2012-03-07

Godmorgon!
Fick ett jättebra program för styrketräning av kroppen igår och hon berömde mig även över att jag hade en jättebra kontroll på min kropp när jag tränar. Jag känner mig väldigt motiverad just nu och jag hoppas jag kan hålla i detta program. Men som det ser ut nu måste jag träna mån-fred varenda vecka och vila endast lördagar och söndagar. Men det beror lite på hur pluggandet ser ut eftersom det går lite före. Det skulle vara så kul att ha en träningskompis i gymmet och är jättebra när man kan köra varannan för då håller man tiden så bra.. Någon som är sugen ;)? Försöker få med jonas men det snurrar bara bollar i hans huvud .. mitt hjärtegryn han är så söt!

Idag är det heldag i skolan igen, nu på förmiddagen ska jag träffa gruppen för arbete inför seminariumet och sen på eftermiddagen kommer en professor i Evidens att föreläsa för oss i stora Aulan.. Jag hoppas hon gör ämnet till något roligt för i övrigt är evidens inte sådär superkul..

Det närmar sig mina två soloveckor då jonas ska utomlands, både med fotbollen och med jobbet. Alex kommer hit ena helgen och ska bo här och eventuellt kommer evelina den andra helgen. Så det är något att längta efter ♥

Jag har sucktat efter en speciell sportbh hur länge som helst som kostar 299:-..Jag har varenda gång i sista sekunden klickat ner sidan och struntat i att köpa den för att jag tyckte den var rätt dyr. Sen när man inte har så mycket pengar heller så har det känts lite onö. Men igår bestämde jag mig för att nej nu bannemej ska jag ha den.. Då visar det sig att eftersom jag är student och har kårenkortet så fick jag 50 % på den. Åh vad glad jag blev och nu är den påväg hem till mig :)

dags att borsta tissingarna, pusskram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0