Mod är att göra det som är rätt, fast man är rädd!

Jag går hellre upp 05.20 på morgonen och slutar runt 15.00 än att börja runt nio och sluta efter fem på dagarna.. De sista timmarna efter mellis är så otroligt sega.. Hade en sådan dag idag och trodde aldrig dagen skulle ta slut. Men är nog rastlös pågrund av att jag är röksugen också. Men ingen cigarett och jag klarar mig bra tycker jag :) Men som sagt om 3 veckor kommer det bli bättre för då har nikotinet gått ur kroppen.

Kan ni tänka er att nikotin från en cigarett sitter i 3 veckor, det är sjukt.. Läste på aftonbladet idag att många plötsliga spädbarnsdöd oftast beror på att modern är rökare och där fick jag ännu mer kraft att hålla undan suget..Inte för att jag väntar ett spädbarn, men det kommer ju någongång i framtiden. Läste även att snusande mammor är farligast och att så mycket som 80 procent av barnen ofta drabbas av andningsstopp.. Det skrämmer mig verkligen att läsa detta och veta att så många mammor fortfarande håller på när det går runt med ett nytt liv i sin kropp.
Då kanske ni som inte röker och snusar förstår vilken hemsk drog detta är!!! (För vilken moder skulle medvetet vilja orsaka andningstopp eller spädbarnsdöd på sin nyfödda kärlek?)
Det verkar som att ni som inte röker inte förstår, ni tror att det bara är att sluta och så är allt bra. Men det pågår en ren hjärntvätt lång tid efter att man fimpat och framförallt under tiden man röker. Men jag beundrar verkligen de människor som klarar av att sluta när de rökt i många år!

Oj oj nu blev detta ett inlägg och något inte alls så positivt. Men det är en stor grej som kretsar runt mig just nu så kanske behövde få sagt det jag ville..
Har fortfarande fullt med slemm i lyftrören och en hosta som aldrig går över..så det blir ingen träning ikväll! Men ska däremot gå en lång powerwalk :) Sen ska jag hem och titta på robinsson och smaska på mina goda mockarutor som jag bakade igår.

Längtar till imorgon, äntligen fredag! Nej måste ta disken innan jag ger mig ut. Ta hand om er ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0