vilja. Lugn vecka.

Turdag: Söndagen ger dig en tjusig seger.

 

Oxen

 

Kärlek: Du tvekar men det blir en rätt turbulent vecka trots att du inte riktigt vill det. Rörigt.

Pengar: Spännande vecka som kan ge dig både fördelar och problem. Du chansar ganska friskt.

Turdag: Måndagen ger dig gott om nya krafter.

 

Tvillingarna

 

Kärlek: Du är inte rädd för att ta initiativet men samtidigt har du inte riktigt lust. Rätt ljummet.

Pengar: Något intressant väntar strax men förmodligen inte denna vecka. Du tar det rätt lugnt.

Turdag: Onsdagen bjuder på skratt och värme.

 

Kräftan

 

Kärlek: Skön vecka men även om kärleken lockar så lockar nog nöjen mer. Du vill helst koppla av.

Pengar: Just nu går det mesta strålande, både ekonomiskt och på jobbet. Du utnyttjar dina talanger.

Turdag: Fredagen låter dig verkligen koppla av.

 

Lejonet

 

Kärlek: Snart ljusnar det men denna vecka känner du dig ganska dyster. Attraktiv, men dyster.

Pengar: Du är på väg att lösa eller i alla fall förminska ett stort problem, men processen tar tid.

Turdag: Söndagen väcker nya förhoppningar.

 

Jungfrun

 

Kärlek: Du är antagligen ganska upptagen. Denna vecka handlar mycket om sällskapsliv och nöjen.

Pengar: Det går åt en hel del slantar men turen är på din sida. Du får en lönsam vecka sammantaget.

Turdag: Tisdagen blir precis som du vill ha den.

 

Vågen

 

Kärlek: Du mår bra av att vara lite självisk och tänka mer på egna behov än andras. Våga njuta.

Pengar: När du planerar går det riktigt bra, när du chanser går det nästan ännu bättre. Rolig vecka.

Turdag: Torsdagen ger dig mer än du väntat dig.

 

Skorpionen

 

Kärlek: Nog för att passionen finns där men frågan är om inte äventyret lockar mer. Rolig vecka.

Pengar: Du gör fina affärer och om du satsar på shopping blir det gott om fynd. Du trivs verkligen.

Turdag: Lördagen ger dig flera oväntade lyckokast.

 

Skytten

 

Kärlek: Just nu går du bara och väntar på att något ska hända. Sport och frisk luft piggar upp dig.

Pengar: Ganska långsam vecka. Något bra är på väg men det är en liten bit utom räckhåll ännu.

Turdag: Söndagen blir sensuell och mysig.

 

Stenbocken

 

Kärlek: Chans till romantik men det handlar mer om nöjen och om att möta nya tänkbara vänner.

Pengar: Gynnsam vecka, inte minst för din karriär. Söker du något nytt så leta utanför det vanliga.

Turdag: Måndagen låter dig styra som du vill.

 

Vattumannen

 

Kärlek: Du har lite svårt att komma överens med andra människor just nu, särskilt i sakfrågor.

Pengar: Slantarna vill inte riktigt räcka till. Bättre tider väntar men denna vecka blir snårig.

Turdag: Onsdagen. Du rättar till ett misstag.

 

Fiskarna

 

Kärlek: En härlig vecka som bjuder på romantiska inslag även om det handlar mer om nöjesliv.

Pengar: På något sätt blir din plånbok en aning fetare. Kanske en oväntad inkomst eller försäljning.

Turdag: Fredagen kommer med en rolig utmaning.


1 November!

Hej och hå!! Det är första November, helt crazy.. Min bror blir 18 år om 4 veckor, vintern knackar snart på dörren och julen måste börjas planeras. Gran, julklappar, julpynt, julmat, minijulafton med vännerna?!, ja det är massor som man måste ta tag i. Men det kommer inte jag göra just nu :) Men lite mysigt är det faktiskt!

Jag gick och ja mig 19.40 igår.. Så himla skönt!! Vart totalt utslagen och kunde helt enkelt inte hålla ögonen öppna. Fast om man tänker så var ju klockan faktiskt 20.40 eftersom vi ställt om dem. Och då var det inte så jättetidigt. Är det ingen mer som tänker så?! Iallafall den första dagen.
Jag funderade på det om vi i sverige skulle börja andvända oss utav euro. Jag skulle bli helt knäpp och börja jämföra svenska kronan för att se vad prylen egentligen kostar. Och skulle den kosta mer än vad jag är van vid så skulle det vara för dyrt. Detta sker i mitt huvud, men så är det ju inte. Valutan är ju bara värd en annan sak och man förhåller sig ju till vad den är värd och hur mycket man får i lön. oh herregud nu rinner tiden iväg och jag sitter här och babblar om  massa strunt.

Ikväll blir det iallafall dubbelpass på hälsoskaparna.. Och håll i er, alex har fixat en provvecka så nu ska jag träna slut på henne ;) nejdå men veckan kommer bli kanonkul när jag har henne med mig där uppe.

Här har ni något sjukt.. Daniel Norberg från idol, det där lilla chartrollet ni vet?! Han jobbar ju med röster.. Och i den här videon står han för alla röster. Det är helt ofattbart. Hur kan man förändra den så?! Ja alla har sin tallang.



puss

RSS 2.0