Baciller överallt

Ja nu har barnbacillerna slagit till igen, har fått ont i halsen och blivit lite förkyld. Jag HOPPAS verkligen inte det blir så mycket värre än såhär!! Jag har varken tid eller ork att vara sjuk, det finns inget värre. Det räcker med att jag inte ens kan träna ikväll, buhuu.. men ska försöka ta mig ut på en powerwalk istället så jag får röra på mig lite iallafall :)

I helgen ska jag träffa min stina och mina killar, jag behöver dem såå oendligt mycket just nu ♥
Längtar även väldigt mycket efter min mamma som jag inte träffar allt för ofta nuförtiden. Så ska försöka komma iväg och pussa lite på henne också..

Nej nu måste jag kolla till rotfrukterna i ugnen, puss & kram


saknad!

När jag behöver er som mest så är ni som längst ifrån mig....



en av alla som jag saknar väldigt mycket ibland!!!♥

Ny vecka!

Hej på er!!
Hoppas ni mår bra, för det gör jag :) Helgen har varit fantastisk! I fredags kom alex hem och hälsade på och vi träffades på en fika direkt efter att jag slutat jobba. Så himla kul att se henne ♥ Det var hela 8 månader sen vi sågs sist!
Sen spenderade jag fredagskvällen med min älskade man.

Lördagen startades med en lagom sovmorgon innan jag och baby åkte till ÖoB och willys för att storhandla.. Väl hemma hämtade jag upp alex och så gjorde vi oss i ordning inför kvällens bravader. Vi åkte in till elin i strängnäs och åt kinamat och sen gick vi vidare till sju rum och kök innan vi gick ut på krogen. Vi fick en toppenkväll med mycket folk och mycket dans!

Söndagen spenderade jag i sängen och i soffan. Jag var död och mådde mest illa hela dagen. Men en godispåse fick åka ner i magen. Hörde om filmen "Älska mig" och tänkte att det säkert var en b-film som de hade gjort. Men eftersom de är ungdomar själva som gjort filmen mot mobbning och trakasserier kände jag att jag ändå ville se vad det var för något.

Jag kan starkt rekommendera den för framförallt yngre ungdomar. Och jag hoppas att denna film visas i varenda skola/klass i hela sverige. Den är så fruktansvärt hemsk och jag ryser över att ungdomar kan vara så fruktansvärt hemska och vidriga mot varandra. Sen mår jag illa av att INGA vuxna ser vad som pågår i klassrummet, utanför klassrummet, på skolgården, i omklädningsrummet?!?! För er som vill se den så finns den i delavsnitt på youtube i 6 delar. Så för er som inte är så händiga på att ladda ner eller inte är något större fan av det kan lätt sen den där istället :)



Haft en kanondag på jobbet idag och just nu njuter jag av att se jonas stå i köket och laga jättegod mat. Han är för bra och för underbar min lilla kock! Gott luktar det också :D

Nu ska jag fixa lite innan middagen är klar, kram på er!!


En tidig fredag

Tidig morgon hallå!!
Jag ser enormt mycket fram emot kaffet när jag kommer fram till jobbet och jag ser enormt mycket fram emot 16.00 för då slutar jag. Det är fredag och jag ska möta upp alex och elin då ♥ ...och kvällen bjuder på fredagsmys med min älskade karl!
Kunde ju inte bli så mycket bättre dag att se fram emot, puss o kram på er!!




totally amazing

Jag är världens gladaste just nu för Alex ringde nyss och sa att hon kommer hem imorgon isället förens den 14 oktober!!!! Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen...Vi har inte setts på 8 månader, så det ska bli så himla kul att se henne imorgon efter jobbet ♥

Dagen har varit riktigt påfrestande så det var så skönt att komma hem idag till en famn full av kärlek.. Det behövdes inga ord utan bara känslan av att han alltid finns där och stöttar mig när jag behöver honom. Och idag gjorde jag det, var nära att bryta ihop. Men efter lite pussar, kramar och mat så kändes allting mycket bättre.

Vi kom hem för ett tag sen, för håll i er! Vi har varit ute och sprungit tillsammans, det gick kanon. Det var första gången men det fungerade kanon.. Så kul när man hittar något man kan göra tillsammans som både ändå måste göra. Varför träna på varsitt håll när vi kan träna tillsammans ibland?!

Men när vi hade sprungit ca 5 km så spang vi till Ica och handla en weinerbrödslängd ;) vi måste ju ha belöning också såklart! Så nu sitter vi och smaskar här förfullt.. Önskar er en trevlig kväll!

här kommer fler bilder från manchester:




Jag undrar om jag har något minne kvar alls?!

Jag glömmer verkligen bort allting, förr kunde jag glömma bort det som var oviktigt men idag glömmer jag bort de som även är viktigt. Tiden rusar iväg om dagarna och hur ska jag hinna samla mig, tänka, komma på och sen handla i situationen?!

Idag fyller iallafall min mamma 51 år, grattis grattis världens bästa mamma!!!


Idag slutar jag tidigt vilket ska bli så skönt, helt ensam hemma och jag ska äntligen få gjort vissa saker. Nummer ett är att ringa mina älsklingar ♥
Skulle gjort det igår och även tittat på innebandymatch, tror ni jag gjorde något utav det? Svaret är NEj och jag kan ju säga att jag sov redan vid 21.45.. Helt slut! Även om mitt jobb är så roligt och så givande så är det så krävande och så mycket energi går åt.

Nu måste jag kila för har sjukt stressigt som vanligt till jobbet.. Jag och tid har heller inte varit ett problem förut, men det är det nu. ställ klockan tidigare.. tro mig det gör jag vissa dagar men då gör jag något annat med den tiden :P

puss o kram!

Gammal mat?

Tror ni det är bra att äta en 8 dygn gammal youghurt?! Jag provade iallafall imorse... Jag menar den luktade och smakade inte illa och efter att jag läste mikrobiologin i våras så lärde jag mig att svenskarna är de människor som slänger mest mat som egentligen går att äta. Jag menar, ägg håller faktiskt 1 - 1 1/2 månad efter bäst-före-datum. Man kan även äta rester som stått i 4 dagar i kylen. Men ett tips, lukta och smaka först! Vi får väl se vad min mage säger om några timmar ;) haha..

Ska iväg och jobba alldeles strax.. I eftermiddag måste jag röja lite här i lägenheten, pappersinsamlingen väller över, tomt i kylskåpet, skit på golven och massa damm på alla ytor. Sen blir det troligtvis att kolla på när mariefred spelar innebandymatch ikväll nere i hallen :)

Hoppas ni får en fin dag, puss!


Vilken jättebra weekend i Manchester!!!!

Flugit flygplan med Joel Kinnaman, stått ca 5 meter från Torres och bara fullkomligt drägglat! Setat på en så otroligt häftig fotbollsarena med 75 000 människor. Ni kan ju tänka er hur mäktigt det var när alla sjöng och höjde sina händer i luften. Inga bilder kan visa den upplevelsen vi var med om.
Jag har sett en rosa gigantisk hummer limosine, jag har sjungit "Its raining men" på fyllan för 8 killar i paraply. Jag har levt på fet mat i 4 dygn, druckigt öl på engelska underbart mysiga pubar, tappat ena örhänget när jag kom in på krogen och letat rätt på det när jag gick ut från krogen, shoppat loss, letat sushi över manchesters gator, retat gallfeber på grabbarna tillsammans med johanna, grinat för att jag varit så glad, pratat engelska med mycket trevligt folk, skrattat åt mina medressinärer, älskat min pojkvän och jaa jag kan nog fortsätta skriva i mängder, men jag stoppar här!

Vi har iallafall haft en kanon helg i Manchester allihopa! Väntar på bilder från systemkameran från dagen vi var på match.. Vi var riktigt snygga ska jag säga er ;)
Men nu ska jag kila iväg och träna, jag är redan tillbaka i rutinerna. För idag har jag både jobbat, lagat mat och vikt tvätt!

puss


Hej England och Manchester

Ja då var väskan packad och som vanligt har jag alldeles för mycker saker med mig.. Att jag aldrig lär mig!?!?! Men men nu får det vara så, måste ju kunna ha lite olika klädval:P Lite roligt var det att det tog 1 timma och packa min väska och 10 minuter för jonas att packa sin...killar ni har det bra ni!
Planet går 09.05 imorgon vilket betyder att vi blir hämtade 05.30 imorgon bitti av Robin och Johanna. Så det blir en tidig morgon! Nu blir det mys och sen john blund om vi ska vara pigga och glada imorgon!

Vi hörs på Måndag då vi är tillbaka, puss & kram och ta hand om er! ♥




Ja ni ser ju själva vilken galning till sambo jag har och det är första gången vi ska ut och resa tillsammans! Vi får se hur detta slutar ;) Men jag älskar honom så mycket även om jag vill begrava honom levande ibland....

Live - Lose

Ska strax sticka till jobbet för att jobba min sista dag innan 4 dagars semester! Har min älsklingsid idag 06.45 - 15.00, dagen går så snabbt och man är hemma tidigt. Sen att jag har 2 minuter till jobbet är ju inte heller så illa. Hoppas ni får en härlig dag, känner på mig att den kommer bli riktigt höstig och kall. Ska nog leta fram mössan och vantarna till nästa vecka, adjö


Då är man brunett igen...

Bilderna från igår var innan jag färgade håret...mitt är numera vanligt tråkigt brunt! Vi kunde inte färga så som jag ville eftersom jag har hållt på att färga mitt hår miljontals gånger under de senaste 4 åren. Min frisör sa att färg från 3 år tillbaka ligger fortfarande kvar på mina längder. Så det enda som gick att göra var att försöka färga tillbaka mot min naturligt bruna hårfärg och sen i Februari kan vi börja göra som jag vill....okej om den bruna färgen var snygg, men inte ens det är den! Men kanske inte så konstigt när jag har så mycket olika kemiska behandlingar på mina hårstrån och den dominanta röda färgen under. Jaja jag vänjer mig väl vid det här också.. det är bara så trist! Såklart det inte är fult och det lär ju ingen annan tycka heller, men det är just denna bruna färg jag är trött på. Och det ligger ju ändå hos mig vad jag trivs riktigt bra i och inte :)

Uppe tidigt idag för jag börjar redan 7.15, men det är skönt för då slutar jag 16.00 idag också. Längtar redan hem till sängen för jag är så trött.
Sen kan jag säga att rökningen håller på att döda mig, inte förens nu börjar det bli riktigt kämpigt. Imorgon har jag varit rökfri och nikotinfri (helt utan nikotin, varken snus, plåster, spray eller tuggummi) i 2 veckor. Jag saknar det och när jag går förbi människor som röker så känns det som jag skulle vilja sno ciggen och springa där ifrån bara för att få ett bloss. Ja vet det är helt sinnessjukt och jag har så fel i mina tankar. Men jag säger bara att det krävs mer för att jag ska ge upp. Jag kan ju säga att annars mår jag sjukt bra av att inte röka, jonas pussar mig mycket mysigare och jag luktar mycket godare säger han ;)

Åh äntligen nu är det bara 2 dagar kvar sen sticker vi till England, ska bli så skönt med lite semester :) puss & kram på er nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent!




Lååååång dag...

....resulterar i en trött och tjurig tjej.. Håret blev ingen hit och just nu är jag bitter. Tar nya tag imorgon!

saknar till och med mitt utslitna hår med utväxt, för imorse var jag iallafall en pigg och glad tjej...


Red Head

Jaaaaa då var Måndagen snart slut! Det är något visst med måndagar, jag är alltid extra trött och extra grinig och tråkig. När enhetschefen ringde och väckte mig imorse så var det första hon sa "Oj du är nog det tröttaste jag hört på länge!!!" Och mycket riktigt så vare .... Men har jobbat hela dagen och det började ordna upp sig innan lunch efter 2 koppar kaffe och lite mys med barnen!

Imorgon är dagen jag har väntat på, dagen jag ska till frisören och färga mitt hår!!!!! Äntligen ska utväxten bort, äntligen ska min orangea hårfärg bort som egentligen var röd från början. Men vad det blir för färg imorgon det får ni se :D ny färg blir det iallafall! Så nu säger jag adjö till mitt fantastiska fina röda hår som jag haft länge. Har verkligen trivts i att vara rödhårig!

Och vad säger man inte om en red head:
"är det rost på taket, är det garanterat fukt i källaren!"
höhö ja den har man ju fått höra några gånger, folk med humor finns det ju gott om ;)



Nej nuuu ska jag pussas med min ässling och sen ska vi sova!♥ Godnatt!

Söndag!

Kvällen igår blev riktigt lyckad tillslut. Först käkade vi en god middag på Grappa, där vi frossade i oxfilé och kycklingfilé med chevreost inuti. Det var så himla gott! Sen anslöt vi oss till Rio där vi såg Jägarna 2 och den var riktigt riktigt bra.
Så se den gott folk :)

Idag har vi bara legat i soffan hela dagen, vi tog oss kraft för en liten stund sen att åka och handla..
Men nu är det slut på slappandet och dags för mig att byta om till mina nya träningskläder och skor och sen bege mig iväg och träna. Ska bli jätteskönt att röra lite på sig efter att ha legat hela dagen lång.
Efter träningen är det en snabbdusch och sen ska vi åka hem till m & p och avnjuta en god söndagsmiddag innehållande potatisgratäng, kött och sås. Sen står jag för efterrätten :)

Kram♥


min fina karl!

Shopping och mys med älsklingen

Har umgåts med min älskade mamma hela dagen! Vi har varit i eskilstuna och handlat lite :) Jag har äntligen köpt nya träningskläder och träningskor..Så nu är jag glad tjej och har extra sug på att träna. Självklart har jag fått med mig lite annat hem också, jag och mamma är ingen bra kombo när det gäller pengar och affärer. Men har ändå varit duktig att hålla i pengarna med tanke på att jag ska handla mycket kläder i england nästa helg!
Tänkte engagera mig i att ta bild på mina hjärtan jag köpte på kicks, tror att dessa saker kan vara väldigt användbart för de flesta tjejer :D Men det kommer imorgon!

Nu sticker jag och baby till eskilstuna för middag och bio, Jägarna 2! Trevlig lördagskväll på er ♥


Bröllop och Fredag

Igår damp det ner ett jättefint rött kuvert i brevlådan där det stod "Alexandra & Jonas".. Och vi är bjudna på vinterbröllop 17 december. Åh jag längtar!! Jag älskar bröllop ♥ Jag hoppas jag också får stå där en dag vid altaret och vara så fin och så lycklig!

Äntligen Fredag!!! Idag är jag så trött så trött och självklart börjar jag tidigt då också, men jag slutar redan 15.15 så det är jätteskönt såhär på en fredag :) Ska hem till m & p och äta ikväll och jag saknar dem hur mycket som helst!! Sen väntar resten av helgen på kalas, personalfest, träffa bror, träning och sen massa mys! Men nu måste jag rappa på så jag inte kommer försent till jobbet.

Puss & Kram




Sakta i backarna

Ja då har man varit rökfri en hel vecka och snabbt gick det och himla bra!! :) Jag mår så mycket bättre i kroppen nu och har redan börjat märka skillnad på vissa saker.. Ihelgen blir första festen och då kommer det dock bli kämpigt! Men det första barnmorskerna sa när jag ploppa ut på BB var "Oooh detta kommer inte bli lätt, hon kommer vara en envis liten dam!". Ja och det verkade ju stämma nu när man kommit upp i åren ;)

Jag är rädd att mina dagar bara springer iväg och snart kommer jag sitta där som gammalskrutt och bara, jahaapp då var det döden nästa. Hur hinner människor med allting som jobbar och tränar och har ett normalt liv?! Jag menar att de flesta har ju i princip liknande vardagar.. De som har barn förstår jag inte alls hur föräldrarna hinner med varandra ens och framförallt sig själva.
Varenda dag säger jag till mig själv att idag ska jag göra det här och det här (det är främst för min egen skull och sen för att vårda mitt fina förhållande).. Men sen så jobbar man, kommer hem och måste ta disken..laga mat och ja sen är det dags att byta om för träning.. väl hemma så äre duschen, disk och ordna allt för morgondagen. När det väl är en kväll helt ledig sådär ja då är det dags för tvätten eller en städning i lägenheten.. Tror jag kommer hamna i en liten livsdepression snart om ingen annat händer. Men detta är mer en jättestor rädsla och ett obehag för jag är annars glad och älskar allt runtkring mig.
Någon som känner som mig? Hur får ni det att gå ihop?

Nu måste jag till jobbet, men slutar tidigt och det ska bli SÅ SKÖNT!

Underbart jobb och ytterligare en kväll med snus och fotboll

Ytterligare en lång arbetsdag och jag fick till och med jobba över en stund för att det var så mycket barn kvar. Så kom hem för en stund sen och nu har jag nyss tryckt i mig en två dagar gammal matlåda. Ja, normalt sätt kanske det inte skulle vara så frestande, men jag var hungrig och jag ska strax iväg och träna. Så man får ta vad man har helt enkelt när inte tiden finns till :)

Ikväll får jag inte se mitt idol utan lägenheten ska åter igen förvandlas till fotbollsarena och grabbarna grus ska bre ut sig i soffan...för det är ju fotboll! "Alex det är allsvenskan det kan man inte missa!!" Oooooooookej :P .
Jag får väl bjuda på te eller något annat roligt ;) ..och plocka snusprillor som de absolut måste lägga på bordet.......

Nej sluta på allt struntprat nu måste jag byta om!

Vill även passa på att gratulera min kusin som fyller stor kille idag! Hela 7 år blir han. Grattis sötnos ♥


Måndagar är inga favoriter

En lång arbetsdag idag och det var så skönt när jag äntligen fick sluta.. Har gått omkring med världens huvudvärk den sista tiden på jobbet idag och jag tror det kan vara vädret som spökar eller så är det bivärkningar från att jag slutat röka.
Har fått jobb inbokat imorgon också, så jag klagar inte :)

Nu ska jag krypa ner i soffan och bli av med lilla monstret som spikar i mitt huvud! kram på er


En helg i vanlig ordning

Min helg förblev lugn precis som planerat! Igår började jag dagen med en fika tillsammans med jonas, robin, nille och kimma nera på anna på torget. Sedan hade grabbarna fotbollsmatch här i mariefred så satte mig bekvämt i solen och hejjade mig igenom matchen. Sen återstod bara jag och jonas och vår myskväll. Baby lagade jättegod mat och vi kollade på film och hade en allmänt mysig lördagskväll.

Idag har jag legat i soffan hela dagen fram till klockan blev strax efter fyra, då stack jag iväg och träna vilket var himla skönt såhär efter 2 veckors uppehåll pågrund av min himla förkylning och min hosta.
Imorgon är det ny vecka och jag är bokad på jobb måndag, onsdag och fredag.. men jag tvekar inte på att jag kommer få jobba både tisdag och torsdag också :)

Nu ska jag återgå till soffan, älsklingen och god frukt. Om en timma är det efterlängtade idol också!

Rörande!



Hittade denna film om cancer på Tyras blogg och den tog på mig riktigt hårt. Åter igen frågar jag mig varför jag klagar över att jag inte har kläder att sätta på mig när jag egentligen har flera fyllda garderober, varför jag klagar över min utväxt i håret som jag har just nu osv.. Jag vet att jag inte är ensam om att vara så patetisk rörande olika saker. Man borde ta del av sådana här saker oftare så man får "komma på sig" själv med vad man egentligen har och borde uppskatta och vara lycklig över!!

Det är kämpigt och jag är en bitch

Dagen har varit jättebra på jobbet och sen har jag spenderat kvällen hemma hos Totte tillsammans med jonas och robin.. Vi har fått grillade hamburgare och sen kollade vi på Sverige - Ungern. Men jag gick hem efter första halvleken för jag klarar verkligen inte av att sitta still och vara trevlig!!!! Är så himla röksugen så jag håller på att döö... Jag är så grinig och tjurig och både robin och jonas tycker inte speciellt mycket om mig just nu.. Men jag varnade dem innan och det är inte mitt fel att jonas är min karl och robin har valt att sova hos oss inatt..

Nej dags att ta vara på tiden för snart är friden slut när grabbarna stormar in, puss!

Nu är vi alltid två!

Godmorgon!

Idag är det äntligen Fredag och jag vet inte varför jag längtar så mycket till just denna helgen?!? Kanske för att jag inte ska göra någonting och bara ha en myshelg :)

När jag var singel så fanns det inte en chans i världen att jag satt hemma än enda kväll under en helg och gjorde jag det hade jag folk i min lägenhet.. Men det känns annorlunda nu! Jag kan slappna av mer nu och nu är vi alltid två, känslan är fantastiskt ♥
Men är fortfarande en stressad person som måste lugna ner mig ibland!!

Idag jobbar jag sent, med andra ord till 16.30.. Kvällen bjuder på fotboll, Sverige - Ungern.. Kristoffer kommer hit och det har börjat bli lite som en vana att han kommer hit när det är "speciella" fotbollsmatcher på tv:e.. Men det är faktiskt lite mysigt måste jag erkänna :) På något sätt trivs jag med att ha två skrikande typer i soffan och alltid se de så lyckliga!

Nej nu måste jag kila, ha en bra dag!


Paris, åh det var fantastiskt!

Nu tar jag kväll



Hemma efter en skön powerwalk och ja ni ser själva...nu blir det kvällsmys! Det är jag och mina mockarutor ♥

Mod är att göra det som är rätt, fast man är rädd!

Jag går hellre upp 05.20 på morgonen och slutar runt 15.00 än att börja runt nio och sluta efter fem på dagarna.. De sista timmarna efter mellis är så otroligt sega.. Hade en sådan dag idag och trodde aldrig dagen skulle ta slut. Men är nog rastlös pågrund av att jag är röksugen också. Men ingen cigarett och jag klarar mig bra tycker jag :) Men som sagt om 3 veckor kommer det bli bättre för då har nikotinet gått ur kroppen.

Kan ni tänka er att nikotin från en cigarett sitter i 3 veckor, det är sjukt.. Läste på aftonbladet idag att många plötsliga spädbarnsdöd oftast beror på att modern är rökare och där fick jag ännu mer kraft att hålla undan suget..Inte för att jag väntar ett spädbarn, men det kommer ju någongång i framtiden. Läste även att snusande mammor är farligast och att så mycket som 80 procent av barnen ofta drabbas av andningsstopp.. Det skrämmer mig verkligen att läsa detta och veta att så många mammor fortfarande håller på när det går runt med ett nytt liv i sin kropp.
Då kanske ni som inte röker och snusar förstår vilken hemsk drog detta är!!! (För vilken moder skulle medvetet vilja orsaka andningstopp eller spädbarnsdöd på sin nyfödda kärlek?)
Det verkar som att ni som inte röker inte förstår, ni tror att det bara är att sluta och så är allt bra. Men det pågår en ren hjärntvätt lång tid efter att man fimpat och framförallt under tiden man röker. Men jag beundrar verkligen de människor som klarar av att sluta när de rökt i många år!

Oj oj nu blev detta ett inlägg och något inte alls så positivt. Men det är en stor grej som kretsar runt mig just nu så kanske behövde få sagt det jag ville..
Har fortfarande fullt med slemm i lyftrören och en hosta som aldrig går över..så det blir ingen träning ikväll! Men ska däremot gå en lång powerwalk :) Sen ska jag hem och titta på robinsson och smaska på mina goda mockarutor som jag bakade igår.

Längtar till imorgon, äntligen fredag! Nej måste ta disken innan jag ger mig ut. Ta hand om er ♥


1 September och jag slutar röka!

Ja då är det 1 September och vi går in i höstens årstid. Känns ganska skönt faktiskt även om jag saknar sommaren! Igår klippte jag sönder de sista ciggen jag hade kvar när jag skulle lägga mig...Idag är min första dag som fräsch ;) och det passar ju bra med nya månad och allt. Så önska mig lycka till!!!!!

Nej nu är det dags att kila till jobbet!


RSS 2.0