musik <3

VI SES OM EN VECKA!
lägger in lite bra musik som jag kommer leva på denna resa.












ahmen då åker jag snart!


lekte någon form av rödluvan för sådär 2 år sen.
37 dagar kvar till 18 år!


engelska NP gick skit ..
slutade kl 2 det var mycket nice, blev en lång fika med emsan och sanna. mysis!
sen blev jag bjuden på middag, kände hur lyckan steg av att bara ha några ögon att kolla på när jag äter. Kan inte förklara hur deprimerande det är att äta själv :( det värsta som finns. sen så stack och jag sanna och tränade. Nu har jag nyss kollat på säsongsavslutningen av andra avenyna. så typiskt att det ska sluta så spännande.

nu är det dags för mig att diska och sen packa allting. jag blir hämtad här 06.45 imorgon bitti och då åker vi till arlanda. Går inte att beskriva hur skönt det ska bli att slippa och släppa allt för en vecka. Komma bort och bara ta det lugnt. Ingen dator, ingen mobil, inga pojkar .. eller ah jag kanske träffar min livskärlek ;) haha nejdå. Jag kommer tillbaka jag lovar. Kommer sakna alla mina gullisar väldigt mycket . Men lovar att höra av mig direkt när jag är hemma.

Och Maria jag ska försöka att inte ta svinpesten till sverige. skulle ju sluta tokigt om alla dog :S
nej nu måste jag koncentrera mig noga på min packning.

jag måste bara nämna att jag fick MVG på mitt nationella muntliga i svenska.
"grymt tal alexandra, du ska vara riktigt stolt! Du hade med allt man kunde ha med. Grymt tjejen!"

jag är så himla glad för det :D puss puss

musiken får mig att känna mig lätt

Gud så trött jag är, men det är sista dagen idag sen får jag vila ut ett bra tag :) På förmiddagen väntar nationella skriftliga engelska.. buhuu säger jag som är sämst på engelska. Men det får gå som det går helt enkelt. Men engelska B och jag är inte bästa vänner om jag säger så. På eftermiddagen har vi småföretagande B och vi ska fortsätta jobba med T-konto uppgifter och liknande. inte det enklaste må jag säga. tur att provet blev framflyttat.

Ikväll blir det träning, typ det enda jag ser fram emot på hela denhär dagen.
Klassfesten är spikad också, längtar.

Hollywood undead - California
Lorentz & M. Sakarias - Mayhem
Swingfly - Touch and go


♥ ♥ ♥

så fort går det

BLÄ BLÄ BLÄÄÄÄÄÄÄ!!! nu vill jag dra härifrån...

ingen ork med blogg.se längre

nu har jag suttit uppe med "nytt blogginlägg" i 30 min.. har massor jag vill berätta men det tar stopp när jag ska skriva. så jag skippar det! JAG ÄR PÅ JÄTTEBRA HUMÖR JUST NU IALLAFALL :D

fick mvg på mitt prov på lagarna också .. yeah! imorgon är det nationella skriv i engelska.. riktigt mycket blääää..
Men jag står nu ut för på Onsdag drar jag .. såååå himla skönt och komma bort.. puss

kåt på en bil?!

Jag tänder på killar
Min vän stina hon tänder på bilar (hummrar)


jag skojar inte.. mariefred har en hummer vilket jag inte tycker är så jättespeciellt.. Men kan knappt gå förbi den med cristina då hon nästan vill kasta sig över den. Idag var jag tvungen att vänta för att hon skulle ta kort och dittan och dattan ;P hon går helt seriöst loss på dendär himla bilen. skulle ni se henne så skulle ni skratta ihjäl er. hahaha ..

dagen har varit supermys, solat nere i hamnen med stina och hannah och mjukglass förstårs :) tack brudar!
kvällen har bestått av enbart plugg. duktig alexandra!

stina har lyckats fånga mig med en jävligt skum pose ;P jag tror jag sjunger!


snygg lucas!

nu ska jag krypa till sängs. godnatt på er!♥

jag har lämnat några drömmar


Godmorgon!
Jag är på strålande humör, och har bara en lektion idag också (y) Sen ska jag sitta barnvakt en stund sen blir det stor 18års middag för sötisen Ulrika. Kommer blir en bra dag tror jag. Ska även försöka komma i säng tidigt ikväll då det kommer blir en kämpig dag på jobbet.

Normalt brukar vi ha runt 150 personer i lokalen när vi har en riktigt bra dag. Imorgon beräknas det att det ska komma ca 500 personer .. Shit säger jag bara!! Kommer bli rena kaoset. Som tur är vi 5 personer som ska jobba.. det kommer bli "jalla jalla" .. men det fixar vi.

Imorgon är det lördag vilkte betyder partyyy.. så himla nice! Vi kommer få en mycket trevlig middag och förfest innan också. Sånt gillar jag :)

Mamma kommer hem idag också!!!! ♥
Nu ska jag fixa med lite saker. Hoppas dagen blir varm och skön som den var igår. pusspuss

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IDIOT!

ge mig brun hud!

Matte redovisningen gick som på smör och nationella provet i svenska muntliga gick sjukt bra :D hade inte förberett mig ett skit. Gick bara in och körde rakt av och satte tiden 5.00. (vi fick prata max 5 min) och då hade jag ingen klocka heller. Känns som att livet varit på min sida idag. Jag gillar't! Eftersom det inte fanns så mycket att göra efter np så fick vi åka hem med 3 tåget. Jag,emelie och sanna drog ner på stan och satte oss och tog en chailatte och kulglass nere i solen. Riktigt mysigt. Tycker om er tjejor.

Nu har jag precis stoppat in lasagnen i ugnen.. Hinner inte äta innan jag ska träna, men skönt att maten är färdig när jag kommer hem iallafall (y) Sen blir det att plugga klart sista matten.

Min rygg har jag bara lust att sätta en kniv i, har jätte jätteont!
Nu taggar jag som bara den till Lördag ;) ska bli riktigt skoj alltså!

Lite jag vill att det ska bli sommar nu!!!
















stina min ballerina!


Jag måste bara säga dethär, MEN JAG SAKNAR DIG STINA! Det är så tomt i skolan utan dina mysiga kramar, ditt knasiga humör och våran humor tillsammans. Jag lider med dig att du ska behöva gå igenom allt detta, men snart är det bra igen och vanliga stina är på fötter igen. Jag tror nästan jag ska köpa en avokado åt dig när du är frisk ;) eller du kanske inte vill ha det?! En avokado till bland typ hundra gör ju inget skruttan. hihi .. Bli frisk nu nu nu!! Ihelgen ska jag pussa ihjäl dig♥

Jag har piss jävla ont i ryggan, kanske dags att flytta ut i bäddsoffan i vardagsrummet igen?! hm vi får se..Idag har jag iallafall matte redovisning och sen muntliga nationella i svenska. Jag ska prata om hur föräldrarna påverkar en som människa, hur man blir och hur man beter sig..

Ikväll ska jag träna skiten ur mig, är grymt taggad på det (y) sen blir det lasange till middag . Mmmmm!!
Nej nu ska jag springa ner till bussen. Ha en bra dag sötisare.
Solen skiner, thats great! pussspuss

afrikansk stil med lite bajsande småbarn

Blev inte mycket bloggande igår inte .. Åkte iallafall hem från skolan igår sen käkade jag, emelie, lucas och martin pizza nere på stan. Sen drog jag och martin hem till mig och kollade på film hos mig. trevligt trevligt! När han väl drog 22.45 var jag jättetrött och däckade i sängen på momangen. Imorse var jag skapligt pigg trots att jag kom i säng sent. Åkt till skolan, bytte om till afrikankläder och sminkade mig som en afrikan .. Jag och Maria har nämligen som projekt på estetiskverksamhet att vi skulle dansa och filma dansen. Och eftersom vi båda dansade ragga förra terminen så fick det bli den danstypen då vi kan den bäst.



När vi väl dansat klart var vi helt genomsvettiga och äckliga. Men som tur var så gick vi bara halv dag och skulle i princip åka hem direkt. När jag kom hem stack jag direkt och hämta ungarna på dagis. Sen gick vi till lekparken där vi stannad i ca 1 1/2 timma snurrandes, gungandes, lekandes med sanden och lite annat. När vi kom hem till huset så ritade vi star wars teckningar och sen började jag laga mat till knattarna. Nu kom jag nyss hem. Skönt! Jag älskar att vara med sötisarna, men idag är jag så himla trött. Ska bara fixa iordning lite käk nu och sen plugga klart matten. Sen ska jag nog hoppa i säng  nästan strax därefter. Måste vara pigg till helgen då det blir väldigt mycket på schemat.

Fredag-Barnvakt, 18årsmiddag för Ulrika
Lördag-Jobba 10.00-17.00, sen lokalfest i strängnäs resten av natten
Söndag-Sova ut sen åka och mysa med min älskling stina i kungsör

Ah helgen kommer bli .. tight!
Nu ska jag börja med maten. pusspuss

visa mig vägen till lycka!


Hela min kropp här helt pajjad .. Jag mår illa hela tiden, jag har migrän, jag har ont bakom ögonen. Kroppen orkar ingenting. Hur mycket jag än sover är jag jättetrött. Fan vad händer?!
Just nu har vi plugga på lektion. Jag har skrivit om mitt PM till nationella muntliga på torsdag. Ska strax göra lite matte också. På rasten ska jag kila och köpa mina nya jeans på Gina tricot.

nu måste jag plugga. pusspuss

"pusspuss"


Tro det eller ej, men jag sitter faktiskt och pluggar :) duktig flicka är jag idag! Just nu pluggar jag den där förbannad matte inlämningen med statestik undersökning. Jag gör en undersökning om antal sidor som visas över nätet när man söker på olika djur. haha visst skratta!! men kom inte på något bättre ;P .. När jag sitter här så ringer telefonen och så svarar jag självklar. Då är det en försäljare från Glocanet som frågar efter mamma.
-Jag: Nej tyvärr hon är inte här just nu
-Han: okej, men föresten hur gammal är du?
-Jag: Fyller 18 år i juni
-Han: Fan vad synd, aja du får ha det så bra. pusspuss

HAHAHAH man säger ju förfan inte pusspuss som försäljare. Jag dog av garv när jag la på. Han lät as snygg i telefonen också så det gjorde väl inget men ändå ..

Nej nu ska jag laga lite mat så jag får lite näring i mig så jag orkar plugga resten av kvällen. vi hörs babes!

min klass <3

Nu har vi kommit tillbaka från idrotten. Sjukt jobbigt måste jag säga.. Vi började med att springa som uppvarvning och sen spelade vi handboll utomhus, sen så fick vi spring 2,5 som nedvarvning. Jävla puckon som hade lektionen :P men hade riktigt kul iallafall. Min klass är så himla grymt härlig♥

Snart börjar Personförsäljning med Jani och sen har vi lunch snart. Jag är jättehungrig. Måster verkligen plugga ikväll. Inget ska stoppa mig från mitt pluggande. Jag finns inte, jag lever inte.. JAG PLUGGAR!

nu ska jag spöa jesper lite, han sitter och drygar alldeles för mycket på andra sidan rummet. pusspuss

fy


jag är såååå sjukt trött!! skjut mig !
jag har vaknat på arga andra sidan också....
idag blir det tredjevärldskrig

myspys

Nu ligger jag och lojsan här i soffan och myser. Jättemysigt att ha dig här gumman!
Börjar blir lite trött nu, måste ladda för skola imorgon alltså. Någe plugg blev det ju inte av heller ikväll..

strypning alexandra!!

godnatt på er sötisar. puss

pusspuss


Gårdagskvällens klädsel! :)

Jag klarade denna jobbdag galant ska jag säga er.. Chefen såg direkt att jag var bakis och garvade bara åt mig ;P så störd alltså! Lite mer kunder idag än vad det var igår. Men det gick ändå sjukt långsamt. Fick sluta en timma tidigare. Sen cykla jag och handla och sen hem för att byta om till träningskläder. Nu är jag hemma efter att ha tränat. skön!

Jag måste ta tag i min skolgång nu på en gång. Så ikväll ska jag plugga jättemycket.. Jag ska försöka bli klar med de mesta. Har ingen lust eftersom det är så fint väder. Vill hellre gå en promenad. Men nej plugga vare.

Nu ska jag ringa stina och snacka massa skit. pusspuss

bra kväll!


okej vad ska jag börja.. hihi haha hoho! Nej men igår var det fest och det blev ordentlig fest också. Inget jävla ruttet iskallt rumpfrysande lotten lund i mariefred. Vi började först hos henke, riktigt trevligt förkrök igår måste jag säga. Sen trog vi vidare till E-L där det infann sig 4 personer. Weeej vilket party. Men när vi kom typ 15 personer så blev det party vill jag lova. Det blev lite dans och prat och massa annat skoj som det blir på fest. Lyckad kväll.
När klockan slog 03.00 så fick jag ta mig samman och gå hem, tänkte på mina stackars kunder som ska få tillbaka rätt med pengar idag på restaurangen.

Nu ångrar jag att jag inte gick hem 12......Nu fick jag helt plötsligt besök av henke och fredrik. tydligen skulle de dricka kaffe hos mig. Så nu ska jag vara lite social. pusspuss

HAHA SÅ SJUK I HUVUDET!

ludwig och min bror är hos mig just nu.. sen så klämmde min bror finnar och finnar är ju fett och då sa ludwig att diskmedel löser fett .2 sekunder senare står han med yes diskmedel i hela ansikteet xD HAHAHAHAHAHAHAAHAH JAG DÖR!

jävla idiot!

When It Was Good


jag är på stråååålande humör, så underbart väder! jag har tydligen vaknat på rätt sida också. dethär humöret ska ingen få förstöra. Jag sitter just nu och äter frukost, men ska strax göra mig iordning för att åka iväg till jobbet. Känns lite trist att jobba när det är så fint väder. Men vi har ju uteserveringen, så får hoppas på att människorna sätter sig där så jag får anledning till att gå ut i solen. Ikväll vankas det fest. Härligt Härligt!

Nu är det dags att snabba på, ha en bra dag! skriver nog senare kanske. pusspuss

jag är rädd för låta någon annan hålla min hand

jag klarar inte av att höra orden
jag blir rädd
jag vill bara fly från allting
låt mig få andas annars kväver jag mig själv


fan just nu saknar jag faktiskt dig

nu blir det kalas!


Utvecklingsamtalet gick väl sådär, måste fixa lite lite uppgifter för att inte sänka mig och fixa två för att höja mig :) Annars har dagen varit bra (Y) Vad gjorde jag på engelska lektionen? Jo satt på msn. Lyckad lektion!
När jag kom hem satt jag barnvakt i två timmar. Vi åt glass och var nere i parken och gungade.
Nu är jag precis färdig fixad för kalasmiddag för sofia, ska bli mycket trevligt. Vi hörs senare. puss på er gullisar!

trött


Evelina är grymt snygg och hon är inte minst en av mina allra bästa vänner!

Jag är jättetrött, usch orkar inte alls med skolan idag. Aja bara kämpa! Ska sitta barnvakt i 2 timmar efter skolan till skruttisarna. Sen snabbt hem till duschen för att sen gå över till Sofia som fyller 18 år idag. GRATTIS BRUDEN!
Blir lite middag och trevligheter och sen vid 22.00 ska några små lyckotroll dra på krogen. En pluttis som jag som inte fyllt än får gå hem och ha chillkväll med sig själv :P men det gör inte så mycket då jag behöver vila upp mig lite för imorgon då jag ska jobba.

Men på lördag blir det partaj igen.. bara ladda då! Idag kommer hjärtat mitt hem.. Kan knappt bärga mig med att få höra hennes röst i telefonen. Gumman jag saknar dig ♥

Nu måste jag sticka ner på gatan där mamma väntar. Önska mig lycka till på mitt utvecklingssamtal. puss

luften sa nej!


Jag stannar kvar i min älskade lägenhet ett tag till!! Jag trivdes inte alls bra i den andra och kände mig absolut inte lika trygg där som jag gör här. och med tanke på hur jag mår psykiskt till och från är det viktigt att jag har ett ordentligt hem jag trivs i. Min lägenhet är liksom nyrenoverad och den andra hade halv skabbiga väggar. Storleken var det inget fel på. Jag vill ju ha mindre. Men det går inte att förklara.. När jag kom in så sa luften nej.

Nu har mamma nyss åkt och jag ska börja dra mig mot sängen, ska ha utvecklingsamtal kl 07.45 imorgon bitti :S Så mamma hämtar mig kl 7. Kul !!! God natt och sov så gott! puss♥

han har gjort det igen!



Jag älskar fan denhär mannen! En ny partylåt kanske? eh ja!

24 skoldagar kvar sen är det SOMMAR!


ge mig sommar nu tack!

Blev inte så lång dag i skolan.. Hoppade även över dansen då jag har jordens mensvärk. jag håller helt seriöst på att dö!!
Vi kollade iallafall på nyckeln till frihet på förmiddagen. Jag kollade inte så mycket då jag var tvungen att gå fram och tillbaka i korridoren för att inte avlida av smärta. Sen så vid 1 samlades alla gymnasieskolor i hela eskilstuna på fristadstorget för att se Schan Banan ;) så sjukt rolig kille. Nu sitter jag här hemma och äter köttfärsås och spagetti. Ska börja städa lägenheten om en stund då det blir lägenhets tittande ikväll istället :D så spännande!




måste killen vara så jävla råsnygg?!

Antivåld


Fråga mig inte vad jag gör för det vet jag inte ;P
tror vi håll på med ett projek i foto i september förra året.
Vi skulle göra "tunga" bilder.

Idag är det antivåld dag i eskilstuna vilket är schema avbrytande. Därför har vi inga vanliga lektioner idag, vi ska istället kolla på olika filmer på förmiddagen och sen ska vi gå ner till fristadstorget där det kommmer krylla av folk. Vad som händer där får vi se. Skönt att slippa bära med sig datorn iallafall :) Efter skolan är det dans som vanligt, måste fan berömma Mehedi idag för hans grymma framträdande i talang i Fredags. så galet bra!

Vad som händer mer idag får vi se.. börjar bli förkyld vilket jag verkligen inte tycker om..
... buh buh!
Nu ska jag ta och fixa det sista. skriver mer ikväll . PoK


Kärleken kommer med våren!


ge mig!


Nu kommer lite av min hårda sida fram ..
Ge mig en kille som redan ligger i min säng när jag ska sova och som jag sen kan vakna upp med. sen kan han dra! Okej inte dra, men gå snällt härifrån. nej kanske inte riktigt så men nästan.

jag börjar fundera på hur jag någonsin kommer kunna flytta ihop med någon :O shit det kommer aldrig någonsin gå.
- ingen får stöka till (bara jag)
- ingen får röra köket (bara jag)
- ingen får pilla på mina saker (bara jag)

suck suck vilka problem jag funderar över. haha nu går alexandra och lägger sig! puss och godnatt!♥


barnvakt


Jag skulle aldrig klara av att leva utan denhär låten just nu!

Min tandställning blev fixad idag, så himla skönt att slippa den där tråden i kinden. Dock fick jag fortfarande ha kvar den tunna fula tråden. Men ska tillbaka 19 maj för att spänna och då ska jag få en tjockare. Pratade med min älskling imorse. Operationen hade gått bra, dock mår hon grymt jävla dåligt. Önskar bara jag kunde vara på sjukhuset och vara hos henne nu. Håller tummarna att hon får åka hem efter fredag så hon slipper ligga över helgen. Min lilla skruttis♥

Det gick jättebra med barnen idag, mycket bättre än vad jag förväntade mig. Trodde det skulle bli massa strul när jag skulle hämta de på dagis. Men nej de följde så glada med mig därefrån. Vi fikade med lite festis och smörgås på en bänk i solen. Sen så gick vi ner till lotten där jag stod i 2 timmar och puttade på den där gungen. Hej och hå, hej och hå!
Fick även jaga den lilla skitungen som vägrade sluta jaga de stackars ankorna. Väl hemma i deras hus blev det matlagning och sen middag med de små krypen. vilka gullisar de är alltså...barnkär som jag är!

Sen drog jag till ica och handla massa mat och mötte upp ulrika. Shit vad jag saknar den tjejen, vart tar all tid vägen? Blev ingen lång stund vi fick ses, men jag fick se ditt söta leende iallafall. Vi får ta igen detdär sen.

Nu har jag precis svept min kaffe och ska stoppa in ett tuggummi i munnen för att minska mitt ätberoende. Blir väl en film nu skulle jag tro. myspys!
PoK

Lägenhetsbyte?


ett litet svar:
Lägenheten ligger rakt över gatan, alltså blir jag kvar i Mariefred. Jag byter då bara bostadsrätt vilket kommer kännas skönt. Men nu snackar vi OM här. Om jag vill ha den och de vill ha min, eftersom detta handlar om ett byte. Det är en etta på 38 kvm med betydligt billigare månadslön. Den jag har nu är en stor 2:a på 67 kvm, och det är alldeles för stort för mig. Dels är jag inte världens största människa sen så bor jag själv. Visste kan det vara skönt med en större när man får besök. Men nu får de dela säng med mig ;) inget annat val helt enkelt.

Och jag älskar min lägenhet jag har nu, men detta är en ekonomiskfråga inget val om vad jag vill och inte. Hade jag haft pengarna hade jag stannat här. detta är mitt hem!

Så, godmorgon på er! Sovit gott? det har jag gjort iallafall, idag är det en kort dag med estetiskverksamhet. Jag och maria dansar så lektionen och därför kommer väl inte lektionen bli sådär överdrivet tråkig :P haha .. Och eftersom det är Onsdag så är det barnvakt som gäller till kl 6 ikväll. Hoppas på finare väder så jag kan ta med mig barnen ner i parken och äta glass.

nu måste jag fixa klart mig och skriva en matlista. puss på er!

det går bra nu!

Nu ska jag berätta för er några roliga saker. För det första stod jag på noll kronor imorse. Påsklovet var ett dyrt jävla lov. Tro det eller ej men jag spenderade 1000 kr på detta lov och då var det ingen shopping av kläder inte. Mycket fika, luncher och alkohol tyvärr. Men iallafall så stod jag på noll imorse, men sen idag bestämde jag och tjejerna i vårat uf företag att pengarna som vi har nu inte gör någon nytta på kontot under sommaren. Så vi delade upp de och nu är jag 1600 kr rikare. Den satt inte dåligt ska jag säga er.

Sen så den största nyheten av alla är att jag ska kolla på en ny lägenhet på fredag :D så sjukt glad jag blev när mamma ringde och berättade det. hoppas hoppas på att den är fin!

Sen så fick jag mitt schema för trean idag också, hur chill som helst :) nu längtar jag nästan dit. Jag kommer sluta tidigt två gånger i veckan och vara ledig varje torsdag :D och då läser jag ändå 50 poäng mer än vad jag egentligen behöver.

Och för första gången i mitt liv trivs jag med att vara singel.. visst är det mysigast med pojkvän, inte så jag menar .. men jag har alltid haft sådan panik med att hitta en pojkvän. men nu är jag helt lugn och trivs i mitt tillstånd. så skönt!




























Lets get lost you can take me home
Somewhere nice we can be alone Bikini tops, coming off

första skoldagen!


nyktra paret!

Nu är första skoldagen slut, så skönt.. Men dagen har ändå varit rätt skaplig.. Jag har avslutat admenistrations kursen idag så nu har jag extra stuga varje tisdag förmiddag vilket känns rätt tryggt. Nationella muntliga i svenska är uppflyttat och även småföretagande B provet. Puh bara matte och engelskaboken som ska göras klart innan veckan.

Nu ska jag åka hem, det blir träning ikväll och sen lite plugg. Även andra avenyn står på schemat :)
pusspuss

det kommer gå bra och jag älskar dig!


jag kommer tänka på dig varje sekund
det kommer gå bra, de är duktiga och vi får hoppas att du kommer må bra såfort som möjligt.
jag ska komma och hälsa på dig så mycket jag bara kan. jag kommer ringa dig varje dag.
jag förstår att du är rädd, men du behöver inte vara det. det kommer bli bra!
jag kommer sakna dig när du är borta.
jag älskar dig min starka tjej!♥

Nothing else I can say


Bild från september 07

Nu är jag hemma från Enköping och jag har nog aldrig varit så trött och tjurig i mitt liv. Fyfan skjut mig! Jag hade en underbart bra kväll med eve igår, vi var ute och käkade på thairestaurang. Hur mycket jag käkade ska vi inte ens prata om. Gott var det iallafall =D Resten av kvällen var också mys. Nu ska jag försöka städa upp lite här och sen ge mig ut och springa en sväng. Sen blir det tidig kväll ikväll. pusspuss


hela världen är så underbar!


tight!

-Nu
är det slut på alkohol
det är slut på dåliga matvanor
det är slut på sena nätter
det är sluta på arga och sura miner

-Nu är det dags för bra mat
det är dags för tränings schemat igen
det är dags för att börja tänka lite vettigt'

Lovet är snart slut vilket känns helt förjävligt då jag verkligen INTE VILL, VERKLIGEN INTE VILL börja skolan igen. Jag början fan nästan gråta när jag tänker på hur mycket plugg jag har som jag inte gjort över lovet som jag skulle. Hur mycket jag kommer ligga efter och hur skit det kommer gå på alla mina nationella prov för att jag alltid är så otaggad. Lovet har iallafall varit helt underbart, sjukt bra väder, alldeles för mycket fester, men också grillkvällar, myskvällar och lite annat trevligt. Hela lovet har varit en stor impulsgrej. Inget planerat utan bara tuta och köra.

Idag skulle jag ta en tidig buss till enköping till baby, men som sagt är det röd dag och söndag så bussarna gick inte som jag ville. Måste därför vänta på att mamma ska komma hem i eftermiddag. Men längtar så galet mycket efter dig gumman, vi får ta en hel helg sen så vi får lite mera tid.

Jag har insett att vissa människor är fan omogna från topp till tå. Och då snackar vi inte ålder. Jag har också insett att jag ska sluta vara så himla känslig och dalta med allting. Jag ska från och med nu ta allting med en klackspark.

Nu ska jag kila ner till mina dudes. puss och kram!

vi tar det en annan gång!

hej och hejdå! för fint väder för en uppsatts till blogginlägg. jag trivs förbannat bra i detta väder och nu blir det chill med emsan ♥

kvällens klädsel!



detta fick åka på för ikväll, ursäkta mina grymt fula naglar där hälften är av :P
LET'S PARTY!

partydags igen!

Nu är jag hemma och jag är fan som en stor fet köttbulle.. jag rullar fram med sjukt mycket påskmat i magen. Måste klämma på mig en jävligt tight kjol ikväll så jag blir slank och go .. Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen försöka få tag på linus. Sen bär det väl av till etown om några timmar. hell yeah vad skoj det ska bli!

Vi hörs, hoppas ni får en bra kväll! pusspuss

en jättepuss på min underbara farbror som jag stengillar!♥

He thinks I'm crazy


Godmorgon på er sötisar!
kvällen igår var sjukt mysig. Först startade vi hos gull-henkebenke. Sen så drog vi oss sakte ner mot stan med feting bergsprängaren. Jag kände sommarkänslorna, tro mig. Vi satte oss i lotten och lånade lite stol och bord från slottscafet. Där satt vi då hela kvällen, ibland var det varmt och ibland var det kallt. Sen jag med mitt humör och min känslokrasch, bölade ju lite här och var. Men som sagt mina vänner ♥ i like them a lot!

Nu ska jag väcka mina små prinsessor som sussar i soffan. Om 1 timma så far jag till farmor med hela släkten. Ska bli sjukt gott med påskmat alltså. Hatar det egentligen. Men bra bakismat (Y) Sen blir det partaj ikväll igen, fast i etown.

GLAD PÅSK PÅ ER!!
 

kokosmjölk!


Idag har det varit molnigt och lite småkalt "/ men nu börjar solen titta fram vilket glädjer mig. Ikväll blir det krök i lotten tillsammans med bästa stina och emelie och sen en hejdundran massa boys. kommer blir nice en vårkväll som denna!
Nu är det dags att fixa musik och tagga lite. pusspuss!

våren sprider känslor!


Ojoj nästan en bloggfri dag! Men tar mig mod att skriva lite innan jag och stina ska sova.
Började dagen med en promenad med emelie, sen mötte jag upp lojsan och linnea och fikade med de i 2 1/2 timma. Sen tog jag en prommis med lojsan och sedan kom stina. Någon timma efter det kom freddie och linus till lilla mariefred. Vi drog och käkade pizza och sedan hem till mig för massa godis och skräckfilm :)
Nu ligger alla och häckar i soffan och de ska snart åka hem innan freddie blir för trött. Han ska nämligen köra hem.

Jag och baby ska dra oss mot sängen strax för imorgon blir det chill på stan i solen :) pusspuss

ler du, så ler jag!


Ah min morgon började ju som sagt inte så bra då mobilen gick sönder! Jag blev tokig och var tvungen att hitta på något. Så jag åkte in till eskilstuna och mötta upp stina. Sen satt vi hela eftermiddagen på en filt nere vid ån i solen och myste. Mycket trevlig dag :) När jag kom hem kl 7 så stack jag ut och sprang, och jag skojar inte !! Det var vildsvin i buskarna uppe i hammaren :O jag höll på att skita ner mig när det grymtade där innefrån. Då var jag rädd!!

Nu har jag nyss kollat på andra avenyn och nu ska kolla på one tree hill!! Ska försöka få tag på lucas för en promenad också. vi får se om det blir av eller inte. pusspuss

jävla helvete!

Jävla helvetes skit!! MIN MOBIL GICK SÖNDER NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har haft flera knappar som varit dåliga och nu la hela styrannordningen på mobilen bara av .. Vafan ska detta hända mig för?! jag bryr mig inte ett skit om det har jag har i den, men alla mötan/tiden ligger i min kalender. Jag änvänder mig bara utav den :O allting för tandställningen och läkarbesöken och inlämningarna och ja fyfan .. JÄVLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!


en solig dag!


Självklart har jag en rosa!

När jag kom till apoteket så hade de inte min medicin så måste komma tillbaka imorgon och hämta den.. Någon salva till mitt munsår fick jag inte heller.. det räknades inte som "herpes munsår" och då får man ingen salva. Jag ska tydligen köra på försvarets hudsalva på dagarna och idomin på nätterna så ska det försvinna..

När jag väl var hemma så blev det storstädning av lägenheten, nu är det riktigt rent och fräscht här. Sen stacka jag ner på stan och tog en fika med lojsan, sen kom även Linnea och Johanna :) Riktigt mysigt att sitta där i solen. Sen så handlade jag lite mat och gick en promenad med lucas. Slaven fick bära min kasse hem .. hihi nejdå jag bar den faktiskt nästan hela vägen. Sen hela eftermiddagen har jag gått en promenad. Jag älskar detta väder.

Nu är jag hemma och håller på med maten. Kyckling och klyftpotatis blir det :) mums! Kvällen bjuder på trevligheter. pusspuss

Bort med hockey utrustningen och på med vårkläderna! ;)


Jag iklädd Marias hockeyutrustning förra våren!


Kul att man vaknar kl 05.00 en måndagmorgon när man har lov pågrund av att grannarna åt alla håll har vibrerande mobiler som väckarklocka. Jag skämtar inte, men det vibrerar både i mitt golv och i mina väggar.. Inte nog med det, de jävlarna snoozar ju också så det vibrerar ju hundra gånger om. Så från 5 till 8 vaknade jag till och från hela tiden. Men nu har jag iallafall gått upp och är pigg. Ska bara äta upp min frukost sen ringa ett samtal sen cykla till apoteket.

Vädret är helt underbart idag!!! Hoppas det håller i sig hela veckan och framförallt till Onsdag då vi ska grilla och tillochmed kanske ta första doppet?! Jag älskar våren.

Nej idag är det packat schema så bäst att sätta fart. pusspuss

jag klättrar på väggen nu....


Gammal bild från förra våren tror jag!

Kvällen har varit helt underbart skön! Har inte lyft ett finger för varken tvätt eller städning, vilket jag dock kommer få äta upp imorgon. Har kollat på wipe out och sanningens ögonblick ikväll... så sjukt galna program. Wipe out skrttade jag åt så jag höll på att dö.. blondin-tema ikväll var det! där stod de med sina exstention, bröstförstoringar och lösnaglar och menade på att de skulle vinna. Hahaha istället voltade och stuttsade de överallt.. gud så jag skratta! Normalt har jag svårt att skratta när jag är själv, men jag lovar jag satt helt själv och dögarva. sanningens ögonblick är bara sjukt egentligen..men kul och kolla på!

nu ska jag ta tag i disken sen sova, imorgon är det upp tidigt och städa och springa till apoteket :) godnatt! pusspuss

ifall jag går iväg en stund kan du lita på mig, jag kommer tillbaks!


Ett ordentligt grattis till Sara som har åldern inne för krogen idag! :D ♥

Började med att cykla till jobbet imorse, det var helt dött vill jag lova. Vid 2 tiden tänkte jag "hm nu var det slut på folk då".. Men tro det eller ej. Strax efter två stormas restaurangen av folk och jag har fått slita häcken av mig hela eftermiddagen. Varför ska alla helt plötsligt äta så sent?!

Nu har jag nyss tränat och blivit lite piggare igen.. Ska äta en ordentlig middag nu och sen blir det wipe out och sanningens ögonblick ikväll..

Imorgon är det raka vägen till apoteket när jag vaknar, har världens äckligaste munsår.. då menar jag RIKTIGT ÄCKLIGT! och det gör så fruktansvärt ont. Varje gång jag öppnar munnen spricker det och börjar vara.. svidigt värre! Sen är även roaccutan slut så måste hämta mer sådant också. Nej nu måste jag ha näring. pusspuss

ibland är livet helt galet!

Kvällen igår blev väldigt lyckad! tack tjejer ♥ Och eftersom kl nu är över 12 så fyller älsklingen HELA 18 ÅR! GRATTIS BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Idag jobbade jag till 4 sen snabbt hem och stack ut och sprang med mami :) när jag kom hem fick jag ett samtal av emsan som bara: Kasta dig in i duschen vi ska på grillkväll i etuna och tåget går om 20 min.
Jag kan säga att detdär som hände idag är inte alexandra diana pakh!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG PLANERAR ALLTING JÄMT!
Men vad gjorde jag?! Jo jag kastade mig in i duschen och kom springande i blött hår och oknytna skor till läggesta. Mamma körde som en galning. haha så galet kul! Sen blev det att hålla spegeln på bussen när det var dags för sminket. Jag älskar impulsgrejer. Kvällen blev sen inte riktigt grillat .. men massa god mat blev det, och en trevlig kväll..

Nu är jag trött och ska lägga mig i sängen för lite telefon. Natti! pusspuss

party dags! see ya!


Exakt ett år sen, Sara fyllde 17 år!
I år är även snyggingen Louise med oss <3


Nu har jag precis duschat :) men ska fixa mig i kungsör så jag far in till etuna ofixad först för att fixa naglarna! Känns lite skumt att komma in till eskilstuna med partysmink och partyklädsel.

hahah det är någon skum typ som skriver mail till mig på facebook :P han vill gifta sig och lite alltmöjligt med mig xD Sen svarar han "ja" på sin egna fråga för att han vet att jag svarar nej .. haha .. mina var lyder "no thanks" hela tiden. Kan vara bra att ha dåligt ordförråd ibland ;)

Om en timma åker jag så nu blir det packa väskan och peta i sig lite käk. eller kanske inte! För det blir ju MAESTOR IKVÄLL... Godaste pizzerian jag har ätit på i mitt liv! jag längtar...

nej nu måste jag packa! puss på er !♥

Fredag!



Godmorgon!

Jag är utvilad och peppad för kvällens bravader :) Hoppas dagen går riktigt fort så jag kan åka iväg, men underdagen ska jag nog sitta på balkongen och glassa lite. Mina naglar retas med mig, har fått två små luftbubblor som jag inte vill ha där under nageln. Funderar på att åka in och fixa det, men det måste göras innan kl 2 isåntfall och vet inte om jag hinner åka in så tidigt. vi får se. Nu blir det iallafall frukost i solen. puss

center stage turn it up



Helt grym film!! Kärleken bara sprudlar och jag är förälskad i killens ögon
och tackar inte nej till hennes utseende.
Jag säger bara S-E   F-I-L-M-E-N!!

sant!

dagens i-landsproblem - håret fastnar i läppglanset!!!!!

snyggingar!




Snyggingar!!!


Idag har jag tillbringat tiden med dessa två babes.. Vi har shoppat, fikat, lunchat och njutit av både våren och påsklovet! Jag fick med mig ett par skor och solglasögon hem medans den rika stina fick med sig en hel garderob hem med kläder. Helt underbar dag!♥

Eftersom jag hade så mysigt med gullisarna så struntade jag i dansen så när jag kom hem så stack jag ut och sprang 5 km. så galet skönt!! Min kondis sitter i trots allt godis och bullätande ;) ..Nu är jag hemma och ikväll ska jag bara slappa och vila upp mig för morgondagen. Nu blir det ett skönt bad. puss!

Lady Gaga



sköning låt!

vååååååår!


Någon dum unge satte sig i bh och shorts ute igår bara för att det var så "varmt" och idag ligger hon i feber...Alltså mupp!! Hoppas verkligen du blir frisk till imorgon :) Vädret lurar än lite faktiskt, visst det blir varmt när solen ligger på.. men det är fortfarande inte sommar. Så tänk på det!!!

Men nu så hörde hon av sig så det blir etown idag för lite steek ;) glassa i solen på waynes och shoppa lite smått och gott. Bästa medicinen mot feber!! Jag älskar våren!

Jag har sovit jättegott inatt och har även startat morgonen med en god frukost. Nu ska jag fixa med tvätten för att sen städa lite. I eftermiddag blir det dans :D puss på er!

Rocky Road


Såhär ser mitt fika ut på ett ungefär, dock är detdär rocky roads kakor..
jag ska äta de i glassform. Mums!


Nu har jag blivit lurad och gått på båda aprilskämten! Fan alltså, hur puckad får man vara .. Att man inte tänker LITA INTE PÅ NÅGONTING FÖR IDAG ÄR DET FÖRSTA APRIL!! men så tänker man tydligen inte :S men grattis till stina och felicia som lyckades iallafall.. Era satans busungar!♥

Nu är jag hemma från en mycket trevlig kväll på ku.. Nu ska jag hugga in på min favvo glass och en stor latte. Ska nämligen sitta uppe hela långa natten och sen sova bort hela dagen imorgon .. eller nej inte hela dagen. Ska in till eskilstuna och fika på waynes coffee med stina imorgon innan vi ska dansa. Hoppas på fint väder så vi kan ta uteserveringen med storm.

Nu är det icecream time. puss

vackert väder!


dagens klädsel för lite omväxling!

Är inte vädret helt underbart?! Jag känner mig seriöst nykär med alla dessa känslor i kroppen. Jag älskar't.

Det är ju första april idag och det betyder aprilskämt ;) Jag har  inte blivit lurad än. Jag har däremot själv lurat två stycken varav en gick på det rätt stenhårt. haha så kul !! Kom till skolan imorse och gjorde nationella på 2 timmar sen blev det lunch och laddande för helgen med mina tjejor. Jag ser mycket fram emot det. Till en början var det "nej men jag ska inte dricka för jag ska jobba" .... nu låter det inte så längre ;) hihi ..

Nationella gick bättre än vad jag väntat mig, är riktigt nöjd med själva innehållet sen måste ju bara stilreglerna stämma överens med essä helvetet.. men vi får se (:

När jag kom hem idag var jag ju barnvakt vilket gick superbra. Sedan åkte jag och handlade sallad och grönsaker och grillad kyckling.. Vilket inte finns kvar nu då jag åt upp det för en stund sen. Gott var det. Till kvällen har jag köpt min nya favorit glass.. Chokladglass med marschmellows bitar i .. SÅ SJUKT GOD GLASS!! Stina är du avis nu? ^^

Nu ska jag diska och små smaka på glassen sen ska jag cykla ner på ku. puss på er !<3

NP skriftligt i svenska!


Okej jag är vaken,
Jag har ångest och panik
Jag vill inte
....jag har nationellt prov i svenska om 2 1/2 timma...

Varför hetsar man upp sig egentligen?! Finns inget att plugga till, bara att göra sitt bästa och sen så är det klart. Men jag är rätt duktig på att hetsa upp mig på små saker och bli alldeles för orolig och stressig för saker som "kommer" gå bra eller fixar sig. Spark i rumpan helt enkelt! helt ärligt skiter jag i hur det går, jag tänker göra det jag kan och sen har jag PÅSKLOV!!!

Som jag sa igår så kommer jag sitta barnvakt hela eftermiddagen och kommer väl hem till 6 skulle jag tro.
Skriver mer då. ha en bra dag i det varma vårvädret (jag hoppas på). pusspuss

RSS 2.0