Tisdag

Det finns ju inget skönare än att vakna till runt ett tiden på natten och så tror man att man ska gå upp.. men sen när man inser att man har många fler timmar kvar att sova blir man helt lycklig. Det har hänt mig 2 gånger nu de senaste nätterna.. Sen att någon ringer mig kl 01.00 är inte speciellt smart för då sover jag och då får ni inge svar om det är en vardag. det var det konastigaste nummret jag sett och på 13 siffror.. Det klingar en liten klocka att det är Freddie som skaffat norskt nummer, men jag är osäker. Ska allt ta reda på detta!

Mina jobbtider 8 - 16.30 som jag har varenda dag måndag - fredag, vecka efter vecka.. det är de värsta tiderna jag vet.. Att börja 8?! Jag vill börja 7 och sluta 15.30.. Men man får väl inte alltid som man vill.. Jag är glad att jag har ett heltidsjobb för tillfället och att det är just just just det jobbet jag har också.

Ikväll ska jag och alex försöka få med oss Malin upp och dansa afrodans i en timma. Det är verkligen så kul att ha med sig någon även fast jag då är en ensam träningsmänniska. Jag tränar bättre då. Men själva glädjen i att man är två är jättestor. Efter 2 års ensamt tränaden så hoppas jag att jag har åtminstone alex vid min sida till mitten av januari. Har sagt upp mig då från hälsoskaparna eftersom jag ska flytta iväg.

Nu är det dags att sätta lite fart så man kommer iväg till jobbet. En stor kaffe när jag kommer fram ser jag fram emot! puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0