Även om humöret är ont så tackar jag för att man är en god människa!

När klockan är 12 på dagen så känns det som klockan är 17.. Snacka om att dessa förmiddagars föreläsningarna gör mig helt knäckt. Måste medge att nervsystemet var betydligt roligare än cellen. Men hur i hela friden ska jag kunna lära mig allt detta? Jag brukar sällan säga att saker är omöjligt eftersom jag är en riktigt envis jävel. Men detta är fan omöjligt...

Arbetsintervjuen gick mycket bra, men tiderna strular som bara den eftersom våra lärare har fått för sig att vi ska börja två veckor tidigare än alla andra. Så sista arbetsveckan är min första skolvecka. Men hon skulle ringa mig nästa vecka och innan dess så skulle jag kolla upp hur mitt schema ser ut och kolla om jag kanske kan vara ledig från skolan första veckan. Att det alltid är något som ska strula.

Pratade med både mamma och jonas efter och både var sura och trötta så nu är jag också sur och trött! Man ska bannemej inte ringa någon när man är på bra humör för det blir nästan alltid att man blir på dåligt humör. Känns ju jättekul nu! gaaaaah...

Nu ska jag sätta mig och plugga resten av kvällen och ingen ska störa mig. Helen kommer sen och gör mig sällskap! Men först ska jag gå på jakt efter mitt goda humör igen.

dagens goda gärning: jag och helen har räddat en mamma och hennes son från en källare nere i en tvättstuga vid oxhagen.. (de satt inlåsta och kom inte ut).. Så efter många samtal så fick vi tag på fastighetsskötarna som skulle komma och hjälpa dem där ifrån.

puss o kram


nu vill jag bara vara sådär liten och söt och inte irriterad och sur..

Nervsystemet

hur ska man hinna med att leva när det är så här mycket? hur ska jag förstå när det är sådant tempo? jag får väl gå runt och vara grå, trist och död i 1 vecka till.. sen blir det lite paus med nya kurs i 3 veckor. Ska åka hem över påsken och stanna hemma i 5 dagar. Ska bli riktigt kul att träffa min familj! Jag saknar dem sååå!

Vi börjar med nervsystemet idag, kul med något annorlunda än cellen. eller det fungerar ju typ på samma sätt..det börjar i cellen och försvidare till nerverna som sen styr organen. Är jag helt ute och cyklar nu eller?

Arbetsintervjun går av stapeln 14.00.. Wish me luck!

puss o kram!!



+ Linnea!!♥

Kate Winslet, det var inte dåligt!


Tempo tempo!

Ja då var cellen avslutad och imorgon går vi in på nervsystemet.. Snabba vändningar här med intensiv inmatning! Föreläsningen idag var hemsk, förstod inte ett smack.. Sjuksköterskeyrket i mina ögon fanns inte ens med längre. Det var väldigt långt borta idag.. Jobbade med 50 frågor under eftermiddagen, sjukt tråkigt!
Strax efter tre gav jag och helen upp och stack till försäkringskassan istället..

Nu är jag äntligen hemma och ska äta något litet innan jag ska iväg på spinning. Lisettes syster är här på besök från oslo och även lisettes kompis är här så det blir lite skitsnack med kaffe nu.

Och föresten så ska jag på arbetsintervju imorgon, hääääärligt!
Och min drömlägenhet försvann likafort som jag började drömma om den. Tänk om man ändå hade mer pengar.. Det var månadshyran som stoppade mig. Hade jag klarat av att betala den hade den varit min 1 juni. attans jävla skit!

puss o kram!


Mår bättre tack vare fina Kalmar!

Var ute och gick i två timmar varav en timma gick jag längst vattnet. Åh det var verkligen underbart! Satt vid kanten av vattnet och funderade och bara va.. Fick verkligen rensa hjärnan och lite motion på köpet. Kom hem och tog en lång varm dusch och sen satte jag mig och pluggade lite.
Kollar på bb nu och ska hoppa raka vägen ner i sängen sen. Är så trött!




puss o kram!


Helt förstörd!

Igår mådde jag så bra och hade världens energi... Idag är jag helt förstörd och orkar knappt röra mig efter dagen! Lång föreläsning med en helsike massa inpumpande med fakta i huvudet och efter lunch satte vi oss med alla instuderingsfrågor. Och det var verkligen 100 stycken och vi gjorde alla. Jag är helt körd i huvudet! och som vanligt stressar jag sönder mig själv av allt detta. Skippar träningen ikväll för kommer rasa ihop. Ska ut på en långpromenad sen längst vattnet tänkte jag. Måste rensa hjärnan och tänka på annat...


Tisdag!

Det blir inte mer spännande idag, satans massa plugg och träning på det!!
En full termos kaffe är iallafall förberedd....
Hoppas ni får en bra dag! :) puss

Ja såhär ser kalmars studentliv ut! Bild från i Lördags på ett av dansgolven...


Sommar 2011

Jag sås och grytor går inte ihop! Men idag försökte jag mig på en laxgryta innehållande lax, lök, paprika, kidneybönor, mjölk och sen massa kryddor! Åh shiit det blev en gryta och himla god blev den också :) Så nu ska jag börja göra grytor oftare! Ska bli en riktig gryt-mamma med åren och mina barn ska bara få äta massa gott..

Ska hoppa in i duschen nu och sen sätta mig och plugga tänkte jag!! Måste hålla i detta nu när det är sådan jädrans tempo! Imorgon har vi 3 timmar föreläsning och sedan ska vi jobba med instuderingsfrågor från både idag och imorgon. Och då menar jag inte 20 stycken frågor som man fick på gymnasiet utan jag menar ca 100 stycken. Ja ni fattar säkert!

Vet inte hur jag ska klara av denna månad ekonomiskt faktiskt.. har nyss fått pengar och har aldrig haft så lite som jag har nu! Min betalning på lägenheten var 750 kr dyrare denna månad och min mobilräkning var inte min kompis heller. Fyfaan jag ska få känna på att vara riktig fattig student... leva på nudlar de 2 sista veckorna kommer jag garanterat få göra. Undrar vem som kommer däcka först på träningspassen?!?!?! näringsbrist

Jag har bestämt hur jag ska göra med sommaren också.. Åker hem i början av juni och jobbar hela juni månad ut hemma.. då ska jag verkligen jobba och inget ledigt! Sen åker jag till turkiet 1 Juli och när jag kommer hem tänkte jag ha lite semester hemma i 2 veckor så jag kan hälsa på alla som jag vill träffa och sen tänker jag spendera augusti i Kalmar med bara sol, bad, öl, bruna ben, fina kläningar, höga klackar och värme!

Det kommer bli perfekt!


14 veckor kvar!

Intensivt!

Herregud vad pumpad jag är med fakta!!! Trodde aldrig det kunde röra sig om så mycket i en sådan liten del av kroppen.. Men jag kan nog tacka mig själv för att jag tycker sådant här är intressant för vet inte om jag hade klarat av att läsa denna kurs om jag inte gjorde det. Vet knappt nu hur jag ska hinna lära mig allt på 5 veckor?! Snacka om att jag kommer kunna hela kroppen utan och innan på både svenska och latinska om 3 år.

Sitter och planerar inför sommaren, det är så sjukt mycket som måste fixas och bestämmas. Jag önskar jag kunde klona mig, hade varit så mycket enklare i min situation.. Ska fortsätta här och sen sticka iväg och träna vid fem.

Kram!


Konstiga drömmar

Godmorgon mina rara!!
Inatt har jag sovit som en stock och hade gärna sovit minst fem timmar till. Jag är hur trött som helst!! Ska försöka sluta kolla på bb om kvällarna för jag kommer inte orka med denna kurs om jag ska somna halv 12 varje kväll.
Har nämnt att jag drömmer en del nuförtiden, eller ja jag vet att man alltid drömmer..Men drömmar jag minns! Det är minst en ny varje natt. Oftast mardrömmar tyvärr, men det kan vara bra drömmar också :)
Inatt drömde jag att jag hade fått en bebis och hon låg och sov på mitt bröst ute i en solstol på gården. Helt plötsligt vaknar hon av att hon spyr massor och över hela mig. Stackarn hade blivit magsjuk.. och det dröjde inte mer än ett dag innan jag också var det ....

haha snacka om skum dröm?! vet inte vart allt kommer ifrån..
Har inte tid att sitta här längre utan måste gå och sminka mig, fylla på kaffe i termosen och packa för dagen. Den kommer vara lång känner jag på mig....

puss o kram!!


Mina fina!

Jaa då var vilan över, men man kanske inte kan säga att vi vilat dessa dagar utan det har varit fullt ös hela helgen! Gårdagskvällen var kanon, riktigt kul! Schlagergolvet var min bästa upptäckt senare på kvällen..
Vi började hos helen och sen gick vi vidare på en riktig student förfest.. En förfest i en korridor! Till en början var det lite segt, men sen satte det fart som bara den och tiden bara sprang iväg och sen var det dags för krogen. Mycket lyckad kväll, och mina tjejer är världens bästa! Vad skulle jag göra utan er?!♥



Här har ni oss när vi har uppvisning för resten av folket!

Idag vaknade jag upp med linnea, lika mysigt som i förgår! Vi åt en god frukost och sen har vi bara tagit det lugnt hel dagen, kollat på en bra film och lite annat. Nu har hon åkt hem och nu har jag helen och natalia hos mig istället. Vi har ätit middag och sitter nu och myser i soffan.. Vilket vi ska fortsätta göra nu!

Imorgon sätter nya kursen igång, intensivt plugg i 2 veckor framöver.. Men det ska bli lite kul!
Hoppas ni får en mysig söndagskväll!

puss!

Äre sant, är kursen verkligen över?!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!



Nu firar vi mina älsklingar!

Let's rock

Riktigt kul igår och det slutade med utgång iallafall! Men det var så mycket roligare hemma hos eddie än ute på krogen. Jag gillar inte Vallen, det är inget drag där och ingen bra musik heller. Hemma hos eddie dansade vi och drack för fulla muggar och det förklarar min hemska träningsvärk i vaderna idag. Känns som jag har sprungit mil efter mil.. Så vi får se hur det blir med dansandet ikväll, det lär ju kännas. Men jag tycker om träningsvärk så det är väl bara att köra! ;)
Vi avslutade kvällen igår med en liten efterfest hemma hos mig, jag, linnea och eddie.. Jag bjöd på smörgåsar och vatten och satte på romantisk musik..

Eddie: Alex är det såhär du efterfestar? (jätte fundersam)
Jag: Haha ibland ... men ikväll är jag dödens död...

Sen kröp jag och linnea ner under täcket och eddie gick hem!

Idag har jag och linnea varit och solat, besökt systemet, handlat strumpbyxor och sen har jag även hunnit med att skypa med älsklingen och sovit i 2 timmar.
Nu har jag nyss duschat och ätit tacos och ska börja pingla mig. För ikväll ska det firas!!!
Det blir Palace med två våningar och tre dansgolv öppna.

puss o kram på er!!


Fredagkväll tillsammans med alkoholen igen..

Ja då var alkoholen iblandad igen!
Hela dagen har varit kanon, betalat räkningar..mindre kanon..  Fick med mig världens sötaste klänning hem, man skulle kunna förklara det som att jag blir som en lite ballerina i den.. dock inte med choklad på!
och eftersom det är våffeldagen idag så blev det ju även en stor våffla med grädde och sylt.

Jag och Linnea har ätit tacos och har nu haft vår egna lilla fest här hemma med fullt ös och dans. Vi inväntar natalia för att sen gå över till eddie och sedan en annan fest. Så ja en fredagkväll med en mjukstart för tentaslasket imorgon! Alkohol och härliga människor, kan ju inte bli bättre än så!

Hoppas ni får en bra kväll, för det kommer vi ha! puss!!

Lyckodag?

Att vakna upp och veta att man inte måste till skolan och sen inse att jag inte behöver plocka upp böckerna heller, det känns helt sjukt och underbart. JAG ÄR LEDIG!! 10 veckor har gått grymt fort och vi har endast 10 veckor kvar av denna termin. Då är det inte 3 år kvar utan bara 2 1/2 år kvar innan jag är färdig.. Åh herregud!!

Ska möta upp Linnea lite senare, vi ska gå på stan och strosa! Och solen skiner, det är kanon. Jonas kommer hem idag också, inte hem till mig utan hem till sverige och hem till sig. Så nu ska han allt få skypa framöver! Och en sak till, det är stora pengardagen.. kan detta vara min lyckodag? :)

Nej dags och kila, hoppas ni får en bra dag! puss



Helt otroligt!

Tentan är gjord och jag tror det kändes bra :) Så jag hoppas jag klarar den!! Det är bara att vänta 3 veckor på resultatet...Men herregud så skönt att ha avslutat denna kurs. Nu har vi 3 dagar ledigt där vi inte behöver plugga ett piss utan bara festa loss med massor av tentaslask. Och jag lovar att denna helg kommer bli helt galen!!!!

Har varit ute och käkat på restaurang ikväll med världens underbarast människor och sen har the fantastic four varit på bio. Vi såg Hur många lingon finns det i världen?
Det går inte att beskriva i ord vad den filmen gav mig för känslor. Har aldrig gråtit och skrattat så mycket till en film som jag gjorde till denna. Vilka helt underbara människor, jag skulle verkligen göra allt i världen för att jobba tillsammans med dem.

Nu ska jag ha myskväll så mer av mig får ni inte ikväll. Puss o Kram!


OJ oj oj

Jag sa att jag inte var nervös igår, jag tror jag ångrar mig! Min mage kör "hela havet stormar" just nu och huvudet leker "hoppa in i stenvägg".. Fyyyyfaaan!!!
Och ni vet att jag nämnt förut att natalia är så morgontrött och har svårt att komma upp ibland. Jag får inte tag på henne!!!!!!!!!!!!!!Hennes mobil är avtängd. Så nu sitter jag och oroar mig för hennes skull också, att hon inte ska hinna till tentan. Och dessutom är jag aptrött då jag haft jättesvårt att sova inatt.

Amen vi kör!!! Tjingeling!!!


nu är det rörigt i huvudet

Det har verkligen inte gått bra att plugga idag, känns som jag kunde varit utan plugg denna dag för det har bara rört till det ännu mer i mitt huvud. Hela förmiddagen gick iallafall åt att söka jobb och fixa massa papper. Det tar längre tid än vad man tror. Sen kom vi äntligen igång efter lunch och satt till sex ikväll.
Hungriga och lata som vi var drog vi till max och åt och sen tog vi oss en liten tripp till netto.
Nu sitter vi här igen vid datorerna, det är väl tänkt att vi ska plugga men det gör vi såklart inte..

Nej om man kanske skulle ta sig i kragen .. puss!

Mycket saknad!

Jag saknar mamma, Jag saknar pappa!

Idag kör jag och natalia sista plugg ruschen innan morgondagens stora salstena. Nu ska bannemej det mesta sitta innött i mitt huvud efter idag. Jag vill bara ha torsdageftermiddag nu nu nu så jag slipper detta. Kvällen imorgon ska firas med studiegruppen. Vi ska ut och käka, dricka öl och sen blir det bio, Hur många lingon finns det i världen?

"jäfla skjosnööje, jäfla skjo jäveeel" finns det något sötare eller?!



Jag skulle vilja jobba med människor med den här typen av handikapp, tror det skulle vara hur givande som helst och så himla kul!

Nej nu sätter jag igång utan natalia för hon är lite seeen! puss

Ibland undrar man ju om jag handlar för en eller två personer?!




Sådär då var det knökat i kylskåpet igen! Överlycklig tjej här..
Jag tackar älskade Natalia för hjälpen och skjutsen hem med dessa kassar. Hade aldrig i hela mitt liv fått med mig detta hem. Det var bara ett problem att ta sig upp för trapporna med kassarna.

Jag hade fått massor av gåvor från ica maxi ocskå.. Kaffe, matlåda, 1kg spagetti, disktrasor, kanelbullar och vaniljglass. HELT GRATIS!! Ibland är det lyx..
Har nyss avnjutit en god middag och ska hoppa in i duschen nu, tränade vid 17.30 så snacka om att svetten torkat in ordentligt.

kraam!

Sådärja!

Äntligen är denna tenta avklarad, och det gick ju kalasbra! Kan inte beskriva känslan av att vi inte har någonting mer kvar att göra på denna kurs förutom salstentamen. Jag känner mig helt avslappnad och vädret ger mig sån energi. Mår bra idag!

Ska försöka se vad man kan göra med en möglig gurka, för jag är sjukt hungrig och måste äta innan jag ska iväg och träna. Sen ikväll så ska jag äntligen få handla massa gott. Det har faktiskt aldrig hänt mig att jag haft ett tomt kylskåp. Men eftersom det inte finns någon mataffär i närheten så blir jag mycket latare och handlar enbart när jag måste. Mer pengar på fredag känns ju också rätt gött.

Nej improvisera med min gurka var det ja, puss!!

Blir nog en bra dag

Vaknar till massa fnissande ute i köket, där Lisette, Anders och Mattias sitter och pluggar..
Så när jag gått upp och kommer ut från rummet så har har de sammanställt detta:

I tävlingen vilken glass är du?
Anders Wolme: Spirello, för jag är lite twisted...
Lisette Fredriksson: Top Hat, lite hemlig, med en överraskning...
Mattias Carlström: Piggelin, äcklig och billig eller älskad av barn i 40 år???


detta har de suttit och kommit på själva, gud så jag skratta! Alltså när man pluggar blir man sjukt knäpp också, men det är nog bara för att man självmant ska komma ifrån det hårda ibland och skratta mellan varven.
Nej usch jag vill inte att Lisette ska flytta!!!!!

Eftersom jag har en del tvångstankar så har jag varit duktig att bryta en idag :) Normalt kan jag aldrig gå upp från sängen och äta mat direkt, jag måste alltid äta frukost först. Spelar ingen roll vad klockan är. Först en knäckemacka och sen kan jag äta mat. Men det måste vara frukost före lunch så är det bara. Men idag gick jag raka vägen upp till kylskåpet och tog fram en matlåda och värmde på.
Men nu är ju frågan om jag bröt mot detta frivilligt eller om det var för att jag inte hade någon frukost hemma idag?

Om 2 timmar sitter jag på Opponent-tenta med världens strängaste lärare. Men jag gillar henne så det gör inget :) Och ja vi känner oss förberedda så detta kommer gå på räls!

Senare blir det träning och sedan storshopping på Ica Maxi, för jag har absolut ingen mat. Det enda som nu ligger i kylen är en möglig liten gurka..

Hoppas ni får en bra dag, i Kalmar är det sol och 10 plusgrader. Underbaaaaaart!

puss o kram!


Shit det här var över 2 månader sen, jag kände verkligen ingen och frågade mig säkert hundra gånger per dag vad jag höll på med och varför jag var i Kalmar. Jag ville inget annat än att flytta hem... Men ojojoj vad glad jag är att jag inte tog mina väskor och stacka den trygga vägen. För idag stortrivs jag och jag har helt underbara vänner och det går faktiskt framåt med studierna :) Så jag säger bara, Sluta aldrig kämpa för det ni vill uppnå!

Redan tant

Här har ni den bittra verkligheten mina vänner, snart 20 år och ser ut som en tant (känner mig dock inte som en)!! Att jag har dålig syn redan nu stärker ju tantsenariot ännu mer.. men what to do!!


godnatt♥

min mamma är saknad!

Jag har sett mamma i skype och jag är nästan gråtfärdig! Fyy nu insåg jag verkligen hur mycket jag saknar henne :( Har inte träffat henne sen första veckan i februari.. Att prata i telefon är verkligen inte samma sak som att se varandra.. Så därför har jag skapat ett skypkonto till min kära pojkvän som han ska få börja använda när han kommer hem från spanien. Jag fixar och fixar för att det ska vara så bra som möjligt :)

Har faktiskt fått gjort lite plugg ikväll, men tror det räcker så! Ska göra mig lite te och sätta mig och kolla på big brother hade jag tänkt. Sen ska jag försöka komma i säng skapligt så jag är pigg till imorgon.

För övrigt så har jag lyckats prata med två idioter på msn ikväll.. jag förstår inte vad det är för fel på vissa människor. Och alltid jag att tycka synd om människorna och stanna kvar och försöka prata dem till rätta. Men jag insåg att jag kommer nog aldrig lyckas med det så den ena fick bli raderad. tragiska människor.. och då vet jag ändå vem båda är!

nej puss på er!


nu är det mycket

Vi har verkligen fullt upp med allt pluggande.. har vistas min tid mellan 9 - 16.30 idag på biblioteket med förberedelser inför den muntliga tentan imorgon. jag vet den är redan imorgon! Några har på Onsdag, men jag valde att ha min imorgon för vill bara bli av med skiten för att sen ha Onsdagen fri att plugga järnet innan Torsdag då den stora skriftliga tentan är. Jag har bestämt mig för att inte stressa upp mig, det kommer iallafall inte hjälpa... Jag hoppas jag klarar den! :) Och om jag inte gör det så är det ingen big deal, då är det bara att göra om den om en månad.. Det kommer varken påverka mina pengar från csn eller mina poäng i kursen. Så nu måste jag börja lugna ner mig..

Har en del att göra ikväll gällande tentan imorgon, men först måste jag få mat i mig innan min mage svälter ihjäl.

puss o kram!

Det närmar sig den stora veckan

Jag har haft en riktigt bra helg måste jag säga.. Mycket plugg men även lite äventyr. Bra blandning! Gårdagskvällen vart lyckad bortsätt från att man inte pallar trycket lika mycket som förr. Fick världens huvudvärk redan vid början av kvällen och var tvungen att avsluta den redan vid ett då jag gick hem. Lokalfesten var trevlig och mycket nya ansikten. Alltid lika roligt..

Idag har vi pluggat hela dagen verkligen, och vi har precis avslutat för att avrunda med söndagsmys. Jag har mina hjärtegull här bredvid mig i soffan och vi väntar nu på sista avsnittet av solsidan och senare big brother.

Veckan som kommer består enbart av plugg och två tentor och sen är äntligen denna kurs avslutad. Kan inte förklara hur skönt det ska bli!!

Ni får en ha en bra söndagskväll allihopa! puss o kram









En bra Lördag!

Trodde jag skulle dö idag på träningen eftersom jag inte tränat på några dagar och min kropp inte är 100 % än.. Men shit vad kul det var.. Vi körde ett puls konditionspass och musiken var verkligen pricken över i:et. Inte nog med att han som höll passet var skapligt snygg ;) .. Svettiga män det är något speciellt med det....

Nu har jag iallafall laddat på med energi till hundra och håller på att laga mat. Sen blir det dusch och fix för att sen anslutas med tjejerna mina. Runt åtta ska vi möta upp eddie och hans kompisar för att sedan tillbringa kvällen på en lokalfest och sen avslutar vi med utgång. Jag har good feelings inom mig idag och jag har bestämt mig för att jag inte tänker lägga ner onödig tid på att fundera på vissa saker. det blir som det blir helt enkelt :) Jag måste tänka på mig själv först och främst för att må bra...

Nej dags att mata magen, puss o kram!

Everybody wants a thrill

Lagom utvilad idag också! Vi körde plugg fram till 18 igår och sen la vi ner och åkte iväg och hämta pizza och köpte lite godis. Resten av kvällen blev det mys och girl stuff. Och vi skulle ju egentligen inte gå ut i helgen för vi måste egentligen plugga till tentan. Men det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker få mig till en människa jag inte är. Jag har 5 dagar kvar innan tentan att plugga till, så varför ska jag låsa mig hemma en lördagkväll när jag iallafall sen slutar plugga vid åtta? Det är omöjligt att sitta natt och dag för då lär man sig iallafall inget. Jag behöver komma ut, härifrån lägenheten och bara strunta i allt för en kväll.

Men innan dess ska jag både plugga och träna..

puss!!


Mina älsklingar!



obehagligt

Ja då var jag på fötterna igen! Konstiga saker händer med mig och jag vet inte varför det alltid måste drabba just mig.

Vaknade och kände mig relativt pigg, kollar ut genom fönstret och blir genast jättetrött igen :P.... det är ju snö överallt och det snöar fortfarande. Vad kom detta ifrån?! Snart skulle man ju nästan kunna jämföra väderförändringarna med mitt humör.. ha ha..

Har ätit lite frukost och ska snart iväg och klippa mig! Sen blir det tentaplugg resten av dagen och kvällen med tjejerna.

Puss o Kram!

hopplöst

Då var vi äntligen klara med hemtentan och den är nu inlämnad!! Vilken lättnad.. Nu hoppas vi bara på att den är godkänd också :) Nu väntar oppunenttentan och sen salstentan nästa vecka..

Jag skulle ju egentligen ut ikväll, men min kropp är för svag... Jag orkar inte! Vet inte vad som händer.. men har varit svimmfärdig nu på eftermiddagen igen. Så jag och tjejerna tog vårt sunda förnuft och bokade in en myskväll istället. Det blir grönsaker och dipp, och lite godis på det .. och sen en bra film förstårs!!

Har nyss tryckt i mig en halv kaka mörk choklad. jag får inte stopp på mig själv! jag mår inge bra alls.. nu ska jag gå och tjura lite innan tjejerna kommer. jag behöver tjura!

adjööööö

Batman!



Denna Onsdag kan bli min räddning

Jag tror bannemej det är mina nya p-piller som spökar... Inatt har jag iallafall sovit bättre, men såfort jag lägger mig ner mår jag illa och så är det typ tionde morgonen jag vaknar och har ont i kroppen, huvudvärk och är jättetrött.. jävla skit hormoner, jag blir som en annan människa. Är det inte det ena som händer så är det, det andra. Massa äckliga svettningar har jag också fått...... Varför är det alltid vi kvinnor som ska stå ut med allt sånt här skit?! Sätt p-piller på killarna..

Har startat min morgon med älsklingen i telefon, åh han är så saknad! Jag vill bara ha honom hos mig!

Nu ska jag börja göra mig iordning för att träffa studiegruppen på storken. Vi ska kolla igenom det sista på hemtentan för att sen lämna in den.
Sen ikväll blir det stor förfest med ESS (ekonomerna) för att sedan gå ut på Harry's.. Jag behöver verkligen dethär känner jag! Släppa alla tankat för en kväll och bara vara med mina vänner. Men frågan är hur min kropp kommer förhålla sig till alkoholen när den är så pass svag?! Hmmm tur att jag har krypavstånd hem ifall något händer.

nej dags att öka här, puss!!


Jag har gjort ett kap!




Ni känner säkert till att jag jämt håller på med mina naglar, filar, klipper, målar och jaaa allt möjligt... jag har oftast fransk manikyr men jag tycker det är grymt tråkigt att måla och det tar evigheter för det att torka... och så idag när jag var och handla hittade jag en fet liten vit manikyrpenna.. Det slog mig direkt att det där är bara skit, inget som funkar.. Men jag som ska handla allt jag ser köpte den iallafall och jag ångrar det inte en sekund. Var jätteenkelt att måla på och det torkade snabbt! Färgen täcker också. Något jag verkligen rekommenderar.

Köpt på Lindex för 99 kr
.. (Man målar inte under nageln som man gjorde med den första pennan som kom, man målar på nageln. Glöm inte topplack så det inte slits bort så fort)


Mitt gull!

Natalia går in i hyllor och jag ska slänge ut cigaretten genom fönstret på bilen och så åker den tillbaka in i bilen och under sätet.. vad tror ni händer. jo det ryker!! Det var bara att stanna bilen och fiska efter en glödande cigarett.. Alltså vi två ihop är rena rama humorserien.. Hennes klumpighet gör mina tråkiga vardagar helt amazing!

Det blev middag på ikea idag, köttbullar, potatis och brunsås för 16 kr. Det kallar jag studentpris! Så nu kör vi frukost där 9.30 imorgon också ;) ha ha nej kanske inte .. Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det så himla lugnt!

puss!




Jag kvävs..

Nu lägger jag ner pluggandet för idag, drar på mig kläderna och åker ut till hansacity för att gå i affärer med Natalia! Ska inte handla, men måste få se folk och göra något annat. Jag blir psyk här hemma helt ensam!


.......

jag är så trött....
jag är så trött på att vakna upp varje morgon och var jättetrött, jag är trött på att jag varje dag äter mig till döds och blir iallafall aldrig mätt, jag är trött på att det inte finns ett enda sammanhang i denna kurs och jag är trött på att jag måste jobba ihjäl mig i sommar när jag egentligen behöver ledigt för att orka med resten av studierna. Jag är trött på att jag sover förjävla dåligt om nätterna (har aldrig gjort i hela mitt liv).. ska det fortsätta och hålla på såhär med denna trötthet, aptit och sömnsvårigheter så kommer jag förmodligen bränna upp mig själv. Allt ska bara funka, punkt slut!

Men i övrigt är jag glad!! :) Nu ska jag ta mig kraft och kliva ur sängen och äta frukost. Har bannemej ont i varenda kroppsdel..

puss o kram!!


Sensibilitet och Reflektion är min bästa vän!

Sådärja då var jag tränad, matad och duschad! Äntligen känner jag mig lite fräsch igen :) Har bokat klipptid på fredag så snart ska håret vara på sin plats också! Ska försöka plugga lite nu innan bb början och sen ringer väl älsklingen runt 23 när han landat. Tänk vad fort en vecka har gått, han åkte ju nyss kändes det som.. men han åker ju och andra sidan snart igen. Tror det är söndag han åker till spanien igen. Men då är det bara 4 dagars träningsläger. Tack och lov för det! Sen så får vi äntligen träffas. Distansförhållande är usch, men samtidigt är det obeskrivligt när jag väl träffar honom för då har jag verkligen fått sakna honom.. Det blir ju lätt att man slutar sakna varandra efter ett tag när man har tillgång till varandra dagligen!

nej om man kanska ska försöka förstå sig på fenomenologi, hermenuetik, socialkonstruktivism, reduktionism och ja alla andra idiotiska filosofi begrepp. morr!!

puss o kram!


min lilla skruttunge! (som tyvärr är stor kille idag, hela 6 år)

Gör allt för att smita från pluggandet



sliten tjej...



Någon mer än jag som ser att jag behöver tvätta håret ... ska bara köra järnet på ett spinningpass först! Sen lovar jag er att jag ska duscha :)
Jag skulle plugga ja, och det har jag gjort.. men väldigt lite! Jag och Lisette har städat hela lägenheten, eller ah mer hon men jag har städat badrummet och mitt rum. Sen har jag tvättat och bytt rent i sängen. Pratat i telefon och lite telefon till och lite sms och lite lunch och sen lite kaffe... jaaaa det finns alltid saker att hitta på som gör att tiden går och viiips så försvann tiden för plugget.. jag är inte så dum jag inte ;) typ som en barnunge som kommer med bortförklaringar varför man inte har hunnit städa rummet... men ibland måste man få smita!

dags för spinning, puss!


fjortondemars

Godmorgon! Vi är inne i mitten av Mars och våren är påväg, iallafall här i Kalmar :) Gick förbi en trädgård förra veckan och det var fullt med snödroppar och smörblommor. Sånt gör mig lycklig!
Har precis ätit frukost och ska kila till tvättstugan och se om de har tvättid idag. Sen ska jag börja plugga. Men 16.30 blir det stopp för då är det spinningdags med natalia.

pusss!

STOPP!!

Nu är snart söndagen också slut och vi går in i ny vecka imorgon, seriöst snart kommer hängbrösten, rynkorna och pensionen.....varför måste tiden gå så fort? Efter vår tenta så har vi läst halva terminen och vi har enbart 10 veckor kvar i skolan och sen är det sommar och vi har då redan läst ett halvår. Känns som att dessa tre åren kommer flyga förbi!

Jag känner mig inte alls trött ikväll, men borde börja runda av... åtminstone lägga mig i sängen. Ska nog se på några avsnitt entourage :) Kan ta en liten sovmorgon imorgon, iallafall till 9 halv 10.. Sen måste jag upp för att läsa läsa läsa och sen ska jag även försöka få en tvättid.

15 april kommer mamma och pappa hit och hälsar på :D då har de även med sig alla mina möbler och allt annat skrot från min gamla lägenhet! det ska bli så kul att träffa dem och visa hur jag bor!!

men ni får väl sova så gott alla glad, för det ska jag göra sen! puss o kraam!


snart är sommaren här och då ska jag tillbringa mycket tid på öland! kommer bli kanonmysigt..

Lycklig!

Shit vad jag är på topp ikväll!! Kom nyss hem från ett danspass, Fuego.. Så fruktansvärt kul!! Den typen av musik är det bästa som finns, stil med latinamerikans och spansk. Rytmkänsla så det dänger om det.
Sen tackar jag mig åter igen att jag inte gick ut igår för det har resulterat i att jag pluggat i 5 timmar idag. Känns hur skönt som helst.

Nu ska jag laga lite mat och sen börja på mitt söndagsmys!
Imorgon kommer världens bästa jonas hem från teneriffa. dock får jag inte träffa honom förens om 2 veckor, men bara att han är hemma så man kan prata i telefon igen gör mig lite lugnare. ååh jag tror jag är in love!



Här har ni en låt vi dansade till ikväll, så nu kan ni ju svänga lite där hemma också...för det ska jag göra ;)


attitude



Min helg har verkligen varit underbar! ..och den är inte slut än. Idag ska jag bli klar med Studieuppgiften hade jag tänkt och sedan ska jag sticka iväg och dansa i eftermiddag. Kvällen bjuder på både solsidan och bb. Det kan ju inte bli en bättre dag?! Mitt humör är rätt stabilt, men hujedamej vad det går upp och ner pågrund av den där förbannade salstentan som väntar nästa torsdag. tentaångest så det bara ryker om det!

Jag är imponerad av mig själv att jag inte varit ute i helgen. Jag var riktigt nära igår när Eddie och hans kompis satt och drack lite hemma hos mig och försökte övertala mig och natalia att följa med upp till 25 års festen. Åh det var såååå nära att jag gav efter, men jag tog tillslut mod till mig och se nej och körde ut dem innan vi skulle ändra oss ;)
Men på Onsdag ska vi bannemej ut!

Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet, hoppas ni mår bra! Ta hand om er, puss!

Det var inte det lättaste att fånga färgen på bild!



Ja ni kanske ser själva att den nya färgen är mer vinröd och lila än den förra! :) Men det är mycket rödare i verkligheten.. Här får ni en efter och före bild...


Redhead!

Oj det blev inget inlägg igår.. Jag hade verkligen inte enda sekund att sätta mig att skriva! Studiegruppen kom till mig vid 9 och eftersom jag var så trött gick jag typ upp precis innan dem kom. Vi pluggade stenhårt fram till 15.30 och sen tog vi äntligen helg. Jag var verkligen sveriges fräschaste kvinna igår. Osminkad, svintrött, skitigt hår uppsatt i en knut mitt på huvudet och sen min rosa mjukisdress. Men jag trivdes som aldrig förr. Men inte undra på att folk titta när vi var på ica maxi och handla ;) haha ..

Jag och Lusifer hämtade upp Linnea efter att hon tränat och så åkte vi och köpte lite på systemet och sen massa annat smått och gott. Vi skulle ju nämligen ha spakväll. Så det var hårfärg, ansiktsmasker, naglar, hårinpackningar och jaa you name it. Vi körde även en drive in på max vid halv åtta och då var vi svin hungriga. Väl hemma kastade vi oss på maten och sen började tjejerna färga mitt hår. Och så mycket som vi skrattade under den där timmen har jag inte skrattat på länge. Sen när färgen var i så tänkte jag shiiit mitt hår kommer bli lika rött som bacardi breezer watermelon!!! Natalia vad har du gjort!! Men när väl färgen var ursköljd så var det inte så rött, det blev faktiskt bra :) Det är en blandning mellan vinrött, lila och mörkbrunt!

Vi höll på till ett inatt med fnisser och flams och massa ansiktsmasker och grejer. Alltså dessa tjejer är exakt likadana som mig. Trodde inte det gick att hitta sina själsfrändar på ett och samma ställe. Vi är hur öppna som helst med allting och ja det går inte att beskriva. Men de är både puckade, roliga och helt fantastiska vänner!

Tänkte igår guud vad skönt att inte ställa klockan imorgon så jag äntligen kan få sova ut.. Nej men jag vaknar kl 7 första gången, 8 andra gången, 9 tredje gången och sen gav jag upp. Att gå upp 9 en lördag händer inte ofta. Men har suttit hela förmiddagen och skrivit personligtbrev och cv .. Så nu väntar jag på natalia och så ska vi gå på stan idag och jag ska även söka jobb. Det är dags för det!

Nej nu måste jag göra mig färdig innan lusifer kommer. PUSS!!


Suck

Alltså såhär slut i kroppen minns jag inte sist jag var .. Börjar må riktigt dåligt :( Skulle nog inte ha tränat ikväll för jag kände att min kropp tog stryk. Och dummhuvudet själv äter inte innan utan jag sitter nu och kastar i mig för att jag är så hungrig. Snodde ihop en form av tacogratäng med köttfärs, bönor, majs, ost och tacosås. Riktigt gott faktiskt!

Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan och bara dö.. Som tur är ska hela studiegruppen komma till mig imorgon vid 9 på morgonen. Så behöver inte gå upp lika tidigt. Räcker ju med att jag hinner dra på mig mjukis overallen, äta frukost och sätta på en stor mängd kaffe.


Här är min underbara studiegrupp!! Ser ni inte hur lyckliga vi ser ut, vi älskar att plugga......

Jag laddar för träning och Saffi för mat!

Nirvana – Smells Like Teen Spirit



Vovven Saffi

Vi har kommit lite längre med hemtentan idag, men gudars vad övertrötta vi var nu på slutet! Bara suttit och garvat åt tråkiga saker ;P .. Nu är jag hundvakt och vi har nyss varit ute och gått jag och Saffi i både blåst och regn. Hon tyckte lika illa om det som jag gjorde..Visst är hon söt den lilla (stora*) varelsen?!



Jag och natalia hade planerat att vi skulle träna 17.30 men sen så fick hon mig att bestämma mig för att hoppa över det och träna imorgon istället. Men nu skrev lilla lusifer att vi ska träna 19.30 istället. Så måste sätta igång och plugga nu så jag iallafall har börjat.
Idag ringde älsklingen från spanien, åh nu saknar jag honom ännu mer! Men snart är han ju hemma igen, hemma i sverige men inte hos mig. usch!

Nej nu måste jag sätta fart här, puss!

Helt slut

Det känns som min kropp ska falla isär. Jag är helt slut och skulle behöva sova ett helt dygn!! Fy hur ska jag orka med denna dag?! Jag ska införskaffa mig en termos som jag kan ha kaffe i hela dagarna. För skulle ni veta hur mycket pengar jag lägger på koppar kaffe så skulle ni bli chockade. man dricker väldigt mycket om dagarna för att hålla huvudet i gång. Och när det är riktigt mycket så tar jag till godiset för att höja blocksockret. Det har pappa lärt mig att jag måste göra för att orka! jaja idag är jag trött och kommer få kämpa mig igenom dagen..

I eftermiddag är jag hundvakt för Lisette ska jobba så jag ska ha hand om Saffi :) mysigt .. men bara för det ska det spöregna! Inga mysiga vårpromenader här inte :P
Nej gud nu sitter jag bara och glor här, måste iväg. puss!


Skulle behöva en flaska i huvudet, gärna med alkohol!

Jag är så jävla kass, ingen tjej med diciplin det här!! Jag hade verkligen bestämt mig för att börja med studieuppgiften ikväll och hade öppnat ett dokument och lagt fram böckerna och anteckningarna. Men så helt plötsligt kommer en hyper energis Helen nerspringande till mig i bara strumplesten. Så då blev det lite prat istället. Sen tog det mig över en timma att äta godis som jag var nere och köpte innan. När godiset väl var slut plingade det satan i chatten på fb. Använder sällan den för dels är jag inte social över datorn så alla tror alltid att jag är tjurig. Men så är inte fallet. Men just ikväll när jag skulle plugga så ploppar det upp överdrivet många. Och när jag väl avslutat dem så ringer min älskade stina och så pratar vi länge. Såå jaa nu är klockan över nio och jag måste duscha innan bb börjar. Så jag kan ju sammanfatta mitt pluggande som slutfört för ikväll. Skämmas borde jag göra! Men imorgon, då ska jag skärpa mig och det är inget jag bara säger.. det är ett löfte!

vill att jonas ska komma hem!

nej dags att hoppa in i duschen och städa upp här på skrivbordet.

puss o kram!




Hmmmm...

Sen jag flytta ner till kalmar har jag fått höra att jag ser ut som en serb av en kille och irakier av en annan.. Jag har även fått frågan "Vart kommer du ifrån?!" fem gånger .. Vad är det för fel på folk? Visst jag kanske inte ser svensk ut, men det är jag ju inte heller i grund och botten. Men kom igen, serb och irakier?


Kontraktet skrivet

Det har varit en mycket intensiv dag men vi har även fått massor gjort!
Nu har jag varit och skrivit på kontraktet på den lägenheten jag bor i nu och ska även ta över räkningarna för hyra, internet, telefon och el.. Tur att jag kan sådant sen innan.. Men alltid är det lika läskigt att ha ansvaret om allting. Men lägenheter är ju helt underbar så här kommer jag stanna tills jag hittar en egen lägenhet som verkligen passar mina kriterier. Jag är ju lite kräsen av mig, men det kanske inte är så konstigt när jag bott i en toppen lägenhet i 2 år.

Nu måste jag sticka iväg och träna, hämta lite energi och även vila lite från studierna. Sen blir det hem och agera fru i köket för att sedan slå sig ner med studieuppgift 3. gud vad jag älskar mitt liv just nu, not!

jaja hoppas ni mår bra, puss!

"Drick-det-här-och-klara-tentan", finns det något sådant?!

Dagarna går hemskt fort, det är bra när det gäller att veta att kursen snart är över...men det är inte bra att veta att tentan snart knackar på dörren. Jag har iallafall samlat mig från igår och är lugnare idag :)
Jag har absolut inget roligt att berätta under dessa dagar för tror inte ni vill höra på mitt pluggnäll!
Ska iallafall iväg och träna idag och även iväg till incita AB för att skriva på kontraktet för lägenheten jag bor i just nu.

Annars är det rätt rörigt med allt som heter boende i någon form. Lisette har fått egen lägenhet och ska flytta ifrån oss vilket gör att vi kommer stå helt utan möbler för allt är hennes. Men eftersom jag har världens bästa mamma & pappa så ska de komma med alla mina möbler i april! Vi behöver liksom ha allt hit, mattor, bestick, stekpannor, brödrost, kastruller, oshyvlar, glas, matbord och stolar... ja allt ni kan tänka er att man har i ett hem. Tur att jag har det mesta då :)

Nej dags att kila iväg mot storken för återigen brottas med våran hemtenta! puss o kram!


bill och bull, på äventyr! ♥


dags att lugna sig ..

Jag håller på att gå sönder, stressar ihjäl mig inombords! Jag måste lugna mig, andas och ta vara på min energi. Just nu känns det som jag skulle vilja lägga mig nere på vägen och storböla...men det hjälper ju inte riktigt! Hur ska jag klara av detta? Det är så sjukt mycket och jag har inte en enda aning om hur jag ska klara av att kunna allt detta.. åh herregud!

men det känns nog bättre imorgon...hoppas jag!


Lyckotisdagen!

Att vaknar upp av att solens strålar tränger sig in igenom persiennerna på morgonen är helt underbart! Hoppas på riktigt fint väder idag.. Dock ska vi ju ändå bara sitta inne hela dagen och ja ni vet vad, orkar inte ens nämna ordet. Har paus med träningen ikväll men ska istället börjar på studieuppgift 3 tänkte jag. Men jag läser en av vår litteraturbok nu som heter "Människobilder" delvis svår, men himla intressant hur olika typer av människor lever i sina världar. Jättesvårt att förklara för er, men ni kanske förstår vad jag menar? Hur som helst, boken är intressant!

Nej nu måste jag sätta lite fart, en semla väntar ju på mig i biblioteket :D

puss


Jag minns när jag gick på dagis och vi gjorde egna semlor, man fick en liten tärning mandelmassa och ett sprut grädde emellan sen var det stop. jag var alltid lika missnöjd! (mandelmassa ville jag ju gärna ha 4 bitar av) Men semlorna var nog de godaste jag har ätit! Allt gjorde vi från start!

Jag vill ha soooool och jag är avundsjuk!

När en annan dör på träningspassen, alltid är trött och har plugg upp över öronen så får man ett sms " Sitter på balkongen på ett femstjärnit hotell och har havet som utsikt och dricker skumpa" och minuterna efter får jag ett mms och ett samtal från dominikanska republiken med bild på ett paradis. Jahapp vissa har det bra!! Jag är så himla avundsjuuuuuuk nu!!!!!

Är helt död efter träningen, märks att jag fortfarande är trött efter spinningen igår.. hujedamej!
Väntar på att ugnen ska bli klar så jag kan stoppa in en form med vitlöksmarinerad kyckling, mat mat mat..
Sen måste jag ta tag lite i pluggandet innan bb börjar.

Imorgon är dagen vi alla väntar på, eller iallafall jag ;) Semmeldagen, fettisdagen eller vad man nu vill kalla den. Huvudpoängen är iallafall semlor och jag älskar semlor. Vilken tur att de är gratis semlor i universitetsbiblioteket imorgon då. hihi semelfrossa redan.. är det begränsat hur många semlor man får äta på en dag eller?!

nej nu ska jag kolla till ugnen gott folk. puss o kram!


det är inte många månader innan jag också befinner mig i solen igen, turkiet med hela gänget! bokat och klart!


hundbesök

Tur att måndagar går fort för det är inte mina favoriter precis.. Har suttit hemma och pluggat en stund efter skolan! Och nu ska jag iväg och träna med natalia.
Lisette är hundvakt hela veckan så vi har världens bamsebjörn här i lägenheten. Hon är så himla gosig!
Måste damsuga och städa rummet när jag kommer hem för här är det skitigt.. Men jag har faktiskt något att skylla på...damsugarpåsarna har varit slut!

nej nu måste jag kila iväg. puss

Måndag morgon

Godmorgon, det är Måndag!
Alltid lika segt, men jag har iallafall sovit gott....lite tomt utan älsklingen i sängen som har legat där och knuffats en hel vecka. Just nu sitter han nog på flyget till värmen.. jag vill också till värmen! Hoppas denna vecka går fort fort fort..

Idag startar våra tentaveckor, det är bara att köra och inte smita för nu måste jag klara detta..Jag sliter nog mitt hår annars! Slut på det lediga och tjena plugg dagarna långa. Men ska iallafall börja med att starta veckan lite mysigt med att träffa min tant och sedan har vi reflektionssemenarium efter lunch.

dags att kila, puss o kram!




Fika tjejer

Det blev 2 1/2 timma plugg i biblioteket sen gav vi oss och drog och fikade i timmar istället.. Vi satt kvar en hel timma efter att fikat hade stängt till och med. Men är man två tjejer så har man alltid något att prata om :)
Kom hem och insåg att det inte fanns något medelpass idag så kastade på mig träningskläderna och han till ett spinningpass istället.. och jag lovar det var en nära döden upplevelse! sjukt jobbigt..

Nu väntar jag på att bb ska börja och sen blir det sängen, är riktigt trött!

puss o godnatt!

En solig söndag!

Har haft en kanonvecka när älskling har varit här, vi har hunnit med hur mycket som helst och han har även fått träffa alla mina vänner. Vilket var uppskattat från båda hållen och det gillar jag. Nu har jag varit och sagt hejdå till honom vid tågstationen.. Alltid lika jobbigt att säga hejdå! och speciellt nu när jag vet att det kommer dröja minst 3 veckor innan nästa gång vi kan ses. Skitungen åker ju till teneriffa imorgon och barcelona veckan efter att han kommit hem därifrån, ååh jag är inte ett dugg avundsjuk på honom!!
Jag har tre hårda pluggveckor som väntar mig, studieuppgift 3 och 3 tentor ska göras. Men jag ska verkligen lägga ner all tid jag har för att klara av detta. Skulle vara så skönt!

Och tro det eller ej men nu ska jag gå och plugga i biblioteket...på en söndag!
Annars är det himla skönt med söndag, träna och solsidan senare ikväll!

Kanonfint väder har vi här också, strålande sol och 3 plusgrader. Det känns som våååår! :)

nej nu måste jag kila, puss!



Vi skulle ju kunna vara sveriges gulligaste par...

...om vi inte såg ut som retards!


Fredag!

Har inte riktigt haft tid att skriva här men det blir bättre när han åkt hem på söndag!
Vi har hittils haft det jättemysigt.. Jag har visat en stor del av Kalmar, vi har handlat, ätit god mat, varit ute och partajat tillsammans med mina vänner (det var uppskattat både från jonas sida och deras) ... Jaa vi bara är och det är så skönt!!! Skulle vilja ha honom hos mig hela tiden..

Nu ska jag sticka på föreläsning, men först pussa lite på älskling som ligger och sover så gott..

Puss!


Äntligen lite gos!

Himla dryg dag, dessa semenarium får mig att blir så trött så trött!! Men äntligen är den över och ledigt resten av veckan förutom lite hemstudier. Ska gå och möta älsklingen om 15 minuter vid tågstationen, äntligen kommer han hit!! Sen ska han få lite mat så han blir lite gladare. Ska lämna honom en stund sen för ett träningspass och sen blir det dundermys hela kvällen lång, som jag har längtat efter detta!




första mars!

Jag hade måndagsmys med mina två tjejor igår kväll efter träningen, så det blev ett riktigt bra avslut på den måndagen!
Min mamma hade änglavakt igår, hon hade lika gärna kunnat vara döda nu. Hon krockade med en älg som mosa hela rutan på bilen. Tur att hon inte hade mötande trafik eftersom hon fick sladd och kom över på den andra vägbanan. Åh fy jag ryser fortfarande när jag tänker på det!!! :(

Idag har jag två redovisningar typ, eller en ordentlig och ett reflektionsseminarium.. Min älsklinga är påväg hit och jag längtar så efter honom. Ska möta honom vid tågstationen 14.30 idag!!! jiiiiiiiii..
Nej dags att göra säg färdig för dagen mina rara, puss!

RSS 2.0