.

What are words if you really don't mean them when you say them?

Fredag Fredag Fredag 07.15


Sjuk, lön, absolut inget farväl och dödens huvudvärk

Nu har jag blivit sjukis...rena rama slemmbomben släpptes i mitt huvud under natten vilket har resulterat i att jag haft en grym huvudvärk både inatt och hela morgonen. Nu efter att jag druckigt 1 liter vatten och snytigt mig ca 25 gånger börjar den släppa..men jag är helt slut! detta var ju verkligen något jag behövde nu när en så rolig helg väntar.. Men som tur är blev jag ledig idag så ska bara vila så jag blir av med skiten..

Lönedag idag och jag är så glad att ha pengar igen.. Det var lite fattigt denna månaden eftersom vi betalade resan..Men nu har jag pengar igen och har redan satt igång med julklapparna.. Alla räkningar är betalda också :)
Ska bege mig ut en stund för lite ärenden nere på stan, behöver friska luften också känner jag.

Idag är en stor dag, för idag flyttade min fina och underbara bästa vän från Sverige. Hon har valt att bo i Spanien istället och det förstår jag helt och hållet om man jämför hennes liv där med här.. Men det är tungt att du inte är 1 timma bort från mig längre utan befinner dig utanför landen. Att inte kunda ringas när man vill.. Men jag lovar dig att jag ska komma och hälsa på så fort jag kan... Jag älskar dig min fina stina!

vi är olika, vi har inte samma intressen..men ändå är du den jag litar på till 100%..Den personen som jag alltid har vänt mig till både i positiva och negativa situationer. Den personen som vet hur jag är och fungerar ♥




nej nu blev allt så himla sorgset.. och hon är ju inte död, utan hon lever som aldrig förr mitt hjärta!! Nu ska jag klä på mig i snigelfart så inte dödshuvudvärken kommer tillbaka och säger hej.

puss & kram!

Muskeldödare

Den här nedrans förkylningen vill inte ge sig och nu har näsan börjat rinna också! Men ingenting stoppar mig från att försöka hålla mitt humör uppe just nu. Imorgon är det fredag, min älskade älskade fredag är tillbaka. Helgen ska bli grym och jag längtar så himla mycket.
Det har inte hänt något speciellt mer än att jag har kört ett kickass-pass som alla borde köra om man tycker om att träna.. TRX heter det och är ett styrketräningspass (man tränar alla muskler i kroppen med hela sin kroppsvikt) men även lite kondition.. Jag körde i måndags och jag har fortfarande världens jävla träningsvärk idag.. Men förhoppningsvis släpper den efter spinningpasset ikväll :) men först väntar jobb med de underbara, adios!


saknar dig!

Förväntningar!

Det är så mycket som väntar mig, så mycket roligt! Magen växer och bebis sparkar där inne ♥
Nej stopp nu det där var ett skämt!! Nu blev ni allt rädda, framförallt mamma och mormor tror jag... Allt är i sin vanliga ordning, jobbar och tränar och sover är det enda jag gör om dagarna. Vilket betyder att när helgerna väl kommer så är de så knökade med saker för att det är så mycket som jag vill hinna med.

Jag vill att snön ska komma nu, jag har sådan julstämning i kroppen och det mesta som spelas här hemma är julmusik (förstårs när Jonas inte är hemma).. Jag vill också få tid till att baka lussebullar och annat julgodis. Men det får nog bli efter egyptenresan! Ja nu är det inte långt kvar, endast 9 dagar kvar.

I helgen ska jag och J sitta barnvakt åt mina kusiner och sova över där. Sen ska vi ta med de på julmarknaden på Söndag och sen är det dags för att inta födelsedagsfirande för både min bror och farmor som fyller år häromkring. Så det blir ett restaurangbesök på greken för hela tjocka släkten. Presenter? nej juste det måste jag också försöka hinna med..

Nej nu måste jag skynda mig iväg till alla kidsen, puss o kram!!


Jag vill leva

Jag vill testa på att vara trebarnsmamma
Jag vill testa på att vara känd porrstjärna
Jag vill testa på att vara rikemansbarn
Jag vill testa på att vara fattigt barn
Jag vill testa på att vara nunna
Jag vill testa på att bo i skogen
ect.



ja, jag vill helt enkelt uppleva alla livets äventyr och få en inblick i hur alla världens människor lever sina liv.. Man är född till ett liv och sen väljer man själv vad man gör av det.. Va aldrig rädda för att prova på saker!! Va inte rädda för att ta klivet ut i något nytt. Vad är det värsta?!...att du dör? jaa men det ska du ändå göra förr eller senare.
jag menar inte att man måste resa jorden runt eller kasta sig iväg till en ny stad helt ensam. det är inte det jag menar med att inte vara rädd för att göra saker i sitt liv. ni kan lika gärna sitta hemma i eran födelseort men ändå ta del av livet möjligheter och framförallt leva för varje sekund som går. En sådan människa kan vara minst lika lycklig som en människa som rest hela jorden runt. sen finns det inget rätt eller fel på lycka och ingen kan någonsin tala om för dig eller mig var lycka är.. lycka för mig är ett välbefinnande och det är enbart jag som kan avgöra när jag känner just det välbefinnandet eller inte. man kan ha "allting" och ändå inte vara lycklig och man kan sitta i ett fattigt land och knappt ha mat ..men ändå vara lycklig!! det är fantastiskt.

Jag vet iallafall vad mitt nyårslöfte kommer att vara.. Att leva i nuet och njuta av varje sekund av mitt liv och sen aldrig vara rädd för att leva. Vad är det jag kastar bort om jag inte tar emot? Ingenting förutom mitt eget liv.




Från ett paket till singel för en kväll!

Jag ångra att jag skrev det där inlägget i förgår!!!! För inatt blev jag dålig, inte jättesjuk..men ont i halsen och väldigt trött! Jag har varit på jobbet idag iallafall, typiskt mig.. Men mig har man inte hemma om jag inte har över 38 graders feber! Jag skulle egentligen gå på spinning ikväll, men fattade det vettiga beslutet att avboka den och vila istället. Vill gärna vara frisk i helgen då både smått och gott väntar. Ska iväg till södertälje på lördag och umgås med madde och bella. Alla dj:s i södertälje ska tävla mot varandra på 550 så vi tänkte att då var det en perfet kväll att gå ut och shakea.

J fick hem sin efterlängtade Zlatan bok idag och sen han la sig i soffan för över en timma sen har det varit helt knäpptyst från hans håll .. Så jag fick helt plötsligt en rival här hemma. Normalt går han alltid runt och retas med mig och väsnas..  Men nu är det som om han inte är hemma ;) Men likabra att han får läsa ut bokskrället så jag får honom tillbaka :) inte ens något tjat om att han är hungrig, hallelujah moment säger jag!!!!

Men nu är iallafall jag hungrig så nu måste jag gå och laga mat... En kväll som denna hade det ju inte skadat om sushi Ai hade öppnat! puss o kram!






mitten på veckan och jag är helt slut....

Det är full rulle med både jobb och träning!! Men idag är jag träningsledig och är hemma och tar hand om min sjuka älskling.. Stackarn har blivit dålig igen!!
Hela dagen har jag gått runt och varit trött, kan bero på att jag var upp 06.00 imorse.. det här mörkret gör mig galen, blir både trött, sur och deppig! men snaaart bär det av till egypten :)

Var på besök hos tandläkaren imorse och jag fick toppen betyg om mina tänder så det känns jätteskönt. Fick även lära mig att te missfärgar tänderna otroligt mycket mer än vad kaffe gör... trodde det var tvärtom, men varje dag lär man sig någe nytt!

Har inte fått något inbokat jobb imorgon och hoppas nästan på att få vara ledig, det skulle vara så skönt och väl behövligt för mitt psyke! Men vi får se om telefonen ringer imorgon bitti eller inte. Tro det eller ej, men jag är förskolevikarie och jag har fått jobba varenda dag sen augusti!! Var orolig att jag skulle få jobba strödagar hit och dit, men icke..här jobbar jag som aldrig förr :) men ingen är gladare än jag!

När jag cyklade till jobbet imorse så var himlen så fantastiskt fin, heeelt lila.. Fin va?!


För vem är sjuk ofta på sommaren när man tar del av både sol och ljus?!

Nästan alla är sjuka nu och jag blir aldrig sjuk, jag vet inte varför?! Har inte varit sjuk sen augusti nu och det är ett under med tanke på alla snoriga/hostiga barn jag delar min vardag tillsammans med. Men jag började faktiskt äta D-vitamin för snart 2 månader sen och jag är nästan säker på att det är dem som gör att jag håller mig frisk. Så ni som missar ljuset och solens strålar om dagarna (vilket nästan alla gör med tanke på hur några timmar det är ljust nu under höst & vintertid) kan jag varmt rekommendera d-vitamin.. Finns att köpa i burk på hälsokostboden och räcker 2 månader..Tror den kostade 177kr..

Men istället för att vara sjuk dras jag med mina blodsockerfall, och fort går det när jag väl får dem! Inte det minsta roligt.. Därför har jag gått och köpt dextrosol som kanske kan hjälpa mig att hålla kroppen igång.
Fick sluta redan kl 15 idag och ska därför åka och träna tidigare. Ska vara lite kaxig och köra dubbla konditionspass idag.. Vi får se om jag orkar med tanke på min svaghet i kroppen av blodsockret. Dextrosolen kanske gör susen ;) Så snart är det dags att skaka lite till ett afropass och sen dansa loss på en bräda till en timmas step pass!

Men första måste jag slänge ihop en köttfärsås så både jag och J har något att värma ikväll när vi tränat klart. Kraam!

Kärlek och åter igen...kärlek!

Helgen bjöd på både fredagsmys,idol,min älskling, chips, fläskfilé, rödvin, älskade evelina, eskilstuna, sushi, affärer, bilresa, matlagning, sminkning, läskiga grabbar, godis, ännu mer vin, skitsnack, skratt, massage, lite sömn, hemmagjord pizza, promenad och massa mera.. Haft en riktig kanonhelg som jag önskade gärna kunde varat lite längre!

Det är måndag igen och hade planerat min dag så himla bra till en början. Jobb till 12.00, ett core pass, sola och sen hem och laga middag till baby.. Men icke! Fick jobba över till 16.30 och missa både träning och allt annat. Men nu är jag iallafall hemma och maten är snart klar. Ska iväg och träna ikväll istället :)

Idag släppte en sten från mitt hjärta! tänk vad lätt det är att bara älska människor och visa omtanke och känslor. Jag mår så mycket bättre efter att jag gjorde en sak idag som jag velat göra så länge!!!

Annars så har en av mina bästa vänner, stina!! gått och skaffat sig en kärlek i Spanien!! Det är jättekul för dig och jag är så glad för din skull älskling!!! MEN det skulle ju inte skada om du hade hittat någon lite närmre mig så jag fick ha dig nära ;) Men kärlek är kärlek!! Helt underbart ♥

Kan ju säga att det bara är 3 veckor kvar tills jag ska iväg till värmen!! Förstår om ni inte alls är avundsjuka! ;) Nej nu måste jag koka lite ris innan J kommer hem. Puuss




Minnen


Även om vi åldras och att jag då tyckte att det var lämpligt att ha gigantiskt pärlörhängen på stranden så har jag så otroligt mycket bra minnen tillsammans med dig min älskade vän! ♥ och mer ska det bli! du har följt mig längst!

November är här

Tjong i ballongen!

Det var en tuff dag igår må jag säga.. Trodde världens influensa skulle bryta ut på mig inatt, men icke :) Men däremot en grym jävla träningsvärk!! Det var toppen att träna på nya hälsoskaparna igår och det ska bli kul att prova på de nya passen som tillkommit på schemat. Men ikväll kör jag vilodag tillsammans med en fet tvätthög........Ska bara iväg och jobba 8 timmar först!

Igår var det 1 november och det betydde ju att jag har varit rökfri i 2månader! Det går så bra och så lätt allting, det gäller bara att hålla detta livet ut för min egen skull :) Det enda jobbiga är att min ämnesomsättning var jättehög när jag rökte och nu har den verkligen rubbats totalt och jag är hungrig konstant. Så jag äter allt jag kan få i mig :P

Allt har varit så bra nu fram till igår då alex ringde.. Jag går inte in på något här, men jag blir kvar hemma i helgen och åker till göteborg en annan helg istället. Jättetråkigt och jag hade verkligen längtat efter dethär :( Men samtidigt så händer vissa saker ibland som är viktigare och då får man lägga de sakerna i första hand.

Nu ska jag iväg och jobba, puss o kram!


RSS 2.0