Sista natten


sista natten i mitt hem! det är sorligt..

Fick sluta kl 3 idag och då ringde jag ner emelie och martin som bara låg inne och slöade i soffan. Vi gick till majabryggan och badade och solade en stund. Vi käkade även upp mina nyinköpta vindruvor. När vi varit där ett tag så stack vi upp till emelie och gjorde en jättegod middag som vi sen satt ute i solen och åt. Sen vid 7-tiden så cyklade jag ner och träffade lucas, vi åt glass och satt och prata på hans balkong. har saknat min krabat! Sen följde han mig ända hem för jag var tvungen att kila hem och fortsätta flyttpacka. Nu är det nästan helt klart. Så fult och stökigt här nu.. ni ska bara veta! Jag har också fått en liten insattsstyrka till imorgon..mamma, pappa, christoffer, saga och emelie :) tack ni är mina hjärtan♥

som sagt så kommer hela kvällen gå åt att flytta och sen STORSTÄDA den nuvarande lägenheten. jag har ångest över städningen, hatar att städa. internet försvinner även imorgon. så jag finns på mobilen om ni måste nå mig.

nu sitter jag här, tro det eller ej men jag är helt naken :P det är så varmt så jag pallar inte kläderna! Men ska dra mig mot sängen nu.. godnatt mina sötnosar! puss

det tar tid att släppa taget!

det tar tid att släppa vissa människor, nu är du helt släppt!
jag hittade saker nu i allt flyttstädande och det tog inte emot, eller kanske lite..
men nu har jag frigjort mig från de..inte förens nu har jag insett att det är helt över och nu är sakerna också borta.
jag har velat ha kvar de, och jag tror faktiskt att så länge det tar emot är man inte redo att släppa taget riktigt än.. men nu är jag det. nu klev jag över den gränsen! saker som var dina var också mina. det var förr!

Ont i munnen!


Godmorgon på er! jag säger bara fuck fuck fuck vad ont jag har i käften..det är nu ni ska tycka riktigt synd om mig :( jag får försöka hålla tyst hela dagen och leva på vatten. smärta!
Idag blev jag väckt av en mycket trevlig målargubbe.. han ringde på och innan jag fattade att det var på riktigt så var han inne i lägenheten och möttes av en nyvaken alexandra med ett täcke omkring sig. haha han såg rätt rädd ut ;) .. Kan ni tänka er att jag flyttar imorgon :D så galet skoj ska det blir. Måste tyvärr berätta en negativ sak, och det är att jag inte kommer ha internet på mellan 5-10 dagar i nya lägenheten "/ .. ska självklart skriva om jag får tillgång till dator..men i övrigt kommer det inte synas mycket av mig över nätet de närmaste dagarna.. men jag hinner skriva och njuta lite imorgon också så ni vet. Nu är det dags att kila till jobbet, så nu finns det ytterligare en till anledning för er att tycka synd om mig ;) haha .. nej men hey då!

sommaren är härlig!





sött!


jag älskar stjärten!

hårdträning

okej det var riktigt sjukt mycket svett inblandat i dagens träning. först ett helt gympass sen intervall träning med ulrika :) Sedan blev det raka vägen ner till badet och kvällsbada lite, hur skönt som helst. Sedan åt vi en god sallad efteråt och satt och myste lite i kvällsolen. Nu ska jag hoppa in i duschen. puss!

älskar allting!

Tandregleringen gick jättebra, jag har fått en tjock tråd samtidigt som de har lindat en tråd slalom längs framtänderna. Trodde jag skulle få världens smärta, men känner ingenting faktiskt. Får se om det känns något i morgon bitti. Frågade även hur länge han trodde jag skulle ha den och jag kommer få ta bort den till studenten om jag kommer på alla tiderna som vi bokar in :D gud så glad jag är! jag ska le så hela världens ser det!

När jag kom hem från eskilstuna cyklade jag ut till båtklubben där lojsan låg. Så vi låg och solade och badade i 2 timmar innan jag var tvungen att kila och sitta barnvakt. När jag väl hämtat barnen så har vi sprungit nakna och haft vattenkrig i deras trädgård. eller haha jag hade klänning på mig ;) den var inte torr så länge kan jag säga. Kommer sakna skruttungarna nu när de ska ha semester på västkusten.

En till positiv sak till har jag att berätta också :D jag har fått bostadsbidrag på 1100 kr i månaden. Så nu kanske jag inte behöver jobba häcken av mig och ge alla pengar till hyran.. Nej nu ska jag dra till gymmet och möta ullis. puss!

Myggbett på innelåret


Vad gör man uppe klockan 7 på morgonen?! Jo man är uppe så tidigt om man måste åka in till eskilstuna för att spänna en tandställning "/ det är precis vad jag ska göra. Jag ska få den tjockaste tråden också, så jag lär ju ha skapligt ont senare idag.. Åker med mamma in till strängnäs nu, sen hoppar jag på tåget där 08.15. Kommer hem redan vid 10.45 igen så det är väl inte så farligt. Men gud så trött jag är! Klockan 2 idag är det barnvakt som gäller, vet fasiken inte vad jag ska hitta på med de i denna värme. Men det är sista dagen idag som jag sitter på schema. så kommer sakna de små skruttarna nu under juli månad.

Vet ni hur det känns att ha 4 myggbett på ett och samma innelår?! det är inte skönt och jag håller på att bli tokig...........så fort man rör sig kliar det som satan! Nej nu måste jag borsta tänderna och göra mig klar. puss!



Gumman vad leker du? vad gör du? när får jag prata med dig? miss you

Bilder från helgen

















Favorit helg!

okej jag vet inte vart jag ska börja och jag kan ändå inte berätta allting .. Men jag, mamma och kerstin åkte till Enköping i fredags kväll. Det blev middag nere vid hamnen och en massa vin. EMD spelade och mattias var så snyyyyygg! Sen blev det något rockband resten av kvällen som spelade riktigt grymt. Det blev ett väldigt mycket springande och hälsande på nytt folk. Ett plus till alla snygga enköpingskillar! Blev inte så mycket sömn den natten för på lördagmorgon ringde klockan 09.00 för då skulle mamma1, mamma2, mamma3, evelina och jag ut till klubbholmen bland båtarna och sola. Där låg vi en hel dag i det underbara vädret.

Klockan 18.30 kom världens bästa killar jack och ante till stan. Vi åkte ut till camillas kompis på grillfest. Det blev mycket vin, stutsmatta, mat och umgänge. Sen bar det av in till stan igen för ytterligare en kväll nere på hamnfestivalen. Gud så mycket folk det var, full rulle hela tiden tills vi var hemma halv 3.. Då somnade alla mammorna blixtsnabbt medans jag och evelina hade efterfest med jack, ante, kosmos och en till kille.. Men alla utom jag och jack drog och köpte korv någonstans.. Så jag och jack fick vara för oss själva lite.. mys mys! sedan kom energi galningarna tillbaka.

Då löste vi korsord och sen slängde vi ut pojkarna vid 05.00 imorse.. mycket sömn blev det inte den natten heller då ante ringer och väcker mig vid kl 9 imorse och bara "hallå vi har varit i sthlm och hämtat båten och står nere i hamnen, sätt fart så åker vi ut på sjön".. Jag stuttsade upp ur sängen eftersom jag älskar att åka ut på sjön. (speciellt med snygga grabbar!!) jag väckte hela lägenheten snabbare än någonsin och bara på en timma var vi nere vid hamnen. jag, jack och ante åkte och hämtade bensin och dunkade mickael jackson på högsta volym i mamma bil.. jag kan inte förklara hur glad jag har varit under denna helg. Bästa helgen på länge faktiskt.. Vi hade en mysig stund ute på sjön med killarn och vi badade och hoppade från båten självklart. Sedan var det dags för grabsen att fara hem mot stora staden. Det blev ännu ett tråkigt avsked. Men som sagt kommer vi se de igen. De ska komma hit under riddardagarna och vi ska upp till sthlm och festa med de. Sen kommer faktiskt ante till mig nu på torsdag för jag har fått hans 160 säng. Världsagullig! Så han kommer och lämnar av den här på torsdag. okej nu har jag fått med en hel del iallafall..

Nu har jag packat i hundra år känns det, det är inte alls mycket kvar nu. Men ändå är det så himla tråkigt. Nu har jag tagit paus iallafall och sitter och lyssnar igenom alla michael jacksons låtar. ♥honom! puss

trött

jag är helt slut efter helgen så måste sova en stund.. skriver om helgen senare ikväll! :) puss!!

Shorts!



det är helt sjuk... jag har på mig ett par shorts! händer normalt inte...
nu åker jag, puss!

värme och fest


sommaren 06 när jag satt på andreas cross

yes yes yes yeeeeeeeeeeeeeees!! nu är jag ledig tre dagar och det går inte att beskriva hur skönt det är.. slippa den där äckliga värmen i huset. Varken jag, madde eller lennart har nog jobbat idag. Jag har skrubbat skyltar, kollat på en fågelunge, tagit kort på madde, lekt saker jag inte borde.. haha det händer nada uppe hos oss. Juste jag måste berätta om den lilla fågelungen som satt på uteserveringen.. Sen bara satt där och tittade och ville inte flyga iväg (den kanske inte kunde flyga).. sen helt plötsligt kom en äcklig jävla skata och tog ungen och åt upp den :O sjukt äckligt och hemskt.

som sagt är jag svettig och äcklig som en gris, så nu ska jag duscha av mig sen packa ihop en väska. Sen drar jag till enköping på hamnfestivalen, FEEEEEEEEEEST!!!  hoppas ni får en bra helg. puss!

Michael Jackson död!

såååååååååååå sjukt att michael jackson är död!!!!!!!!! Jag kan fortfarande inte förstå, den stora artisten som jag lyssnat på när jag vuxit upp.. Han finns inte mer.jag tycker det är så fruktansvärt hemskt. Kan bara tänka mig hur mycket tidningarna kommer vara bombade med dethär eftersom han var en världsartist.



Minns du Sarah?! <3 Jag har hur mycket minnen som helst av michael tillsammans med sarah, men även annars också. Han var med mig jämt ett tag, varje dag. Nej jag kan inte förstå... Han blev bara 50 åt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Måste ha varit alla hans operationer som har tagit slut på honom. Vi får se vad de säger när de obducerat honom.


Jag mår bra och är glad att det är min sista dag på jobbet idag.. Direkt efter jobbet ska jag hem och packa och göra mig iordning för sen åker jag till Enköping. Ikväll ska vi gå ut och käka kinarestaurangs buffé.. Min mage ropar redan. Nej men hinner nog skriva en snabbis senare idag. Gör jag inte det så hörs vi på Söndag igen.. Jag ska försöka att inte taffsa på alcazars andreas rumpa ihelgen egen ;) hahah .. Puss!

Mina ljus i mörker


Jag bär eran kärlek runt min hals varje dag!
Jag älskar verkligen er♥

Det var överjävligt varmt att vara på gymmet idag, svetten bara rann! Det var jag och tyngdlyftar grabbarna i lokalen idag ;) haha .. Fick en ny ryggövning av thomas då jag inte tyckte om den andra.. Ska be om att få en till magövning nästa gång också.. Jag vill att det ska kännas ordentligt när jag går där ifrån och dagen efter......

Jag han lite längre med packningen idag, nu är vardagsrummet helt packat, nästan mitt rum och nästan badrummet. Bara köket kvar. Det är iallafall klart nu vilken dag flytten äger rum. Antingen tisdagkväll men den chansen är liten, så det blir Onsdag nästa vecka :) gud det är inte långt kvar.. jag orkar verkligen inte bära ner alla mina saker och bära upp i en ny lägenhet. Jag kommer gå av på mitten och det kommer säkert vara as varmt också..Någon av mina kära vänner som är villiga att hjälpa till?! (a) Onsdag kväll blire.. Jag har några som erbjudit sig, men alla de är borta. Så är ni lediga och vill hjälpa till med en hand så säg gärna till!

Bara en dag kvar på jobbet...satan vad jag ska steka i helgen! och dricka drinkar ;) och träffa ante och jack!
Nu ska jag sova för jag fick inte som jag ville ikväll så jag lackar bulle nu.. buhuhu.. puss!

Ny telefon och ett evigt packande


Det är varmt så varmt!! Jag ska inte klaga, men det är väldigt jobbigt att jobba inomhus i svart piketröja och jeans :S Känns som man ska avlida när som helst.. Det är helt underbart om man kan ligga på stranden. Men det ska jag göra hela helgen så min tid kommer den med :) Har fått min mobil idag också, så nu är jag jätteglad.. Äntligen en vanlig ringsignal och sms signal. Nu ligger den här bredvid mig och laddar, alltid lika jobbigt att vänta på att den ska laddas. Man vill ju hålla på med den direkt liksom.

Nej nu måste jag verkligen packa för flytten, har knappt börjat och flyttar i början på nästa vecka liksom!! Hur vare med planeringen här.. skriver senare. puss!

Mysig sommarkväll

Nu är jag hemma, jag har haft en jättemysig kväll tillsammans med S.. Vi gick en lång promenad på runt 2 timmar sen har vi suttigt och pratat om allt och ingenting. Sådana kvällar gillar jag... tack :) Nu ska jag äta lite knäckebröd och dricka lite te sen blir det sängen. Måste vila så jag orkar med jobb och träning imorgon.. Godnatt och puss!

Vädret är lovely

jävla helvete säger jag bara ...... jag hoppas detta löser sig annars är det riktigt katastrof!

Efter jobbet så mötte jag emelie sen så låg vi nere vid bryggan med emil, jenna och ruben :) Jag och jenna var i och badade först för de andra var såda badkrukor. Riktigt skönt i vattnet, låg väl i 15-20 min och simmade runt och plaska. Sen var det sola lite snabbt och sen cykla hem. Nu ska jag åka iväg :) hörs senare ikväll när jag kommer hem! puss!

Steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken wohohoh....


......VILKEN HÄRLIG DAG! Ja den låten kan man ju verkligen spela nu eftersom det är jättemysigt väder idag. Men tror ni jag får njuta av det eller?!?! Nej för jag ska sitta inne på jobbet och ha sjukt tråkigt..Finns inga kunder, finns inget att göra! Jag får väl sitta och lösa mina sudokos som jag alltid gör. Efter jobbet måste jag till banken och fixa med lite pengar. Sen är det snabbt hem för att äta för sen bär det av på annat galej. Nu måste jag klä på mig. puss!

Ny telefon och en fullspäckad dag


Kommer i brevlådan om ca 1-3 dagar!

Hela dagen har varit jättemysig! Först åkte jag in till eskilstuna och var med kenneth, vi handlade glass och satt nere vid fontänen och pratade. Super mysigt. Sen så gick jag till um på möte. Efter det mötte jag upp louise. Det blev en sväng på stan och en snabb titt i alla affärer. Med mig hem har jag 3 tröjor och ett läppglans. Efter allt klädtittande i denna varme slog vi oss ner på espresso house och åt lunch i solen. Där satt vi och pratade och myste. Sen bar det av mot forever där vi slet arslerna av oss på aerobicsen.. Fy f*n vad jobbigt och varmt det var. Tack för en jätte gosig dag raring ♥

När jag satt på bussen från läggesta så ringde ullis mig och bara : vad gör du, när är du hemma, vi drar ut på värdshuset och käkar!!! Så det blev en ytterligare en mysig träff i solen med god mat tillsammans med min lilla älskling. Sen hämtade pappa upp mig med bilen vid halv 9 och så har vi varit ute och kört i en timma ungefär. Nu är jag hemma och är helt slut, kanske inte så konstigt. Huvudet värker vill jag lova. Snart ska jag sova eftersom mina lediga dagar är över nu. Farväl solen hej tråkigt jobb.. puss!!

En liten lista

Snodd från stina the king!

Hur mycket pengar har du på din mobil? 61.01 kr
Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja
Hur lång är du? 1,64
Vilken är den senaste filmen du sett? 27 dresses
Hur löd ditt senaste sms och vem var det ifrån? "Sov gott vi hörs imorgon <3"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
När såg du senast din mamma? I Söndags
Icke godkänt i något ämne? Nä
Mvg i något? Jaa
När vaknade du idag? 09.30
Vilken är din favoritplats? thailand, sverige utomhus i fint väder och på sjön
Vilken plats föredrar du minst? inne
Vart tror du att du befinner dig om tio år? Troligtvis Göteborg
Hur stor är din säng? 120
Vad sover du i? trosor oftast
Hur många kuddar har du i sängen? 3
Var har du bott/bor? Bott utanför stockholm och utanför Mariefred och nu bor jag i lägenhet inne i mariefred
Tycker du om kinamat? ÄLSKAR
Tycker du om kaffe? yes i like
Vad dricker du helst till frukost? vatten eller te
Kan du spela poker? nja
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? ja
Vill du ha barn? ah men inte nu
Kan du några andra språk än svenska? hihi lite engelska och tyska
Har du någonsin åkt ambulans? nope
Föredrar du havet eller en bassäng? havet
Vad spenderar du helst pengar på? kläder och prylar
Äger du dyrbara smycken? ja
Kan du rulla med tungan? nej
Vem är den roligaste människan du känner? hm svårt där
Vad har du för ringsignal? vill inte ens nämna, den är polyfonisk! ...............
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? mamma har
Vad har du närmast dig just nu som är rött? vindruvor
Kan du byta olja på bilen? mycket möjligt
Vilken var den senaste boken du läste? haha oj det var länge sen nu
Dansar du i bilen? påväg till fest, helt tokigt mycket
När var du i kyrkan senast? jadu
Hur många hål har du i öronen? 4
Har du någon piercing? yes i have
Har du någon tatuering? nej
Har du provat droger? räknas inte alkohol och cigaretter in så nej
Röka eller snusa? röka
När blev du av med oskulden? 15
Har du pojkvän/flickvän? nej
Har du ett bra sexliv? klart jag har
Vad är ditt mobil nummer? byggt av nummer?
Vad ska du göra ikväll?
Träna med lollo i eskilstuna
Har du några syskon? 1

Flytt om en vecka


Helgen blir fylld av drinkar! P3

Barnen var lika gulliga idag som alltid.. lika kul och hämta varje gång när de är så glada och gosiga! Vi hade iallafall en liten picknick i lekparken och så lekte vi massor och solade. Sen vid 18.00 då jag slutade cyklade jag upp till hälsoskaparna och fick en stämpel på mitt kort så jag kan träna på forever i eskilstuna imorgon med lollo ♥ sen blev det lite handlande på ica och sedan hem. När jag precis ätit klart så frågar sarah mig om jag vill med henne och ulrika ut och gå. Det ville jag såklart så  det var bara att cykla ner igen. Men mysigt vare! Jag älskar vädret nu..

Som sagt imorgon halv 1 måste jag befinna mig i eskilstuna för ett möte. Sen ska jag möta upp louise kl halv 2 på stan så ska vi gå runt och kika lite och kanske ta en fika och snacka strunt?! Sen halv 5 ska vi som sagt träna, det blir aerobics på forever. Så blir inte hemma förens vid 18.45 imorgon. Nu ska jag packa lite för om drygt en vecka flyttar jag! puss!!

Fint väder är påväg


Är det nu vi ska klaga på vädret?!
Jag hoppas verkligen detta underbara håller i sig ..
och fasiken att jag jobbar Onsdag, Torsdag och Fredag "/

Jag är fortfarande ledig från jobbet, så skönt! Börjar inte förens på onsdag igen.. Ställde faktiskt klockan idag på 11.30 för att jag inte skulle sova bort dagen med det fina vädret. Nu är jag redo för att gå ut i solen och sitta där en stund. Klockan 14.00 är det som vanligt dags för barnen :) undra vad vi ska hitta på för mysigt idag då.. Nej nu ska jag kila ut i solen och njuta lite. puss!

Apor och fladdermöss!



så här kul..eller kanske tråkigt hade jag och stina över msn halv 2 en söndag natt !:P sen fick jag även massor av sms av min bror som är så himla urgullig. trodde först han hade fått fnatt..

"att dagens påstående är inte
alldeles koruppt korrekta!
De är mitt ordval som svar
på din väligenomtänkta fråga!"

"Inget radikalt mothot nu, bara miserilt snack, tack!"

"Hittade en ordbok i bokhyllan, hade tråkigt..Godnatt"

han är så himla söt, jag älskar honom!♥
nu ska jag sova, godnatt! puss!!

I know you want me




Bruden var galen igår, först krossa busskuren och sedan blev hon utslängd från krogen .. HAHAHA SÅ DUM! Hela dagen har varit en slappis dag, åkte inte från stina förens 17.45. Sen direkt hem till gymmet där jag tillbringade nästan två timmar. här byggs muskler vill jag lova! Nu är jag hemma och har nyss ätit mat och nu sitter jag och trycker i mig bilar och chips. Alltså bilar är en av mina favoriter, jag får inte nog.

En låt som satt sig på mitt huvud är Pitbull - I know you want me. Jag är helt såld i den låten. jag sjunger, jag dansar! På tal om saker jag tycker om så är jag helt kär i stinas två små hundar Chanel och Laura!! Det går inte att beskriva vilket lugn i kroppen jag får när jag gosar med de, kan aldrig sluta. Så fort jag får tid att ha hund så ska en chihuahua inskaffas.




En runda i Eskilstuna

okej..han inte skriva igår! När jag kom hem från jobbet var det bara att packa alla mina saker och sedan sätta sig på tåget till kungariket. Väl här hade vi to much att prata om så tiden sprang iväg. Vi han iallafall äta en jättegod middag och fixa oss. Sen blev det tåget mot eskilstuna. Vi började på raw där fick vi lite senare sällskap av kim och charlie. Sedan gick vi till lotus, musiken var grym..Men vart var folket?! Vi gick tillbaka till raw för där var det iallafall drag. Mycket goda drinkar blev det och en helt okej kväll. Påväg hem åkte vi självklart till nattöppet på statoil och käkade hamburgare. Den satt inte helt fel. Vi var väl hemma runt 3 och då slocknade jag på momangen.

Nu ska det ätas lite frukost och sen gå ut och sola lite med baby om vädret tillåter.. Min träningsvärk är fortfarande grym, hur ska detta gå ikväll när det är tillbaka till gymmet. aja här slutar jag. puss!!

bilder kommer ikväll när jag kommer hem....

Midsommar blev inte en fail

Blev inget direkt stort inlägg igår alltså, kommer inte bli nu heller! jag hinner inte..
Jag var iallafall hemma från jobbet strax efter kl 16.00 igår och då fick jag besök av först basse och rickard och sen kom fredrik och jerry. alla drog snabbt förutom fredrik som satt kvar och pratade.. och vi prata och prat och prata....Samtdigt som vi pratade lagade jag mat så när susanna och emelie kom  så var maten färdig. Det blev och äte revbenspjäll, potatisklyftor och sallad. Riktigt mumsigt. Sen så kom alla killarna upp igen..men jag hoppade in i duschen som jag inte hunnit tidigare. Sen var der fix och sedan ner till henke en stund. Därifrån gick vi till ruben som inte var hemma, utan de hade gått till emil. Då gick vi till martin som också hade fest, men där skulle alla också dra till emil! Så alla samlades hemma hos emil runt 24.00..Sen var det fullt av party och goa människor till kl 03.00 för min del. Jobbet fanns i bakhuvudet faktiskt.

Nu sitter jag här, sliten som ett djur med dundrande huvudvärk. Men jag klarar dagen ska ni se :) Bara ladda om vettu, för ikväll är det krogen i eskilstuna. Nej nu kallar jobbat. pusspuss!!

Träffade susanna igår också för första gången, riktig trevlig tjej! Hon ska nog komma in i umgänget här i Mariefred!

Midsommar!

Glad midsommar på er!
åh fy fasiken nu åskar det sjukt mycket .... jag stänger av datorn. hejdå!
ha en trevlig kväll iallafall för det ska jag ha...

Vind som vatten, dag som natt!

Idag har jag riktig mycket träningsvärk mina vänner, men det är bara bra för då veta man ju att musklerna har fått jobba ordentligt. Och men orkar ju bara mer och mer.. Natten har varit riktigt dålig, har inte kunnat sova alls. Vet inte varför. Jag har legat och tänkt på allt möjligt som vilken bar jag och evelina ska gå till när vi är utomlands, om det kommer regna på midsommar, vart midsommar slutar, när kommer jag gå och lägga mig, ska jag ta cykeln eller inte, vad jag ska skriva på matlistan, vad jag ska laga för mat när jag kommer hem från jobbet, hur jag ska ha håret idag osv.. Bara massa skit! Iallafall sov jag inte många timmar inatt, vaknade gång på gång av massa ryck.. Väldigt orolig på något sätt?!
Nu ska jag åka och jobba och det lär inte vara en enda kunde idag ...... puss!





I will never let you fall.
I will stand up for you forever.
I'll be there for you through it all.
Du klarar allt mitt hjärta<3


Hårdträning!


Något jag älskar är ryggar. Det är nog min fetish. Jag pillar och smeker ofta ryggar,
okej det där lät lite små skumt. Men har jag en pojkvän så är hans rygg
väldigt uppskattad hos mig. ryggar är så grymt snyggt!


Nu är jag hemma, det var tänkt att jag bara skulle på det dät mötet och genomgången. Men sen när det var klart och klockan bara var 19.00 så bestämde jag mig för att gå igenom hela mitt nya styrketränings program. Fick 9 stationer och det tog ca 1 timma. Nu är jag helt slut kan jag säga.. Hade inte ätigt något innan så var utsvulten nu när jag kom hem. Så min middag satt inte fel i magen. Nu var tanken att jag skulle träffa stefan, hampus och emelie. Men tror jag stannar hemma och tar det lugnt istället framför tv:en eller datorn. Känns som att det är mer behövligt. iallafall så ska jag försöka gymma 2-3 gånger i veckan nu och sen något passa i veckan. Hårdträning!

Imorgon är det midsommar (redan!!!!!), tiden går så fort. En fin midsommar ska vi inte heller få utan regn. Aja det spelar egentligen inte så stor roll bara man firar med trevligt folk och vänner så är jag nöjd. Och det ser så ut nu iallafall :) Det blir mariefred iallafall då jag jobbar på midsommardagen. Men det är inte så farligt faktiskt. nej nu ska jag sluta pladdra här. puss!!

Tatuering och vila


Jag nämne ju förut att jag var sugen på att tatuera mig!
och blir det en tatuering så blir det på revbenen eller längre ner på höften bak mot ryggen.
Så grymt snyggt enligt mig..Eller vad tycker ni?!

Okej det blir inget födelsedagskalas och festande för mig ikväll, känner att jag måste ta det lugn då min förkylning har blivit värre.. Så det ända jag ska offra mig för ikväll är mitt möte med min personliga tränare och sen hem och ta det lilla lugna igen. Har ju jobbet imorgon också att tänka på. Idag hände det väl inte sådär jättemycket, fick sluta redan vid tre.. Jag hoppas verkligen det blir mer i veckodagarna snart för annars kommer jag ruttna bort. Nu ska jag tvätta och packa lite till flytten, gud så jag tvättar.. puss!

back on track


Jag är på benen igen och tar nya tag idag! Ibland måste man bryta ihop för att klara av att ställa sig upp igen. Men tack mamma och Stina som fanns där för mig igår när jag verkligen behövde er. Jag älskar er!

Nu är det dags för tre dagars jobb igen vilket kanske inte känns så peppande just nu. Men jag gillar mitt jobb så jag vet att det väl blir kul när jag kommer dit. Ikväll är det partaj, imorgon är det midsommar vilket också betyder partaj och på Lördag blir det ytterligare en dag partaj. Känns som jag ska hålla mig lite lugn framförallt ikväll och de andra dagarna. Men det är inga problem här inte. Min förkylning är fortfarande inte över och snart blir jag galen. Den bara jävlas!

Ikväll 18.00 så ska jag upp till hälsoskaparna och ha möta med min personligatränare Thomas.. Vi ska göra hälsogrej och sen lägga upp schema för min träning och sen gå igenom allting. Ska bli kul faktiskt! Nu är det dags att kila småttingar. Här får ni två låtar också.




Sånt här tillhör också livet tyvärr

Smärtan gör mig illa, men jag dör inte av den!!
Denhär känslan borde inte finnas, men det gör den....

I could honestly say
You've been on my mind
Since i woke up today
I picked up the phone
and then put it down
Cuz i know im wasting my time

Nu kommer alla bilder!


innan jag gick ut och solade! lite tydligare bild på slingorna också kanske.


Mina otroligt skitiga händer efter allt packande av porslin i tidningspapper




Lite bilder från våran picknick :)


och sen var jag inne på mariah lejons hemsida idag för att kika lite. Tror ni inte jag hittar en sjukt vacker kille. Jag bara dog. Han är så himla snygg. Han bor förmodligen i Eskilstuna. Någon som vet vem han är?! Här är han iallafall.


Övningsköra och betygen

Det gick jättebra att övningköra idag :) kommer nog bara gå bättre och bättre!! Nu har jag även checkat betygen vilket var 7 MVG, 16 VG och 2 G.. Jag är helt nöjd efter ett år jag verkligen inte samarbetat med skolan alls.. Nu ska jag ta det lugnt för jag har fått huvudvärk. Pappa hade med sig chips från farmor också så det ska jag äta nu. Puss!!

Tvillingen

Tvillingarna 22/5-21/6
Du satsar på nöjesliv i alla former. Du vill resa, träffa folk, dansa, testa nya saker. Omväxling är det enda som gäller, du undviker sorgfälligt allt som luktar vardag och rutin. Även i yrkeslivet söker du efter nya utmaningar. Stress påverkar dig inte alls, du tål hårt tryck.
st_tvillingarna-jpg-for-web-small
kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4


Blogg strul

Kunde inte sitta länge ute i solen för kroppen vill inte riktigt sitta still och samarbeta med mig.. Så det blev att springa ner i förrådet och hämta mer flyttkartonger. Sen började jag packa porslin. Var helt svart som fingrarna när jag packat i en timma. Världens skitgris verkligen! Och alla har fått sina betyg men inte jag eftersom de kommer hem till mamma och pappa. Men ska ut och köra med pappa sen och då skulle han ta med sig de.. Men jag vet redan på ett ungefär vad jag fått. Men det får ni veta sen. Picknicken med barnen var ur mysig. Vi satt på en filt och åt pepparkakor, smörgåsar, bananer och drack festis. Vi hamnade även mitt i en stor svarm kossor, och såklart var det jag som fick leka tuff och gå först.

Nu har jag nyss ätit en god sallad och grillspett, så nu klarar jag mig ett bra tag.
dags att slänga in en tvätt i maskinen. puss!

tyvärr får ni inga bilder, blogg.se strular jättemycket för mig.. har inte kunnat skriva ett inlägg på hela dagen..

Solen är framme

Godmorgon på er! Vilken härlig dag det är ute idag, eller vad tycker ni? Jag har nyss petat i mig lite frukost och ska nu smörja in mig för att sedan gå ut på balkongen och lägga mig några timmar. Finns inge skönare! Kl 14.00 idag är det barnvakt som gäller igen, vi ska nog ta en tripp upp i hammaren och hälsa på kossorna och fika lite. nej nu ska jag skynda dig ut så inte solen försvinner. Puss på er!

detta skulle publicerats imorse...

Goskväll!


gud så små vi var.. jag minns, vi umgicks dagligen en hel sommar!

Kom in för en liten stund sen, har varit ute med Lojsan sen kl 20.15 :) riktigt mysig kväll! Vi har pratat och pratat och pratat.. Känns som jag kan öppna mig om det mesta för dig vilket känns skönt, vilket jag hoppas du kan göra för mig med. Jag gillar dig ♥

Nu ska jag strax gå och lägga mig tror jag, eller göra ett försök att se en film.. Men jag vet ändå hur det slutar så ingen idé kanske. Hoppas på fint väder imorgon så man kan bli lite glad. Vare någon som sa att vi hade sommarlov?!






 I miss you!!

Baksmällan och slingor


Nu är jag hemma, Baksmällan igår var helt underbart rolig.. Skrattade från att den började till den slutade. En film som verkligen är värd att se. Vi tog en snabbis förbi statoil där vi käkade pizza.. ja visste ni att ni kan äta pizza där numera. Vi var inte hemma i Kungsör förens vid 24.00 på kvällen/natten. Varken jag och stina var trötta utan på feta fnisshumöret.. Men vi kollade iallafall på tv och pratade till halv 2. Sen var det sängen och där slocknade vi rätt fort. Imorse gick vi upp vid 12 och tänkte att vi hade jätte lång tid på oss innan mitt tåg skulle gå (13.44).. Vi åt frukost och sen kollade jag lite snabbt på klocan. SHIT MITT TÅG SKULLE GÅ OM 10 MINUTER.. Som tur var så kunde stinas snälla, snygga, underbara mamma skjutsa ner mig så jag han precis. Eftersom jag inte hade hunnit sminka mig eller något så fick jag ta det på tåget. Har aldrig sminkat mig på ett tåg förut och det var ingen höjdare i den där lilla puderspegeln :P gör jag inte om..

Sen har jag suttigt hela eftermiddagen hos frisören, en genom fräschning i håret och så slingade jag även hela håret med blonda/beiga/bruna slingor.. Blev riktigt bra tycker jag. Ingela är så himla duktig. Dock är det svårt att se på bilderna men helheten ser ni iallafall :)


Nu ska jag måla naglarna med mitt nya sommarrosa nagellack :) puss!

Klart!


Vimmelbild från i Fredags då vi var ute på krogen, vi lekte mest runt den där stången. Haha men här ser det riktigt seriöst ut.. Men kul hade vi! Fanns en till men den såg jag ut som ett spöke på så den visas tyvärr inte här. Men stina var snygg som alltid! Ses snart älskling!

Nu är jag äntligen klar med all städning, så nu kan jag åka härifrån med gott samvete att när graflunds kommer imorgon förmiddag och tittar så är det rent och fräscht. Även duschat har jag hunnit med, så nu ska jag bara hitta en tröja att ha på mig. Hatar att klä på mig kläder. vet aldrig vad jag ska sätta på mig eller vad som passa. Jag är så otroligt onöjd med alla mina kläder jag har. Spelar ingen roll om jag köper nytt, efter att jag haft plagget en gång så är det också fult. vilket problem alltså! Som sagt kommer jag inte hem förens imorgon kväll, så det blir inte mycket inlägg förens då. Ska vara hos frisören 15.00 och där lär det ta minst två timmar och sen ska jag hem. Okej nu måste jag skynda mig. Ha en trevlig kväll mina sötnosar!

Dagens tack går till Sannas mamma Jessica som är gullig och kör ut mig till läggesta då det inte går någon buss. Hon räddar min kväll idag♥

Barnvakt och storstädning

Vaknad halv 12 precis innan klockan ringde, hade nämligen ställt den så jag inte skulle sova längre än så. När jag vaknade så åt jag lite frukost och sen började jag storstäda lägenheten för att den ska besiktas imorgon. Han inte riktigt klart då jag skulle sitta barnvakt kl 14.00 .. Men ska fortsätta när jag kommer hem igen.. Mina små buskorvar leker däruppe så jag sprang ner hit för att skriva lite snabbt. Men ska kila upp till de nu igen. När jag kommer hem blir det snabba ryck. Först städa klart sen hoppa in i duschen. Ikväll blir det bio med Stina, Kim och Jesper. Sen blir det att sova hos bebbe i Kungsör. Puss Puss!!

Pjucks!


Funderar på lite nya skor, vad sägs om dessa?! Riktigt snygga enligt mig.. Men måste bara prata med mamma först, som är min rådgivare när det gäller det mesta. Love her!

Jag har nyss legat och kollat på a walk to remember och hej tårar igen. Grinpelle är mitt nya namn. Nej men den filmen är så himla underbar och kärleksfull. Gud när jag ser sånt där så saknar jag verkligen kärleken. Jag vill vakna och se någon i ögonen och höra och säga jag älskar dig.. jag vill gå och lägga mig med någon vid min sida. Känna värmen och andetagen. Jag vill älska någon så mycket att kärleken står mig upp över öronen. Visa för alla att han är mitt hjärta och det är honom jag är så kär i. Okej det kommer :)

Under filmen fick jag även en jävlig huvudvärk som fortfarande inte gått över trots att jag tagit en alvedon. Hoppas den går över snart för jag blir tokig annars.Får väl svepa min 1 1/2 liters mineralvatten som står här bredvid mig. åh jag kom just på att jag hade pistagenötter hemma :D nu blev jag glad. Nu ska jag knapra!

Hon ska ha bebbe!



En av mina bästa bloggerskor som jag läser dagligen, nämligen Stinalee. Nu är det så att tjejen ska ja bebis, gud jag blev hur glad som helst. Jag vill också ha bebis, inte nu men senare. Tror hon kommer bli världens bästa mamma. Efter min då (a) Önskar henne all lycka till iallafall! Här är hennes blogg Stinalee

Ge upp sexet och sitta vid datorn istället


En stor del av USAs vuxna befolkning ger hellre upp sitt sexliv än tvingas leva avskurna från internet. Det visar en undersökning gjord av processortillverkaren Intel.
I studien undersöktes internetvanorna hos 2119 vuxna amerikaner. 46 procent av kvinnorna och 30 procent av männen uppgav att de hellre skulle vara utan sex i två veckor, än att vara utan internetuppkoppling under samma period.

skulle aldrig infalla här i sverige, inte hemma hos mig iallafall!

Nu är det verkligen över!


Såklart när man är trött ska det bli värsta dagen på hela veckan.. Och såklart ska lennart vara ledig just idag också! Men jag och Johanna har jobbat suveränt bra idag. Vi hade en beställd lunch på 26 personer och mitt i allting så dundrar det in massor av folk och vi hinner liksom inte få undan lunchen innan allt nytt folk kommer. Totalt idag hade vi 96 luncher!! Men nu är jag iallafall hemma och ska njuta av tre dagars ledighet. Underbart!

Påvägen hem var det såklart spöregn och jag var välidigt blöt, men tydligen räckte inte det utan den där jävla bilen körde rakt i vattenpölen bredvid mig och jag blev typ som dränkt i en våg med vatten. Okej där fanns inte en torr fläck kvar på kroppen. Nu sitter jag iallafall här med varma mjukiskläder och en kopp te. Ikväll blir det att ta det lugnt och sen sova ut imorgon så man kommer tillbaka till verkligeheten. Måste bli helt frisk också så jag får börja träna på hälsoskaparna. Nu ska det nog tvättas lite. pusspuss

Barnvakt




Okej min kväll igår som barnvakt var faktiskt jättemysig! Första så åt vi god mat och sen busade vi i flera timmar, byggde lego, lekte tjuv och polis. Alla var nakta (förutom jag)!! Sen var det läggdags och då var det pyjamas och godnatt saga som gällde. Sen somnade mina högt älskade kusiner så fint så fint. De är så fruktansvärt charmiga och gulliga så ni förstår inte, men absolut inte alltid. Igår var det:
- fan fucking helvetes bajskorv du är...
haha kanske inte lika charmigt, men det tillhör väl åldern antar jag. När de väl sov kom mamma och gjorde mig sällskap. Vi låg och kollade på en kärleks film och jag proppade i mig chips och godis. Filmen såklart började jag grina av. jag tror mina känslor är påväg tillbaka. Pojke möter flicka, jättekärlek, flickan är svårtsjuk och dör i slutet. Okej jag borde inte se sådana filmer för tårarna går inte att stoppa. Tanken på att förlora någon man älskar så högt på jordet gör mig illamående.

jag är så trött så trött så ni förstår inte, men idag är sista dagen på jobbet sen är jag ledig i hela tre dagar innan det är dags att jobba igen. Så himla skönt. Dock ska jag jobba med annat de dagarna men det är en helt annan sak. Klippa mig och färga håret ska jag även göra. nej nu måste jag borsta tänderna. puss till er och fuck till vädret som gör mig galen....

Kvällen

Ska inte röra rumpan någonstans ikväll..Soffan och massor av godis♥ CHECK!

Det var drag min vänner


otroligt oattraktiv bild.. haha!
men när man dansar och svetten rinner så kan man fan inte vara snygg, så jag bjuder på padda-facet!

jag lever
krogen var nice
jag är inte sjukare eller friskare
jag gick i säng för 3 timmar sen
nu ska jag åka och jobba
hejpa

krogen!

Satt här och tänkte hur skönt det skulle bli med fredagmys, men sen slog tankarna om och längtan efter krogen satte fart i huvudet. Så det blir utgång ikväll och bebbe kommer självklart ner då också :D Tydligen har Underbar premiär ikväll så vi får se om det blir kul eller inte. Vi ska iallafall möta upp kenneth och hans vänner där. Kanske inte smartaste iden att gå på krogen för varken mig eller stina eftersom vi båda är skapligt sjuka. Men något var vi tvungna att hitta på. Så nu måste jag börja fixa lite, ha en bra kväll. puss♥

Louise blir 18, den 20 November!


Okej jag kan inte se premiären av twilight den 20 November för det är Louise 18 års dag och vi skulle tydligen på krogen då ...... Skoja älskling, KLART VI SKA PÅ KROGEN!!! Ingen snack om den saken. Varje 18åring ska firas hejfaderullan, precis som jag gjorde. Egentligen borde alla få åka på en kryssning på sina 18 årsdagar. Sjukt nice!
Okej jag mår bättre (brett flin) och snart ska jag åka till jobbet. Hoppas dagen inte blir allt för stressig. Ikväll ska jag iallafall ut och köra med mamma för första gången, hon kommer skrika hela tiden, hon är världens nojigaste. Men jag ska köra lugnt och inte smascha bilen förens på hemvägen. haha nej luuuuugn mamma LUGN! Nej nu måste jag borsta tissingarna. Pussen

Kärlek!



Har nyss kollat klart på hela twilight för hundrade gången med dålig kvalite.. Spelar ingen roll, mitt ansikte sitter klistrat ungefär 3 cm från skärmen när det hettar till.. Oh gud ni förstår inte vilken lycka jag får i kroppen av att se den filmen. Finns sådan kärlek?! I sånt fall ska jag leta tills jag dör. Kärlek är nog det bästa som finns men också det absolut värsta. Det kan vara så fantastiskt samtidigt som det kan vara så smärtsamt. Aja iallafall så är twilight min absoluta favorit film och kommer aldrig sluta kolla på den. Den ger mig hopp till att det faktiskt finns kärlek :) Så nu är det bara att vänta spänt tills den andra filmen kommer ut.

Nej kanske dags att börja dra sig mot sängen, ska ju faktiskt jobba imorgon. Borde egentligen inte då jag inte är kry, men måste så har inget val. Hoppas bara inte det blir sämre. Puss & Godnatt på er!


Twilight - New moon är på bio i Sverige den 20 November, kan inte beskriva min längtan.

Twilight, new moon




Twilight - New Moon
Jag kan inte vänta, jag vill se nuu!



Vila i frid Therese



Jag förstår inte att två 16 åring kan vara så grymma att de mördar deras egen klasskompis?! Var finns deras själ och hjärta, vart finns deras samvete och uppfostran. Hur man som barn kan vara så grym och strypa ihjäl en gammal kärlek. Jag har verkligen svårt att förstå dethär och mår illa när jag tänker på det. 16 år och jätte söt tjej! Vila i frid Therese..

Här är theres blogg! http://thresrojo.blogg.se
fyfan jag kan inte förstå att hon är död...

Humöret är inte min bästa vän


Vaknade vid 12 snåret idag vilket var riktigt skönt, dock mådde jag fortfarande skit!! Hur länge ska dethär sitta? Nu kom jag nyss hem från en sväng på apoteket, affären och jag är helt jävla slut i kroppen. Och inte nog med det, äcklig magvärk också.. Bara ett stort elända idag.. Var på jättebra humör när jag vaknade men sen när min skräckfilm inte gick på bio imorgon så började jag typ lipa. Känslig?! helt knasigt humör är jag på iallafall.. Men något som gör mig glad är att det blir göteborg med lite babes i slutet av juli. Det blir shopping, hotell, krogen, mysiga restauranger på avenyn och liseberg självklart. Min sommar kan inte bli mer än bra :)
Pratade nyss med frisören också, fick en tid redan på tisdag.  Var fortare än vad jag hade tänkt mig. Vi får se hur jag kommer hem därifrån. Iallafall inte blond och korthårig. Är fortfarande inna på mina blonda och röda slingor.

Sen något som stör mig är att jag inte kan träna när jag är sjuk.. Jag som var så himla taggad och allt nu när jag fått medlemsskap på hälsoskaparna och skulle sätta igång direkt. Men nej korten ligger här på bordet och irriterar mig.
Nej usch jag skulle kunna skriva en hel uppsats om negativa saker nu så kanske bäst att jag gör att slut på detta inlägg så ni slipper höra på mitt gnäll.

Helger:
v.24 - Jobba och barnvakt
v.25 - Midsommar, fest och jobba
v.26 - Hamnfestivalen i enköping och 30 års fest
v.27 - Flyttar och powermeet i västerås, ska på stor fest i en lyx svit med bubbelpool och hela köret
v.29 - Riddardagarna och jobba
v.35 - Öltältet hela helgen i kungsör

okej det här var bara lite av alla mina roliga saker jag ska göra under sommaren. nu ska jag bädda ner mig själv med ett nytt försök att se en film. puss!

Tatuering ska nog inskaffas om ett tag!


Har varit dålig på att uppdatera idag trots att jag bara varit hemma hela dagen ..Mitt försök att se twilight funkade inte, jag kan verkligen inte se en film när jag är själv. Något är fel jag vet, men jag skippar hellre filmerna då. Istället sprang jag runt och dansa till musik och diska lite och fixa. Sen blev det en lång och skön dusch och sen har restan av kvällen spenerats vid datorn. Även en till kryssning ska det bli, den 6 juli blir det fullt ös till havs igen. Låter inte dumt va?! jag längtar redan ,ska bli så satans skoj! Nu har jag även bestämt mig vad jag ska göra med håret, det blir ljusa slingor några enstaka lite tjockare i håret. Hoppas fan det blir bra annars blir det dark igen.

sötis sanna var förbi förut med en försenad födelsedagspresent, vi satt och pratade och myste en stund också.
OCH satan vad godissugen jag blev nu när någon hade gjort en grupp på facebook om "hallonlakritsskalle" mmmmmm..köpa imorgon?! jaaaa....

jag har en hemlighet som kommer förbli en hemlighet, iallafall ett bra tag .. och det är såå himla kul!
nu ska jag sms-terra stina så hon förstår hur mycket jag saknar min skitunge. 
hej-ho let's go, kryssning bebbe!

Detta är hopplöst!

detta är ingen bra dag.. vaknade och mådde hyffsat, absolut inte bra men ändå skapligt! Eftersom jag har blivit så jobbnarkoman så har jag bara jobb i huvudet och slänger mig på cykeln utan att känna efter. När jag kommer fram så känner jag mig lite små hängig och efter att jag bytt om slår det bara till sen hade jag nog rätt hög feber.. Min chef såg det och sa att jag kunde åka hem och kurera mig i två dagar istället. Kom hem 10.15 kanske och la mig i sängen och vaknade inte förens vid tre tiden. Nu mår jag mycket bättre, all feber är borta. Min kropp och feber är fan konstigt. Får nästan aldrig feber och när jag väl får kan den hålla i sig någon timme bara.. aja nu får jag iallafall vila imorgon också och hoppas på att jag blir frisk tills fredag då jag både ska jobba och partaja. nej nu ska jag kolla på twilight :)♥

Övningskört


Tro det eller ej men jag har varit ute och övningskört i 1 1/2 timma med pappa och man kan säga att detta var första gången också :) Det gick riktigt bra för att vara the first time måste jag säga. Det tyckte pappa också. Jag körde via stallarholmen och sen nästan hela vägen till strängnäs och tillbaka och sen en massa andra knasiga vägar pappa visste. Visst jag var nog en rätt stor fara för trafiken några enstaka gånger, men annars gick allting rätt bra. Det här krävs övning om och om igen.

Min hals låter förskräckligt .. fyfan! Detta måste försvinna snabbt nu när jag beställt biljetter och allting till fredag. Nu ska jag ta hand om mig själv med te och mys. pussen!

jag vill ha nu!

Skönt att sluta tidigt


 Måste ju bara visa snygga peter som jag också träffa på kryssningen, yummi!

Kul att klockan slog 14.00 och inte ens en jävla kaffe hade vi sålt!! det går bra nu..
Eftersom det inte fanns några kunder och eftersom jag var sjuk så fick jag gå hem tidigt idag igen, men jag klagar då inte. Har rätt mycket annat att fixa med också så. Om en halvtimma måste jag cykla ner till banken och ordna med massa pengar och konton. Jag fick ju en heldel kontanter i födelsedagspresent och de ska in på sparkontot tänkte jag. Sen när jag kommer hem ska jag börja packa lite. Har laddat ner twilight också (smäll på fingrarna). Så tänkte sätta mig och kolla på den ikväll. Nej nu ska jag ner i förrådet. Skriver igen sen senare!

Sjukling

Usch det har blivit värre under natten, nu mår jag fan inte bra alltså.. Kan knappt prata och hela ansiktet är typ svullet och äckligt .. så typiskt att jag måste jobba. men det är väl bara att stå ut antar jag! Men jag hoppas ändå att denna dag på jobbet går fort så jag får gå hem och vila mig så jag blir frisk. Om jag orkar när jag kommer hem ska jag hämta upp flyttkartongerna från förrådet och börja packa lite smått. Det är ju en helt del grejer om man säger så. Nej nu måste jag sticka iväg. Ta hand om er!

Trött och sjuk


snigg bruud!

Jag är fortfarande inte back on track riktigt än! Men fick sluta jobbet 14.00 idag för att det inte fanns en jävla kund och lennart såg att jag stod upp och sov .. haha!! När jag kom hem fixade jag med tvätten och packade upp från resan (hatar att packa upp). Sen så gick jag och la mig och sov två timmar tills emelie ringde och väckte mig. Men det gjorde inget. Sen lagade jag lite mat och sen har resten av kvällen spenderats här vid datorn. Finns inte mycket att göra alltså! men ska försöka komma isäng rätt så tidigt ikväll så jag blir helt återställd igen. har redan börjat tagga för party på fredag :) jag mår inge bra alls, hostar som en idiot och är förskräckligt förkyld också. halsen är svullen och jag låter som en gammal tant som rökt hela sitt liv. Snälla gör mig frisk! nej nu ska jag ta hand om lite disk. take care!

juste några kanske vill veta vad jag fick i födeledagspresent!
- väldigt mycket pengar
- kort på hälsoskaparna för 8 månader
- parfym
- jättefint silver halsband och örhängen till
- en flaska rosevin + två jättefina vinglas
- penispasta
- volym puder att ha i håret i märket osis från schwarzkopf
- sista silverkniven i min äkta silverservis (har fått en kniv/gaffel/sked varje födelsedag sen jag föddes)
- jättefint armband från snö
- koppar från höganäs
- två långa texter som berörde rakt in själen och tårarna sprutade
- presentkort på sf

Jag, Ulrika, Evelina, Mamma, Camilla, Emelie, Stina, Maria och Sara







jag vet inte vad eller vart jag ska börja skriva om kryssningen.. det är omöjligt att förstå det mesta om man inte var med oss där. Men jag tänkte förklara lite kort iallafall. Vi samlades vid västrahamnen i stockholm kl 6 i Lördagskväll. Båten skulle nämligen gå halv åtta så vi slog oss ner allihopa vid ett bord och åt äggmackor som mamma hade gjort till alla. Sen var det dags att gå ombord på denna pärla. När vi hade lämnad väskorna så stack vi direkt till taxfrin och köpte massor av dricka såklart ;) Sen kollade vi läget lite runt omkring sen drog vi oss tillbaka till hytterna för att fixa oss inför kvällen.
När vi var färdiga så gick alla till middagsbuffen och då var kl 22.00 på kvällen. Shit vilken mat och så mycket. Vi pimplade i oss mängder vin. Såklart så var en av servitörerna sjukt snygg så jag skulle talla honom på rumpan. Dock när jag gjorde det i luften så såg hans arbetskamrater det och sa det till honom. gud så vi skratta åt hans breda flin.

Kl.00.00 (24.00) så var vi på plats i ett av dansgolen och vid scenen längst fram för att se alcazar.
GRYMT FRAMTRÄDANDE! Jag tog andreas på rumpan säkert 4 gånger och ja shit det var grymt alltihop. Sen så satte vi oss och började med alla drinkar och allt raggande på killar. Vi fick självklart napp direkt av två olika killgäng. Jag fick gratis drinkar som "födelsedagspresent" .Av Jack fick jag en shot som tydligen kallas "maneten" det var wasabi och skit i den och jag säger aldrig mer. trodde jag skulle dö så stark var den. helt plötsligt så börjar bandet så scen spela "happy birthday alexandra" .. då har mina älsklingar till vänner kämpat järnet där nere för att få de spela för mig. jag älskar verkligen er.
Sen rörde vi oss åt discoteket på översta däcket. där var det drag vill jag lova. Även "peter" (servetrisen) dök upp och jag fick känna på han rumpa på riktigt .. Vilket jag gjorde ett antal gånger under den kvällen. kvällen gick och det var dans och drinkar hela tiden. helt plötsligt så stängde discoteket och kl var 05.30 .. snacka om att tiden sprang iväg. Vi gick till hytterna och busa lite till och så vid 06.00 slockna vi men klockan var ställd på 07.00 så det resulterade till att vi käkade frukostbuffe fortfarande fulla och sjöng kareoke fulla och levde i princip förmiddagen som full.
Det var mycket mys dagen efter i Jack och antes hytt. Det blev jättestor disskution om sex och mamma & camilla var djupt angagerade. haha så störda! men de är de två vuxna jag älskar mest i hela mitt liv.

okej jag gjorde ett försök att förklara detta och jag har inte fått med hälften så det är svårt att förklara vilken kväll jag och mina vänner hade. Men ordet tack räcker inte till i detta sammanhang. jag hade världens bästa födeledag och det är tack vara er. Ni vet att jag älskar er men jag säger det ändå JAG ÄLSKAR VERKLIGEN ER!♥

ÄNTLIGEN 18 ÅR!

18 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!
Kan inte beskriva hur härligt det känns, som jag har längtat!
Nu laddar jag som satan inför kvällen på en partykryssning med mina babes.
Hoppas ni får en bra kväll ni med nu måste jag kila. seeeeee ya <3

hejdå!

Nu åker jag hem till mamma och pappa! Skriver en jättesnabbis imorgon innan kryssningen. trevlig kväll OCH GRATTIS ALLA STUDENTER!

Håret växer?


På tal om ingenting så har mitt hår vuxit litegrann fraktiskt :) Enda gången jag saknar mitt korta hår så är det när det gäller frisyr. Det var så himla mycket lättare att bara gå ut utan att fixa och hålla på. Men jag trivs i långt hår och längre ska det bli. Jag ska spara som satan nu till studenten!

Imorgon smäller det!

Godmorgon på er hjärtegull!
Jag ville inte gå upp ur sängen, men eftersom det är rätt mycket som ska fixas så var jag tvungen. Nu ska jag strax äta frukost och sen ska jag packa till kryssningen och köra igång lite tvätt. Sen blir det barnvakt mellan 14.00-16.00. Sen blir det att snabbt cykla hem och duscha för sen kommer min gudmor och hämtar mig och så åker vi ut till mamma och pappa där släkten väntar. Där kommer jag vara tills 3 imorgon och då är det bråttom för mig att fixa mig inför kryssningen så då kanske jag inte hinner skriva. men ska försöka. Det är ju trotsallt min 18årsdag! Föresten så är jag mycker brunare idag, fortfarande inte neger men brun är jag :) nej nu måste jag börja med allting. puss!

Jag ska få en liten apa

jag vill ha en apa!

Stina har lovat att åka till thailand och kirra en åt mig så nu är jag jätteglad!

Kärleksfilm


Har nyss kollat på Good Luck chuck, och det är ju inte precis första gången jag ser den filmen. Den är en av mina favoritfilmer faktiskt. Så himla mycket kärlek. Finns sådan kärlek?! Jag minns inte hur känslan är att vara kär längre. Det var så otroligt länge sen. Har inte saknat kärleken alls på jättelänge nu. Men nu när jag setat och grinat framför denna film så smyger saknaden upp i kroppen igen. Men och andra sidan så trivs jag som jag har det nu så det får komma när det kommer. Orkar inte leta mig fram. Klickar det direkt då är det kärlek inte annars. okej nu blev det väldigt mycket kärleks tjaffs här. Sånt orkar man inte med om man snart fyller 18 år och är på feta partyhumöret :D och er som vill veta så stinker jag skit efter solduschen och jag får inte duscha förens imorgon.... frääääääääääääääscht!!!

Nu är jag en riktig bitterfitta!!


Vilken jävla pissdag alltså! åkte in och solduschade med emelie, är inte alls så brun som jag trodde jag skulle bli så det var fail....Men jag grinar inte för det. Vi missade tåget med 5 minuter och satt en timma och väntade på 5 tåget. När vi kommer upp är det försenat till 17.30 så vi sätter oss och äter på restaurangen där.. och fyfan aldrig mer. Vidrig restaurang, vidrig mat och inte nog med det så satt en hel skolklass mongolida ungar och käkade snor och skrek och dräggla. Snacka om att tappa matlusten. Sen så satte det sig en man med snorre ner till knäskålarna typ vid oss. Vart man än tittade så var nästan maten uppe igen. Nej usch det går inte att beskriva känslan. Tåget kom iallfall sen 1 timma senare. Det ösregnade och mitt humör var kasst. När vi väl satt oss på tåget så var det fel tåg och alla fick gå av och gå ner till spår två. Då började det regna ännu mera. Nu är jag hemma och det är uppskattat till hög nivå. Ska inte röra mig härifrån ikväll. ska ligga i soffan och tjura sönder och sen vakna imorgon och vara glad igen. Tur att jag hade min underbara emelie med mig hela dagen iallafall. jag älskar dig! ♥ du räddade min dag!

Soldusch


SÅ JÄVLA SNYGG!

Uj uj uj uj vilket skitväder det är idag, regnet bara vräker ner. Så otur också eftersom jag inte får vistas i vatten efter solduschen. Så det stora paraplyet får följa med idag. Nu är det bara två ynka dagar kvar tills jag blir stor tjej och att vi drar på kryssning. Ni fattar inte hur mycket jag längtar. Och imorgon kommer släkten från mammas sida och ska fira mig. Vi ska grilla och ha jättemysigt. Jag sover kvar hos mamma och pappa och sen på morgonen när jag vaknar då är jag 18 år :D och då kommer släkten från pappas sida. Så vi blir många i år!
-Madde
-Hannes
-Susanne
-Moster
-Bosse
-Mormor
-Lotta
-Farmor
-Åsa
-Stefan
-Valter
-Vilmer
-Mamma
-Pappa
-Christoffer

nej nu ska jag äta frukost. skriver mer ikväll! puss ♥

Put your hands up!

jag har nybäddad säng och nu ska jag gå och natta mig själv!
kvällen var nice...
Jag slänger in en liten låt också innan jag ska sova.


Seg dag!

Okej dagen har varit seg och jag har varit trött..Inte så mycket sömn inatt.. Men jag tog ett tåget hem från eskilstuna och sen åkte jag direkt och var barnvakt som varje onsdag. Kom hem vid 6 och då kom ulrika gumman. Jättemysigt att sitta och snacka strunt med dig. Du vet att jag älskar dig! Sen så har jag fixat med lite annat ikväll som att peela hela kroppen eftersom jag ska solduscha imorgon. Brownie here i come ;) Nej nu ska jag busa lite. puss på er!

Vi gick loss!


okej!! jag finner inga ord för min klass eller kvällen igår. NI ÄR BÄST OCH SÅ KOMMER DET ALLTID ATT VARA♥ kvällen igår var grym. Jonathan kommer lämna oss i trean och sticka till USA i ett år och därför fick han en redig lapdance av oss brudar igår. Slutade med att alla killar ville ha ;) hahaha så kan det gå! Nej men tack för en superkväll!
orkar inte lägga ut alla bilderna här så ni får kika på min bilddagbok istället!


Sommarlov!



äntligen äntligen äntligen!!
Nu ska jag bara byta om och ladda för party i eskilstuna. grilla och lokal med de bästa. Jag älskar er! Tony ska även bli pappa, så himla härligt. Nej nu ska jag inte jiddra mer här, ha en världsbäst kväll för det kommer verkligen vi ha. puss

Deppigt väder

Depprimerande väder för en skolavslutning.. inte ens kul att sätta på sig en klänning liksom :S Mellan jobbet och festen måste jag hem emellan och jobba med en lunch i två timmar. Sådär lagom kul, men eftersom jag är försnäll så ställer jag upp för chefen såklart. Kvällen kommer bli riktigt nice och jag sover även kvar i eskilstuna.

Farligt alltså

alltså shit jag måste nog bara jordens busigaste unge!!!

En dag ute i solen kan inte bli mer underbart

Gått upp, check
Ätit frukost, check
Solat hela dagen, check
Badat i sjön, check
ätit lunch, check
ätit glass, check
bråkat med mamma, check
träffat massa trevligt folk, check
kommit hem solbränd, check
lagat middag, nuuu..

RSS 2.0