migrän och jättetrött

jag har sådan jävla migrän så orkar inte skriva så mycket "/
Festen igår hos mig blev väldigt lyckad och de flesta hade riktigt roligt :) det känns bra.. Vi höll igång ända till 4 imorse och så somnade alla vid 7.. Det är roligt under själva kvällen, men inte lika roligt dagen efter .. Jag har fått skrubba min soffa som hade nermosad banan i sig och hela golvet var fullt också. Även massa dricka var nerspillt över hela golven och väggarna. En nerspydd säng har jag också. Så tvättmaskinen rullar och rullar och har gjort sen 9 imorse.






Ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa och ätit middag :) väldigt trevligt och mysigt.
Har tillbringat den mesta tiden med min bror som jag saknar hela tiden.

är totalt slut så ska bara köra några maskiner tvätt till sen sova. pusspuss

alla tävlingsbidragen är klara!

Nu är äntligen alla uf-bidragen klara och ligger nu i ett kuvert påväg till uf kontoret.. Vilken befrielse alltså, det går inte att beskriva! Vi har jobbat som djur hela morgonen fram till nu för att få allting klart innan praktiken. Nu slutar vi, men jag ska stanna kvar och äta då jag ska på samtal senare. Men kommer inte kunna hålla mig till maten så jag och maria ska kila ner till ica nu och köpa en smörgås :)

Min bror kommer till mig idag :D jag saknar honom!♥

äntligen klar!

Nu är jag helt klar med vg-uppgiften i svenskan! så himla skönt, jobbiga är bara att jag fick migrän under tiden :( Så nu ska jag dricka en kopp te så jag kan sova gott sen.. ska nog hoppa in i duschen en snabbis också. Imorgon är det sista skoldagen på väldigt länge i skolan. Skönt att börja 10.00 varje dag sen istället för halv 9 ;)
Godnatt på er!♥

överskottsenergi? ... ja tror det

Jag har bara larvat runt hela dagen, inte gjort något vettigt alls förutom matteprov! Jag, Maria, Stina och Sara har ritat tatueringar på varandra med målarfärg och härjat runt på alla tre våningarna. Vi har också suttit inne i lärarrummet med alla lärarna och snackat skit ;)

Nu ska jag kila och dansa så jag skriver senare ikväll när jag kommer hem.. och fy jag måste plugga massor ikväll eftersom jag sket i svenskalektionen. Har en stor VG uppgift som ska in imorgon bitti och jag har inte börjat. fy fy fy!!

nu är det brådis. puss!

har numera två jobb! :)

Måste ju berätta den glada nyheten att jag fick jobbet och att ni numera kommer stöta på mig ibalnd på video affären i mariefred :D kommer inte jobba jättemycket där då det inte behövs, men kommer bli lite kvällar och kanske helger. Börjar redan på Söndag..

Kom nyss hem från ku, haft super mys med felle :) vi har druckigt massa chai te, smoothie och ätit mackor!
Nu ska jag kolla på vänner och så blir det sängen tidigt ikväll.. kanske dags då jag inte kommit i säng förens 1-2 de senaste 3 nätterna :S
ska även smörja mitt ansikte med min nya ansiktskräm från vichy! Har hört att den ska vara bra så köpten den idag och ska prova.. Den luktar iallafall gott :D

var duktig och städade min garderob idag också, titta så fint!


pussen!

försäker samla mig och ska stoppa i mig nya piller

okej jag måste samla mig! jag får inte oroa mig i onödan, det gör bara att jag tappar kontrollen om allting.

Idag var jag iallafall hos hudläkaren och jag var jätteglad när jag kom därifrån :) Har fått roaccutan som är ett licensbaserat läkemedel mot acne. Man kan ha acne i skala 1-9 och jag ligger på 5-6 :S
Jag kommer äta det i 6 månader och sedan ska min acne vara borta föralltid. Men den har lite biverkningar som jag troligtvis kommer känna av, för de gör de flest.
- jättetorra läppar, så jag måste ha läppkräm till hands hela tiden :S
- jättetorr över hela kroppen så måste smörja mig flera gånger om dagen
- muskel och ledvärk
- uttorkade slemhinnor i ögon och näsa så vill det sig riktigt illa så kommer jag inte kunna använda linserna utan är tvungen att använda mina glasögon. Man börjar även blöda näsblod väldigt lätt.

usch nu lät dethär jätte hårt mot kroppen, men det är inte så hårt som det låter! Det är en grupp a-vitaminer tydligen om jag förstått det rätt. Som gör att alla acnen försvinner och även alla pormaskar och ärr också. Så är så himla glad för det!
Fick även veta att jag inte behöver gå på mina ansiktsbehandlingar eller använda alla mina dyra produkter :D det var nog dagens höjdpunkt. Så nu kommer jag spara 1000 kr i månaden som jag förut lagt ner på produkter till mitt ansikte. jag vet det är helt sinnesjukt men jag skojar inte.
Läkaren  var så himla gullig, gillade henne verkligen! Hon bara: "Nu kan du göra så mycket annat kul för alla pengar du lagt ner på helt onödigt dyra produkter, och jag lovar dig att du kommer bli jättefin i ditt ansikte och du kommer inte ha ett enda ärr efter avslutad kur!"

Låssmeden har även varit här och satt in polislåset, så nu är det också klart! Har pluggat i 2 timmar nu så nu ska jag laga mat och sedan ska jag sminka mig eftersom jag forfarande är osminkad sen imorse. Sen bär det av till jobbintervjun :D önska mig lycka till!

kram!

det får inte hända!

den här dagen hade jag fasat för.. jag har försökt att inte oroa mig och trodde ett tag att det inte skulle hända dig nått.. tror du det funkar att du säger att jag inte ska oroa mig nu när röntgen hittar en sak på en av dina njurar som absolut inte ska vara där? och att du ska tillbaka till sjukhuset för en större röntgen..det får inte vara det jag tror det är.. jag klarar mig inte utan dig .. jävla helvetes fitt dag !! det får inte hända .. det får bara inte !

jobbintervju imorgon :D

Har nyss kollat på veckans avsnitt av andra avenyn :) alltid likabra! Nu ska jag strax sätta på Crossroads, men först tänkte jag skriva lite här..Borde egentligen plugga, men får göra det imorgon istället. alltid jag att vara ute i sista sekunden...
Imorgon har jag iallafall sovmorgon då jag ska till hudläkaren på mälarsjukhuset :) äntligen är det min tur .. Hoppas det går bra och att jag får bästa hjälpen för mina finnar. Vill verkligen få bort de, mår så jävla dåligt över att de är där.
Och eftersom vi bara går i skolan till halv 12 imorgon så kommer jag vara i skolan i ca 30 min, lite chill alltså.
Ulrika observera datum 28 :D inte 30! jag är före dig gulle (L)

Kl 12.00 ska jag till kuratorn och sedan fort hem för låssmeden kommer och ska sätta in polislås i min dörr. Nu ska jag minnsan bli säker ;) haha .. Sen.. håll i er nu!! Jag ska på jobbintervju imorgon kväll :D så sjukt spännande! Troligtvis får jag jobbet vilket jag verkligen skulle behöva. så jävla äckligt dyrt att bo i lägenhet så jag behöver verkligen två jobb :) så håll tummarna för mig.

Min mamma är världens bästa! Hon ställer alltid upp när det en krisar när det gäller allt .
Och då menar jag verkligen allt! du är mitt allt♥

Min farbror har börjat karate .. så jävla söting! gud vad jag saknar honom och åsa och kusinerna små! men kommer snart och hälsar på er, det lovar jag!

Nu blir det crossroads :) pussis!


lilltjejen hela 6 månader!

uf dagar är så jobbiga ........................... alla tävlingsbidragen är snart klara och på fredag ska de skickas in till uf. Sen är allt klart inför mässan :) så himla skönt. 3 skoldagar kvar sen så slipper jag äckel-päckel skolan i hela 5 veckor. P-A-R-A-D-I-S!

snart slutar jag och ska hem och laga lax-spett, mums mums. sen ska jag träna!
Ikväll är det andra avenyn och sen ska jag kolla på crossroads som var jättelänge sen jag såg (:




OCH VET NI?
Min lilla tjej är hela 6 månader idag!♥


Här var lilla tjejen 13 veckor, nyss hemkommen till mig :)


Här är tjejen 5 månader och 3 veckor, är med mamma när hon sminkar sig.
Jag älskar dig min bebis!


Nu ska jag packa ihop sakerna. pusspuss

Vilken skönhet den där Piper Perabo!!!!!

Har nyss kollat klart på Coyote Ugle, jag får inte nog av den filmen! den är bara såå bra..
Och håller ni inte med mig om att  Piper Perabo är förjävla snygg?!




jag tycker hon är en riktig skönhet iallafall!
nu måste jag hoppa i sängen, godnatt♥

Min klass är bra

Idrottslektionen imorse gick jättebra och det var nog riktigt jobbigt för de ;) de såg väldigt trött ut efteråt iallafall. Efter att vi hållt vår lektion hade vi fritt bad i 1 timma, vilket slutade med att typ hela klassen trängde ner sig i bubbelpoolen så att vi fick skäll :b Jag och Lollo åkte rutchbana, och jag hade glömt hur kul det var :D Mina händer luktar fortfarande klor :s

Badade också i vågorna tillsammans med morgan och alexander, riktigt skoj! Jag verkligen älskar min klass♥


Efter badet hade vi uf då vi skulle rita av vår logga på våra monterväggar. Det slutade i att alla var trötta och på härjhumör så vi ritade av andra saker istället xD haha ..

Jag måste ge en stor applåd till min älskade Maria som lyckades bryta ut larmet på hela skolan som går till securitas.. Grejen var att hon stod och pratade med mig,stina och sara och så råkade hon luta sig bakåt och sätta handen på nödhandtaget.. och shit vad det lät, vi blev hur rädda som helst! Som tur var kom magnus, en lärare och hjälpte oss att säga till rektorn. Vi bekräftade att alarmet var falskt och så var det lugnt sen. Fatta om de hade ryckt ut då hade skolan fått betala dyrt.
Så maria är min nya lilla larmtjej nu ;) sötnos!

Elin var jättegullig idag och lät oss sluta lite tidigare så vi hann med 3-tåget hem. Jag somnade direkt när jag satte mig på tåget för att jag var så himla trött. och när jag kom hem gick jag och la mig och sov till kl 6.

Nu ska jag ringa evelina och sen ska jag se på coyote ugly :) var hur länge sen som helst och det är ju en av de bästa filmerna jag vet! Och en till bra film ni borde se är Wildchild, väldigt bra film!



pusspuss♥

hur trött som helst med påsar under ögonen ända ner till tårna!

Jag kom isäng väldigt sent inatt, något jag inte är så stolt över då jag är hur trött som helst.. Men jag får kämpa mig igenom denhär dagen helt enkelt och försöka göra det bästa utav den :) det blir en dag utan smink då jag inte orkar bära med mig allt smink. men vad gör väl det? alla måste väl visa sitt rätta ja någon gång? inte sant?

Jag har ändrat min ringsignal på mobil för första gången på typ 1 år :D kanske inte så nödvändigt att berätta, men det är så mycket roligare att svara nu när det ringer :b he he ..

Idag händer inte speciellt mycket mer än skolan, komma hem och sen ringa massa samtal.
Har mycket i skolan denhär veckan så det kommer bli en hel del plugg hemma.. allt ska in till UF senast fredag!

Nu måste jag packa väskan och åka till vattenpalatset för ett plask i poolen.. see you soon!♥

förlåt!!

Jag har sån jävla ångest, jag skäms verkligen! Det kommer aldrig hända igen♥

myskväll

Nu har jag precis ätit fiskpinnar, potatis och remouladsås :) supergott! Emelie har också kommit vilket är jätte mysigt. Vi ska kolla klart på filmen vi började kolla på i Söndags.. Nu ska jag vara social, ha så mysigt ikväll. det ska iallafall jag ha!
pusspuss♥

det får duga för dagen

Nu får det räcka med designen för idag, måste verkligen äta lunch nu! :) Hoppas ni tycker om den och att ni fortsätter läsa♥

bloggdesign

bloggen kommer nu vara väldigt ful ett tag då jag fixar med den!

storstädning och vadslagning

Nu är jag klar med storstädning av lägenheten :) Har damsugit och skurat alla rummen, så nu är det fräscht och fint hemma hos mig. Phoebe ligger här bredvid mig och myser, tjejen blir hela 6 månader på tisdag :D stora flickan nu! Hoppas bara hon växer ur trotsåldern snart!


hittade en bild från i somras kl 05.00 på morgonen. det var dagen efter min födelsedag och jag var tvungen att skura alla golven då det var totalt nedspillda med drickan alkohol. mamma och pappa var ju påväg hem :P he he ..

Senare blir det träna och sen myskväll. Jag ska även raka benen och fixa lite då jag ska klämma på mig bikinin imorgon bitti ;) jag, stina och louise ska nämligen ha idrottslektion imorgon i vattenpalatset för klassen. Kommer bli riktigt skoj. Men tjejer skippa lösa bikiniöverdelar, här ska hoppas i och vi vill inte ha tutte-flash :D

jag måste även berätta om mitt, felicias och ulrikas fjantiga vad. Fram till den 28 Februari, alltså en månad. Är det tabu med godis, chips, popcorn, glass, läsk, varm chocklad, kakor, tårta m.m. Vi har även satt två hårda straff om man bryter det. och dessa straff tänker jag absolut inte göra så nu ska jag minnsan hålla dethär. Vadå pina sig själv?!
MEN DET ÄR KUL, ELLER HUR TJEJER?! :D

Nej nu måste jag springa ner till sopphuset och slänga soppor och sedan laga lite lunch. skriver senare ikväll!
pusspuss

MYS-HELG

Är helt slut så kan knappt hålla mina ögon öppna :s kom nyss hem från Ulrika där jag och Felicia har tillbringat kvällen med hårfärgning, godmat och massa mys och prat. Tack tjejor, jag älskar er!



Igårkväll var sanna och emelie hos mig, vilket var riktigt trevligt, mysigt och framförallt kul. skrattade hela kvällen rakt igenom vilket verkligen var skönt. Sanna stack vid 11 medans emelie sov kvar. Men vi kom inte i säng förens 3 halv 4 ;) stumpan har även varit hos mig hela dagen fram till halv 5 :D jättemysig dag och med lunch och film. Får tacka er tjejer också.




Hela helgen har varit en "umgås med tjejerna-helg" lugnt och skönt och jag tycker verkligen om mina vänner. Ni är mitt allt och jag behöver faktiskt ingen annan när jag har er. ♥♥♥

Nu är det sängen innan alexandra däckar på plats i soffan. GODNATT!


skrattar så jag dör

äckliga rykten ... STICK!

Förövrigt skrattar jag så mycket så jag knappt får lust xD har inte skrattat så här mycket på länge, och det känns så himla bra. har verkligen super kul  .. de är ju verkligen en sort för sig fast på ett bra sätt.. riktigt sjuk humor! puss på er gullungar♥

Helg är så himla skönt

Alla ska äta middag med sina familjer, vara med sin mamma/pappa/bror/syster, ha gäster eller någoting annat. Vad ska jag göra?! Egentligen borde jag inte behöva ha något att göra. varför är det ett måste för mig hela tiden? Det blir nog nyttigt att bara vara ensam hemma och ligga och mysa i soffan framför let's dance och sen vänner.

Men som sagt, dyker det upp något så nappar jag nog iallafall :b tråkigt nog är jag sådan! Men jag är inte alls sugen på att dricka så det kommer jag garanterat säga nej till.

Jag och louise har suttit och planerat våran idrottslektion som vi ska hålla på måndag :) Stina ska också vara med men hon är sjuk idag så vi fick planera själva. Lektion kommer bli riktigt kul och hoppas att alla andra tycker det också.
Så på med badbyxorna/bikinin tjejer och killar, för här ska det simmas och göra roliga aktiviteter. 

Jag måste sluta äta skräp, jag bara äter och äter.. och då menar jag inte mat utan då är det glass, kakor, tårta, godis, mackor, youghurt, chips, popcorn m.m. Men idag är det ju helg så idag är det tillåtet :D jiiiii..
Jag kanske ska starta en grupp som heter "Mjuk mage är mycket mysigare!"






hittade väldigt gamla bilder på mig, eller ah de är exakt ett år sen idag!


Nu slutar jag och ska kila och äta med lucas :) puss & kram♥

finns det något snyggare än att vara en duktig dansare?

Det blev inte bara feminine vibe vi dansade idag utan även La style och ragga/dancehall :D grymt kul eftermiddag/kväll, jag är seriöst tokig i min danslärare !! Han är så himla charmig och gullig. Kommer ju aldrig kunna koncentrera mig riktigt ordentligt denna termin :b he-he..Men jag är ändå glad att jag har honom för är grym. Och jag måste bekänna att jag går fullständigt loss på killar som dansar snyggt och bra .. helt galet!
Men som sagt är det feminine vibe jag kommer dansa och inte de andra, det var bara idag :)

Jag var med om en jätteläskig sak på bussen hem idag från läggesta. Det var en skitskum kille som kollade på mig hela tiden, och det var ingen vanlig blick utan det var en blick som såg besatt ut...som att han hade siktat in sig på att jag skulle bli hans offer. När Sanna klivit av så satt han fortfarande kvar och råstirrade på mig med hans läskiga ögon :S jag var faktiskt rädd, och tänkte att tänk om han går av och följer efter mig. Ser vart jag bor och terrar mig för att sen en kväll kanske mörda mig eller våldta mig?! Eller kanske bara skjuta ner mig på en gång ... alltså jag kanske låter som ett psyk själv när jag resonerar såhär. Men ni skulle känna likadant om ni sett honom. så himla läskig!! Men som tur var så gick han inte av där jag gick av . ett stort pust!


det är inte förbjudet att tycka att sin bror är snygg!! för det är han :b
eller vad säger ni? Sarah du får inte svara !!! :D jag vet redan vad du tycker ;)
och jag säger bara GLÖM DEN TANKEN! xD

Nu ska jag smöra till mig lite massage av mamma som sitter här bredvid :P och vet ni vad?! Jag kommer lyckas, för hon är så gullig.
Imorgon kommer min älskade bror hem och jag saknar honom så sjukt mycket, han kommer direkt hem till mig för jag ska slinga hans hår :D ta hand om er! Puss♥ / alex

nollställen, symmetrilinjer, extrempunkter och funktioner

Jag har matte och jag är inte alls koncentrerad idag. Sitter hellre och sjunger abba-låtar ;) Mitt glada humör håller fortfarande i sig och jag är typ frisk nu också. Idag slutar vi halv 4 och då ska jag stina och sanna springa till subway och köpa en supergod smörgås innan vi ska dansa halv 5 :D Jag är jätteladdad för dans och det kommer bli grymt kul tror jag, tralalalaaa...

Lunchen var jättegod idag, det var helstekt fläsk kotlett med potatis och sås :) det får inte många till skolmat !! Inte för att vi får sådan mat varje dag, men ändå (y)

Ikväll kommer jag hem till revbenspjäll och god sallad :D mamma har nämligen beställt färska ifrån konsum till ikväll. Jag kan knappt berga mig innan jag ska få sätta tänderna i de. Har ni tänkt på att jag pratar himla mycket om mat :b jag älskar mat kan jag väl dela med mig av :D det finns inget bättre än att äta, haha det låter helt sjukt.. men så är det enligt mig..

Nu sitter stina bredvid och roar sig med att härma mig när jag sitter här koncentrerad och skriver blogg. Mycket roligt ser hon ut att ha. En jätte puss till Stina, Maria, Louise och Sara :D Ni får mig att skratta och ni gör skoldagarna så himla roliga ♥



Nu ska jag jobba med nollställen, symmetrilinjer, extrempunkter och funktioner. Tummen ner på de!
/Alex

ren och fräsch!

Nu är jag nyduschad, nyrakad och nyhårinpackad :D alltså en rätt så nyuppfräschande alexandra! he-he

Min förkylning ger sig inte riktigt alltså, men jag orkar inte med att ta det lugnt pågrund av den. Ska den jävlas med mig ska jag minsann jävlas tillbaka.

Imorgon är det matte, jihooo... kanske inte rätta ordvalet. Sedan är det svenska med shuuu-louise! jag älskar henne :D Har även min älskade dans imorgon och det ska bli hur kul som helst, jag längtar ihjäl mig alltså.

Nu ska jag hoppa i sängen, godnatt sötnosar♥



bara för att felicia är så fruktansvärt snygg!

lite brunare och därmed lite snyggare

Skön och kort dag :) Blev lite brunare också på köpet. Men fick tyvärr sola själv idag då Stina skulle hämta sin nya lilla bebis som är en chiuaua :D hur sött kan det bli? En liten chiuauabebis som är hur liten som helst.

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag kolla på vänner och sen sticka iväg till ku. Det är ledarträff ikväll så jag måste vara med. När jag kommer hem har mamma gjort mat till mig :) sen så ska jag tillbringa resten av kvällen i badet med hårinpackning och massa tända ljus.



Har börjat på min affärsplan i indesign också, vilket jag trodde skulle vara grymt svårt. Men det visade sig vara rätt enkelt och väldigt kul. Så är nästan klar med den nu. Annars har jag inget jag ligger efter i heller. Jag ska göra en MVG uppgift under praktikveckorna vet jag, men den måste jag samla kraft till.

Nu ska jag stoppa nått i magen, kram

Let me hold you

Jag har fått lite ont i halsen igen "/ Vet inte om det är för att jag tränat måndag och tisdag eller om det är för att jag satte i korta staven i tungan igår. För svullnar tungan fortfarande så blir det tryck med den korta och då kan man få ont i tungan/halsen. Vi får återstå och se vad som händer :)

Jag har börjat vakna varje natt och orolighet, iförgår kunde jag knappt somna om. Men inatt gick det mycket lättare. Lite läskigt då jag aldrig vaknar på nätterna annars. Kanske också bara är en tillfällighet.

Nya favoritlåten hemma hos mig är James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken strings.
Har ni inte hört den än så lyssna genast. Man blir ju som besatt. Mycket fin låt!

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay


Nej nu måste jag packa väskan och sticka ner till bussen.
Have a nice day sweetiepies.
pusspuss/alex

andra avenyn

Mamma och jag gjorde jättegod middag innan vi tränade :) Laxspett med klyftpotatis och broccoli. Något jag verkligen rekommenderar! Var grymt skönt att träna idag, jag är äntligen frisk :D Kollade nyss på andra avenyn, och det är ju förbra.. Kan knappt berga mig tills nästa tisdag då nästa avsnitt kommer ut.



Imorgon är det kortis dag, vilket betyder att vi slutar halv 12. nice ! Jag och Stina ska sticka på en solresa i ca 30 minuter och sedan ska vi hem.

Nej nu ska jag gå och byta stav i tungan till min korta, något skönt efter en lång jävel hela veckan.
pusspuss/alex

uf-dag

Godmorgon!
Skapligt pigg idag med måste jag säga, idag har vi uf hela dagen vilket brukar bli lite jobbigt. Men jag tror vi ska ha fruktstund i mitten för att bryta av med någonting annorlunda. Det var ju då jag som kom med förslaget :P Men ni kommer väl ihåg när man satt där på dagis och hade fruktstund? Det var iallafall de bästa jag visst (a)

Ikväll ska jag träna, äntligen är jag såpass frisk så jag kan börja träna lite smått. Men är fortfarande rätt förkyld. På tal om träna så trodde ju jag att jag skulle ha träningsverk i min mage idag, men icke sa nicke :D

Nu ska jag väcka mammsen som ligger och sover, inte förstår jag hur med min musik och hårfön och allting på morgonen ;) puss / Alex

plugg

Jag sitter och skriver tävlingsbidrag till uf, alltså pluggar! Inte speciellt kul alls och jag ser hellre på vänner eller gossip girl måste jag säga.. Men jag är strax klar, eller klar och klar.. Jag har gjort så mycket jag har kunnat och det är väl huvudsaken?! Mamma sitter här bredvid :D vi åt jättegod mat tillsammans och pratade en hel del..

och en sak till..Robert J.Hoffman är galet snygg!



puss och kram, gummibanan♥

en mycket bra dag

Min dag bara flyter på hur bra som helst :) Mår jättebra och är på topp idag! Ingenting har hänt egentligen, utan jag mår bara bra. Sen att dagen bara har bjudit på posetiva saker och överraskningar gör ju inte saken sämre precis.
Min dag:

- föredrag inför entreprenörs ettorna om hur vi lyckats fått sponsorer och lite om vårat företag. Jag visste själv inte om att vi skulle ha något föredrag så det gick bra för att vara oförberett.
- möte på mälardalenshögskola med designer. Nu börjar vår prototyp att tillverkas och det ska bli så spännande :D
- en massa saker löste sig som har varit en liten börda i mitt hjärta under ett litet tag
- Ett tufft core-pass på forever :D riktig skoj och riktigt jobbigt! För er som inte vet vad det är så är det ren styrketräning för mage och rygg. gud så jobbigt det var. Så träningsverk i magen slipper jag nog inte undan imorgon. Fasar för att stiga upp från sängen imorgon bitti och känna smärtan i min lilla mage :b
- Stina och jag stack till rixvideo och solade, som vi även ska göra på Onsdag igen :)



Nu sitter jag hemma och springer just nu mellan köket och datorn, håller på att tina kycklingfileér som jag och mamma ska äta tillsammans med en god sallad och klyftpotatis :) smaskens. Påtal om det så kommer mamma om kanske 10 min. Gud så jag saknar min mamma nu!♥

Nej nu ska jag börja med maten, sköt om er! puss/ alex

måndag!

Jag är tokpigg idag vilket känns jätteskönt, börjar känna igen vanliga alexandra :) Men undra hur länge detta kommer hålla i sig? Dagen kommer vara lite omvänt för att vi ska på möte, så vi ska ha idrott med en IT etta idag med bara killar iställte för med vår klass. Vi kommer även sluta tidigare och därför ska jag och Stina sticka och sola :D fun!

Jag får träffa mamma idag också♥
Jag har verkligen världens fulaste hår idag xD haha jag skrattar åt mig själv. Det är hur krulligt som helst och jag ser ut som en liten tant om jag har det utsläppt då jag har så kort hår nu . Nej det får bli uppsatt men jävlar vilket burr.

snart åker bussen ifrån mig ..
pusspuss/alex

tråkigt att blogga


bjuder på en bild från slutet av 2007

Blir inte så mycket uppdatering på helgerna för det är sååååå tråkigt att skriva då.. Egentligen borde det vara då det är kul att uppdatera eftersom det är då det händer lite saker. Men jag vet inte, blogga överhuvudtaget är as segt och jag har aldrig något vettigt att skriva om. men aja ..

Idag har Saga varit hos mig typ hela dagen :D riktigt mysigt har vi haft det med fika, middag och verkligen massor av prat! Känns så skönt att bara prata om allt och ingenting med någon. Var ju sålänge sen också. Jag har saknat dig sötnos! Var ju lite annat när man träffade dig nästan varje dag i 1 1/2 års tid ;)

Denna vecka ska mamma bo hos mig så jag slipper vara ensam, har extremt behov av sällskap nu. Sen vill jag tillbringa tid med mamma så mycket som möjligt <3 jag älskar henne! Veckan kommer även bestå av skola, träna, dansa och sola en hel del :D Slutade med min andra antibiotika kur efter 6 månader idag också .. Men som sagt ska jag till hudläkaren på mälarsjukhuset nästa fredag och troligtvis få en ny starkare antibiotika kur så ska sola sönder den här veckan och nästa .. man måste ju passa på :P

Nej nu ska jag sluta skriva innan inlägget blir för långt och jobbigt att läsa.
pusspuss/ Alex

det är sorligt..

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt, sarah läs nu t-i-d-i-g-t! :D haha .. Sarah brukar alltid tycka att jag sover för länge och missar mina dagar. Men det tycker inte jag då det inte finns så mycket att missa på en lördag eller söndag om man nu inte ska åka iväg och shoppa eller något :) aja åter till dagen.. Ulrika vaknade upp hos mig vilket var väldigt mysigt, vi såg björn gustafssons film igår och han är ju bara för snygg och rolig .. eller vad tycker ni?! Hans kropp är ju bara mmmmmmmm..

Iallafall så har ulrika nyss åkte för hon skulle in och jobba i strängnäs idag, själv har jag nyss tvättat mitt hår som var urk. Nu tänkte jag pallra mig till telefonen och ringa baby för lite viktig information. Sen ska jag försöka få tag på saga som ska komma till mig på fika idag hade jag tänkt :)

Ingen träning idag för att jag fortfarande är sjuk "/ det gör då att hela söndagen kommer suga för det brukar vara träningen som håller mitt humör uppe en söndag som denna. Men det får väl blir serie maraton idag antar jag, vänner, gossip girl och one tree hill :D

Satt och kollade runt på lite bloggar nyss och det är ju många tjejer som har mycket bra att säga och komma med, men det finns ju också några som gör att man ifrågasätter vilken värld vi lever i .. vad är det för människor. Just nu tänker jag på en tjej som heter kissie.. Vad kan hon vara minst 18 år iallafall då hon är ute på krogen varje helg !!!! men shit att hon står ut med sig själv alltså .. kolla bara in detta:



stackars tjej säger jag bara!
Nej nu ska jag sluta ödsla min energi på att bli förbannad på människor som knappt vet vart deras eget huvud sitter. Det är sorligt. kram / Alex

vänner!

Vaknade upp kl 12 och satte på mobilen.. och jag trodde aldrig det skulle sluta plinga i telefonen :P 20 sms ramlade in av en superglad människa som gjorde mig lika glad :) sötnos alltså!
Gjorde mig iordning lite snabbt och cyklade ner till gympasalen för att kolla på lite innebandy :) mariefred ledde till en början men förlorade mot sitt slut. Nu luktar min lägenhet jättegott för det är nystädat och nyskurat överallt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på första avsnitt av vänner i mitt liv :) spännande ska det bli då alla säger att det är så himla bra! höga förväntningar nu allstå..

Igår hade mina grannar fest och där befann sig lojsan och gänget och vid 12 tiden snubblar hon in hos mig och är så fruktansvärt full .. hahahhaha jag har aldrig sett henna så full någonsin i mitt liv. Jag dog av skratt och har även två filmer på henne.. och det går inte att sluta skratta när man kollar på de,  man skrattar så tårarna fullkomligt sprutar. hahahaha du är bara för söt tokfia♥



pusspuss / Alex

tagga



Hundraförtio dagar kvar tills jag blir arton år!



JAG SÄGER BARA LAILA BAGGE !! SJUKT SNYGG OCH SÅ GRYMT BÄST!


"skaffa hängslen"



Shit vad kallt det är ute :S mina öron vart helt knallröda när jag cyklat ner till stan .. Alexandra med de röda öronen, hette en vanlig människa. höhö..

Måste berätta en rolig sak, jag mötte upp lucas nere vid stan och så handlade vi tillsammans.. Och när vi går förbi godiset så drar lucas upp byxorna lite för att de hängde och då går precis en gubbe förbi och säger:
- Skaffa dig ett par hängslen!
hahahahahah

Sarah kommer inte hit ikväll då skruttis har haft feber hela dagen. så hon blir hemma och kryar på sig istället :) Så jag blir troligtvis själv ikväll ifall inte lucas kommer och kollar på film med mig efter Let's Dance då han tycker det är skit :P men jag menar att man missar inte let's dance så isåfall får han komma efter. Men antagligen är han för lat för att komma hit den lilla filuren. Men att ligga själv hemma i soffan är inget jag deppar för precis, är ju trotsallt sjuk och behöver en slappkväll.

Nu måste jag laga lite middag och sen ska jag hugga in på mina vindruvor och godis :D
Kramisar / Alex

UTMANAD

Anette har utmanat mig :)

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

SANNINGAR:

1. Jag har flera tvångstankar jag måste utföra varje dag, alltid samma
2. Jag älskar att tvätta
3. Måste ha någonting att göra hela tiden annars får jag panik och ångest att det kommer hända mig något
4. Jag har stort behov av att känna att jag duger
5. Är jag ensam hemma så kissar jag med öppen dörr
6. Jag har gått hos 6 olika kuratorer/psykologer
7. Jag älskar kikärtor

Jag utmanar:

Louise Hanisch
Sarah Gullström
Cristina Hallak
Evelina Valgeborg
Louise Rogstedt
Felicia Havik
Ulrika Ferlin

sjuk


Godmorgon!
Jag mår inte alls bra "/ är jätteförkyld och har skit ont i halsen. Känner mig jättehängig också.. Men jag har bara en lektion idag så ska kämpa mig igenom den hade jag tänkt. Ikväll blir det bara att slappa och ta det lugnt. Måste bli frisk tills nästa vecka.

nu måste jag gå ut och ta en alvedon innan jag går sönder. Har feber tror jag, svettas som ett as samtidigt som jag fryser.
inte roligt dethär.

Ikväll är det let's dance :D jag ska bara ligga i soffan och äta massa godis.
pusspuss / Alex

varmt bad

Jag kom nyss upp ifrån ett varmt bad och en skön dusch (: pratade nyss med mamma också, shit vad jag saknar henne samtidigt som jag blir irriterad på henne för att hon ska vara så troligt jävla MAMMA.. allt hon säger vet jag redan.. suck*

Nu ska jag kolla på lite one tree hill och lite gossip, sen är det sängen innan kl 22.00 för mig idag.
Längtar efter helgen, pallar inte med skolan .. blä!

Blev ingen träning ikväll för vågar inte ta risken nu när jag har så ont i halsen, vill inte bli mer sjuk "/
Puss på er sötnosar! ♥

jag går på en bra skola



Jag är faktiskt nöjd med min skola :D

sitter på matte och har just haft test på andragradsekvationer, fick alla rätt :) dock var det bara några få testuppgifter för att kolla att vi kan de. pq formel hit och pq formel dit. Somnade sent igår igen vilket jag sa att jag inte skulle, men tiden bara springer iväg på kvällarna :S idag ska jag försöka komma isäng tidigt.

Slutet av denhär månaden kommer vara väldigt jobbig för mig, det är mycket som kommer hända och jag väntar på ett svar som jag hoppas är posetivt. är det negativt så försvinner halva mitt liv och det får absolut inte hända. kommer inte klara mig. jag behöver verkligen dig!

utöver dethär är det mycket samtal och läkarbesök som jag ska på och jag hatar verkligen läkaren. värst jag vet.
Nu ska jag bli lite poestiv och göra denhär dagen till en bra dag :)
Nu måste jag koncentrera mig på matten, skriver mer sen. pusspuss/alex

mamma

JAG SAKNAR MIN MAMMA JÄTTEMYCKET NU!♥
kom hem..

Feminine vibe

Dansen börjar nästa vecka och jag längtar tokmycket! :D Jag ska eventuellt börja en ny dans som heter Feminine vibe! Det är kvinnlig streetdance kan man säga och det är ungefär sådan dans som pussycat dolls dansar ;) yeah.
Här är en video på dansen :)


inget andra avenyn!

Nu är jag är upprörd! Andra avenyn ska tydligen bara gå en gång i veckan istället för tre gånger ... jag som hade sätt framemot att komma hem och kolla på de andra avsnitten :S men men jag får väl tanka vänner och börja kolla på det eftersom många är på mig om att det är så himla bra :)

Snart slutar jag, mycket skönt! Mötet med almi gick bra och de kommer sponsra oss med 5000 kr till vår prototyp :D är det inte helt otroligt!? Vi är så himla glada att dethär går bra, men vi har inte bara flyt.. Vi har jobbat och jobbar stenhårt för vårat företag.

Nu ska jag ladda ner vänner och sedan dra mig hemåt :) puss & kram / alex

tidig dag!

Blev lite väl sent igårkväll, men jag är uppe och är relativt pigg :) Men helst av allt vill jag bara ligga kvar i sängen för mina ögon är trötta och jag har skit ont i halsen:S Inte nog med det, jag har tappat suget för att sminka mig. Normalt tycker jag det är kul :D Men nu känns det bara som ett måste och något jag gör i sömnen för att det är så tråkigt ... aha jag får peppa upp mina mornar med party musik så kanske det blir lite bättre?!

Idag slutar jag halv 12 som jag nämde igår, och vi har möte med almi kl 10.00 och så ska jag på ett annat möta kl 12.00.. Så min dag lär ju gå väldans fort, men ska skynda mig hem för att se på andra avenyn och gossip :D

Nu ska jag platta mitt lurviga och bongstyriga hår. puss på er! / Alex

skämma bort mina tuttar! ;)

Har fått ännu mer ont i halsen och det kanske inte var så bra att träna iallafall "/ dumma mig! Hoppas bara det inte
blir värre nu. Imorgon slutar jag halv 12 vilket känns sjukt skönt för jag är så less på skolan. Jag är jätteglad att
andra avenyn är tillbaka igen också :D riktigt spännande avsnitt idag. Kan knappt berga mig tills jag ska kolla på de andra två imorgon, eller det kanske bara är ett som går att kolla på?!

Jag har bestämt mig för att lägga pengar på en riktigt snygg bikini till sommaren, jag vill ha en lite udda
med mycket fäger som ingen annan har :) ska skämma bort mina små tuttar :D !!

Nej nu är det läggdags för min del..
sovgott mina hjärtegull♥

/ alex

seg dag

Den här dagen går så himla segt .. jag somnar snart helt ärligt! På Tisdagar jobbar vi enbart med UF och det blir så samma samma hela tiden. Funderar på att sätta mig ner och designa om bloggen också, men det har jag inte tid med nu. Men jag vet att om jag väl börjar så kommer jag förstöra hela skiten så måste verkligen vara på jättebra humör när jag sätter mig med det annars kommer resten av dagen bli förstörd. Nej nu ska jag och stina jobba lite.

kramis/ Alex

kan man få nog av kärleken?



Jag börjar morgonen med lite kärlek! (: Nu ska jag gå och borsta tänderna, usch har inte alls lust att gå till skolan för jag är jättetrött. Och en sak till ... jag har fått ont i halsen, jag har ingen lust att bli sjuk nu heller. Och blir jag förkyld eller får ont i halsen så måste jag byta stav i tungan till den långa för att tungan ska kunna svullna och ha sig hur den vill. Kul med en stor spik i munnen som man fastnar i hela tiden :S Hoppas det inte är långvarigt.

Ikväll är det träning, god mat och dela säng med snygging! :) i like it..
pusspuss/alex

Ny vecka .. pust!

Godmorgon! Jag vakande och var jättehungrig, och så skulle jag göra frukost så var smörgåsarna för långa för min brödrost så nästan halva kanten stack upp .. jag bara , okej jag vänder på de efter ett tag (y) Det gjorde jag också, bara det att jag glömde bort de sen så när de ploppade upp var de kolsvarta :S slöseri med tid och jag blev helt tokig just för att jag var så hungrig :P Men jag tog ett djupt andetag och gjorde nya :) Förövrigt så är mitt humör på topp och jag är riktigt pigg och glad idag!

Blir ingen idrott för oss i Click & Stable UF idag för vi ska på möte på mälardalenshögskola och se våra designer :D ska bli så himla spännande. Idag ska jag till en ny psykolog också, jag är grymt nervös.........

Ikväll när jag kommer hem tänkte jag att julsakerna ska ryka i min lägenhet .. lite sorligt faktiskt att julen redan är över "/

Nu måste jag på med lite spakel och platta håret mitt :D ha en bra dag!
PUSS / Alex

hårdträning och en töntig pappa

hejhopp tjolahopp :) har nyss käkat riktigt ordentligt efter ett långt pass gympa. det var extra långt idag, 1 1/2 timma :D Riktigt power när det är så mycket folk till så bra musik .. men jag höll ju på att smälla av när jag kom dit. vet ni vem som ska vara med på "tant-gympan" ? MIN PAPPA !! vad gör han här tänkte jag .. shit har nog aldrig sett honom så töntig i hela mitt liv. Tappade liksom koncentrationen när jag tittade på honom xD ingen koordination där inte .. hahahaha så sjukt kul!

Nej nu ska jag diska upp disken som är i diskhon och sedan ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på gossip :) hoppas mitt skåp har några godsaker att bjuda på :P hihihi ...pusspuss / alex



jättemysig...

jättemysig kväll
jättemysig natt
jättemysig morgon

nu ska jag kila och träna strax och ikväll blir det myskväll :) puss / alex

superduperbra humör!

Okej.... det blir ingen bio för att någon kokosnöt kollat fel på när filmen egentligen har premiär :P jag måste ta den stämpeln! Istället blir det pizza om en timma nere på berri tillsammans med gullet. Vi ska moffa oss riktigt tjocka för att sedan gå hela vägen hem till mig och lägga oss i soffan och äta ännu mer skitmat .. tummen upp för onyttiga brudarna! Men jag älskar maten och jag älskar sällskapet så just nu skiter jag i det ärligt talat :D

Blir väl att kolla på Let's dance då blondinbella ska vara med ;) haha det måste jag se alltså! Sen har vi stora grejer att ta tag i ikväll bejbi och jag .. business ni vet ;)

Imorgon blir det en lång sovmorgon och sedan dricka mot kvällen :) jiiiii!!

Idag är jag på superbra humör :D eller nej superduperbra humör enligt hooba ^^
Nu ska jag kolla på gg :)  kramis / alex

inget vettigt att skriva

Jag är fortfarande frisk :) så antagligen var det bara något skit som kom men gick lika snabbt !! Är mycket piggare idag också :D Sitter nu på engelska och har nyss skrivit en sida om min julafton. Nämn något ämne som suger mer än engelska? :b har verkligen tappat alla ord under lovet och kan inte ett skit. hahah kul start alltså !

Nu är det rast om 10 min, min räddning! shit vad jag ordbabblar, har verkligen inget vettigt att skriva ..

Bio ikväll :D mysigt !

♥/ alex


så grymt duktig!




Jag vill ju bara gråta!

Torsdag 8 januari 09

Klarade natten utan någon magsjuka :) Men hela dagen har jag haft ont i magen och den har varit jätteorolig också :S Har känt mig hängig och trött också .. jag åkte hem från skolan redan 1 för att jag trodde något var påväg. När jag kom hem dog jag i sängen på engång och sen sov jag till 5 då jag hade ställt klockan. Vaknade upp och vart helt borta i huvudet och trodde det var fredagmorgon. Jätteläskigt. Magen är fortfarande inte bra och jag är trött .. Jag kanske har fått en liten släng utav det fast det inte brytit ut ordentligt. Hoppas inte det blir värre än såhär. Klarar jag denhär natten också så borde jag ju inte ha blivit smittad?!

Blev ingen träning ikväll för jag orkar verkligen inte, är trött och mår ju inte så bra så vilar istället (:
Imorgon är sista skoldagen på veckan :D riktigt skönt! Slutar redan halv 12 också så. Om jag mår bra så ska jag och S kolla på bio :D ska bli riktigt mysigt! Sen blir det andra roligheter resten av helgen.

Nu när jag inte kan träna eller göra nått så börjar jag käka något förskräckligt.. Inte bra av mig! Igår blev det 2 middagar och en halv tårta .. Idag har det redan blivit 2 kanelbullar och massa julmust och innan kvällen är slut kommer den andra tårtan ha käkats upp är jag nästan helt säker på.. snacka om tröstätande :b haha ..

vissa människor är ju helt seriöst riktiga idioter! Förstår inte hur ni tänker helt ärligt ....

Nu ska jag kolla på gossip girl och hämta resten av tårtan (a) oops. hihi..
/ alex


Sara och jag inne på toaletten förra terminen :b

Mina söta små hjärtegull♥

vi har våra stunder stumpan och jag♥

När det är tråkigt i skolan så måste man ju hitta på nått kul xD men vadfan gör jag ?!

Mina älsklingar!

Ordet snygg duger inte TILLRÄCKLIGT BRA här!

Maria♥

Min soltråle, jag älskar dig!

pusselipuss! sommaren 06

Gulligt värre ;)

Ulrika mitt hjärta!

Min dagsglädje♥

Hade inte varit någon utan er i mitt liv!

trötter

Nej jag funderar på att gå och lägga mig (: är grymt trött efter en nästan sömnlösnatt .. Bara hoppas på det bästa att jag slipper spyor och sådant skit under natten (y) jag ber till gud..

nej nu säger jag och kissen godnatt♥
/Alex

magsjuka på G

Nu är jag hemma från skolan, hände inte speciellt mycket där mer än att vi fick nytt schema och lite prat. Sen stack jag till hudterapeuten. Hon sa att det såg mycket bättre ut i mitt ansikte vilket glädje mig :) Har också fått massa komplimanger om mitt hår :D börjar vänja mig lite nu faktiskt, men det känns fortfarande konstigt. Speciellt imorse när jag duschade och skulle schamponera håret.. waahhh det fanns ju inget hår att tvätta :P haha ..

Jag har världens noja just nu och har haft hela dagen. Har ont i magen och den vrider och vänder på sig hela tiden. Magsjuka är pågång har jag en känsla av :S jag vill vill vill INTE! jag är världens barn när jag får det, grinar hela tiden. Och nu bor jag själv och har varken mamma eller pojkvän som håller pannan.. fyfan alltså! Det gör ju inte saken bättre att mamma var hos mig igår hela kvällen och hon har spytt som en gris hela natten .. nej jag vill inte tänka på dethär mer nu. Håll tummarna för att jag inte får det!

Nu ska jag ladda ner nya avsnittet av one tree hill och kolla på det, sen blir det väl gossip girl som vanligt! :D
pusspuss/ alex



Jag saknar min bebis charlie♥

bra start på dagen

Jag vaknade och var på superbra humör även fast det var tidigt och jag visste att jag skulle till skolan. Men mitt humör försvann lika fort då jag stod ute i kylan och väntade på bussen i 30 min som sen inte kom. Var bara att knalla hem igen, fast jag kanske inte ska klaga då jag bor precis vid busstationen :)
Så nu sitter jag här och försöker fördriva tiden. Inge musik och inget gossip girl för evelina och camilla ligger fortfarande och sover i vardagsrummet.

Hade jättesvårt att somna inatt "/ la mig i sängen vid tolv och somnade inte förens 3. Tankarna snurrade som tusan och jag kunde verkligen inte somna. Ett tag var jag påväg att börja grina. Får panik när jag vill sova men tankarna tar över mig totalt. Hoppas jag slipper de hemska tankarna inatt!!

Blir bara 2 timmar i skolan idag och sen bär det av till hudterapeuten som jag sa igår. Smärta smärta!
Vad händer i eftermiddag/kväll då? antar att det blir till att ta det lugt då resten av folket börjar skolan imorgon.

Nej nu ska jag försöka titta på gossip girl tyst tyst tyst.. kramis /alex

vinterpromenad

Jag och Evelina vaknade vid halv 1 idag, då käkade vi lite lasange och sedan stack vi ut i vintervädret :) Vi var ute och gick i flera timmar, vi var även och väckte lucas som låg och sov vid halv 3 fortfarande :P lille unge man så länge ska man inte sova en så fin dag ;) haha .. Sedan gick vi några varv till runt mariefred och sen gick vi och handlade.

Nu har Camilla (eves mamma) och min mamma kommit :) Vi ska ha myskväll alla fyra ikväll.. Kött med potatis och bearniessås till middag och sen chino till efterrätt. Det är skivad frukt med vit chocklad över som man sätter in i ugnen. RIKTIGT GOTT!

Kul med skola imorgon ... nej nej nej jag vill inte ! Får panik! Ska bli mys och träffa mina tjejer iallafall för de saknar jag jättemycket ♥ Men slutar redan halv 12 imorgon så det blir chill.. Efter det ska jag på behandling igen av min acne. Smärta smärta, hatar de behandlingarna.

Nu ska jag umgås, pusspuss / Alex

2 mycket bra filmer

Hittills har vi haft en supermysig kväll bejbi och jag :) Och mer mys lär det bli! Är så himla glad att mitt hjärtegull är här hos mig♥
Vi har sett två jättebrafilmer ikväll, en skräckis och en komedi :D



riktigt bra och läskig skräckis, brukar vara missnöjd när jag sett en skräckis då handlingen och spänningen inte är någe vidare bra. Men jag lovar att jag satt i evelinas knä nästan hela filmen och den var både riktigt läskig och hade bra handling . Tycker absolut ni ska se den om ni klara av att se skräckfilmer ;) men se till att ha någon att somna bredvid sen bara :D Föresten heter filmen Them



När jag såg framsidan på denhär filmen för ett tag sen så skrek det bara d-å-l-i-g i mig .. Men med brist på filmer ikväll så beslutade vi oss för att se den iallafall. Och till min stor förvåning var den kanon bra och himlans rolig faktiskt (: så den rekommenderar jag verkligen att se! Men paris är ju en riktig blondie om jag får uttala mig, men jag gillade henne i denna film iallafall ;)

Nej nu ska vi mysa vidare, så det blir inget mer bloggande för den här dagen!
Sovgott mina sötnötter, pusspuss/ Alex & Eve

korthårig och har världens bästavän!

Vad ska man säga.. 15 cm klipptes av mitt långa hår :S Jag har inte så mycket att säga mer än att jag ser ut att vara mycket yngre, vilket jag inte hurrar för precis. Men vad ska jag göra, nu är det klippt! Men jag måste erkänna att det är skönt att inte ha så långt hår. Mycket lättare att få en frisyr av dethela. Men eftersom mitt hår växer snabbt så kommer det inte dröja länge innan jag är nöjd med längden :) Evelina är här och alltid lika snygg som vanligt.. blir tokig på hennes utseende hur allt kan vara så perfekt! Men det är du värd så fin tjej som du är mitt hjärtegull♥


Före


Efter

Nu ska vi mysa till en bra film och vi har massor av godis, läsk, chips och ostbågar. mums!
pusspuss/ Alex

-eytKop- /lajga

Andra gången på hela lovet som jag går upp kl 10.00, annars har det bara blivit mellan 12 - 16 . Jag vet jag får skämmas!
Men nu är jag iallafall uppe och har petat i mig lite frukost, ska strax börja damsuga och skura. Kommer hem 15.10 och då har jag evelina med mig så då måste det vara fint i lägenheten :D Ska bli så himla mysigt att ha dig här hjärtat ♥

Snart ryker mycket av mitt långa hår som jag sparat länge:S jag är nervös !
Från långt till relativt kort
, kram / Alex

sängdags

Nu har jag haft en riktigt chill kväll i soffan med glass och varma hallon:D smaskens! Ska börja dra mig mot sängen snart för ska ju upp rätt så tidigt imorgon .. Bussen går 11.45 till strängnäs och jag ska städa hela lägenheten innan .. För min bejbi kommer imorgon :D:D

Godnatt ♥ / Alex

myskväll och grym kyla

Var ute och gick med Lucas tidigare idag och jag frös nästan ihjäl. På min mätare stod det 17 minusgrader.. Sjukt kallt och mina ben var helt knallröda när jag kom hem. Men tack för lilla promenaden iallafall. Det är skönt med någon som lyssnar när livet inte är på topp ♥

Jag värmde mig inte speciellt länge hemma, utan var tvungen att sätta på mig träningskläder och sedan sticka ut igen.. burrr.. Men när jag väl tränat och var hemma så var det skönt. Hoppade in i en varm dusch och sen lagade jag god mat (: Nu har jag gosat ner mig i soffan och har tända ljus överallt. Ska strax sätt på en film också. Koka te ska jag också göra.

Imorgon ska jag ta mig en lite tripp in till strängnäs för att klippa mig och sola :D Nu har jag bestämmt mig för hur jag ska klippa det. Många ville ju att det skulle bli page, men det kommer det inte bli ... men nästan! Ska klippa bort en bra bit på mitt hår. Orkar inte ha det, bara ivägen, fult, slitet, långt.. det går dessutom aldrig att göra något fint av det. Så det blir minst 10 cm, kanske tillochmed 15 cm om jag vågar ;) Min älskling Evelina kommer till mig redan imorgon :D åh så jag längtar efter dig gumman. Du är verkligen en av mina allra bästa♥
Jag får alltid en ny gnista i mitt liv när jag varit med dig!!



Jag vill se I taket lyser stjärnorna som går på bio nu :D Har ju läst boken och jag bölade som en gris. Hoppas bara filmen är bra för jag har riktigt höga förväntningar på den. Men får väl se den när tågkorten börjar fungera igen då det är dyrt att betala bara för att åka in till eskilstuna.



Nej nu ska jag ta min lilla pisse och mysa med en varm kopp te (: blir väl gossip girl också ;) hihi..
Kramisar / Alex

inte många dagar kvar på lovet

Godmorgon! Idag är jag uppe relativt tidigt, kanske för att jag gick och la mig i skaplig tid för engångsskull igårkväll. Men eftersom det är söndag så är det ju inget direkt att vakna upp till .. alltid samma gamla vanliga tråkiga söndagar. Men nått jag längtar till är att jag ska träna halv 5 idag :D

Det är inte så långt kvar på lovet nu, jag får ångest. För första gången så längtar jag inte till skolan :S Jag vill inte ha massa inlämningar och prov och tidiga mornar. En sak är iallafall skönt, jag kommer sluta halv 12 både onsdagar och fredagar hela denna termin :)

Mina sista dagar kvar på lovet är nästan helt planerade:

♦ Måndag - Klippa mig och sola, Evelina kommer kanske
♦ Tisdag - Evelina kommer helt säkert :D så jag längtar min älskling!
♦ Onsdag - Börjar skolan

Jag är inne i en depp-period nu igen.. Jag hatar att känna såhär. Jag vill känna mig livlig och glad och inte tappa suget och hoppet om allt. Jag vill kunna vända mig till en person som har svar på allt. Jag är trött på att vara ensam nu. Jag vill ha någon nära, inte bara ibland, utan JÄMT! Jag vill somna brevid en varm kropp som håller om mig. Jag vill vakna till en puss i pannan och jag vill känna  -att han älskar mig för den jag är! -.
Jag hade det så en gång, men jag  börja tvivla på om jag kommer kunna känna den känslan igen. Visst mitt liv har många månader, veckor, dygn, minuter och sekunder kvar. Men på nått sätt har jag en känsla i mig att det är slut nu. Inte livet utan själva känslorna. Att resten av livet kommer levas i ett tomrum. Jag kan inte sätta ord på hur eller vad jag känner.


Nej nu måste jag ta kontroll över mig själv och börja tvätta. / alex

Gossip Girl (L)

Har varit en riktig slappdag idag :) Vaknade upp bredvid S, sedan drog vi ner på stan och fikade lite. Träffade sedan mamma en stund, sen har jag bara legat och kollat på gossip girl resten av dagen :D jag är kär i den serien, var bara tvungen att berätta det ;)



ge mig hennes utseende nu tack!



jag är kär i kärleken!


den blicken .. jag vet inte vart jag ska ta vägen alltså? den sitter hårt inuti mig.

Ibland önkar jag att jag hade en storbror!!

Nu ska jag bädda rent i min säng och sen fortsätta kolla på gossip girl :)
xoxo / alex

!!

There will come a point in your life when you realize
who really matters, who doesn't and who never really did.
So forget about the people from your past because there
is a reason they didn't make it to your future.


kattskrälle ..

Jag sov 9 timmar inatt och jag är fortfarande jättetrött ..men min kisse väckte mig precis då hon drog ner en vas med 100 galskulor över hela vardagsrumsgolvet .. -plocka upp alexandra- ... kul... hon drog liksom ner den för 3 min sen och det rullar fortfarande kulor här inne :S kattjävel alltså ..

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men funderar på att klä på mig och sen cykla ner till stan och ta ut lite pengar och sen handla lite kanske.

Nu väntar disken iallafall .. / Alex



Just nu hatar jag henne ....

Nyårafton















Kvällen började hemma hos mig med alla brudarna vilket var riktigt mysigt :) sedan så förflyttade vi oss ner två trappor ner till min kära granne hooba där vi höll till i sådär 40 min innan bussen gick.
Väl innte i strängnäs tog vi oss ut till tosterö och förpinglade lite hemma hos robin med några grabbar :D riktigt trevligt hade vi det. Klockan sprang iväg och 12 slaget närmade sig.
Vi drog oss ner till hamnen där det var fullt med folk. Klockam slog 12 och då blev det champange och pussar.
Året 2009 hade firats in! Sen så drog vi en sväng till Theresa, mycket folk men det var helt okej. Kvällen gick och vi tog oss tillbaka ut på tosterö i kylan. Värmde oss ett tag hos robin och sen så bar det hem till John där vi skulle "sova".. Mycket sova blev det inte av.
Vid halv 6 då somnade alla. Halv 8 var vi uppe igen för att ta bussen hem till våra kära sängar. Jag har nog aldrig saknat min säng så mycket som jag gjorde imorse. När jag väl var hemma så var det sängen som gällde och sen vaknade jag till liv vid halv 4 igen :)

Ett mycket bra slut på året 08 och en mycket bra start på året 09 :D Tack mina kära vänner för en jättebra nyårafton!♥

RSS 2.0