Är numera tillbaka i restaurangbranschen igen!

YEEEEEEEEEEEES, I GOT THE JOB!!!!!!!!!!



Älskade Fredag

Fredagar brukar alltid gå på rutin, det städas hemma hos oss och sen blir det fredagsmys. Men denna fredag blir lite annorlunda. Först och främst är J borta och sen så ska jag faktiskt jobba ikväll. Så det blir ingen städning heller, men när jag slutar ska jag självklart ha lite eget fredagsmys ändå!


Efter fyra ihärdiga dagar i skolan och fyra stenhårda träningspass så längtar jag efter en lugn och skön helg. Ska åka hem till mamma och pappa imorgon och mysa. Pappa och Christoffer åker iväg till Afrika på Söndag så det blir lite avskedsmiddag. Självklart ska jag titta på finalen av gladiatorerna och jag tänker bannemej inte stänga av det bara för att det är earth hour mitt i finalen.

Vi blev klara med vårt grupparbete idag och har även gjort en riktigt snygg powerpoint till. Så nu är vi redo för redovisning om 2 veckor.

Nu ska jag byta om och sticka iväg och jobba lite. puss o kram!


Grupp 8

Vi börjar fungera riktigt bra i vår studiegrupp.. Även avslappnade skratt och samtalsämnen brörjar slinka in emellan åt. Jag tycker det är hur bra som helst! Visst så är vi där för att plugga, men jag anser att man måste ha kul när man pluggar för annars blir det en pina. Ni tråktroll som bara vill sitta och plugga utan ett leende eller någon som helst social samvaro kan ju fortsätta med det. Jag ska iallafall ha tre roliga år! :) Men det jag ville komma fram till var att min studiegrupp är väldigt bra, väldigt olika men kommer bra överrens. Vi jobbar bättre och bättre för varje gång vi träffas.

Idag åkte min älskling på sin andra resa, ner till varma Italien för träningsläger! Så vi hade hejdåfrukost och hejdåpussar imorse innan jag stack iväg till skolan. Han återkommer Måndagnatt så det blir 5 hela dygn utan honom. Men har planer i princip hela tiden så det går nog jättefort. Snart ligger han där igen och bufflar på än om nätterna.

Jag kom nyss precis hem, har suttit med gruppen hela dagen och jobbat på vårat kultur/genus arbete. Nu ska jag hälla i mig en shake och köra ett spinningpass innan jag ska göra en riktig myskväll.

Imorgon ska jag provjobba, börjar bli nervös.....


Zzzzzzzzz

Det var länge sen jag var såhär trött.. Zzzzzzz.. Sitter med kaffekoppen och försöker få upp mina ögon! Körde ett spinningpass igår med en annan instruktör och han hade kanonmusik så man cyklade ju av bara farten. Musiken är så A och O.

Idag är det heldag i skolan, vi har tillämpningsövning. Skönt med lite praktiskt i all smet av 100 tals sidors läsning. Vi ska träna:
- allmänn vårdbädd
- patientens personliga hygien
- munhälsa
- nutrition
- orörlighet, komplikationer
- trycksår (förebyggande)
- dödsfall (återgärder inom hälso- och sjukvård
- basala hygienrutiner och personalhygien

Så om bara jag kan bli lite piggare som kommer det bli en rolig dag tror jag. Annars håller vi på att pratar om Kultur och Genus och ska ha en gruppredovisning om någon vecka. Efter det kommer Temat döden. Jag vill inte prata om det, jag är allvarligt livrädd för döden. Men samtidigt så böhöver jag lugna mig lite kanske genom att gå igenom det. Får väl börja tro på återfödelse som mina vänner tror..För dem är tydligen helt bekväma inför döden. Jag har mycket kvar att lära och jag förstår inte hur jag ska vara helt redo om bara 3 år?!?!? Det är sinnessjukt att ha människors liv i sina händer under den korta utbildningen.

Nu måste jag skynda, hoppas ni får en bra dag allihopa! Kram

Nu ska det byggas muskler

Go kväll!
Dagen har varit bra, har läst klart över halva boken idag och tar resten imorgon. Har fått massa tvätt gjord tillsammans med J och hunnit med ett gympass. Har även varit och inhandlat kolhydrater och proteinpulver till min träning. Jag har förstått att det inte går att fylla min näringsförlust med mat längre när jag har kommit igång med träning så bra som jag har. Så nu ska jag dricka kolhydrater innan och dricka protein direkt efter träningen och sen utöver det äta som vanligt :)


Här har vi mitt mål! Inte exakt lika vältränade ben, men mage och överkroppen vill jag ha sådär! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen och kolla på Maria Wern. Kram på er!

Prinsen är hemma igen, dock spritmarinerad

Haft en helt underbar helg!! J är hemma igen och det var 100 % mys igår. Skönt att ha honom hemma! Idag blev han ledig och jag är skolledig, så dagen kommer bestå av tvätt, sol, träning och plugg. Men raringen som varit ute och slirat till 5 på mornarna full med alkohol har fortfarande inte vaknat. Helt förstörd var han igår. Så nu sätter jag tänderna i kulturgrammatik boken sålänge. Ha en fin dag ♥

Kärlek

Det var länge sen jag fick känna mig så här tjejig, jag trivs verkligen.. Kvällen igår var perfekt! Jag och Jennifer mötte upp Olivia vid tåget och sen gick vi hem till mig och lagade god middag och drack vin. Vi pratade om allt mellan himmel och gjord, både jobbiga perioder i livet vi gått igenom men även roliga..Vi kom nog varandra mycket närmare igår!
Sen kom Simon in och ville ha omvårdnad av mig, jag skulle dra loss ett gigantiskt plåster som satt totalfast i hans håriga ben. Det var kul och han blev vaxad ;) Vi gick till sjurum och satte oss där och fortsatte vår trevliga kväll till stängning. Jag avslutade min kväll med en skål chips och en flaska vatten och sen kröp jag ner och somnade omgående.

Det är verkligen bara Lördag idag vilket känns hur bra som helst. Ska plugga en del nu på dagen och sen dyker evelina in vid halv 5. Då väntar ytterligare en tjejig kväll med middag och vin :) Mycket tid att ta igen ♥


Fredag är den bästa dagen

Vaknade vid 9 med en hemsk huvudvärk, jag gick upp i hopp om att det skulle bli bättre.... Tänkte att den släpper väl under dagen. Jag får sådär ibland och vet inte vad det beror på?!?!
Har iallafall pluggat hela förmiddagen och så tog jag en paus med att storstäda hela lägenheten. Så nu är det fint tills tjejerna kommer :)

Efter lunch och 2 alvedon och en kopp kaffe är huvudvärken påväg bort. Halleluja! Jag har så gärna velat sitta ute i dag men min ljuskänslighet gör att jag inte klarar av att läsa ute när det är sol. Tråkigt värre.. Men har lyckats sitta ute en liten stund nu på slutet. Riktigt varmt och härligt väder! Avslutar pluggandet nu och ska strax hoppa in i duschen. Ska möta Jennifer kl 5 och så ska vi möta Olivia halv 7.
Det blir middag och vin och sen kanske en liten utgång, vem vet? ;)

Hoppas ni får en mysig Fredag, puss o kram!


Lite rörlighet och lite mer styrka

Nu har jag läst över 100 sidor idag och jag hoppas att någonting stannar kvar i mitt minne.. Jag ska strax iväg på mitt andra träningspass, nu blir det en timma Pilates. För vem vill inte kunna gör såhär?


Jag kan inte sluta äta, det är sjukt. Jag bara äter allt jag kan hitta.. Började dagen med 2 knäckemackor med skinka och tomater och en skål med scrumble egg. 30 minuter efter det åt jag lite godis och en frukt. Stack iväg och gymma och direkt efter gymmet drog jag i mig en stor protein/kolhydrats shake och en timma senare åt jag lunch som bestod av en stor potion köttfärsgryta. Nu sitter jag här och har nyss ätit middag bestående av spagetti och köttfärsås. Mer lär det väl bli innan jag går och lägger mig.. Är det något fel på mig?! Det måste vara min höga förbränning och mitt tränande som gör mig såhär hungrig. Har aldrig sett på maken av en sådan aptit som jag har just nu. Äter jag inte innan jag ska sova så mår jag sjukt illa och är en tyrann på morgonen och måste ha massor av mat. Jaja go och gla full av näring, det går ingen nöd på mig!

Nu ska jag byta om och släppa böckerna en timma innan jag ska dyka tillbaka i dom. Härligt det här med att plugga.................

Everyday of your life is a page of your History




Blev väckt vid 04.00 då J åkte, somnade snabbt om och vaknade med huvudvärk....
Som tur är den borta nu och jag har fått mycket plugg gjort. Ska kasta i mig en banan och dra till gymmet.
Behöver lite paus innan jag måste plugga vidare. Jag vill ha morgondagen nu för jag känner mig oändligt ensam, jag väntar på att någon ska komma hem men det kommer ju inte komma hem någon idag. Därför slår jag på extra mycket plugg och två träningspass idag så tiden går fort. Kram på er!

Positiv dag

Sådäärja! Nu var även denna dag över och seminariumet gick bra. Hämtade även ut min tenta där det stod god beröm innuti från min lärare. Arbetsintervjun gick även den som ett rinnande vatten och jag ska provjobba redan nästa fredag. Återkommer senare med vad det är för jobb :)
Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon och sen väntar mycket plugg, men även träning..

Men nu ska jag bädda ner mig med J och pussa extra extra på honom.


Tentan har kommit

Vilken härlig morgon!

Solen skiner, jag har fått sova ut och nyss tagit leverprover. Jag satte VG på min första tenta och ikväll har jag arbetsintervju. Känslan känns jättebra! motgångarna börjar vända nu..
Ska iväg till skolan om 3 timmar och sen hem för massa mys.

Ni får ju gärna hålla tummarna åt mig idag så jag får jobbet :) Puss o Kram


Tänk när vi blir gamla ihop, jag och min älskling!

 



Första föreläsningen om Kultur var väldigt intressant och andra föreläsningen om Genus var mindre intressant. Kan ju ha berott på att det var olika föreläsare. Har tagit mig igenom en timma spinning och avnjutit en god middag. J är på träning så jag ska strax ta en lång dusch och sen se en film.


Imorgon bitti ska jag upp tidigt för att ta leverprover.. Sen blir det lite plugg innan det är dags att åka in till skolan för att ha Seminarium 3. Sista dagen i skolan för denna vecka. Sköööönt! Även sista kvällen för mig tillsammans med min bebis, känner mig som en mes som ens behöver tycka att det är jobbigt att jag ska sova utan honom. Skärpning alexandra!


Nej nu kallar duschen, trevlig kväll!


Känner mig så vuxen utan dem

Vi hade föreläsning om barn igår i 6 timmar.. Jag satt som klistrad och skrev som en galning. Det var så kul och mycket som jag kände igen från jobbet. Jag saknar alla barnen på förskolan så fruktansvärt mycket. Jag känner mig så vuxen utan dem! Men iallafall, igår slog det mig och gav mig ännu mer kraft att orka fram till färdig barnmorska..Jag ska dit och jag längtar massor tills jag får vara hon som möter första ögonblicket med ett nytt liv, hon som en familj lägger sitt förtroende hos. Det var ett tag sen jag hade motivation till detta, men igår fick jag tillbaka den så himla starkt. Jag skiter i om det inte är världens bästa lön, jag vill jobba med glädje!!!

Fick goda besked igår om att jag får tillbaka en heldel på skatten och även det blev ett lyckorus som spred sig. Hemskt att jag har blivit så besatt av pengar, men dem är väl behövliga hos mig. Det blir förmodligen en resa i höst/vinter.

Idag är det lång dag igen, föreläsningar hela dagen om Genus och Kultur. Sen hem och sätta mig på cykeln för en timma spinning. Halleluja jag längtar nästan.
Med tanke på att det är vitt ute och vintern tydligen är tillbaka så kanske inte humöret känns på topp, men hoppas på att ni får en bra dag iallafall.

pusskram


Veckan som väntar mig

Måndag:
9 - 16 föreläsning
16 - 20 grupparbete

Tisdag:
9 - 16 Föreläsningar

Onsdag:
Först till vårdcentralen och ta blodprov, sen plugga.
13 - 16 Seminarium
17 - 18 Arbetsintervju

Torsdag
10 - 21.30 Plugga (med avbrott för träning)
min kärlek åker bort

Fredag
10 - 16 Plugga
Vinkväll med tjejerna ♥

Lördag
Plugga på förmiddagen och sen kommer Evelina ♥


Samtidigt ska jag hinna med 5 träningspass, men jag börjar inse att detta inte kommer fungera just denna veckan.. Alldeles för mycket skola. Ikväll är jag inte hemma förens tidigast halv nio. Men det är bara att stå ut så är snart denna vecka också över :) Har ju helgen att se fram emot!
Vi ska få tillbaka våra tentor från första kursen denna vecka, jag hoppas på redan idag. Hoppas med hela mitt liv att jag klarat min individuella och att vi klarat grupptentan. Känner inte riktigt att jag behöver 2 släpande saker just nu.

Vi åt våfflor igår till lunch och gud så smarrig det var!


Jag vill inte att helgen ska ta slut

Underbara helg, den är snart slut. Imorgon sätter allvaret igång igen och nedräkningen tills det att jag ska bli gräsänka några dagar då J ska till Barcelona.. En fullbokad vecka med massor av plugg väntar..
Men än är det fortfarande Söndag och mys.. det blir räkor, kräftstjärtar, mozarellabollar, salami och vitlöksbröd till middag och passionsfrukt med glass till efterrätt.


Trevlig Söndagskväll på er ♥


10 timmars sömn

Godmorgon kära Fredag!

Efter 10 timmars sömn är jag ganska utvilad. Har suttit och läst Konventionen om barnets rättigheter på förmiddagen. Jag ställer mig fortfarande frågan om varför jag ska läsa den som är på 82 sidor när vi inte ens pratar om något som har med det att göra just nu. Fick ett glädjebesked imorse, jag har nämligen sökt massa jobb, både extra och under sommaren. En av de jobben som jag helst vill ha hörde av sig till mig och ville jättegärna träffa mig och prata om jobb. Så jag ringde genast upp henne och nu ska jag på arbetsitervju på Onsdag. Så nu håller jag tummarna :)

Ska strax byta om och kila ner till gymmet och köra en timma Cross Shape. Har aldrig testat det förut men hört att det är jävulskt jobbigt. Lite fredagsutmaning, det gillar jag ;)

Ikväll blir det klassiskt fredagsmys och kanske lite till med min älskling. Vi ska göra tacopaj tillsammans och äta massa annat gott. Imorgon är det mamma-dotter dag med lite shopping och senare på dagen/kvällen blir det galej med Jennifer och grabbarna. Hoppas på sol då vi ska grilla först!

Nej nu måste jag byta om, ta hand om er!


älskade våren, jag minns det som om det var igår vi satt på La Croisan i Kalmar och drack rosé!

.........

Tulpanerna jag fick av pappa igår, de var inte alls utslagna och imorse när jag gick upp hade alla slagit ut. De trivs hos mig pappa!








Mycket lugn och härlig dag

Det gick bra hos läkaren, jag har fått roaccutan igen och ska äta 3 tabletter om dagen i ett halvår. Jag hoppas på lindriga bivärkningar och hoppas på att jag slipper muskel&ledvärk man kan få. Det sista jag vill är att ha ont i kroppen under 6 månader. Vilken mardröm!
Eftersom medicinen är licensbelagd så är jag tvungen att skicka in en licens till läkemedelsverket innan jag kan få hämta ut pillrena. Så fixade det idag, hoppas på att börja få äta tabletterna redan nästa vecka.

Angående hårbotten så vet man fortfarande inte riktigt vad det är, men den är "sjuk" iallafall.. Jag ska avvakta och se om det kanske är så att acnen har spridit sig i hårbotten och att det är det som är problemet. Om jag har riktig otur så kan jag ha drabbats av ett eksem som är bestående. Tydligen är det många som drabbas av det "/.. Men jag ska börja använda kortisonen nu som jag fick av läkaren så kanske jag kan få bort det som kliar. Det här med att färga håret ligger tyvärr långt bort just nu, jävla skit hår!

I övrigt har jag haft en jättemysig dag med min älskling. Han var ju med till eskilstuna för att röntga sin rygg och efter det gick vi lite i affärer och tog en lång och smarrig fika. Väl hemma åt vi en jättegod lunch och sen storstädade vi hela lägenheten innan vi la oss och sov en timma. Sen har vi lagat middag tillsammans och nu har vi legat i soffan och druckigt kaffe och ätit chokladhjärtan. Tänk om varje dag kunde se ut såhär!
Jag skulle egentligen tränat spinning idag, men mår inte så bra så hoppade det. Jag tror inte jag förstått själv hur pass mycket jag måste äta nu när jag ska träna 5 dagar i rad. En riktig omställning från musportioner till stora mansportioner flera gånger om dagen. Halleluja, hur ska detta sluta ;)
J ska på träning nu så jag ska bädda ner mig i soffan med en film och hoppas på att yrseln går över!
puss o kram!


Grattis på namnsdagen min älskade bror!

Nu väntar läkaren

Min pappa var här igår och det var så himla mysigt! Det var en lugn känsla, en känsla som inte går att beskriva alls. Men jag uppskattade det jättemycket. Min rara lilla pappa ♥
Nu ska jag kila iväg till tåget för att sen åka vidare mot Mälarsjukhuset. Nära frikort nu ska jag säga er, riktigt illa! Jag hoppas iallafall på att få rätsida på både hyn och hårbotten idag.

Hoppas ni får en fin dag i solen, puss


Vid min sida har jag med min bästa vän och kärlek också!
Du gör alla gråa dagar värda att kämpa sig igenom
Jag älskar dig♥

Dance your whole life there's no end inside


Den bittra sanningen

Att vara 21 år och fortfarande ha acne är något som gör ont.. det är inte kul när man sminkar sig och resultatet ser helt buckligt ut, när man 1 timma senare har allt smink smält pågrund av att talgkötlarna bara sprutar fett. Det är inte heller kul att inte kunna gå ut på stan osminkad för att man känner sig så äcklig.. Jag gör visserligen det ändå, men det tar på mitt psyke. Det känns som att alla tittar extra mycket på mig för att jag har sådan hy som jag har.
Sen vet jag att alla människor inte alls tittar och inte alls lägger märke till detta som jag gör.

Jag har alltid varit avundsjuk på de där tjejerna som har en hy som ser ut som porslin och kan köpa vilket smink som helst. Jag har kämpat med allt, både produkter för tusentalskronor och vanlig tvål man tvättar händerna med. Ingenting hjälper, jag lider inte av tonårsacne utan jag har vuxenacne. Varför jag?! Nu har jag haft finnarna sen 8 år tillbaka med ett uppehåll på 2 år efter min roacuttankur.
Jag har precis tryckt i mig en antibiotikakur i 100 dagar, 3 månader. Ingenting hjälpte och nu är dem jävlarna påväg tillbaka.
Jag ska tillbaka till läkaren på Torsdag, jag hoppas på att jag får roacuttan igen för det är det enda som hjälper. Men det är inte smärtfritt det heller ska jag säga er. Då ska jag tampas med hemska bivärkningar i 6 månader. Plötsligt näsblod, eksem överallt på kroppen, supertorra blödande läppar och torra slemhinnor i hela kroppen.

dethär är dagens sanning under sminkningen, det blir bara värre och värre för varje dag sen jag slutade med antibiotikan:

ja det är väl kanske inte hela världen tänker ni! Men efter 8 år börjar detta bli väldigt påfrestande och jag vill och önskar bara att en dag få känna mig som den där tjejen med porslinshy......








jag är så fruktansvärt rädd för att det är påväg tillbaka till detta tillstånd, bild från 2009!

För att prata om något positivt så fick jag hem min rosa fina sportbh idag och den satt som en smäck, har redan invigt den på ett zumba-pass. Seminariumet idag gick bra och nu tar jag helg, ska krypa ner i boken om cancer som ska vara utläst om någon dag. Ingen oberörd efter den boken kan jag säga. Den är fruktansvärt hemsk!

Hoppas ni får en fin kväll! ♥

Årets första grillning

Godmorgon på er!

Jag har haft en riktigt bra helg med mycket skoj. I Fredags anslöt jag till lite tjejer där vi drack massa vin och körde charader. En massa skratt blev det av charaderna vill jag lova. Sen drog vi vidare till sju rum & kök innan vi avslutade ute.

en grupp aliens, men rara sådana!


Lördagen vaknade jag upp med inte en allt för bra hälsa. Huvudvärken var fruktansvärd och höll tyvärr i sig resten av dagen mer eller mindre. Killarna hade fotbollsdag.. Jag och Emelie hämtade upp min grill och gjorde årets första grillning på vår balkong. Vilken känsla!


Kvällen avslutades sen med lite folk hemma hos oss med alkohol, charader och melodifestivalen.

Igår Söndag, tog jag och J en promenad i solen innan vi gick hem igen för att bara ha söndagsmys. Jag som hade slarvat med plugget i fredags fick käka upp det igår någon timme.
Idag ska jag träffa gruppen i skolan för att göra gruppuppgiften till Seminarium 2 sen blir det gymmet när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag allihopa! ♥

I stundens ögonblick

Sitter här nyvaken med en kaffe i handen, äntligen fredag! Första fredagen jag ska in till skolan, och det är inte vad som helst utan seminarium med 16 personer. Men det kommer gå bra känner jag på mig :) Vår grupp har gjort en grym plansch! Sen är det snabbt hem med 12 tåget för att träffa läkaren, hoppas jag får veta vad det är idag!

Ha en toppendag allihopa ♥

En dag åt rätt håll

Jag är hemma och pluggar idag! Ska läsa en del men även sticka iväg till biblioteket och låna en bok och sen ner på stan för att hämta ett paket. I paketet ligger det bläckpatroner till min skrivare och EN glödlampa. Tror ni den är hel efter sin färd genom sverige?! Vet inte vad jag tänkte med när jag beställde en glödlampa med posten...... jag skyller på att jag var trött.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska få träffa läkaren angående min trasiga hårbotten. Sen fick jag även tid nästa torsdag till hud för mitt ansikte. Kanske vänder vinden nu?!
J ska röntgas, hans baksida lår har ju varit dåligt sen över 6 månader tillbaka. Jag ser hur stackarn lider när han vill spela så mycket fotboll men ändå inte kan fullt ut. Så nu äntligen har han tagit tag i detta. Jag hoppas så för hans skull att detta ska lösa sig. Tänka sig att vi båda är under läkarens uppsikt just nu, unga människor....suck!

Nej nu måste jag sätta igång och plugga för jag tog alldels för lång sovmorgon idag så jag ligger lite efter ..

PussKram!



Vem är den stolta vinneren i kubb? och vem är förloraren? ;)
Nu längtar jag efter sommar och värme!

Beeeeebisar

Hela kvällen har jag haft sådant sug efter hundvalpar. Jag vill verkligen nussa på en liten bebisvoffe.. Jag känner till och med lukten av dem i min näsa.. Om jag har tid och möjlighet så ska jag föda upp hundar sen, jag vill ge mina barn det i framtiden. Att växa upp bland massor av valpar är helt underbart! Jag vet för jag är själv uppvuxen bland massor av dobermannvalpar.


nej nu ska jag krypa ner brevid min älskling som redan gått och lagt sig. Jag är sjukt trött och imorgon tänker jag ta en sovmorgon. NattiNatti!

2012-03-07

Godmorgon!
Fick ett jättebra program för styrketräning av kroppen igår och hon berömde mig även över att jag hade en jättebra kontroll på min kropp när jag tränar. Jag känner mig väldigt motiverad just nu och jag hoppas jag kan hålla i detta program. Men som det ser ut nu måste jag träna mån-fred varenda vecka och vila endast lördagar och söndagar. Men det beror lite på hur pluggandet ser ut eftersom det går lite före. Det skulle vara så kul att ha en träningskompis i gymmet och är jättebra när man kan köra varannan för då håller man tiden så bra.. Någon som är sugen ;)? Försöker få med jonas men det snurrar bara bollar i hans huvud .. mitt hjärtegryn han är så söt!

Idag är det heldag i skolan igen, nu på förmiddagen ska jag träffa gruppen för arbete inför seminariumet och sen på eftermiddagen kommer en professor i Evidens att föreläsa för oss i stora Aulan.. Jag hoppas hon gör ämnet till något roligt för i övrigt är evidens inte sådär superkul..

Det närmar sig mina två soloveckor då jonas ska utomlands, både med fotbollen och med jobbet. Alex kommer hit ena helgen och ska bo här och eventuellt kommer evelina den andra helgen. Så det är något att längta efter ♥

Jag har sucktat efter en speciell sportbh hur länge som helst som kostar 299:-..Jag har varenda gång i sista sekunden klickat ner sidan och struntat i att köpa den för att jag tyckte den var rätt dyr. Sen när man inte har så mycket pengar heller så har det känts lite onö. Men igår bestämde jag mig för att nej nu bannemej ska jag ha den.. Då visar det sig att eftersom jag är student och har kårenkortet så fick jag 50 % på den. Åh vad glad jag blev och nu är den påväg hem till mig :)

dags att borsta tissingarna, pusskram!

Tisdag

Jag fick ingen tid igår och bröt ihop, men nu har jag ställt mig upp igen. Jag har fått tid hos en läkare på Fredag efter lunch, så det är bara hoppas att tiden går fort. Idag är det dags för skola igen, heldag. Sen är det direkt hem för möte med en instruktör som ska hjälpa mig att sätta ihop ett bra styrketräningsprogram åt mig. Känner mig faktiskt motiverad till det där "tråkiga" som att bara pumpa muskler.

Jag har köpt nya gardiner till vardagsrummet som jag nu 4 dagar senare har bestämt mig för att behålla och lägga upp. Ska pyssla med det såfort jag får tid, men just nu är det plugg som gäller i några dagar innan jag kan vara lite ledig igen. Än så länge känns den här kursen jävligt bra, lagom tempo men väldigt tråkig dock. Men allt slår vår första kurs vi hade, den var det tråkigaste på länge. Så jag ska absolut inte klaga :)

Jag hoppas solen stannar hos oss och att plusgraderna kommer tillbaka. Jag längtar efter att få ta fram skinnjackan och solbrillorna. Nu tänker ni säkert "men det har jag redan gjort".. Men nu är det så att jag fryser jämt så för mig är det vansinne att ta fram den än.. Jag förtsätter en stund till med min vinterjacka och vantarna :P Nu måste jag göra mig iordning innan jag ska gå till tåget, hoppas ni får en bra dag! puss o kram ♥



Jag behöver bara titta på oss så får jag kärleksruus i hela kroppen, I miss you!

Inte allt för positiv

Jag hade verkligen längtat efter denna dagen och hoppats på att vara glad idag, men det ändrades snabbt när min läkare var sjuk och jag fick ställa in mitt besök. Gått upp tidigt på min lediga dag och skulle nästan precis gå till tåget när de ringer och hon är sjuk. Vaaaafaaaan säger jag! Nu har jag ringt vårdcentralen för jag står inte ut. Jag måste få hjälp!
Min mamma är bäst, jag skickade ett inte allt för positivt sms till henne för en stund sen och fick detta tillbaka:
"Bit ihop hjärtat. Ibland känns det som om allt går emot, men det är bara ett tillfälligt stadium utav hela ditt liv och kommer gå över. Tänk på det, älskar dig vi hörs sen puss"

Nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig och att jag ska få en tid idag, snälla säg att jag får det :( Jag lovar att det ska bli lite mer positiva inlägg framöver, men först måste jag bli av med allt detta skit!
Kramar!!

Ledsen

Jag är lite ledsen idag, det blev ingen hårfärgning pågrund av att jag har fått något fel i min hårbotten. Hon vågade inte färga mig då det eventuellt kan uppstå svullna körtlar i hela pannan och ner runt öronen, och i värsta fall så skulle jag kanske vara tvungen att raka av mig håret. Så vi tog det säkra före det osäkra att inte färga det förens jag varit hos läkaren. Som tur är så ska jag till min hudläkare på måndag pågrund av hyn i ansiktet.. så ska be henne att titta i min hårbotten också...

Varför händer allt mig för?! Jag blir så ledsen.. Varför kan jag inte få vara en vanlig ungdom utan problem. Nej jag ska ha problemhy i ansiktet till jag dör, mitt hår mår dåligt, andra personliga problem med kroppen och dålig syn. Jag blir så trött och vill bara sätta mig ner och gråta. Men det hjälper ju inte tyvärr och jag måste ju leva med detta verkar det som. Suck!

Sitter och pluggar och fattar fan ingenting, har försökt komma på något som kan göra mig lite glad. Så har suttit och tittat på lite kläder. Men det är ett långt bort bakom horisonten med min ekonomi. Men om jag kanske börjar spara nu så kanske jag kan köpa nya vår/sommarkläder till nästa vinter..

Jag funderar på om jag ska skita i detta plugg nu och storstäda hela lägenheten. Det är det roligaste jag kommer på förtillfället. Hoppas på att jag mår lite bättre sen när jag åtminstone får rent och fräscht omkring mig.

Ikväll blir det bio, En gång i Phuket ska vi se. Skratta gör mig lycklig så jag hoppas på mycket skratt.

Sköt om er!


Rökfri ett halvår idag!

Helgen börjar närma sig, bara en dag kvar att plugga. Men den sker hemma så det ska bli jätteskönt :) Men först väntar frisören 8.15 imorgon bitti ;) Funderar på att gå dit i tofflor och morgonrocken.. Nej men skämt och sido, har ni listat ut vilken färg håret ska bli?! Jag har några som tror svart .. Vem vet?!
Ni får veta imorgon :)

Vi har haft sex timmars föreläsning idag, jag har lunchat med tjejerna + robin (sushi) och nu kom jag hem efter 1 1/2 timmas träning. Har även hunnit med att laga chili con carne till min lilla familj. Så nu går jag av schemat som den aktiva kvinnan, nu ska jag dyka ner i soffan och lämna allt plugg och bara ta det lugnt resten av kvällen. Jonas stack precis till sin träning så jag har heeeela soffan för mig själv.

Ger mig en stor klapp på axeln över att det precis idag är ett halvår, 6 månader sen jag tog mitt sista bloss på cigaretterna. Jag har inte haft ett enda återfall och kommer formodligen aldrig ha det. Det känns så himla bra och jag är verkligen inte alls sugen längre. Spelar ingen roll om jag står i en klunga och alla röker, suget når mig inte det minsta. Inte ens i lilltån!

Nu ska jag gå och göra lite kaffe. Puss o Kram!

 

rökandets tider! Jag saknar min vän Johan iallafall :)

 


RSS 2.0