haha så sant så sant

Män är tydligen de bästa kockarna .
Med två nötter, en korv och en gnutta mjölk kan de fylla magen på en kvinna i hela 9 månader..

Stark inbillning!

Att jag klev upp från sängen 05.18 både igår och imorse känns lite jobbigt....att jag vet att idag är min sista dag jag får röka, känns också lite jobbigt!!!!!! inbillar mig att jag kommer sakna den där skiten...men det kommer jag inte egentligen!
men det är bannemej inte lätt att stå emot sina starka inbilningar. Skulle jag säga att jorden är platt skulle i princip ingen hålla med mig! Nu tror jag inte det, men tänkte bara på hur starka inbillningar kan vara..

bara så att ni vet.


Good feeling

Det var en lång dag på jobbet idag, men alltid lika kul och de små liven gör än alltid så glad :) Har bara slappat sen jag kom hem...läst, kollat på tre kronor, fixat naglarna och lagat middag! Min karl är på fotbollsträning så jag har lite ensamtid.

Imorgon börjar jag lika tidigt men slutar 30 minuter tidigare..
Sitter och väntar på att robinsson ska börja så jag fördriver lite tid innan baby dundrar in.

Det börjar ordna upp sig med flera saker nu som har legat och gnagt på mig länge, var länge sen jag kände mig så glad och lycklig som jag gjort idag!!!

hoppas ni också haft en bra dag!!puss o kram


Tidig morgon

Dagen igår bara sprang förbi, det var först jobb och sen snabbt in till strängnäs för ett ärende. När jag var klar hämtade jag upp Jonas hos robin och så åkte vi och kika på en lägenhet :) Väldigt fin och låg kanon, men förliten för oss två!
Väl hemma var vi båda jättehungriga så vi lagade middag innan vi slängde oss i badet båda två.. Det blev en tripp ut till mamma och pappa för att kolla robinsson och sen hem för att sova. Hektisk dag så att säga ;)

Idag är jag uppe tidigt och jag är pigg & glad! Ska vara på Nyponet om en timma och slutar 15.30 idag..

Kan ju nämna att det är min sista dag som rökare...oj vad det låter stort?!?!?! Men det är stort!!! På torsdag är min första rökfria dag och det kommer gå finemang :D
Detta är inget jag kom på under natten utan detta datumet har varit satt innan sommaren.. så jag har bestämt mig :)

Puss & Kram!


det är usch vad mycket jag saknar denna tjej!

Hon har verkligen allt och är sinnesjukt snygg!







Södertälje och fina flickor

Södertälje igår med mina fina flickor!! Vi började på maren med sushi och Tove styrke och sen tog vi en sväng på marknaden men det var inget att ha förutom sockervadden såklart :D
Sen gick vi hem till Bella och pimpade oss lite innan det bar av hem till Johan för lite förkrök. Kvällen slutade på Berget med en åldergräns som jag absolut inte uppnådde, men med en charmig vakt och en tjej med stort smile så fick jag komma in utan problem! Väl inne så hände det något med mitt blodtryck och jag försvann mitt i trappan, men som tur va fångade madde mig... Förjävla läskigt var det!!
Men efter lite luft och vatten så var jag på benen igen och så körde vi sista timmen som galningar på dansgolvet.

Imorse vaknade jag och Bella upp helt slut och gick och köpte nybakade frallor och fick till en brakfrukost. det var namnam!
Nu är jag hemma igen hos min otroligt glada karl.. att man kan sakna varandra så mycket på bara en natt. men det är väl så det ska vara ♥

Nu sitter vi och tittar på united mot arsenal som blir utklassade. Inte långt kvar innan vi sitter där själva på arenan och är helt lyriska. Imorgon startar ny vecka och jag har känningar att denna vecka kommer bli kanon.

Trevligt kväll på er!


Härlig Fredag!

Nu är jag hemma efter en underbart härlig arbetsdag med världens bästa ungar!! Nu är det helg, jonas ligger och sover (tur för mig för då får jag ha honom uppe länge ikväll!!) men när han vaknar ska vi gå ner på stan för att handla och sen inta en mysig fredagskväll med tacos! Ibland är sambolivet så underbart och ibland är det motgångar.. men kärlek är kärlek och jag älskar min jonas!


Kalasbra!

Igår var jag verkligen i farten fast jag inte skulle.. Jag diska, dammsög, skura, strök, mangla, tvätta,handla och vek sen tvätten :) Det blev sååå himla fint hemma hos oss!!
Sen kom baby hem och då gjorde vi pannkakor och hade en riktig mysig kväll tillsammans.

Idag, det är Fredag..Älskade fredag! De ringde och jag ska jobba, men såklart så flyger jag ur sängen då jag älskar detta jobb. Slutar vid 15 så det blir en perfekt dag.
Skulle egentligen in tilll södertälje redan ikväll och poppa med mina snygga tjejer..Men tror jag tar en natt till hemma så jag får bli lite mer frisk..för frisk är jag inte på långa vägar, men jag vägrar att missa denna helg i södertälje eftersom det både är festival och premiärer!!

Nej nu måste jag skynda mig, barnen väntar! puss

Sååå äckligt!!

När jonas gick upp 5 imorse så tyckte jag att det kröp något på min kind (men jag vifta bort det), sen kände jag samma känsla i nacken (ännu en gång vifta jag bort det och trodde det var mitt otroligt yviga hår), när jag sen kände samma sak och verkligen förstod att det var något som sprang över min rygg så sträckte jag mig efter mobilen för att lysa..trodde att det var någon liten myra elller fluga!! Men det var det inte UTAN en så jävla stor spindel som sprang rakt över sängen när jag lyste på honom. Jag skrikandes och kastade både tecken och kuddar gjorde så jonas kom springande..

Tur att han dödade spindel med våran stora väckarklocka :) men eftertanken på att jag hade haft den där stora spindeln i både ansiktet, i nacken och på ryggen gör att jag fortfarande ryser..
Jag är normalt inte rädd för spindlar alls, men när man är precis nyvaken i mörkret och ligger under sitt varma täcka så blir det en skräckupplevelse istället !!!!!!

Inge jobb idag, så tänkte ha denna dag till att enbart kurera mig.. Ska fixa med lite annat också, men det ska gå väldigt lugnt till :)










Jag saknar verkligen alla er och Kalmar!!♥
Men alla minnen jag har tillsammans med er kommer jag alltid bära med mig i min livsryggsäck!


.... och där försvann smaklökarna också!

Ja det finns ju inget värre när man är sjuk och så försvinner sinnet för att känna smak på maten.. Det enda roliga är ju att äta mat när man inte får göra något annat. Nej nu kan jag inte göra det heller, för jag känner absolut ingenting. Men dethär är trejde dagen som jag är dålig så det måste ju vända nu och gå åt bättringsvägen tycker man ju.
Jag hostar seriöst sönder mina lungor, snoror mer än en snorig liten bebis och svettas lika mycket som en människa som löper en mil. Med andra ord jättekul ;)

Idag ska jag iväg på ett ärende och var därför tvungen att tacka nej till jobb idag "/ Men det kanske var likabra eftersom jag mår som jag gör. . . . . .

På tal om ingenting så tycker jag väldigt synd om Malmö FF att de inte tog sig till Champions League!! Det hade ju varit så kul att ha sverige med, men icke.. Men fan så fint de spela i slutet, tycker dem skulle satt ett sista mål och fått vara med...

Nej nu ska jag ta tag i diskberget och sen vila mig innan jag ska åka iväg..




Vart jag mig i världens vänder, står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Dimmigt

Godmorgon i dimman!

Ja klockan är inte ens 07.00 och det är dimman som är chef utanför fönstret.. Jag mår så jävla bajs idag som man kan må, helt igen gäggad överallt så luftgasmask kommer jag behöva på halva vägen till jobbet.. hur ska jag orka denna dag med typ 25-30 ettåringar från 8-16.30?!?! Hoppas verkligen jag mår bättre under dagen..

Min träning ikväll kommer ju skita sig iallafall :( När man äntligen har kommit igång och längtar så ska man bli sjuk.. himla baciller! Men det är bara att kämpa på och se glad ut, man är ju inte 3 år ängre när man kunde grina när saker gick emot än och sen få i princip vad man vill ....


jag saknar er + helen och resten av studiegruppen!!


Får aldrig nog!








När ord inte räcker till!

En mycket bra helg har passerat tillsammans med mina älsklingar! Mötte upp Stina, Freddie och Martin på tågstationen i Lördags och sen åkte vi iväg och hämtade sushi, mmmm! Sen satte partajet igång och det blev en himla trevlig förfest hemma i ungkarlslyan..Massa trevliga människor kom med världens partyhumör. Det slutade med att vi gick ut på den nya krogen i Eskilstuna, Brasseriet The Grand (gamla harry's).. Mycket folk och mycket dans. Det blidde nattamat och sen var det väldigt skönt att krama kudden.

Söndagen vaknade vi alla upp bakis och slitna. Sebastian kom och hämtade oss och körde oss till mc donalds. Jag fick något fnatt och beställde in 2 ceesburgare, mellan pommes, cola, chili chees och kycklingvingar.. Det satt fint i min mage ska jag säga er ;) Sen vare bara film och mys hela dagen i soffan tillsammans med mina hjärtegull ♥
20.45 åkte jag hem och avslutade sen kvällen med mys tillsammans med finaste mannen!

Med allt roligt måste ju såklart något negativt komma..Varför?! Helgen har medfört att jag har blivit jättekrasslig :( Ont i halsen, hostar och förkyld..
Har jobbat idag, men det var tungt med alla barns energi.. Hoppas jag är bättre till imorgon, jag har inte råd att vara sjuk nu!

För tillfället håller jag på att frostar av våran frys och det brakar ner isbitar och vatten över golvet.. Ska alldeles strax gå dit och torka lite, kanske inte så bra att det är swimmingpool i köket när jonas kommer hem med all maten..

Nej nu slutar jag här så får ni kika på lite bilder istället (tagna av stina) Hälsa gärna på i hennes blogg också http://stinahallak.blogg.se

















Nu sticker jag till eskilstuna!!



Inte speciellt jätte festligt klädd ikväll, men när jag säger hej till alkoholen och till mina allra bästa vänner så kommer det bli mer än fest! SÅ trevlig kväll och puss!

psykiskterror och fina hjärtevänner

Känslan av att vakna upp i en kvidande ångest, smärta och tårar och sen inse att det bara var en mardröm....den känslan räddar mig alltid! Men varför jag? Det är inte första natten och antagligen inte sista heller, jag vill inte :( Jag avskyr mardrömmar, jag vill drömma fina drömmar och vakna lycklig, inte vakna olycklig där jag drömt om saker som handlar om hela mitt liv. Det är inte en sak utan 100! psykiskterror

Annars mår jag hyffsat bra idag, lite trött i kroppen efter träningen igår.. Ser fram emot en heldag med barnen idag och inte bara mys utan fredagsmys :)
Kvällen bjuder på krabba med mamma och pappa..medans mannen min spelar fotbollsmatch!

Men imorgon imorgon imorgon får jag äntligen träffa mina fina och bara umgås med dem..
Jag längtar så oerhört mycket efter er♥


.....äkta leende

Jajjemensan dagis it is!! 9 - 16.30.. Äntligen :D
Och ikväll är det träning på schemat igen, så hoppas på att min dag kommer bli bättre än dagen igår. För den var hemsk!

Det låter hemskt, men jag har känslor av att vilja vara ensam och inte umgås eller träffa människor. Jag vill bort bort bort.....har stor jävla känslokrash och vet inte hur jag ska ta mig ur den ?!?!?!!

Nu måste jag iallafall göra mig iordning för en hel dag med glada och lyckliga barn, där trivs jag iallafall!
Så ta hand om er, puss!


17:e är en hjärtedag

Ja kan ju verkligen hoppas på att arbetshoroskopet stämmer in, för jag blir tokig på detta snart.. Det är meningen att jag ska jobba på dagis, men eftersom jag enbart är vikarie så får jag ju bara jobba när någon är sjuk (vilket ingen är just nu).. Men jag måste ju ha pengar?! Så därför har jag gjort så att jag ställer klockan på 09.30 varje morgon och har inte dagis ringt innan den så smsar jag Acke och kollar om jag får jobba hos honom.. Där får man räkna med ett segt och långdraget svar. Ja så här sitter jag halvnaken och vet inte om jag ska jobba eller inte. alltid lika otroligt jättekul! och jag som är en planerare håller på att slita mitt hår när jag inte vet någonting!

Men annars mår jag bara bra, träningsvärken har knackat på och det är så skönt! Men något som inte är skönt är att jag gjorde massa sit-ups utan matta och andra magövningar så jag har så himla ont i lännryggen..Det har blivit som en blå svullen liten kulle .......

Nej jag ska väl sitta och vänta på svar från chefen en stund till .. annars får jag väl komma på någon annan nytta!

adjökens!

Ni som är tvillingar får dela detta med mig!

Arbete

Det kan verka som att allting står stilla nu men detta är bara lugnet före stormen. Passa på att vila upp dig.

 

Ekonomi

På grund av snabba omställningar för närvarande så är det viktigt att du sparar och planerar din ekonomi.

 

Hälsa

Din energi kan tillfälligt minska på grund av händelser bortom din kontroll. Rid ut stormen så återkommer orken snart.

 

Kärlek

Det är något som gör att ditt känsloliv känns som att det står still för tillfället. Försök bryta dig ur gamla vanor och rutiner.

 

Lycka

Något kommer hända idag som vid en första anblick känns som en olycka men som senare kommer visa sig ha varit en stor tillgång för dig.

 

Relationer

Tänk efter vilken dag det är. Om du inte passar dig kan du lätt missa en bekants födelsedag.


Lycklig och glad tjej!

Ville bara säga att nu har jag varit och tränat och jävlar i havet vad skönt det va!!!!!! Nu är det bara rökningen som ska ur mitt liv, men 1 September då smäller det.. Tro vad ni vill, men denna gången ska jag kämpa med hela mitt liv!!


Att sysselsättning kan göra mig så glad

Jag fick jobba igår, inte på dagis men på slottscafét! Att göra något under dagen gav mig världens energi så tror nästan min pojkvän ville döda mig igår kväll ;) Men än så länge lever jag.. Ska jobba på restaurangen idag också eftersom dagis inte har ringt. Men idag börjar jag kl 12, så får se vad jag hittar på fram till dess.

Ikväll ska jag iallafall träna, det var sjukt länge sen och jag ska ha dödsångest av träningsvärken imorgon är mitt mål :D

Imorse vaknade jag av ett så himla fint sms, att fina och värmande ord kan göra att man känner sig så uppskattad som människa..


längtar till helgen, för då ska partyfyran ut och svina ;)

Jag tror jag precis slutades andas, nu börjar jag räkna ner!!!


Perfekt Lördag

Hade en perfekt lördag igår, först var jag och jonas uppe på heron med mina kusiner och såg Kung fu panda 2 vilket var väldigt uppskattat från oss alla. Sen när vi lämnat av småttingarna hemma igen så åkte vi ut till familjen rosenstam och kollade på fotbollen och sen blev vi bjudna på en jättegod middag.. Väl hemma så tittade jag och baby på filmen Bad teacher med Cameron Diaz innan det blev dags för sängen!

Idag har det varit mycket ryggläge men även lite rensning av kläder och i förrådet. Åkte ner och spelade lite tennis med Krille och Jonas och nu ligger grabbarna här i soffan och kikar på fotboll igen :) Själv väntar jag på att min andra Irene huss film ska bli nedladdad och så ska jag ha mys i sängen. Men först har vi tvättstugan, alltid lika passande tider och alltid lika skoj.. eller inte!

Hoppas på att få jobba imorgon, det är slut på mina slappdagar hemma i soffan.. Denna vecka som kommer ska jag äntligen sätta igång med träningen igen. Nej nu kallar tvätten, puss!!



en glass är lycka


en glass är lycka


en mobiltelefon är lycka


alla pallade ju inte tempot :)


skruttfiorna wilma och maja!

Kung Fu Panda och Mc donalds

Idag är det Lördag, jag och jonas ska ta med oss mina små skruttkusiner till heron för att äta på mc donalds och titta på bio. Valter har aldrig varit på bio innan och vilmer blev av med sin bio-oskuld förra veckan. Så vi får se hur detta går ;)
Vi ska iallafall se Kung Fu Panda 2 .. Kan ju inte bli annat än en mysig dag när jag har tre favorit killar med mig!!

Kvällen bjuder sen på härligt umgänge, fotboll och riktigt lördagsmys! nu fick ni lite updates iallafall, jag vet att jag är kass just nu..är imponerad av er tappra krigare som hänger kvar och följer bloggen dagligen trots att jag är dålig på att skriva. Ska bättra mig, puss & kram!


mina korvnissar! ♥

I prefer an ugly truth to a pretty lie.

Att en lång powewalk kan ge så mycket positiv energi! Nu har jag fått rensa hjärnan och tänka i lugn och ro och jag mår genast mycket bättre..
Har precis tagit en kopp kaffe och ska strax ta en skön dusch för att sen krypa ner under filten och se den andra Irene Huss filmen.

Idag har jag varit på ett besök på mälarsjukhuset och sen åkte jag och mamma till strängnäs och lunchade.. Börjar bli tråkigt att sitta hemma och glo om dagarna, på ett sätt har det väl varit bra med tanke på att jag behövt vila.. Men det här med att ta det lugnt och bara vara är inte riktigt min grej, jag känner mig bara ensam och blir så himla rastlös. Hoppas verkligen jag blir inringd nästa vecka så jag får jobba lite.. Behöver umgås med lite barn känner mig, finns inga som är så ärliga och ger en så mycket energi.

nej duschen kallar, kram på er!




Nålstick och hallon/peppakakspaj!

Har varit helt matt en vecka nu, svimmig, yrslig, ont i huvudet och inte orkat göra någonting! Sen min viktnedgång börjar skrämma mig, igår såg jag för första gången att jag gått ner så mycket som jag har. Blev rädd för mig själv! Så idag har jag varit hos farbror doktorn och tagit massa prover, de trodde väl att det var att jag jobbat för mycket och stressat mer än vanligt..Men det var svårt att säga, så jag får vänta på provsvaren som kommer på Måndagkväll.

Nu har jag gjort mitt för dagen, är helt slut och ska lägga mig ner och titta på en film. Vart är min energi och min ork? Jag orkar inte vara såhär..Jag vill komma igång med träning, jobb och leva på min enorma energi som jag oftast har!




När man fått stå ut med massa nålar i armarna så är man faktiskt värd en hallon/peppakakspaj :)

Uppskattad kväll från alla

Jag hade inga direkt jättehöga förväntningar på BK eftersom jag hört att det var en ren flopp, men där hade ni fel! Jag hade riktigt jävla kul igår och är jättenöjd med kvällen. Idag är jag däremot dödligt bakis.... Har legat i sängen fram till nu! Jonas stack på match kl 13.00 och då somnade jag, och tro det eller ej men jag vaknade när han kom hem kl 18.00.. Så med andra ord har jag varit en trasa idag..
Med sig hem hade min bästa älskling kinamat och cola, så nu mår jag lite bättre.

Imorgon sätter dagis igång igen, men eftersom jag är vikarie så kommer det väl vara rätt lugnt första veckan. Så har man tur kanske man får vara lite ledig i veckan :)

Nu ska jag och baby krypa ner och göra ingenting resten av kvällen, eller jo ha mysmaraton! puss

Äntligen!!

Jag kan inte minnas när jag var ute på krogen senast, så nu har jag tagit tag i mig själv igen och ska ut röra på mina lurviga ikväll! Det ska bli fruktansvärt kul och hoppas på en bra kväll tillsammans med Sarah, Tilda och Tuss :)

Har varit i åker under förmiddagen tillsammans med nettan och benny och kollat när jonas spelat cup.. Lite halvtrist väder, men jag ser att det verkar vända nu!!

Nu måste jag fortsätta och pimpa mig vidare.. Hoppas ni också får en bra kväll, och ni vet vart ni hittar mig ikväll, on the dancefloor ;) Skål och klackarna i taket!



Människor som står än nära får/ska inte svika!

Åh jag är så trött, trött i både huvudet och kroppen.. Detta jobb tar verkligen död på mig!! Kan inte alla människor börja jobba och sluta gå ut och äta, iallafall hos oss ;)
Jag vill plugga, jag vill inte jobba.. Hur dum kunde jag vara att söka försent, jag som hade velat börja plugga nu i augusti. Hoppas detta halvår går fort så jag får komma tillbaka till studentlivet, gemenskapen, vännerna, intresset och ja allt vad det omfattar.

Jag kom och tänka på hur sjukt det är att saker som hänt tidigare i livet ska påverka än nu?! Varför? Varför ska jag må dåligt idag över något som passerat? det är sjukt hur vi människor är uppbyggda med känslor. Varför är vissa födda mindre känslosamma och andra så känslosamma att man bölar så fort man petar på de?
Jag har många gånger frågat mig varför jag flyttade till Kalmar och nu såhär i efterhand kom jag på att jag ville bort, långt bort. Starta ett nytt liv och kanske kunna lämna åtminstone lite av det som passerat... Men av någon konstig anledning är jag kvar här, fast med panik. Jag vill inte vara här!! Och så är planerna att flytta till strängnäs i vinter, vilket jävla idiotknippe jag är.. Jag tror inte jag vet riktigt själv vad jag håller på med eller vill. Jag är osäker jämt på alla och vågar inte lita på någon. Jag ger tillit till människor jag inte borde lite på och de som jag förväntas lita på blir jag sviken av.

Nej jag ska sluta tänka för dagen, ta mig en ordentlig dusch och sen kolla på en film. det ordnar sig alltid, det uttrycket hör jag jämt..så då gör det väl det också..tillslut! :)

/a


Jag längtar!!!

Vanligtvis brukar Måndagskvällar vara väldigt ohändelserika...Men det blev inte min! Det var ju egentligen Robin och Jonas förslag det här om middagen igår. Vi grillade och det var supergott. När vi ätit upp berättar de att vi fyra ska åka till Manchester i England den 16 September. Så la dem ut det såhär :"Fredagen och Lördagen går till er två, då ska vi shoppa, äta middagar och sitta på engelska pubar...MEN söndagen går till oss, vi ska kolla på när manchester united spelar match mot chelsea på hemarenan!!!!"...
Självklart ska vi också med på matchen! :D
Det ska bli jättekul att få se England och sen åker jag faktiskt med ett kanongäng, det här kan inte sluta mer än legendariskt. Normalt är jag inget större fan av fotboll, men detta ska bannemej bli coolt! ;)

Dags att jobba sista veckan på restaurangen nu för nästa vecka sätter dagis igång!!
Så nu ska jag kila iväg, puss o kram!!



Mariefredsbo igen

Ja då var man tillbaka i Mariefred igen, känns konstigt! Det är skönt att jag avslutat kapitlet i Kalmar eftersom jag var väldigt stressad över den saken. Men helgen där har varit kanon, har fått krama några av mina vänner hejdå och natalia tillbringade jag hela lördagkvällen med :)
Det här med flytt är alltid lika jobbigt, saker överallt..Hur kan det bli så mycket? Jag önskar jag kunde ha mitt liv i 2 kartonger men det går bara inte, jag har så sjukt mycket prylar. Har tryckt in en del i lägenheten och resten står i förrådet. Ingen idé att packa upp allting eftersom vi ska flytta om ca 5 månader igen.

Nu är allting i sin ordning i lägenheten och jag har gjort det riktigt mysigt :) Tänkte att jag skulle ha en ledig skön dag idag men det blev inte riktigt så.. Jag har städat i lägenheten, tagit diskberget, har tvättstugan, kontaktat vaktmästaren så han kan fixa i vårat badrum eftersom det läcker vatten över golvet. Har även hunnit med en lunch nere på stan med robban och stuvat om i förrådet.

Ikväll kommer robin och johanna hit på middag, vi ska grilla och ta vara på den fina dagen vi har idag. Snälla Snälla låt sommaren stanna ett tag till.
Nu ska jag fixa lite till innan mannen kommer hem..

Vill säga tack till min mamma och min pojkvän för all hjälp i helgen och att ni står ut med mig när jag är den stressade idioten som slänger ut sig argsinta saker. Ni vet att jag älskar er och jag är tacksam för att ni älskar mig!♥



puss

RSS 2.0