film + ny mobil :)

Igår såg jag en as bra film med älskling :) " The Cave" en riktig skräckis vill jag lova :P Första filmen på väldigt länge där jag lyckades hålla ögonen öppna under hela filmen  ;) hehe ...

Idag blev det tyvärr inte läkaren för att mamma glömde ringa , fy mamma ! det blir på månadg istället eftersom jag är ledig då =) Istället beställde jag min mobil idag :D :D:D shit jag hoppas den kommer på Fredag !:) Har precis kollat på filmen "Nära och kära" för fjärde gången :P hur bra film som helst , men slutet = GRINA som vanligt ! Jag säger bara SE DEN ! Jag rekommenderar ^^

Imorgon blir det Eskilstuna för mig och baby ! ;) <3 kvällen blir mys !
Fredag blir det FESSSST ! ;) inte nog med det , jag ska festa med min festprisse !! ^^ 

  

saknar!

Dagen har varit lugn och skön ! :) Mina kusiner åkte hem vid 3 idag :( Det har varit hur mysigt som helst att ha er här <3 Och Hannes , jag önskar du var min bebis ! Världens bästa !

Imorgon blir det läkaren hela dagen "/ kolla upp vad det nu är som spökar med mig !
Torsdag blir det shopping på dagen med S <3 På kvällen sen blir det gos!



Candace ft. Akon - Don't Matter
Savage Garden - I Don't Know You Anymore

så sjukt kul!



Hahaha

kusiner <3

Mina kusiner är här :) I LIKE <3 Hannes är hur söt som helst !
Imorgon måste jag tyvärr jobba i 2 1/2 timme , chefen ringde förut och ville ha hjälp med en stor lunch . Såklart jag ställer upp . Nej nu blir det mat och jag är såååååå hungrig !
pusselipuss<3

MYS

Matchen blev 6-2 till andra laget "/ men det var en grymt bra match och jag älskar verkligen att titta på hockey :) Speciellt när det är älskling som spelar ^^ Älskling gjorde iallafall båda målen för Mariefred =) Medans jag och Birgitta väntade på att matchen skulle börja så gick vi och kollade på Kappahl och köpte lite frukt . Hon är verkligen världens sötaste ! Efter matchen så åkte jag,Emil, Jalle och Birgitta och åt på Kina restaurang :) Det var jätte mys <3

Sarah är min festprisse <3 I LIKE HER!

Nej nu blir det nattit natti för mig och älskling :) sov gott !

trevlig kväll !

Kvällen igår var nice ;) Lite kul vi hade måste jag säga, förutom undantagen. Tack Robban, bra fest ! Hahah Sarah alltså , jag önskar jag hade filmat dig på bussen och i bilen hemxD så sjukt rolig ! Jag ska påminna dig om det där när du är 30 bast ! ;) Dock glömde vi plinga i Mariefred så vi var påväg mot strängnäs där i slutet. Så vi fick gå en liten bit tillbaka för att komma till slottsbrinksbacken ;) Träffade en hel del trevliga nykvarnare , härliga killar detdär, men jag måste ju säga att dem är en sort för sig :P Tack "bulle bille belle" och "Kråkan linus" för att ni följde oss till Läggesta :) Dobermanen (en hundras) Max var också med på festen ^^ yeah !

 Så här ser en Doberman ut för er som inte vet,
och för er som inte visste har vi haft uppfödning av sådana hundar,
så sjukt fina ! Jag växte upp med 13 stycken ;)!


Ikväll ska jag kolla på hockey match och sen sova hos älskling :)<3
Imorgon kommer mina kusiner :) OCH NU ÄR DET HÖSTLOV ! =)

Party party

Ikväll det är FEST !
Jag är sten laddad (Y)
Se upp för här kommer jag :P

image242






naturvetenskap samarbetar inte med mig !

Igår hade jag och älskling varit tillsammans i 11 månader :)
Behöver inte skriva något , viktigaste är att emil vet och det gör han <3

Sitter i skolan och har Naturvetenskap, och den kan fara åt helvete! Jag fattar ingenting , det är kommer inte sluta bra alls. Vi ska ta reda på hur mycket energi det går åt att tillverka en fiskpinne !? Och någon kan ju förklara för mig när man i livet kommer ha användning för det ??? Jag blir tokig . Sen så ska man inte äta tomater på vintrarna för att det drar för mycket energi. Men hallo jag kanske tycker om tomater ?! Vadå ska man bara ha senap på korven då också lr? det är helt sjukt och nu lägger jag ner dethär !

Ska färga håret om 2 veckor :) Första slingningen !

Nu är jag arg och nu är det rast !

dans

Har precis varit och  klippt mig :) riktigt skönt !
Tog 12 tåget till strängnäs då jag hade klipptid 13.15 . Var tvungen att äta nått så det blev pasta.pizza,kebab :D
Riktigt kul att sitta och äta själv måste jag säga :P haha not. Det var lite ensamt och jag saknade Sarah vid min sida. Det är alltid hon och jag som äter där och vi pratar alltid massa gojja ;) och sen hennes jävla salt, alltid likadant ! Minnen babe <3

Idag i skolan så filmade vi våran dans :D Verkligen hur kul som helst , och lite vi skrattar ! Ska bli kul att titta på alla danser efter lovet ;) Checka så snygga vi var xD hahah mitt hår syns lite, för det var inte ordentligt gjort än :P

image239


Nästa väntar KU och ledarskola "/ kan bli kul :) Fredag väntar höstlov och feeeeest ^^ party party !


en höstdag

Hahah Sarah trodde magkatarr var när man bajsar mycket xD haha sötnos ! Men det är det inte , ni som tror det kan nu ha klart för er att det inte är så :P Men jag tror dessvärre det bara är Sarah som kan tro nått sånt ;) Du är verkligen hur söt som helst gumman <3 Jag tycker om dig !

Idag har vi haft matte och vi har sprungit på stan och gjort statestik undersökningar i 3 timmar, jag vart allt lite röd om näsan ;) men det gick hur bra som helst iallafall :) Sen har jag, Sara, Maria och Stina varit utanför Eskilstuna idag på indusriområdet . Vi skulle ha möta med våran tillverkare som ska tillverka vår produkt :) Jag kan säga såhär : Det kunde inte gått bättre !! :D Han var hur positiv som helst till vår produkt och det skulle bli hur enkelt som helst att tillverka den. Det riktiga exemplaret kommer nästa vecka ^^ jiii .. Spännande ! Om jag blir miljonär på det där så ska jag få kluddra ner min lärares gula tröja med min svarta tuschpenna xD haha jag har det som mål vill jag lova . Magnus, det är bäst du passar dig ! ;)

Träffade Daniel idag :D:D:D Mitt på långgatan i Eskilstuna kommer han där med sina kompisar. Lika fin och underbar som alltid . Jag visste inte vad jag skulle ta vägen "/ Jag saknar honom så fruktansvärt mycket så jag kastar mig i famnen på honom. Efteråt så kunde knappt tårarna hålla inne :( Usch jag vill att det ska vara som förut, när han bodde här och jag slapp vara ensam ! Jag saknar dig <3 Jag vill att du ska komma tillbaka till oss !

Imorgon blir det klippning och senare KU :) very nice.

image238
Satans goa tjejer dem där <3

Magkatarr

Har fått magkatarr :'( har sjukt ont och mår illa hela tiden. Allt pågrund av den här jävla stressen hela tiden. Nu blir det att ta det riktigt lugnt fram till jul iallafall. Jag får absolut inte anstränga mig mer nu "/  Fy och blä säger jag !
Men bortsätt från allt det tråkiga så kommer mina "stora" kusiner till oss på Söndag :D ska bli så kul och träffa dem igen, och inte bara det . Hannes kommer ju förstårs med då också =) Sen Höstlov dårå . Skönt ska det bli med lite vila från allting . Men samtidigt hade jag sett fram emot massa röj , men det kanske inte blir
nått av med det :( Hoppas på att min mage tillåter mig att ha lite kul iallafall.

Sitter i skolan och vill bara åka hem ! Är sjukt trött och det känns som om jag ska svimma vilken sekund som helst "/ Ont i huvudet har jag också . Nej ska nog gå till läkaren som min mamma börjar tjata om nu . Inte bra det här .
Vafan är det här, jag vill må bra !


Älsklings familj var hos oss igår och det var verkligen hur mysigt som helst :) Kunde nog inte bli  bättre tror jag, dock mådde jag ju skit, men det funkade ändå !

Helgen!

Ja då har den här dagen också gått :) Vad har jag gjort idag ?! Läst ut min bok jag fick av mamma igår  ;) ! Shit nu är jag riktigt irriterad för att den är slut. Jag vill inte :( Sjukt bra bok iallafalla ! Men vill man ha bebis så kanske det inte är den bästa boken att läsa. För allt låter så enklet. Snart kommer familjen Gullbransson hit :D ^^ thihi lite nervöst nu, bara 15 min kvar .. Hahah nej alexandra nu lugnar vi ner oss .

På onsdag ska jag klippa mig :) Jätte skönt ska det bli , för mitt hår är verkligen långt nu  :P Då ska jag också boka tid för färgning ^^ För er som inte vet så ska jag färga hela mitt överhår blont :D

Sen har jag gjort om min blogg också =) Kanske inte det snyggaste men jag hade inte så mycket tid på mig heller ..

Nej nu är det dags för 4 djupa andetag :P haha ..

PUSSPUSS<3<3

sjuk :(

Helgen blev inte som jag hade tänkt mig :( Är totalt slut , har feber och ont i magen. Igår skulle jag egentligen tillbringat kvällen hemme hos sarah , men det blev ju inte så med tanke på att jag mådde skit och sen spydde jag också :( Hade verkligen sett fram emot det där :) "/ Det blev ju inte något jobbande för mig i helgen då heller .. Dagen har gått åt till att vila och läsa. Har läst ut halva boken "som jag vill vara" av Katarina von Bredow :) Helt sjukt bra bok ! Mår något bättre nu men är fortfarande helt snurrig och svimfärdig. Kvällen blir åter hemme  i soffan med mamma .
Den skulle egentligen tillbringats med Sarah och Edvin i strängnäs :(


:(

ALLT ÄR ÅT HELVETE !

stress

Dagen har varit väldigt jobbig , mår inte så bra . är totalt sönder stressad och har migrän hela tiden "/ Hjälper inte med tabletter heller . Har iallafall stått i cafeterian idag och vi sålde 24 toast ^^ yeah. Sen har vi haft engelska och naturvetenskap. Min mamma och också ätit lunch med mig idag tillsammans med Maria, Stina och Sara :) Hon gillade dem väldigt mycket och dem tyckte om henne , så det känns bra :D Det var påväg att bli slagsmål idag igen , usch jag tycker det är så läskigt . Stick era jävlar !

Imorgon ska jag iallafall till Sarah på mys <3 :) Något som kanske piggar upp mig lite ! Sen i helgen ska jag jobba , det har jag INGEN lust alls med "/ Lördag kväll blir iallafall till att hålla Edvin Sällskap i strängnäs :D Ska bli kul att träffa honom . Det var ett tag sen nu !

Söndag kväll ser jag framemot ;) Familjen Gullbrandsson ska komma hit på middag .. jii .. Lite pinsamt kanske , men vafan vi har ju varit tillsammans i snart ett år :)<3

Kvällen blir till att ta det lugnt och vila ut mig lite. Ingen träning för mig idag ! :(
Nej nu ska jag gå och måla naglarna ;) PUSS<3<3<3<3

pinsamt

Dagen har varit bra :) Har haft matte, där vi har jobbat med statistik :/ Sen hade vi bara halva företagsekonomi lektionen idag för att vi skulle gå iväg till Mälardalens högskola och lyssna och vara med på ett arbete som handlade om Kreativitet :) Det var faktiskt riktigt kul ! Men fan vad trög man är i hjärnan ibland :P helt sickt.

Sen har "dumma" Stina, Maria och Sara gjort bort mig idag :P Dem sa att jag skulle ringa våran tillverkare till våran produkt och jag bara , visst :) Men det är ju en fördel om dem är tysta när jag ringer, det var dem ju då inte kan jag säga. Jag råkade göra en rolig grej när jag satt i stolen och då började dem as garva xD Tror ni jag kan hålla mig eller ?! nej utan jag skrattar i luren när jag liksom pratar med en viktig person. Sen när jag iallafall hade lugnat mig så fortsatte jag att prata som vanligt . Men precis när jag sa till honom att vi hade lunch vid 1 tiden så började dem igen och då kan jag verkligen inte hålla mig ! Han måste ju ha trott att jag var helt störd , skrattar åt att jag har lunch kl 1 . Stackars mig, lite pinsamt det ska bli att träffa honom nästa tisdag "/ Och inte nog med det, stina satt och häftade järnet på min mat kupong ! xD Så jag hade ju inte lite problem med att sitta och pilla loss alla innan jag kunde gå och äta . Vilka samarbetande kompisar jag har va ?! :P NOT !  Men jag tycker om dem ändå <3

Ihelgen blir det MYS <3 Jag längtar !
Shit vad jag stressar hela tiden , vad är det med mig?! Jag får migrän typ en gång om dagen nu :( Det känns som om jag ska svimma . Jag kan verkligen inte ta det lugnt .

Ska snart iväg och träna  :) Och när jag kommer hem ska jag faktiskt äta vindruvor och dricka cappuccino ;) jii
CIAO <3

bastuloppet :)



BASTULOPPET 2007

himmel eller hav ?!

(x) Blått | Grönt ( )
(x) Piercing i näsan | Piercing i läppen ( )
(x) Msn | Skype ( )
( ) Finnar | Fräknar (x)
(x) Vit choklad | Mörk choklad ( )
(x)ICA | Coop ( )
( )Surt | Sött (x)
(x) Lakrits | Choklad ( )
(x) Tuggumin | Halstabletter ( )
(x) Kärlek | Vänskap (x)
( ) Sova | Äta (x)
( ) Frukost | Lunch (x)
(x) Majs | Gurka ( )
(x) Ladda upp en bild | Kolla på folks bilder ( )
(x) Linser | Glasögon ( )
( ) Bevakare | Vänner (x)
(x) Småbarn | Tanter ( )
( ) Stockholm | Göteborg (x)
( ) Japan | Kina (x)
( ) Läppstift | Läppglans(x)
(x) Självmord | Bilolycka ( )
( ) Feber | Ont i halsen (x)
( ) Kallt | Varmt (x)
( ) Vatten | Oboy (x)
( ) Öl | Saft (x)
( ) Vinter | Sommar (x)
(x) Snö | Regn ( )

söndags tråk

Hur svarar du i hemtelefonen? Alexandra!
Hur svarar du i mobiltelefonen? Alexandra lr Hallo , beror på vem som ringer. Kan vara hej snygging till Sarah också ^^
Ringer det mycket till dig? Inte till mobilen, men hem . Jag hatar hem telefonen. Allt är ändå bara till pappa  :P
Ringer du mycket? Jarå :) Jag älskar att prata i telefon :)
Vem ringde du senast? Stefan Ingårde :) Igår kväll .
Hur mycket pengar har du? 5500 kr
Senast kramat och när? Min kusin som åkte alldeles nyss :(
Antal timmar sömn inatt? 8 timmar
Sov du ensam? Japp
Vem sov du hos senast? Sarah, tror jag det var
Vem sov hos dig senast? Ulrika :D
Vem vet mest om dig? Sarah, Evelina och Emil <3
Vem vet du mest om? Sarah,Evelina och Emil <3
Vad ser du fram emot? Nästa sommar ;) Nej men, jag vet inte . Att älskling kommer snart kanske ;) <3 thih..
Vad vill du ha just nu? En resa till Thailand . Ge mig ! ;)
Vem hånar du? Min bror , han är strörd överallt!
Vem längtar du mest efter? Emil , har inte träffat honom på hur länge som helst :(
Vem vill du helst slippa? ni som är dumma i huvudet , ni kan dra åt helvete !
Vem stör du dig på? hahah det varierar från dag till dag :P
Vem vill du sova bredvid inatt? EmilEmilEmilEmil <3
Vilken buss åker du oftast? Ingen , åker tåg
Vilken årstid är det nu? Depp årstiden :S blä ..
Anser du dig själv snygg? Oftast inte, men det finns dagar .. Men självkänslan hos mig är botten:(
Har du varit kär? Ja det har jag varit.
Är du kär nu? JAA JÄTTEMYCKET<3
Är du en bra partner? Det hoppas jag verkligen . Jag gör mitt bästa !
Har någon varit otrogen mot dig? Nej !
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nej !
Har du varit otrogen? ALDRIG , skulle aldrig vara heller !
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag raggar ju inte längre .. Men vilken fråga . Jag har ingen aning  ?! :P
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast ? Såklart , han är ju min pojkvän !
Vad åt du senast? Frukost + en Japp xD haha ..
Är du polare med grannarna? Jo det kan jag väl säga ;)
Har du varit på ett party? Jaa :D
Har du varit utomlands? Ja flera ggr ^^
Var är dina syskon just nu? Han sitter och tittar på TV med Keller ;)
Vilken tid gick du upp imorse? 11.30 , mina små kusiner kom in och hoppade på mig i sängen:P
Vad gjorde du kl 2 inatt? Satt på msn  ;)
Vad är det första du gör på morgonen? Sätter i Linserna
Vad ska du göra efter det här? Kolla på "SE UPP FÖR DÅRARNA" yeah !

popexpresen

Kom precis hem från strängnäs:) Det har varit både trevligt och tråkigare stunder.
Men man kan inte alltid ha kul, eller vad man nu brukar säga?!
Höjdpunkten på kvällen var iallafall när jag och sarah åkte popexpresen ^^ (akta stavning )
hahah så sjukt fort och så sjukt snurrigt. Man ska inte sätta sig i en sådan när man har drukigt lite alkohol :P Då menar jag lite . Det räcker xD shit vad vi skrattade. Helt sickt!
Du är bästa gumman , jag har inte så roligt med någon annan som jag har med dig ! <3

Kvällen har iallafall varit bra om man sammarfattar allt :) träffat mycket trevligt folk som man kanske inte träffar så ofta. Jag säger bara bastuloppet, lite kallt och urk jag glömmer inte en sak därifrån ! ÄCKLIGT !!!

Imorgon blir till att bara ta det lugnt och vila, träning senare på eftermiddagen :)
Kanske ska se "SE UPP FÖR DÅRARNA" igen ;) asså ärligt ! så sjukt bra bäst film :D

Nej nu väntar nog sängen här näst ! GOD NATT <3<3

strängnäsmarknaden

Strängnäs marknaden idag :D jiiiii.. Men lite kallt det kommer bli "/ Men kul ska vi ha !

Se upp för dårarna ! Jag skulle kunna se den filmen hur många ggr som helst. Jag älskar den :) har sett den båda igår och idag . Jag har faktiskt lust att se den en gång till innan jag åker in till strängnäs :D


Ulrika har sovit hos mig :) MYS ! Tack för en rolig och mysig kväll med dig <3
Vi tog en promenad när vi vaknade i det fina vädret :) Nu har hon åkte hem och jag ska börja förbereda mig för att gå ut idag xD

Nej nu är det andra bullar som gäller  ! pusspusspusspusspusspusss<3

idol

MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS
MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS
MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS MATTIAS
<3<3<3Han äger ju dem alla, han är bäst !

Patricia åkte tyvärr ut ikväll:( !

Ulrika är här och det är riktigt mys <3
det var länge sen jag hade henne här.
Jag älskar dig massor gumman ♥

Imorgon blir det Strängnäs med min Snygging ^^
Shit vad vi ska ha kul :D ! Pasta,Pizza, Kebab lr ? ;)

Måste bara nämna att jag har världens bästa pojkvän :) har inte träffat honom på länge nu så jag håller på att längtar ihjäl mig :( men på söndag :D wiii . KÄRLEK till dig älsklingen min <3<3

Matteprov, knäppa människor och skolfoto

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov, och shit vad bra det gick :D Bara 1 poäng från MVG ^^ jiii .. Har nog aldrig fått så bra på ett matteprov :D ! Är iallafall hur glad som helst för det .
Det var en hel tokig gubbe idag i eskilstuna. Han började bara klä av sig mitt på gatan. Sen så dumpade han vara kläderna utanför en affär :S Sen gick han runt i bara en vit t-shirt !! inga kalsonger inga skor inga strumpor. INGENTING! Sen hade han typ en bok i handen. Jag blev livrädd när jag såg honom komma emot mig. Sen när han börjar närma sig så säger han hej . Ja, då stod inte jag kvar där speciellt länge kan jag ju säga :P Jag rusade därifrån !

Har pratat med min underbara Valleballe i telefonen idag ( min kusin, 3 år ) :D så himla söt . Jag älskar honom <3

Sen har jag fått mitt skolfoto + klass foto idag :)
Kommer upp bilder på bilddagboken lite senare ikväll om jag hinner.
nej nu ska jag åka och träna lite ! ;)

fjortis?

Är du fjortis?

[x]Du har bilddagboken
[x]Du har över 20 bilder på dej själv (posande)
[ ]Du ersätter S med Z
[ ]Du är 14 år
[ ]Du pratar i stil med "han baa.., och hon bara, " ..
[ ]Du använder uttrycket DAH?
[ ]Du har ägt en Nokia 3310?
[x]Du har laddat hem ringsignaler för pengar
[ ]Du lyssnar på Green day
[ ]Du har träffat mindre än 9/10 av din kontaktlista på msn
[x]Du lyssnar på techno
[ ]Du kör moped
[x]Du är medlem på lunarstorm
[ ]Du vaknar med huvudvärk oftare än varannan lördagsmorgon
[ ]Du har aldrig arbetat (ej arbete hemma. PRAO räknas EJ)
[ ]Du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder
[ ]Msn är ditt liv
[ ]Du kan inte gå till skolan osminkad
[ ]Du skriker "Heeeeeej" i korridoren och kramar dina vänner
som om det var 5 år sen du såg dem sist , fast det i själva verket var 10 min sen
[ ]Du dejtar spegeln minst 10 ggr/dag
[ ]Du tittar på kanal 5
[ ]Det var ett halvår sedan du såg en nyhetssändning
[ ]Du tycker att sverigedemokraterna är coola
[ ]Du tjuvröker
[ ]Du säger "jag döööör" ofta?
[ ]Du har ofta en klubba i munnen, och tycker att det är sexigt
[ ]Du kör med hjälmen hängandes på cykeln
[ ]Du har med dig plattång till skolan
[ ]Du använder Daxwax, trots varningarna om hårlöshet
[x]Du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra
[ ]Du diggar Eddie Meduza
[ ]Du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
[ ]Du har en mobil värd över 1500kr och vet inte vad WAP är
[ ]Du tittar efter mopeder på blocket
[ ]Du har en JL-tröja
[ ]Du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig
[ ]Dina föräldrar betalar godiset
[ ]Du vet inte vad din mobilräkning uppgår till
[ ]Du har keps
[ ]Du kan inte spela ngt instrument, men har en ipod
[ ]Du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
[ ]Du tuggar mer än 5paket tuggumi/vecka
[ ]Har inte varit i en kyrka på 10 år
[x]Du har färgat håret
[ ]Du skickar vidare kedjebrev, och tror att du vinner något
[ ]Du försöker få folk att klicka på din "vinn'någonting'"-länk
[x]Du läser "Frida"
[ ]Du kan bli störtkär i någon på under 10 minuter
[ ]Du tror Sovjet var det bästa (och mest demokratiska) landet någonsin
[ ]Du diggar RixFm


Får du omkring 10 är du i riskzonen

8 st x , jag klarade mig ;) haha ..



Idag har vi bara haft en lektion :) Svenska med bästa Tony <3 Vi ska göra ett film projekt om myter i film. Min grupp består då av mig, Stina, Maria och Sara och vi ser filmen " glömmde bort vad den hette" den suger iallafall :P haha .. KU ikväll, vi ska knacka dörr och hoppas på att vi ska få in lite pengar till världens barn tror jag det var ;) Sen efter det blir det mys med fika och massor av trevligt folk :D

Längtar till Fredag då jag ska vara med Ulrika <3 Jag ska också få manikyr på Kicks innan jag lämnar staden Eskilstuna ;) Fina naglar ! jiiiii..

Dags för att städa rummet lite kanske ! see ya ;)

hemskt

http://colourfulmiracles.blogg.se/   JAG GRÅTER ! Varför ska jag läsa sånt här för?! Jag klarar inte av det !
Hon har cancer och kommer somna in imorgon 20.00 !

Träningsverk "/

Idag hade vi matteprov ! Själv tycker jag att det gick rätt hyfsat :) Men vi får se sen när jag får tillbaka det :P

HAR VÄRLDENS TRÄNINGSVERK ! "/

Bastuloppet på Lördag ;) Sarah DU MÅSTE vara med !! Snyggaste bruden i Strängnäs och Mariefred måste ju vara med såklart ^^ Jag ska filma ! Tänk dig sen vad kul när dina barn får kolla på den när du är sådär runt 35 år xD haha ..

Snart kommer min älskling hem från sin träning och då ska han komma till mig (a) Vi ska kolla på den allra nyaste Beckfilmen som kom ut på Internet igår ^^ Den heter typ "Guds ord" nått med gud iallafall ;) haha ..

fika

Idag hade vi Body Pump, fett jobbigt. Sen har jag sträckt höften/ljumsken något så fruktansvärt. Har svårt att gå :(
Efter gympan gick jag, Stina, Maria och Sara och fikade på ett jätte mysigt fik =) Vi åt kladdkaka med mjukglass till .. Mmmmm så gått var det ^^ Haha Sara spillde ut hela sin choklad över sina byxor och golvet xD
Efter gympan sen hade vi näthandel, fick tillbaka prov resultaten från provet förra veckan , VG!! yeah ..
Har varit ovanligt trött hela eftermiddagen så jag, Linnea, Stina och Isabelle har suttit och as garvat hela eftermiddagen ;) haha .. Shit vad roligt vi hade ! När vi väl hade slutat tog jag tåget hem , nu sitter jag är och pluggar matte.. För vi har matteprov imorgon :/ Hoppas verkligen att det kommer gå bra ! Har också lite Programhantering att göra eftersom jag gjort annat på lektionerna :P fy på mig !


Rihanna-Don´t stop the music

usch usch




Jag ser inte syftet i dethär?! Det är ju inte snyggt någonstans.
Snacka om att förstöra kroppen !






image222

hahah, det här är ju fan mycket hetare och snyggare xD NOT !

jävla morgon!

jävla fittcp ! ursäkta språket .Imorse gick jag ju då upp som vanligt 05.30 och åt frukost packade gympaväskan och gjorde mig i ordningen, sen satta jag mig här vid datorn. Sen så kom aldrig varken mamma eller christoffer ner . Sen kollar jag på min dator klocka och då är det min mobil som går en jävla timme för tidigt. Så när jag trodde att jag gick upp 05.30 så gick jag istället upp 04.30 .. Åh vad arg jag kan bli på sånthär . ksjadmabsdkasb... Min mobil ändrar sin tid hela tiden, det är inte första gången. Eller så är det någon som ställer om den för att jävlas ! Min dag lär ju vara förstörd nu :/ Så nu sitter jag här och  klockan är 06.19 .. men är enligt min mobil 07.19 ! Jag kunde liksom sovit en hel timme till ! För vem går upp HALV FEM PÅ MORGONEN ????!!!!


Nu är jag arg.

Sönadag !

kvällen igår vart hur mysig som helst :) Eller vad säger ni andra? Jätte god mat och en riktigt bra film ;) Mycket mys vill jag lova . Dem åkte runt 1 och då satt jag och babe igång och snacka, somnade halv 3 . Jag älskar dig gumman , du är verkligen bäst och snyggast i världen <3<3
Pedro är typ sämst på vägbeskrivning :P Lite söt han var igår när han verkligen inte fattade någonting typ xD haha .. Men han hittade iallafall hit tillslut :D Men maten hade dock kallnat då xD !

Idag har jag jobbat . Ska snart iväg och träna .


Måste bara säga att Saga är världens sötast gullunge <3
Man vill ju bara krama ihjäl dig gumman !



Yes, får skjuts av mamma imorgon till skolan ^^ Slipper skit SJ !! Första lektionen har vi då idrott, BODY BALANCE !
Tur att jag är värsta biffen då ;) haha ..

Nu ska jag dricka te och bli lite varm :) <3<3<3

Middag !

Ikväll ska det bli middag med mys hos mig ;) Jag och Sarah ska bjuda Pedro och Emil på middag ^^  Sen ska vi 4 kolla på film hemma hos mig. Mys ska det bli ! Sen kanske Sarah ska sova hos mig :D Det var ju ett tag sen ! Lite vi har att prata om babe <3<3

Min älskling har rakat av allt sitt fina underbara hår . Jävla unge säger jag bara. Jag älskade att dra fingrarna igenom ditt mjuka hår (a) Jag vill ha ditt hår tillbaka!!! :(

Är totalt slut, har jobbat hela dagen. Har ont i magen så mycket jag har stressat ! Aldrig mer säger jag .
Nej nu har jag en hel del att göra vill jag lova. Städa lite i huset, tvätta, vika tvätt, städa mitt rum och duscha ;)
CIAO!♥

hjärnan går i ett

Då sitter man här då, har precis kollat på idol :D Jag säger bara Mattias, jag älskar honom ! Han är så sjukt bra på att sjunga och inte nog med det , han är en av min mentors bästa kompisar ;) ^^ Man kanske har turen att träffa honom ^^ Jag hoppas ! Nu sitter jag här och funderar och tänker igen, jag vet att jag inte borde. Men det går inte att koppla bort. Ska nog läsa snart så jag får chans att tänka på nått annat. Jag längtar till Onsdag. Jag behöver dig !

Har ätit ett helt paket kräftor ikväll, sjukt gott säger jag bara . jag verkligen älskar kräftor.
Det blev tyvärr ingen disco bowling imorgon med Maria,Sara och Stina :( hade varit kul !

Har köpt en sovbinda idag xD (en sådan man sätter över ögonen) haha rätt löjligt , men det är många som säger att dem är as bra och att man sover som en gud med sådana på ;) hehe .. Sen har jag ju problem med att vakna tidigt på helgerna för att jag bli väckt av ljuset :/ Men nu kan ju ljuset försöka nå mina ögon på morgonen !

I övermorgon kommer Sanna hem, jag ska gå och gömma mig ! Hon kommer vara pepparkaka och jag blek som en snigel .. Solariumet NÄSTA ^^ nej men seriöst har jag fått as mycket respekt för att sola. Är fan rädd för det .. Det är så många som får hudcancer idag. Och tänk att aldrig mer kunna sola i hela sitt liv om man får hudcancer. Min gudmor fick hudcancer i ansiktet på ett födelsemärke. Hon får aldrig visstas i solen mer. Tänk er själv en sommar utan sol..NO WAY!!

nej nu ska jag läsa tror jag ! Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk ;)<3


Fredag:)

Åh vad skönt med Fredag, veckan har gått jättefort! I helgen ska jag jobba och bara vara hemma och mysa med min familj =) Rätt skönt faktiskt, att veta att man inte behöver åka någonstans.

Ikväll är det första Fredagsfinalen i idol, det får jag bara inte missa ! ;)
Nästa helg är det strängnäs marknaden :D wiie !

Nej nu går tåget snart, måste kila nu. PUSSPUSS<3<3

Hahah fick värsta kommentaren av Ullis i Onsdags xD " Fan vad du är vass" haha har aldrig fått någon så konstig kommentar i hela mitt liv :P Du är bra och Jag älskar dig massor <3<3<3

wwawawawa

Work it
Make it
Do it
Makes Us

Harder
Better
Faster
Stronger



Kayne West-Stronger
Sjukt bra låt ;)

jävligt onödigt

Kom precis hem från KU , det har varit en jätte mysig kväll där vill jag lova. Vi har haft tävling om vem som kan vända ett mariekex i munnan flest gånger. Emelie vann dårå med 72 varv ^^ haha .. Två kom min bror på 59 ;) Sen så fick vi precis reda på att det är ett tåg som har "sprängts" i tunneln i strängnäs. Hela tunneln rökfylldes och dem tror branden var anlagd, men ingen skadades :S Sträckan till eskilstuna är  nu avstäng .. Det betyder då att mina föräldrar får hämta och lämna mig i eskilstuna imorgon :/ 

Sen är jag så sjukt irriterad på alla omogna och onödiga saker alla 1 :or gör på våran skola. Nu har H&M stämmt oss för att några har stoppat tamponger och pappersdukar i toaletterna och så har det blivit en läcka. Så H&M:s kläder är nu fulla med bajs från våran våning .. FRESH ! Not och vi har fått betala flera tusen. Så sjukt jävla onödigt. Vi kunde gjort så mycket annat för dem där pengarna ..Sen så har vi våran gympa på ett jättefint gym, där kanske vi inte heller får vara kvar för att killarna i 1:an har sprutat ner hela omklädnings rummen med vatten så det har blivit fuktskador på väggarna och sen har dem klottrat i duschen. Jag säger bara FUCK OFF!

Föresten har jag fått mina bruna linser idag, ska gå och prova dem nu ^^ wiiiee....

Nej nu är det sängdags ;) PUSSPUSS<3<3

3 oktober 07

Hej hopp gummi snopp !
Vi har egentligen redan slutat , men jag var tvungen att sitta kvar i stugan för att jag inte var klar med min matte. Vi har nämligen prov på 5 kapitel på Måndag :/ usch usch.. Nej nu ska jag käka sen ta tåget hem :) KU ikväll :D yeah .. Alltid lika trevligt ;) Ska också träffa älskling en stund innan <3
Min mamma kommer hem idag, jag saknar henne !

Sen saknar jag min Underbara faster och farbror och mina små kusiner <3<3 Måste snart åka och hälsa på dem :D

PUSSPUSS<3<3

bilddagboken

jag åkte dit jag med :D

http://AlexandraDiana.bilddagboken.se

helgen hos Evelina <3<3

Man får faktiskt vara barn ibland;)

1.2.3.
4.5.6.
7.8.9.
10.11.12.


1. gumman<3
2. ska ut och gå en promenad
3. Evelina kör bil :P
4. Jag och grisen :)
5. Tittut
6. Evelina ser ovanligt lång ut
7. Ett litet fint hopp från en sopptunna
8. Mamma och Camilla
9. Hahah hon är väldigt faschinerad över den store ^^
10. Flygplan
11. Jag
12. Puss Puss , jag älskar verkligen dig gumman <3<3

 Igår spelade jag cs :D Älskling försökt lärar mig xD Jag dog ju typ hela tiden i början för alla knivade mig rakt av hela tiden :/ Men jag dödade några stycken ^^ yeah ! Men ska jag var ärlig så förstår jag att man blir dum i huvudet av att spela det där ofta !!

Nu slutar jag skolan ! PUSSS<3<3

underbar helg

Helgen har varit helt underbar :) Gud vad vi har skrattat och haft roligt. Eve glöm inte att jag ALLTID vinner över dig på vänd tia ;) Du är bra gumman , jag hade inte klarat mig utan dig. Jag älskar dig hur mycket som helst<3<3<3
Bilder kommer senare :)

Träffade älskling igår :) Hade inte träffat honom på en hel vecka .. Du är verkligen världens sötast och bästa<3<3
Sitter i skolan , börjar inte förens vid 10.00.. Vi ska ha spinning :D shit vilken träningsverk jag kommer få :P


IMORGON :S:S ?

Alltså shit vad jag saknar Sarah ! Jag har inte träffat dig på hur länge som helst känns det som. Vi måste ses snart, annars blir jag tokig !<3<3




RSS 2.0