Lägenhetsbyte?


ett litet svar:
Lägenheten ligger rakt över gatan, alltså blir jag kvar i Mariefred. Jag byter då bara bostadsrätt vilket kommer kännas skönt. Men nu snackar vi OM här. Om jag vill ha den och de vill ha min, eftersom detta handlar om ett byte. Det är en etta på 38 kvm med betydligt billigare månadslön. Den jag har nu är en stor 2:a på 67 kvm, och det är alldeles för stort för mig. Dels är jag inte världens största människa sen så bor jag själv. Visste kan det vara skönt med en större när man får besök. Men nu får de dela säng med mig ;) inget annat val helt enkelt.

Och jag älskar min lägenhet jag har nu, men detta är en ekonomiskfråga inget val om vad jag vill och inte. Hade jag haft pengarna hade jag stannat här. detta är mitt hem!

Så, godmorgon på er! Sovit gott? det har jag gjort iallafall, idag är det en kort dag med estetiskverksamhet. Jag och maria dansar så lektionen och därför kommer väl inte lektionen bli sådär överdrivet tråkig :P haha .. Och eftersom det är Onsdag så är det barnvakt som gäller till kl 6 ikväll. Hoppas på finare väder så jag kan ta med mig barnen ner i parken och äta glass.

nu måste jag fixa klart mig och skriva en matlista. puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är hyresrätter och inte bostadsrätter.

Sen heter det månadshyra och inte månadslön.

2009-04-15 @ 12:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0