Måndagen 1 Februari

Idag börjar jag med "dagens horoskop"..Kommer lägga in ett inlägg varje dag med allas horoskop för dagen.



Väduren ca 20/3 - 19/4

Nu verkar du ha bråttom med nästan allt vad du gör. Du är positiv och frisk, så du klarar det mesta med glans. Hälsan är på sin bästa nivå. Bästa kärleken har du tillsammans med din familj. Nya kontakter i kärlek tror jag inte håller i längden. Nu är det bäst att leva ostörd, så stanna hemma.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Var försiktig med det du arbetar med så att du inte irriterar dina kolleger. En förändring inom arbetet är på gång. Akta dig för tobak och halsont. Det är inte fel att gå egna och nya vägar för att förnya i kärlek. Men någon ny och rar romans kan inte mina stjärnor finna för dig.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Det blir nog ingen större framgång för dig i ditt arbete. Bäst är i alla fall rutiner, så ta det lugnt, det kommer en ny dag. Hälsan är bra, men vila. Nu är det möjligt att du blir uppvaktad med blomster och paket. Man vill visa dig sin uppskattning, så var stolt över ditt alltid så hjälpsamma sätt.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

Hoppas kan du ju alltid göra vad det gäller att få uppleva rar romantik. Men någon större lycka får du inte nu. Bäst är att stillsamt vila i hemmiljö. Visst måste även du vara sparsam med inköp och nu bör du vara extra sparsam. Någon spelvinst tror jag inte att du får. Här gäller att hålla i pengarna.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Sysslar du med affärer så är du dagens vinnare. Du bör ha en fin känsla för var du har din kund eller vän ekonomiskt. Andra tycker att du är trivsam. Du kan få det romantiskt om du ska resa i dag. Ditt sätt att tala får andra att lätt falla för dina så vackra ord. Kärleken är din bästa fördel.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Var lite försiktig med ditt arbete så att du inte skadar dig av stress. Dagen ska ge bästa utdelning till den som tar det lugnt. Du orkar det mesta. Visst har du det bra, även om du kan tycka att du har det i tryggaste laget. Ett nytt spännande resmål är fullt möjligt. Men låt rutin råda i kärlek.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Det blir inte så mycket som förändras under dagen i ditt arbete. Det rutinmässiga blir som allra bäst. Glädjen finns hos dig och du är sund. Denna tid ska ha romantiska inslag. Det kan bli kärleksfullt och trivsamt. Blir du bjuden till fest så finns där också romantik att hämta.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Det arbete du utför blir verkligt bra gjort. Du får positiva blickar av dina arbetskolleger, men var ändå extra noggrann. Var även aktsam om hälsan. Ge en present till din bästa vän, även ett sällskapsdjur ska du räkna in i ditt hjärta. Du verkar så varligt, akta de dina. Bäst har du det i hemmiljö.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Atmosfären på arbetet blir trivsamt positiv och du bör vara frisk. Det kan också betyda att du får en ny förmån. Du hör till de gladas skara. En utbildning verkar ge dig större kunskap, och det kan betyda avancemang och bättre lön. Däremot så bör du vara snål i spel. Att spara är dagens paroll.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Hemmet är det som tar mesta tid i anspråk. Det kan också tyda på en förändring av din bostad, och i så fall bra. Kärleken befinner sig på en låg nivå. Du kan få många och höga räkningar nu, så det är nog bäst att du är sparsam. Spel bör du inte ägna dig åt. Att spara ska vara dagens bästa vinst.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

Ägna dig mer åt det som gäller dig själv och skäm bort dig med en present, det är du värd. Var dock diskret i kärlek och se dig själv som det bästa. Nu får andra fel intryck av ditt ekonomiska handlande om du inte förklarar. I spel har du ingen större lycka, så låt inte spelandet ta över.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Nu kan det bli än mer för dig att göra i ditt arbete, och det måste ju kännas skönt och även tryggt för dig. Du är frisk och i bra kondition. Nu får du nog bästa vinsten genom att köpa nya kläder. Det nya verkar ge dig styrka med det nya, men i spel får du nog inte få någon vinstlycka - så spara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0