Klart!


Vimmelbild från i Fredags då vi var ute på krogen, vi lekte mest runt den där stången. Haha men här ser det riktigt seriöst ut.. Men kul hade vi! Fanns en till men den såg jag ut som ett spöke på så den visas tyvärr inte här. Men stina var snygg som alltid! Ses snart älskling!

Nu är jag äntligen klar med all städning, så nu kan jag åka härifrån med gott samvete att när graflunds kommer imorgon förmiddag och tittar så är det rent och fräscht. Även duschat har jag hunnit med, så nu ska jag bara hitta en tröja att ha på mig. Hatar att klä på mig kläder. vet aldrig vad jag ska sätta på mig eller vad som passa. Jag är så otroligt onöjd med alla mina kläder jag har. Spelar ingen roll om jag köper nytt, efter att jag haft plagget en gång så är det också fult. vilket problem alltså! Som sagt kommer jag inte hem förens imorgon kväll, så det blir inte mycket inlägg förens då. Ska vara hos frisören 15.00 och där lär det ta minst två timmar och sen ska jag hem. Okej nu måste jag skynda mig. Ha en trevlig kväll mina sötnosar!

Dagens tack går till Sannas mamma Jessica som är gullig och kör ut mig till läggesta då det inte går någon buss. Hon räddar min kväll idag♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0