Nu sticker jag!


NU ÄR DET FEST!


Dags att börja peppa!


Min nya klänning som jag ska ha på mig ikväll ! :)

Nu är jag och mamma hemma.. Vi har gått en jättelång promenad och sen fikat.. Hur skönt som helst! Nu ska jag hjälpa henne med hennes nya mobil, hon är ju lite små trög så hon behöver hjälp :) så söt så! Nu ska jag strax börja fixa inför kvällen. Sen blir det drag! Nu står annat på schemat. PussPuss!

Krogen!

Emelie fick en lyckad födelsedag :) God mat och jättegoooooooooooooood tårta som emelies farmor bakat med egna händer :D mums!! Sen kom stefan och hampus och så satt vi och drack öl, kollade på smala sussie som är den sjukaste filmen som någonsin gjorts. Sen käkade vi ännu mera mat. Slutade med att jag och stefan somnade typ på varandra i soffan, vi var sjukt trötta. Han hade jobbat hela dagen och jag hade bara chillat mig igenom dagen ;) så det kan bli..

Emelie och jag vaknade nyss och det blev direkt värsta partymusiken. Vi är sjukt taggade för ikväll. Kommer bli hur kul som helst :D:D:D

Snart kommer mamma och hämtar mig, vi ska ha "mamma och dotter dag" idag.. Vi ska gå en lång promenad och sen fika. Sen blir det snabbt hem och fixa och göra sig iordning för kvällen. Sen blir det tillbaka till älsklingen ikväll och fira vidare.. Ska väl upp till henne vid 6 igen..

Nu måste jag tagga vidare med emsan <3 pusspusspuss

Grattis bästa emelie på födelsedagen!

Jag nämner inget om gårdagen, men säger bara JÄTTEMYSIGT!!

Idag fyller min älskling emelie 18 fulla år.. Lika full som hon kommer bli imorgon ;) haha .. Nejdå vi ska ha kul också.. Ditt första krogbesök ska minnas väl.. Nu sitter jag uppe hos prinsessan, snart kommer hennes farmor och farfar och även felicia och hennes pojkvän simon. Det blir middag här ikväll och jag känner mig lite hedrad att jag får vara med på födelsedagsmiddag med hennes familj och släkt.

Senare ikväll blir det vin vin och mera vin, sen drar vi oss ut ett tag och hittar på Bus. Pojkarna har en överraskning skulle jag tro.

Imorgon blir det krogen med ett helt gäng, tror vi är 20 stycken som åker från mariefred tillsamman :D grymt kul! Jag har ny klänning också, ännu roligare .. hihi ..

Nej nu vankas det firande och mat.. Ha en trevlig kväll allihopa. puss & kram!

Snuskigt värre



Jag blev kvar hos emelie ett tag, vi städade hennes rum och fixade lite till morgondagen. Det är ju henns stora dag! Jag ska upp dit imorgon och äta middag med henne familj och släkt, och även sova kvar hos mitt lilla födelsedagsbarn<3

Riktigt skönt med en promenad måste jag säga, jag är lite piggare men inte mycket.. haha man mår som man förtjänar alltså. hemskt!

Nej nu jag sjukt äckliga, måste hoppa in i duschen.. Håret är som ett smörpaket och kroppen som ett ruckel. Länge sen jag var såhär äcklig. Som om man legat sjuk i en vecka på ett ungefär. Skäms på mig! haha ..

Nu DUSCHEN.. puss!

En promenad gör nog susen!

Nu är jag äntligen klar med all städning, all disk osv.. Så jävla skönt..Jag är seg som en.. jadu vet inte ens vad!! Jag måste ha friskluft så nu ska jag pallra mig upp till emelie för att hämta mina nyklar, blir perfekt promenad. Vi får se om jag lyckas komma tillbaka :P haha .. Nej det går säkert bra.. puss och hej!

Mousserande vin = slisk


Godmorgon, lovet rusar fram och idag är det redan Torsdag! Igår fick jag som jag ville, det blev öl.. och inte bara öl för min del utan halsa i mig en hel skumpa också.. haha var nog lite övertaggad så det slutade med att jag inte orkade mycket mer. Men kul vare och trevligt sällskap!! Men jag ska då inte mer dricka något sliskigt sött äckligt, får bli öl hädanefter. Cider, vin, mousserandevin kan slänga sig i väggen. Man mår ju bara skit!
Nu är jag uppe, har fått några timmars sömn bara så jag är väl inte världens piggaste. Men det ska jag ändra på. Jag ska grovstäda lägenheten nu och sen gå ut och gå. Rensa kroppen lite från igår och alla tankar.

Hörs senare! puss & kram!

Snobben!



Kolla vilken gullig pyamas jag fick av alex.. hetast i sängen eller vadå ;) haha ..
Dock lite liten, men den funkar .. haha jag skulle säkert skrämma iväg varenda människa..

evacuate the dancefloor

Gud så varmt det var att sola, både jag och alex höll på att dö.. Efter att vi solat gick vi och handlade och sen lagade vi en jättegod lunch.. Sen kom emelie förbi också, vi har suttit och snackat och druckigt te. Eller ah jag har druckigt te. Sen visade emelie en jätte hemsk och sorlig video, jag började böla såklart. Nu är jag hemma och kom nyss från badkaret, så himla kallt ute så jag tänkte att jag skulle ligga och värma mig. och det funkade, nu fryser jag inte alls :) jaha så vad händer ikäll? jag vill dricka öl..någon som är sugen?!

Hjärtat går på kryckor, hon stukade foten på handbollen igår. Hoppas du blir frisk tills lördag för då säger jag bara evacuate the dancefloor!!

Vanlig fot och sen stukad fot... säger bara ont ont ont!


Nu ska jag ragga något kul till ikväll :D puss med er!

Lovet bara rusar förbi!

Idag är det redan Onsdag, varför ska loven gå så snabbt och alla vanliga veckor gå jättesegt?! Himla konstigt tycker jag.. Man säger ju att tiden går fort när man har roligt, men vill man ens ha roligt då? :S Man vill ju att livet ska gå sakta fram.. äsch jag vetinte .. Jag är pigg och glad trots all jord som ligger på mitt golv :P Nu ska jag kila ner och lägga mig i solariumet och sen umgås med alex idag. Så mysigt! <3

Hörs sen, puss!

dags att säga godnatt


Ja nu kan jag detdär med att betala räkningar iallafall, var enklare än vad jag trodde. Tänk så smidigt med internet.. Haha nu lät jag typ som mormor eller farmor :P äsch skitsamma! Jag har lyckats dra ner hela min hylla idag så hade jord och glas i sängen. Så blev det extra städning. Dock har jag inte damsugit upp allt som ligger på golvet. det tar jag imorgon! men jag fick mig ett gott skratt, så jävla klantig.

Har precis kollat klart på andra avenyn, gud så spännande det är. Kan inte hålla mig tills nästa vecka..Nej om man kanska ska dra sig mot sängen. Imorgon blir det att träffa alex och sola :) Puss och godnatt!♥

Etown

Nu är jag hemma igen efter en dag i eskilstuna.. Det blev möte, och lite shopping. Sen mötte jag uppe freddie och kim för fika. Det var mysigt! Kommer sakna idioterna när de drar till thailand i 3 månader. Jag säger bara fuck off för er. Mamma kommer om ett tag och då ska vi fixa med räkningarna.. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jag är sugen på att öla..

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir fräsch! puss

Mina favorit killar!

'
Jag och Freddie, skolavslutning 1:an!


Hade ingen bra bild på kim, så han får visa lite hud och sin snygga tatuering! ;) haha

Godmorgon idag är det Tisdag! Jag ska bege mig in till eskilstuna idag, måste köpa present till den blivande 18 åringen, köpa en mascara till mig och sen på ett möte. Har även planerat in en fika med kim och freddie. Men freddie visste inte om han kunde (som vanligt) så det kanske bara blir jag och kimsi :) Jag vill träna ikväll, men jag vet inte om jag vågar :S vill inte få som jag fick igår.. En sak som är säker är att alla mina räkningar ska betalas idag, men det gör jag ikväll..

Igårkväll var jag tjurigast på jorden, men idag är jag glad och på bra humör igen. Vilken tur!!! Andra avenyn ikväll också. Tjohoo vad spännande! Nej nu ska jag sluta snacka skit och gå och borta mina små tänder. Puss!

Alltså jag blir galen snart

Alltså vilket jävla helvete!! Mina planer med en träningskväll sprack ju rätt fort ..  Mina lungor vill inte vara med längre.. Har varit sjuk i över en månad och nu kände jag mig äntligen frisk.. Nej då ska jävlarna jävlas fortfarande. Ska fan gå och ta prover för svininfluensan. Vem vet, jag kanske har fått en släng av det.. Jag orkar inte med att inte träna fullt ut, tänker inte lalla.. Men idag fick jag inte träna mer enligt kaj och inger. De tyckte jag skulle åka hem för att jag inte skulle bli sämre.. Jaha nu sitter jag här pigg och irriterad med väldigt svårt att andas..

Nej nu ska jag laga mat och sen ska jag bara ta det lugn ikväll!!!!!! puss

En mysig höstdag!

En puss kanske?!


Nu är jag hemma igen efter en mysig promenad med ulrika och en mysig fika..Vi hamnda på anna på torget och dit kom ju även alla begravningsgäster från emmas begravning. Så det var blandade känslor. Fy jag får ont i hela kroppen när jag tänker på det. Det högg mig rakt in i hjärtat när jag mötte hennes mamma igår kl 21.00 på kvällen. Hon var ute och toksprang i regnet. nej det är så hemskt! :(

Nu ska jag vila en stund, sen blir det tre timmar träning ikväll.. Tyck jag är sjuk! Men jag är lite galen av mig. Jag älskar att köra skiten ur mig själv och svettas. Sen blir det väl att bara mysa ikväll antar jag. Inget planerat iallafall.

PussPuss♥

Min bebis Ulrika!


Godmorgon! Vilket strålande höstväder, nu fattas bara solen! Emelie gumman sov hos mig ikväll, så nu har vi vaknat och ätit frukost. Jag ska träffa Ulrika på stan om en stund, vi ska fika och sen gå en lång promenad :) mysigt! Sen blir det mycket träning ikväll :D det gillar jag..

Nu har jag lite bråttom. Hörs senare! Puss


dags för festligheter

Okej jag skriver om dagen imorgon för nu är det dags för partaj! :D tjoohoooo!

En kväll som denna borde det bli krogen!



Nu är jag och emelie hemma från jobbet!! Shit vad kul vi har haft idag.. Vi har putsat alla fönster i hela slottscafet och tvättat alla fönsterbräden. Jag kan säga en sak om min högerarm...smärta! Är helt slut i armen, ni som vet hur slottscafet ser ut så består allting av bara fönster i princip :P haha .. Vi har druckigt en drink nu och börjar bli riktigt taggade för kvällen.. haha dock ska vi inte gör någon speciellt.. Jo vi ska förbi alex mamma en sväng där hon firas. Sen ska jag sova hos emelie ikväll :D mysimysi! Imorgon blir det jobb igen, så kul!

Nu har hampus kommit för att hämta oss med bilen så vi slipper gå upp till emelie. Så snällt! Killen har feber och hela paketet .. har inget i huvudet som jag vill framföra egentligen. Men hoppas ni får en bra kväll.. PussPuss!

Stressigt till jobbet

Godmorgon på er, det är lördagmorgon och jag är hur pigg som helst! :) Jag hinner tyvärr inte skriva något då jag fick grymt stressigt till jobbet.. Sen smsa chefen nyss också "Godmorgon på dig kan du köpa med dig 10 paket mjök" haha okej.. Shit vad tungt! aja nu måste jag dra.. puss!

Flickan som lekte med elden



Bion var grymt bra, bättre än ettan om ni frågar mig .. Mera handling och lite mer spänning! Trevligt sällskap fick vi också med oss :) Jag älskar verkligen att gå på bio, så himla mysigt! Bojne följde med mig och emelie hem till mig efter, så nu har vi kollat på nyaste wallander, präsen! Jag har varit duktig och druckigt vatten medans de andra två nötterna har druckigt vin och tjattrat sönder hela filmen :P Jag fick nöja mig med mina ost och kex.

Nu ska jag tigga lite mer massage av emelie :D Hon får faktiskt offra mig eftersom hon ska få dela säng med mig inatt. Imorgon blir det jobb .. Så kom och fika! nej nu ska jag vara lite social här. Puss!

Kärlek!

Seriöst jag grinar alltid till denna video! Så sorlig..


Bra dag och gott humör

1 år sen

jag tycker denhär bilden alltid är lika lustig.. Hur många föremål kan man få med på bild egentligen?
Tidning, armar, fötter, tunga, piercing, näsborrar, kamera, klocka, galen tjej m.m.

ååååååååååh jag vill ta bort min tandställning nu :(


Godmorgon snyggingar!
Jag är på jättebra humör och jag är jätteglad idag :) Blev vakt av emelie hjärtat för en liten stund sen, nu mumsar jag lite frukost ( frukost är det bästa som finns).. Strax ska jag gå ner och sola, ska bli jätteskönt.. Sen när jag kommer hem hämtar pappa mig och så ska vi åka till strängnäs och äta lunch där :) mysigt! Men glömde en sak.. det är jag som ska göra fram och tillbaka från strängnäs ;) ojojoj passa er! Ett tips är att stanna hemma mellan 12.00-15.00..Vi får se vad det blir för lunch, jag är sugen på en riktigt god sallad eller kinamat (a).. Men känner jag min pappa rätt kommer han säga "en fet kebab eller en fet pizza" ;) haha..

Sist men inte minst, det blir bio ikväll med emsan, nicke och bojne :) riktigt trevligt! Jag ska äntligen få se flickan som lekte med elden. Vi ska äta innan, gud så jag längtar till maten..och filmen:P hihi..

Nej nu måste jag kila iväg.. hörs sen! Ha en bra fredag!<3

Hurtig!

Idag har jag verkligen hållt igång :) Först satt jag barnvakt, hur mysigt som helst idag.. Hugo var på truppgymnastik och jag och arthur satt och kollade. Eller ah han klättrade i ribbstolarna och jag fick passa så han inte skulle ramla ner.. Fick sådana minnen när jag satt och kollade, truppgymnastiken var mitt allt för några år sen. Trodde aldrig jag skulle sluta med det. Mitt liv var det då! Tränade jämt..

Vid kl 5 drog jag upp till gymmet, satt och pratade med thomas och inger en timma innan mitt pass började. Sen blev det hårdkörning på stepen och sen en timma i gymmet. duktigt duktigt! Halv 9 var jag hemma och då vare mycket mat som gällde. Sen kom mamma och christoffer och hälsade på mig :) har saknat de♥

Nu ska jag kolla på true blood sen ska jag sova. Imorgon är jag ledig men har ändå hela dagen planerad. Berättar om det imorgon. pusspuss

Äntligen lov!



Nu är jag hemma, ÄNTLIGEN LOV! Inget jag behöver plugga till efter lovet heller, så datorn och allt arbete fick stanna i skolan. så skönt! Företagsekonomi provet var svårt som jag trodde, men det gick väl kanske bättre än vad jag väntat mig. Hoppas jag fick godkänt iallafall :)

Nu ska jag packa väsken, sen blir det barnvakt som vanligt! Packa gympakläder till hugo och sen hämta arthur på dagis sen ska vi gå till idrottshallen i mariefredsskolan och lämna hugos kläder.. Sen har jag och arthur en timmas mys för oss själva medans hugo springer av sig. Slutar väl runt halv 6 och då blir det gymmet direkt. En timmas step och sen en timmas gym. Kan det blir bättre?! :D så taggad!!

nej dags att röra på rumpan min. pusspuss

Ibland är man på G

Nu ska jag dansa mig till skolan och göra detdär provet och
jag ska bannemej klara det!
Några timmar, sen är det lov..Jag älskar det♥
Önska mig lycka till!!!!


spola över

Nu är jag rastlös, uttråkad m.m. Jag skulle ha tränat iallafall, kommer aldrig kunna sova nu alltså! Har inte pluggat ett jota alls sen jag la ner det för ungefär 5 timmar sen :P det går bra nu.. Ja så vad har jag gjort?! Kollar på andra avenyn, lagat mat, ätit maten, och suttit framför datorn. Kul kväll (Y) haha.. Alla sitter och pluggar medans jag sitter och säger "happ undrar hur det kommer gå imorgon".. Jag borde skämmas, jag är så kass när det gäller skolan just nu!! Hungrig är jag hela tiden, spelar ingen roll vad jag äter heller. Måste ha något nytt hela tiden. MEN JAG FÅR INTE!

okej värt inlägg. hahahaha!!! nej nu drar jag och lockar håret!

Vad är felet liksom?

Jag förstår inte varför emelie skrattar så mycket åt mina bananer i fruktskålen?! :S


Trög och förbannad brud_ 91?!?!

Jag har inte vågat skriva någon inlägg än eftersom då skulle ni enbart fått höra svordomar om företagsekonomi b .. Nu har jag lugnat mig litegrann åtminstone. Men är hög förbannad. Vi har prov imorgon och det är hur svårt som helst. Kul att man fick veta idag att andra klassen som gjorde det i måndags misslyckades totalt. Fem fick godkänt och resten IG.. Vi får se om min klass lyckas göra bättre ifrån sig.

Idag hade vi historia och jag suger verkligen i det ämnet. Har nog blivit jävligt trög:S Förut var jag liksom rätt smart men nu kan jag inte ens tänka ordentligt. Min lärare tror det är all alkohol :P haha alltid ska de hålla på att klaga..När jag kom hem åt jag en jättegod lunch bestående av ägg, avokado, knäckemacka med salamiost och tomater. Sen stack jag ner på stan och solade. Somnade på en gång och vaknade upp skräckslagen och undrade vart jag var när solariumet slog av. haha snacka om förvirrad!!

Nu har jag suttit och pluggat ett tag, men jag lär mig varken mer eller mindre så det är ingen ide. Jag får köra imorgon helt enkelt och hoppas på ett godkänt.

Hela dagen har jag övervägt om jag ska träna ikväll eller inte.. Fram och tillbaka, jag ska träna .. nej jag ska inte!! Jag har bokat och avbokat.. Beslutsångest drabbad tjej? Nu tror jag det blir hemma iallafall.. Jag känner att jag måste ta det lite lugnt, läsa, kolla på film, äta middag i lugn och ro.. Den slängs normalt i min mage de dagarna jag tränar. Sen ska jag ligga i sängen SENAST 10 ikväll..Inte en sekund senare. Måste vara pigg för det där äckliga provet. Sen är det för mig att åka hem och sen är det LOV :D känslan av det slår ju allt just nu!



Nu ska jag fixa lite god middag tänkte jag, kycklingklubbor och pommes! pusspuss♥

Träningsvärk

Godmorgon mina änglar!!

Jag är fortfarande glad i hatten, dock har jag världens hemskaste träningsvärk i ryggen. Fyfan kan knappt böja mig ner eller sätta på mig toaletten..På ett sätt är det skönt att ha det för då vet man att man gjort bra ifrån sig, men samtidigt känner man sig helt handikappad :P haha ..

Idag är det ju Onsdag, och det är min favoritdag i veckan.. Slutar tidigt och har resten av hela dagen helt ledigt. Så det blir mys, matlagning, solariumet osv..

Stina la in bilden först för hon hade sån skadeglädje igår, men nej jag lägger in den för att ni ska lida lite med mig.. Tänk så hemsk hon kan vara ibalnd.. Och jag blir så känslig för sånt också :( nedrans busunge!


nej nu måste jag springa till bussen, inte gå... för nu är det bråttom! puss

Glad i hatten

Det var Evelina som höll afrodansen idag och hon hade ett grymt pass. Helt sjukt vad hon är duktig. Jag var helt slut körd när vi var klara. Men vad gör man inte för att bli tight ;)?!!

gud jag öppnade detta inlägg för en timma sen.. Men jag har så kul på msn så kissar snart på mig .. kanske lika bra att ta slut på dethär inlägget. Kommer ändå ingenstans. Mamma ringde, min älskade mamma <3 Hon var glad på mig och jag var glad på henne♥

inget aa blir det heller, kommer inte ifrån den här datorn! Kollar på det imorgon istället (: pusspuss!

!!!!

FASCINATION


en kort inlägg

Jag har jobbat riktigt bra idag faktiskt, och eftersom jag gjorde det så valde jag att åka hem kl 2 istället för 3 idag :) så är hemma två timmar innan träningen. Så himla skönt! Nu ska jag stoppa något i magen och sen bara ta det lugnt. Andra avenyn ikväll också :D yeah yeah!! puss

Tisdagar = segt

Tisdagar uppskattas inte av mig ... usch och fy!! Vi börjar morgonen med företagsekonim, eller nej vänta.. Vi har någon annan lektion nu för de håller på att flytta omkring den här veckan. på torsdag ska vi iallafall ha prov i företagsekonomi och det kommer ju gå ... bra ;P haha ..Inte mycket jag kan där inte!! Jag blir förvånad om jag ens klarar ett g.. företagsämnena är inte min grej helt enkelt..Nej nu är det dags för skolan yao! pusspuss

Alexandra 20 år

min älskade tjej! kommer sakna ihjäl mig efter dig när du flyttar!
jag älskar dig


Jag kunde självklart inte skriva förut att jag och tjejerna skulle fixa överraskningsfest för vårat hjärtegull alexandra som fyller 20 år idag :D (ifall hon skulle läsa) .. Men vi tjejer möttes iallafall nere på stan och så handlade vi vin, vindruvor, ost, kex, phycalis, ballonger m.m. Sen hade vi sett till att marcus hade tagit ner alex till sig. Sen gick vi upp i hennes lägenhet och fixade och tände ljus i hela lägenhet och blåste upp 18 ballonger som var över hela lägenheten. Sen stod vi alla i hallen när hon kom in och sjöng.. och ja, jag tror hon uppskattade det väldigt mycket våran lilla (stora) tjej♥ supermysig kväll har vi haft iallafall! Tack tjejer + marcus!

Nu är jag oerhört trött, förstår inte vart jag får det ifrån? Ändå går jag bara halvdagar i skolan. Det kanske är det som är felet. Jag blir för lat ;P hihi .. Nejdå det är skönt, skulle aldrig palla att gå till fyra varje dag.. Imorgon är det tisdag, enda dagen jag går sent. Och ja det slutar alltid med pissigt humör och en trött alex. Men imorgon blir det träning iallafall :D åh gud så jag längtar!

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sitta en stund och mysa framför datorn med bra musik och tända ljus. Sen blir det tidigt i säng vill jag lova. puss med er!

<3

min vackraste bästa vän!


Skolfotot har kommit


bästa klassen som finns!♥



jag ser typ ledsen ut :P

Haft en superbra dag och både jag stina och emelie har varit på typiskt tjejhumör.. Fnittriga och flamsiga, sånt som vi tjejer aldrig kommer växa ifrån ;) Nu är jag och emelie hemma hos mig och just nu står gumsan och kokar ägg åt oss. Så himla söting! Okej nu kan jag inte skriva mer.. Hör av mig senare! puss

Onödiga tankar

Inatt fick jag inte mycket sömn, låg och tänkte hela natten.. Hatar att stirra mig blind på en viss person. Jag fick själv fnatt av vilken person jag låg och tänkte på också. Trodde aldrig jag skulle förbruka nästan en hel natt till att tänka på denna personer. Så knas..

Gud nu går det fort fram mot vintern, förra veckan när jag gick till bussen på mornarna så var det ljust ute. Nu är det mörkt. Hatar mörkret! Får panik att det är ny skolvecka också.. Men somsagt bara en sen har vi lov. Men vi har prov och sånt skit och det gillar jag inte .. bara att kämpa på!

En glad nyhet är att jag mår riktigt bra idag..Ingen klump i magen och ingen saknad. Det kanske håller på att vända?!! ja det hoppas jag på.. Nej nu måste jag klä på mig. Ha en bra dag! puss

Favorit film

Ikväll har jag kollat på en av mina favoritfilmer, Nära & kära! Jag älskar den filmen, så mycket kärlek och så mycket vettigt. Ni som inte sett den tycker jag borde sen den. Jag känner mig helt lugn i hela kroppen efter att ha haft en så mysig söndag kväll. Tänker faktiskt runda av här.. Dags att gå till min älskling, sängen! Godnatt hjärtegull!♥


Ikea med trollen


Lite gamla bilder på mig och skruttungarna!

Att vara uppe tidigt är faktiskt rätt skönt, man hinner med så mycket på en dag.. Normalt hatar jag Söndagar, för det finns aldrig någonting att göra. Men min söndag har varit mycket bra.. Faster och kusinerna hämtade mig 9.30 imorse och sen åkte vi till ikea. Jag älskar ikea :) Efter ikea åkte vi självklart till donken :D mumma säger jag bara .. När jag käkat upp en hel meny snabbast av alla började jag titta mig omkring efter mer mat :P haha jag är världens matvrak.. Men egentligen var jag mätt!


Eftersom busen har myror i brallan och aldrig kan vara still så blir bilderna suddiga..

Jag följde sen med hem till faster och var hemma hos de en stund. De köpte fiskar igår så jag satt fastklistrad vid akvariumet och glodde. Jag får inte nog av att kolla på fiskar. Vilket fridfullt liv de verkar ha. Coola varelser detdär.. Sen lekte vi med lego och fikade med bulle och saft. Sen körde de hem mig och var kvar hos mig en stund. Nu har de nyss åkt så nu ska jag passa på att stor städa lägenheten min.
Tack för en jättemysig dag! jag älskar er!♥

7 års olycka?!


Som sagt krossade ju jag en spegel igår, och jag tror ju inte direkt på otur i 7 år .. Men denna morgon har varit läskig.. Först dunkar jag huvudet i skåpsluckan, sen trampar jag i glaset till spegeln (som jag inte orkade damsuga upp igår), och sen häller jag ett stort glas saft över hela datorn.. Ja för alldeles en liten stund sen surfade den på saft..Vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Jag skarattar istället för jag orkar inte med sura miner. Var nog med sådana igår. Nu måste jag skynda skynda för min faster hämtar mig om 20 minuter för vi ska till ikea :D älskar henne!! pusspuss♥

Johan Falk

Ikväll har jag sett första filmen av Johan Falks nya filmer, den var riktigt bra! Ska bli ett nöja att se de andra två som kommit ut. men sammanlagt ska det vara 6 filmer. Krossade nyss en spegel så nu ligger det glas över golvet. Kanske dags att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. För nu kommer jag få världens otur.. eller föresten, kan jag få mer otur? ;P haha nja kanske inte .. Godnatt! pusss

Jobb narkoman?



har tillbringat nästan hela dagen på jobbet, men jag har inte jobbat ;) jag har kollat på när alex har jobbat och sen ätit lunch och fikat. Men jag kan erkänna att jag jobbade lite ändå, gratis då självklart. Men jag kan inte hålla tassarna borta, jag älskar mitt jobb! Nu är jag hemma och väntar på bra besked. hoppas hoppas, annars kommer jag ruttna fast i min lägenhet ikväll. Hör av mig om en stund. pussssss

FÖRBANNAD!

Fyfan vad det kokar i huvudet på mig, är så jävla förbannad! Du fattar ju ingenting.................

Lördag eller Söndag?



Vad läskigt det är när man inte gör något speciellt på helgen. Gud vad tid man får? :O Jag undrar om det är att jag har hunnit leva i nuet och faktiskt upptäckt att 2 dygn är väldigt mycket i livet. När man har så mycket planerat kanske man inte hinner med att inse utan bara strävar framåt. Gud vad hemskt, fick panik nu. Måste bli fler lugna och obestämda helger! :) Det jag ville komma till var att när jag vaknade kändes det som söndag .. Men det är ju bara lördag :D så nu blev jag på jättebra humör!!

Ska klä på mig och fixa iordning mig lite och sen gå ner till slotts. Alex jobbar idag så jag tänkte äta lite lunch med henne :)

Ikväll är det nästan 100 % säkert att det blir bio på heron. Åh så länge sen det var jag var på bio, ska bli så mysigt. Jag ser nog mest fram emot den goda maten innan ;) mohahah .. fan vad jag äter alltså!

Nej nu måste jag kila. Försök ha en bra dag i det regniga och riktigt pissiga vädret. Puss!!

Seg dag

Det är så himla segt att bara ligga en hel dag .. Tycker det är så uttråkande att jag inte kan förklara.. kan inte ens minnas hur länge sen det var jag bara låg hemma och kolla på film en hel dag. jag tog en sväng ner på stan och lämnade in filmerna för att få lite frisk luft, sen var jag duktig och laga mat så jag fick lite näring i mig. Sen kom baby och var hos mig en timma och sen gick vi ner till halle och kollade på innebandymatch mellan åker och mariefred. vi vann såklart! weeeho! Träffade även massa miffon där också..

Nu är jag hemma igen, så himla tråkigt! Men vad gör man inte för att bli helt frisk. Ska lägga mig i soffan igen och glo på film och dricka vatten. Puss på er!♥

Till alla tjejer!

Riktigt bra tjejfilm! se den tjejer!
Gud så bra jag mår nu :D Nu ska jag hämta sista tvätten sen kila ner på stan och lämna filmerna. pusshej♥


duktig fotograf

hahaha satt och kollade igenom min mobil och så hittade jag bilder från i helgen när jag och tjejerna skulle ut på krogen.. Det gick tydligen jävligt bra att foto !;)





haha jag tror inte ens jag minns att jag tagit dessa kort! så det kan bli alltså!

Lugn helg

Ja då var det fredag och jag är fortfarande sjuk.. Jag har ingen feber, men en jävla huvudvärk, förkylning, hosta och värk i kroppen. Känns som det är någon infektion som har drabbat min kropp. Så för mig blir det bara vila i helgen. Himla skönt faktiskt eftersom jag alltid måste göra något varenda helg. Jag kan säga "ihelgen ska jag ta det lugnt", men när fredagen kommer blir det röj eller alkohol ändå. Inte bra alltså!



Idag ska jag inte göra ett skit mer än att gå fram och tillbaka till tvättstugan. Passade på att boka tid nu när jag ändå låg hemma. Har nyss kollat klart på wallander-cellisten. Den var faktiskt rätt bra. Nu ska jag fixa något att äta och sen skjunka ner i soffan igen och se "DUMPA HONOM!"..
Orkar jag ska jag kolla på innebandymatch i mariefred ikväll. Eller ah halva iallafall för sen ska jag hem till idol<3
PussPuss


Dagens händelse, STINA ÄLSKLING HAR TAGIT BORT TANDSTÄLLNINGEN!
Vilken lycka alltså. Tänk när det är min tur!!!!!

Min familj!






Jag älskar er♥

att kunna känna tacksamhet är en av livets största gåvor


Jag älskar dig och är tacksam för att just du är min dotter.
Kunde inte önska mig en bättre dotter än dig.
Jag känner mig stolt och är lycklig när jag tänker på dig.
Kram mamma


fick ett brev idag som var från mamma. Jag älskar dig mest av allt på hela jorden♥

Livet är inte lovat till någon

Mamma kom och hämtade mig förut så jag slapp gå ner till stan, hade aldrig orkat det. Hyrde två filmer och köpte vindrovor. Sen åkte vi ut till emmas dödsplats och ställde två blommor och la ett brev som mamma hade skrivit. Sen satt vi där en stund. Jag mår så dåligt över att denna oskyldiga lilla flicka inte finns mer. Men det värsta av allt är min ångest och mitt lidande för hennes föräldrar. Hur överlever man något sånthär? troligtvis gör man inte det. Tänk att vara en familj på fyra stycker och nu helt plötsligt bara vara tre. Hennes rum i huset som är tomt och alla hennes kläder. Nej det finns inget som kan ersätta henne. Men jag tänker på de och hoppas det kan leva vidare relativt bra. Nej usch jag kan knappt skriva om det, börja grina på en gång. Det är så fruktansvärt :'(




Nu har jag en filt, tända ljus, alvedon, nya nummret av veckorevyn, två filmer, vindruvor, glass, ostkrokar och glass! Kan det bli bättre?! Så nu ska jag mysa här alldeles själv i min soffa. Hoppas ni får en trevlig kväll! puss

Sjuk igen!

Har blivit värre :( Nu har jag typ fått feber också .. usch! Ikväll blir det ingen träning utan bara mys. Ska gå ner och hyra massa filmer, för blir hemma imorgon också.  Studentkryssningen är bokad nu också :D galet så jag längtar! Ska bo med stina, freddie och kim ;) vilket drag det kommer vara i våran hitt och jävlar var det kommer festas utanför. 2000 stycken ungdomar och ALLA ska ta studenten!! Lika glad allihopa. Undrar hur detta kommer sluta ;P hohoh!

Nu ska jag äta pizza och sen glass, jag vet.. inte bra! Men jag skyller på att jag är sjuk och då får jag unna mig. Orkar inte ställa mig och laga lunch liksom :S pusshej!

Torsdag

Godmorgon med er! Idag mår jag faktiskt lite bättre, det kanske var vitlökarnas förtjänst.. Så idag när jag kommer hem från skolan ska jag ta tio stycken till. Lojsans råd :D Dock luktar man inte så gott så man måste ha lite planering. Bäst att stanna i lägenheten efter ;) mohaha..

Idag har jag bara marknasföring B, kanske inte så bara eftersom vi har det i tre timmar. Jag kommer bli klar med min och förmodligen få åka hem kl 10. Men nej jag stannar nog ändå, funderar tillochmed att äta lunch i skolan idag. Måste fixa en sak i eskilstuna så då kan jag lika gärna stanna. Men vi får se.

Ikväll har jag bokat upp mig på aerobics dans, men och andra sidan kanske jag ska vila ytterligare en dag eftersom jag mår lite bättre nu av att inte tränade igår. Men jag kommer bli tokig av att bara sitta en hel kväll till. Jag tränar nog iallafall..

Nej dags att klä på sig för vintern, nu ska jag ut och härja i vädret. puss!

Ett tidigt godnatt!


Det blev inget sova, utan ett varmt bad och en bok istället. Mycket mysigt<3
Nu har jag precis ätit middag och ska chilla lite framför datorn sen blir det nog sängen innan 9 ikväll. Jag är så trött och deppig.

Ibland önskade jag att jag var stark nog.. Jag är stark i många tillfällen men jag är svagare än vad jag tror. Är så trött på att jag jämt ska bry mig om alla männisor och blanda in mina känslor i varenda en. Jag får ju iallafall skiten sen. Är de värt det? Att bry sig om folk som ändå inte bryr sig tillbaka? Egentligen inte, man jag kan ändå inte sluta att lägga ner min tid på andra människor. Jag vill släppa allt som inte har med mig att göra, jag vill bry mig om min familj,vänner,  de jag älskar! Ingen annan .. men det är så svårt! Jag är tacksam för att jag har det jag har och det kan ingen ta ifrån mig. Ni som inte pallar med mig behöver inte. Att låna en människa är inget tvång utan en glädjetripp i livet. Sen väljer man sin väg själv!

Nu är allt fixat, dags för chill


Banken gick som smort så nu fungerar min dosa plus att jag ska få visa-kort vuxen nu :D yeah jag är vuxen! haha .. Sen smet jag upp till alex en stund, hjälpte henne att fixa en blogg. Så nu kan nu följa henne när hon reser bort från oss. http://alexandranykvist.blogg.se!
Idag var det hur skönt som helst att sola, lägga sig i ett varmt solarium när det är så kallt ute. Somnade direkt och vaknade när det slog av. Klappat och klart helt enkelt. Sen blev det en tripp till ica för att handla lite mat.

Nu sitter jag här och äter massor av vitlöksklyftor, jag spyr när som helst :S gud så äckligt! Men de jävlarna ska döda mina bakterier i kroppen. Båda mina gullisar ligger i 39 graders feber och det ska jag banne mej inte få. Krya på er mina älskling!<3

Nu ska jag sova en stund tror jag, puss!

Studentkryssning i April

Trodde aldrig jag skulle överleve tre timmar historia imorse när jag steg upp från sängen.. Men klart jag gjorde det (: Dock jobbade jag inte historia utan pratade studentkryssning, iiiiijj så jag längtar :D Kommer aldrig orka vänta till april, blir väl en kryssning snart igen antar jag (a).. Sofia var inte lika glad när det ända hon hörde var kryssning hit och kryssning dit.. Men hon förstod nog oss innerst inne, hon har ju själv varit i denhär situationen.

Nu är jag hemma, jag skulle hålla lite diet de närmaste veckorna. Vad tror ni jag gör? haha går in på gamla ericsson och köper en fet låda med pommes och bearnies dipp ;) Mmmmmm så gott det var .. Nej förihelvet nu får det vara slut på mitt musätande hela tiden. skärpning på mig!

Sanna hade bilen i läggesta så fick skjuts hem och är därför hemma 45 minuter tidigare. Inte illa. Idag ska jag bara ta det lugnt och slappa och pyssla om mig själv. Men först ska jag ner till banken, handla och sen sola. Sen blir det film och soffan.. utan godis och ostkrokar :( buuuää! men jag klarar mig nog.

Nu måste jag sticka, puss!

Hösten har fler negativa än positiva sidor

Träningen gick jättebra och jag slapp min enorma hosta under timman.. Jag kanske är påväg att bli frisk? :)
Nu har jag ätit och duschat och ska krypa ner i soffan och läsa tills andra avenyn börjar kl 21.00. Sen blir det nog sängen, även fast jag sov förut så är jag trött och behöver min sömn för att vara på bra humör..

Jag blir alltid så deppig när hösten kommer, mörkret faller och kylan kryper än under skinnet. Sommarens minnen finns långt bak i huvudet och det enda som ekar är att vi har ett kallt och mörkt halvår framför oss. Tur att jag har mina vänner som sprider glädje omkring sig. Jag ska försöka hålla humöret uppe och vara glad, jag kämpar med det. Men ibland spricker allt. De senaste dagarna har bara varit ren skit. Det känns skönt att egypten resan ligger bokad där i januari, att komma bort ett tag med människor som jag älskar. Släppa kylan för en vecka och få ny kraft och energi. Jag skäms att jag klagar på så mycket när det finns så mycket annat hemskt som händer runtomkring.

Jag måste ta tag i mitt körkort i veckan också. Måste börja nu så jag är klar till våren! Imorgon måste jag gå tillbaka till banken också, var ju där förra onsdagen och fixade dosa så jag kan börja betala alla mina räkningar. Tror ni det funkar? haha nej.. alltid min vanliga otur. Måste även ringa vaktmästaren och fixa den där nya tvättdosan också. Jag bara skjuter upp allting för varje dag. Jag är stenlat!

nej nu ska jag ringa emsan<3 pusspuss!



Sover igenom mitt liv

Shit vaknade nu!!! Jag drog tidigare från skolan för att jag var så himla trött. Var hemma kl 3 och somnade på en gång och vaknade nu 2 timmar senare. Trodde seriöst klockan var 06.00 på morgonen och att jag skulle upp till skolan. Så jag bara flög upp i ångest. Men nej det gick lite fort där, det är ju fortfarande Tisdag .. Jag känner mig fortfarande helt seg. Jag borde ligga i ide nu tror jag?!?!

Nej nu sticker jag och tränar afro! Hörs senare, om jag fortfarande lever då ;) haha ..

Bilda ett parti

Sitter i skolan på sista lektionen, vi har samhäll och vi har fått ett arbete nu som vi ska jobba med i tre veckor. Vi ska bilda ett eget parti.. Låter rätt kul, men måste komma på något problem i samhället först. Men nu är jag så övertrött att jag inte kan koncentrera mig så jag åker hem med två tåget istället för klockan fyra. Känner att jag iallafall inte kommer göra ett skit här.. När jag kommer hem ska jag sova en stund innan träningen. Behövs verkligen i mitt fall.

Längtar till helgen, ska bli så skönt att vara helt ledig och inget planerat (: puss!

Dessa mornar

Idag är det riktigt tungt att gå till skolan, det är typ minus ute och jag är hur trött som helst .. Slut med att lägga sig elva om kvällarna, känns konstigt att säga det men jag måste lägga mig tio för att orka med allting. Förstår inte hur de som lägger sig mellan tolv och tre på nätterna orkar med sitt liv över huvudtaget. Men det är väl en vane sak som med allting annat. hejdå!

Bra humör


haha jag glömmer inte kryssningen .. fyfan alltså ;P

Jag är på mitt bästa humör just nu, jag säger wiiihoo till livet :D
När jag kom hem idag satt jag fastklistrad framför true blood. I like! Sen blev det upp till gymmet, först ett core-pass, sen sprang jag på bandet i 30 min och sen blev det lite gym. Sen har jag även hunnit med att prata med evelina och stina :) mina söta små tjejer! Dags för mig att sova, imorgon blir en lång dag. usch och fy! Godnatt puss

cristina är en riktig vän<3 finare människa får man leta efter. jag älskar dig!

Jag kanske ska bli kemist?


Jag har riktigt goda nyheter!! :D Jag fick MVG på mitt kemiprov, 2 poäng från full pott.. Nu känner jag mig nöjd plus att kemin är avslutad nu också.. Förövrigt stör jag mig på små saker som jag egentligen bara borde skita i och förövrigt så är stina i skolan vilket inte händer så ofta ^^ haha nejdå nu överdrev jag.. Hon är oftast i skolan, men inte alltid ;P .. Vi slutar om en timma, sjukt skönt! Blir träning ikväll iallafall, jag längtar. Nu ska jag göra sista uppgiften på lektionen. puss och kram jättebanan!

Come closer

Morning Morning!

Jag mår relativt bra idag, men guuuuud så trött jag är.. Ser ut som ett levande lik. Påsar under ögonen ner till knäna typ ;P haha jag skämtar inte .. Idag går vi kort dag, men vi har möte på eftermiddagen så kommer inte vara hemma förens kl 3 iallafall..Orkar jag ska jag träna ikväll :D

Nu måste jag piggna på mig lite, hoppas ni får en bra dag! puss

Måendet är inte på topp


Jag är fortfarande helt förstörd....

Kvällen igår började jättebra hemma hos alex tillsammans med my, agge och carro. Vi pratade och skrattade och grinade eftersom våran kära alex och elin flyttar om 3 veckor :( buuuää! Efter ett tag gick vi ner till marcus där det var lite grabbar. De flesta satt mest klistrade framför tv:en eftersom det var fotboll.. suck killar!

Vi tog bussen in till strängnäs där vi hade biljetter till UB.. Men när vi kom in så tyckte jag, my och agge att det var riktigt kasst.. Och redan påvägen in till strängnäs hade vi fått fyra samtal från bk hur packat det var .. Så ja vi tog en taxi till bk och där slittrades vi upp.. Jag trallade runt ensam hela kvällen och hittade en liten prick här och där att snacka med. Haha tänk vad allt går när man är lite rund under fötterna. När krogen stängde så skulle jag åka med grabbarna hem till mariefred eftersom tjejerna var kvar på Ub så hade jag ingen kontakt med de.

Men vad tror nu händer? våran skjuts strulade så den rök.. Då skulle vi ringa taxi. Tror ni någon av killarna har pengar eller? nej.. Vi började gå mot ugglans för att få i oss lite käk.. Jag stod för maten och killarna stod bredvid och väntade som utsvultna hundar på att jag skulle bli mätt..

Vi ringde taxi men den kom aldrig.. Ja kan ju sammanfatta detta kort. Vi stod ute ungefär hela natten i kylan, jag kom hem halv 6 och hade ingen känsel och trodde inte ens jag levde. Det var den hemskaste natten någonsin. Jag längtade efter mamma som bara den, men hade jag pengar på telefonen? nej...

Där stod vi och väntade och väntade, tillslut kröp jag ner i en kartong för att hålla värmen.. Men killarn tycker det var kul och skulle självklart "leka med mig".. så det börja rulla mig och putta mig i dendär jävla kartongen in i en rabatt.. Där låg jag iskall på marken med kartonger över hela mig.. herregud så arg jag var!

Jag kom iallafall hem tillslut och somnade på två röda. Men jag kan säga att mina öron och leder värker fortfarande. så hemskt! Sen har jag jobbat hela dagen också.. riktig rush där vi lunchtid vare det. Nu är jag helt och hållet typ död..Ska lägga mig och läsa och sen sova tror jag. Behöver nog det.

Satt och kollade på alla bilder och videos från turkiet förut och gud så jag längtar tillbaka till värmen.. Jag vill inte vara här med massa människor som sprider falska rykten, provicerar och är allmänt dumma i huvudet. Jag vill åka iväg! Bort från allt.

Nej slut tjatat och slut klagat.. jag är iallafall glad (: nej nu ska jag öppna boken. puss!

Helvetes natt

Jag har haft en helvetes natt!!! men jag återkommer med det för nu ska jag till jobbet. skjut mig!

Riktig höstdag

Godmorgon mina skruttar!

Forfarande förkyld men ändå ingen här som bryr sig ;) hehe.. Jaja strax ska jag kila till jobbet, jobbar ensam idag med chefen och kocken så hoppas på lagom med folk så vi inte sitter i skiten ..Slutar runt 4 och då måste jag åka direkt hem för att fixa mig. Förfest går av stapeln hos alex gullet med ca 5 brudar och sen jag då (:

Hoppas ni får en mysig höstdag i detta väder. Kan tänka mig att det är kallt, men ser riktigt mysigt ut från fönstret. Upp till bevis när jag sätter mig på cykeln :P hoho..



PussPuss!!

Jag saknar turkiet så himla mycket!

Dags att säga godnatt!


Ja nu är jag ensam i min lilla lägenhet igen..Så tänkte bara passa på att säga godnatt, likabra att gå och sova eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Och sen därefter snabbt hem för fix och sedan blir det party hela natten. Utgång på Ub med tjejerna ♥

Godnatt och sov gott!

Fredagsmys och sällskap!


Nu är jag hemma efter en naturkunskaps b lektion och en sväng förbi strängnäs för att kolla på thomas föreningspresentationer. Men jag och emelie missade tåget med 5 minuter så vi fick ta fyra tåget istället vilket slutade i att vi missade typ hela presentations grejen. men men livet går vidare för det ;) Kemiprovet gick hur bra som helst och jag återkommer med resultat =)

Ikväll har jag sällskap hos mig, vi ska äta lasagn som jag har tillagat och sen ska vi titta på idol och mysa med massa ostbågar, godis och läsk.. Perfekt fredagskväll alltså!! nej nu ska jag vara social. puss med er<3

Jag älskar dig, du är så duktig!


Inatt fick jag ett mms av min bror:
Här är min dovhjort jag sköt (:den är guldmedalj!!
För övrigt så älskar jag dig! <3

Grattis älskade bror du är så himla duktig och FIN!<3

Visst jag tycker inte om och kommer aldrig förstå mig på jakt, dock är jag uppvuxen med jakt och slakt sen jag kunde öppna ögonen. Så för mina ögon är detär inte speciellt främmande, som det kanske är för er. Ber om ursäkt då! Alla i min familj har velat att jag skulle ta jägarexamen innan jag växte upp men jag har vägrat.. Inte mitt intresse helt enkelt, medan hos min pappa och bror är det stort intresse än idag. Mamma jagar dock inte längre, men hon jagade mycket innan jag föddes. Min bror var yngst i Sverige att ta jägarexamen och han har varit grym sen dess, vunnit tävlingar skjutit många djur. För er kanske det inte är något att skryta om, men för mig som sett honom kämpa och sett hur han utvecklats och hur duktig han är idag. Nu sköt han ju faktiskt guldmedalj och det är detbästa man kan skjuta.. Det mäts av hur stora hornen är på djuret. okej nog prata om jakt och döda djur. Men som syster har jag i respekt att försöka intressera mig av hans "intresse" lika så som han måste försöka intressera sig för mina intressen. Sen kanske man inte tycker det är så kul varje gång..

Jag har sovit 10 timmar inatt och det var vad jag verkligen behövde =) Nu är jag utvilad och glad.. Men väldigt väldigt förkyld tyvärr :( buhuhu när får jag börja träna stenhårt. Pallar inte att lalla runt för att "jag inte är helt frisk än".. gaaah!

Kl 11 ska jag till skolan och skriva prov, sen blir det väl någon ny genomgång efteråt.. så vi lär ju knappast få gå hem! :P Men här slutar kemin iallafall och nu börjar vi med celler. Mycket roligare!

Efter skolan ska jag och emelie åka till thomas och kolla på deras förenings presentationer (: Sen ska vi käka middag hos mig ikväll och mysa lite. Nej nu måste jag börja göra mig iordning här, och gud vad långt inlägg det blev .... pusspuss!!






Skratta på ni!


Att hämta småttingarna och sitta barnvakt åt de gick hur bra som helst, som alltid (: Vi hade supermysigt. Fikade med tända ljus och sen läste vi och grejer. När jag slutade kl 6 så sprang jag upp till elin och alex för att hämta mitt block. Där sitter två tjejer och fnittrar sönder totalt. Först har de ritat ett stort jävla hitlermärke på framsidan med feta bläckpennan sen har de skrivit "brunett skämt" istälelt för blondinskämt och sen även massa "invandrar skämt".. jag kunde ju inte hålla mig för garv alltså. Mina tröga tjejer. jag tycker om er så grymt ♥

sen vare bara snabbt hem och byta om för att sedan sticka till gymmet. Sprang på bandet i 30 min och sen gymmade jag. Helt slut och seg eftersom jag är dyngförkyld. Och nu har jag världens träningsvärk i min rygg. Kommer inte kunna gå snyggt imorgon alltså ;P kommer se ut som en pepprad kärring.

Nu har jag suttit i en timma och försökt pluggat kemi, men har mer suttit vid datorn och ätit glass ;) haha kass jag är!! Men det ska nog gå bra imorgon iallafall för jag har ju hängt med på lektionerna faktiskt. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min älskade bok. puss och godnatt!

♦Varför skapade gud Eva?
- För att Adam hade ont i höger armen

♦Vad är likheten mellan en ekorre och en hora?
-Båda vill ha ollon

♦Vad är likheten mellan att spela bingolotto och att runka?
- Plötsligt sitter man där med flera miljoner i handen

Nu kommer brunettskämten som är sååååååååååååå roliga.. det är blondinskämt från början om jag får be!

♦Brunetten fick tvillingar och gav sig ut på stan för att leta efter den andra pappan

♥Vet du vad som hände med den stackars brunetten som skulle kratta löv?
- Hon ramlade ner från trädet

♦Vad kallas en brunett mellan två blondiner?
- En mental blockering


HAHAHAAH jag har flera, men de får ni i något annat inlägg :D


full rulle och sjuk

Godmorgon.. jag är mer sjuk och på värsta negativa humöret!! Allt är fel idag och inget är bra :P Hoppas det vänder innan dagen är slut. Sitter i skolan nu på marknadsförings lektion. Sjukt tråkigt men det går (: Slutar 11.40 idag också och då blir det att åka hem och käka lunch för att sedan sitta barnvakt till 17.30. Och barnvakt i dethär sammanhanget är att jag typ ska gå en mil. Hämta båda ungarna på dagis vars dagis ligger mycket långt ifrån varandra. Nu önskar jag att jag hade bil !! önskedrömmande!



Men ungarna är så himla goa och jag älskar de, så jag klagar inte! Eftersom det är lite kallt ska vi nog mysa med fika inomhus när vi väl kommer hem. Och jag får en fet promenad med vagn och ungar.
Efter att jag suttit barnvakt ska jag hem och käka middag och sen blir det gymmet. Ska springa på bandet idag för det går inga pass som intresserar mig, är så sjukt trött på spinningen. blä! Sen ska jag gymma med mitt nya schema idag (:

ikväll kommer jag vara död när jag kommer hem och inte nog med det.. jag har kemiprov imorgon som jag måste råplugga till.. mvg ska jag ha!!! hahaha höga förväntningar på mig själv som iallafall kommer gå ibotten ;) hahah..

Nej nu ska jag fortsätta att plugga marknadsföring. tjao!

lägenheten

Nu är jag hemma igen, var väldans trevligt att mysa med elin och alex ett tag!!
som vanligt då ;P ♥
Vi har suttit och ätit salta pinnar, pratat massor av kryssningen och typ skrattat ihjäl oss och sen druckigt massa kaffe. Duktiga tjejer det ..

Nu tänkte jag slänga in lite bilder på lägenheten (: Lägger in några som jag lagt in förut men även en nya där det är lite förändring.


hall


något stökigt kök



badrum, svårt att ta på


Vardagsrummet i sommras



Vardagsrummet vintertid med ljus och lampor,
klaga fan inte på tv:en för det gör alla andra redan!

det är svårt att uppfatta på bild hur en lägenhet ser ut tycker jag (: men ni är välkommna och hälsa på mig om ni vill!! Bara säga till, jag älskar ju sällskap så :D Nu ska jag börja runda av här så jag kommer i säng itid. Imorgon har jag en lång dag framför mig med skola, jobba, träning och en satans massa kemiplugg (har prov på fredag). Fråga mig inte om jag pluggat för det har jag inte :P typiskt mig.. jaja puss och godnatt<3

Effektiva-alex

Uppdatering av effektiva-alex här! :D

- banken check
- söka jobb check
- sola check
- laga middag
- skruva byrå check
- träna
- äta glass ;) (som vanligt.. har redan ätit en stor magnum idag :D hehe )
- packa upp mina två sista flyttkartonger. check
- kolla på true blood kl 22.00

en sak kommer jag inte göra och det är att träna.. är för lat för att pallra mig upp till gymmet idag! Blir imorgon istället. Men visst har jag varit duktig? (: hela lägenheten är klar nu, himlans mysigt.. Ni ska få se bilder senare ikväll. Nu ska jag träffa alex & elin, var ett tag sen <3

pusspuss!!

Film 1942


Sitter på historialektion, vi kollar på en film som handlar om christopher columbus. Rätt bra men jävligt seg. Eftersom jag är hur trött som helst idag så somnar jag snart sittandes på stolen. Men det är inte så långt kvar på den som tur är, för vi slutar om 35 minuter (: Hur ska jag orka med allt jag ska hinna idag..

- banken
- söka jobb
- sola
- laga middag
- skruva byrå
- träna
- äta glass ;) (som vanligt.. har redan ätit en stor magnum idag :D hehe )
- packa upp mina två sista flyttkartonger.
- kolla på true blood kl 22.00

okej känns som att jag kommer hinna hälften av allt. men ni får uppdatering sen om vad jag hunnit/orkat av allt dethär. nej nu somnar jag snart, måste ge mig själv en spark i arslet ;P puss!

Godnatt!

Nu är jag trött och förkyld, kanske dags att gå och sova?! jag tror det .. nej föresten jag ska läsa lite innan jag somnar. Imorgon går jag till 11.40 som jag nämnde tidigare idag och när jag kommer hem ska jag till banken och fixa en bankdosa så jag kan betala mina räkningar. Mamma har släppt alla nu och jag måste stå på egna ben. Usch läskigt! Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig i solariumet. Varmt och skönt i denna kyla. och en sak till, jag fulllkomligt hatar vinterjackor. Värsta jag vet! känner mig så ... ful och .. tjock!!

nej godnatt, puss!!

Mat och jag = sant


Hemma efter ett riktigt svettigt afropass, men galet så skönt det var att vara tillbaka med träningen. Var i gymmet efter och ändrade om allting. Ny motivation och nya tag  äre nu som gäller (: Nu sitter jag här och äter lax, pommes, broccolie och massor av grönsaker. Ni anar inte hur gott det är :D efter blir det mango och glass. Blir inget möbelskruvande idag, för jag orkar inte. Andra avenyn börjar 9 och det ska jag se, sen blir det sängen.

Längtar till helgen!

Hemma = Bäst


Jag är i paradiset, alltså hemma i min lägenhet (a) Gud så skönt att skolan är över för dagen.. och imorgon går jag bara till 11.40 :D Nu ska jag iallafall switcha om till träningskläder och sticka iväg och köra pass, lite gym också faktiskt. Men måste nog ta det lugnt eftersom jag inte är frisk än. Dumma förkylning/hosta. När jag kommer hem ska jag laga mat och sen sätta igång och skruva möbler igen, haha vi får se hur det går idag och hur lång tid det tar innan jag skickar hammaren rakt in i väggen ;P jag och mitt humör, uuuuuhh inte att leka med idag inte!! nej dags att klä av sig ;)... och klä på sig igen.. hoho.. puss!!

varför?

Varför bor natacha peyre i los angeles och hennes vardag består av flamingos medan min vardag består av fittig skola, kyla och en lägenhet full med disk?

fyfan vad livet är orättvist! jag borde få byta...

Släng företagsekonomi B i väggen


min alldeles egna APA! ;D♥

Skjut mig i huvudet... fyfan jag spyr på skolan! Sitter och har företagsekonomi b och jag fattar ju ingenting. Antingen är jag dum i huvudet eller så är det sjukt svårt.. Jag hatar ekonomi, jag hatar matte, jag hatar räkning och jag ska aldrig starta eget företag. Snacka om och ha valt fel linje.. känner mig helt misslyckad...

kul att biggan säger nu att vi ska ha prov i dethär också .. snälla!! Någon som är duktig som har lust att hjälpa mig? (a)

Snart är det lunch, jag är hur hungrig som helst.. Är jag frisk? nej.. jag är fortfarande förkyld och hostar. Men dumma mig så har jag bokat afro power dansen idag iallafall. Nu jävlar ska jag komma iform igen (;
Ikväll ska jag skruva min andra byrå om jag orkar, men blir skönt om jag får upp den fort så jag har allting klart. Det börjar bli så himla mysigt i lägenhetn nu. Ska ta bilder när allt är klart och lägga in så ni får se.

Nej nu ska jag äta hur mycket mat som helst.. hoho!! puss!!


inte lugg igen!! men bruna ögon, jatack!

uhhhh kommer ni ihåg när jag klippte lugg .. usch och satan vad jag inte trivdes i det!! Ofta brukar man ju vara missnöjd med förändringarna de första dagarna, men sen vänjer man sig ju.. Nej jag vande mig aldrig, det var hemskt och kommer aldrig förstöra mitt hår så igen. Det kliade i ögonbrynen också ;P haha ännu en sak att skylla på! Har ju också haft bruna linser också och det gillade jag.. har alltid velat ha bruna ögon! så himla vackert!

just nu har jag fett med damp, jag är så taggad på allting så det finns inget.


tänk att åka till arlanda om 4 timmar för att sen sticka till turkiet.. yeeeeeh vad det hade varit nice!
nej nu måste jag tagga ner innan jag börjar med något sjukt som att baka. pusssssssss!

snabbare besök på ikea får man leta efter

Snabbaste besöket på ikea någonsin, så typiskt pappa att springa igenom allting. Han hatar stora folksamlingar och han hatar stockholm. Innan denhär gångern var det typ 5 år sen han var på ikea. haha så knas! Det är ju själva grejen med ikea att man ska gå runt och strosa och kolla på allt man vill ha (som man ändå inte har råd med).. Men nej på 30 minuter hade vi köpt allting vi skulle..Det blev två byråar, en spotlights lampa, förvaringsboxar och hylla till hallen.. Pappa hjälpte mig upp med lampan och ta ner utemöblerna till förrådet, sen var han tvungen att åka hem. Så jag började såklart skruva själv.. Och jag orkade bara en byrå för de är så jävla stora och avancerade. Har ont överallt nu..Den andra får jag ta itu med någon annan dag när jag är full av energi.


Nu sitter jag här nyduschad med te, smörgåsar (alagroddar och ost) och sen vindruvor.. Hur gott som helst (: När jag ätit klart ska jag äta glass. Jag har reda ätit glass idag, jag har nog blivit beroende av det :S jag är inte lika röksugen längre.. eller jo ibland, men det är mycket lättare nu! det är så sjukt vad det luktar, när jag rökte själv så kände jag ingenting och nu när jag slutat så stinker varenda person i min närhet som röker. fyfan!

Nej nu ska jag ta det lite lugnt, sen lägga mig skapligt ikväll! pusspuss

Serienörd eller vadå?

Jag bara älskar nya serien riverside, sen är så sjukt b så det finns inte.. Nästan skrattretande, men ändå har jag fastnat för den och ja.. jag vet inte men jag älskar den :D förstår inte hur serier kan fastna så otroligt.. För ett halvår sen kollade jag på 5-6 serier samtidigt, hela min vardag bestod av serier.. men det var helt sjukt. Nu kollar jag endast på tre stycken.. True blood, andra avenyn och riverside. Snacka om serienörd! ;P



Skolan tråkar ut mig till max

Sitter i skolan och är klar med dagens uppgift så har nada att göra.. Men har faktiskt fixat med lite andra saker som jag missat, nu är jag nästan back on track i skolan. Känns jätteskönt! (: Vi slutar om 50 minuter och eftersom semenariemötet blev flyttat till nästa måndag så tar jag 12 tåget hem. Försöker få tag på pappa och säga att vi ska åka tidigare för vi har nog med att göra när vi kommer hem.. skruva och sätta upp lampor och sen fixa med mina utemöbler. Måste ta in de nu innan snön kommer.

Jag mår inte bättre och inte sämre.. Jävla huvudvärk och hosta, den ger sig inte! Jag hoppar träningen idag, men imorgon är det slut med det .. Är jag inte frisk så skiter jag ärligt talat i det, jag ska dansa afrodans imorgon. sådetså!

nej nu ska jag ut och gå i korridoren, måste röra lite på mig innan jag river klassrummet ;P puss!!

Nu är det dags att sova

Nu har jag kollat klart på min deckarserie, så nu är det dags för sängen.. Kommer vara helt död imorgon har jag en känsla av "/ Som tur går jag bara halvdag på måndagar, men imorgon har jag något möte efter. Är hemma till tre och då väntar pappa på mig för vi ska ta en tripp till ikea och handla det sista till min lägenhet. Dags för den att bli ordentligt klar nu så man känner sig hemma (: så godnatt med er sötnosar!

som ni ser så är det ingen ändring på designen, och lär ju inte bli någon heller om den uppgiften ska ligga på mig.. han sitta med photoshop ca 20 min sen ville jag bara kasta datorn i golvet.. jag pallar inte!

true blood


Det blev ett dyrt kvitto när vi kom hem från willys .. Mycket mat blev det, speciellt kött.. Fläskkaréer, kycklingklubbor, fläskfilé, grytbitar m.m. Känns som jag har mat i flera månader nu, haha!! Vi gick också in på elon och köpte en damsugare eftersom min är trasig, så när vi kom hem så kollade jag och mamma på reprisen av idol sen åkte hon hem. Då passade jag på att dra fram nya damsugaren och städa eftersom det var en svinstia här, usch! Men nu är det rent och fräsch (:

Sitter och kollar på true blood nu och äter glassbåt, yummie! Men ska kila ner i tvättstugan snart och hämta min tvätt.. Älskar när allt är nytvättat och kommer direkt från torkskåpet/torktummlaren, så varmt och skönt att vika.

Ikväll är min favorit deckarserie (: Kommissarien och havet.. Fick reda på förut att serien är dubbad :S konstigt, för jag har hittils bara sett svenska skådespelare. Aja i vilket fall som helst är den skitbra!!

Nej dags att titta vidare på true blood<3 puss!

alexander skarsgård är så grymt snygg i serien, och inte nog med det! HAN ÄR VAMPYR ;)

Nytt och fräscht

ny design kommer om några dagar, ska sätta mig och pilla snart! (:

Allt är fortfarande inte riktigt på topp!

såhär mörkhårig är jag just nu!
dock är bilden från nyår så inga finnar men två
feta tandställningar och en näspiercing finns nu mera ;)


Godmorgon såhär på en Söndag! Jag är uppe relativt tidigt för att jag ska åka med mamma till willys och handla massa mat. Jag har börjat slarva här hemma för att jag har så himla dålig fantasi. Det blir alltid samma mat om det ens blir någon mat alls :S fy fy fy!!

Igår var det lite förfest hos mig med sådär 7 peroner (: det var trevligt.. Vid halv 9 så tog vi taxi in till strängnäs för att bowla och sedan skulle alla ut...även jag! Men det blev missförstånd så mina tjejer skulle till singelfesten och jag skulle till bk så jag sket i det och fick ligga i bagagesluckan hem.. sen fick jag något konstigt påvägen hem.. Tankarna och känslorna började angripa mig..usch vartfan kommer det ifrån?! när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och läste för det brukar hjälpa mig, men ögonen gled bara bland raderna och tankarna härjade runt i huvudet. Så jag försökte sova istället och tillslut somnade jag. Nu är det lite bättre och det är jag glad över..

Nu vill jag bara bli frisk också för när jag inte får/kan träna blir jag på dåligt humör.. Såfort jag blir frisk ska jag ta tag i min vardag bättre. Lägga energi på skolan, maten, träningen och jobbet och lägga allt annat åt sidan ett tag.

nu måste jag göra mig iordning för mamma kommer om 30 minuter. pusspuss!



jag vet att jag är omöjlig ibland,
men jag älskar dig för att du fortfarande står kvar!

nystart

Jag ska göra ett tappert försök att börja skriva här i bloggen igen tänkte jag (:
Igår kom Martin, Simon och Emelie på besök. Vi åt galet mycket onyttigt, såg två avskyvärt äckliga skräckfilmer. Jag skrek så både min chipsskål och simon flög ;P sorry!! Killarna blev kvar över natten, eller så mycket natt blev det inte eftersom vi inte somna förens runt halv 5 någongång..

Första morgonen jag har sovmorgon på, klart pappa ringer och ska prata om ikea.. suck och herregud vad jag inte var vaken när han ringde.. Och han tyckte jag var konstig som låg och sov kl 09.00 på en lördag .. Iallafall så pallrade vi oss upp efter tio någongång för emelie skulle på match och killarna hem till eskilstuna. Så när jag blev själv runt halv 12 så satte jag igång och pluggade. Satt i två timmar =) mycket duktigt alexandra! Nu har jag bara ett kemiprov att göra på fredag sen är jag ikapp allting jag missat..nästan..

det skulle blivit utgång ikväll egentligen, men eftersom jag inte mår så bra så skiter jag i det och åker med lite folk och bowlar istället (: så det blir väl några öl ikväll kan jag tänka mig..och troligtvis lite förkrök hos mig innan vi drar!

Nej nu ska jag göra mig iordning lite och gå ner på stan och lämna in filmerna så jag inte för böter. puss!

Brunetten är tillbaka!

Jag ser numera ut som en blatte, heja heja! ;) nej så farligt kanske det inte är, men håret är mörkt...väldigt mörkt! Var länge sen jag hade så mörkt så det är väl en vane sak som allting annat. Just för stunden ångrar jag mig att jag gjorde det .. Men säg någongång när alexandradiana är nöjd med håret sitt :P haha.. Men jag trivs bättre i mörkt och det vet jag..
innan: (ursäkta frisyren, 2 dagars efter en dygnskryssning med rök och öl i håret)


under tiden: (fullt med färg i håret)

kille? haha

efter:

















synd, ni får se när ni träffar mig :D

RSS 2.0