GOTT NYTT ÅR!

Vill önska alla ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR !! :D
Hoppas ni får en bra kväll, själv vet jag inte riktigt vart jag hamnar. Men jag hoppas på en bra kväll precis som alla andra. En sak är säker, även fast vi kommer få stå ute och frysa ihjäl och sova på en parkbänk så har jag sarah, ulrika, felicia och tuss med mig :) <33

nu har jag massor att göra, kramisar / Alex



♥♥♥

fix dag

det är såååååååååå kul att vara brud ..................................................... ironi**

Vaknade nyss och har precis fått i mig lite mat i magen. Sitter här vi datorn nu och laddar för en stor städning hemma hos mig. Ska sätta på sådär 3 maskiner tvätt också :P sen ska jag ner och handla all mat till nyår också :) har en hel del att göra så måste sätta fart.. ska försöka hinna gå ut på en prommis sen också i det fina vädret. jag gillar't!

pusspuss / Alex

hos martin

Sitter hemma hos martin och chillar tillsammans med honom och tobbe :) hade inget annat för mig kväll så gick över hit.. Vi var nyss hemma hos Linnea och åt pommes frites :D sjukt gott ! Men nu har bruden helt plötsligt försvunnit :S ska väl börja dra mig hemåt om ett tag. Just nu tittar vi på hockey och lyssnar på musik.

Imorgon kommer bli en riktig städ och tvätt dag.. måste göra fint tills tjejerna kommer till mig på nyår. Ska handla all mat till nyår också. Så blir en hemmadag.

Jag är sams med S igen vilket känns skönt, vet inte vad jag håller på med nuförtiden. Känslosam så det bara dryper om det. aja det går väl över det med någon dag.

Nyår snart, ska blir sjukt kul :D

Nu ska jag hålla grabsen sällis här. PussPuss / Alex 

toppen är just nu nere i botten...

Kom nyss hem från eskilstuna, nu har jag lite färg på kroppen också :) Funderar på att städa här och röja ordentligt och sen gå över till martin och umgås lite!! Blir nog inget dricka för mig, är inte så sugen. Kul att man blir osams med sin närmaste vän såhär innan nyår också. Bra jobbat alexandra ............

är så sjukt trött på allting, kan någon bara plocka upp mig från jorden och sätta ner mig på en annan planet.
När någon försvinner från huvudet kommer en annan in. Jag vill ha flyt och inga jävla äckliga komplicerade situationer. Nyår känns så sjukt depp just nu .. hoppas verkligen mitt humör förändras annars har jag bara lust att lägga mig i sängen på nyårsafton.

Nu ska damsugare och mopp fram, ska leta efter mitt glada humör i städskåpet också.

/Alex

shit alltså !

Klockan är 4 på eftermiddagen och jag vaknade för 20 min sen !! :O Så nu sitter jag och äter frukost :P haha .. fattar inte att jag kunde sova så länge, visserligen gick jag och la mig halv 6 imorse men ändå...... vad hade hänt om inte mamma väckte mig? hade jag sovit resten av kvällen då också .. usch usch .. ska träna om 20 min så det var en himla tur att jag kom upp..

Sarah ska följa med hem efteråt och och sova här :) vi ska mysa och dricka smoothie. Nej nu måste jag springa ner till träningen. puss & kram / en trött alexandra

I´m over it

Kom nyss hem från gympasalen, det har varit fotbollstunering mellan alla årskurser i fotboll, 16 år upp till 30 +. De spelade riktigt bra måste jag säga. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma till mig, vi har inte träffats på några dagar nu. Ikväll ska jag in till strängnäs och träffa lite mysigt folk :D blir skoj!

Shit det är nyår redan på onsdag, och hjälp vad jag längtar :) det kommer bli hur kul som helst och jag har verkligen laddat och förberett mig för nyår ;) finns ju inget mysigare än att fira nyår med sina tjejkompisar. Ska fira med alla mina närmaste förutom mina tjejer i kungsör . Fast jag var med de förra året och hade riktigt kul :) men jag hoppas ni får en superbra nyår ni med! <3



nej nu ska jag äta upp min chokladtomte här brevid.. julen är över!
pusspuss/ alex


hold my hand tonight



mitt vardagsrum är klart ;D snart blir det inflyttningsfest brudar!

Idag har jag varit i stockholm hela dagen med lojsan och sarah och handlat på mellandagsrean :) mycket mysigt, men en himla massa människor så man blev nästan irriterad. Men jag satte iallafall sprätt på 2000 kr, och fick en hel del kläder med mig hem =)



jag har haft en dålig kväll, eller mitt psyke har varit dåligt! vet inte riktigt varför, så mycket som snurrar i huvudet och som tynger mig . varför ska allt vara så himla ytligt? varför ska människor vara så himla ytliga? jag hatar ytlighet.

Tack för promenaden med typ 400 varv runt mariefred, jag behövde verkligen det! TACK♥

When I see your smile,
Tears run down my face.
I can't replace.
And now that I'm strong, I have figured out,
How this world turns cold and it breaks through my soul.
And I know I'll find deep inside me,
I can be the one


Nu ska jag lyssna på lite musik sen ska jag försöka sova, imorgon är det en ny dag och då ska jag kolla på fotboll med sarah och lojski :)<3 pusspuss/ alex

superbra julafton!

Min julafton var den bästa i mitt liv :) verkligen jättemysig med släkt och vänner.
Precis som det ska vara helt enkelt ♥  blev även jätteglad för alla mina julklappar :D
Dock var det alldeles för mycket jag fick enligt mig.. de bästa var ju då pengarna, soffan och hårdisken!
Men allt kommer komma tillanvändning och det är ju bara jul en gång om året så (a)

- soffa (mamma&pappa)
- 2 x mattor (mamma)
- kuddfodral (bror)
- 3000 kr (pappa,farmor,mormor)
- 2 x ansiktsmasker (mamma)
- en värmekudde av lera (mamma)
- silver badbomb (mamma)
- chocklad ljus (bror)
- måbra kort (mamma)
- 3 tavlor (mamma)
- sjal (farmor)
- nagellackstorkare (faster)
- choklad (farmor)
- badsalt (faster)
- kokböcker (farmor och mormor)
- extern hårddisk (mamma och pappa)




nej nu ska jag ner på stan och möta felicia och sarah :) mys mys!
pusspuss/ alex

JULAFTON

Idag är det som alla väntat på, inget mer än JULAFTON :D barnens dröm! Vill bara säga God Jul till er alla för nu åker jag till södertälje :)

Min julafton:
♥ åka till graven och säga godjul till farfar som i år inte kommer vara med oss vid liv, men i våra hjärtan finns han!
♥ åka till farmor och äta massa mat tillsammans med stefan, åsa, kusinerna, mamma, pappa och christoffer.
♥ åka hem till mamma, pappa och christoffer en stund och dela ut julklapparna och umgås lite med min familj
♥ åka hem till lägenheten
♥ 23.30 gå till kyrkan och kolla på när lojsan, hannah och elin sjunger så vackert



hur ska jag klippa mig?

Jag tog en sväng till strängnäs och var ute i sista julstöket :) alla julklappar är nu klara, bara en kvar att slå in men det gör jag ikväll. Nu sitter jag här och äter pepparkakor och lyssnar på agnes nya skiva som är jättebra . Väntar på att robban ska komma hem så han kan skicka lite bra låtar till mig också .

Ikväll blir det en riktig hemmakväll med bad och mys. Ska nog köra en hårinpackning också!
På tal om hår, jag ska klippa mig 5 januari :) jag funderar på att klippa av mig håret så det blir rätt kort. men jag vet att jag kommer ångra mig :S vad tycker ni jag ska göra ?!


Rätt så kort                                                               Rätt så långt

nu är dethär lite olika frisyrer också så det kanske är lite svårt att säga.. men shit jag har beslutsångest!!

Nu ska jag diska mitt jätteberg med disk från igår :P / alex

jävla humör att svänga

från att vara på toppenhumör till att nå botten av den mörkaste källaren ..
Jag hatar att mina känslor kan styra mig på dethät sättet. En dag ska jag kunna tygla dem och må bra när jag bestämmer mig för att må bra .. punkt slut!

Sarah har varit här hela kvällen vilket har gjort mig glad :) min lilla älskling!  Men nu är hon gone och jag ska strax gå till sängs. Imorgon ska vi umgås lite igen, vi passar på nu så mycket som möjligt när vi båda är lediga och har tid. Annars är det skola i veckodagarna och så jobbar vi varannan helg så vi går alltid om varandra :(

Men iallafall ska vi ta bussen in till strängnäs imorgon, jag ska köpa den sista julklappen som är till mamma och sarah ska hämta linser. Sedan ska vi ta en mysig fika.

Efter som klockan är över 12 slaget så kan jag säga - imorgon är det julafton ! :D
Hur bra känns inte det?! ska bli så himla mysigt alltså.

Nej nu ska jag banka vätt i mitt huvud och sen sova. Godnatt på er! / alex




jag älskar dig lilla gumman

mycket mat

Idag har jag, mamma och mormor varit inne i strängnäs och handlat en hejdundran massa mat ;) Jag har även handlat en hel del hem till mig, så nu är frysen full kan man säga.. Köpte även pepparkakor vilket jag ångrar nu .. När jag väl tagit en så äter jag upp hela burken inom en timma. Jag knarkar verkligen pepparkakor :S

Sen när vi hade handlat klart åkte vi hem till mig och fikade så mormor fick kolla in lägenheten. De åkte för att tag sen vilket är väldigt skönt då jag ska ha lite tid för mig själv nu en stund innan sarah droppar in :) hon ska nämligen dela säng med mig inatt ;)

en dag kvar till julafton, det är helt sjukt alltså! Vart är snön? det måste snöa.. Snälla tomten jag önskar mig snö till julafton. Jag kommer ihåg förra julafton som värsta mardrömmen i mitt liv. Jag hade ingen julafton alls i princip . Jag låg i 39-40 graders feber helt ensam hemma :( jag tyckte så synd om mig själv så jag bölade stup i kvarten.. Jag var så borta så mamma fick leda mig när jag skulle gå på toa:S fy fan vad hemskt det var .. hade feber på nyårsafton också, men inte alls mycket som tur var! Men i år hoppas jag på att jag håller mig helt frisk :) jag håller tummarna för mig själv.

agnes - release me, vet inte hur många gånger jag lyssnat på låten nu :P

pusspuss / alex

fjärde advent

Ja då var det fjärde advent och 2 dagar kvar till julafton :)

Har inget intressant att skriva mer än att jag jobbat klart min helg vilket känns super skönt :) Nu väntar bara en mysig jul och ett nytt år! Ikväll ska jag bara ta det lugn, och med lugnt menar jag storstädning här i lägenheten inklusive skura alla golven ;) haha .. har en liten paus nu nämligen men nu ska jag sätta fart igen och sen ska jag fixa mina ohyggligt ovårdade naglar och sen blir det gossip girl resten av kvällen :D

Mormor kom idag :D så jag är jätteglad, bjöd henne på lunch + fika idag uppe på restaurangen och då blev hon glad. Min älskade lilla mormor ♥

städa städa städa... jag är fan städ psyk, städar flera gånger i veckan!!

"xoxo...gossip girl"
detta var tillägnat robban och lucas :D njut era fuck faces!

/Alex



Inte toaletter!

Okej nu har jag fått lite skit för att jag särskriver ord så himla ofta, så nu ska jag ta och skärpa till mig så min vän blir glad ;)
Jag är jätte trött, eller nej sorry :P "jättetrött" så orkar inte skriva så mycket. Har nämligen jobbat hela dagen och sovit dåligt de senaste tre dagarna. Kvällen igår hos Maria var supermysig :) jag älskar mina tjejer så himla mycket♥

Jag fick även en julklapp av Cristina och den var så himla gullig. Hon har hakat upp sig på att jag alltid går utan vantar och så säger hon ibland med gullig mammaröst "du måste ha vantar på dig annars fryser du!" sen för kanske en vecka sen så sa hon på skämt att hon skulle köpa vantar till mig för att jag inte har några och att jag inte skulle frysa. Vad tror ni jag får igår då? Jo ett par super mysiga och mjuka vantar :D så jävla söt du är alltså hjärtat ! Blev oerhört glad och har de på mig nästan hela tiden nu .. ni borde vara avundsjuka på att jag har en så gullig och omtänksam vän som henne! big love baby..

Just nu sitter min katt och biter mig i magen och det gör liksom ont .. Hur kan man få försig att man ska bita sin matte i magen?! Riktig knasboll är hon, men världens gulligaste.

Nu ska jag sova i någon timme för sen kommer robban och gör mig sällkap hela kvällen, vi ska se på Barnhemmet! :D Jag har längtat efter att se den då andra säger att den är bra och läskig .. uhh jag älskar läskiga filmer :P  och han ska vara här till 1 inatt .. hur fan ska jag orka vara uppe så sent liksom när jag ska jobba imorgon? :S blä blä blä .. grejen är den att han måste vara här tills dess då han ska hämta S från fest efter kl 1.. Men jag ställer upp ..












/ alex


2009, vårat år!

Grym kväll igår :D dock åkte jag hem när jag hade som roligast, men det sägs ju att man ska åka hem då också. Nu kan jag iallafall minnas tillbaka att den kvällen var bra :) Mycket trevligt folk var det också!

Fram till 15.09 har jag inget planerat, blir väl att städa, packa, sminka mig och lite sådant. För sen ska jag nämligen in till mina favvo tjejer i kungsör och fira mini jul med god mat och en massa mys (a) Louise ska också var med vilket blir extra mys <3 Så antar att det kommer en hel del bilder imorgon. Mindre kul är det väl att jag kommer jobba hela helgen och är tvungen att åka direkt från kungsör till jobbet .. men det är bara helgen kvar sen är jag ledig lång lång tid från jobb.

Julen närmar sig vilket får min kropp att pirra riktigt ordentligt! Det känns som om det här året kommer att ha ett kanon slut :D Julafton är planerad och nyårsafton blir också riktigt kul tror jag. Middag hos mig först med en himla massa snygga brudar och sedan vidare på partaj för att fira det nya året. ÅRET 2009, 91:ornas år :D

- körtkort
-krogen
-tobak
-myndig
-bestämma över sig själv

så jävla nice .. iiiiiiiiiiiiiiij!!


Nej nu ska jag sätta lite fart så inte hela dagen går, btw så har jag ett köttsår i gommen sen igår då jag brännde mig. Och det är inte as skönt att min piercing ligger i köttsåret och skaver. ont ont ont!



/alex

mörkbrun hårfärg

Åkte ner till stan med mamma och bror ett tag och handlade lite :) Vi köpte även hårfärg till christoffer så istället för att mamma och C skulle åka hem så kom de hem till mig så jag fick färga Christoffers hår .. Det blev riktigt snyggt faktiskt, färgen blev mörkbrunt =) Nu har dem nyss åkt och nu väntar jag på en pizza som står i ugnen.. Ska sen duscha och fixa iordning mig för lite fest ikväll :D Nu kallar min pizza !

pusspuss / alex



Mamma lyckades fånga en ovanligt konstig ställning på
kort när jag sköljde av christoffers hår :P haha ..
Men det är inte riktigt som det ser ut :D


 

Torsdag

Halv 4 så låg jag äntligen i sängen igår efter mycket om och men.. Blev väckt halv 12 imorse av att hemtelefonen ringde. När jag gick till den nästan helt sovande så tänkte jag att jag skulle döda den som ringde. Men det var mamma så jag ångrade mig lika fort :)

Twilight har inte lämnat mitt minne än .. det enda jag tänker på är hur underbart bra den filmen var. Och nu ska jag ladda ner den och kolla på den igen.. eller nej kanske inte för jag blir helt väck när jag ser den, så kanske ska vänta några dagar.

Nu är det dags att städa, diska och tvätta lite :) hör senare, pusspuss !!

sov gott

kanske dags för mig att gå och sova?! usch vad jag missköter min sömn när jag är ledig :S Hoppas inte ulrika ringer så tidigt imorgon bitti och säger att jag måste åka in till strängnäs .. aja nu är det bums i säng! Natti Natti♥



jag önskar jag fick somna tätt intill någon som kunde hålla om mig hela natten!

TWILIGHT ...jag är förälskad i en vampyr




Jag finner inga ord för denhär filmen.. både jag och sarah bölade som grisar och det var nog den absolut bästa film jag sett.. VILKEN KÄRLEK!!

jag vill också känna den kärleken och älska någon så mycket som även älskar mig tillbaka..

Har haft en helt underbart mysig dag, först pannkakor hos lojsan med henne och lucas :) mycket trevligt och gott! Sedan in till eskilstuna, julhandlade med sarah i 2 timmar.. Sen var det bion.. BIG LOVE!

Jag kommer somna med ett stor leende på mina läppar i natt och drömma sött. Mitt liv innehållar allt förutom en kärlek jag söker. men jag ska banemej sluta söka, den kommer när den kommer . Och från och med idag ska jag leva i NUET!

♥♥♥

pannkisar :D

Känns så himla bra att vara ledig :D så skönt och så avslappnande på något sätt!
Hinner inte skriva, ska nämligen över till Lojsan och äta pannkakor med henne och Lucas ;) smarrigt värre hörrni.
Skriver mer senare.

Ha så kul i skolan ni som fortfarande inte har fått lov ;) hehe . PUSS

Dagens inköp



Dagens inköp:
♥ skor
♥ svart klänning
♥ 2x svarta strumbyxor
♥ svarta benvärmare
♥ 5-pack svarta strumpor!

haha mycket svart blev det där;) Har även köpt klart alla julklappar förutom till mamma .. Känns så oerhört skönt samtidigt som att det är ett enda stort eko i plånboken. Hoppas verkligen jag får lite money i julklapp :P
Fick även en rätt så stor överraskning av mamma idag, jag blev hur glad som helst och ville bara hoppa i taket. En sten lossnade från mitt hjärta. Min mamma är världens bästa och jag älskar verkligen henne♥
Vi lunchade även tillsammans och satt och pratade ett bra tag. TACK MAMMA FÖR EN SUPER DAG!

Jag är på så fruktansvärt bra humör, och lycklig är jag också :D Kan ni tänka er... jag har lov nu!!!
Imorgon ska jag ligga och sova tills jag vaknar och är helt pigg, med andra ord s o v a   u  t..

Nu ska jag kolla på Gossip girl innan jag ska laga middag och senare ska jag träna :) puss

Juste .. den 14 maj ska jag och min bror kidnappas av mamma och pappa :D Vi ska åka någonstans, men jag vet inte vart ?! så spännande!

uppdatering

Sarah: har du någon hudkräm?
Jag: ja det har jag..
Sarah: alltså inge  jävla hax hudkräm utan en vanlig?


hahahahahahahahahahaha helt seriös!!! jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjort ikväll på länge.. Jag mår så jävla fucking bra ikväll och jag älskar att ha min bästa vän vid min sida i mina lyckliga stunder♥

hahahahahahahahaha skrattar så jag dör!

Lucas kan vara hålla tyst för jag tänder inte på djur!!!!!!!!!!!


Sarah säger:
-jag känner hennes tunga bättre än vad jag känner min egen!
-ska du smaka lite av min 45 kronors  kyckling eller?!!!!!!



hahahhahahahahahahaha jag garvar så jag dör ..... hon har nog aldrig sagt så många roliga saker som hon har gjort ikväll xD jag dör så rolig hon är .......... hahahahahahahahaha

helt meningslöst!

Helt värdelöst att jag ens åkte iväg till skolan .. Så typiskt när jag var så trött också "/ Vi hade inga lektioner, utan vi fick välja om vi ville kolla på skollaget som spelade sm i handboll eller åka hem. Självklart kollade vi och hejade som satan :D haha vi med våra hejaklacks visor ;) men dem vann ju så det hjälpte nog :D

blev ingen bio ikväll :( åh det skulle vara så mysigt och jag vill verkligen se Twilight.. men SJ är ju sämst på tider.. Men det får bli en annan gång. Blir iallafall inte ensam ikväll då sarah ska sova hos mig =) vi ska ha lite mys och så som vi alltid har när vi ses. min allra bästa vän♥

Imorgon är det julavslutning :) fett skönt med jullov.. vi slutar redan vid halv 11 och då ska jag gå på stan och handla julklappar och sen ska jag möta upp mamma :D hoppas på att vi ska luncha tillsammans <33

Nu ska jag göra en sak ni inte får veta vad .. hemligheter ni vet! ;) hihi .. Kramisar!

-S som i Sarah

Sista skoldagen dårå :) badminton på morgonen och svenska på eftermiddagen, men vi kanske ska kolla på skol sm i handboll så vi får se hur mycket skola det blir.. Är hur trött som helst idag, kom i säng 01.00 igår :S tankarna snurrade hundra varv och jag satt hellre uppe och skrev än att försöka somna. dumt gjort.

Ikväll kommer S till mig :) vi ska käka, spela kort och mysa!! <33
Hon är bäst och min andra halva!

snyggaste jag känner också!

Nu måste jag kila ner till bussen. pusspuss

3:e advent

Okej igår satt jag runt 7 och funderade på vad jag skulle hitta på en lördagkväll .. sen så helt plötsligt så ändrar allt riktning och det kommer folk till mig och så börjar det drickas här :) riktigt mysigt!

Det blev mer och mer folk och tillslut blev det helt plötsligt lite fest här, vilket jag aldrig trodde jag skulle våga ha här. Men det gick jättebra, det ända som gick sönder var en mugg ute på balkongen som användes till fimpmugg.. Jag började blåsa av allt runt 2 och den sista killen som var wiktor kom ut halv 3 :P hahah inte dåligt däng!

Men det var trevligt folk iallafall och kan tänka mig att det kommer bli ett antal fester här i sommar :) Vid 3 la jag mig i sängen efter att ha plockat sisådär två fulla påsar med ölburkar.

Vaknade upp imorse och var hur trött som helst och trodde klockan var runt 9 eller något. Men när jag kollade så var hon HALV 2 (!!!!!) Helt galet, det har aldrig hänt att jag sovit så länge någonsin. Men skönt var det iallafall. Nu är jag fit for fight för skola imorgon ;) När jag kom upp var det bara att diska runt 20 glas och skura alla golven. Sen stack jag och tränade tillsammans med Sarah :)

Nu har jag precis ätit och ska ha en lång och mysig söndagskväll för mig själv.. Ska bara ligga i soffan och slappa! pusspuss♥








lussebullar med mandelmassa

Okej.. kul kväll igår!

Idag har jag och mamma varit på ikea och bakat lussebullar med mandelmassa i :) riktigt mysigt faktiskt. En riktig mamma dotter dag faktiskt. Men nu har hon åkt hem till sig igen. Så vad händer ikväll? Jag är jättesugen på att träffa ett gäng människor och umgås. Är sugen på fest men att jag avstår drickan efter natten som varit "/ Några förslag? :D



mina fina bullar :D mmmm



mitt hjärta♥



Ser ni bulan på täcket?! det är min lilla kisse som gått och lagt sig (a) sötis!

Ny grej

Jag är nu medlem på www.bloglovin.se Där man kan samla alla sina favorit bloggar och bli uppdaterad varje gång någon av favoritbloggarna skriver ett nytt inälgg. Bli medlem ni med :D

Rysare och Daimglass

Fredag Fredag Fredag♥
Jag är så övertrött idag så jag borde inte vara i skolan.. skrattar åt allt och varenda ord jag eller någon annan säger är roligt. Kom inte i säng igår förens vid 12 .. dumma robban!! nej det var inte ditt fel :) var kul att du var hos mig. Men det var ditt fel att jag bröt mitt "socker uppehåll" .. Han stack nämligen iväg ett tag för att hjälpa en kompis med bilen, och när han kom tillbaka hade han med sig denna :D



Daimglass är min favorit så jag kunde inte hålla mig ................. den glassen var inte länge kvar i den där bruken vill jag lova. Sen fick jag feta ångesten att jag brytit mitt löfte .. men men det var gott iallafall :D Vi kollade även på skräckfilmen "Mirrors" om ni ska sova själva natten efter KOLLA INTE PÅ DEN ! så jävla äcklig film men den var ändå jävligt bra för att vara en rysare. Men burrr så äcklig den var .. Här är trailen till filmen:



Nu har vi engelska i 3 timmar sen är det slut på veckan :) Ska hem och städa hela lägenheten sen för det ser förjävligt ut och jag ska ju få gäster ikväll :) Juste .. håret blev bra igår fast jag färgade det själv. Visste det syns inte sådär jättemycket förändring, men jag tycker det ser mörkare ut iallafall!



liten alexandra!


borsta tänderna var något jag var stolt över att jag kunde själv :)

och vatten var himla roligt

4 år

jag hade klätt mig fin i min favorit klänning

oj vad livet var enkelt när man var liten!
Önskar jag befann mig vid detdär bordet i den där baddräkten igen.

vi har flyt :)

Hejsan hoppsan!!
Idag har vi vart på möte med vår nya designer som ska hjälpa oss med våran produkt :) det gick jättebra och han älskade vår idé. Vi har verkligen flyt just nu och det känns hur kul som helst. Vi kom nyss tillbaka från lunchen och nu ska vi ha matte en timma till, men eftersom Sofia inte är här får vi välja om vi vill jobba med UF eller matte. Vi väljer självfallet UF :D

Usch torsdagar är alltid så himla lång .. det känns som om de aldrig kommer ta slut på nått sätt. Men jag ska ju gå redan vid halv 3 idag så det blir skönt. Lojsan ska följa med mig hem efter skolan och färga mitt hår igen.. Fast denhär gången har jag bättre färg och det kommer bli mycket bättre :) hon är så himla duktig den tjejen när det gäller hår.

Snart helg vilket är min räddning, för jag somnar snart i skolan, är så skoltrött. Har ingen motivation alls för att arbeta, lyssna eller prata.

Vad händer i helgen då? :)

Imorgon ska iallafall jag, sarah och lojsan ha idol kväll hemma hos mig :) vi ska laga mat och självklart kolla på idolfinalen och även snacka massa skit :D ska blir riktigt mysigt♥

Lördag och söndag vet jag inte en vad jag ska hitta på .. kanske julbaka med mamma :) men vi får se! Är då skönt att jag inte har något planerat samtidigt som jag är stressad över att det är tomt på schemat :S

Nu ska jag leta upp tjejerna som har sprungit iväg.. pusspuss

luciatåg

Ja då var jag hemma, har varit på ku avslutning där vi käkade både pizza och marängschwich :D har lite svårt att gå nu faktiskt, innan jag drog dit så smockade jag i mig en halv form lasange också :S alltså jag äter som aldrig förr. Vad händer med mig?! Jag får ta det lilla lugna nu alltså, måste ju kunna röra mig mellan måltiderna också :P

Idag var det luciatåg i skolan och det var riktigt mysigt måste jag säga :) och de sjöng jättefint !
Nu är det bara 3 små skoldagar kvar.. imorgon ska jag gå redan 14.45 då jag ska göra första behandlingen i min behandlingsperiod mot min acne. pain pain pain ..kommer vara totalt sårig i hela ansiktet och jag ska liksom ta 4 tåget hem :I så jävla hemskt !

Nu ska jag som alltid.. diska, sen dejta kudden! Godnatt♥


old times

Jag sitter här i skolan och dör av uttråkning .......... jag har estetiskverksamhet och jag ska göra ett fotoprojekt, men jag orkar inte börja med det eftersom jag är lat idag. Jag och några tjejer från klassen har nyss setat och kollat på gamla bilder :P haha vad ful man var när man var yngre. helt galet.. Har vi sett ut sådär ?! alla är lika förvånade.



















hahah det var tider med mycket putande på läppar och grimarser xD men som sagt har tiden passerat och vi är helt andra personer både i utseende och mognad idag :) men det är himla kul att man har så mycket bild. Och dethär är bara några av alla hundra bilder jag har från förr.

Nu måste jag koncentrera mig på Indesign :S fett tråkigt................



tampong med plast på, inte att rekommendera xD

Bara 4 skoldagar kvar för min del då :D så jävla skönt (!!)

Jag har nyss tränat och borde vara trött, men är istället hyper aktiv.. Jag känner mig även som en köttbulle  då jag tryckte i mig en halv form lasange innan träningen. Gjorde för första gången egen lasange och vet ni ? den blev super god :D
nej nu ska jag inte sitta här vid dator och ruttna, utan jag ska gå och skruva upp en spegel dörr till badrumsskåpet och sedan städa lite.

Imorgon är det lucia i skolan, åh det är alltid så vacker. Ska även ha möta med kuratorn. Äntligen!  Orkar inte vänta på de där äckliga psykologerna som har sådan jävla kö.

Måste berätta en sjukt rolig sak, kanske inte borde berätta den här i bloggen men den är så sjuk så jag bjuder på det.
Jag hade så galet bråttom i morse och hade massa saker i huvudet så jag stoppade upp tampongen med plasten på xD det finns ju tre delar av plast man kan ta av, och jag tog bara av den nedersta och glömde resten.. hahah jag är fan dum i huvudet. Märkte det sisådär 4 timmar senare .. tror ingen lyckas bli så dum förklarad som jag blev idag.

Nej nu ska jag skruva så det ryker :) tjingeling♥

jag vill ha ..........



Jag är så jävla nära på att klicka hem denhär klänningen !! Men jag får absolut inte...
Jag har inga pengar och måste spara nu .. Men den kommer bli min förr eller senare. Jag ska önska den i julklapp eller köpa den efter jul då jag kanske har fått lite pengar. Jag är helt galen i den, så jävla snygg (!!)

Prins Caspian <33

Mamma och Pappa har nyss varit här och hjälpt mig att sätta upp min stora spegel i mitt rum och en hylla i köket :) lägenheten börjar äntligen ta form vilket jag tycker känns jättebra. Ju mer jag fixar ju mer känns det som ett hem. Det ända som inte är klart är vardagsrummet, men det kommer när det kommer. Får väl ha min inflyttnings fest snart också :D

Har också hunnit att klämma i mig en kopp varm chocklad :) nu måste jag försöka få fram Phoebe som sitter under diskbänken i skräck stackarn :( hon blev så rädd när vi borrade i väggen. Hon kommer inte ens fram när jag ropar på henne. Mammas lilla älskling♥

Ska sätta mig och se klart på Prins Caspian :D jag bara älskar Narnia, så himla fina och bra filmer.



han är så galet vacker alltså!



och Peter är inte så dålig han heller!!


♥jag är i stort behov av närhet just nu,
det är helt sjuk vad jag saknar någon
att hålla  om och som håller om mig tillbaka!



acne

hahah riktigt kul med brottning ;P men jag har typ ont överallt efter att stina har kastat mig hit och dit och jag har gjort en kullerbytta dit och hit. Ingenting för mig med andra ord, men mycket garv blev det iallafall :D

Var nyss nere hos min hudterapeut och bokade tid för behandling av min acne. Vi ska börja behandla mig nu en gång i månaden och sen efter att jag slutat med min antibiotika ska vi vänta och se vad som händer. Bryter acnen ut igen så ska jag gå igenom en behandling vid 4 tillfällen som är jättestark och som svider i min och mammas plånbok. Vågar inte ens nämna priset här i bloggen.



där här är dock inte jag, men tvättar jag bort allt mitt smink så ser jag nästan exakt ut såhär :S Jag har inte lika stor utspridning över hela kinden mina sitter lite tätare.. Ni som inte har haft så mycket finnar kommer aldrig förstå hur det tar på en psykiskt. det är riktigt jävla hemskt!

Nu har vi svenska och vi ska typ disskutera om olika ämnen, det är alltid lika kul :) För övrigt mår jag rätt så bra förtillfället, intalar mig iallafall det :D och då mår jag bra! Ikväll kommer mamma och pappa på besök i lägenheten och mina grannar kan sätta på sig hörselkåpor för nu ska det borras i betong väggarna ;) haha .. det sista ska nämligen upp på väggarna och det klarar inte jag och mamma själva så pappa ska hjälpa till.

Nu börjar lektionen. pusspuss♥

NU ÄR DET SLUT

Nu är det slut på allt godis fram till julafton! Då menar jag ALLT! Chips, läsk, popcorn, godis, glass, kakor.....hejdå!

HEJSAN TRÄNA :D

helgen och lägenheten



Här är lite bilder från min lägenhet :) dock inte på vardagsrummet men det är inte klart än. Ni får ursäkta att det är sjukt stökigt i hallen och köket ;P och badrums skåpet ska ha en spegeldörr! Men som sagt är det mycket små fix kvar överallt. Idioterna som byggt upp dessa lägenheter har används sig av betongväggar :S så jävla mycket extra arbete bara för att sätta upp något på väggarna. det stör mig.

Jag är helt slut just nu, jag har jobbat hela dagen och varit ensam om en stor lunch. Efter jobbat gick jag direkt och tränade  så man kan verkligen säga att jag har jobbat mycket idag. Men nu har jag en lugn kväll framför mig med film och tv. mysigt! Ska strax hoppa in i duschen och sedan vika en massa tvätt.

Igårkväll var min älsklings ulrika här, vi hade det riktigt mysigt måste jag säga. Tack för kvällen stumpan♥



Dags för sista skolveckan då :D känns ju hur skönt som helst måste jag säga! För vi slutar ju faktiskt på Tisdagen om 2 veckor. alltså vi har 6 skoldagar kvar så att säga. Imorgon har vi brottning på idrotten vilket ska bli myckey intressant :P haha vi kommer nog få det rätt kul .

Nu kallar tvätten. pusspuss !!

fredag

Mamma var här nyss och lämnade en påse med julsaker, så nu ska jag göra mysigt här såfort jag får lite tid över :) sen har jag varit duktig att städa hela lägenheten också. Fick sluta redan vid 1 idag och då hämtade robban upp mig i skolan sen åkte vi ut till Tuna Park :D skulle hjälpa honom att hitta lite presenter. Han är nog den enklaste kille jag har varit och handlar med :P shit alltså ! Sen så tog jag tåget hem vid två. mycket skönt med fredag :D

nu ska jag slänga i mig lite mat och sen in i duschen, sedan kommer robban och hämta mig . Ska nämligen få skjuts in till strängnäs. Kommer hälsa på R och S ikväll och se hur de har det i nya lägenheten :D Imorgon blir det jobb.

dags att sätta fart .. pusspuss!♥



bara för att jag är så himla gullig ibland xD

<3<3<3

NU ÄR JAG GLAD IGEN :D

back in track

Har haft datoruppehåll i 3 dagar, men nu är jag tillbaka. Kommer nog inte skriva speciellt ofta då jag varken har lust eller tid. Har viktigare saker jag måste lägga tiden på just nu.

Skolveckan har gått jättefort och jag och tjejerna har jobbat på ordentligt med våret UF-företag och vår monter. Allt är färdigmålat, nu fattas bara graffitin som ska sprayas och det kommer en kille och hjälper oss med det nästa vecka.

Fick även tillbaka mitt matteprov i veckan. Ett poäng från MVG :D blev hur glad som helst, det är ju trottsallt matte B vi pratar om.

Imorgon är det Fredag vilket är super skönt, men samtidigt inte då jag ska jobba i helgen "/ men behöver verkligen pengarna nu när julen närmar sig. På lördagkväll ska jag iallafall hem till Ulrika min älskling på mys. Var så himla länge sen.

Sarah stack nyss ner till stan för att köpa choklad, tror hon blev lite små lack för att jag inte orkade följa med. Men jag hoppas jag kan muntra upp henne när hon kommer tillbaka. Älskar iallafall att ha henne här. Min andra halva<33

Nu ska jag hoppa in i duschen :) pusshej

jag måste få tillbaka min styrka

jag har tappat kraften helt nu .. jag känner ingen glädje för någonting. jag vill bara lägga mig i ett mörkt rum och isolera mig från verkligheten. jag vill vara lycklig, jag vill ha min starka vilja och kraft tillbaka. hur ska jag ta mig ur dethär? vart jag än kollar så ser det mörkt ut och jag håller verkligen på att försvinna in i min ensamhet.

jag har nog aldrig känt mig så himla ensam någonsin i mitt liv. jag önskar jag var lite äldre och att jag kunde flytta härifrån och starta om mitt liv på nytt. bilda en familj ge min kärlek till någon. hålla på med någonting jag tycker om .

det är riktigt mörkt just nu


varning (!!) för negativt inlägg

Nu startar en ny skolvecka, dock inte med vanliga lektioner vilket är mycket skönt. Vi ska ha UF, planera mässa, bygga monter osv. Man kan säga att det är en UF vecka för oss, medans alla 93: or ska komma och hälsa på vår skola och kolla på oss när vi arbetar. Tänk er själva att 93:orna ska börja gymnasiet i augusti :O det är ju för fan helt sjukt. Alltså inget illa mot 93: or, men jag har alltid sätt de som "små" och nu sitter dem i samma nervösa sits vilket gymnasie de ska välja. Jag kommer själv ihåg hur "stor" jag var då :D Och alla mognar ju påvägen.

Idag blir det iallafall slappis dag. Osminkad med mjukis tröja! galet skönt. Eller ska jag vara ärlig blir det nog så hela veckan ;) haha ..

sen måste jag också presenter min nya bölar-låt! den går på högvarv här hemma.

 

jag har inget riktigt att se fram emot nu heller.. helgen? nej för då ska jag jobba (!!) kul .....................................
Nästa vecka ? skola (!!) kul ...........................
Veckan efter det? vi slutar skolan .. lite kul.............
Veckan efter det? julafton .. överskattat ..........................

Jag hoppas psykologen ringer i veckan

Nu ska jag åka till skolan ! kul.................
hejdå<33

RSS 2.0