ont som fan

ALLTSÅ JAG VILL BARA GRINA SÅ ONT GÖR DET :'( kan inte prata över huvudtaget och kan inte äta ett skit. Trodde inte att det skulle vara sånhär smärta :S ont som fan gör det. Känns som om man har en boll i munnen, men grejen är den att man inte ser att den är så svullen. Imorgon ska jag vara hur pinsam som helst och gå in på ica och köpa barnmat i burk xD haha .. ska försöka få i mig lite köttfärsås och spagetti ;) hih.. näring måste jag ha.

Nej nu är det värktabletter som gäller och sen sängen.
Håll tummarna för mig att det ABSOLUT INTE  är värre imorgon bitti :( fy fan ..

Puss och God natt<3

Piercad och klar :)

Ja då var jag hemma :) Det gick hur fort som helst och det kändes inte alls!!
Trodde hon ritade pricken där piercingen skulle sitta när hon satte dit kulan xD chockad alexandra ! Jag som hade gått och oroat mig hela dagen verkligen för dethär och så känns det inte :P haha ..

Men nu mina vänner ska jag tala om att det inte är lika kul längre. Kunde prata när jag kom därifrån men det kan jag knappt längre :S Sen gick jag ner förut och skulle äta pizza för trodde det skulle funka . Men icke sa nicke, det gjorde skit ont. Fick knappt i mig youghurt "/ så nu sitter jag här med en tjock tunga och är redan hungrig. Ska nog kila ner och hämta en piggelin :)

ni får se en liten bild också :) kanske inte den finaste, men iallafall !
Men det är finare i verkligheten måste jag säga!



nu ska jag kolla på OC . puss!

Stum för alltid?!

Nu är det snart dags att åka :S Jag dör seriöst snart! ÄR SÅ SJUKT NERVÖS !!!
Nu är det dags att packa ihop grejerna för att kila till tåget. Skriver så fort jag kommer hem, om hur det gått :D

PussPuss♥

IDAG ÄR DET DAGS



Har sovit litegrann inatt iallafall :) Stina kan inte följa med idag vilket gör mig orolig då jag är nervös och ville ha med mig henne. Men mamma får vara mitt stöd istället. Kassaste stöde man kan ha xD Hon skriker bara .. Har ont i magen så nervös är jag och värre kommer det bli. Måste ta och lugna mina nerver nu. Skriver senare.

PussPuss♥

ÖNSKA MIG LYCKA TILL !!

mycket att göra

stressad som bara den :S Måste plugga en massa fysik nu, vilket jag inte alls har lust med. balle.
vill sova för är hur trött som helst efter dansen och har världens träningsverk. svenska provet idag gick ju inte alls bra tyvärr. men det är bara att ta nya tag på nästa svenska uppgift eller prov :) Imorgon har vi webbdesign och sen UF. Men jag drar redan vid 3 tiden då det bär av till downtown i södertälje ;) är jävligt nervös nu måste jag säga. men det är ändå spännande.

nu måste jag plugga om jag inte ska sitta uppe till imorgon bitti. PussPuss

ingen motivation

Godmorgon!
Jag är trött och vill inte gå till skolan idag alls. Men det som räddar mig är att vi har dans på idrotten och att jag har dans ikväll. Men svenskaprovet vetifan vad jag vill göra med. riva sönder kanske?!

Lång dag idag, kommer inte hem förens 9 ikväll :)
Trevlig dag, PussPuss

Forntiden, medeltiden, upplysningen och romantiken

äntligen är jag klar med pluggandet. Har skrivit 8 sidor med bara anteckningar för att jag ska få in det i mitt huvud. Pluggat på det har jag inte hunnit med, utan bara skrivit. Men nu är jag så slut i huvudet så jag måste gå och lägga mig. Det får gå som det går på detdär äckliga svenska provet.

Forntiden & Medeltiden, Upplysningen och Romantiken

detta har vi prov på om ni vill veta :) visst det är intressant, men så jävla mycket!

God natt!♥

tränat

Då var jag hemma från träningen :) hur skönt som helst var det.. all bakishet bara spruta ut tillsammans med svetten i kroppen. okej det där lät inte speciellt fräscht :S haha .. tror ni inte disturbia med rihanna är med i gympa passet :O shit vad fest sugen jag blev ! Jag vill dansa.. fan att det inte blev något igår "/  nu får jag hålla mig i minst 3 veckor. Kul liv jag har!

nu ska jag ner och laga lite mat, sen är det plugga resten av kvällen. Fysik och svenska!

PUSS

bra till en början men sen gick det utför

Ja vad ska jag säga!
Från det att vi kom in till strängnäs igår var resten av kvällen SUG..
Såklart hade mitt gäng oturen med slumpmässigt alkoholtest och stackars sarah åkte dit. Stina hade inget lägg så hon fick inte heller komma in. Vad är det för jävla störd grej. Aja orkar inte ens prata om kvällen igår.
Vi hade iallafall hur myisgt och roligt hemma hos mig. VI drack, dansade, spelade spel, käkade tacos, snackade och hade en crazy kväll. Tack mina underbara flickor för det♥
Sarah,Sara, Cristina och Maria (K) PUSSS*





Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på OC sen ska jag träna halv 5 :)
Imorgon är det måndag och dans :D
och sen är det tisdag och då blir det hål i tungan ^^ shit börjar bli nervös nu alltså!

PussPuss

bra serier

Klockan är snart halv 12 och jag är dödstrött! Blir väl så en Fredagkväll, man är trött efter veckan som gått. Sen inte nog med det. Jag måste upp skapligt tidigt imorgon för att dra till jobbet. Ingen kommentar!
Har sett både andra avenyn och one tree hill ikväll. Kärlek till båda dessa serier för att dem är helt underbara ♥



Nu ska jag nog sova ! God natt och sov gott =) Pussisar!

världen är grym

Varför ska världen vara så grym och orättvis! Nu har den tagit lilla underbara Alexander till döden.
2 år och hade hela livet framför sig. Känner hans pappa rätt så bra då jag har jobbat tillsammans med honom i 2 år.
När jag fick beskedet bröt jag total ihop. Hur fan tar man sig upp från ett sådan här helvete?! Jag tänker på Antonio som är Alexanders pappa och hans fru som förlorat sitt enda barn.

R.I.P
Alexander ♥
Hoppas du får det bra i himlen!



jävla kväll alltså

Min kväll som skulle bli så bra!!
Nu är jag arg, eller inte arg. Jag är LEDSEN!
Riktigt jävla ledsen. Fyfan säger jag bara :'(
Hatar dethär !

haha sjuk dröm

Juste, glömde säga att mitt öga är helt bra igen :) puh vilken tur jag hade alltså! Det kunde ju lika gärna svullnat upp ännu mera under natten :S Men nu är det som vanligt igen!

hahahahaha idag när jag kom till skolan så sa min mentor att han drömt om mig inatt xD jag bara shit vad har han drömt egentligen?!?!? Sen berättade han inför hela klassen om hans dröm.
Tydligen hade jag och han blivit jagade av en älg och han hade försöka rädd mig men jag hade tagit det skit oseriöst och bara skrattat och struntat i att vi blev jagade, medans tony sprang för sitt liv och var skit rädd och försökte rädd migxD

hahahah så jävla skön han är! så nu går han runt och säger att jag måste vara snäll mot honom för att han räddade mig från älgen xD haha ..






Fredag = hjärta

Fredag är min favoritdag =) Dock har jag inte dem bästa lektionerna :S Engelsla, blä .. Fysik, blä .. Men jag ska försöka göra det bästa av saker för att dagen ska gå så fort som möjligt och bli så bra som möjligt. Träffar ju christoffer efter skolan också :D längtan .. Sen blire mys ikväll med krabba med mammi och bror.

Imorgon är det PARTY PARTY, och jag ska umgås med alla mina bästa vilket ska blir hur mysigt som helst <3<3
Är taggad som fan för dans hela natten lång :D Ska dock jobba hela dagen imorgon "/ aja inte klaga. Nu måste jag packa ihop alla saker till skolan. Vi ska också hämta upp emelie och tim påvägen.

ha en bra dag , Kram Kram


alexandradiana



Looking for something crazy
 Beautiful love and now
 I'm talking in circles again
 Have my love, baby
Are you hungry for wonderful
'Cause I am, 'cause I am


shopping och svullet öga!




Ja dethär var lite av det jag köpt idag :) Blev även en tröja, en shorta, ett par tights och lite till!
Någon jacka blev det ju då inte :( Får vänta lite till, tills dem får in mer vinterjackor. Men 3 par skor kom jag iallafall hem med samtidigt som mina högklackade pajade under min shopping runda idag :'( jag gråter*** Mina favoriter måste jag kasta nu!!

Matteprovet gick skit bra idag :D är verkligen nöjd! Hade världens energi under förmiddagen och var hur arg och sur som helst på eftermiddagen. Idag hatade jag skolan!!!! Ville bara åka hem och aldrig mer komma tillbaka.

Sen har jag lyckats med att få ett jättebett på ögonlocket :S hur svullet som helst är det.
Lite svårt att se här, syns mer i verkligheten.. Hoppas det försvinner till imorgon!



äckligt eller hur?! usch ..
varsågod sarah, nu har du lite att skratta åt xD hahahaha ..

Nu ska jag kolla på idol :) pusspuss

matteprov "/

Har snart matteprov med Matte B, snopp matte som går skit :S
Önska mig lycka till med mina linjära funktioner (Y)

PussPuss


God natt!

Nu ska jag snart sova :) Tänkte bara skriva lite först !
Imorgon får jag skjuts till skolan av mamma, vilken lyx alltså. Mamma ska ändå in dit och jobba så då åker jag med henne istället. Sen efter skolan ska jag åka ut till tuna park där mamma väntar på mig för då ska vi köpa vinter jacka och massa skor till mig .. lucky lucky =)

På Fredag kommer bror hem igen :) saknar honom jättemycket nu när han inte bor hemma längre :( Vi ska iallafall ha myskväll tillsammans med mamma <3 Mamma har också köpt ett stort paket till oss två som vi ska öppna på Fredagkväll. Jag undrar vad det är i det ?! :P Nyfiken i en strut är jag nu. Ni får också veta på fredag kväll ;)



Nu måste jag sova , God natt! ♥

mina flickor





Finns inga ord för mina tjejer, ni är helt enkelt så jävla bra!
Och jag är glad att jag har er vid min sida varenda dag <3


Dagen i sig har varit jättebra :) Har börjat ragga sponsorer till vårat UF företag, sen har vi haft rörlig bild som ni kanske ser =) Fler bilder finns på min bilddagbok! Fotograferingen till modellagenturen gick också bra :) Hon ska höra av sig till mig lite senare och medela hur det blir. Spännande :D

Efter skolan blev det ku som vanigt, me like! sexprat som vanligt^^
Nu sitter jag och kollar på idol och shit vad vissa har röster så jag ryser. Jag vill också ha!
Måste koncentrera mig att titta nu.

PussPuss

Estetiskverksamhet

Sitter och kollar på filmer från youtube. Alltså att det finns människor som filmar när dem piercar sig mellan benen :O Jag ryser bara av att se deras ansikts uttryck hur ont det gör :S Hur kan man vilja göra sig illa där nere?! Det är liksom hål på känsliga områden. Helt sjukt enligt mig, och ont som f*n!
Men det finns ju människor till allt!

Nu har vi estetisk verksamhet :) det är kul . Vi ska göra loggor till våra förtag! Snart är det lunch vilket är bra för jag är hungrig. Har smällt i mig nästan en hel godispåse nyss :P mumsigt.  



Min absoluta dröm kille! <3

sjuk?

Orkar inte skriva så invecklat! Mår inte alls bra, är hängig och har migrän :( Hoppas verkligen det bara är något tillfälligt för jag orkar inte vara sjuk nu "/ Ska snart kolla på idol och sen Eva röse. Sen blir det nog sängen efterom jag knappt orkar hålla upp ögonen :S Imorgon ska jag iallafall test fotas till modellagenturen :D ska bli skoj! Och på Torsdag ska jag möta mamma i Tuna park för att köpa vinterjacka och 3 par nya skor till mig :D jippi!

PussPuss

smärta, ont, pain

Min morgon börjar ju inte speciellt bra då jag nyss kollade på klipp på youtube när dem piercar tungor :S haha fy satan vad ont det kommer göra. Jag som är så smärtkänslig också xD haha ja det blir ett äventyr för mig. Men ska be stina filma allting så får ni se hur ont jag får ^^ Men jag kan ju inte gömma att jag längtar sjukt mycket. OM exakt en vecka så är det dags :D nervositeten stiger ;)

Nu ska jag kila till skolan :) efter skolan ska jag hämta 10 biljetter till Insparken på Lördag !=)

Trevlig dag , Puss♥


dansa är kul

Nu är jag hemma från dansen som gick S U P E R !
Vi har så himla kul så det är sjukt när vi dansar, och jag har stans sexigaste dansgrupp!!
Nu är jag i vilket fall som helst nyduschad och har käkat spagetti och köttfärsås :) mumsigt! ska strax lägga mig i sängen och sova !

Elephantman - Dancehall soca
bästa ragga låten någonsin! ^^

Puss och god natt! <3

pigg och glad

Har precis haft lunch och nu fortsätter vi med svenskan :) Vi håller på med olika epoker som vi ska ha prov på nästa Måndag. Fattar typ nada! :P hatar att försöka plugga in något som jag inte förstår för då fastnar det aldrig. Är hur pigg som helst idag :) Vi hade vollyboll förut och jag sög som vanligt xD men fick in några riktiga bra skott ^^ då jublade alla i salen !

nej nu måste jag återgå till arbetet. Skriver mer ikväll när jag kommer från dansen!
PussPuss

48 år idag :)

Ja då var det Måndag och jag är hur glad och pigg som helst idag :)
Direkt på schemat står det vollyboll,vilket ska bli kul ! Men det intressanta är att vi ska vara där vi käkar lunch xD haha vi får se hur nu det blir ^^

Ikväll är det dans igen, jippi !

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN<3 HURRA HURRA HURRA


Nu är det brådis, snart går bilen säger mamma!
Trevlig dag på er, Puss Puss

Bra låt!



Agnes - On and On

massa jobba!

jobba jobba jobba jobba jobba .... ja det var min helg! Okej lite mys har jag hunnit med =) Har tyvärr inte så mycket att skriva om eftersom jag bara har jobbat skiten ur mig :S Men denna vecka som kommer kan jag inte kalla vila. Så det kommer skrivas en hel del saker i bloggen som händer.. Imorgon fyller iallafall min kära mamma år . Kul att jag inte ens är hemma liksom :P haha .. stackarn får sitta själv! Pappa är i USA och christoffer på ökna.

Nu ska jag ta en jävligt lång dusch och sen är det andra avenyn :D nu är jag glad när det börjat igen!
sen blir det ett one tree hill avsnitt sen sova för min del .

Längtar till helgen!!!
 

PussPuss

upptagen helg

Uppe som tuppen på Lördag morgon. Ska strax åka till jobbet :) Jobbar till 4 sen ska jag hem till Felicia på Tjejkväll med en massa mys <3 Sover där inatt och sen är det jobbet tidigt imorgon bitti igen . Efter jobbet så åker jag direkt till Ökna för att lämna christoffer och se hur han bor och så. Jag kommer vara väldigt upptagen och inte ena vara hemma så därför kommer det inte bli något bloggande alls skulle jag tro. Men får jag tag på en dator är det självklart jag bloggar :D

Trevlig helg på er ♥

bilder




inte dem snyggaste, men vemfan är snygg i skogen?!

Hemma & Helg

Ja då var jag hemma från skogen :) Fy fan vad jobbigt det var, inte att gå och vara ute i skogen utan för att myggen var överallt och åt upp en :S Tror aldrig jag sett så mycket mygg. Har myggbett i hela ansiktet, nacken och händerna :( kliar som satan. Annars var det rätt mysigt, vi kokade mat tillsammans och fick en del motion på köpet (Y)..

Äntligen är det helg och just nu sitter och jag och väntar på att maten ska bli färdig. Är hur hungrig som helst eftersom våra kokta korvar och pasta smakade t-sprit och mjöl xD haha .. äckel päckel..Har också köpt en hel cola till mig själv och en stor påse godis :D smarrigt! Föresten har jag stryp mitt godis uppehåll nu :P Pallar inte mer.. Men bara godis på helger blir det !! Sen har jag och mamma hyrt två skit bra deckarfilmer :) favoriter. Sen är Christoffer hemma också =) Jag älskar honom så fruktansvärt mycket, man vill bara pussa på honom när man inte sätt honom på länge för att han är så himla gullig ^^ <33

Nej nu är det dags för mat =) PussPuss♥

Bilder kommer senare från dagen...

så jävla bra, lyssna!



så jävla bäst låt helt seriöst!
Just nu är det allsång i vårat klassrum till denna låt :D
Min klass är helt klart bäst! ♥


dags för skogen

Nu slutar engelskan om 10 min och då är det dags för ombyte för att gå ut i skogen :) Vi kommer säkert få laga makaroner och korv i samma vatten :S usch vad äckligt! Men fint väder är det så det blir nog inte så hemskt som jag trodde det skulle bli. Skriver senare idag när jag kommer hem :)

Daniel Powter - Next plane home

Fredag är skönt!

Godmorgon, det är Fredag och mitt humör är på topp !
Nu sitter jag här med lite frukost i knät och ska snart åka till skolan =) Jag har tänkt på en sak. När man står hemma vid sin egen spegel och sminkar sig så ser det rätt okej ut ... men såfort men kommer till skolan så ser men helt plötsligt ut som ett fuck face :S Är det någon som håller med mig?!
Jag menar att det måste vara något konstigt med speglarna man har hemma. Man kanske är van att se sig själv i de eller det kanske är fel ljus hemma? Har faktiskt inte den blekaste aning.

Ikväll kommer det bli den mysigaste kvällen på länge !! Jag ska mysa med min mamma och min bror som jag saknar ihjäl mig efter ! Vi ska äta fläskfilé och sen gosa ner oss i soffan tillsammans. Jag älskar er jätte mycket♥



Ryggsäcken är packad för min lilla skogsupplevelse idag (Y) Har ni tur så får ni se lite bilder sen =)
Nu måste jag lägga på ett kol. Ha en bra dag! Puss & Kram

Världen är full med människor som är för gulliga
och världen är full av människor som också är idioter.

Hur vore det att öppna ögonen och behandla männsikan med respekt?!

Ny design!

Ja då har jag lekt lite i photoshop igen :) Ny Design!
Hoppas ni tycker om den !?
Nu måste jag sova, så här länge har jag inte varit uppe på länge .
Dröm söta drömmar, Puss

ensam hemma!

ja då var man helt ensam hemma! :) Känns både bra och dåligt. Skulle ju inte skada med lite sällskap men samtidigt är det mysigt att bara vara själv. Höra sina egna andetag. Har satt på mig mina myskläder och ska koka en till kopp te och gå upp och sätta mig i soffan, för snart börjar ju idol :D Sen blir det väl lite mer dator och sen sängen.

Imorgon ska jag först ha engelska och sen skulle jag haft fysik.. men eftersom jag måste göra den där äckliga hajk grejen så ska jag istället ut och gå rakt in i skogen :S jävla balle vad jobbigt, tråkigt, äckligt och slöseri med min tid! ja så ni som är hemma eller sitter på vanlig lektion kan ju ägna en tanke åt mig luffsande mitt inne i skogen. Kul liv !

Imorgon kväll blir det nog också att bara ta det lugnt och vila eftersom hela helgen består av enbart jobb "/ dock ska jag på tjejkväll hem till felle på Lördag kväll vilket jag ser mycket framemot :) mys mys med mina älsklings tjejer <33

nu ska jag gå och tända lite lampor i mitt hus så inte grannarna tror vi är döda eller något:S det är totalt bäcksvart här inne i huset, bara ljuset från min dator. Inte en jävla lampa är tänd .. scary !

Vi får se om jag orkar skriva något mer ikväll! PussPuss












stå för första gången

JAG FICK STÅ FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV PÅ VÅRAT KLASSFOTO :D :D :D :D
Det är helt otroligt !!! Har fått sitta alla år.. men så i år fick jag stå i mitten med bara killar på resten av raden!
Lite glad jag är nu, ska bli kul att se mitt smile på klassfotot sen ;) haha ..

Matte B

Jag har matte B och jag fattar allting än så länge =) är så glad att vi har sofia igen. Vi har skolfoto om 2 timmar :S Så typiskt att familjen andersson har flyttat in i mitt ansikte "/ alltså en familj med finnar som bonat in sig över natten.. Blir så arg! I eftermiddag ska vi ha UF igen.. Vi har det nästan alla dagar i veckan nu.

Längtar så galet mycket efter insparken :D fan vad vi ska festa brudar! ME LIKE♥

Nu måste jag plugga matte . PussPuss

foton med systemkamera!





ja här är några av bilderna vi tog med systemkameran :) Jag älskar att fota med sådana, det blir så himla fina bilder. Kom hem från ku för ett tag sen, nu är det egentligen idol. Men jag har ingen större lust att kolla. Funderar på att tvätta ansiktet grundligt, ringa maria och sen krypa ner i sängen.
Ja så gör jag!
PussPuss♥

en kortis

Skoldagen har varit jättebra :) På eftermiddagen hade vi estetisk verksamhet där vi tog en massa bilder . Kommer bilder senare ikväll =) Just nu sitter jag på KU och väntar på att Felle ska komma <33 Hon kommer om exakt 20 minuter. Ska gå ner och sno några mackor nu för jag är hungrig. skriver mer ikväll !

pusspuss

Hudcancer

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article3126128.ab

helt seriöst vad äckligt dethär är :S Jag mår illa. Men stackare henne!
Tänk att ha hud cancer och inte kunna göra någonting åt det .. Hoppas hon överlever!
KOLLA PÅ DEN!


ta hål i tungan

Bokat och klart nu:D
Ta hål i tungan 30 September 16.00 !!
Längtar som faaaaaaaaaan .. ska bli så spännande!


(faster, detta är en hemlis så du får inte säga till någon!)


UF

Sitter i klassrummet och ha UF :) Vi har precis placerat ut olika poster på vad vi är ansvariga för i företaget. Jag har hand om marknadsföringen och kontorsansvarig. Känns riktigt bra faktiskt! Vi har kommit rätt långt denna lektion. Vi har gjort en prototyp i kartong av vår produkt. Imorgon ska vi tillverka prototypen i trä istället för att den ska bli lite bättre innan vi ska åka till de riktiga tillverkarna som ska göra produkten åt oss.

Imorse mådde jag lite dåligt "/ Läste farfars döds annons som ska vara i tidningen om några veckor. Började grina direkt när jag läste den jättefina dikten. Kunde verkligen inte stoppa tårarna :'( Begravningen kommer vara fredagen den 10 oktober. Kommer grina som en gris ! :(

Snart har vi lunch, är hur hungrig som helst! :D Ikväll är det först träning sen idol och sen nya deckarserien av Eva Röse på tv :) kvällen är nice för mig!

Puss & Kram !♥



















trött

Ja då var jag hemma efter en väldigt lång dag. Måndagarna för mig är alltid långa eftersom jag inte hinner åka hem emellan dansen och skolan "/ men det gör inget eftersom dansen är dagens höjdpunkt :D Dansen var i vilket fall som helst hur kul som helst idag med (Y) jag fullkomligt älskar det !! Ska bli kul när hela dansen är färdig och vi ska uppträda .. Lite nervös jag kommer vara då :S usch usch vill inte ens tänka tanken :P hehe ..

Måste bara skriva vad Moa sa idag :D flickan är 6 år gammal och jag är helt kär i henne!
Moa: "en gång frågade Kevin mig om vi skulle knulla!! Men jag sa NEEEJ!!"

hahahahahaha galet vad jag skrattade xD du är för söt moa!


Nej nu måste jag sova är hemskt trött ikväll! Behöver min sömn annars är jag inte rolig att umgås med .
God natt ! PussPuss



slagsmål

det var nyss fullt blodigt slagsmål här på skolan! "/ Jag tycker inte om blod, just nu ligger det droppar av blod i trappan upp till vår våning. Jag är glad att jag inte är kille alltså. Tänk vad dem måste stå ut med mycket när det gäller slag och slagsmål. Visst, vi kan bli våldtagna, men hur ofta händer det?! Killar blir nedslagna och misshandlade utan att dem gjort någonting. Blir så trött på killar som söker bråk hela tiden. Låt andra vara!

Första lektionen hade vi idrott :) riktigt kul! Men jag har en riktig lodis dag idag. Inge smink och trött som ett as. Nu sitter jag på svenskan och vi håller på med "Upplysningen". Nu är det grupparbete så måste kila.

Efter skolan ska jag hem till Maria ett tag innan dansen :) nice nice.

PussPuss!!

trött och en stor längtan!

Gud så trött jag är, har nyss målat naglara och nu funderar jag på om jag ska gå och sova! Kollade aldrig klart på filmen för filurerna i filmen pratade inget och det gjorde mig väldigt frustrerad :S

Ska liksom upp halv 6 imorgon bitte vilket inte känns som en höjdare :S måste ta 7 tåget för att hinna till idrotts lektionen i bollhuset. Imorgon är det dans och om jag längtar :D

Längtar också som en jävla tok till den 27:e :D Europainsparken! Förfest hos mig med brudarna och vi ska vara fulla som kastruller när vi kommer in till strängnäs ^^ Här kommer vi killar ;)

Nej  nu har jag ont i ögonen av mina linser.
Puss och God natt!<3

saknar någons värme och närhet!

skön kväll!



haha ursäkte min grymt skitiga spegel! Kom precis hem från träningen. Satan vad skönt det var idag alltså. Hur bra musik som helst hade passet =) Dr Bombay, aqua och en massa fler gamla goda låtar.. Imorgon blir det först 1 1/2 timma multibollssport sen dans på kvällen, träning på tisdag, torsdag och söndag igen :) Nu är jag på G igen med min träning. Måste få ner min hyperaktivitet! nej nu ska jag stoppa något riktigt gott och snyttigt i magen sen ska jag se nya tecknade filmen " Wall E" :D sötnosen!



Fuck you, puss å Kram ;)  (Lilla al fadji)


träning

Hinner inte skriva så mycket nu ska dra och träna :) är iallafall väldigt trött eftersom jag kom i säng kl 05.00 imorse ;) haha inte så smart men jag och evelina hade väldigt mysigt och smällde i oss en hel del tårta xD haha .. tack för en underbar helg baby <3 Jag älskar dig obeskrivligt mycket♥



Nu måste jag dra! PussPuss

med i tidningen

Igår var jag, felicia, sofia och josefine med i tidningen :) det var reportages om vår frankrike resa i Taizé!
Väldigt lång var det ;) Jag tycker absolut att ni ska läsa om ni bor i mariefred!




900 kr fattigare

Ja då var vi hemma igen :) 900 kr fattigare är jag nu, att jag aldrig kan sluta handla alltså :S Jag är ju rena shoppoholicen.. Kom iallafall hem med ett par örhängen, några armband, deadem, adidas huvtröja, två andra tröjor och lite smink :) Allt var mycket bra köp enligt mig. Juste en sjal glömde jag säga. Världens finaste sjal hittade jag. Är helt kär i den :D Efter att vi hade handlat kläder så kom evelinas pojkvän Ben till oss sen åkte vi med camilla (eves mamma) till ica maxi och handlade. Nu är vi hemma och ska kolla på en tecknad film. Jag blir så kär av att kolla på Ben och Evelina, så galet söta dem är. Två riktiga sockerbitar♥


 Jag & Evelina utanför Ica maxi :)


Ben & Evelina :) sötnosar!

Nu ska vi kolla på lite film :) Pussar

Lördag!

Godmorgon!
Nu har jag och evelina duschat och fixat oss lite :) och ska bege oss ut på stan för att shoppa lite kläder och smink! Måste köpa en ny foundation idag.. Vi åt en ordentligt god frukost imorse också ;)



äckliga finnar bort bort bort!

Nu ska vi sticka :) PussPuss♥

alkholism

Idag när jag satt på bussen påväg till enköping så satt det en mamma med sin 5 åriga dotter framför mig.
Helt plötsligt säger dottern:
-"Mamma när ska du sluta dricka vin?"
-"sch!!!"
Mamman tar tag i lilla flickans arm och hyschar henne och viskar några saker till henne.
Fatta hemskt, då är alltså mamman alkoholist och så frågan lilla dottern när hon ska sluta dricka :(

Sitter just nu och pratar massa skit med min älskade evelina :) är så himla skönt att vara här. Har verkligen saknat dig baby. I love you so much <33

PussPuss♥

Nu är det helg!

Nu har vi slutat :) OCH DET ÄR HELG! Fysken känns helt okej så jag börjar här idag. Nu ska jag bara vänta tills 4 tåget går, sen ska jag åka till enköping. Idag pratade vi med Tony om att vi ska få sova över i skolan tillsammans med någon klass eller några klasser :D ska bli riktigt mys faktiskt. Hoppas det blir med entreprenörs 1:an eller Hipp klassen .. Trevliga människor där alltså!

Min mage mår helt bra nu :) Känns jättebra faktiskt! Det är jättemånga som frågar :
-"Hallå, du känner väl inte att du har något i dig?!"

haha, nej det gör jag inte! Det känns precis som vanligt men det ända är ju att jag inte kan bli gravid nu. Känns rätt tryggt för mig måste jag säga.

Ikväll ska jag nog synda ;) Ska äta godis och dricka cola för att jag var så duktig igår (Y) Unna mig själv något liksom. Ska försöka hålla mig ifrån shopping i enköping, men det kommer bli svårt då jag alltid kommer hem med någoting därifrån när jag varit där :P

nu ska jag packa väskan och börja dra mig.
♥♥

fysik A

Sitter på fysiken nu :) ska nog läsa fysik istället för organisation och ledarskap :D Ska testa på idag iallafall och sen bestämma mig. Magen mår mycket bättre idag, jag har fortfarande lite ont. Men tar några värktabletter så det mesta går över. Hoppas alla smärta försvinner snart. Ikväll blir det mys med min älskling <3

nu börjar jag, pusspuss

klart, men smärtsamt

Ja då var spiralen inne .. smärta smärt smärta! Hoppas bara min kropp vill ha den där inne, så den inte stöts ut. Men det återstår att se. Just nu gör det så ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen :(  vill bara skrika ut hur jävla fucking ont detta gör. Imorgon bitti ska all smärta vara bort enligt anki, men det återstår att se :D Tog 3 värktabletter för två timmar sen, men dem har inte hjälp än.. så nu går jag ner och tar starkare grejer. Kan inte rekomendera detta än eftersom jag inte vet hur det kommer att fungera på mig. men jag kan säga att sätta in den är ABSOLUT INGEN HÖJDARE ! Sen så hade jag ju såklart 3 åskådare som har studerat min mutta xD en var tvungen att hjälpa till, sen hade dem en praktikant från tyskand och sen anki. Nu har jag blottat mig ordentligt kan man säga :P hahaha

nu måste jag springa lite för nu gör det så ont så jag inte kan sitta ..

pusselipuss♥

Önska mig lycka till!

Ofta man blir mattelärare när man ser ut som "Fiona" i shrek och lär ut som en 4 åring?!?!
Tydligen .. Matte B är ett jätte viktigt ämne för mig och som det går nu så kommer det sluta riktigt illa. Alla grupper förstår förutom våran grupp :S Ofta man inte som lärare funderar på om det är en själv det är fel på? Hoppas vi får sofia igen ..

Nu är jag så nervös så jag nästan pissar på mig .. Nu har jag precis svalt mina två starka värktabletter och om en timma ska jag dit. Önska mig lycka till!!

PussPuss♥

mår inte bra alls!

Sitter just nu och tittar på idol :) det var nyss en kille som hade en sjukt fin röst!
Var på ku förut, men åkte hem rätt snabbt då jag var väldigt ledsen idag :'( vet inte vart jag är påväg. men snart är jag inne i ett svart hål! fy fan säger jag bara ........... jävla skit !

Mamma kom hem nuuuuuuuuuu :'(

strävan efter något bättre


Jag vill vara lycklig !

Mycket saknad

Sitter på Näthandels lektion .. Men vi håller inte på med näthandel, utan marknadsföring till våra företag :) Stina och Maria är hemma idag med. Rätt tomt utan dem faktiskt. I eftermiddag ska vi ha våran första estetisk verksamhets lektion.. Hm undrar vad vi kommer får göra. Ska hoppa av tåget i strängnäs efter skolan och springa in till min frisör, och jag hoppas med hela mitt liv att hon har en liten tid att klippa min lugg på. Jag har ångrat mig, jag vill inte spara ut luggen. Den är så jävla äckligt kräsligt ful nu så kan inte ens ha den utsläppt "/ Så hoppas verkligen hon har en lite lucka för mig.

Är nervös inför imorgon. Jag kommer svimma, jag känner det på mig!
Smärtkänslig som jag är.

Nu längtar jag till helgen så jag får komma bort härifrån. Vill släppa allt som ligger i mina händer för tillfället. Orkar inte med människor och problem. Vill bara vara ensam. Låt mig vara!
Älskling, på Fredag kommer jag, och jag längtar som aldrig förr <33

Mamma kommer hem inatt, finns inga ord för hur mycket jag längtar efter henne. Brukar inte sakna henne eftersom jag är rätt självständig men nu har det runnit över glaset. Imorgon får jag krama dig mamma.


Jag älskar dig ♥

Nu måste jag ge mig och sara en spark i rumpan så vi får börja jobba igen.
Puss, Alex

kärlek till er <33




Jag tycker om mina tjejkompisar från klassen ♥

Hela dagen har varit bra, men har varit väldigt speedad .. Juste sa ja föresten att jag ska vara modell för balklänningar :D Får jag tag på bilderna sen så ska ni få se .. Vi ska bli sminkade och håret ska sättas upp ! Ska bli skoj. Tror inte det bli någon spiral på torsdag då min mens redan är slut :S men hoppas på att det går att sätta in den ändå. vill ha det gjort. Imorgon är det Onsdag vilket betyder KU =) glad alexandra.

jag är känslig för minsta lilla. jag blir sur, arg, dum och ledsen för ingeting just nu!
Så ta inte åt er om jag helt plötsligt får ett utbrott. Vet inte riktigt hur jag ska betee mig när det är så mycket som händer runt omkring mig. Men jag kämpar.......

Nu ska jag kolla på one tree hill <3<3<3<3<3<3
PUSSSS!

Tisdag!

Första lektionen idag hade vi webbdesign.. Vi fick analysera två hemsidor vad som var bra och dåligt med dem. Shit vilken energi jag har idag !! Jag pratar för mycket och kan inte koncentrera mig alls. Jag är som en jävla skottspole.
Just nu jobbar vi med UF . Eftersom Maria och Stina är sjuka så sitter jag och Sara och försöker få ihop våran affärsplan. Men fan det är inte lätt dethär alltså. Men lärorikt.
Juste jag berättade aldrig igår att jag fick min praktik plats va?!
Carino spa ringde mig igår och sa att jag var välkommen och att det skulle bli jättekul att jag skulle praktisera där. Då hoppade jag högt eftersom det är min dröm att jobba i de yrken dem jobbar som. Ska bli mycket kul att vara där i 1 månad. Idag skulle egentligen sanna sovit hos mig, men eftersom hon har dubbelsidig öroninflamation så mådde hon inge vidare. Så jag blir helt själv ikväll "/ Ska försöka stänga av alla tankar och se en bra film istället. Men vet att det inte kommer fungera så värst bra efterom jag tänker jätte mycket nu igen :S


Nu måste jag fortsätta skriva på affärsplanen innan sara dampar på mig.
Kram så länge ..

<3333



Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag blir av denhär låten!
Lyssnar på den hela tiden, varenda minut och varenda sekund.
Såfort jag får tid♥

shopping




ja detta har jag lyckats kamma hem under eftermiddagen :)
Dansen gick suveränt och det var skit kul :D Pierre hade med sig världens snyggaste assistent. Jag älskar killar som kan dansa. Alexandra blir helt crazy då ^^

Mitt hjärta är väldigt krossat idag :( farfar dog vid lunch och en massa andra saker tynger mig. Känns som om världen vänder sig emot mig.. Tur att jag har mina underbara vänner då som alltid ställer upp för mig. jag älskar er alla<33

Sitter här nyduschad och dricker te och äter smörgås med salami på:) smarrigt värre alltså. men det är dags för sängen snart. Hoppas jag kan somna ikväll. har fått feta sömnproblemen på senaste tiden. Det är verkligen inte likt mig som brukar somna innan 2 min. Nu tar det minst 1 timma innan jag kan somna. Hoppas detta bara är tillfälligt!

pusspuss 

basket

Nu har vi precis kommit tillbaka från idrotten. Vi hade basket och det var sjukt kul och grymt jobbigt !!! Gud så vi svettades. Har precis tryckt i mig en smörgås, en tropisk juice och chocklad .. jag vet att jag inte får äta godis förens den 3 oktober. Men jag skyller på att jag har lingonvecka och skulle slagit ner någon om jag inte fick äta lite choklad. Nu är det slut med godiset igen. Nu har vi snart svenska med Louise. Undra vad vi ska hitta på idag?!
Senare blir det shopping iallafall :D nice nice !




PussPuss♥

tidig morgon

Klockan är 06.05 och jag är helt död.. Är på lite bättre humör än vad jag var på igår iallafall .Vi ska ha basket på morgonen och jag kommer typ gå sovande genom planen. Måste ta 7 tåget vilket jag inte är så glad över "/ Får sitta i skolan 1 timma . heja heja !

Nej nu ska jag göra frukost till mig och lilla valter:)
Trevlig dag, Pussar!♥

för sent

Nu sitter jag uppe alldeles för sent och äter salami med åsa ;)
Har laddat ner massa bra musik, så nu är jag nöjd.
Ska med 7 tåget imorgon så nu är det dags för sängen .
God natt! <33

om piercingen

Pratade med mamma i telefon för ett tag sen :)
Det blev inget klart nej angående piercingen i tungan :D men inget klart ja heller..
Hon är rädd att jag ska få infektion och så .. det är jag också mest rädd för ska jag säga.
Men infektioner kan man ju få av allt så. troligtvis får jag. Men hon ville prata med mig lite när hon kommer hem innan.
Hon bara :
-"snälla alexandra, gör inget innan jag kommer hem. Vill prata med dig innan!"
Hoppas verkligen jag får :D
Gud så kul det ska bli, längtar verkligen!


två krokodiler

Nu sitter jag i soffan mellan krokodilerna och ser på madicken :) Vi äter popcorn och myser medans vi väntar på att stefan ska komma med pizza..föresten så är jag skit sugen på att pierca tungan!! Jag tycker det är skit snyggt och funderar på om jag ska göra det. Blir det fult eller så är det bara att ta ut den. En tatuering kan man aldrig tabort, men det kan man med en piercing ju (: Men jag fasar över tiden då tungan är svullen och man knappt kan prata och måste leva på soppa. Jag hatar soppa och älskar att prata :P går inte riktigt ihop där. Men vi får se. Ska snacka med mamma lite också!



Ikväll blir det en tidig kväll så jag måste ta 7 tåget imorgon bitti för att hinna till idrotten i bollhuset. Sen får vi se vad jag ska hitta på efter skolan. Har ju dans imorgon 18.45 och hinner inte åka hem emellan. Så får väl gå på stan och shoppa lite, kanske tar en tur ut till tuna park :D

nu kommer pizzan och ungarna klättrar på dator. Dags att kila. PussPuss

söndagar är överskattade

Överskattade söndagar finns det gått om!!!
Nej nu packar jag min väska och drar till faster istället.
Söndagar suger, jag vill ha action!

vad håller jag på med?

alltså jag vet att jag är dum i huvudet nu!
Men ska jag dra in till strängnäs och festa istället för att gå och lägga mig!?
Alltså jag har ont överallt och är skit trött.. men och andra sidan lever jag bara en gång.
Blir hämtad om 20 min av ekis och robban om jag ska med..
Ska jag eller inte!?
vad håller jag på med..åker jag så kommer jag säkert ha kul men må skit dåligt imorgon och minst en vecka fram över. Och åker jag inte så kanske jag missar en kul kväll ;)
vet fan inte hur jag ska göra ........

sliten alexandra

så nu är jag tillbaka . totalt slut är jag!
I fredags kom jag hem sent då jag var i strängnäs på kvällen och myste lite :) Inte mycket sömn där. Sen så gick jag upp 9.00 imorse för att jag skulle jobba. Och här sitter jag nu. Klockan är 00.21 och jag kom hem för en stund sen.
Har jobbat i restaurangen på dagen och serverat på bröllop på kvällen. Åhh jag vill gifta mig nu nu nu .. Tänk vilken dag! Brudparet var grymt söta tillsammans och jag kunde inte få nog av att titta på dem. Jag vill också känna att jag har någon vid min sida livet ut . Just nu känns det som om jag är den person som är mest ensam i hela världen. Jag är inte van vid det. Somna ensam i min säng, vakna ensam i min säng.. Nu kommer mörkret och det skrämmer mig :(
Nej åter till kvällen. Stig boggi band spelade också senare på kvällen, och jävlar vilket drag det blev :D Mycket dans blev det kan jag ju säga. Och gud så fulla dem var xD haha .. Dagen har varit riktigt bra och rolig förutom att jag varit en surfitta hela dagen. Dålig vecka är det värsta jag vet .. Och godis vill jag äta, speciellt choklad. Men nej alexandra, 3 oktober var det (Y)  Men nu värker hela jag. Har ont över allt och måste nog gå och sova. Imorgon åker jag tillbaka till faster igen och stannar där veckan ut. Längtar redan till nästa helg för då ska jag till paradiset!

sov gott, för det ska jag göra!♥

nya underkläder





Har köpt nya underkläder idag :D
Är alltid kul att köpa sådant. Fast tyvärr har jag ju ingen att springa hem till och visa upp dem för :(
Känns lite konstigt faktiskt :S men men .. Visst var det fint? Den är typ brun/lila med rosa blommor på!

Nu slutar vi strax, är rätt trött faktiskt!
Blir inget mer bloggande förens imorgon natt efter 01.00 tror jag:S
Ikväll är jag ju inte hemma och imorgon jobbar jag precis hela dagen.

Jag vill köpa nya kläder

Filmdags

Ny dag
- nya möjligheter!

Skönt med Fredag :) Ikväll blir det chill dricka med Robban, Robin, Michael och Sarah! Det blir även film.
Nu har vi engelska och vi ska titta på filmen Tristan + Isolde, en av det bästa filmerna jag vet faktiskt. Ginar som en gris.



sen på eftermiddagen blir det organisation och ledarskap med Jani .
Imorgon blir det jobba jobba jobba med baby. Vi ska jobba på bröllop igen. Så det blir jobb från 10.00 - 01.00. Alltså 15 timmar ;) men det blir mycket pengar och då kan jag shoppa :D

Nu börjar filmen.
Trevlig dag!
Puss♥

kränkande mot kvinnor!

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM
kolla på denna video, jag börjar seriöst gråta! Lyssna på han som sjunger sist. Hur kan man ha så fin röst?!

Idag har vi haft äckel matte B .. till en början förstod jag väl allting, men sen när jävla delta hit och delta dit började så tog det totalt STOPP !! Jag fattar absolut ingenting . så hej IG !
Sedan hade vi Praktisk marknadsföring :) riktigt roligt. Vi fick göra en uppgift om reklam.
Vi fick även tycka till om olika fall som blivit dömda för att vara könsdiskriminerande.
När jag läste många av dem blev jag så arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen ..
Här är några :

"Beijer Byggmaterial har i en annons i Sven Erikssongymnasiets elevkårstidning Vårflamman 07 marknadsfört sina produkter. Annonsen, som har utformats av elever på gymnasiet, utgörs av en teckning som föreställe en kvinna med stora bröst iklädd endast BH avbildad från naveln och uppåt. Texten lyder "hos oss hittar ni inga ‘Plankor’”.  "

"Annonsören har i TV marknadsfört produkten Jägermeister. Reklamfilmen handlar om hur tre kvinnor kommer in på en bar och beställer varsin Jägermeister. När de druckit upp håller två av kvinnorna händerna för sina bröst som för att dölja dem. Den tredje kvinnan glömmer att göra likadant och när kameran zoomar in hennes bröst har den kalla drinken gjort hennes bröstvårtor styva."

"Annonsören har i annonsen marknadsfört kläder av designern Ida Sjöstedt. Annonsen föreställer en kvinna i klädd vit skjorta, blåklänning och svarta sko med klack. Kvinnan sitter i en trappa, bakåtlutad med benen brett i sär."


man ska vilja köpa kläderna tjejen har på sig. Men vemfan tänker på att det är reklam för kläder när man ser en sånhär bild?! Jag tycker inte om att vi kvinnor ska bli kränkta och ses som sexsymboler. Vi har också ett liv med en själ och vi vill bli behandlade med kärlek och respekt. Jag tycker detta är helt sjukt allstå! Lika så den första.. Vadå kränkande mot kvinnor med små bröst. Jag tog åt mig skit mycket .
Tur att dessa stoppades. men jag förstår inte vad människor tänker med som gör sådana här reklamer?
Håller ni inte med mig?!

Nej nu måste jag lugna ner mig lite.
Skriver senare.
PussPuss♥

lite smått och gott

Ja då har en hel Onsdag gått då. Det är läskigt att tiden går så fort. Jag tycker inte om det. Jag hinner inte göra det jag vill göra och jag blir bara äldre och äldre. Vill stanna i denhär åldern.. Eller nja 18 då kan jag stanna :) Men tänk vad livet blir tråkigt när man fyllt typ 30 år. Man brukar ju säga att man har bäst sex i den ålder. Så då har jag väl nått att se fram emot iallafall :D Att vara tillbaka på KU kändes jättebra måste jag säga. Imorgon är det Torsdag och jag har ingenting planerat. På schemat står bajs matte B .. jag vill kräkas över matte. tycker inte om det och har ingen ork för det heller ..

Nej nu måste jag sova.. behöver sömn.

Varför kollar jag igenom bilderna för?!
Varför gör jag mig själv illa. Vi var ju så fina!

God natt <33

försonings-sex

Vi fick sluta tidigt idag för att vår lärare i estetisk verksamhet var sjuk . Men jag, sara och stina har suttit kvar i skolan ändå. Vi har skrivit klart våra cv:en och personliga brev :) är faktiskt nöjd. Så imorgon ska jag söka min första praktikplats. Vi ska liksom ha praktik i 5 veckor, vilket är väldigt lång tid. Så det gäller att välja rätt ställe man vill vara på. Just nu sitter jag ensam med Sara i klassrummet och väntar på 3-tåget. Ska hem till faster och packa ihop sakerna för att sedan åka hem. Eller hem ska jag ju inte precis. Mamma släpper mig i Mariefred då det är start för KU ikväll :) Längtar hur mycket som helst! Ännu bättre är det att det är Taize mässa ikväll .. Alla minnerna kommer komma tillbaka och smärta våra hjärten lite då tror jag.
Sen är det ju idol 2008 som jag hoppas ingen kommer missa .. Det är ju roligast nu ibörjan när folk gör bort sig.
Undra om alla människor är sådär knäppa eller om dem får pengar för att skämma ut sig. Ska jag vara ärlig tror jag det är rätt blandat. För vad skulle idol vara utan dåliga sångare på audisen?



jag och mina tjejer satt och prata idag om att bråka i ett förhållande.
alla höll med om att det var hur jobbigt som helst och det tar på krafterna.
Och alla höll också med om att försonings-sex är väldigt bra :)
Jag menar att först bråkar man, grinar lite, sen bråka man lite till, sen grina lite och sen har man nästan alltid sex och sen är allt bra igen.. Det är rätt konstigt. Men funkar alltid. Men det är egentligen helt sjukt :P
Ni måste ju hålla med mig om att det är så?!

slut diskuterat om försonings-sex!
nu ska jag boka klipptid och ansiktsbehandling.

Pussar

nu är jag arg

Nu är jag skogstokigt förbannad!!
Jag, ante och Jonathan är i en grupp och ska ringa till Hm lagret och fråga ett par frågor till dem. Nu har vi ringt 8 gånger och vi blir kopplade till stackars sofia som jobbar i butiken här nere på hm i eskilstuna.. HALLÅ VI BER OM ATT FÅ KOMMA TILL HM LAGRET OCH INTE BUTIKEN. Vad är det som är så svårt.. Sen så säger man för typ hundrade gången att vi till komma till hm lagret och inte butiken. Då säger dem:
-"vilket hm lager? vad är det för nått?"

men är ni pantade i hvudet eller, ni köper ju in kläder därifrån !
tröga människor orkar jag inte med..

efter rasten ska vi ringa igen. kommer inte vi inte till hm lagret då vet jag inte vad jag gör !!!!!


mycket sittande vid dator = fyrkantiga ögon säger mamma!

Så nu har det blivit mycket datorsittande ikväll!! usch hela mitt huvud snurrar och det ska bli jätteskönt att sova :) Har fixat med en kompis blogg ett tag nu och nu äntligen har jag fått ordning på den !! Nu är den fin .
Sen har jag även ändrat min egen :D som ni kanske ser?!
nej nu är det dags för sängen, ska sova bredvid faster i natt då stefan är borta .. mys !
imorgon åker jag hem (mitt standard hem) ska vara hemma tills Söndag sen ska jag tillbaka hit till faster igen i en vecka .. trivs så himla bra här.

jag är glad och enligt felle så ska man ligga på mattan och borsta tänderna då.
det ska provas ;) thihih..

Puss och God natt!♥

saknar dig!



JAG SAKNAR DIG MASSOR ÄLSKLING!
Det känns som evigheter..

reklam banner



Här är min lilla reklam banner som jag gjort i photoshop idag :)
Väldigt jobbig än måste jag säga xD
Men visst är den fin?!

Ragga, bästa dansen !



Video på dansen "ragga";)

Raggan var verkligen grymt kul :) kändes direkt att dethär vill jag hålla på med :D
Kärlek till den dansen.. Så nu börjar jag iallafall .
Maria nu ska vi minnsan shaka as ordentligt ;)<3

Nu har jag fullt upp med min dator, så har inte tid att skriva mer nu "/
PussPuss


bra dag!

Nu är jag lycklig !!
Sitter på min bärbara dator igen .. Kärlek ♥
Kommer förhoppningsvis bli massa mer bloggande nu också (:
Dagen har varit väldigt bra. Idrott på morgonen där vi bara gick igenom terminen och så. Vi ska tydligen hålla egna lektioner i år, för det ingår i kursplanen. Sen kilade jag och Maria iväg till UM vid 11 tiden. Ingen är gladare än jag .. fick ett bra besked vill jag säga. Sen på allting så ska jag sätta in spiral nästa torsdag:S är hur nervös som helst. Jag kommer seriöst svimma. Men jag har fått två starka värktabletter som jag ska ta innan för att det ska gå lättare. Men när hon beskriv hur hon kommer knippsa fast en tång i livmodern och dra ut den lite för att det ska gå lättare, höll jag på att spy. Men det ska nog gå bra :)
Alla andra tjejer som gjort det har ju klarat det så då ska väl  jag också göra det (Y)

På eftermiddagen har vi haft svenska :D vi fick datorerna och sen har vi fått skriva CV och personligtbrev .
Nu sitter jag här i klassrummet med Maria och dunkar party musik.. Alla har slutat så det är rätt lungt. Men eftersom vi ska dansa 18.45 så orkar vi inte åka hem emellan. så vi ska sitta här en stund och sen ta en sväng ner på stan :) sen nyttiga som vi är ska vi äta på kebabhuset :D

juste jag såg en jättebra film igår :) "6 points" hette den .. kan rekomendera alla tjejer att se den .
Riktigt bra !!




Skriver om hur dansen var senare ikväll :)
PussPuss

RSS 2.0