Jag älskar hårda hockeyrumpor!

Jag sitter och kollar på hockeyn och drömmer mig bort att också kunna åka lika bra som de förbaskat snygga killarna. Sätta mig på isen är som att sätta bambi på hal is. Vet inte hur många gånger jag åkt rakt in i sargen för att jag inte kunnat stanna. Minns hur många gånger birgitta försökt lära mig ett vanligt enkelt hockeystopp.. Haha men det slutade bara med att jag låg där på isen med armar och ben huller om buller. Nej jag får nog skippa min framtid inom hockey ;) Men jag kommer nog aldrig lyckas sluta attraheras av hockey killar och spana mer på de än på andra killar. Det är något speciellt med de, går inte att förklara. Sen också att deras rumpor är jordgubben på tårtan. jag gillar förjävla mycket! Finns ju inget bättre än att ta på en hård hockey rumpa!



Jag skulle inte kunnat hitta en bättre bild på mig själv på isen! ;)


Jag vill ha dessa sommarklänningar




Mera Lisbeth Salander!

Nu är jag hemma och oj oj oj så god mat jag har fått :) Grymt stark men god mexicansk kyckling med stekt potatis och till efterrätt åt vi hallon med glass. mumma!! Vi kollade också på Flickan som lekte med elden. Har ju redan sett den men vem får nog av Lisbeth?! Inte jag iallafall och enligt mig skulle det finnas fler tjejer som henne. Sätta sviniga killar/män på plats. Jävla kräk!



Har slängt in två maskiner tvätt nere i tvättstugan och har även hunnit med en hel renovering av mig själv i duschen. Ska snart kila ner igen och hänga tvätten i torkskåpet och tumla lite lakan och så.
Resten av kvällen blir myyyyyyyyyyyyyyys!

Jag vet att jag är dålig på detta under helgerna

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det verkar ganska jobbigt det som händer på kärlekens område, så var försiktig. Du mår bäst i ensamhet. Att låta rutiner råda i kärlek kan vara bäst. Var nu väldigt sparsam och slösa inte med dina slantar i spel. Men med obligationer kan du få vinst, så önska dig det i gåva. Du får en trygg ekonomi.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Ditt tecken är mycket kärleksfullt, och det är rar glädje du sprider till din vänkrets. Du är omtyckt, och kärleken tar plats i ditt liv. De pengar du har ska du spara, då har du bästa vinsten. Bankboken är din bästa investering. Spel ger inte mycket, så var försiktig och spar dina pengar.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Nu ska det vara behagligt och tryggt på ditt arbete. Rutiner - men roliga sådana - ska det vara. Du ska trivas fint och även arbetet ger dig trivsel. Ditt ekonomiska tänkande skördar framgång, och det kan vara så att du vinner en slant i ett spel på hästar. Tro på dig själv, så väljer du rätt häst.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Var bestämd i det du vill ha till din fördel i arbetet, för annars kan här bli förändringar. Du är en tillgång, låt gärna kolleger få vetskap om det. Nu verkar du fira något och hos dig vill många vara. Du har tur nu, för här tycks du även kunna vinna en slant i spel. Du verkar få en starkare ekonomi.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Barn kan komma att säga att du är snäll. Att leka med barn kan ge dig fin avkoppling, och du framstår som en kär vän. Kärleken ska vara rar. Studier av något slag tror jag att du kan investera i. Det verkar rätt, för du tror ju på dig själv. Spela snålt, då stjärnorna inte ser någon spelvinst.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Det kan vara just du som får ett erbjudande som gäller om något nytt. Det kan vara mycket bra, och smickrad blir du. Du håller dig frisk och kry. En lyckosam tid med rar romantik tycks vänta dig. Andra kan tycka att du har för stor framgång med kärleken, nästan så att de blir avundsjuka.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Ta det lugnt med det mesta av vad du företar dig i arbetet. Nu är inte rätta tiden för ändringar. Låt rutiner råda för bästa resultat. Unna dig vila. Du vet vad du vill i kärlek och här ska du få framgång med egna önskningar, även om du inte får allt som du vill. Du är omtyckt, men var ändå försiktig.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Video eller film gör dig på ett romantiskt humör. Du har fin mottaglighet för romantik, och du njuter även av att lyssna och se andra få kärlekslycka. Nu bör du tänka dig noggrant för innan du gör några inköp. Var även sparsam med spel. Vinstmöjligheten är nästan obefintlig, så avstå helt från spel.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Du får en trevlig och rar dag som skänker dig romantik, så hos dig bor kärlekslyckan. Glädjen är stor, duka till härlig fest i bästa kärleksplanering. Din inkomst är trygg nu. Du tycks balansera ekonomin väl. Vill du spela så kan en mindre vinst bli din om du prövar ett par rader på lotto.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Kärlek i dess bästa tappning tycks vilja komma till dig. Är det ny uppvaktning så är den spännande och rar. Tillfällig eller inte, det avgör du själv. Var aktsam med de slantar du har och låt dem stanna i din börs eller bank. Var snål med att spela, jag tror inte på vinst. Var mer sparsam än spelglad.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

En skön dag med massor av kärleksbevis och omtanke väntar dig. I kärlekslivet är allt till full belåtenhet. Du är en älskad person. Pengar ska du ha gott om, någon brist talas det inte om. Vill du pröva ett spel så verkar lotto bra. Men här gäller en inte alltför stor insats.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Vill du ändra på din arbetsrutin så kan du lyckas fint med det. Man tycker om dig och ditt hjälpsamma sätt. Du är på väg mot en allt bättre hälsa. Nu kostar nästan allting lite för mycket för din ekonomi, så var vaksam. Du har inte råd att göra dyra inköp, så låt rutiner råda och spara nu.

Varför gör man inget bra av söndagarna?

Det ger inget att plugga på dethär så jag har lagt ner det för den här dagen iallafall..Kanske får ny energi imorgon! Nu har min älskade stina åkt hem, så jag har plockat lite med tvätten och fixat lite. Har tvättid mellan 19-23 ikväll. Nu väntar jag på att anders ska hämta mig, vi ska äta mexicansk klyckling med stekt potatis. Inte alla som får det serverat en tråkig söndag. Tur att han är mästerkock :)

Vad har ni gjort idag? Slappat skulle jag tro, inte så mycket mer man brukar göra med söndagarna. Men egentligen är det helt sjukt. Söndag är ju en vanlig dag, man skulle ju lika gärna kunde hitta på något roligt istället för att ligga hemma och ha ångest för att måndagen kommer ett dygn senare. Ni kanske är smartare än mig, men så gör jag iallafall... dumt!

Hoppas ni får en bra söndagskväll sötbollar. A



PUSS!


Pluggande

lite uppdatering: stina har övernaturliga kunskaper om EU och för mig går det åt fanders!


Söndagsångest. CHECK

Jaha då var Söndagen här igen då, söndags ångesten är redan här och jag vill vill vill inte! Tony, kan vi få lov 3 veckor till?! Nehepp det gick inte.. Stina ligger fortfarande och sover, hon skulle egentligen tagit halv 12 tåget här ifrån men var för trött för att gå upp. Jag har varit upp i ca 40 minuter och hunnit duscha, diska, städplockat och kolla på tv. Hoppas hon vaknar snart för nu vill jag ha frukost :)

Ja så vad händer idag då? Jo här i min lägenhet blir det inget annat än plugg till EU-provet vi har på tisdag. Jag är helt ointresserad och helt kass. Vilket kommer resultera i att jag struntar i att plugga och sen får ett icke godkändt. Jag har även två andra uppgifter jag ska skriva lite på, psykologi och branch och produktkunskap.

Stina drar vid 3 och då ska jag hänga lite med anders. Det var ett tag sen nu så det ska bli trevligt..Annars blir det en tidig kväll ikväll. Har en lång och tuff vecka fram för mig med jobb, 100 dagarsfesten, bilskolan, plugg och träning. Nej nu ska stina UPP! .A



Inte mycket, men lite

Namn: Alexandra Alex Diana

Piercingar: Öron, navel, tunga, näsa

Tatueringar: inga

Längd: 1,64

Skostorlek: 37-38

Hårfärg:brunett

Fräknar:jag önskar jag hade

Motto: äta bör man annars dör man, haha nej men jag vet inte

Kär? Neeeej inte kär

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaaa men i min lägenhet

Dricker du? Ja

Röker du? Ibland förtillfället

Vilket schampo använder du? olika

Vilken parfym använder du? olika

Vad är du rädd för? mörker och ensamheten

Gillar du att tvätta? jaa

Gillar du berg- och dalbanor? åååh så kul

Senaste...

Filmen du hyrde? Upp och Orphen

Filmen du köpte? The children

Låten du hörde:

Låten du laddade ner? bulletproof

Personen du ringde? anders

Personen som ringde dig? anders

TV-program du såg? family guy

Person du tänkte på? stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina 
 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ohja, totalt värdelöst

Gråtit över en flicka? Jaaa men inte i kärlekssyfte

Ljugit för någon? Har hänt

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Jaa på lättare sätt

Träffat någon från internet IRL? hm kanske

Antal...

Gånger du varit kär? två

Gånger ditt hjärta brustit? tre

Hjärtan brustet på grund av dig? jag vet inte

Tjejer du kysst? 2 - 3

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? inte många

Gånger ditt namn varit med i tidningen? några enstaka gånger


Vad har du gjort idag? Sovit länge, fikat och myst

Brukar du svära mycket? Ja alldeles för mycket

Vad är du allergisk mot? Laktos, pollen och nickel

Var har du ont? ingenstans

Använder du hårspray? Ja ibland

Kan du stå på händer? jag är gammal gymnast så ja

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? BARA på korv och makaroner

Är du glad nu? jaaa stina är ju här

Var du glad igår? jaaa jätte

Vad dansar du till? allt som kommer från högtalare

Stockholm är... ? tråkigt

Göteborg är... ? underbart

Kan du sjunga? hahaha nääää

Spaghetti eller makaroner? spagetti

Land du vill besöka? australien

 


sinnesjuk film



Mina damer och herrar, vill ni skita ner er så se den här sjukt vidriga och psykiska filmen. Går inte att förklara med ord, men jag och stina har setat helt förstenade den senaste timmen. Jag är ingen chicken när det gäller skräckfilmer, men denhär var fan hemsk. Vet inte vad jag ska säga. Jag hatar psyksjuka barn! Känns nästan som jag själv måste spärras in på mentalsjukhus efter att ha sett den här filmen..  

Frugan är här

Hej och hå! Middagen hos mor & far igår var mycket trevlig, ludwig var på besök också :) Min gullis! Det blev kanske lite väl mycket dricka redan där, haha stackars mamma och pappa.. Lika bra att de börjar vänja sig tills studenten ;) hoho.. Sedan drog vi till alex och förkrökade med henne, elin och ellen. Vi hade riktigt kul måste jag säga. Krogen var däremot ingen höjdare igår, dålig musik och för lite tid. Att taxibolagen i strängnäs är dumma i huvudet gjorde ju inte kvällen bättre precis. Vi var hemma 5 halv 6 imorse för att de gav bort vår taxi vi väntat på i över en timma . Jävla skit taxi!!

Imorse vaknade jag pigg och glad dock inte min älskling. Men nu är hon på fötter efter en omelett och fika och en promenad i vidrigt väder. Fick henne att stanna ytterligare en natt så nu är jag jätteglad. Så mysigt att ha dig här. Vi har hyrt två filmer och köpt kycklingklubbor som vi ska äta med sallad. Så att min kväll kommer bli tråkig tvivlar jag starkt på.

Vädret ska vi inte tala om.. Vad fan är dethär? Det är hemskt och jag mår psykiskt dåligt. Slask överallt.. Hatar blött regn! Nej nu ska vi laga mat jag och frugan. Hoppas ni andra får en bra lördagkväll ute på krogen eller hemma i soffan med vänner, pojkvänn, familj m.m. Kramar från A & S

För er som tar illa upp att jag pussar på fler olika människor kan jag förklara att jag är född sådan. Min mamma är likadan. Jag har alltid varit en människa som inte är rädd för närkontakt och en puss och kram är inget konstigt för mig. Vet att människor kan tycka det är jobbigt. Men jag bara är så och för mig är det helt normal.







Min dejt



Hittar ingen seriös bild på denhär mannen så den här får duga! Detta är min kavaljer till Balen i maj. Han är sådär 2 meter lång typ och jag är 1,64 cm lång.. Vi kommer blir urgulliga! Jesper är en otroligt bra och gullig kille.. En man verkligen kan prata om nästan allt med och jag litar på honom. Han har en otroligt rolig och barnslig humor vilket passar mig perfekt då jag är likadan. Nej jag kunde inte hitta en bättre baldejt. Jag ser fram emot att gå med dig gubben! Men jag får nog bannemej ha 13 cm klackar för att du inte ska få ryggskott .. haha!

Håruppsättningen är bokad!! Jag ska vara prinsessa för en kväll!

På med dansskorna era soffpotatisar

Av någon konstig anledning mår jag bättre nu .. Mitt humör bara steg rakt upp och min självkänsla stadgade sig en aning. Kvällen kommer bli så fruktansvärt rolig tror jag.. Ska vara med mina älsklingar och sen en massa annat mysigt folk. Vi ska så klackarna i taket och jag ska förmodligen vara tiger ikväll ;) haha .. Tigerklänning då alltså!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och äter damsugare, konstigt va? Det är så gott och en så himla bra kombination. Verkligen vrål bra! Stina kommer om sådär 45 min och då börjas det. Mamma hämtar oss vid 5 och då blir det middag hemma hos mina föräldrar. Marinerade babyribbs med potatisgratäng och sallad. Smaskens!
Sen bär det av hem till alex och marcus vid 7 halv 8 skulle jag tro..

Synd att Sångaren i Kalle Baah blev sjuk.. men samtidigt om jag ska vara ärlig så skulle jag inte gå ut för att kolla på honom utan för att ha en grymt rolig kväll med mina vänner och bara träffa folk. Så mig kvittar det och jag tror alla går ut iallafall. Jag satsar stort ikväll! Vi ses på dansgolvet babes!

Och ni som inte ska ut ikväll för att ni ska ha en lugn kväll hemma i soffan säger jag bara: På med dansskorna och släpp loss och gå ut!


Denna kvinna!!...

....är så grym!



Hennes nya album "Rated R" slår precis allt just nu. Sitter bara och nöter låt efter låt, vilka texter och vilken attityd. Jag blir stark av hennes musik. Jag får känslan av att jag klarar allt och att man aldrig ska låta någon tramp på en. Det är slut trampat! Hon borde få applåder av hela världen för att hon är så otroligt duktig, snygg, vacker och framgångsrik kvinna.

Kärlek till Rihanna!






Jag kan om jag vill..

Idag är jag en riktig myspotatis, ska gå runt och mysa hela dagen i mina mjukiskläder och glasögon. Min prinsessa kommer till mig om några timmar, men vill att hon ska komma typ nu nu nu! Som ni kanske märker blev jag inte väckt imorse, vilket betyder inget jobb. Så himla skönt! Kände att jag behövde min morgon i sängen, låg och prata i telefon och bara drog mig. I love it!

Nu ska jag föra över pengar till mamma som jag lånade förra månaden. Fy skam vad jag satt i knipa med ekonomin då. Jag får skärpa mig den här månaden och inte festa lika mycket. Slutat röka har jag ju gjort nu också, så där sparar jag ca 1000 kr i månaden. Har inte rökt på 5 dagar nu, så himla duktig! Har tagit beslutet att feströkningen ska strypas helt och hålla också. Hela skiten ska läggas ner. Så ikväll blir det jävligt tufft, men jag ska slå på min envishet och klara av detta. Jag klarar allt bara jag vill! :) Så håll tummarna för mig ikväll!

Nej om man kanske ska fixa naglarna eller göra något vettigt, kommer ju bli seg av att bara ligga i soffan med datorn och tven på. Måste komma igång lite här. A

utgång ikväll med alex, elin och stina!! riktigt taggad!


Vart tar ni vägen?

Har tänkt på en sak.. Det riktar sig till er tjejer om det inte finns killar där ute som använder hårnålar förstårs :)
Det spelar ingen roll hur många hårnålar man köper, de har seriöst fötter och springer bort. Det är inte klokt, vart tar alla vägen? Köper jag ett paket så är alla borta efter en vecka. Har de ett eget hårnålarnas-land eller?
Visst stöter man på någon på mattan och under microvågsugnen, men vart är resten? Det är ett big problems för mig och tror ni andra också irriterar er på det. Ni måste ju hålla med mig? Vad ska vi hitta på för att lösa dethär?

Någon med tips på hur man ska få de små rackarna att stanna?




Dags att sova

Nej dags att sova, kan ju faktiskt hända att de ringer mig imorgon 07.00 och vill att jag ska flyga ur sängen för att sticka till dagis och jobba.. Kanske en fördel att vara pigg då?! eh ja, barn tar mycket energi ...
På ett sett hoppas jag att jag får jobba för ekonominsskull, men med tanke på att jag är sjuk och trött så hoppas jag på att jag får sova ut och vila hela dagen innan kvällens utgång.
Stina kommer iallafall efter lunch någongång, då ska vi fixa oss sen blir det middag hemma hos mamma och pappa. Sen förkrök hos alex och marcus :) Tror dock vi bara är brudar till en början ..

Nej godnatt med er, sov gott!

Kärleksfilm på hög nivå!

Otroligt vacker och fin film, men så fruktansvärt sorlig.. Nu har tårarna runnit en bra stund och jag känner mig helt tom i kroppen. Kan rekommendera den där filmen till alla människor som är intresserad av fin kärlek.



Han är snygg och hon är snygg, kan det bli bättre?


jag ska inte vara i kök när jag stressar

Jag stressa med maten för att jag var så hungrig, vad tror ni händer?
Tappar kniven (sylvassa tänder) försöker fånga den i ren reflex snittar först upp sidan på tummen och sen kommer andra snittet på ovansidan av tummen, rycker till så stekspaden flyger upp från stekpannan och skvätter jättevarm olja på hela armen..

ja good work! jag har ont

kärlek är makt

Hemma igen, när jag kom till kassan så blev det lite kul. En chipspåse, en duschtvål och ett paket alvedon.. Bra middag (y) .. Nej då jag håller på att laga lax och stekt potatis nu, åh det är så gott. Det blev en hyrfilm, såklart en romantisk komedi.. Vill inte ens veta hur mycket jag kommer grina ikväll.. Filmen heter Tidresenärens hustru, Rachel McAdams har huvudrollen tillsammans med Eric Bana. Jag älskar henne, en av mina favorit skådespelare. Hon spelade ju även huvudrollen i Dagboken även såkallad The notebook. Som är min absolut bästa kärleksfilm. Det står även på baksidan "Den mest romantiska filmen sedan Dagboken" .. När jag läste den meningen så var det ett klokrent val för mig. Kommer självklart med betyg sen. Men tror alla flickor kommer avguda denhär filmen.
Och när jag ska sitta där och grina ska jag även trycka i mig chip, det blir nog en bra kväll iallafall..



Nu måste jag passa maten. adjö

Läsa ute?

Kors i taket, tågen gick som de skulle.. Mötet i eskilstuna gick bra, men det kändes alldeles för kort idag. Åkte direkt till strängnäs och fixa till håret. Ingen störra skillnad men genom fräscht är det nu iallafall.. Stina skulle ju kommit, men viktigare saker kom emellan så hon kommer imorgon istället.
Så vad händer ikväll nudå? Eftersom jag inte vet om jag ska jobba imorgon eller inte så är det likabra att ta det lugnt. Ska handla lite godis eller chips och ha myskväll med en bra film tror jag.

Alltså när jag stod och väntade på bussen så höll jag på att dö i kylan...tror ni inte det står en tjej och läser då. Vem kan läsa när det är svinkallt och man måste iprincip koncentrera sig på att inte få blodstopp?? ja herregud vissa är roliga..

Snart kommer mami och hämtar mig så jag slipper gå ner i kylan, hon skulle ändå handla och jag är jätteförkyld så likabra att försöka hålla mig borta från kylan. Hörs sen, puss

Oj det va länge sen, Balder och Göteborg i mitt <3


Torsdagen den 25 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

En härligt vänlig dag präglad av kärlek som verkligen verkar stabil. Du får det gott, och festligheter kantar din dag. Njut av dig själv, och var glad. Vill du investera i en resa nu verkar den kunna bli verkligt bra för dig. Vinner du i spel så är det en mindre slant. Var sparsam om du måste spela.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Det är jobbigt i din kärlek och inte blir det bättre med en förändring, så du får stå ut med vännen din. Börjar du en utbildning får du lycka. Det är din utbildning som kostar mest just nu, och det är en riktig investering. Spelvinster verkar vara avlägsna, så låt helst bli spel.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Var försiktig med allt vad du gör i kärlek, för här kan det uppstå irritation mycket lätt och alldeles i onödan. Bäst är att låta rutiner råda. Nu ska de idéer du kläcker kunna vara lösningen för många. Det är även bra för dig med spel, och bästa vinstchans är spel på hästar.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Omändringar i ditt arbete kan det talas om, men det blir nog bara prat. Var försiktig med din rygg och ta det lugnt, men visst har du god hälsa. Du får det skönt i din kärlek, och här talas inte om motgångar. Men är du fri så kan du få en ny kärleksfull uppvaktning, kärleken är i topp.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Andras omtanke bör komma dig tillgodo nu. Troligen får du räkna med kärleksfull uppvaktning. Du unnas rar kärlek, så ta chansen om du får den. Det mesta är nog jobbigt för dig när det gäller att få slantarna att räcka nu. Du bör dock klara ekonomin om du är sparsam. Men spel ger ingen vinst.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Nu ska du inte strida i ditt arbete, utan var korrekt och säg ditt hjärtas mening och låt det stanna vid det. Att sura är ingenting för dig. Något som du hoppats på en längre tid kan nu bli verklighet. Det kan ha med ljuv romantik att göra, men även umgänge med vänner är positivt för dig.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Nu kommer det du gör att bli fint uppskattat av de dina, och du bör ha ett rart och pyssligt sätt med vänner. Hos dig trivs kärleken i sin bästa tappning. Nu kostar du på dig för mycket på nästan alla områden. Att spela nu är mycket chansartat. Nej, var sparsam och spela inte, det är din bästa vinst.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Med dig som arbetskamrat har man samtidigt en fin vän, du förmår överse med andras fel. Du är omtänksam och duktig. Din hälsa verkar bra. Det romantiska skördar ingen större framgång nu i dag, bäst är att vara nöjd som du har det. Unna dig vila, och delta inte i en fest som tröttar dig.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Får du erbjudande om arbete inom ett nytt område så är det för att du är så positiv och glad. Men stjärnorna tror inte på att du gör en förändring. Det är på en fest du får de fina idéer som nu kan ta form hos dig. Vill du pröva din vinstchans i spel så kan en tipsrad ge dig liten vinst.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Romantiska möten blir inte så romantiska som du har hoppats på. Något med tyg ger dig bästa avkopplingen så skaffa dig något nytt att visa upp dig i. Det kan vara så att ett förlag hör av sig till dig, och det kan röra sig om pengar. Spel på hästar kan ge vinst, för du har lyckan med dig.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Blir du bjuden på fest, så tacka ja. Du får trevligt och blir rart välkomnad, det tyder på romantiska önskningar. Du är medelpunkt för någons känslor. Trots räkningar kan du unna dig en gåva nu, det är du värd! Snåla i spel, för stjärnorna tror inte på spelvinst, så var sparsam.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Det talas om omändringar på ditt arbete, men det fortsätter nog som vanligt. Förändringar kan vara bra, men det tror inte stjärnorna att det blir. Ägna dig åt att skämma bort de dina nu så blir du själv omtyckt. Det du planerar nu ska ge dig fin kärlek i utdelning, och lyckan vill bo hos dig.

Take a Bow

Godmorgon! det är redan torsdag................
Dethär lovet har man ju inte ens hunnit ta del av känns det som. Himla mysigt när man snorar sönder, låter som en gubbe och ena ögat rinner som om man grinar. Kalasbra timing!
Idag bär det iallafall av in till etuna, detvillsäga om tågen går... Stina älskling hänger med hem och sover här i två nätter. Jag ska även klippa mig, tråkigt nog bara klippa. Jag älskar att sitta i frisörstolen och ha någon som håller på med håret. Men idag blir det inget njutbart besök utan för att-håret-inte-ska-falla-av-i-slitage besök!
Kvällen bjuder på massa mys med bästa vän..
Imorgon blir det kanske jobb, hoppas hoppas! Sen blir det utgång med tjejerna och nu även stina :D

Nästa helg bär det av till Lund, åh vad jag längtar.....


Vart är min Mr Big?!


Vart är min pojke?

Jag har läst igenom allting inför EU-provet.... och vet ni!?!?! JAG FATTAR ABSOLUT INGENTING! Mitt första IG kommer jag sätta, tjoooheeeej! Någon som är duktig på samhäll som skulle vilja lägga ner sin själ och hjälpa mig lite? pleeeease?!!

Jag är uttråkad, känner mig ensam och vill bara här ifrån just nu.. Vet inte vad jag ska göra för att ändra på hur jag mår. Vill inte och tänker inte tynga andra med det heller. Hoppas det försvinner med sömnen, men antagligen inte.
Jag tror jag ska göra en kopp te och lägga mig i sängen och läsa lite. Jag önskar jag hade en fet chipspåse.. åh gud vad gott det skulle vara ..

Hoppas halkan försvinner snart från vägen, jag har min första körlektion på Måndag och jag kan ju inte börja med att köra i diket liksom ;) haha .. Skulle dock inte förvåna mig .. det är ju mig vi pratar om!
Känns som de närmaste två månaderna kommer sluta med magkatarr.. Jag får alltid det minst 2 gånger om året för att jag stressar för mycket. Varningsklocka kanske?
Jag har så sjukt mycket på dagarna och massor med körlektioner, teoriplugg, skolplugg, träning, jobb m.m.

nej jag ska fan gå och skaffa mig en pojkvän som kan göra mig lycklig!


Jag gör allt utom att plugga...

Jag har duschat, ätit, och kollat på sex and the city! och saknat min stiiiiina!♥ Hon är sjuk så därför kom hon inte till mig ikväll, men kanske imorgon om jag har tur.  Jag ska alldeles strax börja plugga lite, får inte smita mer nu..

Imorgon bär det av till eskilstuna för möte kl 13.00, sen har jag klipptid i strängnäs 14.45 :) Äntligen må jag säga, måste klippa upp det lite så jag får lite liv i det hela. Det dog nämligen för några veckor sen.
På Fredag blir det utgång med elin och alex, en massa folk ska ut på UB då Kalle Baah ska gästa. Ska bli riktigt roligt faktiskt, var länge sen jag var på ub också.

Jag sitter här och saknar, jag hatar att sakna. Jag vill inte, jag vägrar!! ..... :(


Sjukt skön video!

Finns det något snyggare än en kvinnlig kropp? Det ska vara bröst, höfter och rumpa!


Onsdagen den 24 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Utbildning är bara bra för dig, och just nu så tar du vara på kunskaperna på ett positivt sätt. Söker du nytt arbete så kan du lyckas väl. Du kan nu komma att få uppleva stor och kärleksfull vänlighet. Du ska nog inte fundera så mycket på varför, utan njut över att vara dess mål.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Nu kan du få chans till en ny tjänst som tycks mycket bra. Ditt glada sätt ger dig framgång. Du är en härlig vän för nästan alla i din vänkrets. Med familjen får du en vänlig dag, men var i alla fall försiktig med vad du gör och säger. Är du överseende med det mesta så får du bästa glädjen.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Du kan komma att höra talas om chans till annat arbete. Jag tror inte att du tar det, utan allt blir som vanligt. Om du kan ska du motionera mer. Troligen kan du känna dig tom på kärlekens område. Men snart kommer ny och ljuv romantik så du blir inte utan, ta det lugnt så blir kärleken din.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

En ganska så lagom skön och romantisk dag bör du få nu. Du kan också bli uppvaktad från nytt håll, men du ändrar inget. Bäst är så, då får du lycka. Det talas om att du ska få bättre ekonomi, men det dröjer ytterligare. Chansen till vinst i spel är nu liten. Här gäller för dig att spara.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Du arbetar hårt och flitens lampa lyser över dig. Det är jobbigt, men du trivs bra och man tycker om dig. Du klarar dagen i god och frisk sundhet. Din ekonomi tycks bra, men visst skulle du i alla fall försöka att spara en del ytterligare. Vinst kan du få med en liten insats i spel på hästar.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Det trygga finns hos dig, och du kan nu i dag komma att diskutera om en eventuell resa till ett spännande rart mål. Det kan bli lockande kärleksfullt. Nu kan det vara så att du tänker investera i ett nytt boende för här ser det ut att komma överraskande pengar till dig. Lotto är bästa vinstchans.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Du kan få svårt att fatta ett beslut om att ta en ny tjänst som bjuds dig, den är smickrande för dig. Hälsan ska vara i bästa topp. En myndighetsperson kan komma med besked som du inte blir så glad över. Jag tror dock att ett överklagande kan ge dig rätt. Men i spel vinner du inte.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Dig tror man på och vill gärna ha som sin vän. Nu tänks det många vackra tankar om dig, du måste vara en sann och perfekt vän att dela sitt liv med. Något du säljer ger dig fina pengar, och jag tror att det är rätt att investera dem i dig själv. Du har något av lycka just nu, säger stjärnorna.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Något som har med en resa och arbete att göra kan bli lyckligt för dig. Reser du i ditt arbete så gäller det dig. Du tycks vara stark. Detta är nog inte din bästa dag, när det gäller ekonomin. Vinner du en slant i spel, ja då har du haft stor tur. Helst borde du inte spela.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Nu kan du få ett smickrande erbjudande om en ny tjänst. Du klarar det mesta som du tänker åta dig under dagen. Något som rör data ger dig tur. Här tävlar de dina om att få visa dig sin vänlighet. Jag tror att du njuter fint av detta, och känner dig omtyckt och lycklig. Kärleken är på toppnivå.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

En ganska så vanlig dag för dig i ditt arbete, där du dock trivs fint och det är ju huvudsaken. Att börja motionera mer kan vara det rätta för dig. Var försiktig med dina pengar och investera bara i det du måste. Vill du spela nu så ger det bara en mindre vinst. Spela inte med någon större insats.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Det verkar vara skratt och glädje i arbetet nu, och sysslar du med försäljning blir det extra bra. Nu har du rätta gnistan för arbetet. Stjärnorna tror att du får fin utdelning när det gäller kärlek genom att vara diskret och inte handla överilat. Att lyssna till en vän är bra.

Att jag aldrig lär mig..

Att jag aldrig lär mig att man inte kan ha gympaskor på vintern .. Eller ja man kan men det är inte så smart eftersom man får in snö överallt och så blir man helt blöt.. men jag är så trött på vinterskor, vinterjacka, mössa, vantar, halsduk m.m.. Jag vill dra fram min jeansjacka och min andra korta jackor som man bara kan ha ett par tights och en tunika under. Jag vill att våren ska komma nu..

Kom precis hem, har varit med Elin och Alex :) Har saknat de verkligen!♥
Jag käkade lunch eftersom jag haft lite ätproblem de senaste dagarna .. Så höll på att dö av hunger. Sen kom elin och då drack vi kaffe och prata massa skit. Har varit och handlat också, skönt med ett fullt kylskåp igen..
Nu ska jag betala räkningar och sen blir det nog ett bad. Jag tror jag behöver det. Ikväll måste jag plugga verkligen. Jag får inte skjuta på det mer nu. nix!

Nej räkningar var det ja, kul att alla pengar försvinner när det kommer in ..

hej mitt vinterland





Detta är ju sinnessjukt ju! :P

Nu sticker jag till alex, gud vad jag saknar henne♥ puss

inte min dag idag

Ja hälften av mitt senaste dygn har inte varit något att hurra för vill jag lova. Satte mig på bussen igår 23.00 från skåne. Trodde att det skulle vara lite folk så hade satt fram emot två säten för mig själv där jag kunde ligga och sova resten av resan. Pyttsan heller, det var knökat när jag klev på och jag slog mig ner bredvid en kille. Och ni som känner mig väl vet att jag studerar människor dagligen. Denhär killen kunde verkligen inte sitta still, han skulle vända, vrida, ta sig mellan benen, peta lite i näsan. You know it!
Efter en stund så kände jag att han kom åt mina lår och sen satt han och peta mig på axeln..
Jag: Ja?
Han: Är det lugnt om jag har min vattenflaska mellan dina ben, alltså i din ficka framför dig..?
Jag: ja visst det är ingen fara ..

Men jag kunde inte riktigt släppa det så jag snegla på hans ficka och där låg hans vantar. Jahapp, han stötte till mina lår ett antal gånger den natten för att få i sig lite vätska. Jag vaknade vid varje station och när klockan var runt 4 så värkte det i både ryggen och nacken. Skit roligt tänkte jag när jag kom på att jag skulle sitta på Södertälje Syd i en timma för att vänta på ett tåg.. Tiden gick på den där bussen och äntligen var jag hemma i sörmland igen, och jösses vad snö. Drivorna de skottat var ju högre än mig.. Kallt vare också. När jag suttit och varit grymt uttråkad i sådär 45 minuter utan mat på nästan ett helt dygn så ropar de i högtalarna att alla tåg mot eskilstuna var inställda förutom de jag väntade på. Puh tänkte jag, vilken tur. Vänta nu...

Sa jag att det tåget var en timma försenat också? Ja så jag tillbringade 2 timmar på södertälje syd imorse. Arg som satan. När jag väl kom på tåget fick jag självklart sitta där i 15 min innan de ens kunde rulla ut från perrången för det var ju dags för två tåg möten. Jaja i vilket fall som helst var jag hemma sådär kvart i 9 imorse.
Jävla skitnatt alltså, och mitt i allt har man slutat röka också. Skulle kunna stoppa in två hela paket i munnen och tända på. Men nej, när allt redan går emot mig kan väl jag härda ut lite till? Eller vad säger ni?

Jag har åkt på en dunderförkylning nu också, heja heja.. Får jag något pris?
Jag hoppas med hela mitt liv att stina kommer till mig idag, jag behöver dig.. v-e-r-k-l-i-g-e-n

Nej nu ska jag sätta mig och plugga, adjöss


Jag kommer aldrig bli den tjejen som klär mig i vitt utan att spilla

Varför ska världen vara så fruktansvärt jävla orättvis......?

söker efter något

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag skapligt, min mage strular lite från ingenstans. Så typiskt när man är bortrest. Bara att gilla läget alltså..Ikväll bär det hem tillbaka till vinterlandet, känner ju mig inte sådär jätte taggad på att möta kylan och en snömängd som i princip är lika hög som mig själv. Tar iallafall bussen kl 23.00 ikväll och är i södertälje syd 05.40 imorgon bitti. Och eftersom mina föräldrar ska ha sin jävla sovmorgon får jag sitta där rastlös tillsammans med alkisarna tidigt en onsdagsmorgon. Hoppas den timmen går fort!!
Längtar faktiskt lite hem, jag är i stort behov av min lägenhet, mitt hem.. Jag saknar mina älsklingar alldeles för mycket.. Men själva staden längtar jag inte alls till. Jag får ångest varje dag jag vaknar och inser att dagen inte kommer bidra till någon framgång. Jag vill bara att skolan ska vara över nu och sommaren ska glida in. Då är jag nöjd.

Jag funderar även på att sluta blogga.. Mina kunskaper att uttrycka mig i skrift har aldrig varit bra, muntligt är min starka sida. Vill inte att folk som inte känner mig ska uppfatta mig fel på grund av en blogg. Jag är en väldigt jordnära människa och ibland frågar jag mig själv.. varför skriver jag ens? Jag tror jag vänder mig tillbaka till min dagbok som förblir min.. Om jag nu måste skriva av mig.. Jag tror inte det finns någon som är helt ärlig i en blogg.
I vilket fall som helst så ska jag fundera på detta.. ni lär ju märka om jag försvinner så..
Ta hand om er, puss

det har runnit över för länge sen

100-dagarsfesten, studentkryssningen, balen, fylla 19 år, STUDENTEN, resa utomlands, sena kvällar i värmen med iskall öl, grilla med vännerna, känna smaken av jordgubbar under solens strålar, känna vattnet svalka sin kropp, dra på sig ett par shorts och ett luftigt linne och sen bara sitta ute hela nätterna och bara njuta av sommaren.
Ah det är mycket jag längtar efter just nu och även mycket jag har att se fram emot. Bäst att kolla framåt och sluta kolla bakåt. Mitt liv kommer förändras ingen idé att önska sig omöjliga saker! Jag ska klara av den lilla tiden som är kvar i Mariefred..

over and out

Skönt med mindre snö, och längtan ner till skåne trakterna

Jag lever och jag kom fram i tid.. Bussresan var as jobbig, var jättetrött men hade sjukt svårt att sova på en buss full med människor. Jag kommer hem på Onsdag igen, så skriver mer då om jag inte får tid innan. Hoppas alla mår bra hemma i snökaoset!! Här är det knappt någon snö alls och varmare :) Längtan efter Lund blir bara mer och mer!!
pusskram

Nu åker jag

Nu åker jag snart, önska mig lycka till i detta trafik kaos. Jag har nog aldrig varit så rädd för att åka buss som jag är idag. Helt själv, i mörkret. 6 1/2 timma ska jag åka, somna fort så jag slipper känna något om något händer bussen. Nej gud nu är jag i alldeles för djupa och hemska tankar. Det kommer gå jättebra :) Ni får uppdatering imorgon. Puss och ta hand om er!

sakta men säkert

Har sovit hela eftermiddagen också, vaknade 18.30!  Herregud vad förstörd jag är, men det är självförvållat eftersom jag hela tiden visste vad tiden var. Men vi hade ju så kul!! Nu har jag iallafall petat i mig lite mat och sitter och försöker dricka vatten. Ska hoppa in i duschen snart, ska bli riktigt skönt och få tvätta bort gårdagens smink som fortfarande sitter sen 1 1/2 dygn tillbaka. Fräscht alltså!! Mitt hår är inte att tala om och inte heller min hud som luktar rök blandat med öl. Jag spyr snart över mig själv. Ska börja packa lite också, har inte haft ork alls.

Dags att sätta fart, hampus hämtar mig här strax efter 22.00 :) Så himla gulligt av honom att köra mig till Södertälje i dethär väglaget så sent en lördagkväll. Verkligen stort tack!

Lördagen den 20 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Det kan bli tal om något nytt inom ditt arbete. Vad det gäller vet du nog bara själv. Du är i fin form. Du klarar de flesta av dina åtaganden. Inkomsten kan komma att öka för dig nu. Det är ditt så positiva sätt som ger resultat. Någon spelvinst är inte möjlig nu säger stjärnorna, så var sparsam.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nya erbjudande som kommer i arbetet kan vara intressanta, men det blir inget nytt för dig. Du är frisk, men du gör ett rutinmässigt sjukbesök. Romantiken spirar för dig, njut av din väns ömhetsbetygelser som gör din dag behaglig och kärleksfull. Ta tag i glädjen så får du lyckan.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

När det gäller kärlek så ska du vara lite försiktig. Vill du förändra, så är det mindre bra. Bäst är att låta rutiner råda, så var diskret. Kostnader i massor tycks du få nu, men du har nog räknat med dem och har en reserv att ta till. Spelvinst tror jag inte på nu, så bäst är att spara.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Du måste vara det lyckligaste som finns. Romantiskt möte i en teaters magiska miljö kan bli något nytt och rart för dig. Du är kärlekens lyckotecken. Dagens lyckosammaste tecken kan vara just ditt när det gäller ekonomi. Det trygga följer dig, men vinst i spel tror inte stjärnorna på är möjligt.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Det mesta verkar gå på rutin i ditt arbete. Just rutiner är nu det bästa. Var avvaktande om någon försöker smickra dig på jobbet och bestäm själv. Du får det bra med det mesta, men i kärlek tror jag att du når störst framgång med att diskret avvakta. Så använd dig av din diplomatiska förmåga.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Det verkar bra det du gör och du får nog räkna med att man kommer att visa dig sin uppskattning, men hur det vet jag inte. Du tycks vara i toppform. Bättre ekonomi är en önskan från din sida och nu tycks man förstå dig rätt, för här kan det komma in sköna pengar. Du blir nöjd och glad.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Ta det försiktigt med vad du gör i kärlek nu. Post kan komma med romantiska anspelningar, men det stannar vid just post. Du är en uppskattad person. Får du chans till en extra inkomst så borde du ta den, för nu tycks det vara ont om pengar. Spelvinsterna uteblir. Här är bästa vinst att spara.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Här får du en ganska ordinär dag när det gäller vänskap. Posten ska dock innehålla spännande förslag - kanske ett brev som handlar om kärlek. Pengar kan komma till dig, men var rädd om dem och spara. Att lägga pengar på spel nu är verkligen dåligt. Nej, att spara är bättre för ekonomin.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Din intelligens kan sättas på prov och det kan ha med snabbhet att göra. Du är en sund och härligt bra arbetskollega, och den goda hälsan - det är du. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta en del för dig, men det är nog en bra investering. Lotto kan ge dig en vinst att glädjas åt.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du får det rart nu. Här får du en ny invit till romans som även har med en resa att göra. Du njuter riktigt över att vara någons mål och ler så rart. En extra inkomst ska du kunna få, och det gör att du blir på ett härligt humör. Vinstchansen i spel är dock liten. Din ekonomi mår bäst av att spara.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Ditt sätt att umgås med andra i arbetet kan ge dig framgång. Du kan få höra att du är positiv och löser deras problem väl. Du gläds över vänliga ord. Här kan komma fina slantar. Kanske har du haft lyckan att få en spelvinst, men spara den, spel verkar inte bra nu. Din ekonomi i övrigt ska vara trygg.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Det är som vanligt i kärlekslivet, och det kan innebära att du har det bra. Några större romantiska förändringar tror jag inte på, så var nöjd. Tiden är bra för utbildning, men var snål med pengar och betala bara det nödvändiga. Vinstchansen i spel är dålig, nästan obefintlig, så spara pengarna.

Spontana grejer är skoj

Hahaha jag vet inte vart jag ska börja !!! Det blev inget Glee igår och ingen säng heller. Jag hamnade hemma hos svensson med han, krille och Nille.. Vi drack öl och snacka skit. Tiden gick och så var klockan helt plötsligt 06.30 imorse.. Jag hade en riktigt bra fredag, så trevliga killar detdär! Jag vaknade för en liten stund sen och känner mig helt jävla körd i huvudet. Tur att jag kommer vara trött inatt så jag kan somna på bussen ner till skåne. Men jag börjar samtidigt bli orolig för vädret är inte att leka med :S mamma vill inte att jag ska åka, men klart jag ska åka. Dör jag så är det meningen. Jag kanske är dum, men vafan!

Vad ska jag göra nu liksom? Känner mig helt handikappad. Får väl lägga mig ner och kolla på film och vila, ut vågar man ju knappast gå.... Puss



Snart är fredagsmyset slut

Jaha då var det bokat, åker ner till en gammal tjejkompis i skåne i några dagar :) Ska bli riktigt kul att träffas, var över ett år sen nu. Lika bra att passa på medans man har lov. Så åker ner imorgon natt och är där tidigt söndag morgon. Så det kommer väl bli lite dåligt om bloggande, men jag ska göra det bästa jag kan!

I övrigt har jag haft en jättemysig kväll med min bror, mina föräldrar och även min farbror som kom över och höll oss sällskap.. Vi kollade självklart på solsidan och gud vad roligt det är ibland. Min tråkiga humor alltså :P Nu ska jag jag städa upp lite här och diska sen går jag nog och lägger mig, om jag inte kollar på några Glee avsnitt förstårs.
Men säger godnatt nu iallafall. Sov så gott!


Hos mamma och pappa!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, vi har precis ätit jättegod middag :) Snart blir det kaffe och pappas kolakakor. Han har inte bakat själv..Skulle aldig hända, för det tycker han är kvinnogöra. Usch på det!
Det är så himla skönt att bara ta det lugnt ikväll, är helt slut efter en hektisk vecka. Bara det att få maten serverad är så grymt skönt. Blir väl kvar här till efter 23.00, sen blir det hem till mitt lilla hem igen.

Hörs säkert senare, glöm inte bort att titta på solsidan och skratta lite ;P Pusskram!

Här kommer en tre år gammal bild på min kusin när hon väntade sitt barn och sen jag och mamma ..

dags att börja ta hårdare tag i träningen..

Man tränar och tränar och tror man har bra kondition, tills man kommer till skolans trappor. Där sprack det.. haha känns som jag ska dö nu när jag kommit upp på tredje våning. Nu sitter jag iallafall här och flåsar som en hund. nästan skämmigt ;P tur att lektionen kommer bli rolig. Till fika har jag köpt en påse sura nappar och en damsugare... damsugare är det bästa jag vet!



Längtar tills jag får träffa mamma idag, min underbara bästa mamma! Har fått lite planer för lovet men det är inte helt hundra än. Så vi får se vad som händer.

Nu börjar lektionen och jag är grymt taggad för sex ;) höhö.. nejdå men nu måste jag koncetrera mig här. Puuss!

Ikväll får jag träffa min älskade bror



Idag är det fredag vilket betyder F-R-E-D-A-G-S M-Y-S! ! !
vad ska ni hitta på ikväll raringar? Själv åker jag nog hem till mamma och pappa och får middagen serverad och myser lite där. Det var ett tag sen och jag känner att jag saknar de lite. Vill hålla mig borta från alkoholen denhär helgen helst. Men först står skola på schemat, psykologi och sen naturkunskap b. På natukunskapen ska vi prata sex och fika ;) känns som om det kommer bli kul.. Hoppas alla kan använda sina munnar, förmodligen inte så det lär väl bli knäpptyst. Men då får väl jag hålla låda då..

Igår följde emsan med mig när jag satt barnvakt och solade. Sen ville hon sova här så då gick vi hem till mig och laga supergod middag och sen var det massor av viktigt prat och självklart skratt. Vi avslutade med våran "vanliga" massage-stund som vi rätt ofta brukar ha. Hjärtat hade en sån hemsk hosta inatt så ett tag när hon typ hostat oavbrutet i nästan en timma var jag nära på att ringa ambulansen.. Stackars liten! Så säger hon att det är synd om mig för att jag inte kan sova. Men vafan jag struntar i om jag kan sova, jag hostar iallafall inte sönder mina egna lungor. Tycker så synd om dig att du har det där problemet och haft länge♥

Nu har vi gjort oss i ordning för skolan och ska snart gå till bussen. Ha en kanon dag! Pussar!

Fredagen den 19 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du bör nog vara försiktig med vad du företar dig i ditt arbete. Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Ditt hem verkar som det raraste och mest rogivande. Ett kärleksbrev gör dig så lyriskt glad, och du nästan svämmar över av kärlekslycka.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du har tur med såväl arbete som studier. Man vill dig väl och du kan det man begär. Du är snäll och får vara med om mycket roligt. Hälsan är på topp. Du ger gåvor som kostar en del, men trösta dig med att du gör en fin gärning. I spel ska du snåla. Din ekonomi är visserligen trygg, men var sparsam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Visst ska du kunna få fina glädjande besked om arbetet nu. Den som vill starta eget ska ha det extra bra nu. Man unnar dig verkligen avancemang. Köp gärna gåvor, det är så rart att få. Men var sparsam, även en liten gåva är välkommen. Spel ger inte mycket i vinst, så spara pengarna i stället.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Här kan du få fina resultat i arbetet oavsett vad du gör. Det finns också god chans för dig att få en extra slant. Du verkar vara skinande glad. Det är nog bäst att du inte anstränger din ekonomi för mycket. Dagen verkar inte ge dig någon spelvinst. Att spara dina pengar är bästa receptet.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Verkar det tråkigt i din kärlek så tror jag att du kan få fart på den igen genom att duka till en rar kärleksmåltid. Tid för rar kärlek har du nu. Värdehandlingar kan du få, och är det så att du får dem nu så tror jag att de ger dig fin utdelning i framtiden. Nu ska du ha trygg och bra ekonomi.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Visserligen verkar det bra för dig på romantikens område, men du bör vara försiktig med den rara kärlek du vill ha kvar. Förändra så lite som möjligt. Visst verkar det bra för dig, men var sparsam med dina pengar. Vinstchansen i spel är nu nästan obefintlig. Här mår ekonomin bäst av att du inte spelar.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Den raraste kärleken upplever du nog i din bostad nu. Fester kan vara roliga att komma på, men de tycks stojiga och tröttsamma så hemma blir bäst. Visst kostar det att handla, jag tror att du har turen att göra bra inköp. Men i spel tror jag inte du gör någon vinst. Så var avhållsam med spel.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du får det behagligt och rart tillsammans med hjärtevännen. Det är det trygga som präglar din tillvaro. Att bjuda hem gäster nu är att få mer glädje. Planerar du en resa just nu så var sparsam då den kan kosta dig mer än du planerat. En spelvinst tror jag inte kan ge så mycket i vinst, så var sparsam även där.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Du måste lita mer till dig själv och plocka fram de fina och positiva egenskaper du har. Genomför bara dina egna idéer så får du rarhet i kärlek. Ekonomin bör vara bra för dig och en sparad slant kan öka i värde, även om det går sakta. Ett bankkonto kan ge dig ett glädjande besked om din ekonomi.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Allt är inte så romantiskt som det kan synas. Här ska du vara extra försiktig och bry dig mest om dig själv. Var sparsam med dina kärleksyttringar. Ett erbjudande om att investera slantar i ditt hem kan komma, men jag tror att du avstår och sparar dem. I ett spel kan du komma att få vinstlycka.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Nu bör du vara på ett charmfullt humör. Du kan bli invald i en förening just för ditt så förstående sätt. Kärleken är även den ett bra val för dig. Du har tur med det mesta som gäller din ekonomi nu, och vill du testa ett spel så tror jag att du vinner. Spela i så fall bara smått.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Visst ska du ha det bra med din kärlek, och just nu i dag så tror stjärnorna att du ska ha trivsamma vänner runtom dig. Fest och glädje kantar din dag. Det talas om att du kan få pengar genom värdepapper, men det är längre fram. Spelvinst nu ger dig inte mycket, så bäst är att låta bli att spela.

Rastlös

Jag är så himla rastlös just nu alltså.. Vi fick i uppgift att analysera en reklambild eller reklamfilm, vilket jag redan är klar med nu. Har även gjort en till komplitering på ett arbete. Det är 1 1/2 timma kvar tills tåget går och det känns ju skönt.. Vad ska jag göra nu då? Störa alla andra i klassrummet kanske ;) mohaha.

Nej jag får bannemej hitta på något nu innan jag börjar klättra på väggarna. Puss

Kan turen vara någongång på min sida?

Som sagt bara två skoldagar kvar nu sen ett skönt lov där jag bara ska ta det lugnt och roa mig med mina vänner. Jag ska verkligen vila ut, många mys kvällar och sen får vi inte glömma bort träningen också ;) Jobb kommer det kanske bli lite också.. Jahapp där sprack det med att ta det lugnt.. haha!!
Idag har vi Marknadsföring B, inte mitt favoritämne. Slutar iallafall tidigt så det är skönt, då ska jag hem och sola sen direkt efter sitta barnvakt till 17.00. Saknar mina älskade ungar.

Och på tal om barn, ni skulle bara veta hur mycket jag saknar alla på Kullerbyttan. Det är förskräckligt mycket, både peronalen och alla underbara barn. Nej jag måste tillbaka dit snart. Hoppas någon tar ledigt över lovet så jag kan hoppa in och vikariera. p.s Hunden sover tryckt till mitt hjärta varja natt! :) d.s.

Nu ska jag sätta på ett kol..Har även bestämt mig för att låta mitt hår vila från all plattning, föning och tupperinget så ofta jag kan. Speciellt i veckorna när jag ändå bara går i skolan så går det lika bra med en hög toffs bara. Det är liksom bara skolan...

Puss och Kram på er!

Torsdagen den 18 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du möter kärlek och blir uppvaktad och "bortskämd". Du har möjlighet till romantik och trivsel. Du njuter av all trevnad och blir som en sol så glad. Var försiktig med vad du inhandlar i dag, och använd dig av din fina diplomati så kan du få pengar över. Lotto kan ge vinst, så visst har du det gott.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Här får du jobba och åter jobba, visst är det bra, men oj vad du måste slita för att få allt klart. Stjärnorna tror dock på att du får framgång. Det är det trygga som dominerar kärleken. Du umgås med familjen, och det är vad du trivs bäst med. Här finns även kärlekslycka att hämta på en fest.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Det verkar positivt nu för dig med förändringar i arbetet, så får du en sådan möjlighet så är det rätt att ta chansen. Du är omtänksam och sund. Pengar bör du ha gott om och inte verkar det som att du skulle förlora, så nu kan du ha lyckan att vinna med en lott. Du är ekonomiskt stabil.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Var bestämd i dina åsikter när det gäller arbetet, här får du inte tveka. Du har den rätta uppfattningen, så tro på dig själv. Din hälsa verkar god. En investering kan ge bra utdelning och det även med en liten insats. Du kan även vinna i ett spel med hästar. Din ekonomi verkar vara starkare nu.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Du är så idog i ditt arbete, och om du nu får en chans till en utbildning så tror jag att den gör dig än mer effektivare. Du är en verkligt sund vän. Dagen blir trevlig och något spännande och överraskande kommer att hända dig. Du får även chans till en spelvinst, så tro på dig själv och vinn.


ca 23/8 - 22/9

Sakta men säkert ska ditt arbete flyta. Men några större förändringar tror jag inte på. Du verkar vara nöjd med det mesta, men se upp för kyla. Den här dagen är inte den bästa för kärleken. Kan du så ägna dig lite mer åt dig själv, det är bäst. Låt rutin råda och gör inga uppbrott i kärleken.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Den raraste kärleken tycks vilja vara hos dig. Det kan betyda en ny uppvaktning, och i så fall både spännande och rart. Men var i alla fall försiktig. En riktigt bra dag bör du få här. Du får glada besked som gäller ekonomin. Men stjärnorna tror inte på en större spelvinst, däremot på en härligt bra dag.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

En dag som ska ge dig glädje inom ditt arbete. Du är omtyckt och får bra resultat, så uppskattad är du. Din hälsa är fin, och du är sund. Nu ska du vara försiktig med hur du uttalar dig om kärlekslivet. Missförstånd kan uppstå, så var diskret! Låt rutiner råda inom kärleken.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Det är nog mer på rutin och i invanda handlingar som din kärlek förlöper nu i dag. Trots rutiner så är du piggt alert, och du har ett vänligt sinne. Här kan det vara dags för större inköp. Planera noggrant så tror jag att du handlar bra och billigt. Du kan även få spelvinst nu, så köp dig en lott.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Jag tror att du är den verkliga diplomaten på ditt arbete. Andras problem är lätta för dig att lösa. Du klarar även av att lösa svåra problem. Här är dagen då du kan ha spännande kontakter. Du är som en magnet med en härlig dragningskraft. Vill du ha nytt i kärlek nu, ja då får du framgång.


ca 21/1 - 18/2

Uppvaktning som du får ska du vara väldigt försiktig med. Tro på dig själv så får du det bäst. Att förändra i kärlek nu är att förlora i kärlek. Här kan du få extra pengar genom något som du säljer privat. Bästa vinstchans bör du få genom att sälja något, men spara de pengarna - det är bästa vinst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Din kärlek är behaglig och trygg. Visst är det romantik, även om det kan vara lite slentrianmässigt. Tryggt, rart och kärleksfullt ska det vara. Är det så att du vill investera i bostaden så tror jag att det är ett klokt beslut. Vill du pröva vinstlyckan i spel, så spela bara för en liten slant.

Glee

Jag har fastnat för serien Glee nu :) Vet att den gått på tv länge och vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv att jag ska kolla på det. Men jag och tv apparater går inte ihop. jag har en tv men använder den inte. Det är sant! Den är på sådär max 1-2 gånger på 2 veckor..
Men idag slog det mig att det kanske fanns att ladda ner, så jag kollade och det var 12 avsnitt ute på nätet. Så nu är alla 12 nedladdade och jag är i full gång med att kolla.
Jag har alltid varit ett fan av musikal liknande filmer!


Sex on the beach!

Gud vad skönt att Onsdagen är avklarad.. Betyder två skoldagar kvar till lov, så himla skönt!! Efter skolan gick jag och åt god mat med Linnea och sen var jag på möte i en timma. Var hemma vid kvart i 3 och stack direkt till gymmet. Kaj har lärt mig ytterligare kunskaper i matens alla delar och hur man ska träna. Jag är så jävla trång i hjärnan. Körde på ordentligt idag, så jag undrar hur ont jag kommer ha på en skala imorgon?!?!

Varför börjar det snöa igen? det ska ju bli vår nu ju :( Inte ännu mer snö! Jag kunde knappt titta när jag gick hem från gymmet, för snöflingorna var stora som linser och fyllde mina ögon. Inte skönt alltså!

Nu går jag under namnet hungrig_tjej. Dags att laga till lite middag, hörs senare snyggingar!


Min klass är så skönt, tror nog vi tog rekorde på att trycka in flest människor i en av skolans små toaletter ;)
(klassfest i ettan)

Grabavica



Den här filmen såg vi på historian! Riktigt rörande och bra film, jag har oftast svårt att koncentrera mig när jag ser en film. Men denhär filmen tog verkligen tag i mig. Väldigt hemsk och rörande film.

I Grbavica, Sarajevo håller livet på att byggas upp efter kriget i det forna Jugoslavien. Här lever Esma med sin 12-åriga dotter Sara. Som barn till en krigshjälte åtnjuter Sara vissa förmåner, till exempel reducerad avgift på den förestående skolresan. Men det är någonting som inte stämmer. Esma vägrar ge Sara det intyg som hon behöver som bevis för pappans krigsinsatser. Istället jobbar hon extra hela nätterna för att få ihop till avgiften. Sara konfronterar till slut sin mamma och Esma kan inte längre hålla tillbaka sanningen. Vinnare av Guldbjörnen på Berlins filmfestival 2006.


Jag har namnsdag

Idag är det 17 Februari vilket betyder att det är min Namnsdag! :) Det är namnen Alexandra och Sandra idag..

Alexandra är ett kvinnonamn, en feminin form av Alexander, som är grekiskt och bildat av två ord som betyder "försvara" och "man". Under 1980-talet och början av 1990-talet var Alexandra ett stort modenamn. Som bäst, 1990, var Alexandra det 28:e vanligaste tilltalsnamnet/förstanamnet för flickor. Den 31 december 2005 fanns det totalt 23 211 personer folkbokförda i Sverige med namnet, varav 11 170 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 452 flickor namnet, varav 193 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

"Alexandra - Grekiskt namn som betyder Människornas beskyddare.
Håller huvudet kallt och behåller balansen vilket gör att hon är en bra ledare. Är lojal mot släkt och vänner. Uppskattar allt det vackra i livet. Är en framåtsträvande och intelligent tänkare. Alexandra är ett namn att vara stolt över."


Utomlands nu? Ja tack!

Imorse vaknade jag redan vid fem för att jag var så utvilad, men ändå var jag trött och vägrade inse att det var Onsdag. När klockan sen ringde så tänkte jag fan fan fan och åter fan. Kollade på mobilen och fått förslaget att hänga med utomlands den 27:e, jaaaaaaaaaaaamenguuuuuuuuuudjaaaaaa!! Eller inte, om ändå allt kunde vara gratis. Det är så mycket jag vill både göra och köpa, och vad lägger jag pengarna på? Mat, linser, tråkig linsvätska, shampo och balsam, topps, diskmedel, knäckebröd, rengöringsmedel, damsugarpåsar m.m.
Saker från apoteket är rena rånet!!!!! bara så ni vet..

Idag har jag historia, sen ska jag på möte och sen ta två tåget och hem och träna. SKa bli skönt med relativt kort dag! :) Snart lov !!!!! Hur skönt är inte det? Men tyvärr har jag massor att plugga, men det tar jag i slutet av lovet ;) haha..

Nu måste jag fortsätta min morgonrutin här, puss och kram på er!


Onsdagen den 17 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Utbildning kan det bli tal om när det gäller ditt arbete. Det kan vara positivt för dig och du tycks ha lätt för att lära. Du är på alerten. Pengarna sägs komma lätt till dig, och är det rätt så kan du säkert göra glädjande inköp till dig själv. Spel ger dig ingen vinst att yvas över.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nu har du åter en dag med framgång i arbetet. Får du också höra uppskattande ord om dina arbetsinsatser så blir du självklart på bra humör. Nu kan du få en idé om att köpa dig en del nytt, men var försiktig och köp bara det nödvändigaste. Vinstchansen i spel är dålig, så var sparsam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nyheter i arbetet kan vara roliga, men här tycks inget vara nytt i rutinerna. Nej, gamla rutiner ger dig bästa framgång. Du ska vara rädd om hälsan. Många intressanta ögonkast växlas runt om dig, men det verkar inte ge dig mycket. Ensamhet eller det redan invanda är bäst. Allra bäst är det hemma.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu kan det bli tal om ändringar inom ditt arbete. Det blir bra för dig med nya arbetsuppgifter så du bara ler inför det nya. Motion är bra. Nu kan du få extra fin inkomst genom något som du säljer ut från ditt hem. Även en bank kan komma med ett fint besked. I spel kan en lott ge vinst.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nu har lyckans solstrålar bestämt sig för att samlas hos dig och speciellt i det som rör kärleken. Vill du något nytt i kärlek så blir det till lycka. Detta är en dag som kan göra dig glad när det gäller ekonomin. Försäljning kan ge dig vinst, kanske även i spel, men glöm inte bort att unna dig en gåva.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Den här dagen tycks så behagligt vänlig för dig. Det är nu som du har lycka med att göra en förändring i jobbet - chansen finns. Du är sund. Får du blommor nu? Det är nog inte av romantisk avsikt, utan snarare för att man tycker om dig som vän. Njut av dig själv och de vänliga blommorna.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Blir du bjuden till fest på ditt arbete så tacka ja. Jubileum eller inte, men det kommer att bli trivsamt och du känner dig som en hedersgäst. Du bara njuter och trivs med din kärlek. Här tycks inget störa dig, och du verkar trivas fint med det lugn som dominerar dig och din vardag.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Det positiva vill inte släppa sitt tag om dig och du omges av mycket kärlek och omtanke. Du utstrålar stor värme. Många vill vara i din närhet nu. Sysslar du med skrift av något slag så tror jag att du kommer att få ett erbjudande som ger dig mer pengar. Men i spel verkar du inte få någon vinst.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Nya kontakter som du gör i arbetet kan trötta dig en del. Dock kan de vara bra för dig, så du får väl stå ut med dem. Hälsomässigt kan du känna dig trött. Nu kan dagen bli dyr, du kan få räkningar som ska betalas. Du klarar det hela, men satsa inga pengar i spel. Det är bortkastade pengar.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Något på romantikens område - som du har hoppats på länge - kan bli verklighet denna dag. Du bör bli glad, och stjärnorna ser dig tindra av kärlekslycka. Nu kan du få meddelande om att du har pengar att vänta. Vill du spela så kan du få vinst. Men oavsett vad du väljer i spel så ska insatsen vara liten.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Resor i arbetet kan komma på tal, det verkar roligt för dig och speciellt om du tycker om allt i modebranschen. Du riktigt strålar av godaste hälsa. Nu kan det vara just du som blir dagens vinnare i kärlek. Att ha dig till vän är att ha det tryggt och gott. Du är som en ompysslande tomte.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Rutiner i ditt arbete är det bästa. Andra tjänster kan erbjudas dig, men det är bra som du har det. Att förändra i arbete nu verkar bara trötta dig. Din ekonomi hör till de bättre, och det kan vara så att man vill låna pengar av dig. Räntor kan ge dig vinst. Vinner du i spel så är det inte mycket.

jBWDPNMåpfl,aS ,FCFC

Jag blir sååååååå jääääääääävla arg på mig själv.. Nu har jag varit och pillat på internet igen så nu är hela msn virusfyllt. Hur vore det att läsa FÖRST och sen trycka på knappar. Och nej jag har inte tryckt på en länk som kommit via msn, för det vet jag är virus. Jag har gjort något ännu dummar. Något jag ens inte kan erkänna för att jag skäms så fasligt. Jag är sån jävla idiot.. Lyckas jag inte fixa dethär nu så måste jag byta ut min hotmailadress helt. och det känner jag mig ju inte sådär jätte pepp till preciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis............

nej fyfan vad klantig jag är!!


Hur dösnygga är inte dessa?


Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, fan att jag inte har pengar just nu! :(

Skulle ju inte sitta fel med dehär kläderna..


En konversation med mamma

En konversation som ägde rum för ca en månad sen:

Mamma:Gud vad alla har twitter!!
Jag: öh och vad är twitter?
Mamma: HALLÅ VET DU INTE VAD TWITTER ÄR FÖR NÅGOT?!?!? det har ju alla.....
Jag: haha nej det vet jag inte, och tydligen inte alla eftersom jag inte vet någon som har det.
Mamma: Nehe då är väl inte ni så inne då, för alla pratar, skriver om twitter.

hahaha alltså min mamma kan vara så jävla gullig ibland. så himla söt alltså! gud vad jag älskar henne, hon är mitt allt..


"Twitter är en tjänst för mikrobloggning och kommunikation som går ut på att dela med sig av korta uppdateringar samt genom att följa andra personer ta del av deras uppdateringar."

En klutt mandelmassa i mitten ska det vara!

Nu är jag hemma, så himla skönt! Idag var jag nog lite trött tror jag, dåligt med energi för att vara jag. Det är iallafall Fettisdagen idag och självklart har jag köpt en färsk semla till efterrätt. Jag tänkte först att jag inte skulle äta eftersom jag slutat att äta massa onödigt socker i veckorna, men så tänkte jag att fan det är bara en gång om året och klart jag ska ha en semla och gotta mig med ikväll ;) Och så blev det!
Står och gör lax med stekt potatis och broccoli nu, ska bli så gott med mat. Sen väntar min semla i påsen. hihi!



Fick tillbaka mitt arbete idag som jag kompleterade igår och satte ett MVG :) Hon sa att mitt nya arbete inte var rättat helt än men att det såg bra ut och var nog ett VG.. Så jag är nöjd och kan nu vara lite lugn ett par dagar.
Nu ska jag äta mat, pussi pussi

Smaka!



Har ni smakat denhär? Jag drack den igår, riktig god. Eftersom päron var min favorit förut så blev jag helt lyrisk när jag såg att det kommit en ny med päron och krusbärssmak. Hur god som helst. Prova!

Tisdag

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Han inte skriva imorse för hade så sjukt stressigt. Virra runt som en höna i lägenheten och glömde ringa stina också. Men nu är jag iallafall i skolan. Vi ska ha företagsekonomi b nu, absolut inte uppskattat. Sen blir det samhällskunskap på eftermiddagen.
Jag har världens träningsvärk idag både i armarna, ryggen och bröstmusklerna. Mest i brösten. Gör ont när jag ska kramas och ta i saker. Hatar det! Men det är positivt när det gäller träningen :)

Nu börjar lektionen så måste avsluta här, hörs senare! puss

Bilder!!

Förfest hos Stina innan Studentfesten på Harry's den 5 Februari




Förfest hos agge, firande att elin flyttat hem och sen utgång på bk, 6 februari















Förfest hos emil och sen Edvins 20årsfest! Riktigt kul..I Lördags!




hahahaha jag kan bara inte annat än skratta ihjäl mig åt denhär bilden. Hur fan bär jag mig åt?!

Min vackra tjej!




In med tungan emil ;)

Fick uppleva disco tiderna från förr, tryckare till gamla godingar :P haha

Här började de spåra ur, men kul hade vi..

Vart vi en kommer så dansar vi!



Duktig flicka

Nu har jag varit en duktig flicka och pluggat i en timma, är dock inte klar med allt men orkade inte mer. Får ta det en annan dag :) Sen har jag hunnit med att tvätta håret, intressant va ;) haha .. Och diskat! Nu tänkte jag sitta här och chilla lite vid datorn en stund och sen ska jag sova tidigt. Jag vill vara pigg imorgon.
Ska lägga in ett inlägg med bara bilder från de senaste helgerna. Så håll utkik!

Så himla bra dag!


Jag är så fruktansvärt partysugen!

Jag hetsjobbade på religionen, både jag och emelie jobbade sjukt bra idag! När vi slutade så gick vi till bilskolan och jag fick skriva en planering när jag kunde ha mina körlektioner osv.. Mycket trevliga killar där alltså! ;) Min lärare heter patrik och han och jag kommer få mycket kul när vi ska köra :D urgullig! Nej gick vi och käkade och då kom stina. Sen var det projektarbete i ca 1 1/2 timma :) jag och stina la upp en liten planering och lite mer. När klockan slog två fick vi nog och tog tåget hem. Jag drog direkt och tränade i en timma och sen stack jag till solariumet.. Har inte solat på över en månad nu så det var dags.

Nu sitter jag här och äter tacos...igen!! Laddar för att börja plugga om en stund. Tänkte att jag skulle försöka göra klart allt så slipper jag plugga mer sen. Så jobbigt att släpa på datorn. Det gör ont i mina axlar . Puss

Måndag

Jag är uppe men trött.. Men det är jag alltid på morgonen.. Brukar släppa med dagen sen när jag väl kommer igång. För varje eftermiddag går jag på högvarv måste jag säga! Det är helt sjukt vilken energi jag har.
Dagens planer:

-Skola (Religion)
-Bilskolan (möte med läraren)
-Kolla igenom projektet
-Träna
-Sola
-Plugga
-Chilla
-Sova

Jag älskar knökade dagar! För jag vet exakt vad jag ska göra idag :) Nej nu måste jag sticka. Ha en kanon Måndag! PussKram!

Måndagen den 15 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Var mycket tålmodig i allt vad kärlek heter nu. Säg inget som kan såra andra av rent missförstånd. Var tyst och diskret så blir den rara kärleken din. Ett erbjudande kan komma till dig om köp av kapitalvaror. Det bör vara bra och har du råd så är det inte fel att köpa. Spel ger däremot inte mycket i vinst.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du måste bara vara lycklig, för här talar stjärnorna om att du ska ha fin framgång med allt som gäller romantik, men var ändå rädd om dig själv. Nu kan det vara rätt tid att investera i något som har med en dator att göra. Det verkar bra för dig. I spel är du däremot inte lika lyckosam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu verkar du ha tur i affärer, och det kan betyda avancemang för dig. Även ett avtal kan ge dig framgång. Du ska vara sund och i bästa hälsa. Här kan du få besked om att du har pengar att vänta. Det verkar som en oväntad gåva, hursomhelst så är den välkommen. Spel ger ingen vinst.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Att vara arbetslös nu är nog inte så bra, så pass upp och var glad för den tjänst du har. Är det så att du känner för lite motion nu så är det rätt. Nu blomstrar hela du i lycka, och det kan tyda på att du får besked om extra fina pengar. Även vinst i spel får du nog chans till, så köp dig en lott.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Dagen kan bli krävande för dig i arbetet, så här är det bäst att du är utvilad och beredd på överraskande förändringar. Hälsan ska vara god. Det verkar trögt på romantikens område. Du vinner inte något nytt hjärta. Hemmet ger dig bästa avkopplingen, så stanna hemma och njut i egen miljö.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Visst är det bra det du gör, och du är rart omtänksam i ditt umgänge med vänner. Kärleken får dig att trivas. Dagen ska ge dig harmoniska besked. Har du haft en idé om att ändra i hemmet så kan det vara rätt tid att göra det nu. Vinner du i spel så blir det ingen större vinst, så spela helst inte.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Arbetet verkar tryggt för dig och du ska ha det bra. Det du åtar dig i arbetet genomför du med bravur. Att ta ut en ledig dag och vila lite är bra. Var försiktig med de pengar som du har, och investera inte i onödan. Jag tror inte att du har turen på din sida i spel. Här gäller det att vara försiktig.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Det tycks vara en dag med förnyelse i kärlek som kommer till dig nu. Här kan en gammal invand fin kärlek bli än bättre. Nu vill rarheten bo hos dig. Nu kostar ditt leverne dig mycket, så var sparsam där du kan. Jag tror inte på vinst i spel, så spara dina pengar till en gåva åt dig själv.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Kärlekens mest positiva sidor upplever du nog nu. Det kan betyda ny uppvaktning, och i så fall något spännande! Du är en vinnare, tro ingenting annat. Slösa inte med dina slantar och gå igenom det ekonomiska noggrant innan du handlar. Vinsten i spel verkar inte stor nu, så du bör vara sparsam.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du är nyfiken på en ny tjänst och du tycks ha aptit på det nya, men du ändrar nog inte mycket. Rutiner inom arbetet är bäst. Du ska vara sund. Det ser ut som om du nu kan bli uppvaktad av just den vän som du länge hoppats på. Romantiken tycks vara verkligt lyckosam och för dig underbar.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Du har chans att få det bättre i kärlekslivet, här tycks det vara förändringar på gång. Du har ett vägvinnande sätt i kärlek nu, så pröva din lycka. Bara det bästa duger för dig och här kan du få chans till inköp som är dyra, men ändå fördelaktiga. Men var försiktig med spel, för där förlorar du.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Dagens raraste och snällaste person ska vara just du. Det tror i alla fall stjärnorna och önskar dig rar kärlek, denna för dig så romantiska dag. Du har en bra tid för utbildning, och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Vill du spela så förlorar du, säger stjärnorna.

vill bara gå och sova ..

Jag är så himla trött och vill bara gå och sova nu, men icke! Jag har ju tvätten nere i tvättstugan. Jag hatar tider man måste passa.. Speciellt tvättider. Måste sitta upp 1 1/2 timma till. suck suck suck

Imorgon är det Måndag igen, det står Religion på schemat. Sen blir det möte med min bilskolelärare. Ska börja köra intensivt nu fram till maj. Vi ska lägga upp schema för hela våren. Och min uppkörning kommer äga rum i maj. herrejösses, kommer jag klara detta?! Känner mig nervös redan nu liksom. Sen blir det tåget hem och träning.

Har massor av plugg denhär veckan, som jag verkligen måste ta tag i! Ska börja redan imorgon så det blir klart fort. Då kan jag roa mig med annat resten av veckan. Skönt att det bara är en vecka kvar nu och sen är det lov. Väl behövligt.
Nej om man kanske ska hitta något att roa sig med så man lyckas hålla sig vaken. Min ögon hänger tungt nu alltså..jaja!! pusssar!

Imorgon kommer massor av bilder från de senaste partyhelgerna! :)

Mamma och Pappa på besök

Nu har precis pappa och mamma åkt! Mys med mina föräldrar är jävligt underskattat måste jag säga. Av pappa fick jag en semla och av mamma fick jag två örhängen och en ny navelpiercing. Riktiga gullisar! Har spenderat mest tid med pappa eftersom mamma kom senare. Vi har pratat om allt möjligt och han är så glad över att jag kanska ska gå i Lund.



Glömde bort tvättstugan en timma också, så typiskt mig! Slarv fia... Så nu får vi se om jag hinner torka all tvätt, i värsta fall blir väl min lägenhet ett enda stort tvättställ. Jag är riktigt nöjd med min söndag. Trots en vild kväll igår har jag lyckats städa hela lägenheten, tvättat, handlat och myst med mina föräldrar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli kvitt med min partydoft. Äckligt! Puss&Kram

min ekonomi är katastrof

Pappa kommer och fikar hos mig...

Tro det eller ej så tog jag mig i kragen och pallra mig ner till stan och handlade. Det blev begränsat eftersom jag inte har pengar :( Mår så dåligt över dethär så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nästa månad ska jag fan inte äta ute lika mycket och inte heller spendera så mycket pengar på krogen. Det är fan skämmigt!
Ingen kryssning blir det heller :( Jävla fitt ekonomi!

Nej nu går jag och lagar tacos så jag blir lite glad. Adjö

Söndagen den 14 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Jobbar du med kläder och mode så kan du få fin framgång. Du är en härlig tillgång för de allra flesta i din vänkrets. Du är sund och utstrålar glädje. En mycket rar och vänlig dag ska du ha. Du blir uppvaktad i kär önskan om romantik. Hoppas nu att stjärnorna ser dig i denna så behagliga position.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Miljön ändras i ditt arbete nu. Är det så att du får möjlighet till en ny tjänst så är den arbetsfylld och trivsam. Din hälsa ska vara frisk och sund. Ekonomin verkar vara som bäst nu. Det måste vara tryggt, och kan du spara ytterligare så är du en stjärnornas vinnare, men även en spelvinst hägrar.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Arbetet som du uträttar är bra och du får höra att du är en tillgång. Får du inte det så beror det på att man vill vara diskret mot andra. Ett nytt kärleksförhållande blir inte så bra som du har hoppats på. Det bästa för dig är att vila i hemmiljö. Bästa kärleken får du med en bok.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Kan man få blomster på sitt arbete så kan du få det nu. Du presterar bra resultat och visar sundhet, en sundhet som smittar av sig till din omgivning. Investeringar i affärer kan vara det allra bästa för dig. Vill du spela, så kan du vinna i spel med hästar, men spela bara för en liten summa.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nu tror jag att du kommer att ägna dig mer åt hemmets lugna vrå. Du har behov av att just få vara lite mer med dig själv, och det är bästa kärleken. Planerar du ett inköp till din bostad så tror stjärnorna att det blir bra. Vill du pröva din chans i spel så välj det du för stunden känner är bäst.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Du skapar lösningar till det mesta och har framgång med vad du än företar dig. Inom arbetet är du en tillgång för många. Du är sundheten själv. Här ska det romantiska vara på sitt allra kärleksfullaste humör. Det måste tyda på att du är omtyckt av många, så njut av dig själv - du är en vinnare.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Det är nog bäst att inte ändra på för mycket i arbetet. Rutinerna är tryggast och bäst för dig. Med din hälsa verkar allt väl, så njut av din dag. Din ekonomi bör vara bra nu, även om du skulle vilja ha en lite större "råge" på pengarna. Du vinner inte i spel, men du har lycka med din ekonomi.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

En ny romans kan ta sin väg till dig och det kan göra dig lite villrådig. Valet är ditt, och du måste avgöra själv. Allt nytt är inte kärlekslycka. Du har ganska så bra ekonomi nu. Försök gärna att spara. Spelar du så tror jag bara på en liten vinst, så här gäller att du är sparsam med vinsten.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Din kärlek verkar lugn och stillsam, och allt är till din fulla belåtenhet. Trivseln är stor denna dag, och du får rar uppskattning. Du klarar din ekonomi bra, men några större utsvävningar har du inte råd med. Men en spelvinst kan du få om du prövar ett spel på hästar.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Nu verkar det lite enformigt och tungrott i ditt arbete. Dock säger stjärnorna att det går bra för dig, och du bör hålla dig frisk med ett positivt sätt. En behaglig dag verkar du få här, och dina pengar växer sig starka hos dig. Värdepapper kan ge dig fin utdelning nu, bäst är obligationer.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Det verkar så stabilt och fint för dig i arbetet nu. Du har framgång att räkna med nu, och du är omtyckt och känner dig trygg. Du är en härlig vän. Nu verkar det som att du kommer att investera i din bostad, och det kan bli skönt elegant. Du har vinstchans i spel, och det kan vara en högvinst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Ett erbjudande om en ny tjänst tycks kunna bli möjlig. Det kan betyda mer pengar, men även mer av ansvar. Du avgör själv hur du ska ha det. Investerar du i något med datorer så se upp, det kan bli dyrt men vara en bra investering. Vinstchansen i spel är liten, så låt även insatsen vara liten.

Alla <3 dag!

Jag är helt jävla slut, har damsugit hela lägenheten och dammat.  Jösses vad skitigt det var. Jag måste börja städa oftare, men när ska jag hinna liksom?! Mår bra idag förutom att jag är hur seg som helst.. Känner mig helt bakis i hela kroppen, vilket kanske inte är så konstigt :P
Det var sjukt kul igår och det var så himla roligt att träffa Edvin. Har inte träffat honom på över 3 år. Tror han och mimmi är världens bästa föräldrar. Så jävla söta!
tack supergulliga my för att vi fick sova hos dig inatt också♥

Har bokat tvättstugan mellan 19.00-23.00.. Fanns inga andra tider och har inget val med tanke på den överfulla tvättkorgen som snart ramlar över. Inte konstigt att jag inte hittar kläder, allt ligger ju i smutsen. Idag önskar jag fan att jag bodde hemma. Mamma hade fått städa, mamma hade fått tvätta mina kläder och mamma hade fått åka och handla till mig. Men så är det ju inte riktigt utan det är bara svälja och göra det.

Idag är det alla hjärtans dag också :) Eftersom jag inte har pojkvän och alla mina vänner har det så får jag fira själv.. Ska nog laga tacos ikväll och skämma bort mig själv massor. Mycket roligare. Men jag är ändå glad att jag inte har sällskap just nu för jag är helt luspank, har fan inga pengar kvar nu. Skynda på 25:e säger jag bara!Så jag slipper köpa massa putti nutti saker till min älskling. Har jag pengar så är jag en riktig romantiker måste jag säga..

Nu ska jag gå och dö, haha nejdå! Jag ska försöka få i mig massor av vatten så kroppen stabiliserar sig lite. Sen ska jag borsta tänderna, så jävla äckligt när man druckigt så mycket äckligt. Tänderna är som sandpapper. Måste ta mig i kragen och gå ner och handla också. Men det lär ju knappast blir av.
Pussi Pussi


Födelsedagsmiddag hos evelina!





Kvällen igår var riktigt trevligt, hur god mat som helst, 11 brudar, charader, singstar och massa tjejprat. Evelina min snygging hade enorma lösögonfransar från makeup store. Grymma var de! Hon var verkligen glamour igår. Och idag är det din födelsedag baby, grattis jag älskar dig så himla mycket.

Nu är jag äntligen hemma efter många om och men. Bussjäveln körde skitsakta från enköping så jag kom precis in när jag såg tåget åka ifrån mig. Jahapp då vare bara att strosa runt i strängnäs i lite mer än en timma. Skönt att vara hemma nu. Men ska faktiskt bara sadla om, hoppa in i duchen och göra mig iordning igen för ikväll är det 20 årsfest. Ska bli riktigt nice. Sover även kvar där så kommer hem imorgon.

Nu måste jag kasta mig i duschen, eller ah kanske ska kliva in så jag inte slår mig ;) Hörs sen! pussi pussi

Magen skriker

Vi har psykologi och det är så sjukt mycket man ska lära sig. Hur kommer detta sluta?! Men intressant är det iallafall. Förövrigt så håller jag på att dö av hunger. Min mage vänder sig ut och in varannan minut och snart kommer jag fan spy känns det som. 40 minuter kvar till lunch och jag vet inte hur jag ska klara detta..

Jag är så hungrig!

Fredagen den 12 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Nu kan förändringar på ditt arbete ge dig framgång. Man tycks mycket säker på att just du är den rätta. Den goda hälsan ska vara din bästa vän. Något som du säljer ger dig god vinst och du kan handla det du önskat. Köp av en lott kan ge vinst. Så vill du testa, så ta ett lyckotal till hjälp.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Något arbetsbyte till det bättre tror jag inte att du får nu. Du verkar ha det bra som du har det, och tryggheten dominerar. Var rädd om din hälsa. Du kommer att vara mycket omtyckt i alla sammanhang. Dig vill många vara med, för man känner att det du gör är rart menat. Le åt den vän du vill ha.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Vill någon att du ska förändra i ditt arbete? Det är bra med förändringar, men bäst har du det där du är. Njut av tillvaron och var lite lat. Stjärnorna talar om att ditt tecken har en fin ekonomi nu. Det mesta verkar som vinst för dig, men i direkt spel finns ingen vinstchans.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Utbildning inom allt som har med data att göra kan komma på tal i ditt arbete. Förkovrande och bra för dig! Trötthet besvärar dig inte. Var försiktig med vad du gör i hjärtefrågor. Värna ömsint om det du vill ha kvar i rarhet, och var lugn. Att hjälpa en vän är bra, men inte för kärlek.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nya idéer om arbetet verkar komma till dig och du blir glad, men inte riktigt nöjd. Var försiktig med lyft och rygg. Bäst är att inte jäkta så. Du får något nytt till ditt hem och det verkar vara mycket värdefullt. Antikt eller inte, men fint är det. Spel på lotto kan ge chans till vinst.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Tryggheten bör dominera i ditt arbete och det mesta ska vara stabilt. Man tycker att du har en behaglig utstrålning. Din hälsa skvallrar om sundhet. Romantiken är inte på sitt bästa humör i dag så ägna dig mer åt dig själv. Unna dig avkoppling, se en film eller gå på teater och få avkoppling!

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Är det tal om nytt avtal på din arbetsplats så ska det ge dig tur. Det talas även om förbättrat förhållande inom arbetet. Friskheten trivs hos dig. Att låna ut slantar är inte någon bra idé. Spar allt för dig själv, och spela inte bort dina slantar på lotterier. Vinstchansen i spel är nu dålig.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Nu tycks du finna de rätta idéerna i ditt arbete och du blir uppskattad för detta. Du bör få uppskattning av dina kolleger och är så sund. En romantisk dag ska du ha. Det verkar fint och äkta för dig i dag och du kan få en ny uppvaktande vän, så du har det som kallas charm.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Nu ska du kunna få chans till avancemang i ditt arbete. Du har gott anseende, och ett positivt och bra sätt. Du tycks vara populär. Din ekonomi är behagligt trygg och någon brist på pengar tror inte stjärnorna att du får. Spel på hästar kan vara ett lyckosamt val till mer pengar.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du får höra smickrande ord, och här är det fullt möjligt att du blir erbjuden ett annat jobb. Arbete med data betyder lycka för dig. Frisk och sund ska du vara. Det kostar en del att köpa gåvor, och det kan du göra nu i dag. Den som får en present av dig får en generös gåva. Men spel ger inte mycket i vinst.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Det som rör både utbildning och romantik kommer att ge dig bra resultat. Det är din fina utstrålning som ger dig lycka, så tro på dig själv. En behaglig dag för dig när det gäller ekonomi. Här kan du också få extra pengar, men behåll dem. Lägg inte pengar på spel, att spara är bäst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Några större förändringar får du nog inte nu i arbetet, men du får det i alla fall bra. Har du med teknik och data att göra så är du vinnaren. Det som har med konst och vackra miljöer att göra blir den bästa händelsen för dig, så ta vara på det vackra. Romantik finns däremot inte så mycket av nu.

Fredaaaaaaaaaaaaaaag!

Äntligen är det Fredag, som jag har längtat.
Även fast veckan varit bra så har den inte det
på samma gång med tanke på hur jag mått.
Men helgen kommer lyfta upp mig hoppas jag på.
Ser jättemycket fram emot ikväll och bara få vara tjej.
Världens tjej blands massa andra tjejer. Ingen kille i närheten heller..
Så skönt! Men jag gillar ju killar också såklart ;) hihi..

Idag har jag psykologi och naturkunskap B på schemat.
Så fullrulle hela dagen. Kommer inte skriva
mer förens imorgon när jag kommer hem.
Om jag inte hinner skriva en kortis i skolan.
Vi får se.. Nu måste jag gå och fixa mig och packa.
Vilket jag inte skötte igår.. Lalalala..

Hoppas ni får en kanon fredag med mycket fredagsmys
i form av en plats i soffan med vänner/pojkvän m.m.
eller en helgalen kväll ute på dansgolvet. Allt räknas
som fredasmys för mig! ;) Själv tillbringar jag kvällen i
Enköping tillsammans med 11 andra brudar.
Vi får se hur det slutar.. Haha

Massor av Kramar!♥

Namn till mina barn

Nu kommer ni tycka jag är konstig som redan funderat över namnen som jag ska ge mina barn. Men jag började faktiskt fundera på det redan som liten. De namnen som står överst på listan nu och som jag nästan garanterat kommer använda mig av är:
Avelina
Joline
Liam
Leopold

Jag ska ha minst tre små knoddar ;)


Resan till livets kärna

Nu har jag setat och kollat på en film i en timma som jag var tvungen att kolla på för naturkunskapen.. Den hette Resan till livets kärna - Cellstaden..Handlade om en känd fotograf som tar enormt fina bilder inuti människokroppen. Filmen var riktigt häftig! Har även druckigt lite te och ätit vindruvor :) Har försökt packa lite tills imorgon, men jag är så trött på mina kläder så det finns inte. Vet inte ens vad jag ska ha på mig.. Alla kommer vara skitsnygga och så ska jag komma i mina trasor. Happ bara att lägga på ett extra leende då och röra mig lite snabbare ;) hihi!!
Åker direkt till Enköping imorgon efter skolan och kommer hem Lördag efter lunch någongång.

Mamma ringde nyss, nu har hon bokat flygbiljetterna fram och tillbaka till Lunds Universitet den 6 Mars. Åker tidigt Lördagmorgon och kommer hem Söndagkväll. Längtar jättemycket faktiskt! Såfort jag nämnar Lund så får jag höra:
"Åhh Lund, det är så mysigt!" "Jaaa välj Lund du kommer stortrivas.." "Jaa lund är grymt, jättebra studentstad och där kommer du trivas." Ja så det lutar mot Lund just nu faktiskt, hoppas bara jag kommer in!

Nu måste jag fortsätta packa lite så jag inte får allt över mig i morgonbitti. Det orkar jag INTE!
PussKram!

En vanlig torsdag!


Det är så fint när solen ligger framme på snön! Påväg för att hämta Hugo!


Min busunge ska alltid rulla in sig själv i mattan.


Tittut skruttbulle


Haha jag älskar honom!


Sen var det dags för middag..


Sen dags för lite gos i sackosäcken!


Arthur skulle ta kort med min mobil ;) Inte så stabil på handen kanske.. Men han har ju nyss fyllt 3 år så!


Vi gjorde ett försök till men det blev inte så bra det heller :P

Snart tillbaka

Hemma efter en lång dag med bara jobb, nu måste jag plugga lite, packa till imorgon och sen boka kryssning :D Hör av mig senare med lite bilder från mina älsklingar. Puss på er!

Torsdagen den 11 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Var mycket diplomatisk i ditt arbete nu och försök att undvika irritationer som är helt onödiga. Använd en lugn ton och du får ett än bättre anseende. Allt som har med idrott att göra är bra för dig, även om det kostar. Motion gör dig glad. Kanske kan du även få lyckan att köpa dig en vinstlott.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nu kan du bli bjuden på invigningsfest, eller en annan fest. Det är bra för dig och du kan knyta nya kontakter. Folk dras till dig som till en magnet. En investering i en kapitalvara verkar rätt, och känner du dig modig så ta chansen att pröva köp av en lott. Lyckan kan vara med dig.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Kan du resa nu i ditt arbete så tror jag att du får lycka med det du gör. Just resor ger dig nu nya tankar och allt blir lättare att genomföra. Nu blomstrar din kärlek så rart och du känner trygghet i att du har det så bra med hjärtevännen. Resor kan bli romantiska, du kan nu få kärlekslycka.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Att omändra i arbete och med bostad under den här dagen tror jag är mindre bra. Du bör ha det bra som du har det, så njut av tillvaron och trivs. Din börs kommer att få påfyllning och du klarar dina räkningar med lätthet. Du kan även ha lyckan att vinna i spel, men det är en liten vinst.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Det som har med mode att göra verkar ge dig lycka. Du kan även få framgång med ett arbete inom ett sådant område. Du håller dig frisk, och är en snäll vän. Något som du hoppats på ger inte så mycket pengar som väntat, men det som kommer är välkommet. Vinstchansen i spel är liten. Bästa vinst är att spara.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Du kan komma att känna dig lite pressad i ditt arbete, men bli inte irriterad för folk tycker om dig. Hälsan klarar du på en god och sund nivå. Det kan vara så att du tänker göra ett kostsamt inköp, det verkar bra för dig. Och det kan även vara så att du vinner en mindre slant på en lott.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Bli inte pressad av att arbetstakten nu är hög, du verkar vara omtyckt av kollegerna så irritera dig inte på dem. Hälsan klarar du bra. Det svärmiska och ljuvt romantiska kommer att dominera. Du kan få uppleva en lycka som du bara trott var en dröm. Du är en tillgång och en rar sådan.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du agerar som arbetsledare och det du visar förstår andra mycket lätt. Men trots detta är det lite tjatigt i ditt jobb. Du utstrålar sund hälsa. Nu är dina kostnader större än vad din börs orkar med, så var sparsam. Jag tror inte att du vinner i spel nu, så här gäller istället att du sparar.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Spännande möten kan ge dig den omväxling som du tycker är trivsam. Du blir omtyckt och känner vänners äkta värme, och de vill dig väl. Ekonomiskt verkar allt bra för dig. Allt är trivsamt, och vill du bjuda till fest så kommer dina gäster gärna. En liten slant kan ge en liten vinst i spel.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Har du det jobbigt med ditt arbete så koppla av med en fest, det piggar upp dig och du gör vänner glada. Men se upp för baciller och förkylningar. Resor blir det tal om, och är det så att du reser nu så får du uppleva både romantik och nya spännande platser. Romantiken är positiv för dig.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Någon tycker att du är duktig så nu finns chans till en bättre tjänst. Men vågar du ta den chansen? Beslutet blir ditt eget. Du verkar trivas bra. Nu får du tid över att ägna dig åt ditt hem. Din kärlek är trygg och du kan få en gåva innehållande konst. Får du det så är du älskad.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Jobbigt ska det vara på en arbetsplats, men nu har du det nästan i stressigaste laget. Försök att vila när du kan, så orkar du med det mesta. Nu verkar du lägga en del pengar på fest och det tror jag blir lyckat. Mot kvällen kan det bli än bättre, men det gäller inte för spel - där ska du snåla.

T som i trött



Godmorgon! Har lyckats ta mig upp och vaknat till lite. Men herrejösses vad jag är trött, känns som om någon sliter i mig från varsitt håll. Men lite är väl självförvollat. Jag tar nya tag varje dag men mot kvällen brister allt och allt blir pannkaka. Viljan kommer tillbaka om alla möjliga saker. Jag tror fan inte jag vet vad jag vill om dagarna för jag ändrar mig hundra gånger. Jag måste sätta ner båda fötterna på jorden, det är dags nu!

Ska bara slänga på mig lite mascara och sen kila till bussen. Är hemma strax efter 6 ikväll så vi hörs då. Eller ah jag måste plugga och packa.. Men någonstans däremellan ska ni få höra av mig.

Ta hand om er! Puss & kram

Döds stressigt!


Nej nu är min kvällsrutt färdig.. Måste gå i sängen nu, ni får tänka på mig 05.00 imorgon bitti! Och ändå fram till 18.00 när jag slutar, om jag ens lever då. Och om jag lever så väntar en fet uppsats hemma på mig. Skjut mig! Haha nejdå! Det är bara att köra :) jag klarar allt och kommer alltid att göra. Lägger mig inte ner i första taget. Och de är tack vara mina vänner och min mamma!

good night sweeties!

Pappers röra på mitt bord


Vilken röra! Räkningar, löneprotokoll, post, informations blad, Universitets kataloger m.m.

Föresten har jag anmält mig till högskoleprovet nu! Så den 10 april så kommer nog de sämsta högskoleprovet in .. haha!! Har suttit med några gamla och gud så svårt det är alltså. Kommer typ ha 3 av 100 rätt..

Åker ner till Lund om 3 veckor också :) Ska på öppet hus och det ska bli så himla kul! Nu blir det andra avenyn!

ap = förbjudet!

Jag är ap trött. Oj förlåt menade "jätte" trött. Får stryk av stina om jag säger "ap" till saker.. Haha!! Har jobbat i 8 1/2 timmar idag.. Har gått kanonbra och alla nya barnen och personalen är jättegulliga. Så imorgon är det tillbaka igen. Kul att jag och agge öppnar ;P Eller ah agge öppnar 6 och jag kommer halv 7. Det betyder att jag måste gå upp 05.00 imorgon bitti. Hujeda mig! Men jag och agge får det nog mysigt sådär på morgonkvisten.. Jag ansvarar för frukosten imorgon också.

Pratade nyss med älskade evelina i telefon samtidigt som jag ätit lasagne. Min tjej fyller år på Lördag så ska dit på Fredag för att fira henne. Ska bli så himla mysigt och trevligt. Träffa hennes kompisar också för första gången. När hon berättade vad vi skulle äta så typ dog jag. Har nog inte hört något så gott på väldigt länge. Jag kommer för maten ;) hoho.. självklart inte! Du är ju en av mina bästa♥



Nu ska jag kolla mailen, duscha och kolla på andra avenyn. Sen blir det sängen. Kommer vara med barn imorgon från 06.30 - 18.00... haha ja vet inte vad jag ska säga..Hörs sen! Pusss

Onsdagen den 10 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Visst har du det bra. Men ändå, på något sätt så verkar du i bland så ensam. Det kan bero på att det inte är din allra bästa dag för romantik. Här tycks du ha ont om pengar. Du klarar dig, säger stjärnorna, men du bör vara försiktig med inköp. Vinstchansen är dålig, så ödsla inte pengar på spel.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Ägna dig mer åt dig själv och familjen. Där har du fin kärlek. Dina vänner är bra och en fest kan här vara ett lyckat val, men familjen är bäst. Du bör inte ha ont om pengar, och det är möjligt att du kan få en överraskande slant ytterligare. Men i spel kommer ingen vinst, då vinstlyckan är liten.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu säger stjärnorna att du känner bästa kärlekslycka. Du ser ut att ha roligt och gläder även andra. Du skiner som en sol i vänlig utstrålning. Du tycks hålla på med en del förbättringar nu och det kostar dig en massa pengar. Spelvinst tror jag inte på. Här gäller det att vara snål.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu bör det vara dags med förändringar på arbetet. Så föreslå nu det du tänkt dig så bör arbetet bli gladare och effektivare. Hälsan klarar du bra. Nu kan du sälja något som du haft i ditt hem, det kan ge dig en välbehövlig slant och du slappnar av. Men var sparsam med spel, nästan snål.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Studier och ett nytt arbete kan ge dig framgång. Det verkar vara tryggt och bra för dig i allt som gäller jobbet. Vila ger dig spänst och styrka. Ett frieri kan det bli tal om, är du dess mål så måste det vara rart. Du är en tillgång för andra, och det lyser av kärlekslycka runtom dig.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur. Vänner tycker om dig. Visst klarar du dig med din ekonomi, men var i alla fall försiktig. Vinner du i spel så har du haft stor tur. Din ekonomi mår bäst av att spara.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Ett erbjudande kan komma med förslag om förändring i ditt arbete, men jag tror att det redan invanda blir bäst. Vila och koppla av så mycket du kan. Nu kan det vara så att du blir bjuden till en fest och där kan du knyta en ny kontakt som ger dig idéer till bättre ekonomi. Men avstå från spel.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du som har jobbat så mycket är mer än väl förtjänt av lite ledighet. Du är väl meriterad för den tjänst du har och du har goda idéer i arbetet. Det kan vara nu som din ekonomiska lycka kommer. Det verkar som om en spelvinst väntar på dig, så att pröva ett mindre spel kan vara rätt att göra.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Kan du ta det lugnt i ditt arbete nu så ger det dig god utdelning. Ta gärna promenader, det stärker inte bara benen utan även sinnelaget. Ekonomin är bra för dig och jag tror att du nu kan få ett extra tillskott till din börs. Men när det gäller spel tror inte stjärnorna på vinst.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Nu ska du se upp med vad du gör på kärlekens område. Behandla vännen med ömhet, och var försiktig med vad du säger annars kan här uppstå irritationer. Jag tror att du säljer av något ur ditt hem, det verkar bra och du tycks göra dig en fin slant. Vinstchansen i spel är liten, så spela med liten insats.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Nu tycks du närmast dansa i glädjerus och detta kan tyda på att du får höra en fin kärleksförklaring. I kärlek är du nummer ett! Något som har med en investering att göra kan komma nu - jag tror att det är bra, men var försiktig. Och var lika försiktig i spel, det ger ingen vinst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Planerar du en resa så tror jag att den fylls med lycka. Du är en tillgång och får kärlekslycka. Det är som ett lyster av rar romantik runtom dig. Vill du investera i konst så får du det behagligt och vackert runt omkring dig. Men den investeringen ökar mycket sakta. Vinstchansen i spel är liten.

Onsdag och jobb

Man är duktig om man lyckas få en kalsup när man dricker te.. Inget förvånar mig som händer just mig nu.. Nu sticker jag strax till jobbet, ska bli mysigt att få träffa massa nya barn och ny personal. Har nämligen aldrig varit på denhär förskolan tidigare. Men det blir säkert bra :) Hörs senare! Puss


Det kommer bättre tider, i helvete heller att dethär ska påverka mig!

Ta mig till bättre tider...



Jag är tvungen att jobba både Onsdag och Torsdag, skönt att få ett break från skolan och alla människor man måste ha ett glatt skal på sig för. Jag brukar vara glad men just nu är det lite körigt! Ska bli skönt och bara få vara med alla barnen i 16 timmar. De får mig att le och de får mig att känna värme. Jag älskar de!

Alex gick för en stund sen, vi har lagat god mat och kollat på filmen Honey :) Som är en av mina favoritfilmer! Blir alltid gråtfärdig i slutet när jag ser den filmen, och det är inte första gången precis. Elin han tyvärr inte komma ikväll, men det blir flera myskvällar hoppas jag...

Nu ska jag göra mig iordning för sängen så jag är utvilad imorgon, för slutar inte förens 17.15.. Lång dag!
Hoppas ni mår bra, god natt och sov så gott!

jävla skit dag

Jag ruttnar på denhär dagen...............
Företagsekonomin sög.
Samhällskunskapen suger.
Mitt humör suger.
Allt är kasst och negativt idag..

Tror inte jag skriver mer idag om jag inte blir på bättre humör. Vi hörs imorgon!


Pissdag nr 2 men som snart ska övergå till en bra dag...


Hoppas ni pussar på alla som ni älskar!!

Godmorgon på er!!
Jag är på något bättre humör idag, vilken tur. Men är fortfarande irriterad. Jag orkar inte med sånthär alltså.. Det ska bara funka annars får det vara .. Idag har jag lång dag i skolan, först Företagsekonomi B (wiihooo mitt favoritämne, ABSOLUT INTE) och sen har vi samhällskunskap på eftermiddagen.
Ikväll sen blir det lite tjejmys hos mig med middag. Alex och Elin ska komma, och kanske my om hon kunde. Emsan är på träningen :( Vi ska iallafall käka middag och umgås hela kvällen. Känns som jag behöver det just nu!!

Rökningen går så jävla skit och jag är så jävla dum i huvudet. Det är inte svårt om man bara bestämmer sig. Men där är jag precis som jag är med socker. Det går i perioder. Kan äta massa skräpmat i en vecka och sen hålla upp två veckor för att sen börja och kanske äta två veckor för att sen hålla upp 3 månader. Dåligt är ordet!

Nej jag hoppas verkligen att ni är på glatt humör, jag ber om ursäkt för mitt negativa. Men jag måste få ha mina pissiga dagar. Kram på er!♥

Tisdagen den 09 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Ett trivsamt inslag av vänlig omtanke kommer till dig, där kärleken din ska vara rar och omtänksam. Nästan allt vad du vill ger dig glädje tillbaka. Här bör du få det ganska så bra med din ekonomi, och det kan bli så att du vinner en extra slant och unnar dig något nytt. Du är värd det nya.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Förändringar kan komma på din arbetsplats, det verkar bli precis som du själv önskat. Din hälsa bör vara på topp. Läkarbesök ger dig friskt resultat. Unna dig skön avkoppling, och ta en promenad och njut av naturens vackra scenerier. Då kan kärleken fånga dig i form av någon du möter.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu får du ett besök av en kär och efterlängtad vän. Presenter kan du få och du bör känna dig mycket älskad, mest för att du är så snäll. Nu tycks du duka upp till fest i din bostad. Allt verkar vara bra och tryggt med din ekonomi, och nu kan du ha lyckan att få vinna på lotto.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Man ska fira något på ditt arbete. Du ser fram emot detta, men du räknar inte med att få ut något extra av det. Glädjen dominerar dig till framgång. Den här dagen talar stjärnorna om att din ekonomi ska vara i topp. Det kan också tyda på att du kan vinna i spel. Men spela bara för en liten insats.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Arbetet kan kännas lite monotont, men det är även tryggt. Du är klok, för du inser att alla inte kan ha framgång. Motion gör dig glad. Gör du en resa nu så kan det vara så att du kommer att få uppleva ny romantik som du inte trodde var möjlig. Ta vara på kärleken, den vill dig väl.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Du klarar av det mesta i ditt arbete, men håll dig till det tryggt invanda, det bör vara bäst. Men överansträng dig inte och var försiktig med hälsan. Det är behagligt och lugnt för dig med allt som gäller kärlek. Jag tror också att du finner det avkopplande och skönt och att du trivs med din situation.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Nu råder det ett lugn i allt vad som rör kärlek, och du tycks minsann väldigt nöjd och bör ha det fint med din vän. Besök av en väninna piggar upp. Pengar kan du få extra mycket av nu. Om det är genom ett extra jobb eller genom löneökning vet jag inte, men du får det bra. I spel ska du snåla.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Ta det lite försiktigt med arbetet den här dagen, och överansträng inte din hälsa. Det är det inte värt, här gäller att låta rutiner råda. Du ska vara försiktig med dina pengar och bara unna dig det nödvändigaste. Någon spelvinst tror jag inte att du får nu, så avstå från spel.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Du bör nog vara försiktig med vad du gör i ditt arbete så att du slipper onödig kritik. Diskretion är ordet för framgång. Var rädd om dig och vila. Låt kärleken blomstra i lugn och ro, det är bäst. Visst kan du testa din dragningskraft, men det ger inget nytt. Nej, bäst är att vara med dig själv.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Det verkar en aning ensamt för dig denna dag, men du tycks nöjd. Det kan tyda på att du har en skön vilsam stund i ditt hem som du är helt nöjd med. Du bör idka sparsamhet under dagen. Att låna ut slantar är från den synpunkten inte särskilt klokt. Avvakta spel, och unna dig istället en liten gåva.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

En arbetsförändring som ger dig personlig framgång får dig att glädjas, säger stjärnorna. Har du med vård och hälsa att göra så är du en vinnare. Du kan nu bli uppvaktad per post. Det talas om att du kan få glada besked med överraskande innehåll. Du är lycklig, och kärleken verkar ta tag i dig.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Härligt, fint och kärleksfullt är livet denna dag. Vill du resa, så kan du få uppleva spännande romantik. Nu får du ömhet om du bara tackar ja. Nu kan du inte räkna med någon ytterligare inkomst, så var försiktig med ekonomin. Måste du spela så var snål. Du bör spara dina slantar.

bläääääääääääääää

Nu har jag fått jätteont i huvudet av allt nagellack och spänningar i nacken plus att jag är på jättedåligt humör.. nu går jag fan och lägger mig snart! Jävla skit...

Låt mig tro att jag är teknisk...


Yeeeees mitt internet fungerar :D Vet inte vad det var jag installerad imorse, men funkade gjorde det iallafall.. Tror jag är lite teknisk av mig.. hihi!! Religionslektionen var kanonkul idag, blir det sådana roliga saker kommer mina veckor bestå av religionsplugg för högst betyg.
Arbetsintervjun gick bra och han ska höra av sig om att jag ska provjobba .. För er som undrat så är det köksbiträde inom Strängnäs kommun. Alltså jobba i köket och laga mat nere på Ärtan. Men gud vilken omställning det lär bli ifall jag får jobba, kök är ju lite annat än servetris och speciellt när det gäller matombuds service.

Kom nyss hem från gymmet, det var riktigt tungt idag, är väl från helgen antar jag. Hoppas jag håller mig frisk och pigg bara efter detta. Och jag bara känner vilken träningsverk jag kommer ha imorgon, usch!
Träffade alex innan jag gick till gymmet också, blev lite kaffe och skitsnack. Tjejen har blivit jobbgalen och har numera inget liv ;) Men vad gör man inte för pengar.
De ringde och ville att jag skulle vikariera imorgon på dagis, men var tvungen att tacka nej eftersom jag har massor i skolan just imorgon. Så typiskt............

Kim och Freddie är hemma igen, mina favoriter. Gud vad bruna de var. Så skönt att ha er hemma igen mina små älsklingar!♥

Nu ska jag fixa lite mat innan jag svimmar här och sen ta en dusch. Måste pilla med mina naglar ikväll också, de ser förjävliga ut alltså. Kan inte visa de för folk mer snart..  Vilka tjejproblem va ;)
Take care, adjö!

Internet stopp hemma

Tjeeeeena!!
Mitt internet har slutat fungera hemma, gjorde någon installation imorse så får se om det går igång igen när jag kommer hem. Men syns jag inte här så vet ni att det är datorn som ligger nere, eller rättaresagt internet.
Sitter i skolan nu och har religion, är klar med båda uppgifterna så det känns jätteskönt faktiskt.
Slutar om 30 minuter och då ska jag åka hem direkt eftersom jag har arbetsintervjun 13.00. Önska mig lycka till :) Sen blir det direkt träningn efter det, likabra att ha det överstökat. Nu måste jag skriva ut lite papper innan jag går från skolan. ta hand om er!! pusssisar!


Sleep tight!

Nej nu börjar klockan dra ihop sig.. Vill inte alls gå och sova än!! Men jag känner att jag måste om jag ska kunna vakna upp och vara återställd imorgon. Hoppas ni haft en bra söndag, min har gått hur fort som helst och det har kännts som jag levt i en bubbla. Imorgon har jag endast en lektion, religion.. tvi tvi hatar det! Men det kanske är roligare på gymnasiet?!?!? Jag har ingen aning.. God natt med er! Puss

Studentklänning

Sitter och kollar på studentklänningar. Blir helt lyrisk, finns så mycket fint. Men samtidigt så vill jag inte köpa än eftersom det kommer nog fler vita snygga till våren/sommaren. Jag vet iallafall att jag vill ha en från ett ställe där inte så många andra har köpt. Tror jag vill ha axelbandslös tubklänning :) men samtidigt tycker jag det är sötare med lite större nertill. Men vi får se, tiden är inte riktigt inne än..

Jag vet inte om jag tycker om rosetten i mitten eller inte.. annars är klänningen fin..


Finns det sådana människor?

Jaa då är jag hemma igen efter skruttungarna. Gud så skönt, idag var jag alldeles för trött för att leka krig och brottas. Men försökte så gott jag kunde.. Hämtade hem en nachotallrik påvägen hem också. För jag orkar verkligen inte laga middag ikväll. Finns varken kraft eller ork. Nu är jag så mätt så jag sprängs snart och ändå har jag halva kvar. Jag vet inte hur jag ska klara att få i mig allting. Mamma säger alltid "Men alexandra man behöver faktiskt inte trycka i sig för sakens skull, när du är mätt så slutar du äta", haha men jag kan verkligen inte det. Finns det mat så ska allt ätas upp. Men ikväll får jag nog lyssna på mamma..
Ska lägga mig i ett bad och sen duscha och fixa. Blir sängen ovanligt tidigt ikväll för att jag ska orka med skolan imorgon + att jag ska på arbetsintervju. Då måste man ju vara pigg.

De ringde en helt skadad människa till mig idag. Jag har ställt mig i bostadskö till uppsalas universitet och i hela uppsalas kommun ifall jag ska gå där. Jag har sökt allt... korridorer, rum, lägenheter m.m. Så idag ringde en kille mig och sa att han hade ett rum ledigt. Ibörjan vart jag bara paff att allt gick så fort. Sen när han började prata sex med mig så gick  allting verkligen över gränsen. Fråga hur jag lät när jag kommer, om jag har sex ofta, om jag skulle kunna tänka mig bo med honom och en tjej som har sex rätt ofta. Sen frågade han om jag skulle ta illa upp om han satt med stånd i bastun.. Ah dethär är ingenting, han sa så mycket mer som ni inte ens vill höra. Det finns inte på världskartan. Han ville aldrig sluta prata heller. Så nu heter han "Svara inte!!!" på min telefon ifall han ringer igen. Jävla psyk. Söker en tredjepart till sin trekant typ.. herregud vad sjuka människor det finns.. jösses!!

Nu väntar badet. Puss på er!

Grymt bra helg!

Jag har världens söndagsångest! Det är redan måndag imorgon och jag har druckigt bort hela min helg, ätit onyttigt och dåligt och inte sovit bra. Men jag måste säga FYFAAAN VAD KUL HELG JAG HAFT!
okej....jag skäms nästan för att säga det, men jag är sugen på krogen ikväll igen..Får man aldrig nog?!?!? Jag är sliten som jag vet inte vad, men såfort partylåtarna åker på så spritter det i hela min kropp.
Bk förvånade mig stort igår. Kändes inte ens som vi va på bk för det var så fruktansvärt kul. Vi kom in sjukt tidigt igår, redan vid 22 och sen hade de ju öppet till tre också.. Så fem timmar på krogen är inte illa. Gud så vi dansade!

Nu ska jag vakna till liv, har två timmar på mig för sen ska jag sitte barnvakt på eftermiddagen.
Det skulle bli träningen ikväll.. men pfffffs det glöms genast! Ny vecka nya möjligheter...

PARTYPINGLORNA!♥ älskar dig!



massa mer bilder kommer när jag fått de från hjärtats kamera....

Nu sticker vi!



Bill ♥ Bull
Bull ♥ Bill

Pizzor överallt


Hur tråkigt får man haaaaaaaaaaaaa?! Tro det eller ej men jag har redan söndagsångest. Och det är bara lördag och jag har ytterligare en galen kväll att se fram emot. Snacka om att inte leva i nuet. Skärpning här!
Jag tror aldrig jag längtat så mycket efter att klockan ska bli ett som idag. Emelie förbjöd mig på sms igår att jag skulle höra av mig till henne innan kl 1 idag för att hon skulle sova. Jag har bara suttit och stirrat på klockan och sett pizzor överallt. Gud så tiden har gått sakta. Nu är hon iallafall vaken och packar sina grejer. Så vi ska väl mötas på stan om en stund. Sen följer hon med mig hem direkt så kan vi göra oss iordning tillsammans. Funderar på att börja dricka tidigigt ikväll så man blir riktigt på lyset, man får passa på medans man kan ;) Vi ska iallafall samlas alla tjejer hos agge sen och förfesta och käka lite. Alla utom alex är med, vilket är jättetråkigt. Men hon är duktig som jobbar! Det blir fler gånger baby!

Kommer ni ihåg att det inte var så länge sen jag sa att det skulle dröja j*vligt länge innan jag skulle sätta min fot på bk igen. Jahapp där sprack det för dit bär det av ikväll. Men samtidigt är jag glad att jag har tjejer som drar ut mig på galenskaper :) Kommer bli skitkul!

Nu ska jag klä på mig och börja röra mig ner mot stan. Pusshej

Dagen efter

Ja man känner ju sig faktist lite sliten, men det är inte så farligt ändå. Jag är bara seg och sen mår jag lite illa, men det släpper nog när jag äter min feeeta pizza om ett tag ;) haha .. Har sovit 4 timmar i natt, vi var hemma 04.00 imorse och jag vaknade 8 imorse utan att kunna somna om.. Jättekul verkligen! Får sova en stund i eftermiddag så jag orkar med nästa kväll. Är lika taggad idag för krogen som jag var igår. Ska bli så otroligt kul! Det är ju denhär ST cupen i strängnäs och det betyder att det blir nog många som ska ut. Kanoners!

Nu ska jag dricka massa vatten, så jag återhämtar mig! Hoppas emelie vaknar snart, jag är vrålhungrig!

adjö

Grym kväll, vilket drag!! Vi slog verkligen klackarna i taket....


Först kom vi till stina där maten var serverad. Gumman hade varit så duktig och lagat så god mat. Sen blev det massa vin och jag drack sprit ;) hoho.. Nejdå inte rent, jag drinkade på min baquardi melon!


Fina emelie i sin fina paljettklänning!


Jag och min Snygging!


puss puss puss


Stina ägde borden redan tidigt under kvällen ;)


Ja det spelar ingen roll hur lite folk vi är, vi dansar alltid!


Tre dansgolv öppna och varje golv var proppat plus att all plats runt omkring dansgolven också var maxade. Sjukt mycket folk! Åh så varmt!


Och sen bjuder jag på den här otroligt snuskiga bilden men vi hade sååååå kul!
Tre fulla och svettiga brudar, det kan inte bli bättre ;)

Såhär blev håret efter att jag färgade det!!



Har inte hunnit göra håret färdigt för kvällen, det får bli hos stina. Men ha en toppen kväll allihopa, för det kommer verkligen jag ha!! Vi ses i dimman ;)

Gudars vad skoj vi ska ha!

Nu är jag hemma oh gudars vad skönt!! Ska lägga mig och sova en halvtimma så jag är pigg och fräsch till ikväll :) Känner på mig att det kommer bli så jävla nice ikväll. Kommer vara massor av studenter och gud vad vi ska dansa. Har tagit mitt förnuft till fånga och tänkte gå ut imorgon också. Haha jag skoja, det är väl inget vidare förnuft! Men sliten helg kommer det vara men en helg med massor av skoj. Nu måste jag lägga mig om jag ska hinna sova.

Hörs sen!!

Lite rolig information!

Jag är exakt 18 år, 7 månader och 30 dagar gammal.
Jag har levt i 6 819 dagar.. Så för så många dagar sen föddes jag och det var på en torsdag!
Mitt element är metall och mitt födelsedjur är get.

Och ikväll ska jag´dricka och dansa loss ;)

Fredagen den 05 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Nu verkar det trögt inom arbetet, och här gäller att vara försiktig med allt vad du gör. Men arbete som sker i hemmiljö gör dig glad. Det romantiska verkar inte ge dig några större framgångar nu, så var mer stillsam och ha det skönt avslappnande i hemmets ljuva miljö.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Har du ledighet att ta ut så är det en passande dag för att upptäcka nya platser. Du hör till dem som kan få lycka om du gör en resa. Hälsan är god. Romantiskt och rart måste du ha det under denna för dig så positiva dag. Hos dig lever tomtebolyckan, och du känner dig väl tillfreds med dig själv.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Under den här dagen är det ingen bra idé att förändra i ditt arbete. Stjärnorna säger också att du ska ta det försiktig och inte överanstränga dig. Någon beundrar ditt fina ekonomiska sätt, då du nästan alltid får det att gå ihop. Lyckan lyser över dig, men ingen spelvinst verkar du få.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Överraskande förslag till nytt arbete kan du få, fast du har det bra som det är. Hör du till dem som vill banta så kan du lyckas med det nu. Chansen finns att du i dag blir bjuden till en fest med rart inslag. En romantiskt och fin dag för dig, så bara njut av din så stigande popularitet.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Det hörs så glada toner runt om dig i ditt arbete och det kan tyda på en trivsam miljö. Är du egen företagare så är du framgångsrik, och frisk är du. Det verkar inte som om någon större inkomst väntar dig nu, men det är ändå inte dåligt. Vinner du i spel är det en mindre vinst, men du blir glad.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Ett erbjudande om annat arbete kan du få nu. Det bör vara en bra chans. Du avgör själv hur du ska ha det, du är populär. Sund är du också. Visst är dagen klart kärleksfull för dig, speciellt ditt leende kommer att ge dig framgång. Så var dig själv och le, det ger dig kärlekslycka.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Lagom är bäst, och så bör du tänka nu i arbetet. Det kan bli en liten fest på jobbet, och du är värd en trevlig avkoppling så tacka ja. Man vill dig väl, och nu i dag kan du komma att få ett förslag som kan förbättra din ekonomi. Spel tror jag däremot inte alls ger dig någon vinst.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Något som har med färg att göra kan ändras på din arbetsplats. Arbetet ger dig behaglig framgång och du kan nästan känna att du är omtyckt. Din kärlek bara blomstrar och blir du bjuden till fest så gå, för här får du det roligt och rart. Kärleken är din vän, du är dess vinnare.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Ägna dig nu mest åt egna önskningar och strunta lite i andra, försök att ha en skön hemmakväll i din egen vrå. Kärleken är neutral. En extra fin inkomst verkar komma till din börs nu. Skin som en sol, och känner du för det så köp dig en lott. Du är inne i en härlig lyckoperiod nu.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Det är rart att vara din vän, och något du länge önskat i kärlek kan nu bli infriat med stor lycka. Att ta egna initiativ ger dig kärlekslycka. Nu kan du bli uppvaktad av någon som även kan medföra en gåva till dig. Det kan vara ett presentkort, som verkar ge dig en vinst och du får lycka.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Nu bör du ha en härligt romantisk dag, och allt tycks bli rart och fint för dig. Hos dig bor lyckan och glädjen, så kärleken lär blomstra. Nu bör du inte handla utan att noggrant ha tänkt dig för. När det gäller spel så visst kan du få en vinst, men stjärnorna anser vinsten vara liten.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Dina önskningar om kärlek kan nu vara drömmar. Men drömmar kan förvandlas till rar verklighet i lycka för dig, så ta tag i kärleken så den blir din. Du kan få överraskande pengar till din börs, här verkar allt vara till din fördel. Men för att vinna i spel behövs mycket tur, och det har du inte nu.

Sex sex sex

Okej, det är fredag! Äntligen!!! Ikväll blir det röj på harrys för fulla muggar, men först blir det start hos stina med middag och trevligheter. Jag längtar till kvällen. På naturkunskapen ska vi ha sex och samlevnad vilket jag tycker är väldigt bra. Själv hade jag en grym lärare i högstadiet som verkligen pratade om allt, men jag vet många som inte hade bra lärare som hellre ville spola förbi den biten av undervisning. Tror det är många som fortfarande har frågor om saker som snurrar i huvudet. Även fast alla har koll på vad det är. Men sex är inte bara in och ut! Som många tror, det är så mycket mer. Men det blir roligt att gå igenom iallafall. För vem gillar inte sex menar jag ;) höjhöj

Nej dags för kläder och lite mascara. Puss och ta hand om er väl!

I'll kiss you, between the ears

If I'm your girl,
Let's take a short cut we remember,
And we'll enjoy,
Pickin' apples in late september
Like we've done for years,
Then we'll take a long walk through the corn field,
And I'll kiss you, between the ears


Hoppsan!

Bara för att jag är så snäll och jobbat så hårt de senaste dagarna så skickade jag efter ett linne .. Oooops!


Hoppas mamma inte ser dethär då är jag död..

Tänkte ni skulle få se en annan sida av mig...



Jag är oerhört trött och sliten, skulle nog kunna somna när som helst.. Ja så här sitter jag med min älsklings fleccetröja och mina gamla glasögon som är snea och mitt ruffsiga hår:P Ska försöka komma i säng om en timma. Imorgon står det psykologi och naturkunskap B på schemat. Det blir en lång dag och sen en lång natt eftersom jag ska på studentfesten på harrys :D Oh så kul det ska bli! Har ännu inte riktigt kommit på vad jag ska ha på mig. Antingen blir det svart klädsel med genomskinliga armar eller en paljettklänning som kommer glittra överallt. Vi får se!

Vad gör ni en torsdagkväll då? Datorn antar jag?! Att datorn kan vara ett sånt beroende, helt sjukt!
Nej jag ska försöka hitta på något att roa mig med. Kramar!

Min bukowski vove!




Det var den här söta lilla voven jag fick när jag slutade på kullerbyttan. Mysig va?!:)

försvinn vägkaoset!

Hejhopp! Jag är död, och då menar jag inte död som i död utan död som i trött. Hur kan man vara så slut?! Jobbade direkt efter skolan, gick super bra med småttingarna :) Men var väl inte på bästa humöret efter ett äckligt jävla väder som gör allting försenat. Jag skulle börja 13.30 men skulle komma till mariefred 13.00 så jag tänkte att det var perfekt, han jag ta en kopp kaffe och ta det lugnt innan. Men nej så blev det ju inte.
Först var tåget försenat vilket resulterade i att vi missa bussen i strängnäs. Yes tänkte jag nu kommer jag aldrig komma hem. Men sen hade vi lite tur att åkers bussen inte gått än. Eftersom den enbart går til läggesta så var nästa problem hur vi skulle ta oss därifrån sen in till mariefred. Men vänta glömde jag säga att bussjäveln fastnade i rondellen i strängnäs vid ica maxi. Jaha där satt vi och bilköerna var runt oss. Jag var så arg så jag visst inte vart jag skulle titta utan att döda med min blick.
Vi kom därifrån efter ett tag och sen gick bussen jävligt sakta bara för att jag hade bråttom. Så det var bara att ringa och säga att jag skulle bli sen.
Lite tur hade vi när vi kom till läggesta då en buss gick efter tio minuter. Med andan i halsen rusar jag in på myrans avdelning och de första jag få ta hand om är en kissig blöja. Gud vad härligt!

Nu är jag iallafall hemma och jag tänker inte lämna min lägenhet ikväll, så det blir ingen träning. Är alldeles för trött. Är jättehungrig och väntar på att maten ska bli klar (i mina drömmar).. Det är ju jag som måste laga den ................... Gud jag älskar att vara jag idag .. not

Nej nu måste jag sansa mig och få mitt goda humör tillbaka. Får nog börja med att laga mat till mig själv. Min bästa vän!

over and out



Jag vill inte sakna dig ..

Tillbaka i skolan

Godmorgon! Nu sitter jag i skolan, första dagen på 3 månader. Det känns helt sjukt men ändå lite kul :) Vi började våran marknadsföringslektion med att alla gick och köpte fika och sen samlades vi i ring och har suttit och snackat lite skit och sen hur terminen kommer se ut. Till och med lärarna säger att efter april kommer vi inte alls vara speciellt intresserad av skolan utan att det bara kommer vara fest och firande i våran huvuden. Och det stämmer nog riktigt bra ;)

Nu har vi snart rast sen ska vi skriva om våran praktik utefter kotlers 5 p:n.. Gud vad jag är trött på de där jävla p:na.. Kommer drömma mardrömmar av de. Nu måste jag fortsätta här.
Ska jobba på dagis i eftermiddag och sen blir det nog träning ikväll.. Får se hur pigg jag är efter jobbet.

PussPuss

Torsdagen den 04 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Du strävar framåt och utbildning kan vara en sporre för dig. Du har ett inre behov av att lära dig allt nytt. Du kan känna dig trött, men är frisk. Du bör tacka ja till vänners erbjudande, och vill de bjuda dig på något så bli glad. Vinstchansen i spel är nu möjlig, så en liten insats kan ge vinst.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Du är kreativ och får en fin dag. Du finner lätt lösningar till det mesta, och det märks att dina kolleger gillar dig bra. Den goda hälsan dominerar. Nu ska du kunna få extra fina pengar om man tror på vad stjärnorna säger. Spel kan ge dig vinst och bästa spel kan vara med hästar.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Du gör mycket nytta och är en flink arbetsmyra. Arbetet ger dig framgång, du har ett medryckande sätt och kolleger trivs med dig. Du har god hälsa. Du kan bli härligt framgångsrik och få vinstökning nu. Det verkar bli stor fest hos dig, så troligen vinner du en slant i någon form av spel!

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Du kan känna dig lite ensam, men vänner tycker bra om dig. Du kan även få brev med kärt innehåll. En fest för kärleken kan göra dig populär. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta dig en del. Vinstchansen i spel är just nu dålig, spela bara om du känner att du måste.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

I dag ska du vila och ta det lugnt. Kärleken kan få sig en törn så var diskret och ägna dig åt dig själv. Hjälp en vän och du får vänskap tillbaka. Ett erbjudande kan komma till dig som ger extra bra betalt. Det kan vara ett tillfälligt erbjudande, men bra. Spel ger dig ingen vinst som du hoppas på.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Även om du tycker att det mesta verkar jobbigt så bör du inte byta arbete. Unna dig en present! Det piggar upp dig och ger dig annat att tänka på. Du kan få lönepåslag, för här tycks inkomsten öka. Värdepapper kan ge bra utdelning framöver. Får du önska en gåva, så önska en obligation.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Goda utsikter för ny uppvaktning, från en person med enbart goda avsikter. Vill du förändra något så är tiden gynnsam för ny kärlek. Att investera i dig själv ska kunna ge fin utdelning framöver. Du ska även ha lyckan att få utdelning vid köp av värdepapper, som obligationer.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

På kärlekens område kan du vänta dig ny uppvaktning, men den ger inte någon större lycka. Inled inte ett förhållande som du inte tror på. Det kan vara så att du nu kan få erbjudande om högre inkomst. Du verkar segerviss i det du gör, och du kan nu ha lyckan att få vinst i spel.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Var aktsam om den tjänst du har, den verkar fint trygg för dig. Du är tacksam och snabb med att hjälpa alla inom arbetet och det uppskattas av de dina. Du tycks vara på ett generöst humör när det gäller att ge bort gåvor. Men du har nog råd, och det blir uppskattat det du ger. Spel ger ingen vinst.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Du är så vänlig och lyckas även med att ta en motgång som något naturligt. Dagens slut kommer att ge dig romantik, så nog ska du känna dig lycklig. Räkningar anstränger din ekonomi nu, så det är säkrast att du är försiktig med inköp. Ta det lugnt och låt andra sköta spelandet, då spar du pengar.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Det verkar tomt på kärlekens område, men tiden är till din fördel. Snart möter du ljuv romantik och kärleken kramar dig på nytt igen, så bara le. Nu kan du göra en investering i din hälsa. Vill du testa ett bantningsrecept, kan det lyckas nu. Även en tipsvinst verkar möjlig, vågar du kan du vinna.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Nu är det bäst om du låter någon annan bestämma i arbetet. Är du trött så borde du vila en del. Nu har du inte de bästa av idéer, så låt andra tänka. Goda affärer ligger till grund för den inkomst som nu kommer till dig. Vinst är möjlig i lotto. Att pröva en slant i spel kan vara rätt.

Håret mitt blev faktiskt bra

Håret blev en blandning av rött/lila/brunt! och jag är nöjd och det blev ingen katastrof :)
Godnatt mina kära nu ska jag och gullan lägga oss och sova♥

Fint avslut och rödhårig

När jag får barn ska jag bennemej ha körkort, gick idag i två timmar med en enkelvagn i denna snöstorm. Jag trodde seriöst jag skulle börja grina. Det värsta jag varit med om, helt genomsvettig gick jag där och fullkomligt plogade mig fram med vagnen med en unge invirad i filt. Nej aldrig mer!

Fick ett jättefint avslut idag av alla kära barn och personal. Fick ett kort där det stod värmande ord och en bukowski hund. Hur mysig och mjuk som helst, har döpt den till kullerbyttan som avdelningen jag varit på heter. Den ska jag bära med mig överallt vart jag än flyttar. det är numera min skyddsängel. När jag sa hej då fick jag pussar av killarna och massor av kramar. Åh gud jag älskar de verkligen!

Just nu sitter jag med färg i håret, rödhårig blir jag. Första gången jag färgar hemma så jag vettifan hur detta kommer att se ut :P Vi får se när det är klart. Mycket spännande!
Emelie är här och vi har nyss ätit lasagn och nu ska jag färga hennes hår. Hon sover även kvar min älskling <3

Försten har jag fått en liten leverfläck i munnen.. hur skumt är inte det :S På insidan av läppen sitter den.
Nu måste jag tvätta ur färgen. Håll tummarna. Bilder blir imorgon för ikväll blir det mys med emsan och datorförbud.
Puss o Kram!

Onsdagen den 03 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

En skön dag bör du ha i denna så positiva och vänliga tid. Det du gör är rätt och riktigt. Du får lycka, så genomför nu det du själv vill ha gjort. Konst och resor tror jag ger dig fin avkoppling. I spel tror jag inte på några vinster. Bästa vinsten är att göra dig själv fri från spel.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Det är så skönt och behagligt runt dig nu och du verkar med all rätt vara lycklig i ditt kärleksförhållande. Även vänner får du lycka med under dagen. Något som berör din ekonomi talas det om. Det ska ge dig fördelar, det låter roligt! I spel däremot går det sämre, så låt helst bli att spela.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Var aktsam om den rara kärlek du har, irritationer kan lätt uppstå och du kan få svårt att parera dem. Men bäst får du det om du ger din vän en blomma. Det du gör i dag blir bra och nu duger dina åsikter väl. Värdepapper kan ge dig överraskande utdelning. Men i övrigt spel blir det ingen vinst.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Du kan få ett spännande bud om jobb, men det stannar vid det. Det höjer dock ditt värde i andras ögon. En ny form av motion blir en positiv nyhet. Var rädd om dina slantar nu, och slösa inte på det som är onyttigt. Jag tror inte heller på en stor spelvinst nu så var även där sparsam.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Något som har med mode att göra kan bli aktuellt och kan ge dig tur. Du har en dag med framgång, så följ dina egna idéer. Trött men frisk är du. Nu tycks det som att dina vänner har bestämt sig för att vara med just dig. Det talas om att du kommer att få en fin present. Du måste vara omtyckt.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Det mesta ska vara bra för dig i arbetet. Det kan också talas om ändrade arbetstider, och det är nog inte dumt. Frisk ska du vara, glad och pigg. Nu ska du vara försiktig och sparsam med dina slantar. Det kommer inte några större framgångar, inte ens i spel. Låna inte ut pengar.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Inget tycks störa din lycka i kärlek. Här ska det vara det lugna som dominerar, och du bör trivas fint med det. Vänner ser i dig lycka på alla fronter. Din ekonomi är trygg, men det är inte bra att investera för mycket nu. Dagen är dålig för vinst i spel. Bästa utdelning får du genom att spara.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Det som rör hälsokost och sund mat tycks nu ge dig lycka. I arbetet kan idéer som du har ge uppmärksammad framgång. Du har ett positivt sätt. Nu kan kärleken komma att dominera dig och du verkar bli så lycklig. Gåvor och vänliga handlingar kan komma i din väg nu, så du får rar uppvaktning.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Utbildning tycks bli dagens samtalsämne. Men även en ny tjänst kan komma att erbjudas dig - men tar du den? Du bör vara frisk och piggelin. Har du med datorer att göra så tror jag att du får extra bra inkomst. Du kan även ha lyckan med dig att vinna i spel, säger stjärnorna, och då på lotto.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Har du börjat fundera på att förändra i ditt arbete så är det bra tid för detta nu, men det blir nog bara funderingar. Var rädd om din hälsa. Nu hör du till dem som borde ta det lite lugnt med romantiken. Du bör inte skynda fram i kärleken nu, utan avvakta för bästa resultat.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Du måste bara vara nöjd med dig själv när du nu får fin framgång. Du är omtyckt, mycket för ditt så ärliga sätt. Du är sund säger stjärnorna. En lugn och behaglig dag väntar dig. Du orkar med det mesta och är på mycket gott humör. Kärleken din växer sig starkare och du känner dig trygg.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Ett generöst och bra erbjudande om en ny tjänst kan komma dig till del. Du väljer själv, men det är smickrande för dig. Du är både sund och frisk. Allt utvecklas just så positivt som du har önskat på kärlekens område. Du vinner förtroende med ditt härligt varma leende och du är en sann vän.

Sista dagen!!!

Jaha nu var jag här, här jag inte ville vara... Sista dagen på praktiken :( Imorgon är det tillbaka till verkligheten, fyra månader med kämpande för de sista sakerna innan studenten. Jag har höga krav på mig själv, och då menar jag väldigt höga också. Har alltid haft det och alla lärare har alltid sett igenom det. Så brukar ofta få höra att jag ska ta det lugnt, men hur tar man det lugnt när allt är en enda röra och hälften är tråkigt?! Nej jag skriker rätt ut. Ibland har jag ingen självbehärskning.
Kommer kännas konstigt att bara börja sådär igen efter 3 månader i helt andra grejer. Men jag får göra mitt bästa.

Jag hade velat baka till idag och bjuda alla barnen för att det var min sista dag, men nehepp de är nya regler som säger att man inte får ta med bakverk till förskolorna. Orkar inte gå in på varför just nu, men så enkelt är det. Jag får väl vara extra rolig idag ;) Offra mig lite mer för barnens värld.

Idag kommer jag inte komma hem förens vid typ 8 ..Kommer gå direkt till alla mina ärenden. Bara gilla läget!
Nej nu måste jag äta upp frukosten och sen sätta fart. Ha en underbar dag alla fina. Puss!


Mitt nuvarande jag brinner långsamt upp, gamla friska pigga och rastlösa alex är tillbaka!! Äntligen!!
Tror jag är av med körtelfebern!!! Ska gå och ta prover så får vi se.. Dock kommer jag ha mitt pissiga immunförsvar länge länge så kommer säkert vara sjuk lika ofta som ett barn iallafall..

Ingen mjölkdrickare

Att många människor älskar mjölk, framförallt hårt tränande killar vet vi.. Själv hatar jag mjölk och kan inte ta en enda klunk utan att få kvälningar. Jag tål ju inte mjölk heller för den delen. Men när en fyraårig flicka på mitt dagis till och med ifrågasätter om jag är konstig för att jag inte tycker om mjölk för att hon själv tycker det är jättegott början man ju undra :P Är det något fel på mig?! Jag kanske måste tvinga i mig laktosfri mjölk en gång för att se om jag ändrar min uppfattning. Men skulle inte tro det. Vad tycker ni om mjölk?!


Jag skulle inte visa brösten i tv!

Det blev en stekt laxfilé till middag med sallad, avokado och svarta oliver :) Jag har läst lite ur twilight och även duschat och lagt en hårinpackning..
Idag fyller min älskade mormor år, så grattis till henne. Just nu sitter jag här med ett stort päron i munnen och dricker te. Har kommit på att man måste ta ut päronet från munnen innan man kan dricka te.. haha nej nu skojar jag bara med er. Jag är lite raslös så lider av min dåliga humor. Eftersom jag inte har något direkt roligt att skriva nu tänkte jag skiva ner veckans planering..det blir full rulle.

Onsdag: Sista dagen på praktiken sen jobba och sist men inte minst träna
Torsdag: Skola till lunch sen vikariera på eftermiddagen på Myran, och sen kanske färga håret
Fredag: Skola, lång dag! Direkt hem och fixa iordning mig för fest,sen blir det tåget till kungsör för middag och förfest. Sedan utgång på Harry's, STUDENTFESTEN!!
Lördag: Jag sover länge och ska sedan käka en stor fet pizza eller kebab (redan planerat!!!) Emsan är du på?!
Söndag: Hmm faktiskt inget planerat än, kolla igenom mina studier kanske..

Låter rätt bra va?! Är jag bara pigg och frisk så kommer det rulla på riktigt bra. Jag gillar stress, fullbokat och power i min vardag! Ingen soffpotatis här inte ;)

Om en timma börjar Paradise Hotel och jag känner på mig att min Kristoffer tar hem detta ikväll! Hoppas på det iallafall. Det är så spännande. Jag skulle utan tvekan vara med på detdär om jag fick förfrågan. Fatta roligt! Jag skulle dock inte ha sex eller visa brösten i tv ..

Nej om man kanske ska göra lite nytta nu innan det börjar. Tack och hej!


Dare I trust you


Tisdagen den 02 februar, det rätta

Förlåt mig, det blev knas med horoskopet imorse, men här är iallafall det rätta för idag :)

Väduren ca 20/3 - 19/4

Ta det försiktigt med det du vill ha kvar i kärlek, för nu har du ingen framgång. Var mer för dig själv, och avvakta med kärleken. Din ekonomi ska vara stark och stabil, men trots det ska du inte låna ut pengar. Testar du ett spel så är lotter bäst, men spara är allra bäst.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Det bästa med dig är att du är så positiv. Nu får du framgång i arbetet, men någon förändring blir det trots detta inte för dig. Sundheten följer dig. Börjar du föra kassabok över dina pengar? I alla fall så tycks du räkna noggrant innan du handlar. Är det så att du ska pröva på spel, så var sparsam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Visst har du en fin dag med din kärlek och med vänner, men var i alla fall försiktig med vad du gör. Här bör du låta rutiner råda. Stjärnorna talar om att du har en lugn och fin dag för din ekonomi. Det ekonomiska bör vara tryggt och bra, men det blir ingen spelvinst att skryta med.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Visst har du det bra, även om du kan tycka att du har det i tryggaste laget. Ett nytt spännande resmål är fullt möjligt. Men låt rutin råda i kärlek. Ett meddelande från en myndighet kommer att göra dig glad, eftersom det gäller pengar. En lottsedel kan ge dig vinst. Nu är det mesta bra för dig.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Är du intresserad av ett nytt arbete, du verkar nyfiket höra dig för? Du är omtyckt där du är, och jag tror inte att du byter. Bäst är det så. Nu finns chans att skörda romantiska framgångar med spännande inslag, så ta tag i den lyckan och njut av livet! Du är en vinnare i kärlekens lotteri.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Arbetsbyte just nu ger dig inte mycket nytt. Men för all del, det tycks inte heller dåligt. Var rädd om din hälsa och låt rutiner råda i arbetet. En idé du haft kan ge dig en slant, det kan bli i form av en gratifikation. Du kan vinna en liten slant på spel, även den gör dig glad.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Du får komplimanger för att du är så behaglig och förstående att umgås med. Allt du gör är positivt och romantiken ska vara till din fördel. Nu bör du mer titta än köpa. Det är bäst för dig att spara dina slantar, och måste du spela så var verkligt snål. Bäst är att avstå från spel.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Låt rutinerna råda i ditt arbete nu så får du bästa framgång. Stressa inte, utan försök att slappna av ifrån allt jäkt och låt rutiner få råda. Det verkar vara en trevlig dag för dig på kärlekens område. Här finns inte plats för ledsamheter i din väg. Bara njut av dig själv, för det är du värd.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

En tid med mer att göra i ditt arbete kommer nu. Du klarar det mesta, och det till belåtenhet. Du verkar vara frisk och gläder andra. Du bör få en dag med tur när det gäller pengar. Fina inköp kan vara rätt att göra nu, och med ett tips kan du få vinst. Din ekonomi verkar vara stark.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Rutiner är bäst i arbetet, så var väldigt noga med att inte ändra det som inte behövs. Det gamla invanda ger bästa framgång. Vila om du kan. Nu kan du få en vänlig kram. Det tycks som att man vill dig väl och du bör trivas fint med din kärlek, nästan så att vänner blir avundsjuka.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Bäst för kärleken är att du håller dig för dig själv, i ditt hems avkopplande sköna atmosfär. Att spana in något nytt i kärlek är inte lyckosamt. Idéer som du får nu är just den öppningen till en bättre ekonomi som du hoppats på. Dagen kan bli trevlig och vinstgivande för dig, men inte i spel.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Romantiskt och rart ska du få det denna så ljuvliga dag. Här slösas det med vänliga och uppskattande ord. Du är en vinnare i kärlek, så njut. Normalt god ekonomi ska du ha. Är du sparsam, får du det bättre. Chansen att vinna i spel är liten, så du bör spara istället för att chansa på vinst.

Bebiiiiiiis!



Bebiiiiiiiiiiiiiiiiis! Mammas älskling!

Jobben rullar in ..



Gud vad dagarna går fort.. Imorgon är min sista dag , ledsen jag! Men har redan fått min första dag som vikarie, det blir på Torsdag efter lunch fast på en annan avdelning. Så ska få mysa med 2 åringarna. Sen ska jag på jobbintervju på Måndag kl 13.00.. Vad det är för nått är hemligt så länge ;) återkommer mer om det när jag varit där. Ja från att stå helt utan jobb nästan till att det ramlar in både lite här och var. Jag kan ju inte vara annat än glad.

Nu ska jag nog kolla på sex and the city en stund och läsa twiligt.. Har haft läsarförbud nu ett tag plus att jag inte alls haft tid att läsa. Eller rättare sagt tagit mig tiden att läsa. Men snart är den slut!! Åh längtar till sista filmen som kommer i sommar om jag inte minns helt fel..

Jag är så partysugen så det finns inte, tur att studentfesten närmare sig. Fredag fredag fredag.....

over and out

Dagens förändring

Dagens horoskop tvilling: Barn kan kännas som en börda i dag. Kärleken kan också vara en besvikelse. Undvik dock en maktkamp!

Dagen börjar ju inte bra med att läsa detta...Jag ska se till att ändra på precis allt. Barn blir aldrig en börda för mig, de är de finaste varelserna som finns. Det förlänger mänskliga livet genom att växa upp och ta hand om våran värld. Deras hjärtan är goda och ingen har ännu "kunnat" halka snett och börjat med fel saker. Än så länge är de så oskyldiga och allt de vill är att synas och omges av kärlek. Jag älskar att verkligen se varje barn, varje individ och försöka ge alla massor av kärlek. Vad gör en extra kram och puss på pannan liksom?! Det ger mig ett leende..

Och kärlek? den är ofta en besvikelse.. Men kärlek är inte bara pojke-flicka. Det är en känsla som jag har en enorm dragningskraft till de jag verkligen bryr mig om. De som är en del av mitt liv.

Maktkamper tar jag del av varje dag och kommer aldrig undvika, man blir alltid starkare av kämpa och misslyckas och sen resa sig upp igen och kämpa lite till och sen klara det. Nej hit med maktkamper..

För övrigt mår jag bra, ska göra mig iordning nu för att kila till dagis. Hörs när jag är hemma! Passa på att njut av vårat fina vinterland. Men burr det är kallare idag. Önskar jag hade en overall ;)

Puss och Kram!

my head is full

Gud jag måste i säng nu nu nu!!! Paradise hotel var grymt och ingen annan ska vinna än kristoffer :):) Han måste verkligen vinna, erika kan också vinna om det är två som vinner..Så spännande imorgon! Jag har druckit te ikväll och pratat massor med min älskade stina. Gud alla borde få ha en sån som dig i sitt liv.
Imorgon efter dagis vet jag inte vad som väntar, vill träna men måste vila minst en dag mellan varje träningstillfälle. Så får väl kolla på sex and the city eller något så jag fördriver tiden. Näst sista dagen på dagis imorgon. Usch!


Puss och massa godnattkramar!

Toppen dag och nyanställd som vikarie

Är numera anställd som vikarie inom förskoleverksamheten, alltså alla dagis :) Gud det ska bli så sorligt att sluta på Onsdag, jag är helt stressad... JAG VILL INTE!! Hela dagen har varit underbar, ute på förmiddagen med alla barnen och sen lunch, möte med marie och sen massa bus inomhus. Jag älskar verkligen Ängens förskola♥ Och all personal!

Jag har även tränat en timma idag, det gick skitbra :D så jag är så himla glad! Kom hem lite innan fem och efter det har jag hunnit med att laga och äta mat, kolla igenom massor papper, läsa igenom Lunds Universitet katalog som jag skickat efter och tagit ett bad.. Nu fattas bara mitt gröna te och sen är min kväll gjord. Inte nog med det, det är paradise hotel ikväll och imorgon blir det final.

Jag är på topp humör idag verkligen, skulle i princip kunna göra vad som helst ikväll! Att jag har så mycket framtidplaner gör inte saken bättre, det fullkomligt pirrar i hela min kropp. Nej jag är inte kär utan jag är förväntansfull av min framtid och alla mina utmaningar som väntar mig. Envis och målmedveten som jag är kommer jag slåss och kämpa tills jag nått alla mina mål jag har i livet.



Massor av Kramar!

Måndagen 1 Februari

Idag börjar jag med "dagens horoskop"..Kommer lägga in ett inlägg varje dag med allas horoskop för dagen.



Väduren ca 20/3 - 19/4

Nu verkar du ha bråttom med nästan allt vad du gör. Du är positiv och frisk, så du klarar det mesta med glans. Hälsan är på sin bästa nivå. Bästa kärleken har du tillsammans med din familj. Nya kontakter i kärlek tror jag inte håller i längden. Nu är det bäst att leva ostörd, så stanna hemma.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Var försiktig med det du arbetar med så att du inte irriterar dina kolleger. En förändring inom arbetet är på gång. Akta dig för tobak och halsont. Det är inte fel att gå egna och nya vägar för att förnya i kärlek. Men någon ny och rar romans kan inte mina stjärnor finna för dig.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Det blir nog ingen större framgång för dig i ditt arbete. Bäst är i alla fall rutiner, så ta det lugnt, det kommer en ny dag. Hälsan är bra, men vila. Nu är det möjligt att du blir uppvaktad med blomster och paket. Man vill visa dig sin uppskattning, så var stolt över ditt alltid så hjälpsamma sätt.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Hoppas kan du ju alltid göra vad det gäller att få uppleva rar romantik. Men någon större lycka får du inte nu. Bäst är att stillsamt vila i hemmiljö. Visst måste även du vara sparsam med inköp och nu bör du vara extra sparsam. Någon spelvinst tror jag inte att du får. Här gäller att hålla i pengarna.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Sysslar du med affärer så är du dagens vinnare. Du bör ha en fin känsla för var du har din kund eller vän ekonomiskt. Andra tycker att du är trivsam. Du kan få det romantiskt om du ska resa i dag. Ditt sätt att tala får andra att lätt falla för dina så vackra ord. Kärleken är din bästa fördel.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Var lite försiktig med ditt arbete så att du inte skadar dig av stress. Dagen ska ge bästa utdelning till den som tar det lugnt. Du orkar det mesta. Visst har du det bra, även om du kan tycka att du har det i tryggaste laget. Ett nytt spännande resmål är fullt möjligt. Men låt rutin råda i kärlek.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Det blir inte så mycket som förändras under dagen i ditt arbete. Det rutinmässiga blir som allra bäst. Glädjen finns hos dig och du är sund. Denna tid ska ha romantiska inslag. Det kan bli kärleksfullt och trivsamt. Blir du bjuden till fest så finns där också romantik att hämta.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Det arbete du utför blir verkligt bra gjort. Du får positiva blickar av dina arbetskolleger, men var ändå extra noggrann. Var även aktsam om hälsan. Ge en present till din bästa vän, även ett sällskapsdjur ska du räkna in i ditt hjärta. Du verkar så varligt, akta de dina. Bäst har du det i hemmiljö.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Atmosfären på arbetet blir trivsamt positiv och du bör vara frisk. Det kan också betyda att du får en ny förmån. Du hör till de gladas skara. En utbildning verkar ge dig större kunskap, och det kan betyda avancemang och bättre lön. Däremot så bör du vara snål i spel. Att spara är dagens paroll.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Hemmet är det som tar mesta tid i anspråk. Det kan också tyda på en förändring av din bostad, och i så fall bra. Kärleken befinner sig på en låg nivå. Du kan få många och höga räkningar nu, så det är nog bäst att du är sparsam. Spel bör du inte ägna dig åt. Att spara ska vara dagens bästa vinst.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Ägna dig mer åt det som gäller dig själv och skäm bort dig med en present, det är du värd. Var dock diskret i kärlek och se dig själv som det bästa. Nu får andra fel intryck av ditt ekonomiska handlande om du inte förklarar. I spel har du ingen större lycka, så låt inte spelandet ta över.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Nu kan det bli än mer för dig att göra i ditt arbete, och det måste ju kännas skönt och även tryggt för dig. Du är frisk och i bra kondition. Nu får du nog bästa vinsten genom att köpa nya kläder. Det nya verkar ge dig styrka med det nya, men i spel får du nog inte få någon vinstlycka - så spara.


Start på Februari

Jaha då var det ny månad, en kort sådan så det lär gå ganska fort...Sen är det Mars! Gud vad tiden går fort, det är sanslöst. För en månad sen var det nyår, känns inte alls så. Och känns som jag kom hem från egypten för typ 3 månader sen....det är snart tre veckor sen:S Jag har ingen koll på tiden längre, allt bara springer iväg. När får man chans att leva i nuet?

Jag inväntar svar från mig mage om den ska strula idag med för då blir jag hemma, jag orkar inte går runt med mag smärtor och inte veta vad det är och bara lalla på. Så den har 30 min på sig för sen går jag till dagis. Eller måste till dagis för ska förmodligen gå igenom papper om vikarie grejen. Jaja life is a bitch!

Det blir träning efter dagis om jag mår som jag borde :) äntligen, nu ska jag hålla mig borta från mina förkylningar och sånt. Kanske blir lättare när jag slutar dagis på Ondag.
Nästa Måndag får jag träffa Freddie, Kim och Madde som spenderat sin praktik tid, 3 månader i Thailand. Vilka grisar!!Deras kroppar ser ut att vara doppade i choklad. Shiiiiit...

Nej dags att röra på sig, trevlig måndag! Puss

RSS 2.0