tråkigt att blogga


bjuder på en bild från slutet av 2007

Blir inte så mycket uppdatering på helgerna för det är sååååå tråkigt att skriva då.. Egentligen borde det vara då det är kul att uppdatera eftersom det är då det händer lite saker. Men jag vet inte, blogga överhuvudtaget är as segt och jag har aldrig något vettigt att skriva om. men aja ..

Idag har Saga varit hos mig typ hela dagen :D riktigt mysigt har vi haft det med fika, middag och verkligen massor av prat! Känns så skönt att bara prata om allt och ingenting med någon. Var ju sålänge sen också. Jag har saknat dig sötnos! Var ju lite annat när man träffade dig nästan varje dag i 1 1/2 års tid ;)

Denna vecka ska mamma bo hos mig så jag slipper vara ensam, har extremt behov av sällskap nu. Sen vill jag tillbringa tid med mamma så mycket som möjligt <3 jag älskar henne! Veckan kommer även bestå av skola, träna, dansa och sola en hel del :D Slutade med min andra antibiotika kur efter 6 månader idag också .. Men som sagt ska jag till hudläkaren på mälarsjukhuset nästa fredag och troligtvis få en ny starkare antibiotika kur så ska sola sönder den här veckan och nästa .. man måste ju passa på :P

Nej nu ska jag sluta skriva innan inlägget blir för långt och jobbigt att läsa.
pusspuss/ Alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0