Måendet är inte på topp


Jag är fortfarande helt förstörd....

Kvällen igår började jättebra hemma hos alex tillsammans med my, agge och carro. Vi pratade och skrattade och grinade eftersom våran kära alex och elin flyttar om 3 veckor :( buuuää! Efter ett tag gick vi ner till marcus där det var lite grabbar. De flesta satt mest klistrade framför tv:en eftersom det var fotboll.. suck killar!

Vi tog bussen in till strängnäs där vi hade biljetter till UB.. Men när vi kom in så tyckte jag, my och agge att det var riktigt kasst.. Och redan påvägen in till strängnäs hade vi fått fyra samtal från bk hur packat det var .. Så ja vi tog en taxi till bk och där slittrades vi upp.. Jag trallade runt ensam hela kvällen och hittade en liten prick här och där att snacka med. Haha tänk vad allt går när man är lite rund under fötterna. När krogen stängde så skulle jag åka med grabbarna hem till mariefred eftersom tjejerna var kvar på Ub så hade jag ingen kontakt med de.

Men vad tror nu händer? våran skjuts strulade så den rök.. Då skulle vi ringa taxi. Tror ni någon av killarna har pengar eller? nej.. Vi började gå mot ugglans för att få i oss lite käk.. Jag stod för maten och killarna stod bredvid och väntade som utsvultna hundar på att jag skulle bli mätt..

Vi ringde taxi men den kom aldrig.. Ja kan ju sammanfatta detta kort. Vi stod ute ungefär hela natten i kylan, jag kom hem halv 6 och hade ingen känsel och trodde inte ens jag levde. Det var den hemskaste natten någonsin. Jag längtade efter mamma som bara den, men hade jag pengar på telefonen? nej...

Där stod vi och väntade och väntade, tillslut kröp jag ner i en kartong för att hålla värmen.. Men killarn tycker det var kul och skulle självklart "leka med mig".. så det börja rulla mig och putta mig i dendär jävla kartongen in i en rabatt.. Där låg jag iskall på marken med kartonger över hela mig.. herregud så arg jag var!

Jag kom iallafall hem tillslut och somnade på två röda. Men jag kan säga att mina öron och leder värker fortfarande. så hemskt! Sen har jag jobbat hela dagen också.. riktig rush där vi lunchtid vare det. Nu är jag helt och hållet typ död..Ska lägga mig och läsa och sen sova tror jag. Behöver nog det.

Satt och kollade på alla bilder och videos från turkiet förut och gud så jag längtar tillbaka till värmen.. Jag vill inte vara här med massa människor som sprider falska rykten, provicerar och är allmänt dumma i huvudet. Jag vill åka iväg! Bort från allt.

Nej slut tjatat och slut klagat.. jag är iallafall glad (: nej nu ska jag öppna boken. puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0