2009, vårat år!

Grym kväll igår :D dock åkte jag hem när jag hade som roligast, men det sägs ju att man ska åka hem då också. Nu kan jag iallafall minnas tillbaka att den kvällen var bra :) Mycket trevligt folk var det också!

Fram till 15.09 har jag inget planerat, blir väl att städa, packa, sminka mig och lite sådant. För sen ska jag nämligen in till mina favvo tjejer i kungsör och fira mini jul med god mat och en massa mys (a) Louise ska också var med vilket blir extra mys <3 Så antar att det kommer en hel del bilder imorgon. Mindre kul är det väl att jag kommer jobba hela helgen och är tvungen att åka direkt från kungsör till jobbet .. men det är bara helgen kvar sen är jag ledig lång lång tid från jobb.

Julen närmar sig vilket får min kropp att pirra riktigt ordentligt! Det känns som om det här året kommer att ha ett kanon slut :D Julafton är planerad och nyårsafton blir också riktigt kul tror jag. Middag hos mig först med en himla massa snygga brudar och sedan vidare på partaj för att fira det nya året. ÅRET 2009, 91:ornas år :D

- körtkort
-krogen
-tobak
-myndig
-bestämma över sig själv

så jävla nice .. iiiiiiiiiiiiiiij!!


Nej nu ska jag sätta lite fart så inte hela dagen går, btw så har jag ett köttsår i gommen sen igår då jag brännde mig. Och det är inte as skönt att min piercing ligger i köttsåret och skaver. ont ont ont!



/alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0