En vanlig söndagkväll

Åh gud vad gott jag har ätit ikväll med gulleplutten anders!! Rena mäster kocken, har nog aldrig varit med om någon som lagar så god mat.. Jag brukar vara med och hjälpa till men idag blev jag serverad allting medans jag låg och kollade på sex and the city. Till efterrätt åt vi glass med varma hallon och hans egen bakta bullar. Mums så goda bullar. Sen dog min mage och gud så ont jag fick, så det fick bära av hem :( Men tack för allt!!!

Ska sova snart snart, är så himla trött och min mage mår inge bra. Dags för dagis imorgon och sen träning. Godnatt med er!

Ett Söndags skal!


Nyduschad, osminkad, leggins och ett linne, nu åker jag hem till anders och tvingar honom att kolla på sex and the city med mig .. hö hö.. Sen har jag hört att jag ska få fläskfilé som är champinjon inbakade med potatis och bearniessås.. Mmmmmmmmmm så smarrigt!
Humör: glatt!
Hälsa: frisk!

så tråkigt inlägg

Jaha då har baby åkt hem, nu är det dags för en lång dusch och lite tvättande.. En liten promenad har man fått sig också, skönt. Men gud så kallt det är, låren fryser ju till isan och rumpan också. Burr!
Ska nog sätta mig och kolla på the vampire diaries sen. Vad jag har saknat den serien. Okej jag har absolut inget vättigt att skriva. Så hejdå!

Sådan är jag - Tvillingen

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang.

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!

A-V-A-T-A-R 3-D





Åh kvällen var så himla mysig. Vi åkte vid 18.15 och då dunkades michael jackson hela vägen till heron. Väl framme blev det mat. Kyckling med chasewnötter är min favorit när det gäller den flesta maten så klart den fick slinka ner i magen. Sen ställde vi oss i kö för lite gotte, men jag var inte så sugen så ville hellre ha tuggummi. När jag kommer fram så frågar jag om de har att sälja för att det fanns inte uthängt. Nehepp det hade de såklart inte. Besviken alexandra ställde jag mig där och såg butter ut. Men helt plötsligt så plockar killen i kassan (urgullig) fram sitt egna tuggummipaket och bara :
-Äre sånt här du vill ha?! Sen räcker han mig påsen så jag får ta ett.

Både jag, mamma och stina blev helt till oss, gud vilken gullig kille. Sådana finns det inte många kvar alltså. Jag menar vem gör så till en kund som står i en av dessa långa kassorna för att köpa godis till en film? Nej då var jag varm om hjärtat.

Efter 2 h 40 min hade vi ytterligare grinat sönder en avatarfilm. Ah filmen är magisk, kan inte säga så mycket mer än så. Alla måste verkligen se den. I 3D var den grymt häftig, jag levde verkligen på Pandora för en stund.
Jag slockna i bilen hem, och väl hemma slocka två trötta tjejer på stört. Men tack för en underbar kväll mina kära.

Idag är det söndag, tråkig söndag som vanligt. Men jag ska få god mat ikväll av anders så jag har ändå något att se fram emot :D Stina blir även kvar till 13.30 så det blir nog en bra söndag. Många Söndagspussar för nu ska vi käka frukost!

Jag har gjort det igen, FYY!

Nu har jag inte klarat av att hålla i mina pengar igen. . Jag kan verkligen inte gå i affärer utan att handla. Måste jobba med detta. Nu får jag väl släcka ner lägenheten och leva på makaroner och ketschup den närmaste månaden. För istället har jag unnat mig kläder. En jacka fick jag faktiskt av min kära mor, men resten gick rakt ifrån min plånbok. Fy och skärpning! Tänkt faktiskt ni skulle få se också, brukar inte orka foto och så men idag blev det två kort.

Jackan jag köpte, det går alltid åt och ja vintern är inte slut än. De säger ju även att februari månad kommer vara den kallast månaden vi haft på väldigt länge och massor av snö ska komma. Stor tumme ner!



Den svarta korta jeansjackan fick jag av mami och sen är det ett par grå jeansleggins och sen ett svart linne som är längre åt sidorna. Vet att legginsen ser ljusa ut men de är gråa!

Jag och mamma fikade också på café prinsen, varsin semla blev det. Så himla gott. Jag provade faktiskt vinersemla för första gången och det var riktigt smarrigt. Gud vilka gottegrisar. Nu ska jag bara diska och sen är det dags att klä på sig för att gå ner och möta stina som kommer med bussen. Åh kvällen kommer bli så mysig. Två av mina stora kärlekar, min mor och min allra bästa vän!<3

Jorden ropar också emelie som inte svarar på mobilen, då är det illa ;) miss you min partyprinsessa. Hoppas ni får det skoj ute ikväll!

Dags att diska, pusskram!


Lördag

Godmorgon, det är Lördag! Alltid lika skönt att vakna upp en lördagmorgon. Normalt brukar jag sova utan alarm, men idag ska min älskade mamma få sällskap in till strängnäs. Ska boka klipptid + färgning och sen ska jag nog köpa lite nya underkläder tror jag.

Vyn utanför mitt fönster är så himla vacker, skulle kunna sitta och titta ut i timmar. Kommer sakna lilla mankan när jag sen flyttar. Men man kanske återvänder som vuxen, om många många år.

Nej nu måste jag göra mig iordning, alltid ute i sista minutern..kram

Tvilling

Är mitt horoskop.. Idag ser det ut såhär:

Tur: Du intuition stämmer ruskigt bra idag. Allt som känns rätt är rätt.
Hälsa: Om du är krasslig kan det hända att du idag blir sämre. Du bör stanna hemma så mycket som möjligt.
Ekonomi: Du kan tvingas att göra en del avkall på inköpen du planerat idag. Det gör dig faktiskt mycket irriterad.
Arbete: Du erbjuds kanske ett nytt arbete. Kolla läget noga innan du bestämmer dig.
Kärlek: Dagen har sin lugna gång, om det skall hända något är det du som får ta initiativet. Något du nog inte känner för.
Relationer: Idag kan du försöka att samla några gamla vänner för att ha lite trevligt. Det finns risk för att du blir besviken när en vän drar sig ur i sista minuten.

Nej stina försök inte ens dra dig ur, jag har redan pröjsat 150 spänn på din biljett ;)


Älska livet och ta det för vad det är


Man har ju sina roliga stunder ;)

Ja då var fredagkvällen snart slut den också.. Hela eftermiddagen och kvällen har bara bjudit på skratt, prat, onyttig mat och massor av mys. Tack för ikväll skruttfia, nu behöver det inte gå ett år igen innan vi ses. Eller hur?!

Ska snart gå och sova för ska upp skapligt, ska med mamma till strängnäs för hon ska fixa lite saker. Sen hoppas jag på att få träffa alex en stund. Sen kommer min ängel cristina till mig. Hon jag och mamma ska till heron och se avatar :D Men först ska vi äta middag innan! Ser jättemycket fram emot morgondagen. Likabra att sova nu så den kommer snart. God natt med er alla goa människor. Massor av Kramar från Alex

<3


Kärleken till dig är obekrivlig min bästa vän!

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Ja då var sista dagen innan helgen avklarad, gud så skönt med helg. Jag är riktigt pigg fast jag öppnade på dagis imorse 06.00. Magen är som vanligt, ont ont ont ... Men bara att hoppas på att bakterien försvinner snart som spökar. När jag slutade idag gick jag och prata med ansvarige för vikarierna i mariefreds förskoleverksamhet. Så snart är jag sån också, gud vad roligt. Det går bra nu :) Fick brevet från polisen igår också...

Nu ska jag dricka vatten och hänga trosor .. roande ;) Sen ska jag städa upp innan mitt hjärta ulrika kommer. Det blir nog en liten promenad och sen handla för att sen gå hem till mig igen och mysa hela eftermiddagen och kvällen.

Hänga tvätt vare ja...


Magjävel

Sov en stund förut, eller sov och sov.. Magen gjorde ont så jag vaknade hela tiden till när det kändes som knivar som stack i mig. Så himla obehagligt :(
Jag har ätit lite nu och duschat, mår fortfarande sådär. Men ska hälla i mig vatten så kroppen stabiliserar sig.

Ska kolla på andra avenyn nu och sen gå och sova.
Ska även boka biljetter till avatar 3D tills på lördag. Ska upp till sthlm med stina och mamma :) Åh jag längtar tills jag får se den underbara filmen igen.
Och imorgon kommer min gullis ulrika, vi ska mysa och äta middag!

Puss

Du är kurd va?

Jag pratar med en människa som är helt bakom flötet. Spelar ingen roll om jag svarar eller inte, han ger sig verkligen inte. Han har bott i sverige i 4 månader och ska tydligen flytta till etuna och tycker vi ska träffas. Nej svarar jag självklart på den frågan. Vet ni vad han frågar sen? Du är kurd va?
Hallå jag liknar inte en kurd!!! eller?! Sen frågar han om jag kan arabiska. Nej nej nej och åter nej. Gud snart är han borttagen.

Imorse vaknade jag med jätteont i magen och precis när jag skulle gå till dagis kändes det som jag skulle spy.. Hela magen drog ihop sig och ja, mådde skitilla. Sen så försvann det så jag gick ändå. Inget har hänt under dagen mer än att magontet består. Jag undrar vad detta kan vara?! Ingen lingonvecka är på väg heller.. Måste vara något jag stoppat i mig. Hoppas iallafall det försvinner snart för min matglädje är typ helt borta..

Annars har tiden på dagis bara sprungit förbi..Satt och spela fia med knuff med erik.. Och jag får nog lov att döpa om det till Fia med FUSK, för har nog aldrig sett så mycket fusk :P Det gick tydligen att hoppa rakt från boet in i mål, och det gick även tydligen att flytta 6 steg när det stod ett på tärningen.. Haha ja men man får väl lägga sig lite ibland och låta småttingarna ha kontrollen.

Nu ska jag nog sova en stund, vila kroppen. Ska även sova tidigt ikväll för jag ska öppna på dagis imorgon tillsammans med marre 06.00.. Så jag ska få känna på hur det är att kliva upp 05.00 på morgonen. Spännande, men gud så okontaktbar-alexandra jag kommer vara .. Kanske börjar vakna till liv vid 7.. jaja godnatt så länge..

Har jag missat ett dygn?

Hej mitt vinterland!
Tror hela sverige är täckt av vitt, så himla mysigt. Men snart kan väl våren komma?! Vill börja kunna gå ut med Leja igen utan att frysa ihjäl. Jag saknar promenaderna och jag saknar hunden. Även när jag hämtar barnen på dagis och ska gå så mycket fram och tillbaka, det är så himla tungt att dra barnvagnen i all snö och modd. Helt genomsvettig blir man i alla vinterkläder. Tur att det oftast bara är en gång i veckan nu under vintertiden. Nej vår tack!

Idag är jag lite små seg, la mig med en alvedon igår för att jag hade en jävlig huvudvärk. Så hoppas inte den kommer tillbaka. Idag efter dagis är det inget planer så det blir nog att ta det lugnt. Men det känns som fredag =s Vet inte varför?!

Nej dags att kila, hejdå alla glada!

Matglad tjej


Gud vad jag är partysugen, det kliar i hela kroppen! Men hundradagarsfesten närmar sig ;)
Klackarna i taket med glitter och glamour tema!


Nu har mami åkt hem igen.. Vi kollade på wallander-dödsängeln, och den var mycket bra faktiskt. Riktigt sjuk handling bara. Usch! Så här såg det ut i affären:
Mamma: Ikväll ska vi äta massor av gott, semla, godis, bullar, vad vill du ha?
Jag: NEJ NEJ NEJ, jag ska inte äta mer än middag ikväll och min morot.
Mamma: Jaja sitt där du med din morot och ditt vatten, jag ska äta godsaker jag.

Kvällen gick och det var inte mamma som åt speciellt mycket, utan det var jag som satt och vräkte i mig från hennes snacksmix, massor av glass och gräddkolor. Haha yeah jag har sån karaktär! Så går det när det finns sötsaker hemma hos mig. Men men har haft så mysigt med min älskade mamma♥
Jag vill börja träna nuuuuu så jag kan äta vad jag vill!

Nu ska jag göra en kopp te och mysa lite till, sen blir det sängen. Tillbaka till alla kära ungar på dagis imorgon.
Och ni kan fortfarande kalla mig förkyld tjej! PussKram!

Istiden påväge

Jag trodde inte på snökaos imorse, men jag tar tillbaka det.. Som det har snöat. Det ligger stora högar/drivor utanför ica som de skottat upp för att ens komma in i affären och handla. Helt sjukt. Vart kom allting ifrån? Ny istid?!
Tågen var ju inställda, iallafall dem imorse så fick åka varm bil till skolan. Väl inne fixade emelie sin biljett till hundradagarsfesten. Sen gick jag till bilskolan där jag ska börja köra snarast. Körtkortet ska tas nu efter våren :)

Mötet i skolan var totalt värdelöst och det var inga där förutom jag, emelie och madde.. Men vi fick våra nya scheman och nästa torsdag är det back to school. Känns konstigt efter tre månaders uppehåll.

Mamma är här så jag är glad. Vi har ätit god mat och ska nu se nya wallander. Vi ska även smaska på rocky road glassen. Så himla god. Min och stinas favorit ;)



Hörs senare, måste ta vara på mamsen medans hon är här. Massages ska tiggas. hihi! Puss

sj - sega jävlar

Tågen går inte.. Jag visste väl det! Det snöar lite och det är storm i hela sverige!
Jag får skjuts till skolan, bra det :) Hörs när jag är hemma!

Tiden går för fort

Jaha då har min uppesittarkväll snart passerat.. Lagat mat, duschat, pratat i telefon, fixat och suttit vid datorn. Ja tidern går alldeles för fort alltså. Skönt att jag ska ta halv 12 tåget imorgon. Vet inte hur länge jag blir kvar i eskilstuna, men ska iallafall träffa mamma på kvällen.

Jag säger bara kristoffer kristoffer kristoffer i ph.. så snygg och så bäst! han måste vinna, han är den enda värdiga vinnaren där inne också.

Nej nu ska jag läsa och sen sova. Natti folket!

Frisyrer och färger..

Jag är en människa som tröttnar på hår från dag till dag.. Så har pendlat väldigt ofta med olika frisyrer och från riktigt mörkt hår till sönderslingat blont. Där emellan har det varit råttfärgat och lite smårött. Jag fnissar faktiskt lite för mig själv när jag ser vissa bilder. Jag tyckte allt var snyggt under perioderna jag hade de olika frisyrerna och färgerna. Idag håller jag inte riktigt med ;) Men här har ni lite tillbaka blick. Bilderna är blandade och allt ifrån 2006-2010..


råttfärgat halvlångt uppklippt, januari 08

Januari 08, sliiiiiiiiiiiiiiiiiiitet

Februari 08, hade ofta väldigt ruffsigt och stort..

Maj 08, platt och mörkt

Mars 08, inget plattat

Färgen börjar gå ur och det var typ gröngrått.. April 08

November 07, jag slingade sönder håret

Första året på gymnasiet.. blont

Januari 08

Januari 08, bestämde mig för att gå tillbaka till mörkt

Mars 08, då blev jag mörkhårig igen

Juli 08

Augusti 07, lite slingor och långt hår

Juli 06, jämt lockigt

Januari 07, stort, tjockt, långt med slingor

Färgade jättemörkt september 08 (använde ofta mousse och hade ofta mitt egna självfall)

Min naturliga hårfärg Juli 08 (egna självfall)

Skolfoto förra året, plattade alltid och hade ofta luggen uppsatt

Klippte lugg oktober 08, trivdes absolut inte!

Nyår för ett år sen, långt mörkt hår och första gången jag hade en tuppering..

Lät håret oftast va men hade luggen alltid uppsatt.. En del uppklippt. Juni 08

Sommaren 09, slingade håret..

Slingat hår och vågat, 09

September 09..Precis innan jag skulle färga mörkt igen

I frisörstolen i oktober 09 innan jag blev mörkhårig igen..

Nyfärgad och hade ofta mittbena

Klippte kort Januari 09 (för ett år sen)

I somras, nyslingad

November 09, fortfarande mörhårig och längre hår

Slutet av 09

Januari 2010, egen hårfärg, eget självfall och vilande från slitning..


Snart blir det frisören igen, längden blir kvar men det blir mer uppklippt och ska färga håret rölila! mörkt

Beröm


Jag saknar min hund, hade han varit lite mer van vid en stad skulle han bannemej fått flytta hit!

Kvällen med hjärtat igår var supermysig. Efter ph vare direkt i säng och när vi båda två somnad djupt ringer emelies alarm på hennes mobil.. det var inte dags att gå upp, klockan var 02.30 :S Både hon och jag undrade vart fan det alarmet kom ifrån. Hade svårt att somna om pågrund av ont i halsen och en hostande raring bredvid mig.
Imorse bestämde även jag och emelie att vi inte skulle göra något alls med håret utan bara låta det vara. Inga tupperingar och fy f*n vad jag såg ut. Farligt att vänja sig med volym i håret. Haha men duktiga var vi, men då aldrig mer..
På dagis hade jag möte med min handledare eftersom praktiken börjar lida mot sitt slut.(snyft**) Jag fick så mycket beröm och fina ord som gick rakt in i mitt hjärta. Inte bara beröm för vad jag gjort på praktiken utan beröm som människa i massor av sammanhang. Jag är fortfarande glad och går bara runt och ler. vad vissa människor kan få mig så fruktansvärt lycklig.
Efter dagis var det dags för hämtning av "mina" barn på dagis. Hugo fick åka bil hem så jag och arthur slapp gå upp till hjorthagen. Sen har vi lekt med tågbanan, studsbollar, lagat mat och dansat.

Är trött egentligen, men dagen har bara rullat på så har inte hunnit känna efter riktigt. Men kan sitta uppe länge ikväll då det är möte i skolan imorgon och börjar inte förens 13.00. sovmorgon!

Nu ska jag gå och duscha, pussi

Hjärtat på besök!

hej hallå!
Dagen rullade på fort idag på dagis och gud vad jag inte vill sluta där. Men jag har anmält mig som vikarie nu så förhoppningsvis får jag komma tillbaka då och då :) Efter dagis gick jag och emelie och mötte alex som varit uppe hos sin mamma. Sen gick vi och handla och sen blev det kaffe hos fröken nykvist. Emelie och jag kom på den grymma idén att vi skulle tillbringa kvällen tillsammans och även sängen ;) Så nu har vi storstädat hela min lägenhet, dammsugit och skurat.. Eller snarare jag :P haha .. Nu ska vi laga god mat och sen mysa resten av kvällen. Älskar att ha dig här mitt hjärta♥

Så mer av mig ikväll blir det inte. Hoppas alla mår bra och får en bra kväll. Puss & Kram!



p.s. glöm inte paradise hotel ikväll!!!

Läget stabilt

Godmorgon!
Hur mår ni alla rara? Jag mår inte sämre idag iallafall, som tur är. Var väl för att jag pratade med en otroligt positiv och glad människa innan jag somnade. Tack gubben!
Hoppar nog träningen idag för att vara på säkre sidan. Går hellre hem efter dagis och städar lägenheten och tar det lugnt istället. Inte mer än så har jag att säga.. Puss Kram!

Sleep tight!



Alexandra "SJUK" Diana

Ja då var man sjuk igen då..............................................................
Helt jävla dyngförkyld, svin ont i huvudet och ena ögat rinner som ett vattenfall så mycket till syn har jag inte heller. Jag börjar tröttna riktigt ordentligt på dethär nu, samtidigt som jag börjar vänja mig för det aldrig har något slut.
Jag har aldrig varit en människa med dåligt immunförsvar. Innan jag fick körtelfebern så var jag iprincip aldrig sjuk. Har alltid varit hon med minst frånvaro i klassen osv. Men nu? Vafan jag måste snart döpa om mig till Alexandra "Sjuk" Diana..
Det är nästan så jag skulle kunna säga, aldrig mer röra en kille! Men det kommer jag väl ångra snart ;) hoho
Men seriöst skulle jag kunna döda den jäveln som gett mig dethär. Fy tusan vilket äckligt virus. Vad det förstör kroppen efter också. Jag ber för er som inte haft det att ni lyckas hålla er borta.
Nu är det dock bara en förkylning, men att ständigt gå runt och inte vara helt frisk tar på krafterna. Men lyckades hålla mig frisk i 2 veckor iallafall :) så det kanske ändå är på bättringsvägen.

Har inte gjort så vidare mycket ikväll, bara setat och glott. Pratade nyss med mamma i telefon som beklagade sig att hon inte skulle hinna hem med semlor till mig. men det gör inget för jag är ändå inte sugen längre gulliga mamma!
Ska tvätta ansiktet och smörja in mig och sen göra en kopp te. Blir sängen om inte allt för lång stund. Likabra så jag orkar med mina små älsklingar imorgon på dagis. Om jag inte blir sämre ......för då blire sängen imorgon!
Puss med er!




Ikväll är en sån kväll jag skulle vilja ha någon tätt intill mig och känna att i de armarna är jag trygg!

Avatar bättre än Twilight?

Hörde folk som sa att avatar vad bättre en twilight innan jag såg filmen!
Jag måste faktiskt hålla med där. Avatar har bättre handling och filmen är mycket bättre gjord än twilight. Sen att ingenting slår twilight böckerna är en annan sak, för det är en helt annan typ av saga. Men ska jag jämföra filmerna så når tyvärr inte twilight ända upp.

Nu är det dags att sätta mig och betala räkningarna, likabra att ha det gjort.. För sen kommer veckan bara rulla på med jobb, träning och annat. Ska sätta mig och leta nya bra böcker också, måste ha en ny och den måste vara bra för att jag ska kunna ta mig ro att sitta still.

over and out!

Så vackert!


Avatar var den bästa film jag sett tror jag.. Så otroligt vacker och fin gjord. Alla avatarerna var så fina och vackra. Jag skulle också vilja ha en egen drake och leva i ett paradis fyllt med fina färger. Den var så bra så att det blir avatar i helgen igen, fast denhär gången blir det 3D i stockholm. Nu ska paradiset upplevas också. Och herregud vad tårar, åhhh allt var så fiiiiint! Gåshud från start till slut och ett högt lyckorus resten av kvällen.
När filmen var slut så satte vi oss på mc donalds för att vänta på tåget. Haha och jag säger bara.. en lördagskväll på mc donalds är småkidsens samlingsplats. Hade det varit mina barn hade de då inte fått springa på mc donalds på kvällarna i eskilstuna. Ungarna var liksom 10-12 år.
När vi sen kom till kungsör hämtade vi kinamat som vi sen satt och moffade i oss när vi kom hem. Sen blev det mys resten av kvällen. Prat om allting vi missat. Du är go min stina!

Imorse så vaknade vi runt 12 och låg och snacka lite i sängen, sen dukade stina till frukost medans jag duscha ur mitt hår som var hemskt. När jag kommer ner står det muffins på frukostbordet. SÅÅÅ TYPISKT CRISTINA!
Mitt huvud och kropp har inte varit ett med mig idag så har bara legat på gumsans soffa och varit helt utslagen.
Bara jag inte blir sjuk igen..

Nu är jag iallafall hemma och är mycket nöjd med helgen. Ska bara ta det lugnt ikväll och lägga mig tidigt. Men GUD så jag är sugen på semla. Vill verkligen ha en nu, eller nej två eller varför inte tre?
Ska ringa mamma, hon kommer från sthlm vid 8 och då ska hon bannemej köpa med sig två semlor.





23 januari 2010

Hej och Godmorgon!
Sitter och käkar morot, de enda som finns kvar av min frukost ..


Mamma är på mässa och har inte tid med mig! Och det gillar jag inte. Jag vill prata med henne :( Igår var den första dagen sen jag flytta då vi inte prata i telefon eller sågs.. När jag bodde hemma så var det en självklarhet att se mamma varje dag och jag tyckte mest det var jobbigt när hon ringde och skulle fråga saker. Men idag betyder det något helt annat. Men jag vet att hon jobbar. Men jag älskar henne och hon kommer hem imorgon min kära mami!♥

Om en timma ska jag gå till bussen för att sen ta tåget till etuna. Där ska jag möta upp stina älskling. Kl 14.00 börjar avatar, åh jag är så förväntansfull. Men hoppas den är bra för annars kommer jag bli tokig av att sitta i 2 h 40 min. Sen åker vi till Kungsör ikväll och myser och bara är. Nu måste jag fixa lite.
Puss med er!

Kissen och pippin är kompisar!

så sött!

Godnatt!

Nu har Emelie och Matte gått hem, så nu blir det musiken och jag en stund och sen sängen. Har haft mycket trevligt ikväll måste jag säga. God mat, godis, mysiga paret och massa roligheter. Tack kära ni!
Imorgon bär det av till Kungsör och min älskling cristina. Men första ska vi mötas i Eskilstuna för bio, efterlängtade avatar. Känns som att jag kommer tycka om den. Har hört att den är bättre än twilight! :O men det tror jag vad jag vill på!!!! Kommer hem någongång på Söndag igen.



Ska nog plocka lite nu och sen sova, ska med halv 12 tåget så måste gå upp rätt så tidigt. Hoppas ni haft en bra fredagkväll och massor av fredagsmys. Puss och Godnatt♥

SERIÖST JAG VET INTE VAD JAG SKA SÄGA!


Måste se!

Åååååååååååååh denhär måste jag se, han är ju farligt snygg alltså!

Alltså dethär är min humor när jag är trött.. HAHAHAHAHAH


Vi två blir för mycket ibland !;)


Jesper du har rätt det blir två sprit flaskor ikväll för min del! ;)
Hoho nej så kul blire inte, jag får tydligen inte vara själv ikväll längre. Emsan och hennes man kommer till mig och käkar och myser hela kvällen. Jag hade inte klagat om jag fick sitta själv, men dethär blir extra mysigt! Jag älskar ju henne ♥ Hon är redan här.. Och vi båda är på sjukt jobbigt humör. Hon ställde sig och diska medans jag satt med anders i telefon, sen när jag kollar in i köket så står hon och doppar huvudet i skummet. Det går en sekund sen är hon inne hos mig i vardagsrummet och lägger skum i mitt hår. Ja överenergiska brudar. Kvällen kommer bli kul och stackars stackars matte! :P fnitter blir det nog mycket av! Jag älskar att vara tjej!

Nej nu ska vi laga mat, fläskfilé med potatiskroketter och beasås blire.. och sallad såklart ;)
ha en bra kväll, glöm inte bort det stora leendet på era läppar. Massor av fredagskramar!

Magsjuka



Hm ja det finns ju nackdelar med att visstas på dagis också!!
Att vara så mycket bland barn som alla vet är största smittofällan. Barn är alltid sjuka och sen smittar de ner varandra. Och med mitt immunförsvara kan ni räkna ut själva att jag varit sjuk nästan hela tiden under dessa två månader. Jag har ju körtelfebern, men sen på det får ju jag vanliga influenserna och förkylningarna som alla andra. hurra säger jag!
Nu är det maginfluensa tider på alla dagis och det är ju sådär lagom kul. Ja så jag stoppar i mig 10 st hela vitpepparkorn varje morgon och än så länge håller jag mig frisk. Men dagis perioden är inte slut så snart har vi nog en liten alexandra som också ligger och spyr. Nej usch fyfan! Fobi fobi fobi...Jag ska klara mig undan den skiten.
Får jag det så flyttar jag seriöst hem till någon..(är väl ingen som vill ha mig då kanske :P) har aldrig fått magsjuka och varken bott eller varit själv. Grinar ju även om mamma sitter bredvid. Jag skulle fylla 19år snart va och inte 5 år? haha så jävla mesig!

Trots att jag la mig sent igår så är jag uppe idag och rätt pigg, känns skönt.
Äntligen Fredag också, dagis fram till tre sen blir det att handla kvällens alla gosaker. Och eftersom jag ska vara hemma ikväll lär ni höra mer från en rastlös tjej. Puss & kram alla söta!


Dags för mig att få sömn, om jag nu somnar!


Nu ska jag ringa ett långt samtal innan jag ska sova! usch! Godnatt ♥

Snart Avatar

Gud vad skönt det var att duscha! Tror jag stod där inne hur länge som helst. Sen ringde stina precis när jag hoppa ut från duschen. Ändrade planer, jag ska inte till henne imorgon längre utan på Lördag :) Vi ska ses kl 12 i eskilstuna och sen kolla på Avatar 14.00. ÄNTLIGEN! Sen ska vi hem till henne på kvällen och käka middag och mysa massor. Jag ska självklart sova hos min pärla också, eller nej förlåt min mask ;)

Har kollat på Paradise Hotel avsnitten jag missat denhär veckan. Vem är den här pontus:P ?Konstigare människa får man väl leta efter? Sen har jag kommit på att kristoffer är exakt min typ av kille. Exakt som honom ska min man vara, får väl leta länge antar jag .. Så körd!

Så imorgon blir jag förmodligen själv, ibörjan fick jag ren panik. Jag, själv? nej det går inte.. Men när jag suttit här en stund kom jag på att det kanske blir riktigt skönt och mysigt. Ska köpa en fet godispåse och sätta mig i soffan och bara mysa. Kolla på Let's dance och ha sex and the city maraton med mig själv .. Låter sjukt nice.


Jag älskar min dag!



Idag har jag busat, klätt på barn, klätt av barn, grävt, torkat bajs, hämtat ungar på dagis, lagat middag åt skruttarna, lekt krig, fikat, känt mig lugn i mig själv, kommit på att livet är så mycket roligare att leva när man tar vara på varje minut, bytt blöja, strykit pärlplattor, saknat, ja jag har gjort oändligt mycket idag :)
Jag älskar verkligen att vara på dagis och jag älskar verkligen att sitta barnvakt.
Nu är jag iallafall hemma och sitter här och käkar en tallrik med yoghurt och flingor, avokade, morötter och fetaost.. Kanske inte en ordentlig middag men jag är inte så hungrig..

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen kolla på sex and the city. Pösss!



Jag har länge tvivlat på om jag verkligen kan älska!?!

men jag kan älska,jag har gjort det förut och gör det än idag.
men det är få människor som jag verkligen älskar!

Lång Torsdag

Här sitter jag 06.59 och äter morötter för fulla muggar :P haha mmmm så gott! Faster ligger du efter?!
Idag är det torsdag, vilket betyder näst sista dagen innan det är helg. Hur skönt är inte det? och hur snabbt har inte denhär veckan gått? Idag är det lång dag för mig.. Slutar 3 på dagis och sen blir det att hämta hugo och arthur på dagis efter det. Sen ska jag sitta barnvakt till 6! Men det är kul :)

Idag åker mamma på mässa och kommer hem på Söndag, saknar dig redan♥

Gud tiden bara springer förbi på morgonen, jag hinner aldrig med mig själv riktigt. Men måste kila nu! PussKram!

Glömde säga att jag hade haft tandställningen i 10 månader i Tisdags...Herregud så tiden går fort, kommer ihåg när jag satte dit den och det kändes verkligen som igår.
Någon som vill fira att min körtelfeber fyller 11 veckor idag så varsågoda... jävla shit alltså! En vecka kvar till 3 månader, vadfan äre här?!

wait in summer


Ligger jag och vilar?!?!?!


Folk säger att jag är lik min mamma! Håller du med mamsen? ;)


Har jag inte sagt det förut så säger jag det igen, JAG ÄLSKAR DENHÄR TJEJEN!

Uttråkad och deprimerad ...för kvällen


Gaaaaah jag är så fruktansvärt uttråkad, mitt liv är så tråkigt ikväll. Vitt på svart och svart på vitt! Är trött på vintern och vill ha värme. Tur att jag har så fina människor till vänner, alla är så oerhört vackra och bra på sina sätt. Jag ska någon dag göra en presentation av varje. Alla är verkligen så sjukt olika varandra.
Har pratat tjejprat med min älsklings stina, gud nu saknar jag dig massor darling! Men på Fredag ska vi mysa, bara du och jag!

Jag fick ett utbrått förut när jag skulle laga mat, jag satt och frågade väggen massor för jag hoppades på svar. Så deprimerande att äta själv. Jag är så trött på det.. Visste inte vad jag skulle laga heller. Men det slutade med att det blev kotlett med god sallad till.
Jag är så deprimerad att jag inte får gå till gymmet och köra världens konditionspass så jag svettas skiten ur mig
Jag är så deprimerad över att jag har mina extra kilon för att jag ständigt äter för mycket
Jag är deprimerad för att jag klagar på mig själv när jag egentligen inte borde
Jag är deprimerad för att jag inte skött skolan som jag borde senaste året, vilket jag kommer få ångra efter skolan
Jag är deprimerad för att jag inte kan göra så att alla runt omkring mig slipper sorg och smärta
Jag är deprimerad över att jag fortfarande är så ung, och att jag ens har den tanken i huvdet

Jag är glad att jag lever!

Nu kommer min mindre positiva sida..

FAN VAD JAG HATAR ATT LAGA MAT OCH ÄTA SJÄLV, DET SUGER OCH DET KÄNNS ALLTID SÅ ENSAMT ATT ÄTA SJÄLV. FUCK!


Barnen frågar hela tiden...

Får jag känna på dina bröst? Får jag ta på dina tuttar? Får jag se din snippa? Får jag kolla på min tunga? Får jag kolla på din mage?

hahaha ja det ska börjas i tid killar ;) Så söta, men ibland blir det lite överdrivet. Men har märkt att just tuttar är populärt bland små barnen. Men det går till en gräns sen säger jag ifrån.
Dagen har varit mycket bra, pulkaåkning och snö överallt.. Känns som att snön kan få försvinna nu. Jag är jätte tacksam över vintern, men nu börjar den bli lite lång. Tar sån tid att klä på och av alla barn som är blöta och otåliga. Vill ha mysig vår...

Nu sitter jag hemma hos mamma och har hjälpt henne med hennes nya laptop och hennes stationära dator som är renblåst. Skriver faktiskt på mammas nya nu ;) Blir lite avis när jag själv har en skruttis till bärbar.. Men ska väl inte klaga eftersom jag faktiskt har två datorer. Fy på mig!

Åker väl hem om en stund, längtar efter mys, soffan och sex and the city. Puss & Love!

Träningsvärk!

Inatt drömde jag en riktig läskig mardröm, att jag var jätte magsjuk :S De höll i sig flera dagar.. Det är en skräck om ni frågar mig.. Allt som har med min mage att göra är ett hot och rädsla för mitt liv. Eftersom jag haft så mycket problem med den så är jag extra känslig när det är knas med magen. Men problem eller inte, vem gillar magsjuka liksom?!!! Ingen...

Yeeeah jag har träningsvärk i rygg, bröst och skulderblad. Se på attans ;) Så ska gå runt och riktigt njuta av smärtan idag, det är så härligt..

Så vad händer idag då?
Det blir dagis som vanligt fram till 3, då hämtar mamma upp mig. Jag ska hjälpa henne med hennes nya dator och att koppla in den gamla. Datorhackern ska få visa sina kunskaper ;) haha.. Njaaaaa jag är väl inte sådär jättekunnig om datorer, men lite kan jag :) Sen ska jag hem, äta god mat och se på sex and the city resten av kvällen!♥

Nu måste jag skynda mig och göra mig iordning och sen springa till dagis för jag längtar efter morgonkaffet.
Pusss!

Lund Lund Lund


Vart jag än vänder mig hör jag bara positiva saker om Lund. Jag blir bara mer och mer taggad! Kan tiden vara här, kan jag ha fått beskedet att jag kommit in och jaa...Har nog aldrig längtat så mycket efter att plugga skiten ur mig. Och det betyder inte att jag ska plugga skiten ur mig nu sista terminen i trean för det är så sjuuuukt tråkiga ämnen jag läser. Jag är duktig på att plugga och bra i skolan när jag läser något som intresserar mig. Jag vet vad jag vill så jag säger bara go girl till mig själv :)

Nu har jag legat och kollat på sex and the city i två timmar, jag får inte nog!
Nu blir det nästa höjdpunkt, twiligtboken och sängen och en kopp te. Sov gott och kämpa på med dagens alla motgångar. Kramar!

"Han sa till mig att han tyckte om mig, sen frågade han om vi skulle ha analsex!"

Morots alex

Tjenixen på er! Min dag har varit superhärlig måste jag säga, pallrade mig till dagis imorse runt halv 8. Det är en promenad på 15-20 min. Sen har det varit fullt ös, så mysigt att vara tillbaka och jag fick massa kramar och pussar av barnen. När jag slutade vid 3 stack jag direkt till gymmet för att träna. Det är så himla skönt, snälla snälla snälla låt mig klara av detta och inte bli sjuk igen. Men som sagt jag tar det lugn, kommer dröja länge innan jag är tillbaka på mina vanliga banor inom träningen.

Nu sitter jag här nyduschad och äter jättegod mat. Börjar bli proppmätt! Ska lägga mig på soffan och kolla på sex and the city. Hej så länge!

Juste!!! Jag ska börja äta tre morötter om dagen, fråga mig inte varför!!? Något jag bara fått för mig :) Eller jo jag ska se om det blir någon skillnad i huden.

Våren är påväg

När jag stod och sminkade mig nyss så hörde jag vårfåglarna kvittra utanför fönsret, de är tillbaka och de kommer för att hälsa våren välkommen. Åh nu är jag ännu gladare. Vår är det bästa som finns!


Jag undrar när krokusarna dyker upp och alla blåsippor/vitsippor och TUSILAGO!?

Tisdag och praktiken börjar igen


Godmorgon, sovit gott? :)
Mitt humör är fortfarande positivt, vilket glädjer mig eftersom jag måste förbruka mycket energi idag med alla barnen. Jag ska äntligen tillbaka till dagis. Såå hääääärligt! Och direkt efter sticker jag till gymmet och tränar.
Ikväll ska jag laga en super god och nyttig mat också .. Känns som jag har bra koll på dagen, och det känns bra för att vara måndag.

Min lilla gris till stina bara luftades sig igår och bara "Jag har tatuerat mig föresten"
-Jag: URSÄKTA VAD SA DU? OCH DU HAR INTE SAGT NÅGOT TILL MEJ"
-Grisen: hihihihihihi nej jag har inte hunnit.

suck suck suck min älskade tjej, du är allt bra du! Du är en förståndig tjej som i slutet ofta väljer rätt väg. Kom ihåg det och en sak till, du är vrål snygg baby;)

Dags för bekväma kläder, på schemat står lek. Puss och Kram!

Ge mig en tårta som innehåller allting..



Guuuuuuud vad jag vill ha kakor, bullar, tårta, godis, glass, hamburgare, jag vill ha allt som är sött och onyttigt. Skulle någon komma med något så gott till mig nu skulle jag slava den människan i resten av mitt liv .. typ!
Nej nu ska jag lämna datorn, gosa ner mig i sängen och ta fram min älskade twilightbok som snart är slut :'( får max läsa ett kapitel om dagen har jag sagt till mig själv. Men när jag insåg att den skulle ta slut rätt så snabbt då så har jag minskat det till 3 gånger i veckan ett kapitel .. Smart va ;) haha snacka om knäpp! Så därför har jag börjat med en ny bok. Jaja men åter till sängen och twilightboken.. Men FÖRST!....

....kila till köket och hämta chips och klubba!! jag kan inte hålla mig...

Praktik imorgon och sedan gymmet. I like. Godnatt raringar! Sleep tight!
fan vad livet är underbart som kvinna!

Trotsig tonåring!

När jag har dålig vecka kan man få chans att möta två olika alexandra, en argsint jävla bitch som bara tjurar och tycker synd om sig själv, eller en överlycklig tjej som älskar allt med livet och är boktavligen galen. Hoppar, dansar, sjunger och går runt med ett stort leende på läpparna hela tiden. Just nu är jag den här överglada tjejen. Jag vet ärligt inte vad jag ska ta mig till när jag sitter hemma en måndagkväll och väntar på att världens roligaste grej ska ramla ner i skallen på mig.. Just nu är jag redo för världens fest om man säger så. Vem ska jag dela glädjen med när jag bor själv? Nu önskar jag att jag hade alla mina närmaste vänner hos mig eller en kille som jag kunde pussa sönder och verkligen älska. men man får ta det för vad det är.

Jag vill ha förändring i mitt liv, jag vill bryta alla rutiner och alla regler. Jag vill vara olydig rent ut sagt. Jag vill gå och lägga mig när jag egentligen ska kliva upp för praktik och gå upp när alla andra går och lägger sig. Känns som jag är påväg in i en trotsålder.. Sånna har man väl inte när man ska fylla 19 år om lite mer än 4 månader? haha jaja jag skiter it.

Fan vad mycket snack det blev..
Sex and the city är likabra som vanligt, det finns inget bättre. Jag älskar deras stil, deras tankar och deras liv.


Nu ska jag flyga vidare i mina lyckliga tankar och hålla mitt braiga humör uppe. Hoppas det håller i sig hela veckan.tumme upp! Känns som mitt liv precis just nu har startat. helt sjuk känsla. Vet inte vad som flugit i mig ikväll. Helt jävla överlycklig! pussssssssssss

Besök med okända människor

Jag har en förmåga att möta otroligt konstiga människor, och inte nog med de.. De börjar ofta prata med mig. Träffade en idag och måste berätta lite för han måste ju varit helt bakom flötet. Det var två killar och en tjej, kanske runt 30 år. De hoppade på tåget i strängnäs och alla tre satte sig bredvid mig på fyra sätena. Varav en av killarna tog kontakt med mig medans de andra bara satt helt tysta. (Jag satt och läste)

-Han: Hej på dig! Hur är läget med dig?
-Jag: Heej, jo det är bra...
-Han: Fan vad härligt då kan inte ditt liv bli bättre..
-Jag: haha eeh nää
-Han: Nej nu ska inte jag störa mer i din bok, men fin var du.
-Jag: Tack så mycket

jag återgick till boken. sen ropade de läggesta i högtalarna och jag började röra på mig och stoppa ner boken.

-Han: Nej ska du av hjärtat?!
-Jag: Jo jag ska ju det...
-Han: Jaha var jag så tråkig gumman...
-Jag: haha hm aaah..
-Han: Okej då men ta väl hand om dig och träffa bara snygga killar och inga idioter som mig
-Jag: Haha nej då jag lovar ;)


haha så mycket konstiga människor det finns.. tur att jag inte är så blyg för då hade jag nog kissat på mig :P
nej nu ska jag återgå till sex and the city. pösss

Full rulle och förhoppningar

Alltid lika roligt att träffa tony, kommer aldrig kunna få en bättre lärare alltså! Kommer sakna honom så fruktansvärt mycket när vi slutar till sommaren. Besöket hos tandregleringen gick också bra, det går fort fram. När jag låg där i stolen så sa min tandläkare till sin assisten -"Kan du hämta en räka som vi sätter på hennes tand som ska vinklas in!"
Jag tänkte bara på en sak, EN RÄKA SOM SIMMAR I VATTEN. Så jag blev lite skraj och fråga försiktigt -"Ursäkta när du säger räka vad menar du då?!"
Tandläkaren: "En räka är en speciell stålstråd som är rätt liten som man spänner enskilda tänder med."
Jag:" Jaaaahaaa det är en sån!"
haha så inställd man kan vara på bilder och ord. Men jag har ingen rosa räka på tanden iallafall ;)

Nu har jag ont kan jag säga, tur att jag ska äta lax och stekt potatis ikväll som inte är så hårt. Iallafall..efter tandbesöket stack jag tillbaka till skolan för att prata med syokonsulenten. Var tvungen att kolla upp högskoleprovet och sista anmälning till universiteten. Jag har bestämt mig för att plugga vidare direkt efter sommaren om jag kommer in på Lunds Universitet. Vilket jag hoppas och vill hur mycket som helst .. Kommer jag in betyder det då att jag säger upp lägenheten min och tar mitt pick och pack och flyttar ner till skåne i 3 år. Åh gud det skulle vara en dröm. Men som sagt det är betyg som ska räcka också..Återkommer om detta ..

Skulle ta 1 tåget hem, men jag måste ha missat tiderna fullständigt eller så är jag bara jävligt seg. 1 tågen slutade gå i augusti förra året. Ja så där satt jag på tågstationen sjukt rastlös i lite mer än en timma. Ja så nu är jag glad att vara hemma.

Nu ska jag lägga mig och kolla på sex and the city :) PussKram!

Älskade Cristina, min andra halva!

Godmorgon! Jag tog lite sovmorgon idag iallafall, jag kan ju inte rivstarta liksom ;) Såå tony jag kommer senare...Åker in med halv 10 tåget istället för 07.45 bussen. Har tid hos tandregleringen 10.20 och ajajaj vad jag kommer ha ont idag :( det är inte alls kul. Men snart ska den bort mina damer och herrar. Sen ska jag på ett annat ärende och sen träffa tony och älsklings stina, som jag har saknar så fruktansvärt mycket! ♥



Måste köpa en ny kalender idag också, min är snart slut och ja då funkar det helt enkelt inte för mitt minne är inte på topp. Tro det eller ej men jag lever på min kalender och kollar i den hundra gånger om dagen...okej inte hundra kanske men många!

Nu måste jag göra mig iordning. Take care! PussKram

Middag och slut på ledigheten


Ja då var ytterligare en helg slut och inte bara slut på helg utan slut på ledighet. Många av er har redan börjat skola/jobb/praktik. Men inte jag inte, jag har varit ledig i mer än en månad och har därför tokångest för att gå upp tidigt imorgon. Bara gilla läget antar jag..

18.00 mötte vi upp anders vid ica och så handlade vi och åkte hem till honom. Där stod tjejerna för maten, och de inkluderar mig och emelie ;) medans han själv låg på soffan. Men jag ska faktiskt inte klaga med tanka på hur måånga gånger han har lagat toppen middagar till mig :D
Sen smällde vi i oss glass och hade mysigt.

Pratade nyss med mamma och mormor ligger på sjukhus :( hon går på morfin för att hon har sånna smärtor i magen. Usch jag tycker det är så läskigt. Nu är jag rädd. Jag älskar dig mormor och hoppas på att du blir frisk♥

Nej nu är fröken alexandra diana trött och ska gå och sova. Natti på er och ta hand om er. Kramisar!

Dags för träning



Dags att träna, önska mig lycka till! ;)

Funderingar och Fakta

Godmorgon morning hejhej!
Har ni sovit gott? Det har jag men är fortfarande jättetrött. Ska bli skönt att komma in i lite rutiner nu när praktiken börjar igen, men samtidigt är jag rädd för att fortfarande vara trött. Fast jag börjar inte praktiken förens på tisdag för har tre ärenden i eskilstuna på måndag så jag tog ledigt. Men gud så jag saknar barnen, hur jag nu kan sakna barn efter 7 dagar med två energiknippen? :P Men ja jag älskar barn och jag får inte nog av de. När jag träffar de små liven på stan så ropar de: "Heeeeej fröken!!!" med världens leende. Sånt går rakt in i hjärtat på mig. Tänk när jag själv har en liten kärlek där inne....


Träning?
Jag har kommit på att jag inte ska köra "mitt-kom-igång-pass" idag .. Utan bara gå snabbt på banden. Varför inte ta det lugnt i några dagar till liksom? Jo det är för att jag är hetsig som satan och måste komma igång igen. Men när jag tar fram mitt smarta huvud (det kommer inte fram så ofta) så säger det mig att jag ska ta det lugnt, så det ska jag göra idag :)

Efter skolan?
Jag vet inte vad jag ska göra efter sommaren..Får panik rent ut sagt. Jag kommer vara så trött om jag går på och pluggar direkt. Men det kanske är det bästa? För jag kommer flytta det är redan bestämt. Det blir nästan helt säkert skåne, göteborg eller örebro. Pluggar jag inte direkt så kommer jag bli kvar här och det vill jag inte.. Finns inga jobb och jag är så trött på det mesta. Jag vill till nya platser, träffa nya människor och leva vidare och utvecklas som människa.

okej nu är det slut skrivet, nu ska jag kolla på paradise hotel avsnitten jag missat. Men det kommer fler funderingar och tankar om detta om vad jag ska göra efter skolan. Sen har jag tagit hem alla sex säsonger av sex and the city som är bland de bästa jag vet. Så ni kommer inte se mig så mycket här ;) men jag ska försöka. Puuss!

Natti!

Nej nu var det slut på det roliga.. dags för sängen :) ska bli fantastiskt skönt att sova i min nybäddade säng.
Jag och mamma ska inte träna förens 12.30 imorgon så behöver inte gå upp sådär jätte tidigt som tur är. Sen blir det barnvakts jobb vid 15.30 - 18.00 och sen hem till anders på middag. Det gillar vi!

Godnatt rara människor!♥

Tjenis jätte penis!


får jag presenter en glad, lycklig, full alexandra för två år sen! (passar in för kvällen)

Precis vad jag skulle behöva nu .. haha nej men skämt och sido. Kvällen har varit fantastisk. Först supergod middag och sen kalas efterrätt. Halva gänget skulle ut på krogen, så innan alla slittrades drog vi till värdshuset och drack öl och spela biljard. Och jag säger bara en sak. 5 brudar som dricker öl, det kan inte bli roligare. Jag kan inget annat än att skratta åt denna kväll med ett stort starkt leende på läpparna. Har också träffat en ny söt super go tjej, frida var namnet. Nu ska jag lugan ner mig lite här och se lite film och sen sova.

Håll i er, IMORGON SKA JAG TRÄNA :D slutar väl med feber som vanligt..POSITIVT VARE! JAPP!

!

JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG! JAG SAKNAR DIG!


Nu blir det snart ändring



Här inne går det segt, jag får be om ursäkt. Men har inte varit hemma sen igår eftermiddag så det blir lite tjärvt. Men nu är jag tillbaka iallafall. Så... Igår åkte jag och emelie hem till mamma, där käkade vi jättegod middag tillsammans med mamma, andreas och christoffer. Det blev revbenspjäll (mammas egna marinad, mums) med potatisgratäng. Till efterrätt blev det kaffe och semlor framför let's dance. Usch så dåligt det har blivit, inte ens kul att kolla. Efter att vi kollat klart på det så kollade vi på alla egypten bilderna på våran stora tv. Sen drog christoffer och andreas till strängnäs medans vi gjorde en riktig tjejkväll hemma. Vi spelade spel och drack vin till 01.30 då vi insåg att vi kanske skulle gå och sova snart.
Men när jag tvättat bort sminket fick jag fnatt och hittade gamla partyskivor. Ja det tog ytterligare en timma innan vi kom i säng för det var dans på hög nivå.. Hahah och här snackar jag halvnaket ;)
Mycket bra kväll tillsammans med mami och emsan, love love love!

Imorse gick vi upp 09.30 för emelie skulle på synundersökning 11.00 och jag och mamma skulle åka till min faster och hämta resten av alla bilder och fika. Jag körde både fram och tillbaka till faster. Slirigt värre vare!

Sen nu på eftermiddagen har jag handlat massor av mat så nu är kylskåpet fyllt igen. JÄTTEGLAD ALEXANDRA!
Och ja vad gör jag nu? Jo jag ska börja fixa iordning mig för ska hem till ulrika på tjejmiddag ikväll. Mycket trevligt.
Ja så vi hörs senare ikväll. Puss och Kram!

dåligt humör

Usch nu är jag as tjurig på min mamma.. skulle kunna kasta frukter på henne! Men det blir väl ändring på det när hon kommer och hämtar mig snart .. jag skyller på grav PMS!


ta mig tillbaka till värmen!




Snart tillbaka till verkligheten

Idag gick jag upp vid 11 för att jag hade tvättstugan. Sen blev det en dusch, och när jag precis kom ut fick jag besök av alex och carro. Min lägenhet har sett för jävlig ut hela dagen för det har legat saker precis överallt. Men jag och tjejerna drack kaffe och tittade på alla bilder. Sen hjälpte alex mig att städa lägenheten. Tack mitt hjärta<3
Nu har de gått för en liten stund sen så jag har vikt tvätt och fixat med det sista. Nu börjar jag komma tillbaka lite känner jag.

Ikväll ska jag och emsan hem till mamma för hon är ensam hemma. Vi ska äta revbenspjäll och kolla på let's dance och mysa. Vi blir även kvar där över natten. Åh nu kurrar min mage redan. Har inte ätit något alls idag förutom chips :P haha meeeeeeeeeeen det bryr jag mig inte om för det ät tomt överallt hemma hos mig. Handlat har jag inte hunnit så det får jag göra när mamma hämtar mig.

Nu måste jag byta om. Hoppas ni mår bra! Puss

Bilderna får visa..

Stranden varje dag förutom två dagar (mulet och blåsigt).. 25-27 grader i skuggan och 22 i vattnet.
På kvällstid var det god mat och drinkar, mer drinkar och lite mer drinkar. Hela veckan har jag bara druckigt, rökt, ätit godis, chips, druckigt cola och kastat i mig all mat jag kunnat få tag på. Ja herregud nu är det dags för verkligheten igen. Bra mat, träning, mindre alkohol och inga cigg. Men jag har mått så fruktansvärt bra och veckan har varit fantastisk. Jag älskar er allihopa min roliga och fina släkt. En dag är inte lik en annan♥
okej jag har över 1000 bilder. Men här är några. Får lite fler imorgon :)

p.s hamburgare varenda dag till lunch :D godaste jag ätit!




































I'm Home

Hemma Hemma Hemma :D
Bilder och berättelse kommer imorgon, är trött som bara den.
Hoppas ni haft det bra här hemma i kylan. Jag har haft det underbart!
PussKram!

Nu sticker jag!

Nu sticker jag, kunnat sova har jag ju inte.. Fyfan vad jag har vridigt mig och varit helt orolig i magen. Jag är det varje gång, i rädsla om att inte komma tillbaka hem. Typ att planet ska krascha :( Men nu har jag min familj med mig iallafall. Och jag kommer sakna mina underbara vänner♥
Ta hand om er allihopa, kom ihåg att motgångar är som motvind.. De vänder alltid någongång.
Massor av kärlek!


Egypten här kommer jag, jag slår första tjing på alla drinkar ;)

Hejdå!


Nu har jag packat det sista, diskat, duchat och fixat.. Har peelat hela kroppen så jag ska få jämnare bränna imorgon. För ni kan ju ha klart för er att när vi landar imorgon runt ett så ska jag det första jag gör när jag kommer till hotellet, lägga mig och pressa! Jag kommer älska mig själv som rynkig mamma ;)
Nu ska bara sopporna knytas så jag inte kommer hem till en illa luktande lägenhet. Glöm inte att ta hand om varandra nu och njuta av den kalla vintern. Jag ska tänka på alla här hemma ;)

Nu blir det melrose place och sen sängen så jag hinner sova några timmar. My family kommer 04.15 och hämtar mig. Planet lyfter 07.45 så det blir god frukost på arlanda.

Kommer mamma hem med kameler så vet ni vad som hänt ;) inge konstigt alltså!
Måste berätta att jag har världens duktigaste kompis som rökt 5-6 år och nu har tagit det mogna och vettiga insiativet att sluta. (med lite tjat från mig då) haha!!! Hon har inte rökt sen år 2010 började. Jag är så stolt över dig emelie. Jag älskar dig!
OCH alex du ska fortsätta kämpa, du klarar det också! eller hur?

Massor av pussar från mig!

Snart dags

Gud vad seg jag är, men om 11 timmar lyfter jag till värmen :) I like that!
Har sagt hejdå till stina och emelie, anders kommer till mig om en stund för att säga hejdå. Ska nog slå en pling till alex och evelina också. Kommer verkligen sakna er.. Haha låter som jag ska vara borta i evigheter, men det är ju bara en vecka. Men tur att man har sina vänner :)
Den här veckan ska jag verkligen koppla av och njuta. Inget planerande, matlagande, internet, skitsnack och hemskheter. Det kommer bli en helt underbar semester med bara människor jag älskar. Att vi åker med mina kusiner, farbror, Åsa och farmor ska bli extra kul förstårs. Det kommer tas mycket bilder också som ni får kika på när jag kommer hem.

Man kan inget annat än älska er! Gamla bilder:






Har inte riktigt packat klart än, men tar det sista innan jag går och lägger mig.
Skriver en gång till innan jag drar. Hej så länge!

Så jävla snygga!

Jag klarade det, ner på stan handlade och tillbaka. Visste jag frös fast jag hade massor av kläder.
-Leggins
-Mjukisbyxor
-2 tröjor
-Jacka
-Halsduk
-Mössa
-Vantar

haha vemfan vill veta vad jag hade på mig?! =s


Man känner ju sig som en pingvin som vaggar fram och tillbaka i sidled. Måste se snyggt ut! Skönt att vara hemma i värmen igen. Ska försöka ge mig på lite lunch nu. Har inte så värst mycket i kylskåpet eftersom jag inte vill att saker ska bli förstörda medans jag är borta. Men något ska jag nog kunna hitta på.
Mamma kommer sen också, bra då får jag lite sällskap.. Hon ska få ta mina 4 sjalar som jag ska ha med mig i sin resväska. Jag är ju dum som ska ha 4 stycken... Men min kropp säger att jag måste så likabra att lägga ner de.

Jag vill att fjärda twilight filmen ska komma fortare. Boken slår ju allt och alla. Jag hindrar mig själv att läsa hela tiden för att jag inte vill att den ska ta slut. Lär ju läsa om alla böcker igen. Jag älskar att de är så fucking jävla snygga! Kolla hennes ögon och hennes drag. Så jävla snygg tjej! Och han vill vi inte tala om..



06/07




Snart i värmen..

Godmorgon alla rara och fina människor!
Imorgon såhär dags har jag bara en timma kvar tills jag är i Egypten :D Hur bra känns inte det?! Det känns dock inte likabra att gå upp 03.30 inatt för att åka ..Normalt hade jag setat uppe för att sen kunna sova på flyget, men eftersom jag har två små älsklingar med på planet så måste jag vara med de. Tänkte låta min faster få lite lugn och ro. Och när man handskas med de måste man vara pigg, tro mig!!!
Så det blir att sova relativt tidigt ikväll tror jag.

Halsen är fortfarande helt jävla förstörd, tråkigt nog! Men det gör inte lika ont när jag har ipren i mig så får leva på de för att kunna äta ordentligt.

Idag har jag massor av ärenden att göra, men då har jag självklart missat att det är röd dag idag. Shit där rök vissa saker som skulle inhandlas. Men lite lotion, tidningar, rakgele, tuggummi osv får det bli.
Men jag känner mig ju inte särskilt motiverad att gå ner på stan när det är 17 minus ute. Vad äre här för kyla som bara kom från ingenstans? Tur att man åker iväg ;) Måste ju meddela att det är 27 grader och strålande sol i Hurghada idag!


PoK

Känslosamt!


Är man känslomässigt kraschad om man grinar till paradise hotel? Helsike vad tårarna rullade när annelie fick åka hem.. Dels tycker jag om henne, typ enda vettiga människa där inne, men blev mest ledsen för hennes och kristoffers skull. Usch kan inte vara lätt. Tycker så synd om patrik också, stackars liten. Nej detdär programmet bär på mycket känlsor. Men förstår inte varför inte annelie ställde sig med kristoffer så kunde catja åkt ju. Han skulle ju aldrig välja catja framför annelie. efterkloka kanske?!

Händer inte så mycket mer än att jag håller typ på att kvävas av min hals som bara svullnar och svullnar. Så godnatt med er, lika bra! ♥

I all uttråkning..


Jag skulle göra allt för att få dejta Jonas.. Satan vad han är snygg!
Tror han har en jävla charm också..

Nämn något som gjorde dig glad igår:
träffa alex och äta hemma hos anders

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov!

Vad gjorde du för 15 min sedan:
kollade på bilder

Det sista du sa högt:
"hejdå vi ses på arlanda!"

Det senaste någon sa till dig:
"Ta hand om dig så ses vi på torsdagmorgon!"

Vad har du druckit idag: Massor med vatten och te

Vad var det senaste du åt:
salta tacos chips

Vad var det senaste du köpte: Gräddfil, mjuka & hårda tacobröd och tacoskrydda

Vad är det för färg på din ytterdörr: vit

Vad är det för väder hos dig nu:
ap kallt och massor av snö

Godaste glassmaken: vanilj&choklad

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej

Sover du tungt: Ja

Drömmer du mardrömmar: sällan

Trivs du med ditt jobb: verkligen!

Favoritklädsel: tight och snyggt

Favoritlåt just nu:
Dressed for Success

Vad ser du om du tittar till höger: Hustak och massor av lampor (genom fönstret)

Vad gör dig glad just nu: De jag älskar, musik och mitt hopp om att klara mig genom allt

Vad ska du göra härnäst:
slappa i soffan framför paradise hotel och dricka mera vatten..

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Humör just nu: tött och hängig

Favoritgodis:
choklad, surt, sött, lakris m.m. typ allt :D

Kläder just nu: Naken ;) haha nej då, marinblåa plyschbyxor, vitt linne och marinblå tjocktröja med hög krage.

Sommarplaner:
Jobba och leva livet som skolfri

Hur många kuddar sover du med: två kuddar

Spelar du något instrument: nej

Morgon eller nattmänniska:
nattmänniska

Vad är viktigast för dig:
Att må bra och att alla mina nära gör det!

Är du kittlig:
Om någon håller fast mig så ja

Snarkar du:
nej, klart det kan hända efter en fylla

Stjärntecken:
tvilling

Äckligaste insekten:
alla?

Längtar du mest efter just nu: Egypten!

Vatten!!


Har druckit 2 liter vatten på en timma nu. Fråga mig inte varför?! Får springa och kissa hela tiden liksom. Men jag älskar vatten, det är gott och det är bra för kroppen. Jag blir så enormt godissugen på kvällarna också, bättre att dricka vatten då ;) haha ..Men det känns som jag kommer bli sjösjuk snart, har så mycket vatten i kroppen.
Ska nog sluta dricka vatten nu tror jag.. Iallafall hålla mig till paradise hotel.

Packningen har gått rätt så bra, mycket kvar men har ändå fått i de mesta av alla kläder. Jag lyckas alltid packa för mycket när jag ska resa bort. Slutar alltid med att jag bara använder halva resväskan. Gjorde mitt stora misstag när jag åkte till turkiet med stina i september. Alldeles för mycket kläder och ett jävla stressande för övervikten.
Så jag tänkte att det ska jag inte gör om igen, men likförbannat är det mycket kläder i väskan. Undrar hur de har hamnat där?! hmm...
Nej jag får skärpa mig.. Mamma får ta alla mina skor i hennes väska :P haha!

Jag har oerhört tråkigt, vill lägga mig och vila.. Men det känns inte så klokt eftersom jag ska sova om bara några timmar. Men vad ska jag då hitta på? Jag är alldeles för rastlös för att läsa och allt som kretsar i mitt huvud just nu är mat, mat, mat och MAT!
Fan att jag inte får träna, då hade jag automatiskt varit på gymmet nu. s å  t y p i s k t ! ! ! ! !

Nej nu måste jag försöka sysselsätta mig lite, smutsa ner lite tallrikar och bestick så jag kan diska kanske?
Great idea! Kraaaaaamar i massor!

En moder är viktig

Måste berätta något som rörde om i mitt hjärta imorse. När jag stod och väntade på bussen stod en äldre dam där med sitt barnbarn, en flicka på 10 år kanske. Flickan var full av energi, sprang fram och tillbaka, hoppa och sjöng. Inget stoppade henne från att det var typ 15 minus och jag och hennes mormor höll på att dö. Helt plötsligt börjar flickans mormor prata med mig och vi stod och snacka ett tag. Sen börjar hon öppna sig om sin familj mer och mer och berättar att flickans mamma är väldigt sjuk så det är så synd om henne. Mamman åkte tydligen in och ut från intensiven. Jag ville börja gråta hela tiden.
Där hoppar det runt en tjej och försöker leva med glädje trots att hennes kött och blod är jättedålig. Jag mindes då tillbaka när jag var några år yngre, hade rädslan hela tiden i kroppen om att förlora min mamma. Det har jag forfarande. Och då var hon ändå frisk min mamma. Jag hoppas med hela mig själv att flickans mamma blir bra. Att en mamma kan vara så viktig och betyda så mycket.

Jag skulle nog aldrig klara av att leva ett liv utan min mamma. Det är min hanledare och mitt ljus genom livet. Jag önskar jag kunde vara som henne många gånger. Hon är viktig och jag önskar jag kunde vara snällare ibland. Ni vet själva hur elak man kan vara och hur många gånger det brinner i huvudet då man är så arg. Kastar ur sig dumma saker m.m. Jag har kompisar som både förlorat sin mamma eller pappa..Man borde stanna upp och tänka ett steg längre innan man tar de för givet. Vi borde vara mer rädda om varandra..



Så håll hårt i era mammor och vårda era relationer med de väl!♥

Älskar dessa pojkar!

Jag lever än ..
Dagen har varit rätt så lugn och mycket mys. Vi har kollat på film, spelat spel, lekt med plastdjur, ätit lunch, fikat med bullar och varm choklad och självfallet brottats som vi alltid gör ..De har stoppat in ormar i håret på mig och lite annat bus de brukar hitta på. Jag älskar verkligen de där pojkarna. Speciellt när det kryper upp i min famn båda två och kramas och sitter i mitt knä och säger massa gulliga saker.  Idag bad till och med Valter min farbror (barnens pappa) att åka tillbaka till jobbet när han kom hem för att han ville inte att jag skulle åka hem. Sånt värmer i mitt hjärta.


Får inte jag träna så kör jag hårt med minstingen istället. "En till Vilmer, du blir stark av dethär"
hahaha stackars ungar ;)

Nu är jag hemma och har städat lite, mamma var nyss här med resväskan så ska börja packa lite. Usch jag hatar att packa när man ska utomland. Så mycket man måste tänka på hela tiden. Fast denna gång har jag ju mami med mig så hon får tänka mer än mig denhär gången :P höhö..

Har så frukstansvärt ont i halsen :(

Jag orkar inte mer nu ....

Herregud så tidigt jag är uppe och ändå är klockan 09.00 :S Nu sitter man normalt i skolan.. Hur ska jag klara att komma tillbaka till alla vanor? Jag har så himla ont i halsen och mår skit dåligt i hela kroppen, min mjälte har svullnat igen så magen värker. Nej nu skulle jag kunna börja gråta när som helst alltså :'( Jag vill bli piggare tills vi åker! Får försöka ta det så lugnt som det är möjligt idag med skruttarna.



Nu måste jag borsta tänderna och klä på mig för att gå till bussen. Hoppas ni alla andra mår bra iallafall!
PussKram!

så himla trött!!!!!!!

Hemma Hemma Hemma, älskade hemma!
Tacosen var grym hemma hos gulliga anders. Men jag är så trött jämt och det är inge ruligt! Kom ut från duschen för en stund sen och nu ska jag föna håret och sen kolla på paradise hotel. De har ju ändrat sändningstiderna så nu är det bara två dagar i veckan men varje avsnitt är en timma långt istället. det gillar vi !:D

Imorgon ska jag ta 09.42 bussen till min faster. Ska sitta barnvakt nästan hela dagen åt mina skruttar till kusiner. Ska bli riktigt skoj, hoppas min kropp orkar bara. Så det blir bums i säng efter PH så jag får sömnen som jag behöver.

Snabba på tiden nu förbövelen!

亞歷山大戴安娜馮包

讓我的夢想


Kissingdisease

Måste uppdatera min körtelfeber!!
Idag låter som jag en man, jag är hes och har slemm i hela halsen. Har även stora vit/gråa fläckar på ena halsmandeln. Ser ut som möggel. Jag kan sammanfatta allting med: ÄCKLIGT!

ett företag har tillverkat ett litet gosdjur för varje litet virus som finns inom sjukdomar! Denna rosa filur är en körtelfeber. Finns även för alla sexuellasjukdomar. Haha tycker det är så kul! Någon som önskar sig ett klamydia gosedjur i födelsedagspresent ;)?!

En dag med alex!

09.30 imorse, telefonen ringde:
Jag: öh ja hallå...
Alex: heeej, jag vaknade nu är sjukt trött..
Jag: ja med, känner mig helt borta
Alex: ska vi sova en stund till och så går vi senare?
Jag: neeeej likabra att gå upp, vi kan inte fortsätta att sova bort dagarna.
Alex: Okejdå när ses vi?
Jag: Om 15 min
Alex: okej, pusshej
Jag: japp, pusshej

Vi träffades halvvägs, i myskläder, osminkade och jag med luvan nere över hela huvudet. Vi traskade ut på isen, helt tyst var det. Hur mysigt som helst. Halt med! Sen när vi gått hela vägen hem till mig fast ute på isen skulle vi ju in på land igen. Då fick vi ta oss igenom en hel del vass, haha gud vi måste sett rätt roliga ut. När vi väl var på land insåg vi att vi kommit in på någons privata tomt och helt plötsligt började en hund skälla. Snacka om rädda vi var där i några sekunder. Sen sprang vi ut från gården och insåg sen att hunden var i skogen.



Väl inne hos mig drack vi kaffe och satt och prata med tända ljus och myste. Vi lyssnade på musik och prata ännu mer.. Sen lagade jag lunch till fröken. Lax med stektpotatis och sallad blev det. Suuuuper gott! :D
Sen vet jag inte vad vi gjort med timmarna? tiden har iallafall gått och absolut ingenting har vi sysslat med.

Nu har hon precis gått hem och jag har varit nere i tvättstugan och bokat tid till nästa fredag då jag måste tvätta alla kläder efter resan.
Men väntar på att hon ska höra av sig för vi kanske ska ut till anders och käka tacos. Inte så kul att alla sitter på olika ställen och äter, mycket mysigare att äta alla tillsammans :)

Något som glädjer mig är att paradise hotel börjar ikväll igen!! Gud det kommer vara kaos känner jag på mig.
Nu ska jag fixa till mitt skatbo jag har i huvudet ;) PoK

Dags att sova

Nu raderades hela inlägget. fan vad trött jag blir!
Ska sova nu iallafall för alex ska ringa och väcka mig tidigt imorgon för vi ska ta en promenad på isen och sen gå hem till mig och dricka morgonkaffe :)

Godnatt alla fina och rara!

Gamla bilder, alltid lika kul!!

Kollade igenom mormors bilder på hennes dator och titta vad jag hitta .. hahaha!!!!


snyggingar.. hahah omg!


pluttis!


gaaaaah jag dööör! emil kör evelina (för hon vågade inte åka med gustav) och gustav kör mig...




jag älskar er!




hahahahahaha fy-faaaaaaa-n!
så himla små!!!!!!!!!!! (ett ord för mig, f ö r s k r ä c k l i g t)


herregud vad länge sen och hur såg jag och min bror ut i håret?


mamma och pappa!

Skulle kunna slå någon nu...


Nu har jag fan fnatt.. Har setat hela kvällen och letat efter min j*vla ROSA mjukisdress. Jag kommer inte ge mig, men skiten är ju slutsålt överallt. Jag skojar inte! När jag väl hittar jackan så är byxorna slut och tvärtom. Och när jag äntligen hittade en så skulle det ta 14 dagar innan jag får den. Hallå?! Jag vill ha den innan torsdag. Men det ser mörkt ut så jag får väl sitta här och tjura som ett barn som jag just nu gör..Jag blir löjligt sur, hur normalt är det att tjura över en sådan sak? Typiskt mitt larvhumör..


Borta bra men hemma bäst

Vaknade upp hos mormor imorse och fick god frukost. Vi hämtade senare upp sussie och sen åkte vi ut till min moster där min andra kusin befann sig och hennes lilla son Hannes :) Det blev jättegod lunch och fika och massor av mysigt prat. Jag hade verkligen saknat mina kusiner och de andra med såklart.
Kom hem för en liten stund sen och jag är så himla trött!! Har bara sovit hemma en enda dag på 7 nätter. Hur sjukt är inte det? Så jag längtade verkligen hem idag och nu är jag hemma. Ska sätta mig med min julmust och min bok snart.

Måste kolla över lite kläder jag ska ha med mig, åker ju tidigt torsdag morgon så har bara tre dagar kvar nu här hemma :) Ska bli så fruktansvärt skönt. Måste prova vilka bikini jag ska ha med mig också. Alla passar inte längre.

Inatt ska jag stänga av min telefon (gör det aldrig) sen ska jag sova hur länge som helst imorgon. Behöver det! Nu ska körtelfebern bort. 2010 ska bli ett friskt år med mycket glädje. Ska träffa alex imorgon också vilket jag ser fram emot.

Hittade massor av jättegamla bilder på min mormors dator igår som jag tänkte visa er i ett senare inlägg. Håll utkik!

Plyschdress ska inhandlas

Gud vad jag har saknat min mormor och min kusin.. Min ena "stora" kusin är här ikväll och min andra "stora"kusin får jag träffa imorgon :) Stora är de bara för att både är över 20 år och mina andra kusiner är 5 år och yngre. Så min älsta kusin Susanne är här hos mormor ikväll.. Vi har ätit jätegod middag och efterrätt. Nu har vi suttit och pratat en stund men kilade snabbt in på datorn för att jag ska besälla en plyschdress tills på torsdag som jag kan åka i när vi ska flyga. De är ju så mysiga. Jag vill helst ha en skräckrosa, men de är slutsålda och jag vet inte om hemsidan får in några fler så ska nog köpa en ljusgul istället.

Nej nu ska jag beställa den och sen sätta mig och prata igen. PoK

Ändrade planer!

Det var ju tänkt att jag och emelie skulle vara hemma hos mig igår, men efter att vi ätit revbenspjäll med sallad och pommes så kom bojne och hämtade oss och så åkte vi ut till anders. Vi kollade på film, drack (inte jag), åt och lyssnade på musik. Riktigt galet blev det ;) Sen stack bojne men jag och emelie sov kvar. Nu kom jag hem för en stund sen och har precis kommit ut från duschen, mamma kommer om en liten stund och hämtar mig. Vi ska åka till Katrineholm ikväll och sen vidare till björkvik imorgon för att träffa all släkt på mammas sida. Det blir mysigt eftersom vi inte träffas så mycket.

Har damsugit hela anders hus imorse också medans latmaskarna låg och kolla på film. Jag hade för mycket energi så det var lika bra..

Nu måste jag föna håret. Ta hand om er och hoppas alla mår bra... Jag älskar dig emsan!


1 januari 2010


såhär känner jag mig just nu!

Gud vad denna dag har gått snabbt, känns så overkligt att titta på mobilen och så står det 01-jan-2010.. Men det känns tryggt och bra :) Någon städning blev det inte heller. Haha undra hur många gånger jag nämt att jag ska städa och så blir det aldrig av? :P jag är kass på detdär och komma igång med något. Speciellt en dag efter en galen kväll.
Nu har jag iallafall fått av mig gårdagens smink och på med ordentliga kläder. Men håret ser ju ut som en majbrasa med massor av glitter i .. haha!!

Nu ska jag möta upp emelie på stan, vi ska handla och hyra film. Det blir revbenspjäll med sallad och pommes. Gud jag saknar tjejen.. och min stina?? Vart håller du hus? (hon var ute i sthlm igår) och idag är hennes mobil avstängd så har inte fått tag på henne. Kanske dags att ringa och kolla så hon kommit hem. PussKram!

Grym start på de nya året!

Kunde inte haft en bättre nyår alltså, tror nog den slog alla! Massor av härligt folk, hur god mat som helst och dans ända till halv 6 imorse. Yngst på stället var inte så dumt det heller. Träffa även massa nytt och trevligt folk. Tack Anders för jättebra fixat och tack malin och sara för den goda maten.
Mitt år har startat bra: pigg och glad och ingen saknad. Inte just nu iallafall:)

Nu ska jag klämma på mig mina nya jeans så de ska forma sig lite och samtidigt ska jag städa lägenheten. Emelie gumman kommer hit om ett tag också, så det blir mys ikväll♥

2010 here i come!






krille bjöd på dans inför alla till michael jackson





jag, anders, bojne och elin har städat hela morgonen vill jag lova..


elins hund nova som fick vara med oss hela kvällen!

RSS 2.0