nu är det nära!


jag är på bitterfitta-humör så därför avslutar jag kvällen tidigt med att säga godnatt!
imorgon är det storstädning som gäller då lägenheten ska visas upp i gott skick. ska även kolla på en lägenhet imorgon :) önska mig lycka till !! hittar jag ingen snart så lägger jag mig ner på marken och börjar storböla helt seriöst. Glaset är inte långt ifrån att rinna över. 
så skämta inte med mig,
reta inte upp mig!

låt mig hellre vara om ni inte kan hålla tassarna borta från att jävlas.

GODNATT!

ge mig lite charm


Det var riktigt kul igår och det blev väldigt mycket dans :) eddie ägde på solosång och gitarr, så sjukt jävla bra!! Fyra härliga brudar och en massa trevliga killar gjorde min kväll. TACK!

Nu sitter jag på jobbet, jobbar helt själv idag för första gången :) lite nervöst men har jobbat i 2 timmar nu och det går jättebra. Slutar kl 6 och då skulle det egentligen blivit filmkväll, men nu är det ändrade planer. Så jag och emelie ska bara ta det lugnt och mysa.

jag slutar helt ärligt aldrig att förvånas över er.



nu är det snart dags för partyyyy!

okej jag är taggad som satan, ska hoppa raka vägen in i duschen när min bror lämnat min lägenhet..Bytta tillbaka till min korta stav i tungan idag också, såå skönt! Men jag är fortfarande inte helt frisk så vi får se om jag får ont i tungan. men skitsamma!

Hoppas på en mysig kväll med snygg tjejer och speciellt snygga killar :D hoppas ni alla andra också får en skön kväll antingen hemma eller på partaj..



Jag taggar som bara den !!

Tacobuffe och helg!


Godmorgon mina älskling!
Jag har sovit jättebra, men är grymt trött. Men det gör ju inte så mycket eftersom det är helg efter dagens praktik :D Idag är det tacobuffe på fortet vilket ska bli himla gott. Ska bara ragga sällskap att äta med. Louise?! Freddie?! Jesper?! Linnea?! Emelie?! .. Vi får se vem jag kilar dit med. När jag komme hem idag blir det full rulle, duscha och fixa mig för att sedan åka hem till Natha där en hel del nya människor väntas. Blir nog en jättebra kväll tror jag!

Imorgon ska jag jobba, men det är inte förens kl 14.00 som tur är, vad bjuder kvällen på?! aja det får vi se.. Jag måste sluta planera mitt liv. Någongång ska jag bara packa en väska på 30 min och dra någonstans. Men jag säger absolut inte nu, men någongång i livet ;) hihi..

Men nu måste jag kila ner till bussen. Ha en bra dag! Kom gärna förbi Gina om ni har tid :)
/pusspuss Alex

Hold my hand tonight!

alltså!!

att en kille kan hålla mig vaken så länge .. orkar inte skriva vad jag har gjort idag!!
ska försöka slita mig från detta fina ansikte. puss och godnatt!♥

rosa grädde var pricken över i:t!

Har haft ytterligare en jättebra dag :) det kom in en skitsnygg kille idag också som heter linus, jag föll direkt för hans ögon! Jag looovar de var jättefina (a) inte nog med det, det är en utav mina killkompisars kusin ^^ wohoo..  nej nu ska jag inte prata killar .. Var och fikade idag som vanligt på ku, det blev hemgjorda semlor med rosa grädde i. åååh så godis det var :D verkligen supergott. jag har världens magont, så ska ta en ipren innan jag ska sova sen..

Imorgon är det dans :D var länge sen nu eftersom det var lov emellan och allt. ska bli kul!
Är taggad som satan inför fredag också, ska bli såå himla skoj :) 18 års partaj!

Nej nu ska jag vara lite social här över msn ett tag till, sen blir det madrassen. pusspuss!

semeldagen!

hektisk dag, men skitkul! :D beundrar alla pojkvänner som springer runt och shoppar med sina flickvänner och håller kläderna åt de och pussar på de då och då och ger komplimanger .. så urgulligt! sådan pojkvän ska jag också skaffa mig som nästa ;)

Lunchade med hannah panna idag, natchotallrik! svingott.. sedan tillbaka till gina där chefen bjöd på semlor.
Nu är det strax andra avenyn :D


Längtar som en galning till helgen!!!
Fredag: 18 års firande, riktigt kul :D
Lördag: Jobba
Söndag: träffa nya barnfamiljen och sen träna

MAMMA JAG ÄLSKAR DIG!



superbra dag!

Vet ni?! Jag sitter vid datorn och helt plötsligt droppar det blod på tangentbordet ... jag rusade till spegeln och det är en fors av näsblod jag har fått :O shit har aldrig haft näsblod i hela mitt liv .. men det måste vara min medicin jag äter ! men lite rädd jag blev. Hatar när det kommer blod från munnen eller näsan .. äckligt!!

Min dag har varit skitbra :D haft hur kul som helst på gina och jag har kommit jättenära emma som verkligen är en urgullig tjej.. tänk så konstigt att man kan vara lika gammal och gå på samma skola utan att ens har pratat med varandra och sen så fort man öppnar munnen så går man skit bra ihop :) sådant tycker alexandra om!

Gina fick iallafall in 35 kartonger med bara nya kläder idag :D jag blev helt lyrisk såklart och hoppa och studdsa. En skitsnygg väska kom in som bara måååååååste bli min .. kanske imorgon (a) nya jeans blir det imorgon också.. Jag har iallafall larmat och galgat massa kläder idag och fixat ute i butiken och sen hjälpt kunder. super nöjd med min dag!


här är väskan föresten. snygg va?!

nu ska jag kila hem till lucas som nyss har kommit hem :D pusspuss

förjävlabra!



Jag säger som de "PUT YOUR ASS IN THE AIR"

Goooodmorgon!


Gud så tidigt jag är uppe idag..vergkligen jätte usch! Börjar ju egentligen inte förens kl 10.00, men idag ska jag göra blodprov och kolla så min kropp är okej när jag äter min medicin "Roaccutan" mot akne. Jag har nämligen ätit den i fyra veckor nu. Så därför måste jag vara på vårdcentralen innan kl 8 för att få en tid. Men sånt brukar gå relativt snabbt.

Är spänd på Gina måste jag säga.. det pirrar i min mage (: men det kommer bli riktigt skoj tror jag. Får träffa några av alla mina små hjärtan från klassen idag. Hoppas på Louise, Freddie, jesper, morgan och emelie! eller snarare de är de som jag får möjligheten att stöta på då alla andra inte syns till. Men jag ska iallafall luncha med Freddie idag vilket alltid är lika trevligt.


Kul att jag igår hade 2800kr, men idag har jag ynka 300 kr. Mycket gick åt den där äckliga onödiga räkningen till securitas och sen så lite pengar till mamma som jag var skyldig henne. Men jag får väl leva med det och fortsätta jobba på.

Nej nu vaknade min bror och mamma, så ska hålla de sällskap när de äter frukost. Skriver senare eller ikväll.
pusspuss


jag vill ha ..... ni kan inte gissa!

Har inte haft så mycket tid och skriva.. men nu ska jag försöka sammanfatta mina dagar i kort form :)
Hela helgen har jag varit sjuk vilket inte har varit så roligt, febern har pendlat och en grym förkylning. men igår så var det ju arbete så det var bara att kämpa sig igenom dagen. Vi hade lunch rekord på en lördag, vi har normalt mellan 35 - 40 luncher på helgerna och igår hade vi hela 106 luncher.. det var helt sjukt och jag trodde jag var död i sådär 2 timmar . det var hemskt och jag hoppas verkligen inte det blir så mycket folk igen.

Väl hemma kom stina till mig och sen även sarah och ulrika, vi började dricka hemma hos henke och sen drog vi vidare till åker där det var massa nytt folk. Det var inte sådär superkul, men helt okej. Det är inte riktigt min grej att komma in i ett rum och så ligger det en kille och blir avsugen och sen gå in i ett annat och komma på ett annat par med att ha sex. Lite diskret kan man väl vara om man nu måste hålla på med sådan på en fest.

Och lite alkohol i min kropp trodde jag skulle göra mig sjukare, men tvärtom :D idag är jag nästan helt frisk förutom min förkylning. Lovet är slut och jag har haft ett jättebra lov med fullt ös från förra fredagen till idag

Imorgon är det praktik på Gina tricot som gäller, vilket ska bli skit kul :D Kommer bli helt shopping tokig. Men det är slut på sådant nu.

Ikväll kommer mamma och christoffer och ska se beck med mig och sen sova här :) jättemysigt! Jag älskar min mamma och min bror hur mycket som helst♥

Nu måste lägenheten städas och speciellt toaletten då några små fialottor spydde ner den imorse :PJag led faktiskt med er mina babes :P haha .. Usch nu blev det ett sånt här långt jobbigt inlägg som jag själv hoppar över att läsa. Men hoppas ni orkar. pusssss

saknade är stor just nu!

Blev inget stockholm idag med farmor för vi både var skapligt sjuka imorse när vi vaknade... så istället så åkte vi in till stan i södertälje och tittade där.. och ja det var väl bra för jag shoppade genast upp 1500 kr på bara bra kläder :D riktigt nöjd är jag över mina köp, och massa nya festkläder har jag också nu (Y) tack snälla farmor för allting♥ du är allt bra gullig och envis!

Jag kom hem vid 5 tiden och så tog jag det lugnt en stund och andades lite, sedan cyklade jag ner med hosta och feber för att jobba i 2 timmar. Första jag får höra när jag kommer in "tok unge du ska ju vara hemma när du ser ut och mår sådär, dina ögon ser helt konstiga ut!"

men jag kämpade mig igenom dessa två timmar och nu är jag hemma och har knaprat lite godis.. ska strax krypa ner i min älskade säng! Imorgon är det ingen vila heller, utan broccoli har öppnad igen så mitt jobb som servitris är tillbaka .. både kul och inte .. men jag behöver verkligen pengar nu!!!!!!

nej nu säger jag godnatt.. pusspuss

jag hör din röst i mitt huvud
jag saknar tiden då vi träffades
första gången du tog min hand inför alla människor på bion
jag vill inte sakna dig, men jag saknar dig hur mycket som helst.
men jag hoppas att det bara är en tillfällighet.
så många frågor jag vill ha besvarade.
men den störsrta frågan av alla "varför blev det som det blev?!"

sjuklingen lever fortfarande

Fortfarande sjuk och det suger riktigt hårt !!! Men ikväll blir det skoj och imorgon också. Södertälje här kommer jag och stockholm imorgon.

Tjejkvällen igår blev väldigt lyckad och tror alla hade kul :) god mat blev det ockås ! mumms.
Nej nu ska jag kila och diska. pusspuss

här är tröjan jag fick av saga föresten! så gulligull ♥


fix inför kvällen

Vaknade för ett tag sen, kunde inte sova.. Halsen gör mer ont när man ligger ner så då är det likabra att gå upp och börja fixa inför kvällen. Det är ju en del kan jag ju säga ;) Men emelie ligger fortfarande kvar i sängen och sussar gott.

planering inför dagen:

-fixa med huvudrätten
-göra efterrätten
-städa lite i lägenheten
-tvätta
-måla naglarna
-duscha
-förbereda lekarna/aktiviteterna

tråkigt att alla mina närmaste inte kunde komma :( men det är ju nästan alltid så att alla inte kan komma. Men 7 stycken blir vi iallafall vilket ska bli jätteskoj !!

Fick min tröja igår av Saga också som hon köpt i stockholm åt mig. så himla gullig alltså! Liksom hon ser en tröja hon tycker skulle passa på mig så köper hon den. är det inte gulligt?! kommer bilder på den senare idag om jag hinner.. annars blir det imorgon. Nu ska jag börja fixa lite smått. och håll tummarna för mig nu att jag inte får feber under dagen/kvällen.

kram!

sinnessjukt



Här tjejer har ni hur de retucherar en bild!
helt jävla sjukt enligt mig.
vi ska vara stolta över vad vi har och hur vi ser ut!

ser fram emot imorgon!

Kvällen igår var jättemysig och vi hade jätteskoj :) skratt hit och dit och en jättebra skräckfilm som fick oss att hålla andan lite då och då. Jag bröt även mitt vad igår, jag är så sjukt dålig! Så nu väntar ett straff som inte är kul för fem öre :S ska försöka köpa mig ur detta. Om ni är intresserade av filmen så heter den Prom night. Riktigt bra!
Vi kom även isäng sent som vi alltid gör. Men inget gjorde väl det förutom att jag är jättetrött idag. Blir chill och myskväll med emelie ikväll framför  film<3

Jag blir bara sjukare och sjukar dock .. nu har jag jätteont i huvudet och hostar som en idiot. Men jag ska hålla mig i skinnet för imorgon kommer ju brudarna på "inflyttningsfest" typ . Äntligen blir den av.. och gud så ni ska få käka god mat och efterrätt. Och nu behöver ni inte chockas av att det är inflyttningsfest tjejer.. vill inte ha några presenter. Ni är mina presenter♥

Aja nu ska jag lägga mig och titta på film med min bästa kompis ... alvedonen!
pusspuss!

saknar mitt långa, tjocka hår!


kolla här liksom ... mitt hår!!!!!!!!!
jag saknar tjockleken och längden.. vafan skulle jag klippa av det för?
Iochförsig så var inte mitt hår inte sådär innan jag klippte det heller, där detta är från mammas mässa 2007 i stockholm när jag var med henne och ställde ut alla smyckena. Nu ska jag bara spara och sköta om mitt hår. Det ska bli tjockt och långt igen! :) Btw ska jag färga håret snart och förändra mig lite. Det kommer bli bruna slingor i en ljusare nyans i hela håret. Så kommer stå kvar som brunett men lite mer liv och färg i håret :) låter inte det bra?! värt att testa iallafall.

Nu måste jag kila ner till bussen :) pusspuss

du har bara ett liv!

Kollar på beck-gamen och äter popcorn :) älskar beckfilmerna och jag älskar att sitta uppe hela nätterna. Men inatt kan jag tyvärr inte sitta uppe hela natten då jag ska upp halv 9 imorgon bitti . Ska nämligen in till eskilstuna på möte på MDH med vår designer, vår prototyp är nämligen klar :D så galet spännande! Efter mötet ska vi sätta oss på ett fik och planera inför mässa, lägga upp säljmanuset osv. Blir väl chailatte för min del dårå .. mumma!

Sen imorgon kväll ska jag förmodligen hem till baby och sova där :) ska bli så himla mysigt! var länge sen nu.
Föresten!! min faster har fått kattungar igen :D eller ah inte hon, men katten :P det är en kolsvart än så länge.. jag tror jag dör !! svarta katter är det finaste som finns. Nu ska jag hämta tuggummi i hallen. pusspuss



SLÖSA INTE DIN TID ATT TÄNKA PÅ ONÖDIGA SAKER

tända ljus

Jag har tänt ljus i hela lägenheten :) jag älskar verkligen min lägenhet, har bott här i hela 4 månader idag! Tidern går så sjukt snabbt alltså.. Nu ska jag gå och göra smoothie och robert dyker nog upp om sådär 5 minuter. puss på er!



vi är tokiga!<3

Bästa alla hjärtans dag på länge!! Tack mina underbaringar, ni är så sjukt bra♥





Och nu har jag gått och blivit sjuk också :( har jätte ont i halsen !! Jag som nyss var sjuk också, jävla skit. Så det blir ingen träning ikväll inte.Nu ska jag städa lägenheten min och sen kommer robert ikväll och vi ska se Bolt :D


Juste, jag ska även åka till Ungern på påsklovet :D lite varmare där än här iallfall!!
pusspuss!

kärlekens dag!! och även VÄNSKAPENS!

Idag är det alla ♥ dag! Den kommer jag fira tillsammans med några av mina älsklingar. För första gången har jag ingen ångest över att jag inte har en pojkvän på alla hjärtans dag. Jag hade pojkvän förra året och det var hur mysigt som helst, men nu är jag singel och mår faktiskt lika bra ändå. Jag menar, jag har ju mina vänner som betyder hur mycket som helst för mig och jag trivs i deras sällskap. Kärleken får komma när den kommer. Jag håller mitt humör uppe ändå och har kul på vägen :D Så jag ser verkligen jätte mycket fram emot ikväll där ulrika fixar myset med mat och sovplats :) ♥



Nu ska jag kila ner med henke, martin och Calle och kolla på innebandy match :) pusspuss

jag har hittat tillbaka

Nu är jag tillbaka igen, läget är stabilt!

Idag var sista dagen på praktiken på Carino Spa & Clinic.. Både sorligt och skönt. Som jag nämnde tidigare skulle jag vara där i 5 veckor. Men det händer inte så mycket där på dagarna så det blir lite drygt att ha det så i 5 veckor. Så därför kommer jag att vara på Gina tricot 3 veckor efter lovet :D Ska bli riktigt skoj då det är en av mina favorit affärer. Kommer bli helt galen av att packa upp massa nyheter och liknande. Men jag har inga pengar så här blir det ingen shopping!

Mamma och christoffer var här nyss och hälsa på :) men de åkte nyss för att jag alldeles strax ska cykla ner till jobbet. Ska jobba till 21.00 ikväll.. Så har ni inget att göra ikväll så kom ner och hyr en film hos mig ;) hihi.. Efter jobbet blir det nog en sväng hem till hampus för lite chill med emelie. Hoppas jag får sällis inatt också.

Nu måste jag sticka. pusspuss

tuff tuff lilla tåget

Om 27 dagar får jag tandställning (räls) som jag kommer ha i 1 1/2 - 2 år :S
det ska hjälpa mitt käkproblem som jag har!
shiiiiit vad snygg jag kommer vara ..............

en liten paus

Kommer inte skriva på några dagar. Har lite saker som är viktigare i mitt liv
att lägga all min tid på! Men hoppas ni som läser är kvar när jag kommer tillbaka :)♥

mycket händer och jag hinner inte med att skriva

Började dagen med praktik, men jag och madeleine fick gå och handla åt en gammal tant som behövde hjälp i hemmet. Grymt söt tant och hon pratade hela tiden. 2 timmar tog det och handla ska jag säga er, ingen snabb tant där inte.
Fick även göra min första behandling på en kund idag :D jättekul var det och det gick riktigt bra också!

När jag kom hem var jag med bror i 45 min, vi käkade lite mat och sedan drog jag och jobbade i 4 timmar.. Slutade vid 9 och drog därefter hem till henke för att kolla på film med lite trevliga pojkar och en liten sjuk johanna.

Alltså vissa tjejer/kvinnor/tanter är helt orädd för att visa brösten alltså.. Ni ska bara veta hur mycket bröst jag får se när jag praktiserar på spa :P helt sjukt!

Imorgon ska jag först hem till min älskling som fyller 18 år på lite firande :D ska bli jätte trevligt faktiskt! Sen mot kvällen ska jag in med sarah till eskilstuna för att först kolla på I taket lyser stjärnorna och sen äta på kina restaurang :) kommer få en riktigt mysig och trevlig dag imorgon.


nu måste jag sova om jag ska orka med min händelserika morgondag ;) puss och godnatt!

orm-gasm = stinas favorit!

Jag har nu sen en timma tillbaka suttit och roat mig över msn med stina :D gud så jag har skrattat alltså! Den tjejen slår alla rekord.. jag älskar dig min orm älskare ♥

Dagen har varit seg som bara den ... trodde jag skulle somna där ett tag. Men hade inte så lång dag då jag har dansat idag. Vi dansade till when i grow up, riktigt skoj! Väl hemma gjorde jag en stor lasagne som jag sen åt upp halva av ;) gud så jag moffar lasagne alltså. det finns verkligen inget stopp hos mig när det kommer till den maträtten .. sjukt gott..
Nu har jag nyss druckigt upp mitt te och ska börja runda av lite här nu. Måste få ordentligt med sömn då jag går så långa dagar.

Imorgon ska jag praktisera fram till 3 sen snabbt hem för att sedan jobba i videobutiken från 17.00-21.00 :) längtar faktiskt, det är riktigt kul! Ska även umgås med robban efter jobbet. Mys mys!

nu är det disken som gäller och sedan min sköna säng. jag älskar sängen! puss & kärlek!

världens största orm!



Världens största orm vägde 1 ton! Läs mer:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4328972.ab

jag hatar ormar, det är det vidrigaste som finns ....

torra alexandra

Kom hem från ku för ett tag sen, alltid lika mysigt där :) Har precis tvättat av min ansiktsmask jag haft en stund. Så nu är jag pigg och fräsch. Nu börjar jag märka att min medicin börjar värka. Mina läppar är torra som russin och mina händer flagnar sönder. Mina slemmhinnor i näsan är helt uttorkade och ansiktet flagnar. Även mina ögon är torra och jag börjar få problem med mina linser :( Men jag ska inte klaga för detta kommer hjälpa mig med min acne. Och jag kommer inte kunna må bättre när jag fått bort mina hemska äckliga finnar .. Jag kommer hoppa av glädje om detta fungerar.

Nej nu ska jag kolla vad som händer över nätet och sen ska jag sova. Imorgon är det dans som gäller :D längtar!
Ska ta mig en banan också ;) pussis



hot om skottlossning på st:eskil

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4325386.ab

skottlossnings hotet har gjort många rädda...men tydligen har de gripit en 21 årig man nyss som erkänner att det var han som ligger bakom hoten. Han ville bara skoja säger han.

Usch jag tycker synd om alla elever och framförallt mina vänner som har fått vara med om detta. Jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till skolan i tro om att han skulle komma och skjuta ner någon. Nu visade det sig ju att det bara var någon som skojade. Men kul skämt liksom. fy vad läskigt!

Just nu sitter jag här och dricker te på praktiken, lugn och skön dag!
Men det är verkligen dethär jag vill jobba med. Tycker det är så himla kul.
Nu ska jag in och kolla på en behandling. pusspuss

Andra praktikdagen

Dagen
Haft en jättekul och lärorik dag :) Alla eleverna från hälsa & kroppsvård från st: eskil var där idag. Så det var massa tjejer i min ålder som jag hade skitkul tillsammans med. Så himla kul att träffa nytt folk. Jag vill fan byta stad, skola, land byta allt. Men iallafall... Jag fick lära mig bodyscrub som jag fick göra på en utav eleverna. Jag fick även massera och vara med på ansiktsbehandling. Sen så kollade jag på när Paulina gjorde öronljus, vilket hon ska testa på mig nästa tisdag :) Imorgon kommer jag gå lång dag igen , alltså till 6. Idag fick jag sluta redan vid fem.

Träning
När jag kom hem så var det att ställa sig vid spisen och laga iordning maten och sen sticka direkt och träna. Han dock inte äta, men det gjorde inget då maten var färdig sen när jag kom hem. Nu ska jag bara koppla av för jag är helt slut i kroppen. Ska måla naglarna med vanligt nagelförstärkanden nu samtidigt som jag ska titta på andra avenyn :D

Som ni kanske har märkt har jag börjat med lite rubriker. Bra eller dåligt!? Vi får se om jag trivs med det..
pusspuss♥

korta naglar

Dagen
Kom nyss hem för ett tag sen och är totalt slut alltså, trodde aldrig det skulle vara så jobbigt att gå till kl6 på kvällen. Hur orkar ni vuxna?! Man har ju ingen tid när man kommer hem heller :S Har precis satt mig ner för att äta spagetti och köttfärsås som jag snabbt lagade till när jag kom hem. Dagen har iallafall varit jättebra :) Har fått vara med på massa behandlingar, vikt papper, städat, plockat m.m. Madde vaxade även en del på mina lår ;) sarah nu är det kört för min del!
Imorgon ska jag ta med bikini för att eleverna ska få göra kurbad på mig och jag på dem. Ska bli spännande.

Korta naglar
Eftersom hudterapeuter jobbar mycket med ansiktet och massage får de inte ha nagellack alls och de måste ha jättekorta naglar. Och eftersom jag ska vara där nu i 5 veckor och göra lite små behandlingar så ryker mina naglar ikväll :'( helt seriöst, jag vill bara gråta. Mina naglar har alltid varit långa och jag kan inte ens minnas när de var korta sist. Men men de växer väl ut igen får jag väl hoppas :)

Graflunds
Graflunds som är fastighetsägarna för lägenheterna här omkring där jag bor ringde till mamma idag. Och hon var inte speciellt glad på mig efter att hon pratat med de. Tydligen var min fest den värsta festen de hört talas om :S de hade aldrig haft så mycket klagomål förut.. Och hon sa att har jag en sådan fest till blir jag vräkt. Men hallå 3 varningar som man måste få innan man kan bli vräkt, vart tog de vägen?! Tydligen så struntar hon i de sa hon. Så jag mår inte så vidare bra över det eftersom jag gärna skulle vilja ha fest igen. Men tyvärr som kommer det aldrig infalla igen :(

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, sov inte ett piss inatt!
Nu ska jag klippa bort naglarna :( buhuu .. pusspuss!


Danneel Harris






Danneel Harris är förjävla snygg alltså! nog en av de snyggaste tjejerna jag sett i mitt liv.
jag vill ha hennes leende och hårfärg (!!!)

Det gick jättebra och jobba idag :) riktigt roligt och jag lärde mig jättemycket av datorprogrammet man använder sig av. Det är mer än vad man tror att jobba i en videobutik. Väldigt mycket att tänka på och lära sig. Men det ska jag nog klara av. Ska jobba redan på Fredag igen och jag fick massa beröm att jag var jätteduktig och så :D

Just nu kollar jag på beck - skarp läge! Jag hatar verkligen kvinnomisshandel, att det finns män som tänder på att slå sönder sina kvinnor. Hur fan kan man vilja slå någon man älskar helt blodig för att sedan bryta ihop och be om ursäkt? nej fyfan sådant gillar jag inte.

Ska nog hoppa direkt i sängen när beck är slut, måste ju vara pigg imorgon när det är första dagen på praktiken. Kommer ju gå sena dagar också. 10.00 - 18.00! men vissa dagar kommer jag sluta tidigare för att hinna med dansen och lite så .. nej nu börjar beck igen :) pusspuss

usch!

mamma är inte så glad ..... securitas kom ju till mig i fredagsnatt eftersom min dumma granne ringde de! och varje gång securitas får rycka ut koster det 1 800 kr för den som äger festen .. så hej jag mår så bra just nu!

jag har verkligen inga pengar och inte min mamma heller .. det här gjorde verkligen att glaset ran över ..

söndagar.. suck

söndagar är det tråkigaste jag vet helt seriöst! vad ska jag göra nu liksom fram till halv 5?

aja, halv 5 ska jag träna och sen snabbt hem emellan och duscha av mig för att sen jobba hela kvällen :) får se hur det blir och hur det går. ska bli lite småkul iallafall.. och den lilla äckliga getto unge som rör mig eller försöker med dumheter ska jag fan sparka ut alltså..

imorgon är det första dagen på praktiken :D ska bli riktigt kul, och jag ska tänka på er alla som går upp tidigt för att gå till skolan ;) tycker synd om er!

Nu ska jag tvätta lite. puss

RSS 2.0