ensam hemma!

ja då var man helt ensam hemma! :) Känns både bra och dåligt. Skulle ju inte skada med lite sällskap men samtidigt är det mysigt att bara vara själv. Höra sina egna andetag. Har satt på mig mina myskläder och ska koka en till kopp te och gå upp och sätta mig i soffan, för snart börjar ju idol :D Sen blir det väl lite mer dator och sen sängen.

Imorgon ska jag först ha engelska och sen skulle jag haft fysik.. men eftersom jag måste göra den där äckliga hajk grejen så ska jag istället ut och gå rakt in i skogen :S jävla balle vad jobbigt, tråkigt, äckligt och slöseri med min tid! ja så ni som är hemma eller sitter på vanlig lektion kan ju ägna en tanke åt mig luffsande mitt inne i skogen. Kul liv !

Imorgon kväll blir det nog också att bara ta det lugnt och vila eftersom hela helgen består av enbart jobb "/ dock ska jag på tjejkväll hem till felle på Lördag kväll vilket jag ser mycket framemot :) mys mys med mina älsklings tjejer <33

nu ska jag gå och tända lite lampor i mitt hus så inte grannarna tror vi är döda eller något:S det är totalt bäcksvart här inne i huset, bara ljuset från min dator. Inte en jävla lampa är tänd .. scary !

Vi får se om jag orkar skriva något mer ikväll! PussPuss












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0