hemska insida

Nu kommer det tillbaka igen.. från bra humör till världens sämsta.. hinner inte med när det slår om så mycket. Tårarna bara rinner och ilskan pumpar. Vart kommer allt ifrån?! Jag förstår inget och det gör ingen annan heller. Jag orkar inte med dethär. detta börjar gå mig på nerverna.. men det försvinner nog snart när jag träffar mina tjejer. Vi ska laga god mat och sen förtära lite alkohol medans vi har tvättstugan. nej nu åker jag så får vi se om det blir någon ändring..

har inte rökt idag ............................det går framåt! duktig alexandra!

Puss

jag är hemma!
jag har blivit sjuk!
jag saknar min familj!
jag saknar mina skruttar!
jag är arg för att färgen bara rasar!
jag är röksugen!
jag längtar redan tills nästa utomlandsresa!
jag har en förjävlig mensvärk!
jag hoppas att jag inte blir mer sjuk!
och ... jag hoppas kryssningen på Onsdag blir förjävla kul!

och jag saknar min blivande (fru) vän!

 


hejdå!

NU DRAR VI, JAG OCH STINA!

TURKIET NÄSTA
...♥♥

puss

jag har slutat blogga nu.. kommer inte ta bort den för att jag vill kunna gå tillbaka och läsa om alla mina inlägg och vad jag gjort i yngre ålder. Visst det kommer dyka upp lite då och då, men kommer nog inte skriva varje dag som jag gjorde förut.. Men jag är inte helt hundra, kanske blir en vändning när jag kommer hem från turkiet :D

jajaja, imorgon är sista hela dagen i sverige.. På torsdag ger vi oss av, baby och jag♥

Jag fullkomligt älskar de!

jag är besatt, jag gråter och gråter om och om igen. Jag är fast i filmen och helt tokig i böckerna. Trodde aldrig en bok kunde ta över en vardag så pass mycket.. det är fan läskigt. nu ska jag gå och läsa, hejdå!

Movie Trailers - Movies Blog

baksmälla!

göm mig i ett rum, utan fönster och utan ljus!

så kan det gå om inte haspen är på.

TIPS! blanda inte öl och shots (y)


älskar dig sötunge!



GULLEPLUTTEN I MITT HJÄRTA!♥

Jag är mållös!


Fint väder

Morning Morning!
Har ni sovit gott? det har jag, fast dock väldigt lite. Tror jag somnade mellan halv 3 och 3. Nu är jag iallafall uppe och på glatt humör och relativt pigg. Visst är det fint väder ut? Ett sånthär riktigt höstväder. Kyligt men soligt. aja ska snart åka till jobbet. Ikväll blir det nog vila från träningen, känner att min kropp måste vila för att jag ska orka fortsätta. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla, hörs senare. puss!

8 dagar kvar till turkiet!

Hur handlar man rätt?


Jag förstör mig själv inifrån! jag borde ha mer hjärna och tänka på mitt bästa. Jag försöker ta allt med en klackspark, men går oftast för långt och tror jag klarar av vissa saker som jag sen inte klarar av. Jag undrar hur människan är funtad? Jag måste börja tänka steget längre innan jag utför mina handlingar. Jag gör mig illa gång på gång medans jag ibland mår så himla bra. Vissa dagar klarar jag det andra gör jag det inte. Jag är rädd för att lämna det jag känner till hos mig själv. Jag vill gång på gång bevis att jag är stark och klarar det. Och jag klarar det också alltid utåt sett. Sen kommer smärtan krypandes innanför mig. Jag måste sluta upp med det jag håller på med. Det kommer att bryta ner mig i bitar. Men samtidigt tänker jag, vafan håller jag på med? Varför tänka hela tiden på hur man handlar? Kan man inte bara skita i alltihop och ta varje dag som den kommer. Jag kan inte det och det är det som är mitt stora problem. Nu ska jag försöka sova. Godnatt!

Jag känner mig alltid osäker när det gäller dig

Vi har världens skönaste lärare i samhällskunkap.. Bara så att ni vet !:D
Idag när jag kom hem från skolan så hade jag 5 min på mig att byta om till träningskläder, sen vare bara att cykla till gymmet för en timmas power afro dance. Det är så satans kul och så galet jobbigt. Jag svettas inte så mycket på något annat pass än som jag gör när jag tränar afron. Helt galet alltså! Skulle egentligen gymmat en stund efter, men jag var helt sluta så jag åkte hem och lagade en stor gratäng lasagne istället. Nu har jag lite att frysa in om jag säger så.

Kvällen har spenderats i soffan, först idol och sen andra avenyn. Jag började böla till aa vilket jag tycker är rätt löjligt. Men har fått någon konstig känslo krasch nu igen. Bara att torka tårarna och kämpa på, den går ju faktiskt över :) Imorgon är jag ledig, men jag ska jobba istället. Men ingen är gladare än jag då jag hellre jobbar än går i skolan. Sen att jag ska jobba med alex gör det ju ännu mer kul.. Vi ska tydligen ha en beställning på 40 personer imorgon.

Nej nu ska jag sätta mig och plugga som ett djur, men först blir det duschen! slänger in en grym låt, ni har hört den förut. Och ni gillar den ;) pusspuss!!

hon är ju förjävla snygg också!


Vampyrer

Jag har börjat följa serien True blood som går på ettan 22.00 på Onsdagar. Handlar om kärlek mellan vampyr och människa. Två avsnitt är nu släppta. Jag har bara hört skit om serien och att den inte är som twilight och bla bla bla.. Det är ju två helt olika filmer och nått som kommer att slå twilight kommer nog inte hittas. Jag tyckte faktiskt serien var riktigt bra och jag är spänd tills nästa avsnitt släpps på Onsdag. Ska hon ätas upp av alla dessa blodtörstiga vampyrer?


Jag måste erkänna själv att när jag ser på sånthär så får jag en enorm attraktion till dessa vampyrar.. Jag måste vara knäpp alltså. Jag vill också träffa en kille med de blickarna och kunna gå med den rädslan att han faktiskt kan äta upp mig. haha okej nu går det över styr.. Men jag är ärlig :S

Idag har vi biggan på schemat och det är alltid lika kul (: sen blir det samhälle och det är inte alls kul..Ikväll måste jag plugga som f*n .. Men jag ska också hinna med att träna och laga lasagne. Hoppas vi får sluta lite tidigare (i mina drömmar)..ha en bra dag♥

Varning för långt inlägg

Jag har fått order om att uppdatera från fröken stinaballerina.. Men när skrev jag sist? Vad har ni missat? Min helg kanske..
Fredags:
Jag var i skolan och hade naturkunskap b, kemi! Ibörjan var jag färdig att börja grina och dra från klassrummet, men efter lite tid så hängde jag med på svårigheterna och jag blir nog kvar. Jag måste ha kursen för att jag ska kunna läsa vidare till sjuksköterska sen också. Stina kom senare till mig och vi åkte ut till mamma och pappa och åt krabba tillsammans med farmor och min bror. Stina och jag satte fart och pimpla vin såklart ;) hihi.. Sen blev det hemgång och stina for till sin boy och jag vidare på annat..


Lördag:
Gick en morgonpromenad vid 8, sen stack jag till jobbet. Jisses vad mycket det var att göra den dagen. Men vi klarade det som vanligt. Efter jobbet satt jag och emsan barnvakt åt birk och leja. Vi åt massor av godis och chips och kollade på film. Emelie och jag larvade oss även en stund när birk var inne i sitt tv-spel :P När birk hade somnat gick vi en lång promenad med leja i mörkret. Sen somnade vi skeden i rädsla för att det spökade i lägenheten.



Söndag:
Vakde, fixade frukost till birk.. Emelie stack på handbollsmatch medans jag försvann till jobbet. Mycket även denna dag. Men var tvungen att sluta 14.30 för att min lilla kusin Valter fyllde 5 år, så skulle på kalas. Där blev det tårta och kaffe och massa mys med släkten. Sen när jag kom hem stack jag ut och sprang och sen vilade jag resten av kvällen.



Idag:
Branch och produktkunskap och sen matte c, jag kan inget annat än säga att matte c suger. Måste ni inte ha det så VÄLJ DET ALDRIG. Jag har normalt inte problem med matte, men dethär var klurigt. Kom hem, gjorde mat och stack sen till gymmet.. Här sitter jag nu, nyduschad och har nyss ätit en glass. Magnum caramel/madel..



Det blev lite strul med ekonomin så först skulle det inte bli någon resa till egypten i januari, men eftersom jag har världens snällaste farmor så bjuder hon hela familjen inklusive henne själv på resan och går allt som det ska så följer även faste, farbror och mina kusiner med. Jag längtar verkligen♥


nej nu orkar jag inte mer, pusspuss!!

väldigt gammalt!
















hahahahahaah hur fan såg jag ut alltså! riktigt jävla gullig tjej alltså ;) hahahahah jag kan inte sluta skratta!

det är kallt, han är klen


Nu är jag glad igen och vinden har vänt! Jag har nästan helt hundra procent säkert jobb över hela vintern fram till nästa sommar.. Idag har jag jobbat med alex och vi har haft värsta teamworket.. Först hade vi en beställning på 25 personer och några timmar senare hade vi ytterligare en beställning på 60 personer. Duktiga vi har varit alltså.. Sen har vi stor städat hela lokalen, jag har farit med damsugaren över golven och alex efter med moppen. Min chef skulle vara rolig och hälde typ i ett halvt kar med vitpeppar i min dricka. Men jag är för smart så jag drack aldrig utan fattade att han hade gjort något med den. Snacka om att min mage hade mått sämst om jag hade druckigt en klunk.. det var ju inte lite vitpeppar heller :P

Efter jobbet blev det berri med alex, som vanligt blev det en avokadosallad och en vatten. hahaha alltid lika kul! Och idag har jag sett min livs fetast kråka. Fy satan vad han måste ha levt på onyttig mat. Han bor nog inne i pizzerian ;) hohoh..

Darling kommer till mig 06.15 imorgon bitti... bara att gå upp och öppna då! synd att vi inte har så mycket tid att krypa ner och mysa under täcket. för den där himlans skolan väntar . och inte bara det, vi har skolfotografering också.. weeeej det som är så kul när jag inte kan le utan att visa mitt bracface! årets skolfoto kommer se ut som en sne hösax..

nej,nu ska jag rulla ut på balkongen och sedan till sängen. puss och godnatt!

ibland är inte allt på topp!


mitt liv är så fruktansvärt trist just nu ....
jag går upp på morgonen, äter, sminkar mig (skittråkigt), går till bussen, genomlider en skoldag med magont och huvudvärk och allmänt hat mot allt pluggande, åker hem, lyssnar på musik, tittar i frysen vad jag ska laga för mat till kvällen men det slutar alltid med att jag stänger och fortfarande inte vet, sen sticker jag till gymmet och tränar, kommer hem sätter mig vid datorn, sen godnatt!

roliga dagar?! varje dag är likadan och jag är så trött på mitt liv just nu.. jag lever i en värld som inte finns och där jag själv går och gör mig själv smärta med mina tankar.. jag sover själv, jag äter själv, jag är själv, jag träffar inte min familj..sån jävla tur att jag åker om 16 dagar.. kanske en nystart när jag kommer hem?!

nej nu ska jag sluta och vara världens deppigaste människa.. jag har ett bra liv med människor runt omkring mig som älskar mig och som jag älskar så fruktansvärt mycket. nu ska jag lägga mig i sängen och leva mig in i twilightböckernas värld en stund. de är en drog!

alla har sånna här dagar, det är inte bara jag! godnatt med er sötnosar, puss!!

RSS 2.0