Beröm


Jag saknar min hund, hade han varit lite mer van vid en stad skulle han bannemej fått flytta hit!

Kvällen med hjärtat igår var supermysig. Efter ph vare direkt i säng och när vi båda två somnad djupt ringer emelies alarm på hennes mobil.. det var inte dags att gå upp, klockan var 02.30 :S Både hon och jag undrade vart fan det alarmet kom ifrån. Hade svårt att somna om pågrund av ont i halsen och en hostande raring bredvid mig.
Imorse bestämde även jag och emelie att vi inte skulle göra något alls med håret utan bara låta det vara. Inga tupperingar och fy f*n vad jag såg ut. Farligt att vänja sig med volym i håret. Haha men duktiga var vi, men då aldrig mer..
På dagis hade jag möte med min handledare eftersom praktiken börjar lida mot sitt slut.(snyft**) Jag fick så mycket beröm och fina ord som gick rakt in i mitt hjärta. Inte bara beröm för vad jag gjort på praktiken utan beröm som människa i massor av sammanhang. Jag är fortfarande glad och går bara runt och ler. vad vissa människor kan få mig så fruktansvärt lycklig.
Efter dagis var det dags för hämtning av "mina" barn på dagis. Hugo fick åka bil hem så jag och arthur slapp gå upp till hjorthagen. Sen har vi lekt med tågbanan, studsbollar, lagat mat och dansat.

Är trött egentligen, men dagen har bara rullat på så har inte hunnit känna efter riktigt. Men kan sitta uppe länge ikväll då det är möte i skolan imorgon och börjar inte förens 13.00. sovmorgon!

Nu ska jag gå och duscha, pussi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0