Jag mår som fisken i vattnet!

jag är förskräckligt dålig på att skriva här, men jag skyller på jobb och sommar! I fredags var det midsommar och den firades hemma hos Simon i strängnäs, mycket trevligt måste jag säga och bara härliga människor. Kvällen fortsatte vidare för folk och även för mig, men jag kom inte längre än till sängen ;)




Lördagen mådde jag förskräckligt dåligt men jag hade även en mycket bra dag med massa härligt häng och även madde kom på besök till mariefred!
Igår sov jag till 13.00 innan jag gick upp och gjorde ett ryck i lägenheten. Diska, torka, damsuga och skura. Glad kille hade man iallafall när han kom hem :) Sen åkte vi iväg och storhandla mat i strängnäs innan vi intog vår plats i sängen med tre kronor. Vi är redan inne på andra säsongen, bara 9 stycken kvar.

Idag har jag jobbat hela dagen och kom nyss hem från en löprunda. Jag har legat nere med träningen ett tag nu så detta var för jävla jobbigt. Men ska försöka sparka ut mig själv varje dag nu fram till fredag. För vad gör jag då? Jo jag lämnar er och åker till Turkiet :D det ska bli så fruktansvärt skoj och skönt!!!!!!


svettig tjej!

Nu ska jag laga kotletter och vänta på att min älskling ska komma från jobbet. puss på er!

Det kommer från en 6 åring och en 5 åring...

Valter: Är du kär i jonas?
Jag: Ja det är jag...
Valter: Okej, men vem är du mer kär i då?
Jag: Skulle jag vara kär i en till menar du?
Vilmer: Du ser ut som en sådan som är kär i många...
Valter: precis, så vad heter han?
Jag: Det är ingen mer vad jag vet?!
Vilmer: suck* en klapp på min axel...det är ingen fara det är okej att vara kär i 17 killar samtidigt!

haha jag dog av garv! mina små kusiner är så himla goa, man vill bara äta upp dem!

Dagen började 07.30 hos mina kusiner, jag skulle titta på hundratals pokemon-kort och säga vilka jag kände igen från "min tid" och vilka jag inte kände igen. det var en känna igen-hög och en inte känna igen-hög.
Sen spelade vi lite spel och byggde djurgårdar.
Sen åkte vi iväg till affären och köpte jordgubbar och glass. Sen var det var lunchlagning (vilmer skötta den helt exemplariskt)

-alex jag har rört i makaronerna nu och de ser färdiga ut, du vet det är snabbmakaroner vi lagar!

mycket riktigt var det klara. Duktig 5 åring!

Sen har vi varit ute i bäcken och fångat småkryp i vattnet och lagt i burkar. Roligast är ju tydligen att föda upp myggor! Hur man nu vill ha fler myggor? Men det kan man ju bara fråga dessa små pojkar.
Vi har haft filmmys och killa på ryggen mys. Såklart fick jag inget kill på ryggen utan mina naglar gick i en timma i sträck på deras små gyllenbruna ryggar! Snart kommer väl nästa "pojke" hem och ska bli kliad på ryggen. Ska nog kapa naglarna så jag kan säga "nej tyvärr har inga naglar, synd"..

Ett riktigt partyhumör har smugit sig på under eftermiddagen, varför har ingen lite partaj såhär dagen innan midsommar?! Man kan juu hoppas att partyhumöret finns kvar i morgon!

Nej nu ska jag kolla vad man kan laga av köttfärs, det står noll i mitt huvud på fantasi när det gäller mat idag. Ännu roligare är det att laga mat när jag inte ens är hungrig....

kram på er!


Lalalatralalaa

Livet leker fortfarande i ledighet, och kors i taket så är jag inte hysteriskt rastlös än! Igår träffa jag ulrika och luncha/fika på anna på torget, sen gick vi till frisören och klippte av lite hår på fröken, sen fortsatte vi hem till mig för att jag skulle slinga hennes hår och det blev jättefint :) Kvällen bjöd på god mat och gott vin hemma hos U och felicia var också där. Sen slutade jag på värdshuset med en öl! mycket bra dag!

Idag har jag tagit mod till mig att tvätta, så kl 15 vet ni vad jag gör. Men nu ska jag först ner på byn och uträtta några ärenden. Om kvällen bjuder på fint väder så ska jag och jonas kolla på fotbollsmatch :)

Kan ju även nämna att jag blivit mer rödhårig igen, tro det eller ej men min man har färgat! Inte en enda fläck i pannan och ett jämt och fint resultat. Ibland chockar han mig ♥

See you soon!


Tisdag morgon

Vaknar av att jag lägger handen på en gammal snusprilla, känner doften från disk med ingrodd mat i.. Går upp och inser att jag är omringad av att diskberg och inser att jag inte kan göra frukost för att mina tillbehör ligger i disken. Såå jag ställer mig och diskar det första jag gör. Bra start på en tisdagmorgon och en hint till att killar är lata! Men han är bättre på andra saker! :)

Igår var jag i eskilstuna och handla kläder och insåg att pengarna försvann alldeles för fort. Men lite nya kläder har jag nu iallafall! Tog en timmas lunch med bästa Kim, jag saknar att umgås med honom varenda dag som jag fick göra när vi gick i gymnasiet. Men nära vänner sitta hårt i mitt hjärta och försvinner inte bara sådär!

Angående jobbet så sket det sig totalt och jag var arbetslös i en dag. Men det har löst sig nu och jag kommer tillbaka till jobbet nästa vecka igen. Denna vecka ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.

På dagens schema står det bankärende och fixa lite med naglarna. Kanske träffa Ulrika innan hon beger sig mot Gotland för boende och arbete under sommaren..

Det är så mycket som jag saknar och jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att fylla denna saknad?! Det är tidpunkter, det är personer och det är minnen. Jag är verkligen en helt annan människa idag än vad jag var för några månader sen. Vad har hänt?! Vem har förändrat mig? Är det jag, är det någon annan? Eller är det bara tiden?!

Jag längtar efter att umgås med min stina ballerina!! Hon kommer hem idag från Spanien och jag hoppas på att få träffa henne redan imorgon eller på Torsdag.
Nu är det för mycket babbel här och jag känner att jag måste börja på min dag.

puss/a


Vem har gjort mig gammal, grå och trist?! Jag ska ta tillbaka min ungdom och det på momangen!!!!!!!!!!

Sorry chefen jag kan inte komma till jobbet idag för det spöregnar....

...det skulle ju kunna komma från Kissie, men tragiskt nog kan det komma från mig också idag.. jag hatar praktiskt taget regn!!! Sen har jag precis duschat och känner inte för en dusch till. Jag äger inte ens ett paraply. Jag ska försöka få honom att hämt mig efter allt pappersarbete jag gjorde åt honom igår :)

Annars är det Fredag, alla jublar.. Själv jublar jag inte för nu väntar hela helgen med jobb!
Ikväll ska iallafall jag och baby upp till heron och käka och titta på baksmällan II. Äntligen! Mina knän är täckta av två stora blåmärken från min överraskningsfest. Jag ser ut som ett lekfullt barn på 4 år som ramlat stup i kvarten. Men det är väl lite charmigt på en 20 åring kanske ;)

Nej nu ska jag ringa chefen och tigga skjuts, hihi.. Puss!


Onsdag

Vart tog det fina sommarvädret vägen?! Är det nu den svenska sommaren har börjat, bara massa regn?! Sicken tur att det inte alls är många dagar kvar tills jag åker till turkiet. Jag längtar så mycket efter att få vara ledig, bara ligga i solen och grillas, gå ut varenda kväll och shakea häcken av mig och dricka mig berusad utan att ha ångest över att jag ska upp tidigt för att jobba. Ååh det ska bli så skööönt!

Idag har det varit full rulle på jobbet. Vi hade bokning på 80 personer från Uppsala. Men efter mycket om och men så hade vi nöjda kunder som gick därifrån. Vi är sådant jävla bra team på jobbet!!

Imorgon efter jobbet ska jag hem till sarah och rickard och se hur dem bor, sen ska sarah färga mitt hår. Så gulligt! Äntligen kanske jag kan få se lite normal ut i håret istället för denna råttfärgade tråkiga färgen och sen den otroligt sexiga utväxten ;)

Ikväll är jag åter själv, jonas spelar DM i Nyköping. Så jag har köpt mig en skvallertidning som jag ska gotta mig i.

adjö


När vardagen är som tråkigast kan man behöva ett skratt!

I slutet av denna blä-dag fick jag mig ett gott skratt:
Pappan som ligger i sängen ber Kalle 4 år att springa till mamma i badrummet;
-Hälsa mamma att masten till cirkustältet är rest nu.
Kalle kilar iväg men kommer sedan tillbaka till en något laddad pappa;
-Vad sa mamma?
-Jo, mamma sa att den lilla musen som skulle uppträda ikväll har fått näsblod...

Idag har allt varit kanon!

Vaknade av att min man var extra mysig väldigt tidigt imorse, han brukar normalt ha mig som hat-objekt på morgonen och verkligen ALLT går ut över mig. Men han var tydligen utvilad vid 03.00 inatt och då kröp han nära och var sådär gosig i 2 timmar innan han skulle gå upp. Så önskar jag han kunde vara jämt! Kanske inte väcka mig kl 03 dock :P Men det gör inget när man får ha honom som ett klistermärke omkring sig ♥

Dagen på jobbet har varit kanon, haft en kanondag med sarah och det var nog tack vare henne dagen på jobbet blev lite extra rolig! :)

Kommer hem och hittar en mogen mango i kylen..Lagar middag och lyckas för första gången med en sås :D
Nu ska jag bara diska lite sen ska jag krypa ner i soffan med min mango och titta på en romantisk film (måste passa på när jonas är borta).. Hoppas bara på att han kommer hem med ett leende på läpparna så är min dag fulländad.

puss o kram!


Ibland så! :)

Överraskningsfest för mig!!

Herregud vilken kanonhelg! Jag visste att jag skulle bli firad (20 år) på lördagen med släkten och familjen, jonas skulle också följa med. Jag jobbade hela dagen och såg verkligen fram emot kvällen och 30 minuter innan jag slutade så får jag sms av jonas att han ska åka och kolla på fotbollsmatch istället och komma senare. Jag var så himla ledsen, besviken och arg. Allt var ju förstört i princip tyckte jag. Han skulle kolla på fotboll på min dag istället för att fira mig..

Mamma hämtade mig och körde hem mig så jag fick duscha lite snabbt, jag minns att jag stod och stampade i duschen för att jag var så ledsen. Allt var hopplöst.. Mamma försökte gör mig på bättre humör för jag var verkligen nere.. Sen åkte vi ut till mamma och pappa. Där möttes jag upp av pappa och christoffer (fortfarande lika sur) sen krama jag om mormor och lite så .. Sen så gick jag in i köket för jag skulle minsann ha fem drinkar istället för en. Och håll i er nu! Vad tror ni händer?!?! DÅ KOMMER ALLA JAG ÄLSAR UT FRÅN VARDAGSRUMMET OCH SKRIKER GRATTIS. Helt sjukt alla mina närmaste vänner (förutom kalmartjejerna, alex, stina och kim&freddie som inte kunde komma).. Och ja där stod ju även jonas :P .. Vi blev runt 20 stycken tror jag om kanske inte några fler.

Jag vart så glad att jag börja böla som vanligt .. Vilken lycka! Och ni alla gjorde min kväll till den bästa! Jag älskar verkligen er♥♥ Det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på att min älskade mamma och min älskade pojkvän har fixat denna överraskningsfest åt mig och jag inte visste ett skit! Festen tog slut när morgonen hade tagit plats igen och då hade det hänt mycket under kvällen ;) hahaha...men det sparar jag för de personernas skull!!!!

Igår hade min bror studentskiva och det var också väldigt trevligt bortsätt från att många var totalt döda!

Nu är det dags för jobb igen så tjingeling!!!


En hel helg med bara massa firande!

Ja igår tog min fina bror studenten och det var en riktigt grym student måste jag säga. Har aldrig varit i Nyköping förut när det är studenttider, shiit det var galet mycket studenter och massssssor av flak. Men min bror var dyngrak, lycklig och glad och då är hans syster likaså (skippa de dyngraka)..

Idag är det Ångansdag vilket betyder att jag måste jobba. Det kommer vara varmt, sjukt svettigt och massor att göra. Jag längtar tyvärr inte till jobbet idag :) Men ska gå redan vid 17 för idag ska min 20årsdag firas av släkt och familj. Det vankas överraskningar från både höger och vänster och jag håller på att få fnatt. Tycker inte om att inte veta vad som kommer hända. Älsklingen är iallafall med hela kvällen, likaså mina kusiner så det blir att korka upp på en gång! Ikväll ska jag få känna mig lite odräglig, haha nejdå!!

Nu måste jag fixa innan jag måste gå till jobbet. Puss o Kram på er!!



-

Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once…..


Mycket spring på jobbet, det är min träning!

Jag har tappat bloggsuget lite känner jag, även om jag gör massa roliga saker som kanske skulle kunnas skriva här så har jag ändå ingen lust. Jaja det kommer väl kanske tillbaka någongång :)

Idag har jag jobbat mellan 10-17, det var bara jag och kocken så jag har fått springa en del. Säger som min chef säger jämt till mig när jag klagar :" det är inte många som får betalt för att göra av med kalorier alexis!!" haha ja han har väl rätt där.
Det kom in en liten kille idag på jobbet helt ensam utan varken familj eller någon kompis. Han varsåhär lillgammal och skulle ha glass. Tre kulor minsann. Jag blev helt kär i honom! Han var som en liten bakelse. Egna pengar och allting hade han också.

Sprang på jonas mammas nettan efter jobbet och hängde med henne en timma, hon är så himla gullig! Nu är sitter jag hemma och har precis målat naglarna och ska börja med maten. Älsklingen är på träning och jag vet någon som kommer vara hungrig när han kommer hem om 30 minuter. Så det är väl dags att sätta igång.

Imorgon tar min älskade bror studenten, är så stolt över honom att han gått ut med så himla bra betyg (bättre än mig)!!! Jag kommer gråta floder imorgon, men det struntar jag i för jag älskar honom över allt annat!


Jag önskar dig all lycka i livet och gör inget dumt imorgon som din syster inte skulle gjort ;)
(bild från min student förra året)

Ja då var man 20 år fyllda!

Ja då var man inte tonåring längre och det känns riktigt bra faktiskt. Just nu mår jag riktigt bra, jag får gå på systemet, jag har blivit sambo med min älskade man och jag har ett jobb som jag trivs med. Har jobbat varenda dag sen jag kom hem förutom igår och i fredags. Full rulle och jag kommer jobba ca 6 dagar av 7 i veckan.

Födelsedagen igår var perfekt. Vi var uppe i sthlm tillsammans med släkten på nettans sida och firade jonas gammelmorfar som fyllde 95 år. Det var massa go mat och god tårta. Sen avslutade jag med middag på Riva i strängnäs tillsammans med jonas, simon, robban och robin. Familjen och släkten firar mig på Lördag! Kan ju berätta att jag fick jätte jätte fina örhängen av älsklingen min ♥

Nu har jag lagat lasagne till min babe så han får lite mat i sig när han kommer från träningen. Sen blir det fotboll hemma hos Krille ikväll. Sverige mot Finland! Mer än så har jag inte att berätta för er :)

Puss o Kram!!


Inte så stor förändring mer än att jag är lite mer knackig i lederna ;)

Nu är jag hemma!

Ja nu är jag äntligen hemma i Mariefred igen!! Så skönt och kliva av flyget och mötas av mamma, min älskade mamma! Har varit ute hos m&p hela dagen och ska åka hem till jonas om ett tag. Ett stort grattis till min älskling som fyller 25 år idag!! Ikväll ska vi äta god mat och så ska han självklart bli ompysslad :) Mycket mer än så har jag inte att säga idag. Hoppas ni får en fin kväll i det underbara vädret. puss o kram!

Juste ni kanske vill veta hur det gick för mitt bagage ;) Först när jag skulle ta bussen ut så fick jag åka gratis, mycket snäll busschafför. Sen när jag väl kom ut till flygplatsen var jag så himla rädd, jag tänkte att antingen får jag lämna en väska här eller så kommer jag få betala över 500 kr. När jag kom fram dit så tittade jag lite snällt på henne och sa: Jag har ett extra bagage med mig för jag ska åka hem över sommaren, hoppas det är okej?? Hon titta på mig och suckade sen tog hon min legitimation och gav mig ett leende och så rullade mina väskor iväg. Man fick ha max 15 kg med sig och jag hade 30 kg, haha.. Så ibland har man tur!!

Kaos!

Ja nu har vi druckigt öl i lite mer än 4 timmar, men nu äre stopp! :) Det är ju en dag imorgon också och jag ska upp svintidigt. Bussen går härifrån 8.17 ut till flygplatsen. Så ja sista natten i Kalmar för detta halvår iallafall.

Amandas (i min klass) pojkvän får bannemej 5 guldstjärnor av mig, vilken toppen kille! Han diskar, pussar ofta på amanda, bjuder amandas alla vänner på alkohol och har tålamod att sitta med oss brudar när vi gaggar. Det är fan ett under, du är lyckligt lottad tjejen! ;)

Jag har nu ställt fram alla de sista sakerna som ska ner i väskorna, sen hur jag ska få ner det är fortfarande den stora frågan! Kommer väl få psykbryt imorgon bitti och sätta mig och grina så jag missar planet. Att ta med skinnjackan just nu känns helt onödigt, men det kommer ju kallare sommarkvällar också?! Då måste jag ju ha en varmare jacka. Nej jag är fan nära på att böla, hatar att släpa, hatar att packa.

Jag ska noga tänka ut vart jag vill bo sen och aldrig mer flytta, det finns ju inge värre. Och den mannen jag sen kommer leva med får bannemej bo kvar där han också, hela sitt liv. Och måste vi flytta så drar jag på semester under den perioden. Sen kan jag ju säga att nästa gång jag flyttar ska jag slänga så sjukt mycket, sälja allt jag äger och har. Vill äga typ 8 kartonger och en säng, that's it!

Nej dags att föna håret, puss!


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Jaa då var det klart, det är över, det är slut för denna termin.. Vi gjorde jättebra ifrån oss på våra tentor idag, fick massa beröm av lärarna. Idag är det verkligen sommar, och värmen är på topp! Jag ska möta upp alla om någon timma för att dricka öl på krögers.


SKÅL!

Here we gooo!

Ni får snabbis av mig såhär på morgonen, inte många som får det ska jag säga er ;) nej skämt och sido, idag är det full rulle på schemat och jag längtar tills jag ligger i sängen ikväll och får andas ut. Känslan av att kasta mig i mammas armar imorgon 10.30 kommer nog vara det bästa!♥

Nu väntar, situationspel (vi ska spela upp en situation i vården och använda oss av reflekterande samtal) och seminarium fram till 12.00.. Sen går vår sista tid till att skriva vårat examinationsarbete helt felfritt. Klappat och klart alltså?! Jajjemeeen som vi tjejer här brukar säga!!!!!!

kram på er!


RSS 2.0