Barnvisor

Tänk om jag hade en liten liten apa oumpa oumpa fallerallerej.... jag saknar att sjunga alla dessa mysiga barnvisar, inte för att jag alls kan sjunga men barn blir lugna och jag trivs med att gå igenom visa för visa. Mina kusiner har blivit alldeles för stora för att höra på mig när jag sjunger. Så som tur är har jag ju dagis, så ååh vad jag ska sjunga hela hösten.
Sen kommer jag bli en mamma som väldigt väldigt ofta sjunger för sina barn!

Det är mycket och slitigt jobb om dagarna nu på restaurangen, oftast är det väldigt kul för jag gillar ju tempo! Men jag börjar känna mig riktigt trött om kvällarna. Igår fick jag hoppa in som kallskänka och lär få göra det idag också, inte en lugn stund vill jag lova..

Nu måste jag ta diskbärget här innan jag ger mig iväg, puss!!


Bra helg!



Ja när stina är på besök får man värdens bästa väckning, en blixtrande kamera rakt upp i ansiktet ;)
Jag har haft en kanon helg och det har varit så kul att ha stina vid min sida hela helgen! Nu är det dags att ta tag i vardagen igen, jobb hela veckan innan jag ska ta tag i flytten. Jag har sådan ångest att åka ner till Kalmar, kommer vara så mycket blandade känslor! Men med mig har jag mina bästa, min älskling och min mamma ♥

dags att kila..

Jag är ett med mig själv ikväll!


Mina dagar rullar på

Jaa här är det inte intensiv uppdatering alls!!
Mina dagar går åt till att jobba, både vardagar och helger.. Har faktiskt haft två lediga dagar nu där jag umgåtts med min man och mina vänner. Gårdagen spenderades i eskilstuna med jonas och robban. Det var lunch, öl, lite shopping och massa annat mysigt. Idag har jag jobbat och det märks att det är riddardagarna, mycket folk! Nu ska jag unna mig att vara ledig resten av veckan, helgen kommer bestå av bara massa festligheter och även min favorit stina kommer på besök. Så håll i hatten och skål på er..

Ikväll är det PF här hemma, alltså pojkvänsfritt. Laxen är i ugnen, vin i glaset, nagellacket står och väntar och även tre kronor. Kommer bli en mysig torsdagkväll där jag får vara för mig själv :)

Tänkte förklara lite om Kalmar också. Jag kommer inte att fortsätta att plugga i Kalmar. Orsaken är att jag inte trivs med utbildningen!! Mådde fruktansvärt dåligt de 2 sista månderna där nere, rasade i vikt och var ständigt ledsen. 3 år är inte mycket av sitt liv, men 3 år med något man absolut inte trivs med är oerhört lång tid. Jag anser att man har bara ett liv och självklart kommer motgångar, men man ska alltid göra saker man mår bra av i långa loppet. Det har tagit mig lång tid att bestämma mig för dethär, men brukar oftast följa min magkänsla när det gäller sådana här saker. Och nu känns det bra efter att ha tagit detta beslut.
Kommer sakna mina underbara vänner något så ofantligt mycket, men jag lovar att komma och hälsa på. Jag ska självklart fortsätta plugga, men det blir på annan ort! Så nu vet ni hur det ligger till. Nästa helg blir det att åka ner för att hämta alla mina saker och festa adjö till kära kalmar.

Nu måste jag ta hand om laxen, ta hand om er! puss o kram


jag saknar värmen och den här känslan av att bara vara!

timeless.


Vad ska jag nu göra när det inte finns klubbar om nätterna?!

Jag är hemma från Turkiet och har haft en kanonvecka, självklart blev jag sjuk (riktigt sjuk) de tre sista dagarna... Det var en nära dödenupplevelse vill jag bara tala om. Och under hemresan tror jag fan jag var döööd!
Gjorde det dummaste jag kunde göra på Lördagen, jag stack på galej! men som sagt, kapten morgan räddar mig i alla situationer :) Sarah och Amandas 40 årsfest blev riktigt lyckad och jag hade en kanonkväll.

Igår var det Söndag och det enda jag och jonas gjorde var att kolla på tre kronor, grilla och tvätta. Sjukt skön dag!
Idag är jag hemma från jobbet så jag får vila upp mig ordentligt för imorgon börjar jag igen och jobbar hela veckan.

Vart tog sommaren vägen? Det är snart augusti och sommaren är snart slut.. Men tiden går väl fort när man har roligt! Men jag saknar grillkvällar med vänner och öl? jag saknar att ligga på stranden en hel dag och bara trivas. Första gången jag solade och badade i sverige för i år var i Lördags, det är ju skam!

Nu har jag latat mig tillräckligt sen jag klev upp från sängen, dags att ringa ett samtal, vika lite tvätt och städa lite i lägenheten. puss o kram!



Nu sticker vi till Turkiet

Ja det var inte länge sen jag räknade att det var 100 dagar kvar till turkietresan, och idag är det dags att flyga! Åh det pirrar i hela min kropp, värme, sol, bad, dansa hela nätter, drinkar och vackra vyer. Jag lever alltid som i en dröm när jag är utomlands. Men samtidigt är jag ingen person som skulle kunna flytta utomlands. Jag älskar sverige! Det är perfekt att åka till världens olika paradise för att skämma bort sig själv, sen räcker det :) Att jag har evelina vid min sida och i min säng en hel vecka är helt underbart, vi har så kul tillsammans!

Jag har nyss duschat och målat naglarna, ska strax klä på mig och sminka mig och sen packa ner det sista i väskan! 14.00 blir jag hämtad så då börjar vår resa. Hoppas ni får en bra vecka här hemma och att det inte regnar allt för mycket på er ;)

Vi hörs om en vecka! pussssss



RSS 2.0