När ord inte räcker till!

En mycket bra helg har passerat tillsammans med mina älsklingar! Mötte upp Stina, Freddie och Martin på tågstationen i Lördags och sen åkte vi iväg och hämtade sushi, mmmm! Sen satte partajet igång och det blev en himla trevlig förfest hemma i ungkarlslyan..Massa trevliga människor kom med världens partyhumör. Det slutade med att vi gick ut på den nya krogen i Eskilstuna, Brasseriet The Grand (gamla harry's).. Mycket folk och mycket dans. Det blidde nattamat och sen var det väldigt skönt att krama kudden.

Söndagen vaknade vi alla upp bakis och slitna. Sebastian kom och hämtade oss och körde oss till mc donalds. Jag fick något fnatt och beställde in 2 ceesburgare, mellan pommes, cola, chili chees och kycklingvingar.. Det satt fint i min mage ska jag säga er ;) Sen vare bara film och mys hela dagen i soffan tillsammans med mina hjärtegull ♥
20.45 åkte jag hem och avslutade sen kvällen med mys tillsammans med finaste mannen!

Med allt roligt måste ju såklart något negativt komma..Varför?! Helgen har medfört att jag har blivit jättekrasslig :( Ont i halsen, hostar och förkyld..
Har jobbat idag, men det var tungt med alla barns energi.. Hoppas jag är bättre till imorgon, jag har inte råd att vara sjuk nu!

För tillfället håller jag på att frostar av våran frys och det brakar ner isbitar och vatten över golvet.. Ska alldeles strax gå dit och torka lite, kanske inte så bra att det är swimmingpool i köket när jonas kommer hem med all maten..

Nej nu slutar jag här så får ni kika på lite bilder istället (tagna av stina) Hälsa gärna på i hennes blogg också http://stinahallak.blogg.se

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0