Streets of gold

Nu är jag hemma igen, och jag har haft en kanonmysig kväll! Resten behåller jag för mig själv :) Men jag kan säga att det är verkligen skillnad på kille och kille. herregud!

Imorgon ska jag vika på annat dagis, ska träffa marre igen och det ska bli kul! Har saknat att jobba med den tjejen .. Jobbar mellan 07.30 - 16 så jag måste verkligen i säng nu. Kommer vara en zombie imorgon. Och jobbar även kvällen imorgon också. När får jag sova ut? Jag har världens hemskaste träningsvärk i mina lår och rumpa. Någon som vill ha den?! Känns som de ska spricka..

Jag är sjukt sugen på sushi också, juuuuust nu! Inte bra när man ska sova. Godnatt med er. Puss.A



Två rökfria dagar!


Mycket på en dag

Nu har jag jobbat och sprungit och nu är jag färdig duschad och ren och drar mig mot strängnäs :D Tacos ikväll, mys mys!! Puss. A

Dimman är överallt

Jag förstår inte hur jag gick upp vid den här tiden varje dag när jag skulle gå till skolan?! Jag förstår inte hur några av mina vänner som alltid går upp 05.00 för att hinna till jobbet?! Men jag antar att det är en vana och handlar om att få in rutin på det. Jag ska bara dricka en kaffe och sen kila till dagis för där äter jag frukost med barnen. Mysigt värre!

Jag orkar inte skriva mer nu, måste koncentrera mig på att få på mig kläder och komma iväg. Hoppas ni sover gott. PussKram.A


Det går bara framåt för mig

Jaha då har ytterligare en kväll gått!! Min middag blev perfekt och min löprunda kunde inte blivit bättre.. Shit vad jag orkade?! Måste varit för att jag inte rökt på hela dagen. Och det var så himla skönt för hade kvällssolen på mig hela tiden. Jag är verkligen världens lyckligaste när jag är ute och springer! Skulle någon se mig så skulle det nog se rätt kul ut för jag har alltid världens leende på läpparna.

Ska nog gå och lägga mig och läsa en stund och sen sova eftersom jag ska upp vid fem imorgon bitti! Men jag slutar ju vid 3 så det är skönt och då ska jag ge mig ut på ytterligare en löprunda. Här det ska tränas varje dag på något sätt. Jag är så himla taggad! Ni får sova så gott sen när ni ska sova. Puss. A


Jag saknar emelie som in i norden! Den enda människa som har och kommer få slicka i min navel ;)


Jag älskar mitt jobb

Linus 4 år: Alexandra, kan jag få dejta dig?!"
hahaha visste inte vad jag skulle säga när han kom fram och fråga och jag såg hans nervösa uttryck i ansiktet.. Och när jag inte svarade på momangen så var det liksom "Hallå vill du det eller?!" sjukt söt!

Nu är jag iallafall hemma, fortfarande rökfri! Duktig tjej här! Ska snart ut och springa.. Och när jag kommer hem ska jag laga kycklingklubbor med majs och pasta. Det är hur gott som helst!!!!

Imorgon fick jag jobb på samma ställe, dock börjar jag 06.30 .. Huu hur ska jag orka upp 05.00?! Bara att sova i tid ikväll. Men eftersom jag har frukosten så får jag sluta redan vid 15.00 så det är skönt. Nej färdigpratat om jobb, jag är ledig nu för jag är hemma!

Dags att slänga på sig träningskläderna och ge sig ut i skitvädret. Puss.A



Måndag!

Det blev ingen sovmorgon och inget skoj med Madde idag, dagis ringde såklart!
Så det är jobb mellan 09.00 - 16.30. Lagom tid tycker jag.
Och ikväll ska jag ut och springa, ska bli jätteskönt!

Tycker det är jobbigt att man förknippar vissa låtar med vissa personer.. Vissa låtar blir man positiv och glad av att höra och då tänker man antagligen på något bra som handlar om just den personer. Men en låt du hade med din kärlek och som inte är din kärlek längre och där något som handlar om sorg är inblandat. De låtarna är ju förstörda! Man kan ju inte lyssna på dem?! Jag har flera låtar som jag inte kan lyssa på, jag minns inte något bra då utan bara skit. Och så vill jag ju inte minnas en människa? Jag minns när jag hade förhållande att man hade "våran låt/låtar" ..De låtarna idag är fyllda av minnen och det känns skönt. Jag förknippar även musik med lukt, ställen och olika reaktioner. Det är rätt häftigt dethär tycker jag! Och jag vet att jag inte är ensam om dethär!

En låt har jag till och med legat och lyssnat på i badkaret samtidigt som jag störtbölat i över en timma.. Haha snacka om ledsen tjej.. Är en människa värd att gråta så mycket för?! Men det var inte i år som tur var, jag är inte lika känslig längre tror jag! Men att en annan människa kan lyckas orsaka sådan smärta medvetet eller omedvetet. Människor är fan häftiga, och jag försöker men jag kan inte tycka illa om någon människa. Det funkar bara inte!

Nej nu måste jag göra mig iordning, hoppas ni mår bra?! Jag mår iallafall toppen, glad, lycklig, sprallig och jävligt positiv! (just nu ).. Hoppas ni får en kanondag, vädret kanske inte är så skoj. Men man kan jobba?baka?se en film?gosa ner sig med sin älskling i soffan? umgås med sina vänner? ja det finns massor. Puss. A


Hejdå cancerpinnar

Nu sitter jag är med ett stort glas vatten fullt med is.. Än så länge sitter jag bara och tittar på det för väntar på att isen ska smälta så det blir riktigt kallt. Har nyss rökt min sista cigarett. Känns bra men ändå jobbigt! Hade 4 kvar men de sitter jag och klipper sönder nu. Det ska inte finnas en enda tillgänglig cigarett imorgon när jag vaknar. Kommer nog sakna en ganska mycket imorgon bitti till min kopp te, det är en vana och jag har svårt att bryta vanor. Morgonciggen är den bästa på hela dagen närmligen! Men slut på det nu, för nu ska jag bli fräsch ;) !! Ser rätt roligt ut nu när de ligger sönderklippt här framför mig. Dö era idioter, dööö!!

Nej nu ska jag sova, lyckades inte komma i säng innan 9 som jag lovat mig själv. Blir aldrig så! Men får iallafall nästan 8 timmars sömn ifall dagis skulle ringa imorgon. Nu ska jag dricka mitt iskalla vatten. Godnatt och dröm sött raringar. Puss. A


Bra grejer!


Finns inget godare godis



Det här är det bästa jag vet!!!!!!!!!! Mamma kom med en stor till mig nu ♥♥♥

Mitt hem

Jag fattar inte hur jag orkar? Jag som var så trött och hade alla möjligheter till att bara ligga i soffan och ta det lugnt och vila.. Men vad gör jag? Jo jag stortstädar hela lägenheten istället. Ååååh det är så himla mysigt nu, jag älskar verkligen min lägenhet. Och eftersom jag skurade med citron grej så luktar allting citron. Jättemysigt! Och nu har jag tänt massa doftljus med passionsfrukt och rose doft. Ni ska bara veta hur gott det luktar här .. Jag kommer gråta den dagen jag ska packa mina grejer och flytta ifrån detta fina och mysiga hem. Aja såhär ser det ut iallafall :) Nu ska jag laga middag, Kram.A



Zzzzzzzz

Trött så trött!! Har jag varit såhär trött på länge?! Nej jag tror inte det.. Fick sluta lite tidigare idag för att chefen såg att jag var trött och att jag jobbat hårt i helgen :) Har nyss pratat med madde i telefon och jag saknar fan henne, hoppas vi får någon ledig dag tillsammans i veckan så vi kan ses!

Ikväll ska jag träffa mamma en stund för imorgon åker hon och kommer vara borta 3 veckor. Kommer sakna ihjäl mig efter henne. Så länge har vi aldrig varit borta från varandra! jag är nog en liten mammagis innerst inne (a)

Ska sova fruktansvärt tidigt ikväll så jag får ta igen lite sömn. Dagis kommer ju förmodligen ringa imorgon kl 7 och vilja att jag ska jobba. Så känns som om jag behöver ordentligt med sömn innan det. Nej om man kanske ska gå ut och blåssa upp cigarettpaketet. Måste ju vara slut ikväll! En kaffe på det, yeeees!

Over and Out


Jag är fan så jävla glad!!!!!!!!!!!!


Det är inte svårt att sluta, men svårt att INTE börja igen!

Dagen är kommen!! Söndag jo visst men en sak till, jag ska sluta och röka efter idag :) Jag är inte alls lika bestämd som sist så vi får se hur detta går. Men det ska gå bra tror jag! Men däremot ser jag inte fram emot att gå upp typ 6 kg och se ut som en köttbulle, inte heller att få huvudvärk och bli arg som jag vet inte vad. Men jag kommer lukta gott, få fin hy, spara mina lungor och mina vänners lungor runt omkring mig. och bäst av allt är att jag kommer få över 1000 kr i månaden, shoppa kläder :D Men de där 6 kg ska jag bannemej springa ifrån, jag ska träna som en idiot och inte äta massa godis bara för att jag är röksugen. nejnej! Önska mig lycka till! :)

Dags för jobb nu mina kära, jag vill inte eller jag orkar inte! Puss.A


Fimpad....men en grym kväll!








Vi hade kanonkul igår på beachen!! 1500 pers som trängdes och dansade. Man träffade jättemycket roligt folk också :) Det enda som var lite mindre bra var väl att jag fick i mig lite för mycket och att jag blev fimpad rakt på halsen. Satan vad ont det gjorde!!!!! Och idag har jag världens märke, hoppas verkligen inte det blir ett ärr där sen.. tack sebastian, tack så himla mycket! ;)



Idag har jag mått piss, var ju inte speciellt kul att gå till jobbet kl 11 imorse när det kändes som att huvudet skulle sprängas. Men jag jobbade från 11 till 18.30 och jag klarade mig igenom dagen. Men jag kände att det blir bannemej ingen alkohol ikväll för min del.
Min kväll har iallafall spenderats inne i strängnäs med grabbarna. Mycket kul måste jag säga! Ni är så jävla roliga.. Och krille var så gullig och låna ut sin bil till mig idag. Vilka vänner man har alltså.

Eftersom jag fortfarande känner mig bakis från igår och jag ska upp och jobba hela dagen imorgon också så ska jag verkligen i säng nu. På momangen! Så godnatt på er allihopa. PussKram.A

The whitedress!




Jag är inte tjejen som kan bära en vit klänning utan att spilla!!
Så vi får se hur det går ikväll ;) Hoppas alla som inte ska ut får en toppen kväll och ni andra lär jag väl träffa inne i dimman! Let's go!

Vit klänning inköpt

Jag har hittat min tighta vita spetsklänning, yeeees! Nu är det bara in i duschen, på med sminket och på med höga klackar.. SEN ÄR JAG REDO!!
Och om ni vill glädjas så är det 800 biljetter sålda tills ikväll.. Hello vilket drag det kommer bli!

Haft en supermysig dag med malin och alex i eskilstuna. Shopping, lunch och systemet har vi hunnit med..Nu väntar mycket så måste kila, puss. A

Tjejdag

Uppe och hoppar, inte riktigt är rätt trött! Men har fått sova jättebra inatt iallafall. Idag är en bra dag känner jag på mig!!! Först ska jag, alex och malin ta en liten roadtrip till eskilstuna för att kolla kläder tills ikväll, sedan systemet, en tjejlunch, åka till strängnäs och sola och hämta förköpsbiljetter tills ikväll .. En riktig peppande och tjejig dag med andra ord! Så nu har jag lite bråttom, ska hinna förbi grannen min med lite kvarglömd alkohol.. overdeliga droppar för dem männen ;) haha .. Hoppas de sover så de blir väckta av energiknippet själv. Nej måste rusa, ha en bra dag, puss. A


Man vet aldrig när man behöver ett schyst järnrör!

Har suttit och skrattat framför dator nu ett bra dag, ett bra sätt att träna magrutorna på iallafall! Man behöver bara en skärm och sina vänner på andra sidan och så får man bästa träningen. Okej det där lät lite sjukt och jag är inte helt seriös med det där heller. Är världens socialaste människa så det kommer aldrig hända att jag låser in mig med en dator. Jag måste träffa folk! Men vad gör man inte en tråkig torsdagkväll om man inte har någonting annat för sig?!?

Kvällen gick fortare än vad jag trodde, och trots min ålder på 19 år så har jag bölat till tarzan. Jag är så himla svag för vissa disneyfilmer. Och jag skäms inte för det heller:) men jag har fått veta att jag inte är ensam heller så.

Jag har varit duktig och målat fransk manikyr på mina naglar ikväll också, så man blir lite fin tills imorgon :) Hatar att måla, sånt pill och sen tar det jättelång tid innan det torkar. Men snyggt blir sen och det är väl själva huvudsaken!

Nej dags för en kopp te! Puss. A

Gud vad jag inte orkar

Åh tarzan är så bra!!!! Men jag är så himla rastlös, men samtidigt så fruktansvärt trött... Måste egentligen ner på stan och hämta ett paket, men jag orkar verkligen inte. Skulle ut och springa hade jag bestämt mig för men när vädret är såhär och efter en natt utan sömn så känns det inte så speciellt kul.. Jag har trååååkigt!

Nu håller jag på att laga kyckling, med klyftpotatis och broccolie. Är jättehungrig men egentligen orkar jag inte laga middag idag, men vad har jag för val?! Gud vad mycket jag inte orkar idag ;) Jag orkar inte åka in till robban heller eftersom jag inte har bil. tror jag har en sån här anti-allt-dag idag..

Jag ska nog dejta soffan hela långa kvällen, gud vad tråkigt men gud så skönt! Och imorgon har jag och alex tagit ledigt. Vi ska in till eskilstuna och hitta något snyggt att ha på oss på kvällen. Kommer blir grymt kul imorgon tror jag!!! Först förfest med killarna i strängnäs och sedan beachen. Äntligen!

Nej måste passa maten nu, adjöss


Kanondag!

Dagen har gått skitfort och jag trivdes verkligen där jag var idag! Jättemysiga ungar och jag vet inte hur många halsband, armband och teckningar jag har fått. "Här får du för att du är så fin" helt underbara varelser. Sen när jag skulle cykla hem och det spöregna vart jag på lite depp humör med tanken på att komma hem och lägga sig och mysa själv i soffan! Men när jag rotade lite i mina papper hittade jag ett löne papper från juni som jag visst hade glömt lämna in så woohooo får massa extra pengar nästa månad.. Tänk vad glad man kan bli över en sekund. Ska nog ladda ner alla säsonger av one tree hill och kolla på alla igen. Men nu blir det nog tarzan, helt underbar film!

Och mamma jag säger ju att man ska ha stökigt och oreda bland alla sina papper, då kan man bli såhär lycklig helt plötsligt! Där fick du!

Puss. A


Jobb 8-15.30

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt, har varit vaken nästan hela natten och nu är trött som jag vet inte vad.. Och dagis ringdes såklart så nu ska jag upp till stenvägen och jag har skitbråttom. Gud vad jag älskar att stressa när jag är trött♥ eller inte.. Ingenting går som jag vill!

Kram.A

Nu kommer det gamla bilder, varning för väldigt många!


egypten 08


Taize, frankrike

Redan 08 växte han om mig....

Mitt gamla sovrum i andra lägenheten, fan vad jag saknar det!

Haha slitna brudar


Herren på täppan

07


hihi pluttig



Kul kan man ha i en porrbutik i danmark

för många cider

jag kommer aldrig lära mig basket

Ge mig tillbaka det där håret tack

danmark

Fest i min gamla lägenhet, securitas kom! Men faan vad kul vi hade

Falukorv funkar mot huvudvärk

Mitt rätta jag

hahahah småttingar

Innan våran dansuppvisning

Vill man så går allt.. två i samma byxa!

Smidigt att vara så liten så man fick plats i hockeytrunken, min dåvarande pojkvän glömde därför aldrig bort mig när det var dags för match ;)

På mitt gamla jobb

Hörde jag baksmälla?

DET ÄR INTE SÅ FARLIGT SOM DET SER UT, HAHA

Mys med robban och min kissemiss

Jag hade riktigt ont

grymt gammal bild på mig och emil.. Och idag har han sin Malin och de passar perfekt ihop!!

Gud kan inte minnas sist jag hade en idrottslektion

Jag vann!

Första klassfesten i ettan

89:ornas student på thomas

Blond?

haha så jävla söt

Skrattar alltid lika mycket när jag ser den här bilden, evelina kollar du in min rumpa? ;)

Dålig kondition, check!

Seriöst jag höll på att dö när jag körde 30 minuters kondition!!! Det är ju inte klokt, piiinsamt.. Jag menar jag blir anfådd av att cykla ner till jobbet som tar 5 minuter. Jag får fan skärpa mig! Men gud vad skönt det känns nu efteråt :) Är som en slimegubbe..

Efter söndag så är det hejdå cigaretter! det funkar inte, jag är 19 år och jag tror mitt hjärta ska stanna när jag kör lite kondition. Och träningen är viktigare!

Nu håller jag på att laga snitzel med klyftpotatis, men det blir ingen brunsås.. för det orkar jag inte!! Och jag kan inte heller tror jag. Är så sjukt hungrig så min mage vänder sig ut och in. Vart kom matlusten ifrån? Har inte haft matlust på flera veckor.. har till och med gått ner 4 kg och det är inte bra..

Imorgon vet jag inte om det blir dagis eller inte, det får jag se 07.00 imorgon bitti om jag blir väckt eller inte. Och blir jag inte väckt så ska jag jobba i butiken 11-18.

Nu ska jag kolla så min lön har kommit på sin rätta plats..

Over and out!

Latvärk

Inte visste jag att man kunde ha grym träningsvärk i låren av att bara lata sig.. Men tydligen kan man det! :P Lite fusk värk.. Så jag hoppas jag vaknar imorgon med världens hemskaste träningsvärk efter ikväll! Skulle kännas skönt!
Idag är det så himla lugnt, men har lyckats sälja lite iallafall.. En kille var inne och köpte en jättefin klänning till sin fru. Så himla gullig, och snygg var han också! ;)

Nu kommer emelie snart och ska hålla mig sällskap, så vi lär ju sitta och dricka kaffe och snacka skit. Känns väldigt nödvändigt eftersom vi inte setts på ett tag! Nu kom hon, puss.A

Hey good body, good bye tits

I'm awake! Kokar ägg till min lilla matlåda och äter frukost samtidigt. Ska vara i butiken om en timma och jag hoppas det kommer massa varor så jag får mycket att göra idag!! Slutar som vanligt kl 18 och ikväll ska jag faktiskt starta min träning som har legat nere under alldeles för lång tid. Hur jag ska orka vet jag inte?! ;P Men jag är rätt envis så det dröjer nog inte så många veckor innan jag är iform igen. Men det ska bli fruktansvärt skönt att verkligen börja igen, jag känner av i ryggen att den börjar ta stryk nu när jag inte tränar den. Och sen är jag ofta lätt argsint och det kommer också därifrån att jag inte tränar. För när jag tränar så mår jag alltid bra och är alltid glad. Sen sover jag som en nerbäddad bebis på nätterna. Great!

Nej nu måste jag göra mig iordning, hörs ikväll! Puss.A

Baby nu är det inte långt kvar tills våran ettåriga vänskaps-förlovningsdag! vad ska vi hitta på dårå nu när vi inte är i Turkiet?♥


Hur mycket allt än går emot er, kom ihåg!!

DET ORDNAR SIG ALLTID!!


Jag är så full av glädje och lycka!

Barn kan verkligen sprida glädje

Att natta ungar är nog det bästa jag vet, det är så himla mysigt! När jag kom dit vid sex så fick jag först mat som de hade sparat åt mig (så gulliga), kotlett med potatis och oliver. Riktigt gott! Medans hugo spelade tv spel poppade jag och arthur popcorn och kollade på alvin och gänget. Den lilla killen är så otroligt mysig, när det gått 20 minuter på filmen kröp han närmare mig och la sig med sitt huvud i mitt knä. Och så fort ekorrarna började sjunga stod han på mattan och dansade som en tok. En så charmig 3 åring får man leta efter. Sen kom hugo efter ett tag och ville vara med och mysa. Och efter sagoläsning, blöjpåtagning, tandborstning så sov skrutt nummer 1.. Sen fick jag öppna den stora harry potter boken och läsa för skrutt nummer 2. Och när jag lagt båda barnen gick jag ner i köket och diskade upp all familjens disk och städade lite. Och glada för det var dem när de kom hem :)



Nu är jag hemma efter 11 timmars jobb. Ganska trött! Det blir en kopp te och ett telefonsamtal och sen blir det nog godnatt lite senare.

Jag ser sjukt mycket fram emot fredag, förfest i strängnäs och sedan ut på beachen och träffa alla. Åh det ska bli så kul.. MEN...jag skulle vilja ha en vit, snygg tight klänning.. hmm det har jag inte! Får rota fram något annat kul ur garderoben. Och jag ser till och med fram emot att pina mina fötter i höga klackar. Det är sjukt att vara tjej, men oj så kul det är!



Nu ringer det, kram på er! A

Hans ögon dödar mig!!!!



På jobbet

Jättekul att vara tillbaka i butiken igen! Och så himla mycket nya saker vi har fått in, blir en helt ny glädje att jobba nu.. Jag har städat golven, tvättat glasskivor och skyltat i fönstren. Det var lättare sagt en gjort ska jag säga er. Kläderna ska ju passa ihop med varandra och man ska ju lyckas locka kunderna in i butiken med hjälp av skyltningen. Men nu är jag klar och jag är rätt så nöjd. Kläderna är underbara och det bara kliar i fingrarna.. shoppa shoppa shoppa.. men nej det går ju inte utan pengar!!! synd alexandra synd!

Fick visst inte sluta 20 ikväll utan 20.30 för jag ska natta barnen. Åh det är så mysigt! Ska läsa saga och sjunga med min fina stämma.. okej jag kan nog skippa sången ;P .. Men sagoläsning ska det allt bli och mys i soffan.

Kerstin försvann ett tag och sen kom hon tillbaka med två pajer och vaniljsås till oss. "Du bantar inte va?" absoluuuuuuuuut inte jag älskar paj med vaniljsås.. så nu har vi satt i oss det också med en kopp kaffe. smaskens!

Nu har jag kund, så här ska det säljas. kram på er. A

11.00 - 20.00

Åååh vad skönt det var att sova i min egen säng inatt!!!!! Har sovit riktigt bra..Nu väntar en lång dag, jobb 11-20.. Men det funkar det med :)
Vi har fått in massa nya kläder i butiken, så tycker alla tjejer ska ta sig dit.. Jättefina saker!!
Nej måste fixa med tvätt och matlåda innan jag sticker till jobbet.

Over and Out/ Alex


Shit ibland saknar jag min tandställning, det var inte ens fint men jag trivdes med den.. Och om snart en månad åker nederdelen också! För övrigt ser jag helt galen ut på bilden ;) Men I'm crazy!

Hemma i mitt hem

Nu är jag hemma efter många om och men .......
Jag kollade busstiderna på länstrafiken som vanligt. Bussen från enköping skulle gå 15.13 och vi var nere vid busstationen 15.03.. Och där på tavlan står en helt annan tid. Där står det att bussen går 15.02..Jag ringer och kolla och då visar det sig att länstrafiken inte uppdaterat busstiderna så det stod fel på internet. Hur arg tror ni jag blev då? JÄTTEARG!! Så alltså missade jag bussen med 1 minut.. det är sååå jag med min otur.. Det var bara att vänta 1 timma och 40 minuter på nästa buss, och när jag väl kommer till strängnäs så går det självklart ingen buss till mariefred. Så mamma fick komma och hämta mig. Hurra jag lyckas alltid..

Nu rullar det en maskin tvätt, min packning är uppackad, disken diskad, städad lägenhet, soppor tömda, kylskåpet rensat, storhandlat och lagat mat.. Det känns verkligen att man är hemma, pust! Men nu är allt i sin ordning. Nu är det bara en hel renovering av mig själv som står kvar på listan. Mina ben måste rakas, jag lovar jag ser ut som en gorilla ;) Sexigt va!? Ansiktsmask och skrubb står också på listan.

Seeeen ska jag dö i soffan framför en film eller läsa min bok innan det är godnatt. Jobbar länge imorgon. Först butiken 11-18 sen direkt barnvakt till 20.00.. Ska sätta igång med träningen denhär veckan också. Jag måste komma iform. Sluta röka ska jag också göra snart!

Mamma frågade förut om jag ville med utomlands en sväng i vinter och självklart vill jag det, så nu har jag redan något att se fram emot :)

Nej nu ska jag ringa alex och emelie.. Puss.A


Mamma är underbar!♥

Nu bär det av hemåt....

Dagen är kommen och jag ska åka hem, min buss går om 50 minuter.. Men vi har redan hunnit att vara ute i solen, varit en sväng på stan och hunnit käkat lunch.
Ska träffa mamsen ikväll, saknar henne lite faktiskt.

Imorse var första gången jag hade dåligt morgon humör..Först ringer dagis kl 07.00 "kan du jobba?" nej det kunde jag såklart inte. 10 minuter senare ringer alex, "heeeeeeej, sover du?!" Nej jag sover absolut inte 07.00 på morgonen ;) Och precis när jag börjar somna kommer Jack in (katten) och hoppar först på mig, sen river han ner min mobil från hyllan och sen lägger han sig och tuggar på min laddare igen.. Katten flög ur rummet och mitt vanliga glada humör var långt ifrån glatt. Precis när jag somnat så får jag sms.. ååååååååååååååååh skrek jag.. Sen kunde jag somna om efter 20 minuter. Men nu är jag glad igen :)

Skräckfilmen igår var hur vidrig som helst, efter att ha sett den kommer jag inte campa i skogen mer. aaaaaaaaaaaaldrig!! Jag skulle heller aldrig vara tillsammans med ett sånt svin till kille som hon hade.l

Nej dags att gå ner och sätta sig i solen innan bussen går. Har haft 5 kanondagar här! Nu bär det hemåt, puss. A



En söndag i augusti

Vi gick "hälsans stig" som det så vackert heter här i Enköping.. Vi båda gick ut i jeans och tröja, tjena vi blev grillade direkt när solen stekte på.. Gud så varmt det var! Vart kom den värmen och solen ifrån om jag får fråga? När vi kom hem åt vi lite lunch och sen tvärdäckade jag i sängen med alla kläder på medans evelina satt vid datorn. Eften en timma kom någon flygande på mig, nej inte katten utan evelina. "nuu får du sluta sova, nu ska vi sooola" .. Visste inte om det var natt eller dag.. Förstår inte hur jag kan vara så trött? Blir väl så eftersom jag aldrig tar det lugnt hemma och när jag väl tar det lugnt så blir jag helt lam i kroppen.

Nu har vi varit och solat och hyrt ytterligare en skräckfilm, eller nej en rysare.. Jag älskar det! Camilla står i köket och lagar middag åt oss, men ingen av oss vill ha.. Stackars henne!

Sista kvällen här i enköping inatt, känns lite tråkigt faktiskt! Har haft så himla kul, och dethär är verkligen mitt andra hem. Camilla är som min extra mamma och vi båda förhåller oss som det också. Och evelina är som en syster för mig. Gör inget som jag aldrig skulle gjort brukar jag säga... Efter att ha bott med dessa två tjejer i en månad utomlands inser man verkligen att man skulle kunna bo med varandra hur länge som helst utan att tröttna på varandra. Men jag saknar min lägenhet och mina vänner där hemma. Men jag vet att jag alltid kan komma hit när jag vill och det känns skönt! Men att veta att jag ska hem till vardagen imorgon är inte lika lockande. Jobb resten av veckan förmodligen. jippi gud vad kul! nej tack..

Nu skriker någon här om att gå och gunga, det är väl bara att lyda order ;) Kram på er! .A


småttingar

Mina dagar består av alldeles för mycket skratt

Skräckfilmen igår var sjukt äcklig, slutade med att evelina satt i mitt knä som ett barn..haha!! Vid 02.30 kom vi i säng.. Imorse va eve uppe med tuppen och vid halv tolv kom hon in och väckte mig med att hon hade gjort frukost. Så gullig.. Nu ska jag bara sätta in linserna och sen ska vi gå en lång promenad, jätteskönt väder ute!

Igår när ni var lite rastlösa lärde vi oss dansen till we no speak americano och sen la vi till lite annat.. Nya musikvideon ;) Ååh jag vill inte åka härifrån, jag har så kul här..

Sen är vi inte speciellt normala så vi körde "vem-kan-svanka-mest-tävling" imorse.. jag tror jag vann där ;)



Nej om man kanska skulle bli lite seriös och göra sig i ordning.. Jag känner mig som ett barn utan ansvar när jag är här, men det är skönt att få göra det med. Snart kommer jag hem igen och då väntar jobb, laga middag, tvätta, städa och träna. pust jag skulle inte påmint mig sälv där!

Är det någon jag är arg på är det evelinas katt jack.. shit jag skulle kunna strypa honom! Eller nej för han är jättemysig ibland. Men imorse skulle han promt bita sönder min mobilladdare och gå på mig i ansiktet när jag sov. Jag låg där och försökte vara arg och sur, men jag har jättebra morgn humör så det funkade inte riktigt utan jag brast i skratt istället. Men den där katten är skadad, om man ligger i soffan så kommer han och biter sönder fötterna på en och från ingenstans puttar han ner min handväska från stolen så allting i rullar ut på golvet.. Nej jack är inte min favorit just nu, men för det mesta är han det :)



Hoppas ni mår bra och är glada och lyckliga! Puss. A

Nu är vi runda om magen!





Här i enköping springer vi runt osminkade och i mjukiskläder hela dagarna!

Det var grymt gott med sushi, men herregud vad mätt jag blev .. Killen som jobbade där frågade även om jag ville jobba i hans restaurang.. Haha här behövs ingen arbetförmedling här inte.. Men jag får inte plats med mer extra jobb, jag behöver en anställning..


galen tjej


en helt natural alex, är bästa vän med min feta finne på kinden♥
(är redan trött på mitt mörka hår, passar ju inte till något.. enda positiva är att mina ögon blir helt isblåa)


my love inne på sushistället

Killarna kunde inte ta sig hit ikväll så vi blir ensamma, men inget gör väl det.. Vi har hyrt en film och nu håller vi på att laga middag, kyckling med bearniessås och pommes frites. smarrigt! Jag älskar enköping, det är så himla mysigt här. Och jag älskar min tjej! Nu ska jag laga mat för en viss liten fröken ropar på hjälp från köket. Big hug.A

Osminkat är snyggast

Två ominskade brudar i mjukiskläder och världens morgonfrisyrer, vi är snyggare än aldrig förr! Jag är kanonglad idag och evelina också.. Nu ska vi kila iväg och sola för att sen gå ut på stan och luncha. Sushi på matsedeln! Första gången jag ska äta riktig sushi som inte är från ica .. Sen blir det en lång promenad ute i det härliga vädret.. Riktig sommar! eller inte..
Ikväll kommer kanske gullisarna från strängnäs hit till enköping och ska joina oss i soffan, matte, sebastian och robban..

Nej dags för cancergrillen.. puss. A

Jag har så mycket framför mig, varför stressa?

Har fått mail om 12 lediga lägenheter i Halmstad, det känns som om staden ropar på mig! :) Jag kommer snart! Trodde jag skulle få panik av att vara kvar i mariefred efter sommaren, men jag mår riktigt bra faktiskt. Visst vill jag inget annat än att flytta.. Ny stad, nya möjligheter, nya killar, nya vänner (fast jag älskar dem jag har).. Jag vill utvecklas som människa och det kan jag inte i mariefred. Men min tur kommer, ska bara vänta på min intagning sen är jag i full gång med att börja vandra på min väg genom framgång och lycka. Visst jag är lycklig nu med och mår fruktansvärt bra.. 4 månader kommer gå fort och jag har flera jobb under tiden. Jag kan väl inget annat än att må bra? :)

Och när jag är klar som sjuksköterska ska jag åka till norge ett tag och jobba och tjäna massa pengar ;) Det är en av mina drömmar, men jag är född att uppfylla och kämpa mig fram genom mina drömmar så det ska nog gå vägen.

Nej nu ska jag krypa ner med min älskling i soffan och fortsätta mysa och senare sova. Imorgon står det sushi på menyn och hoppas på massa annat skoj.

Västerås idag var himla mysigt och vi dunkade musik som aldrig förr i bilen dit och hem.. Det första linus sa när han hoppade in var "Är det här partybilen eller?" "sjäääälvklart" svarade vi! Nej nu kallar baby.. Godnatt med er och en jättekram. A




Jag skrattar så jag inte får luft!

Jag och evelina blev på vårat sjuka skratt humör, och jag lovar vi kan skratta i timmar utan stopp.. Nu har vi skrattat i över en timma och jag har seriöst ont i magen.. Behöver knappast träna på en månad efter dethär.. Jag vet inte om jag har sjuk humor, men dethär slår ju allt!!


Sagan om ringen parodi:
http://www.youtube.com/watch?v=f37JzRVWSCk








Jag saknar studenten

Godmorgon eller godeftermiddag kanske jag ska säga.. Vi vaknade inte förens tolv idag, det är helt sjukt jag sover aldrig så länge normalt.. Nu har vi precis varit och grillat oss i solariumet och nu ska vi göra oss iordning för att åka till västerås tillsammans med linus. Grabben ska handla kläder och vi ska vara en hjälpande hand.

Fick nyss veta att beachen inte är i helgen utan nästa så då missar jag den inte.. Jippi!! Kommer ihåg hur kul det var förra året. Hoppas bara det bli lika kul i år nu när dem ska ha det på ulvähäll..
Nej dags att hoppa in i duschen.. Puss. A


Jag vill ha den här dagen tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!

En fet orgasm



Har börjat läsa orgasmboken, och jag måste erkänna att man blir totalt inne i den! Så otroligt mycket bra saker som står där. Så nu är det dags att ge sig ut på jakt efter någon man kan utöva allting med ;) Nej skämt och sido nu ska jag umgås med baby!

Så jävla bra låt, jag måste ut, ut på dansgolven!



Jag har det grymt bra här i enköping, min brud har klippt av sig hela håret och är grymt snygg! Vi har tryckt i oss massa kladdkaka och pratat en massa strunt. Nu ska vi gå och handla massa godis och fortsätta våra oändliga timmar i bara struntprat och skratt. Jag älskar att vara här!

Mot min andra knäpphalva

Trodde jag skulle kunna vara uppe hela natten igår eftersom jag visste att jag fick sovmorgon idag.. Men när jag vaknade till och kom på mig själv med att ha somnat sittandes på en trästol så var det nog dags att sova för mig. Och klockan var inte ens 12! Och tolv timmar senare vaknar jag av väckarklockan.. Men nu är jag iallafall utvilad.

Är duschad och klar, och snart fixad och klar och sist men inte minst packad och klar. Jag smiter från packningen. Men om en timma ska jag åka så måste skynda mig nu.. Hoppas ni mår bra och är friska och pigga som en annan!!


Ja vi har alltid varit sjuka i huvudet vi två och jag kommer ha det så himla bra hos dig i 5 dagar!

PussPuss.A

Sommaren är snart över och det är fan sorligt..

Nu har sötnosarna åkt tillbaka till Norge och jag är hemma igen :) God middag med rödvin på det..Måste egentligen packa min resväska eftersom jag ska vara borta i 5 dagar.. Men tror ni jag orkar det eller? eh neeeej! Så nu ska jag kolla på sex and the city 2 istället.. Typiskt tjejigt och jag hoppas på många goda skratt. Mamma skickade med mig en camouflage väska att packa i och jag tänkte "hallå jag...camoväska..nej det går inte" hahaha men såklart det går, rätt tufft ju ;P

Jag längtar och är så sjukt nervös inför den 30 augusti, hoppas turen är på min sida!

Här kommer lite bilder från en av kräftskivorna jag varit på den senaste tiden. Folket där är helt underbart!

Söta Malin, frugan i huset

David, mannen i huset

Älskar denhär bilden

Koncentrerade gänget

grabbas

Jag är på studsmattan jag med, men jag undrar vart bara? måste vara i luften eller på kanten för jag är helt borta .. eller jag undrar om det var då jag låg under studsmattan?!? haha nej jag skoja bara..

Partykillen kristoffer

Nu tror jag visst det blivit för många kräftsnapps ;)

Jag har haft många trevliga och roliga stunder med dessa människor... Mariefred är trots allt inte alltid så dåligt.. Nej nu ska jag inte sitta och kolla på fler bilder för nu ska jag se SATC! Adjöss mina kära!

Ja såhär blev det...



Gick och la mig sent igår eftersom jag skulle vara ledig idag, men sova ut fick man inte. 07.00 ringde dagis och det är mitt absoluta favorit jobb så jag flög ur sängen och stack direkt till dagis och jobba.. Helt underbart att vara tillbaka och jag hoppas jag får mycket jobb där i höst. Har varit på hammaren idag och jag älskar verkligen att vara där.. Träffade nya inskolade små skruttar som charmade mig totalt. En liten kille kommer verkligen bli farlig när han växer upp!

Ska sticka och handla om en stund åt mamma eftersom jag snott bilen hela veckan .. Man får passa på medans hon jobbar hemifrån ;) Sen ska jag hem dit på middag för det är sista kvällen matte och eva är i sverige, imorgon åker de tillbaka hem till Norge.

Imorgon bär det av till enköping och blir kvar där till måndag.. Ska bli grymt kul!

Imorse skulle jag skjutsa min bror och vi hade grymt bråttom så jag körde bil som en idiot och jag skäms för hur jag körde ..
Bror: Hallå hur fan kör du?
Jag: Jag veeeeeeeeeet men vi har bråttom..
Bror: Hoppas inte du kör såhär när du kör själv för vill inte att min syster ska dö!

systersälskling jag kommer då aldrig köra ihjäl mig.. och jag ber om ursökt för imorse men vi hade faktiskt skit bråttom..

Jag förstår inte varför jag är så himla glad? Borde jag vara det? Jag skrattar som aldrig förr och flyger upp från sängen på morgonen och är helt vild av energi.. Men jag älskar att vara såhär, känns som jag kan gå genom eld. Kanske lite överdrift där men nästan möjligt..

Måste sticka och handla nu, pusspuss!!


Akta er för araben

Jag är numera blatte! Nejdå så farligt är det inte, det var snyggt men ovant som det alltid blir när man går från ljusare till mörkare och tvärt om .. Men som sagt är jag brunett i själen.. Lika smart som en också ;)

Imorgon blev jag helt plötligt ledig så ska nog träffa emelie :) Kanske hjälpa till att packa upp varor i butiken om det behövs, annars ska jag ut på äventyr.. Jag är så himla rastlös och har varit det de senaste dagarna även om jag gjort saker precis hela tiden. Måste sätta igång att träna stenhårt igen så jag kör slut på lite energi för jag har alldeles för mycket överskottsenergi just nu..

Läskigt detdär med sten-erik som härjar runt i mariefred.. Men hallå "sveriges farligaste man" nu överdriver ni nog lite.. Han är 80 år, vad ska han göra? Förmodligen impotent också.. Men smart måste han vara om han lyckats rymma så gammal i lilla mariefred. De hittar nog honom när som helst!! Så fort kan han nog inte springa.. Måste medge att jag tycker lite synd om honom där ute eftersom han troligtvis blir uppäten av myggen.. Han var ju inte heller gråhårig på bilden utan svarthårig, han måste ju ha färgat det.. raffig jävel!

Nej jag är nog lite för oseriös för att sitta här, ska gå och göra lite situps och armhävningar tror jag..



over and out

en prickig alex

Jag har myggbett över hela stjärten, ansiktet, händer och fötter.. Det kliar så jag håller på att bli tokig och jävlarna biter igenom kläderna och mina jeans. Hallå hur långa tunger, svansar, tänder, gaddar har dem? Föresten vad bits dem med? det suger ju? Måste vara ett sugrör dem har i munnen ;P de kan ju inte suga med tungan, eller? har dem ens en tunga? .. haha gud nu fick jag massa saker jag måste ta reda på!

Slutar om 40 minuter och det ska bli sjukt skönt.. ska hämta upp alex sen ska vi färga håret hemma hos mig! Spännande spännande.. Hoppas inte jag ändrar mig sen bara!

nej jag kan inte sitta still här, de äter upp mig! puss o kram.A
Jag saknar bulgarien!!

MYGGOR ÖVERALLT

Vi har riktig mygg innovation i butiken, och aggressiva som satan är dem! Bits varenda sekund de får tillfälle och mina myggbett blir bara fler och fler.
Har nyss ätit lunch på anna på torget med jenny och kerstin. Kanongott!

Jag tycker synd om alla som börjar skolan idag och imorgon. Att gå tillbaka till grundskolan eller gymnasiet måste vara en mardröm. Skulle jag börja högskola skulle det vara en helt annan sak :) Men att aldrig mer behöva gå tillbaka till john bauer känns otroligt skönt! Vilken lättnad... men jag minns hur kul det var att åka och storhandla kläder dagarna innan första skoldagen och hur det var att komma tillbaka och se hur mycket alla har växt och utvecklats under sommaren. Jag minns exakt hur det känns att börjar första året i gymnasiet, hur mycket nya människor man mötte och hur allting var nytt och stort. Man kände sig vuxen!

Inte ens jag känner mig helt vuxen idag, eller jag tar allt ansvar som krävs för ett vuxenliv och sätter mig in i seriösa situationer. Men jag älskar att vara barnsligt töntig och skratta åt jättetråkiga saker. Att sitta och dricka vin med mina tjejer och bara skratta sig igenom en hel kväll är det bästa jag vet.. Men jag kommer nog alltid vara så, det har nog inget med åldrarna jag kommer komma till utan hur jag är som människa. Jag kommer alltså aldrig ha tråkigt i mitt liv!

Dags att jobba vidare, kram

Mörk brunett?

Godmoooooooorgon mina chokladbollar!!

Filmen Case 39 var grymt bra, men riktigt läskiga scener.. Har börjar bli en fjolla när det gäller rysare och sådant. Kommer väl med åldern ;) haha... Nu är jag iallafall uppe pigg och glad och ska strax åka och jobba! Jenny jobbar idag också så det kommer bli jätteroligt, hoppas vi får mycket kunder bara.

Efter jobbet ska jag och alex färga håret på varandra, jag vet inte om det är för tidigt med tanke på att jag lätt tröttnar.. Men och andra sidan så trivs jag allra bäst som mörk brunett! :)
Om någon är intresserad av att veta så håller jag på att dö av mina myggbett, har överallt och det kliiiar!

Nu måste jag skynda mig här, hoppas ni får en bra dag. Puss.A


Bus bus och mera bus.. Jag saknar dem, måste åka och hälsa på mina små råttungar nästa vecka tror jag!

Med läppar som en ängel


Ikväll har jag ätit grillat tillsammans med mamma, pappa, eva, matte och christoffer :) Sjukt gott var det och jag blir verkligen bortskämd med maten när jag kommer dit och hälsar på!!!

Jag är på sånt himla bra humör just nu och känner mig så lycklig fast mycket går emot mig vissa dagar.. Jag kom på mig själv idag med att sitta och skratta med mig själv och det var evigheter sen jag gjorde. Jag har så himla underbara vänner runt omkring mig som gör mig så glad. Jag har hittat hoppet om det mesta igen och hela min mage består av fjärilar!! För att må bra krävs det enbart vilja och fan vilken vilja jag har!
Jag har många drömmar och tanken på att jag bara är nitton år är underbar, jag har hela livet framför mig och jag kommer ha så kul påvägen.. nej idag mår jag så sjukt jävla bra!

Och jag bara älskar den här låten, kan sitta och lyssna på den i evigheter!!


Nu blir det film, Case 39!! Och jag ska kräva massage till den, det är bra att köra med sina älskade! Men jag kräver inte bara utan jag ger alltid tillbaka till dem som har mitt hjärta i sina händer. Man ska vårda alla sina relationer väl!! Puss. A

ännu mera gamla bilder







Min lilla älsklings tjockis!


Gamla bilder från mammas dator från 2008



Dags att bli brunett i veckan!

Dum av dig

Hade en kanonmysig söndagskväll tillsammans med robert! Jag har fan saknat dig gubben...Först var vi och käkade och sen kollade vi på Shutter Island, riktigt skum film och jag somna (oops) .. Men vaknad till sen och fick se slutet iallafall, dock tyckte inte robert det var lika kul att berätta vad som hänt under tiden jag sovit.. Men jag är ju som jag är när det är filmdags :P haha..

Idag har jag varit på mälarsjukhuset, fick vänta en jävla timma innan jag fick komma in. (ingen fara med mig).. Kom precis hem därifrån och ska strax åka hem till mamma och pappa och ta en långpromenad med min vove.
Pappa hämtade min älskling idag från sin spaweekend (min cykel).. Den är helrenoverad och nu har jag inget löst styre längre eller några tillknycklade hjul och heller inga rostiga kedjor. Lycklig!! Så alex, det blir fan inget skjutsande på fyllan igen ;) haha

Jag önskar man alltid fick välja att vara ledig måndagar, för det är den absolut bästa dagen att vara ledig på! Sitta uppe sent på en söndagkväll med ljus och godis och bara kunna känna att man inte har något att gå upp till dagen efter. Men imorgon då är det back to work, iallafall tisdag och onsdag och sen försvinner jag nog iväg i 5 dagar :)

Nu har jag fått en ny låt på hjärnan och det är ingen mindre än oskars medhäng från snook (Daniel Adams-Ray) som gjort den låten.. Båda grabbarna är grymma!!



Dags att kila mina vänner, ta hand om er! Puss. A

Livet går vidare fort när man inser vad man håller på med

Det behövdes bara det där lilla för att bägaren skulle rinna över och att jag skulle känna att shit killen kommer vara sådär och aldrig ändra på sig, och fan det här är inte killen jag vill ha.. Känslorna är bara ilska och frustration, inte en enda tår har kommit över honom och det är han fan inte värd heller. Du kom in i mitt liv och nu är du ute och du kommer stanna där ute! Kommer heller aldrig klandra honom för känslorna som inte fanns där utan sättet han betedde sig på mot mig under 4 månader. Jag visste inte att hade man hjärta så skulle man orka med och såra och såra så mycket på så kort tid. Men det är tydligen mycket jag inte vet, eller är jag väl för dumsnäll för att inse att alla människor inte handlar på ett respektfullt sätt mot andra människor. Sista gången jag drog upp något om denna kille här, så nu slipper ni läsa om det :)


Vaknade för en stund sen, ska nog träffa alex och käka och ikväll ska jag in till strängnäs och ha filmmys med godis.. Mamma kommer hem idag också, ska bli jätteskönt!

Igår ringde stina från Göteborg när dem spelade La roux - Bulletproof. Åh det var så himla bra och jag önkade att jag var där. Men istället var jag ju med mina tjejer på tjejkväll och det var minst lika mysigt. Mycket skratt, sangria, våghals och dans! Sen berätade fröken fernandez att hon träffat alexander skarsgård och tagit kort med honom och då höll jag på att smälla av. Den snyggaste svensken som går i ett par skor!!! Tyvärr hade han inga huggtänder, för jag bad henne kolla ;) haha ... jag saknar min tjej massor!




Nej dags för lite frukost, pusspuss!

tragiska människa

JÄVLA SVIN!! Alla hade rätt om dig, varenda en! Du borde skämmas över dig själv! Det är inte ens tungt, jag har inte förlorat dig, jag har blivit av med dig.. Fyfan så jävla töntig och mesig människa! Jag hoppas att du en dag kan hitta dig själv för det har du fan inte gjort på långa vägar..


Tjejmiddag på G

Sova blev det inget av!!! Jag lyckas aldrig komma i säng under en dag för det kommer alltid saker emellan.. Kilade ner till stan istället och pratade med min chef på butiken, och jag kommer jobba där en del under hösten också :) Men eftersom jag är vikarie så vill jag inte bestämma dagar i förväg för det blir lite svårt med dem två olika jobben då att få det att gå ihop. Men fick några dagar nu denna månad vilket känns skönt..
Sen har jag och alex varit på systemet och sen handlat all mat till tjejmiddagen.. Sangrian är fixad och står på kylning.. Den blev kanongod! Vi har även stått och dansat och sjungit till gatumusikanterna på stan. Riktigt mysigt att dem är i mariefred, blir sjukt mycket folk!
Nu ska vi åka hem till mig för jag måste duscha och fixa mig innan vi ska tillbaka hit.. Kvällen kommer bli awesome.. Hoppas ni andra får en likabra kväll. Puss.A

idiot grannar

Jag har sån sjuk ångest!!! Jag hade några vänner här igår och vi drack och lyssna på musik, allt var jättetrevligt tills securitas kom.....Alltså jag förstår inte vad felet är när man som grannar bor i samma trappuppgång inte bara kan gå upp och be snällt om att antingen sänka ljudet eller stänga ner hela festen.. Nej så gör man tydligen inte, utan man ringer och ber securitas komma och säga "Du har fått klagomål av grannarna, kan du vara vänlig och sänka musiken!" sen går dem och skickar sedan en räkning på minst 1800 kr.. Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för jag sitter i världens äckligaste ekonomiska kris just nu. Får jag den räkningen gräver jag ner mig.. Mamma kommer slå ihjäl mig!

Okej om vi ska bortse från allt dåligt så har jag varit uppe redan kl 9 för att städa hela min balkong och diskat allt från igår.. Och det är klart nu :) Ikväll är det dags för tjejmiddag med egengjord sangria, tacos, våghals, vin och några av de bästa tjejerna!

Nu ska jag nog sova en stund, för jag är helt död! Puss. A


Horoskop för Lördagen

Väduren

21/3-20/4

Spännande lördag som inte blir bekymmersfri men däremot utmanande och rolig. Du tar i ordentligt.

 

Oxen

21/4-21/5

Lördagen passar utmärkt för familjeliv. En annan sak som lönar sig för dig är friskvård och motion.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Fin lördag som mest handlar om kärlek. En släkting känner sig åsidosatt men det bekommer inte dig.

 

Kräftan

22/6-22/7

Lördagen passar för humor, dans, levande musik, gamla vänner. Romantik däremot ger komplikationer.

 

Lejonet

23/7-23/8

Intensiv och flirtig lördag som ger dig chansen att få ny fart på kärlekslivet utan större ansträngning.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Du har turen med dig i alla materiella sammanhang, så detta är en utmärkt dag för affärer och shopping.

 

Vågen

24/9-23/10

Månen skänker lördagen extra glans och ökar din längtan efter romantik. Den var rätt stor ändå.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Lördagen blir roligast i storstadsmiljö. Det är i vimlet som du lyckas bäst, nästan oavsett aktivitet.

 

Skytten

23/11-21/12

Ganska romantisk lördag. Om du koncentrerar dig på kärleken undviker du också ett onödigt bekymmer.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Trasslig lördag men dina vänner kan vara till god hjälp och faktiskt lösa flera av dina problem åt dig.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Fin dag för romantik, inte minst för dig som vill ta kärleken till en ny fas. En gåva kan betyda mycket.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Lördagen kan bli märklig men det beror helt och hållet på dina val. Våga vara kreativ och påhittig.


Det svider ordentligt

Blandade känslor är det ikväll, men funkar det inte så funkar det inte!! Ikväll har jag iallafall alex hos mig, vi har ätit god middag och suttit på balkongen nu i över två timmar. Om ett tag ska vi kolla på en film som vi har hyrt :) Men just nu står hon nere på gatan och pussas med sin pojke. Så skulle jag också vilja ha det men icke.. Men det kommer väl någongång antar jag! Kärlek är fan inte lätt, jag vill bara spola bort alla känslor på momangen.



Man kan aldrig äga en människa, men jag är glad för att jag fick låna honom en stund!

Nej om man kanske ska stabelisera sitt liv lite.. Hitta ett ordentligt jobb man får fast anställning på och hitta en ny lägenhet. Nu har jag tröttnat på min.. Jag vill ha en mindre, ju mindre desto mysigare! Mina vänner och min familj är det enda som håller mig kvar här, mer har jag inte att hämta i den här staden.

Nu kom fröken tillbaka så nu ska vi göra mys.. Puss.A

Några bilder som betyder något för mig och som sprider glädje

Idag var jag redan uppe 08.00, pigg som bara den!! Har duschat och fixat........till och med ätit frukost som var evigheter sen. Ska strax klä på mig och kila till jobbet. Det är jag och alex som öppnar idag, så vi har många sallader och smörgåsar framför oss att göra. Hoppas jag slipper stänga ikväll för nu har jag gjort det två dagar i rad, visst det är inte mycket men jag har andra planer :) det var nog allt för mig just nu..

over and out. A



Balen på Sundbyholm

kan aldrig sluta skratta åt den här bilden, "kolla tönten"

Bästa dagen i mitt liv, STUDENTEN 2010

Bulgarien

18 års firande hos Sofie

Maskerad- Kemilärare, millitär, polis och ....fånge :)

Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumpa!!!!

Över 3 år sen under våran festa-fredag-lördag-varje-helg-period!

Frankrike

Frankrike

Bror och jag, gammalt som gatan!

Nyår för snart 2 år sen!


Horoskop för Torsdagen

Väduren

21/3-20/4

Du kan få mycket gjort men skönast blir torsdagen om du kopplar av och satsar på att vara charmig.

 

Oxen

21/4-21/5

Du vill gärna göra något kreativt men i övrigt handlar torsdagen mest om nöjen och underhållning.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Kärlekslivet fungerar bra men övriga relationer ger dig huvudvärk. Någon tjatar och vill inte ge sig.

 

Kräftan

22/6-22/7

Torsdagen passar fint för resor, nöjen, shopping. Romantiska initiativ däremot ger mest bekymmer.

 

Lejonet

23/7-23/8

Din torsdag passar fint för en sommarflirt men du kan också göra fina affärer och tjusiga fynd nu.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Månen skänker din torsdag lite extra glans. Nöjeslivet lockar och du vill gärna lyxa till det en smula.

 

Vågen

24/9-23/10

Härligt romantisk sommartorsdag som dessutom ger dig möjlighet att koppla av och hämta nya krafter.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Torsdagen kan bli romantisk om du vill det men förmodligen är du betydligt mer road av rena nöjen.

 

Skytten

23/11-21/12

Gott om romantiska möjligheter men i övrigt blir torsdagen trasslig med gott om onödiga diskussioner.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Knepigt på kärleksfronten men i övrigt fungerar torsdagen riktigt bra. Det lönar sig att vara social.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Torsdagen blir inte särskilt livlig men om du plockar fram dina kreativa sidor kommer du ändå långt.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Rörig torsdag som riskerar att drabbas av återbud och förseningar. Oväntade goda nyheter också.


Road Trip till Göteborg

Jag har världens underbaraste vänner!!♥

Ikväll blev det bestämt att vi ska dra en Road Trip till Göteborg den 3 september.. Vi ska ta en sväng till Liseberg och vi ska ut och så klackarna i taket.. Säger bara cosmopolitan och high heels :) Det blir två nätter på hotell och en jävla massa skoj. Jag längtar redan!



Har spenderat min kväll tillsammans med madde, en bänk, en stor kaffe och ett paket cigaretter. Det låter värre än vad det är! Madeleine är en av mina favoriter! Nu har min dag varit så bra som den kan vara så nu ska jag passa på att gå och lägga mig när det är som bäst! Tarzan får vänta.. Jag är hopplös när det gäller mig själv och film. Det funkar inte.. Antingen kommer jag på att jag ska tvätta, diska, städa garderoben, prata i telefon, fixa i kylskåpet, skriva sms, gå ut och röka, läsa, måla naglarna samtidigt som jag ska se på filmen. Tro mig jag kan inte kolla på film själv!

Godnatt alla rara!

Slottscafét, crazy place!

Grymt bra dag på jobbet har det varit! Jag har även fått det bekräftat att håller man inte käften på jobbet så åker man in i kallskänkan .. hihi där fick jag stå ett bra dag! Tur att jag hade groden där inne (anna-maria).. Och eftersom jag blev ännu mer fnittrig av att bli inskickad där så blev allt bara kaos. Jag gjorde fel typ av macka när det var beställning, jag slängde mozarellan på golvet, jag sköljde gurkan i fel diskho och jag tappade ner nya mackor på golvet så de flöt omkring som båtar på vattnet som låg i pölar. Men kul hade jag och ordentligt mycket skratt blev det.. Att bli kallad älskling av kocken är inte heller helt fel!

Ikväll blir det promenad och sedan tarzan.. Ska försöka sova tidigt också eftersom jag tydligen ska öppna imorgon.. Men eftersom det är jag och alex som ska öppna tillsammans så kan det inte bli tråkigt.. Vad säger du? Ska vi göra en retur på vad ni gjorde förra sommaren.. Sula ägg över hela väggen? haha ja det låter helt sjukt på vårt jobb men vi gör faktiskt vad vi ska också ..

Nej om man kanske ska laga något att lägga i magen. Ja så får det bli! Puss.A

Jag älskar dig och förstår inte hur jag ska klara mig nu när du flyttar.. Du egen lägenhet? Det finns inte för mig.. Jag håller dig fortfarande i min famn och låter dig låna min ljusblå bebisfilt med blå prickar som 1 åring!


Onsdag 11 augusti

Hej Hopp!!

Fortfarande förkyld och med en hosta som är vidrig men jag kämpar på :) Igår gick det kanon på jobbet, allting flöt på och det vart en riktigt bra städning. Jag älskar det där jobbet om allt går som det ska och om alla verkligen jobbar...inte annars! Idag är det tillbaka igen och hoppas på en minst lika bra dag.

Igår så åkte jag ut till mamma och pappa och käkade värsta middagen tillsammans med pappas kompis och hans nya tjej eva.. Hon är norska och det var nog det sötaste jag sett, och eftersom hon bara var 27 år så blev det riktigt bra stämning. Bella var även hos min bror så kvällen blev kanonmysig. Om det är någon som är sugen på att veta så åt vi entrécot med ugnspotatis och bearniessås till middag och till efterrätt blev det hallon smulpaj med vaniljsås.Riktigt gott!! Kom inte hem förens 00.30...

Jag är så glad att jag kan umgås med min pappa igen efter 7 år.. Bara kunna se på varandra och vara i samma rum utan att allting finns där är jag bara nöjd med just nu. Det räcker för mig. Och för första gången på 7 år så tycker jag om honom också! Men jag har mycket kvar hos mig själv att jobba med..Men jag har äntligen börjat klättra upp för stegen.

nej dags att hämta mamma innan jag måste kila till jobbet. Ta hand om er och glöm inte att visa eran kärlek till alla ni bryr er om. Det är så viktigt! Själv ska jag försöka le och skratta hela dagen och må så bra som möjligt går. Puss. A


Horoskop för Onsdagen

Väduren

21/3-20/4

Egentligen vill du fokusera på arbete eller ekonomi men ditt kärleksliv stjäl rätt mycket av din tid.

 

Oxen

21/4-21/5

Onsdagen blir mysig och intensiv på samma gång. Fina upplevelser, särskilt om du är på resa just nu.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Ett lågt tempo hjälper, likaså att fokusera på dina nära och kära. Ytliga nöjen ger dig bara bekymmer nu.

 

Kräftan

22/6-22/7

Trevlig onsdag som handlar mest om vänskap, nöjen och gamla bekanta. Du är en smula nostalgisk.

 

Lejonet

23/7-23/8

Onsdagen blir ganska stillsam och handlar förmodligen mest om praktiska saker, pengar och prylar.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Månen ger dig en glittrande och glamorös onsdag som mest handlar om sommarnöjen och härlig flärd.

 

Vågen

24/9-23/10

Du kan få en intensivt romantisk onsdag om du vill men du njuter mer av lugn och ro på egen hand.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Trevlig onsdag som blir allra bäst mitt i stadsvimlet. Krydda gärna med lite finkultur av något slag.

 

Skytten

23/11-21/12

Onsdagen riskerar att ge dig bekymmer. Du siktar högt och kanske tar du på dig mer än du orkar med.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Trevlig onsdag som handlar om nöjen, möten, vänner, släktband. Möjligen lite kärlekstrassel också.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Bra dag för romantik. I övrigt händer det väldigt lite just nu. Du går igenom en del gamla minnen.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Onsdagen blir rörig. Något roligt händer men det innebär att du måste ändra saker som du planerat.


Odjuret

Godmorgon!!

Har sovit otroligt gott inatt och länge för den delen.. Dock vaknade jag lite förkyld men det går säkert över :) Min bok som jag börjat läsa är sjukt vidrig och jag vet inte om jag kommer kunna fortsätta läsa den helt ärligt. Det handlar om en pedofil som våldtar barn och sen mördar dem och man får veta exakt hur han tänker och hur han går till väga. Det gör ont i hela mig att läsa om sådana saker. Men annars gillar jag deckarböcker. Boken heter iallafall Odjuret om någon vill veta!



Idag har jag grym smärta i munnen efter att dem spände tandställningen igår så kommer antagligen vara pain in the ass på jobbet ;) Men och andra sidan är jag väldigt glad och sprallig så kommer nog bli en bra dag.. Ikväll åker jag kanske iväg på middag om jag inte hinner ångra mig. Men mat är gott och mat är min bästa vän. Ska även köpa hem massor av ägg och rostbröd så jag kan äta äggmackor.. Men kim du får nog vara i luren när jag kokar äggen för det där kan jag inte.. antingen rinner dem eller så är äggulan svart ;P och skala.. ja hujeda mig det funkar inte heller så bra.. Jag löser det!

Nej om man kanske ska ta och göra lite te..som vanligt (vilket händer varje morgon och vilket resulterar i att det alltid är koppar som står i disken) ! Jag måste ha ny rutin på mitt liv, det börjar bli sjukt tråkigt!

Nej gud jag skulle kunna skriva hur långt som helst här med onödiga saker.. Men det ska jag icke! Ta hand om er. Puss.A

Horoskop för Tisdagen

Väduren

21/3-20/4

Familjeband, kärlek och insikt präglar tisdagen. Du trivs. Dessutom får du en hel del gjort just nu.

 

Oxen

21/4-21/5

Andras känslor kommer i vägen för dina planer på ett irriterande sätt. Hänsyn ställer till bekymmer.

 

Tvillingarna

22/5-21/6

Tisdagen blir spännande, framför allt kan det hända saker med ditt kärleksliv. Gott om rosa moln.

Kräftan

22/6-22/7

Dina vänner kan göra underverk för tisdagens innehåll. Risk för kärleksproblem och missförstånd.

 

Lejonet

23/7-23/8

Nymånen ger dig en riktigt romantisk och spännande tisdag som dessutom lämnar dig med ny självinsikt.

 

Jungfrun

24/8-23/9

Tisdagen blir trevlig men du får ut allra mest av den om du sänker tempot och unnar dig lite vila.

 

Vågen

24/9-23/10

Romantisk tisdag som väcker nya förhoppningar och dessutom ger dig en kreativ idé att arbeta med.

 

Skorpionen

24/10-22/11

Bra dag för nöjen, affärer eller en resa. Du är dock på ganska dåligt humör en stor del av tiden.

 

Skytten

23/11-21/12

Trevlig tisdag men du vantrivs om du har för många människor omkring dig. Små sällskap är bättre.

 

Stenbocken

22/12-20/1

Tisdagen bjuder på blandad konfekt. Du har trevligt tillsammans med vänner men det blir en del tjafs.

 

Vattumannen

21/1-18/2

Romantisk tisdag. Spännande, men det finns en risk att du lovar saker som du helt enkelt inte kan hålla.

 

Fiskarna

19/2-20/3

Du måste välja, antingen en lugn dag eller en rolig dag som blir stressig och komplicerad. Knepigt.


Den absolut finaste låten just nu!

Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok
Allt det där, det lär du dej till slut
Och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du




Imorgon ska jag se Tarzan och grina massor! :D Godnatt!

En vistelse till Ikea

Vistelsen upp till ikea blev sjukt rolig.. Min mamma och bror är dem bästa som finns! Jag skrattar alltid med dem och de gör mig alltid på bättre humör.. Jag har en bror som älskar att nypa mig i underarmarna och som rapar mig i ansiktet, mysigt va? En mamma som är stolt över mig för att jag inte ville ha något på ikea idag ...förutom lite ljus och två tehållare.. Och när vi stod i kö i typ 20 minuter för att få kaffe för 5 kr som sen smakade vatten kunde vi inte göra annat än att skratta tillsammans. Nej jag har haft en kanonkväll.. Och med mig som förare medans mamma och christoffer sitter och leker lekar i bilen med bilnummer kan inte roa mig mer! Älskar er!

Hemma hos mig går det Oskar Linnros om och om igen, skiva för skiva och låt för låt. Han ger mig glädje och får mig att känna mig stark. Nej idag mår jag så sjukt bra!
Nu blir det nog en kopp te och sex and the city, jobb väntar resten av veckan.

Over and out.A




Tror visst det sprang en snygg hunk över vägen och ögonen blev stora som bollar ;)








Jag älskar den här videon!!


Så det kan bli ...

Det blev lite shopping innan jag och felicia drog från eskilstuna och sen för att inte glömma mc donalds! :D Gudars så gott det var, men snart får det vara slut på detta.. På vägen hem från eskilstuna satt vi och lyssnade på högsta volym av westlife i riktigt spöregn. Såg varken bilen bak eller fram, lite läskigt faktiskt. Åkte på min första "lilla" vattenplaning också. Det är verkligen skillnad på väglag!!

Nu ska jag packa upp lite från igår och sen vänta på att mami och bror kommer hem sen ska jag åka och hämta dem innan vi drar till Ikea.. Känns som om vi kommer bli där ett bra tag! Men det är så mysigt och jag älskar det.. Doftljus ska få följa med mig hem ♥

Puss. A


Horoskop för hela veckan

Väduren

 

Kärlek: Spännande vecka som för med sig både problem och passion. Många förändringar väntar.

Pengar: Du tar det varligt. Trots att det är sommar vill du hellre spara än spendera dina slantar.

Turdag: Tisdagen blir ljuvligt sommarfestlig.

 

Oxen

 

Kärlek: Ganska mysig vecka men snarare ljummen än romantisk. Men nöjen än kärlek. Gott om glitter.

Pengar: Livlig vecka med många sommarnöjen, spännande shopping och diverse roliga händelser.

Turdag: Torsdagen blir härligt avkopplande.

 

Tvillingarna

Kärlek: Romantisk sommarvecka med ovanligt många ljusa stunder, särskilt om du föddes i maj.

Pengar: Trassligt. Delvis beror det på gamla beslut som kanske måste rivas upp. Ansträngande.

Turdag: Lördagen leder till ett nytt projekt.

 

Kräftan

Kärlek: Det samlas mörka moln på kärlekshimlen, kanske i form av gamla konflikter eller antipatier.

Pengar: Rolig vecka som passar fint för resor, affärer, shopping och sommarnöjen. Full fart.

Turdag: Söndagen ger dig en oväntad framgång.

 

Lejonet

 

Kärlek: Härligt flirtig sommarvecka som kanske ger dig en helt ny syn på ditt kärleksliv. Spännande.

Pengar: Rätt så trevlig vecka för dig som är samlare eller som tycker om gamla prylar av olika slag.

Turdag: Måndagen blir precis som du vill ha den.

 

Jungfrun

 

Kärlek: Du är upptagen, just nu handlar det om nöjesliv och äventyr. Kärleken hinner du inte med.

Pengar: Fyndvecka som dessutom kan föra med sig lönsamma förändringar av olika slag och nya idéer.

Turdag: Onsdagen blir oväntat spännande.

 

Vågen

 

Kärlek: Passionerad sommarvecka som rätar ut frågetecken men som kanske också ger dig nya.

Pengar: Dina känslor spelar huvudrollen och av det skälet händer inte mycket med pengar och jobb.

Turdag: Fredagen ger tur på alla fronter.

 

Skorpionen

 

Kärlek: Gott om drömmar, lust och längtan men i praktiken händer det inte så mycket just nu.

Pengar: Trevlig vecka för affärer och shopping. God planering kan ge materiella fördelar på sikt.

Turdag: Söndagen. En dröm blir verklighet.

 

Skytten

 

Kärlek: Romantisk sommarvecka som kanske väcker helt nya känslor hos dig. Stämningen är viktig.

Pengar: Det finns gott om frestelser därute. Låt inte avundsjuka locka dig till oplanerade inköp.

Turdag: Tisdagen ger dig extra inflytande.

 

Stenbocken

 

Kärlek: Oväntade bekymmer gör ditt kärleksliv komplicerar men övrigt relationer fungerar bra.

Pengar: Trevlig vecka som ger dig den ena fördelen efter den andra på det materiella planet.

Turdag: Onsdagen ger dig nya möjligheter.

 

Vattumannen

 

Kärlek: Intensiv och seriös vecka som handlar om ett stort beslut av något slag. Du känner dig redo.

Pengar: En lugn och fin vecka. Du tänker igenom kommande beslut men gör ingenting just nu.

Turdag: Lördagen blir festlig och uppiggande.

 

Fiskarna

 

Kärlek: Sommarnöjen och oväntade gäster eller dylikt gör att du inte alls hinner med kärleken.

Pengar: Goda och dåliga nyheter i en salig blandning. Detsamma gäller för dina idéer. Vissa är bra.

Turdag: Söndagen får en härlig sommarkänsla.


En tråkig söndag blev till en perfekt söndag

Jag hade den mysigaste kvällen på länge igår!! Åkte hem till Kim vid 5 tiden och när jag kom dit käkade vi äggmackor i mängder och drack pepsi. Snacka om förlorad tid vid hade att prata igenom. Han är världens bästa vän och det finns inga ord hur mycket jag tycker om den killen. Han finns alltid där när man behöver honom och jag har alltid så kul i hans sällskap. Vid 22 tiden åkte jag hem till felicia och var med henne, cissi, issa och ali.. Det var kuddkrig och filmmys till 01.00 inatt och sen var det godnatt.
När klockan ringde 07.30 imorse så ville jag bara dra täcket över huvudet och fortsätta sova 6 timmar till men icke. Det var dags för tandregleringen. Och den 1 oktober åker sista tandställningen :) tjoohooo..
Sitter nu och myser med felicia i hennes lägenhet i eskilstuna och vi ska snart åka mot mariefred ... Efter lunch bär det av mot stockholm.. Jag ska till världens bästa butik. I K E A! Alla tjejers dröm-butik ..

Jag stoppar här, over and out! Alex

Wait it out



Where do we go from here?
How do we carry on?
I can't get beyond the questions.
Clambering for the scraps
In the shatter of us collapsed.
That cuts me with every could-have-been.

Pain on pain on play, repeating
With the backup makeshift life in waiting.

Everybody says: "Time heals everything."
But what of the wretched hollow?
The endless in-between?
Are we just going to wait it out?

There's nothing to see here now,
Turning the sign around;
We're closed to the Earth 'til further notice.
Stumbling cliché case -
Crumpled and puffy-faced -
Dead in the stare of a thousand miles.

All I want: only one street-level miracle.
I'll be a an out-and-out, born again from none more cynical.

Everybody says that time heals everything all in the end.
But what of the wretched hollow?
The endless in-between?
Are we just going to wait it out?

And sit here cold?
We'll be long gone by then.
And lackluster in dust we lay
'round old magazines.
Fluorescent lighting sets the scene
For all we could and should be being
In the one life that we've got.

(Musical interlude)
In the one life that we've got.

Everybody says that time heals everything.
But what of the wretched hollow?
The endless in-between?

Are we just going to wait it out?
Sit here. Just going to wait it out?
Sit here cold. Just going to sweat it out?

Wait it out.

I brist på annat

Du heter: Alexandra
Smeknamn: Alex
Låt som när du är ledsen sörjer till: Stay with me
Beroende av: kärlek, smycken, läppglans och massa mer
Vad tror folk om dig? jag vet faktiskt inte
Vad får du oftast komplimanger för? rumpan, kroppen och ögonen
Hur imponerar man på dig? charmig, bjuder på sig själv
Brukar du skratta för dig själv? jaa ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "ja typiskt :( skulle vart as mysigt ju"
Var bor du? Sverige
Trivs du där? inte i staden men i sverige
Har du haft sex idag: nej
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Vem ringde du senast?: emelie
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hon var bakis
Brukar du komma i tid: ja
Hur känner du dig nu: trött, låg, hopplös och hungrig
Vanligaste färg på dina kläder: använder alla färger
Vad tycker du om fötter: så länge de är vårdade och fräsha så är det inget fel på dem
Vad saknar du: mycket
Hade du en bra kväll igår: ja det hade jag
Favorit dryck på morgonen: te te te
När brukar du oftast gå och lägga dig: nu under sommaren mellan 12 och 05
Är du blyg?: inte alls
Sysslar du med någon idrott: ingen idrott, vanlig träning bara
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Har du spytt offentligt: jo...
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ha sex, bli avsugen och runka
Är du nöjd med ditt liv: delvis, vissa dagar ha andra dagar nej
Är du bortskämd: nej kan jag väl inte påstå, kämpar oftast själv
Vad gör du i morgon: är i eskilstuna och sthlm
Vad är det värsta du vet?: människor som trampar på andra och oärlighet
Har du bra vänner och äkta vänskap?: jaa några är riktigt bra
Vad är det finaste du fått?: ärlighet
En speciell dag du minns: dagen då jag tog studenten, helt underbart!!
Du samlar på: disk, läppglans och sjalar
Vem ringer du när du är arg/ledsen: några av min vänner och min mamma
När grät du senast: 2 helger sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: ut och resa
Vill du gifta dig: om jag träffar en kille som passar mig så ja
Vill du ha barn: ja klart
Är du musikalisk?: inte det minsta
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja alldeles för många gånger
Biter du på naglarna: nej
Du heter: Alexandra
Smeknamn: Alex
Låt som när du är ledsen sörjer till: Stay with me
Beroende av: kärlek, smycken, läppglans och massa mer
Vad tror folk om dig? jag vet faktiskt inte
Vad får du oftast komplimanger för? rumpan, kroppen och ögonen
Hur imponerar man på dig? charmig, bjuder på sig själv
Brukar du skratta för dig själv? jaa ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "ja typiskt :( skulle vart as mysigt ju"
Var bor du? Sverige
Trivs du där? inte i staden men i sverige
Har du haft sex idag: nej
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Vem ringde du senast?: emelie
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hon var bakis
Brukar du komma i tid: ja
Hur känner du dig nu: trött, låg, hopplös och hungrig
Vanligaste färg på dina kläder: använder alla färger
Vad tycker du om fötter: så länge de är vårdade och fräsha så är det inget fel på dem
Vad saknar du: mycket
Hade du en bra kväll igår: ja det hade jag
Favorit dryck på morgonen: te te te
När brukar du oftast gå och lägga dig: nu under sommaren mellan 12 och 05
Är du blyg?: inte alls
Sysslar du med någon idrott: ingen idrott, vanlig träning bara
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Har du spytt offentligt: jo...
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ha sex, bli avsugen och runka
Är du nöjd med ditt liv: delvis, vissa dagar ja och andra dagar nej
Är du bortskämd: nej kan jag väl inte påstå, kämpar oftast
Vad gör du i morgon: är i eskilstuna och sthlm
Vad är det värsta du vet?: människor som trampar på andra och oärlighet
Har du bra vänner och äkta vänskap?: jaa några är riktigt bra
Vad är det finaste du fått?: ärlighet
En speciell dag du minns: dagen då jag tog studenten, helt underbart!!
Du samlar på: disk, läppglans och sjalar
Vem ringer du när du är arg/ledsen: några av min vänner och min mamma
När grät du senast: 2 helger sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: ut och resa
Vill du gifta dig: om jag träffar en kille som passar mig så ja
Vill du ha barn: ja klart
Är du musikalisk?: inte det minsta
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja alldeles för många gånger
Biter du på naglarna: nej

Ta mig aldrig för givet

Okej jag kan göra ett försök till här.. Det har gått över en vecka! Mycket har hänt men det orkar jag inte skriva om eftersom ingen kommer orka läsa om allt som hänt. Jag har jobbat rätt mycket på restaurangen och kommer nog fortsätta göra det iallafall en månad till. Nästa vecka kommer nog vikarie jobben sätta igång också :) Jag kom tyvärr inte in i Kalmar eller Halmstad. 4 personer stod före, tänk er vad surt!!  FYRA STYCKEN! Men som mamma sa "det var nog inte meningen att du skulle plugga på en gång i ju med att det blev såhär" .. och nej kanske inte.. Jag deppar fortfarande lite för det och jag ville verkligen iväg och börja plugga. men men januari here i come!

Som det ser ut just idag kommer jag bo kvar en stund till, förmodligen ända tills januari.. Men man vet aldrig med mig! Tröttnar jag riktigt ordentligt så kommer jag få nog och sticka. Och för övrigt så vet jag inte vad jag vill med någonting.. vilket gör att mitt humör är en berg och dalbana.. Men life is a bitch!

Nu ska jag iväg och jobba i butiken, glidar tider! Ikväll blir det bio med tjejerna eller så blir det att åka till eskilstuna och vara med kim.. det är inte lite jag saknar den killen! Dags att kila, puss. A


RSS 2.0