A bad movie ends and the screen fades to black

Haft en jättemysig kväll med Linnea och har nu gett mig på min resväska igen, jag har packat om den för fjärde gången och den är fortfarnde lika full och då har jag ändå tagit ut massor av kläder. Jag lovar att de kommer neka mig när jag kommer till flygplatsen, kommer inte få ta omborde dess blytunga väskor och det kommer kosta mig satan. Ännu roligare är det ju att jag är fattig som en gris och jag har inte köpt någon studentpresent till min bror än och jag ska till stockholm på fredag och mysa med ulrika (kontot står på noll snart). Känns som det går rätt bra för mig! När börjar himlen regna pengar?

Hoppas på att jag kan sova inatt då denna natten till idag var iprincip sömnlös "/.. Mycket är det som rör sig i mitt huvud nu med både studier, pojkvän och vad jag vill med mitt liv. Jag vet ärligt talat inte vad jag vill!!! Jag är så kluven och jag hoppas att sommaren kommer ge mig mer kött på benen och ta tag i mig själv.

Ikväll är det näst sist natten i min säng innan jag ska åka hem.. Hade ju sätt fram emot att min pojkvän hade saknat mig lika mycket som jag saknat honom och att vi bara fick vara vi när jag väl kommer hem. Men som vanligt har vi så sjukt skilda liv och saker på olika håll. Så jag åker nog hem till mamma och pappa och han ska iväg på fotbollsmatch. Denna fotboll, ibland älskar jag den (när jag är trött på honom) och ibland hatar jag den när den tar den lilla tiden vi har för varandra. Men vad ska jag göra?! Han älskar det och jag måste acceptera det om vi ska vara vi.. Därför tänker jag inte lägga mig i, det är han som väljer :)

Nu ska jag försöka hitta på något som gör mig trött, jag är sjukt speedad och jag måste egentligen i säng bums eftersom vi har vårat viktiga seminarium och situationsspel imorgon inför lärarna. Det sista för terminen det vill säga.. 08.30 ska jag vara på plats så jag borde nog tänka på refrängen. Men hur lätt är det när jag inte är trött?!

Ni får sova så gott sen iallafall, puss!


Nu välkomnar jag sommaren!!


Nu återstår det bara en dag kvar av denna termin!

Ååh just nu mår jag bra, det är strålande sol, man kan gå runt i en tun sommarklänning utan att frysa och jag har en dag kvar i skolan! Imorgon är det den absolut sista dagen på denna termin och det går inte att förklara hur skönt det ska bli att slippa detta under sommaren. Jag ska äntligen få komma hem och bo med min älskling, träffa mina nära och kära och bara få ha sommar. Har en del roliga saker planerade så jag hoppas jag hinner med allting och att pengarna räcker. Självklart ska jag jobba också, börjar redan på Lördag och jobbar hela helgen.

Vi blev klara rätt tidigt idag i skolan, ibland kan vi vara effektiva.. Så jag och Linnea har varit en sväng på stan, hon skulle köpa klänningar till sin resa. Själv har jag lyckats köpa på mig ytterligare en present till jonas, haha denna är lite rolig faktiskt! Linnea vek sig av garv när jag köpte den..
Sen tog vi oss en fika ute i solen, blev en cola och kladdkaka med vaniljglass.

Ska kontrollera mitt arbete nu och sen dra mig hem till Linnea för lite mys såhär innan vi skiljs åt för sommaren. Måste få detta gjort nu, puss och kram!


Lesbisk orolig mamma, ser bara till problem.....

.....det passar in på mig va?! ;)

Natten har varit skräp och jag vakna upp med en svullen hals och det är fan inte skönt!!
Nu ska jag gå till skolan och träna på att vara en lesbisk orolig mamma, detta kan bli kul! Bättre blir det ju inte när Malin har drömmar om att jag är kär i henne ;) haha..

Att packa väskan igår var en utmaning, den var överfull när hälften inte ens låg i den. Så fick packa om och slitas från vissa saker, men sen fick jag ont i hjärtat och hämtade tillbaka sakerna och la de i väskan igen. Så gick jag fram och tillbaka och skratta åt mig själv. Tillslut fick jag bryt och då kom amanda med förslaget att jag skulle låna hennes väska. Så nu har jag två stora väskor, varav en jag kommer få betala en feeeeet kostnad för :P Förstår inte vart alla kläder kommer ifrån? Tyckte jag hade lämnat alla mina favoritkläder hemma hos jonas redan, men helt plötsligt är alla de här kläderna mina favoriter....och då undrar jag vad det är för kläder som egentligen ligger hemma hos jonas?! Hmmm..

Sen tillbringa jag en lång stund hemma hos saknade Lisette, ett jättestöd fick jag från henne! Den människan är så go och så förstående.

Nä på med ändrad sexualitet, måste stötta "max" i sin svåra diabetes typ 1 sjukdom!!!

adjö


Här var vi minnsan inte gamla och erfarna ;) men det är andra bullar nuförtiden, på Fredag ska iväg till stockholm och roa oss!

måndag 30 maj!

Härliga Måndag!! eller?! Jo denna måndag är faktiskt väldigt längtad efter för att det är veckan som vi tar lov, äntligen! Jag behöver sommaren för att reda ut en del saker. Jag tänker inte tillåta mig själv och må såhär upp och ner och vara så ledsen hela tiden. Det är inte så livet ska vara och jag tänker ändra mitt liv tills det är bra igen. Jag är så splittrad att jag gör saker jag absolut inte borde just nu, jag tänker tankar som är åt helvete, ja jag har helt och hållet tappat kontrollen. Jag trodde viljan vägde tyngst genom hela livet, men har kommit fram till att det inte är det..

Det är mycket som väntar när jag kommer hem, både jobb, träffa vänner, min bror tar studenten, jag fyller 20 år.. Ja det kommer vara någonting hela tiden. Jag ska ju även bo med jonas hela sommaren, man kan ju hoppas att det fungerar! Jag längtar faktiskt efter min familj så himla mycket och det ska bli så skönt att komma hem :)

Idag är det plugg med gruppen, så ska bara ladda kaffet och ge mig iväg. Det vankas 26 grader och strålande sol på Torsdag, ohlalaaa inte illa. Äntligen kommer värmen, och jag hoppas den stannar?! Om inte så börjar Turkiet närma sig och det är verkligen det jag längtar mest till på hela sommaren. Att få komma bort med mina älskade Evelina♥

nej nu måste jag kila, glöm inte bort och le mycket om dagarna.. Man brukar må bättre då :) puss


Jag är så kär i den här låten!



Jag vann min första tryckartävling till den här låten, och motivationen var: "vi höll takten bäst och för att killen var modig och höll sina händer på min rumpa" .. haha, vi var väl inte mer än 8 år kanske :)

Jaa då var det snurr på huvudet igen, men lite plugg har man fått gjort!

Många saker kan jag smälta och dölja, men vissa går inte. Blir så irriterad på mig själv. Varför ska jag bry mig?! Varför ska jag låta mig själv ens bli ledsen över detta. Åh jag måste verkligen jobba mig upp mot ett starkare inre, jag vill inte vara känslig och jag vill inte bry mig om dessa förbannade små saker. ibland funderar jag starkt på att ta bort mitt facebook konto..


Malin har nyss varit här, vi har fixat till vår examinationsuppgift och nu måste jag säga att den känns bra!! Hoppas Hoppas Hoppas bara lärarna tycker det också, vill bara säga tack och adjö till denna tråkiga kurs.
Har legat i sängen hela dagen lång, och ska fortsätta ligga här tills jag ska sova, för det är så skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, jag älskar denna relation. Ibland kan jag sakna!

Vilken lyckad kväll det blev!

Först åkte vi till Öland för bosnisk buffémiddag hemma hos Selmin, och det var så häftigt! Vi åt inte alls mycket med bestick utan mest händerna. Sen var det saker man aldrig hade sätt förut och Selmins mamma berättade hur man gjorde alla sakerna och vad som var vi. Sen shota vi bosniskt hembränt (plommonraki) och drack bosnisk kaffe. Det var en jätterolig upplevelse och maten var jättegod, men oj så mätta vi var efter typ 6:e rätten :P .. Vi stannade kvar en stund och förfesta där och sedan åkte vi tillbaka till Kalmar för partaj hos Helen.

Där sjunger de för mig, firar med champagne och jag fick jättefina underkläder och presentkort på systemet. Ja ni är så underbart goa Helen, Linnea och Natalia ♥ tycker om er så mycket!!

Vi hade ju betalt inträde till Vallen för att det var tänkt att vi skulle gå ut, men så blev det ju inte eftersom det var så kul hemma hos Helen! Riktigt bra sista partykväll här i Kalmar innan sommaren, kommer verkligen sakna denna stad och dessa människor. Det är liksom här det händer!!

Vill säga grattis på mors dag till världens bästa och underbaraste mamma! Alla borde få ha en sådan som hon ♥

Nu ska jag inta min position bakis-ligga-i-sängen-dag!


Här är min älskade studiegrupp 8 (+amanda som inte är med på bilden), dessa har jag pluggat med dagligen i ett halvår nu och jag lovar ni är som en liten familj för mig!! Är så glad att jag träffat er allihopa!


!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det alldeles strax dags att inta kvällen, det kommer bli rajraj! Mina vänner är med, vi ska äta god bosnisk buffé och hoppas på att det inte är allt för mycket folk på Vallen ikväll. Men jag har redan laddat armbågarna ;)

Jag önskar er en bra lördagskväll! Det är sista helgen här i Kalmar för mig innan sommaren, kommer sakna alla!

puss o kram!

Horn i pannan, check!

Oj det blev sent igår, jag var hemma hos natalia hela kvällen. Vi var först ute på powerwalk en timma ..Vi gick förbi en stor bondgård och jag var bara tvungen att klappa hästarna och getterna. Kan sakna landet ibland och alla djuren!! Sen bestämde sig de "tuffa" tjejerna för att kolla på scream 4 och vi är nog inte så tuffa, vi blev två små mesar istället ;) Shit vi låg och höll varandra i hand från mitten till slutet. Sen fick vi oss regäla goda skratt av bigbrother avsnitt. Så var väl i säng 02.30 inatt!

Ska möta upp Helen och Malin snart för vi ska gå och fixa blommor och choklad till Selmins mamma som ska bjuda hela grupp8 på Bosnisk buffé ikväll!!! Vilken mamma!
Sen blir det party party resten av kvällen, jag tar nog min Kapten morgans hand och går genom kvällen. Vi är perfekta tillsammans ;) Kvällen kommer bli kanon! Sista partajandet tillsammans med mina fina vänner här innan vi skiljs åt av sommaren. Nästan så vi måste slå på stort ikväll bara för det!! eller vad säger ni?!

P.S Vill tacka natti-patti för att hon totalt förstört min panna, hon klämde på en finne igår som har blivit så inflamerad. Ser ut som en enhörning med rött horn! (Jag sa åt henne att hon inte fick, men hon satte sig på mig och kämpade med att klämma den där himla finnen) Så det hade ju inte gjort något om det var halloween ikväll :)


Något som ofta kommer ur hennes mun är " SUUUUG MIN....." och en polsk svordom som jag tyvärr inte kan stava till..Men det kommer ju söta saker också såklart :)

dags och dra sig! puss


Effektiv!

Jag har fått ordentligt mycket gjort idag och ska strax laga kycklingklubbor, brunsås och ris. Som jag har längtat efter den maträtten ett bra tag. Har varit på Life och fått nya tabletter mot finnarna, kanske kanske dessa kan hjälpa mig lite. De förra var skräp så jag sa åt dem att inte rekommendera dessa igen.

Mannen min drar ut på sjön i ett dygn, kryssning! Jag är faktiskt avundsjuk för det var jättelänge sen jag var på kryssning och jag vill också. Men det är tur att han har robin som drar med honom på massa äventyr!
För mig blir det fredagsmys med natalia tror jag, lite film och sådant. Vi måste ladda upp inför morgondagen som ska bli riktigt skoj. Bosniskmat kommer nog bli en riktig höjdpunkt.

Nu kurrar magen min, puss o kram!


Nu ber jag er om hjälp!

Nu är det så här att jag har börjat få finnar igen och jag blir tokig. Jag hade en period i mitt liv för 3 år sen då jag hade väldigt mycket acne och jag fick massa medicin och grejer och inget hjälpte. Tillslut skrev hudkliniken ut roaccutan åt mig och det var guds gåva kan jag säga (förutom alla bivärkningar under 6 månader). Jag blev så fin i mitt ansikte och jag mådde verkligen bra i mitt psyke igen. För er som har/haft acne vet hur otroligt mycket det skadar en inombords.

Jag var fin i ansiktet i över 2 år efter att jag slutat med roaccutan, jag kunde äntligen sminka mig som vanligt igen och se ut som alla andra. Men tiden jag flyttade till Kalmar så började det komma igen och de är fortfarande kvar. Vet inte vad jag ska göra?! Jag tvättar ansiktet, jag använder produkter som ska förebygga, jag sover ordentligt, äter ordentligt, dricker mycket vatten osv. Vad är felet? Varför vill inte mina vänner lämna mig? Jag är så jävla rädd att jag är på väg tillbaka till så pass mycket som jag hade förut.

En källa kan vara de nya p-pillrena. Men de kan jag verkligen inte sluta med eftersom de är de enda som jag någonsin kommer kunna ha. och annars går jag utan preventivmedel vilket inte är läge för just nu. Egentligen borde jag inte äta hormoner alls för det är andra bivärkningar jag får som inte är så roliga. ex. mitt humör har blivit fucked up och jag är ledsen jämt. Grinar för ingenting! och så vill jag ju inte vara.

Men tillbaka till finnarna, någon som har något tips?! Jag har verkligen testat allt som går och det hjälper mig inte. Sista utvägen är roaccutan igen, och det orkar jag inte just nu. Det får i sådant fall bli efter sommaren. (pågrund av bivärkningar)

Sen kan jag ju även påpeka att jag är osminkad iprincip jämt (förutom när jag går ut).. Så sminket är ingen bov heller!

Egentligen ska jag väl inte klaga på mina finnar när det finns massa annat i världen som är betydligt värre, men ibland blir det bara nog och jag börjar tröttna och behöver råååååd! För det börjar ta på mitt psyke igen tyvärr.....



Ja ni ser ju själva..
Nr1 var innan jag började äta roaccutan, rätt så illa såg det ut
Nr2 ett år efter att jag slutat med roaccutan och där har jag ingenting på hyn alls. lite skillnad va?!

Räkningar och tvätt, suck!

Att betala räkningar kan nog vara det mest tragiska jag vet.. Att se hur 11 000 bara försvinner, bara för att man ska kunna ha tak över huvudet, värme i bostad och kunna ringa människor från telefonen. Och att sitta med fjuttiga 2000 kr kvar när månaden inte ens har börjat. Dessa pengar ska man handla mat för (ett måste), roa sig för och helt enkelt leva efter. Och på allt det så är det födelsedagsbarn som ska ha presenter. Suck!!

Att ekonomi måste komma som topp 1 av saker man är beroende av är ett rent skämt. Men en dag kanske man sitter där och iallafall har så man klarar sig, men även kan göra det man vill göra. Men jag tror att det spelar nog ingen roll hur mycket pengar man har, man kan aldrig få för mycket och man kommer alltid vara beroende av dem. Även om "putte" sitter med 1 miljon i månadslön så kommer han också ha dåligt om perngar i slutet av månaden precis som en annan. Man anpassar sig alltid efter det man har och sen lever ut efter det.

Eftersom det inte finns en enda tvättid på detta ställe så blev jag irriterad och gick ner och tvätta ändå. Struntar i om någon annan bokat. Så kanske ska vara inställd på att mina kläder ligger i en blöt hög på golvet när jag kommer ner igen :P Men jag skämtar inte, jag skulle fått gå naken om jag inte tvättade idag.

Men nu har jag fått gjort två tråkiga saker på samma gång! :)


Fredagen är här

Godmorgon. Jag har haft sovmorgon. Jag är ledig idag. Otroligt skönt.

Igår var vi ute och käka kinabuffé och det satt riktigt fint i magen. Sen var det äntligen dags för pirates of the caribbean 4 i 3D. Förutom att jag somnade en stund där i mitten av filmen så var den riktigt bra. Men jag måste ju säga att de andra filmerna är bättre, saknade både Orland bloom och keira knightley! Men annars är jag mycket nöjd med den trevliga torsdagskvällen.

Det går så himla mycket bra på bio nu och kommande filmer jag vill se. Så här mycket bra har det aldrig varit samtidigt förut?! Så det lär väl bli en hel del bio för mig under sommaren :)

Som sagt är jag ledig idag, har inte riktigt kommit underfun med vad jag ska göra eftersom det är så fint väder. Har svårt att ligga inne då tyvärr. Ska iallafal betala räkningar, ringa ett samtal, åka iväg och handla lite och sen kanske ta en promenad i det fins vädret. Ja vi får se vad dagen erbjuder. Men kvällen?! Tjejer?! Krögers?! Myskväll?! Laga mat tillsammans?!

Hoppas ni får en fin dag! puss


jag saknar mitt kusinmys!!

Nu tar vi helg!

Jaha då har vi slagit ihop examensarbetet för veckan, så nu tar vi helg :) Jag och Natalia har varit ute och köpt motorolja till hennes bil och sen har vi bytt den också. Vilken händiga brudar. Inte ofta man ser två brudar under motorhuven och meckar. Sen om vi gjorde rätt är en annan femma ;)

Har inhandlat en present till min kära man där hemma. Han fyller ju faktiskt år snart! Vi bestämde att det inte skulle köpas några presenter för att vi ska göra något kul tillsammans istället. Men jag var bara tvungen, jag kan inte komma tomhänt!

Kom precis hem och väntar på en tjej som ska komma och kolla på rummet i lägenheten, jag hoppas verkligen hon vill ha de för då kan jag lugna mig lite. Annars är jag rätt körd med min ekonomi!!

Som sagt ikväll blir det kinamat med gruppen och sen bio, nya pirates of the caribbean!! Får åter igen dräggla över en snygging, johnny depp.. Men jag tycker faktiskt inte han är så snygg utanför filmerna.





dags att röra på sig, puss!

det som inte dödar mig blir jag ju starkare av



denna dag har jag längtat efter precis hela veckan, och idag är den äntligen här!


Tro alltid på er själva, ni kan bli precis vad ni vill.
Med kraft, kämpaglöd och en stark vilja så kommer man långt.
Så keep it up, låt inget hindra din väg mot din dröm!

i all rastlöshet

Matvanor:

Bästa maträtt? allt med kött och kyckling

Bästa dryck? vatten och kaffe

Hat dryck och maträtt? mjölk och leve

Bästa alkoholdryck? kapten morgan och cola

Använder du smör på smörgåsen? jaa

Smågodis eller färdiga påsar? smågodis

Favoritglass? Vanilj/choklad eller Vanilj/jordgubb

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? max 500 kr (fattig student ni vet)

Har du mer skor än kläder? nej

Favoritplagg? det varierar, men jag måste ju nästan säga mjukisbyxorna (skäms)

Hatplagg? höga jeans

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? plugggggggggar

Vad vill du bli? barnmorska

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? ibland

Är lönen viktigast? absolut inte, det ska vara kul att gå till jobbet

Boende:

Lägenhet eller hus? bor i lägenhet

Framtidsplaner med boende? hus eller villa

Litet eller jättestort? absolut inte jättestort, lagom (ska hinna med och städa det också)

Drömboende? vid vattnet med stor veranda

Landet eller mitt i stan? Mitt emellan

Mysigt eller sterilt? Mysigt

Lite allt möjligt:

Har du barn? Ja 5 stycken varav två är tvillingar.. he he.

Är otrohet okej? .. nej otrohet är inte okej, då är det adjö. Man ska aldrig skadas av ett förhållande utan gynnas

Älskar du någon? Jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Ja familjen betyder mycket och jag måste ju säga att jag är rätt lojal

Tycker du om att dricka dig full? Ibland

Hemmafest eller krogen? Hemmafest med dans annars krogen


Fredag imorgon?

Varför går jag runt och tror det är fredag imorgon?!

Kanske för att det kommer bli klass på morgondagskvällen, det är nämligen så att grupp 8 ska ut och käka och sen gå på bio. Jag älskar min studiegrupp. Vi är så sjukt olika allihopa, men vi har så kul tillsammans och vi funkar så bra ihop. Dock kan det ju hända att det pratas lite väl mycket om lite väl ingående sexdetaljer, när vi egentligen borde plugga ;)

Vi är snart klara med arbetet och snart får vi ta helg, sen kör vi sista ruschen nästa vecka. Sen får jag äntligen åka hem!! Det har skitit sig totalt med lägenheten här under sommaren. Så är det någon som söker ett rum under sommaren får gärna kontakta mig omgående. Jag blir så arg på människor som inte har ett samvete och en moral jämtemot andra människor.

adjö!


Vilken fantastisk eftermiddag och kväll!

Oj jag vet inte vad jag ska börja med min vistelse på kvinnokliniken..Jag har fått sett allt ifrån aborter, missfall, små bebisar, hämtat patienter från intensiven och kört de till avdelningen, tagit blodtryck, lärt mig massa roliga saker, dela ut kvällsmat, sätt människor i otrolig smärta, blod, ja allt ni kan tänka er.

Skulle egentligen vara där till 17.30 - 18.00. Men jag blev kvar till 20.00 istället. Det var massor att göra! Har fått så mycket härlig beröm och att de slapp hämta in personal från bb för att jag var där. Det enda som jag tycker är så sjukt pissigt med detta jobb är all denna stress och sjuksköterskerna hinner verkligen inte med att ta hand om sina patienter, det gör så ont i mig att se.

När man pluggar så känns det som om man läser något helt annat än vad man sen ska göra ute på plats. Visst jag har haft lite nytta av medicindelen då de har pratat i latinska termer om exempelvis livmodern . Hade jag inte läst detta innan så hade jag inte haft den blekaste om vad de snacka om där inne. Men systemteori och trialogiska samtal?!?! Det kan vi ju fetglömma sen när vi väl kommer ut i yrket. De sa sjuksköterska också, det finns inte en suck att hinna med ett samtal tillsammans med familjen. Tragiskt men så är ju fallet.

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner att jag behöver det när jag vistats bland bakterier, kiss, blod m.m.

Tack för mig :)


Happy day

Idag är jag såhär jobbigt trött igen, men inga sura miner för idag är det iallafall en rolig dag.. Först och främst ska jag ut på praktik vid 14.00 på kvinnokliniken på Kalmar sjukhus. Mina vänner som redan varit ute fast på andra avdelningar har fått sett så mycket skoj så nu är det min tur och jag hoppas på mycket roligt. Ska berätta för er ikväll!

Det andra roliga är väl att det är mitten på veckan, alltså närmare helgen. Inte för att jag ser fram emot att bli totalt köttad på Vallen eftersom de är beachparty och hundratals människor. Är vi smarta går vi nog någon annanstans :P

Nej hinner inte sitta här och slöa, har skola fram till att jag ska till sjukhuset. Exemensarbetet kan någon villig få sig uppkört i röven. Jag hatar det! Om jag säger livsvärld och systemteori, vet ni då vad det är? Många av er vet förmodligen inte. Lärarna tycker visst det är kul att sätta ett sista exemensarbete innan sommaren på 4 sidor problematisering och filosofiskt tänkande om dessa två begrepp. Ja ni kanske fattar att jag hellre skulle äta älgbajs än att tycka detta är kul.

nej dags och kila, och nu insåg jag att jag tappat näspluppen (såhär jättesmidigt en tidig morgon när man har bråttom)  pusselipuss!



Red Riding Hood!

den var så fin, den var så bra och både jag och Helen har fått drömma oss bort och grina ut det vi behövde!
Mycket bra film..


och för en kväll lämnar jag mig själv till snyggingen! herregud, jag har hittat en till dröm-man! bruna ögon och mörkt hår gjorde ju inte saken bättre heller.. Mmmm!






Tänk om man fick ta studenten igen, vilken lycka!


Men icke, men jag har ju faktiskt en sjukesköterske examen som väntar!


jag är sur...

Förut såg jag verkligen fram emot att fylla 20 år för det är ändå lite stort tycker jag. Men nu fasar jag för denna dagen. Ingen, verkligen ingen har tid att fira mig. Alla mina vänner är så utspridda och 4 av de är inte ens i landet på min födelsedag. Min släkt har inte tid för att min bror tar studenten helgen efter.. Jaha så det lär ju bli skitkul att fylla 20 år.

Den enda som är intresserad av att fira mig är robban.. alltid robban som finns där! Du är värd en mega puss♥

jag ska muttra hela kvällen, kanske inte under bion...men innan och efter!

Du är min finare sida!





♥ ♥ ♥

Nu ska jag få försvinna för en stund!



Helen drar med mig på bio ikväll, kunde ju inte inträffat något bättre.. Jag hatar dagarna som bara går förbi nu, tråkig kurs och alla vill ha sommarlov. Så kl 21.15 ska jag få lämna denna tråkiga värld för en stund och drömma mig in i den värld jag helst av allt skulle vilja leva i, bland vampyrer, varulvar och monster. Allt är så mycket mer spännande hela tiden, kärleken är grym och ja vad lever vi idag? Ett tråkigt samhälle där man bara lagar mat, diskar, jobbar m.m. Tänk att ha sex med en varulv, så spännande. Man vet liksom inte om man kommer bli uppkäkad på köpet. ååååå!

Jag vet jag låter så sjukt fånig när jag skriver såhär, men jag har så himla mycket drömmar som jag aldrig kommer få uppleva. Så sjuk jävla tråkigt!! Men för ikväll behöver jag denna film för att inte avlida av tristess av min otroligt tråkiga vardag. Så jag hoppas den är bra nu annars kommer det vara en mycket besiken tjej. Men eftersom de är samma som gjort twilightfilmerna så kan den ju inte vara så dålig tycker man ju..


Jag älskar Amanda Seyfried som skåderspelerska!



Ööööööööka!

Att solen skiner är väl det enda roliga med denna dag, eximinationsplugg hela dagen....(obs inomhus)!! Men jag ska sluta tjura över att jag måste sitta inne, på med smilet och iväg till skolan.

puss o kram!


nu måste grupp 8 öööööka så vi kan bli lediga snart!

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

I'm gonna Marry the Dark
Gonna make love to the stars
I'm a soldier to my own emptiness


Vilken presentångest!

Åh vad jag tycker denna kurs vi har nu är tråkig, jag ruttnar bort! Men man har väl inget annat val än att ta sig igenom skiten.. Det är ju faktiskt bara 7 skoldagar kvar.

Vi slog ihop rätt tidigt idag för vi kom ingenstans. Så jag och natalia åkte ut till sjukhuset för att hon skulle lämna blod. Sen var vi tvungna och sitta på biblioteket för att söka vetenskapliga artiklar till eximinationsuppgiften. Sen har vi spenderat resten av eftermiddagen på stan i hopp om att finna födelsedagspresent till min kära pojke och studentpresent till min bror. Jag har flipp för jag har ingen aning om vad jag ska köpa. De är inga små dagar heller, den ena tar studenten och den andra blir 25 år. Åh herregud jag kommer slita mitt hår innan jag har kommit på vad jag ska ge dem. Så nu ligger ingen av de på min top 10 lista för tillfället.

Längtar till Onsdag för då ska jag vara på kvinnokliniken vid förlossningen här på Kalmar sjukhus. Ska gå en halvdag med en barnmorska/sjuksköterska. Ska bli så spännande!
Och på torsdag väntas det middag med grupp 8 och nya pirates of the caribbean på bio!

Sen till helgen blir det bosniskbuffé/fest hemma hos Selmin. Hans mamma är så gullig och ska laga mat till alla oss. Sen ska mina kära vänner fira min 20 årsdag eftersom vi inte hinner göra det någon annan helg.

Nej nu ska jag försöka släppa födelsedagspresenter en stund och ta det lite lugnt. puss o kram!


så sur som bara jag kan vara! ;)

Lite gött på morgonen!

Ja då var det måndag, jag har sovit nästan 12 timmar så jag känner mig rätt utvilad om jag ska vara ärlig! Det ser ut att vara jättevarmt och soligt ute också :) Ska fixa iordning mig och sticka iväg till skolan och träffa gruppen.

See you later!


Söndagsmys!

Jag börjar känna mig lite mer som människa igen, men fortfarande helt slut. Sitter nyduschad och har laddat upp med vindruvor och pepsi och väntar på att bb ska börja. Den här natten kommer jag sova djupare än någonsin!

Imorgon är det start på näst sista veckan för den här terminen, otroligt skönt! Men tre tentor väntar så det blir plugg hela dagarna hela veckan. Dock så kommer vi få kvällarna fria vilket var ett tag sen man hade. Känslan av att plocka bort medicin böckerna och pärmen med alla föreläsningar idag var rena rama drömmen. Äntligen it's over.

Ha en bra kväll ♥


Saker ni inte visste om mig...

♦ När jag är ledsen eller arg så lyssnar jag ofta på In Flames eller nightwish

♦ Det svåraste med att vara förälder till mig när jag var barn, var att jag aldrig ville ha kläder på mig

♦ Har alltid velat spela Rugby

♦ Jag har haft vattensalamanders uppfödning på mitt rum, 6 akvarium med ca 100-200 vattensalamandrar

♦ Har alltid haft komplex för min näsa och min hy

♦ Har varit så fruktansvärt elak mot min bror som lite (skäms idag för det)

♦ Jag har svårt att äta en maträtt utan en enda grönsak till

♦ Jag tycker det är mysigt att diska




Sommarfest på Öland!

Jag har inte mått såhär dåligt dagen efter sen min värsta fylla ute i härad för 4 år sen.. Trodde jag var rätt skaplig när jag vakna imorse men det har verkligen gått utför hela dagen och nu har jag iallafall lyckats orka göra något lätt att äta eftersom jag inte ätit på hela dagen. Men jag vill bara att det ska bli måndag för jag orkar inte må såhär längre. Trodde 4 timmar sömn skulle göra susen och en resorb på det, men nej det är precis likadant om inte värre. nog om dagens mående.

Kvällen igår var en riktig lyckad sommarfest!!! Så det tackar vi Lisa & Sebastian för :) Vi grilla, käka jordgubbar, spela kubb, dansa, käka korv mitt i natten, ja allt man brukar göra på en sommarfest ute på landet. Är ni sugna på bilder så finns det 398 stycken från igår som Sebbe har lagt ut ..

Nej jag måste återgå till sängen!


Kul det hade varit om man var två!





Det är tur att man är så söt!

De

ÄNTLIGEN!

Tentan är gjord och det känns förjävla underbart!

Nu ska jag marinera kött och sen kasta mig i duschen för uppfräschning och sen blir det fix innan bilarna går mot öland! Det ska bli så sjukt kul ikväll och jag ser massor fram emot denna kväll med goa människor. Törstig tjej på gång vill jag lova ;)

Ha en underbar kväll/natt allihopa, det kommer ssk:oarna iallafall ha!

puss o kram


Shysst ställning! Helen jag lovar att stabilisera huvudet lite bättre om detta händer dig ikväll ;)

Lördag, det är tenta och jag är så pepp!!

Stora dagen är här, vår första tenta i medicinsk vetenskap går av stapeln 9.00! Jag är inte nervös, jag är inte stressad, jag är inte tillräckligt förberedd...men jag har sovit bra och gjort så gott jag kunnat! För fasiken vad vi har pluggat denna vecka.. Hur det går får vi se :)

För övrigt så kändes det inte som fredag igår, man åt vanlig mat, man pluggade och sen gick och la sig tidigt. Eller ah jag skulle väl egentligen lagt mig 22.45 men eftersom jag först hamnade i telefon med stina och sen med alex så drog tiden iväg till över tolvslaget. Men det gjorde inget med lite mindre sömn, jag ska tänka på er idag!

Åh snart är det bara en vecka kvar här, sen får jag åka hem och vara med min älskade man igen!

Är riktigt laddad inför kvällen, som bär ut till Köpingsvik på Öland! Och självklart har jag min Kapten morgan med mig, han brukar styra mig rätt bra ;) Sen kan jag ju bara påpeka att jag fick 50 tuggummi för 10 kr.




Nej nu måste jag koka kaffe så jag har till tentan, annars går det icke. Önskar er alla andra ssk:or lycka till!

puss

fucked up!

Har ni känt någongång att man inte räcker till? Är man snäll är man en idiot, bryr man sig är man en idot, bryr man sig inte så är man en idiot.. Blir så irriterad!! Imorgon är det jag och min kapten morgan, sen skiter jag i resten... Life is a bitch helt klart!

Har suttit på biblan hela dagen fram tills de stängde, känns som jag rört till allting ganske mycket för tillfället. Nu har vi tagit paus en stund och ska köra sista racet lite senare. Sen får det bära eller brista som min rara Helen säger..

Tror jag måste ta hand om natalia här för tror hon håller på att bli knäpp i huvudet. Går runt och hoppas att hon ska hitta en tusenlapp. Ni andra får ha en bra fredagskväll och gärna hålla en tumme eller två imorgon kl 9.00!

puss o kram


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS


What if you had 72 houers to save everything you live for?


Jag såg en så grymt bra film igår! The Next Three Days heter den. Det är så sjukt att man verkligen gör vad som helst för det som är viktig, saker man ens knappt klarar av eller är kapabel till. Riktigt spännande med mycket pangpang..Ni som inte har sett den så se den :)

Idag är det (pust) sista dagen med plugg, för imorgon skriver jag tenta mellan 9.00 - 14.00! Jag längtar som bara den, eller snarare till efteråt kanske man ska säga.

Idag är det ingen vanlig dag heller för min älskade underbara Stina fyller 20 år.Det finns ingen som är som du och det är ingen som förstår mig så bra som du. Jag älskar dig min pingla!


-


Ska unna mig en riktig myskväll!

Kom precis hem från bibblan, vi fick inte sitta kvar där för de skulle stänga för dagen! Men idag har vi pluggat flitigt måste jag säga, trots att vi haft kul på köpet.. Inte speciellt kul och ställa sig och laga mat + matlåda klockan halv nio på kvällen. Men är man beroende av mat så är man, det sämsta jag kan göra nu är att strunta i maten för då skulle jag väl ramla ihop.

Har faktiskt förbjudigt mig att plugga mer idag, ska laga klart min mat och sen krypa ner i sängen och kolla på film. Ska nog dra fram mina chips också. Riktigt myyyyyys ska jag ha!

Imorgon är det sista dagen innan tenta! sen är det ööööööööööver...Det går inte att beskriva känslan! Hade helst av allt velat ha lördag redan imorgon, känns som jag inte kan få in mer i mitt lilla huvud. Tror bannemej jag har blivit trögare och mer efterbliven med tiden "/

Jaja nu ska jag inta mina myskläder och min myskväll, puss!


sjuka tjejer, men bra tjejer

Sitter med mina kära på biblioteket och pluggar förfullt. Men helt plötsligt kom vi in på hur man torkar sig när man går på toaletten?! Natalie visste exakt hur jag storkade mig och det var tydligen på fel sätt enligt henne, men jag går samman med Helen och påstår att vi torkar oss bannemej rätt. Natalia är ute och cyklar och har massa konstiga saker för sig ;)

Det är så sjukt egentligen att på bara 4 månader så är dessa tjejer som mina systrar, kan prata om allt med dem och ja när natalia vet exakt hur jag torkar mig på toaletten kanske ni förstår själva hur nära vi står varandra. Så sjukt underbar känsla! Inte att hon vet hur jag torkar mig, utan att vi är så tighta allihopa!

Våra samtalsämnen idag har inte varit att leka med, tror vi börjar bli riktigt övertrötta av allt plugg. Men jag kan säga att jag hade aldrig haft denna disciplin utan mina tjejer. Alla borde ha sådana vänner som dem! Nu siktar vi på Lördag!!!

och linnea, fina fyran saknar dig!

Oj vad jag ska sova på Söndag!

Idag var jag så trött så trött när jag vakna att jag faktiskt inte gick upp utan ställde fram klockan 30 minuter. Det händer aldrig (inte för att det är fel på det), utan jag kommer alltid upp hur trött jag än är, så för mig är det väldigt annorlunda... Så nu sitter jag här försenad till bibblan. Men vänta vem är jag försenad för egentligen? Har ju ingen tid att passa? Så bara mitt eget huvud och mina egna studier. Men ska skynda mig ändå.

Var tvungen att tvätta håret imorse för sådant har ja inte hunnit med i veckan så ni kan ju bara tänka er glansen på de håret ;) usch och fy, men nu är jag fräsch igen! Men helt talat hinner jag inte med mig själv när det är så mycket med den här himla medicinkursen. Ska bli skönt att få sätta på sig lite smink på Lördag så man ser ut som människa igen för här har det spatserats runt i goskläder och osminkat hela veckan.. Men idag kanske (säger bara kanske) jag ska göra mig lite fin för fysiologiboken, Grr!
Fixa och trixa lite med designen igår, vet inte om det blev så bra.. Men när jag inte har tiden men ändå bestämt mig för att den skaaaa ändras på störst så blir det så.. och då blir det ju som det blir :)


Nej nu ballar det ur, snabba puckar här ska pluggas med brudararna!!!


Det finns ju inget bättre än att gå och lägga sig!! Jag ska sova hela Söndagen rakt igenom !!!

På lördag På lördag På lördag

Jaha då har ytterligare en dag gått, 9 timmar plugg på bibblan och ungefär sisodär 1 timma plugg hemma.. Hittade så mycket roligare saker att pyssla med här hemma så koncentrationen stack iväg som en raket. Jag har dragit i mig ett antal koppar kaffe och ska snart gå och göra lite till (sömn inatt?!?!).. Men eftersom min pollen medicin gör mig trött så kanske jag ska knapra 2 ikväll istället. Jag vill bara ha lördag nuuuuu, jag orkar inte plugga mer. Jag får en omtenta och det rör mig inte i ryggen för jag vill plugga på detta mera så att det sitter. Det gör inget om jag misslyckas försöker jag intala mig..

Ser fram emot Lördagkvällen som kommer spenderas i en stuga i Köpingsvik på Öland med 40 glada människor. Det blir grill och övernattning. Åh vad jag ska fira att jag skiter i hur G-proteiner aktiveras och vad gulkroppen gör när ägget släppt, vad citroncyracykeln och andningskedjan är för nått, att bakterier har svansar för att de ska kunna röra sig framåt, att antokodon är tRNA och kodon är mRNA, att synen tar längre tid att uppfatta än hörseln, att förlite dopamin bidrar till parkinson, att spermierna kan bli missbildade och att det är sertiolcellerna som renar bort dessa...

Just nu är det sommar som kretar i mitt huvud! Och föresten så blir Turkietresan av iallafall vilket jag är så glad över.

Jag säger tack och hej nu måste jag läsa vidare...

I want your lovin right next to me


Den ultimata alexandra om 60 år!



Den lilla klicken av rosa kommer alltid bestå
Träningsskorna är på
Cigaretten i munnen
De blommiga som jag gillar
Glasögon för min dåliga syn
Och självklart stora örhängen..

Vad jag har att se fram emot!!!!!

<3


-

Mitt huvud bara snurrar, det handlar om allt just nu! Mitt humör, mitt pluggand, mina planer, min framtid...ja i princip allting som rör mitt liv. Jag hatar att behöva ens gå igenom dessa tankar. Jag har en viktig sak att koncentrera mig på just nu och det är min tenta, men självklart ska allting annat komma samtidigt då. Mitt humör är hemskt, jag skrattar och i nästa sekund grinar jag. Vet inte om det är p-pillrena eller om jag bara är inne i en grymt jobbig period. Jag börjar fundera över om jag ens borde ha en pojkvän vid det här laget?! När jag inte ens är lycklig i mig själv hur ska jag då kunna ge någon annan lycka? Jag tycker jag är mest allmän grinig och jag hatar att vara det. Jag vill vara en bra flickvän och jag vet att jag kan vara det, har varit det en gång i tiden. Men det går inte nu, jag är ju totalt körd i huvudet för tillfället.

Jag önskar man bara kunde stänga av alla känslor, jag vill inte känna efter. Jag vill inte ens
fundera! Kan inte någon annan visa vägen åt mig, för en stund iallafall. Vet liksom inte vad felet är? Jag har en fin familj och släkt, helt underbara vänner, pojkvän, jag älskar staden jag bor i, jag pluggar till det jag vill bli och jag har pengar så jag klarar mig. Vad fan är felet?! Jag är totalt tom och jag känner att jag inte bidrar med någonting förtillfället.

Jag kan inte fly från detta, jag måste försöka reda ut detta och försöka få fram vad det är som gör att jag inte mår bra innerst inne. Jag kan skratta och vara glad, men någonstans är det något som fattas och jag kan inte sätta ord på det.


Inte meningen att ni ens ska behöva läsa detta, men eftersom jag inte öppnar mig om dessa saker till någon så behövde jag skriva av mig lite. Men ska öppna min gamla dagbok igen och verkligen skriva av mig, för här vågar man knappt skriva något.
Vill inte framstå som en negativ och ledsen människa för det är jag inte egentligen. Men det var länge sen jag gick hand i hand med mitt riktiga jag. Någonting har hänt och det är inte alls bra....

nu ska jag somna till regnet, godnatt! nya tag imorgon...




irriterad

Ibland hatar jag killar, verkligen hatar! Varför tänker de inte som oss? Varför finns de inte där och stöttar som vi tjejer gör? Varför hatar de att lyssna? Varför är de flesta jämt så jävla iskalla.. Hur svårt kan det vara?!?!?!?!!!!!!!!

Vart ska jag börja...

Min telefon fungerar igen, mina magiska fingrar fixar allt! Kom precis hem från bibblan har pluggat sen 9 imorse och tänkte föda magen lite nu och sen ta en timmas powerwalk och rensa hjärnan lite. Sen är det dags för plugget igen! Har sagt till mig själv att jag ska gå och sova 23. Sömnen är viktig för mig annars får alla ta del av världen bitch och satmara.

Fick dåliga nyheter idag om Turkietresan i Juli, så just nu är jag lite smått irriterad! Men det löser väl sig på något sätt....
Nej här har jag inte tid att sitta och drömma, dags för lite tempo!


Blir så lycklig av den här bilden, vi har alltid så kul tillsammans och vi har skrattat oss igenom denna dag också!


En skatt vid ändens slut?!

Måndag morgon?! Nej för jag ligger en dag back, det är Tisdag och det brinner i rumpan på mig av nervositet. Står och kokar spagetti till min frysta köttfärsås såhär i all hast innan jag ska iväg. Det är plugg hela dagen och nu jävlar. Ska ladda kaffet också. Och kanske en stor påse godis?! Smäll på fingrarna men när man har tenta och när man pluggar får man alltid äta godis för att hålla huvudet vaket...en pepsi max också!!!!

Oj nu har jag glömt bort mina spagetti, blir inget al dente där inte ...Äsch, mat som mat! Nu är det brådis.

puss


Nu när jag var hemma i Mariefred sist så regnade det så mycket och då kom denna skönhet fram (jag menar inte byggarbetsområdet nu!!!) Finns det något finare är regnbågar?!

Telefonen sönder

Min telefon är totalt väck så har numera ingen telefon så ni vet!
Så ni kommer inte fram till mig..


Åååååh jag blir så arg!

Hemma!

Ja då var man tillbaka i lägenheten i Kalmar! Emil har flyttat ut så nu ekar det mer än någonsin ;) Men om 2 veckor flyttar Caroline in. Sitter och äter en gammal fryst matlåda, smakar inte hallon men inte heller skit. Är så grymt trött så orkade inte laga någon mat. Tvärdäckade när jag satte mig på planet och vaknade när vi landa. Snacka om trött tjej! Måste ta tag i pluggandet någon timma till sen tänkte jag varva ner i sängen framför tv:en.

Hoppas på att få plugga tillsammans med mina tappra vänner imorgon. Vad säger ni tjejer?! Bibblan, skolan etc?!

Nej nu ska jag sätta fart här. Duscha kanske man också borde göra?!

adjö


Någon medicin mot medicinen?

Blev ju såklart ingen film när jag insåg att det var 4 dagar kvar till tentan och inte 7 dagar. Så har suttit med nervsystemet hela dagen och jag är så trött på denna jävla skit. det är inte ens kul?!?! Jag vill bara att det ska bli Lördag eftermiddag så jag slipper läsa mer om detta!!!!! (på en stund åtminstone).
Har packat väskan och ska strax åka och hämta mamma min för att sedan dra oss mot bromma flygplats. Åh nu vill jag bara komma hem! tur att jag flyger så jag är hemma på 60 minuter. Rena drömmen!

hejdå mariefred - hej kalmar!



mina lyckopiller!


ute och snurrar som vanligt

Vad säger jag, 7 dygn innan tentan?! Jag undrar om jag sover för mycket, vi har ju tentan på lördag morgon.. Oj det är visst bara 4 dagar kvar. Allt vart genast mycket stressigare nu. Men jag får se fram emot festen i Köpingsvik på Öland samma kväll. Då är mitt akoholföbud förbi och jag ska fira med massa härliga människor att medicintentan är gjord! :D Lääääääängtar!

Måndag och hemgång till Kaaaaalmaaaa!

Jaha då fick man sova 12 timmar inatt och vaknade upp sjukt skönt. Fick lite panik först eftersom jag skulle plugga, men sen tänkte jag att njaaaeee det har jag 7 dygn att göra nu framöver. Är så skönt att vara ledig på måndagar för annars är jag alltid så himla trött och omotiverad dessa dagar.
18.00 lyfter planet tillbaka till Kalmar, ska bli så skönt att komma hem!!! Men måste även säga att jag haft det bra här hemma, lite har vi gjort iallafall :)

Jag tänker inte nämna VM-finalen igår för det gör alla andra, men jag kan ju bara säga grattis till Finland!
Nej nu ska jag göra mig en stor kopp kaffe och titta på film.

puss o kram!


Dags för match!

Jaha då var det söndag! En väldigt bra söndag med tanke på att jag och baby tog lång sovmorgon och sen åkte vi ner på stan och köpte massa gott. Vi har kollat på film och nu har han stuckigt på samling till sin match. Ska snart iväg jag med då matchen börjar 17.00! Det är derby då de möter mariefred, så ska bli riktigt kul. Hoppas bara vädret håller sig skapligt :) Efter matchen bär det av hem till mamma och pappa för att äta grillat och sen kolla på ytterligare en derbymatch. Och inte vilken som helst utan VM-finalen i hockey mellan Sverige och Finland! Så jag säger bara bra söndag!

Imorgon sticker jag tillbaka till kalmar och kör sista racet innnan sommaren. Saknar Kalmar och tjejerna, men saknar absolut inte pluggandet och de kommande tentorna. Hujedamej! Men bara att bita ihop.
Det ser ut att bli bio på onsdag vilket glädjer mig, för något annat måste man ju faktiskt också göra än att sitta och glo i böckerna.

Nej dags att packa ihop och ge sig iväg mot matchen. puss o kram!


Ser jag ut som en blivande fotbollsfru?! njaaaa kanske inte ..


SVERIGE SVERIGE SVERIGE

Det blev hockeykväll igår hemma hos Krille med hemmagjord pizza. Satt ju rätt fint måste jag säga! Så skönt att Sverige är i VM-final mot Finland, det kommer bli en spännande match.

Idag ska jag förbi slottscafet och snacka med chefen lite inför sommaren, och sen hoppas jag på en kväll med baby och robin hemma hos honom och kollla på eurovision song contest. Ska bunkra upp med massa gott och heja på erik!

puss


Snart tar världens bästa bror studenten, åh det kommer bli hans stora upplevelse. Jag är så stolt över honom att han har varit så duktig i skolan trots att han är hjärnlös ;)
Jag är så avis att det inte är jag som får göra det igen. Det kan nog vara det roligaste och härligaste jag gjort!

Tragiskt



Alltså jag hoppas med hela mitt liv att hon inte går ut seriöst med att hon tycker det är så snyggt att se ut såhär. Jag hoppas verkligen hon gör detta för att provocera. Om jag ska vara ärlig så tror jag hon mår riktigt dåligt över detta. Det börjar gå lite långt nu.. Att hennes vänner och pojkvän inte säger till henne. Hon kommer ju ramla ihop snart. Men åh andra sidan så kanske man inte skulle lägga ut en sånhär bild om man mådde dåligt över det?! Åh stackars tragiska tjej. Jag tror hon kan vara rätt söt om hon skippar så fruktansvärt mycket smink och går upp sina kilo igen.

Vet inte ens varför jag sitter här och skriver om Kissie, men blev så frustrerad bara..

Sängen är min bästa vän när allt känns trist

Idag hade jag verkligen inte lust att kliva upp från sängen!!!!! Det var så mysigt att ligga där under täcket och vädret är så tråkigt. Men nu är jag iallafall uppe och sitter med en stor kopp kaffe. Ska snart ta tag i nervsystemet. Jag hade velat vara i Kalmar nu och sitta med tjejerna och plugga istället för att sitta själv i en lägenhet och glo. Hade tänkt att ge mig ut och springa idag men med tanke på att det regnar så känns det inte så lockande och jag känner kylan genom fönstret. Ska försöka sätta igång nu så jag får mycket gjort och sen lägger jag mig nog under täcket och tittar på en film.


lilla lilla beeeeeeeebis!


Jag ska bannemej tigga till mig massage ikväll!

Fikan var mysig och det var jättekul och träffa robban igen! Men nu har jag suttit ytterligare 2 timmar med denna himla medicinen. Alla lär sig ju olika, men det bästa sättet för mig är att skriva och skriva och skriva, sammanfatta och sammanfatta och sammanfatta.. Det är precis vad jag gjort hela dagen. Fått ihop 13 datorskrivna sidor. Börjar få lite ont i ryggen känner jag.

Ska börja med maten nu så den är klar tills min älskling kommer hem. Saknar honom jättemycket nu! Bara massa mys ikväll ska det bli!

puss o kram


saknar kalmar faktiskt! jag vill hitta på något kul, men det står så still här hemma tråkigt nog....

fika paus

Nu slår jag ihop pluggandet för en stund och beger mig ner på stan för att fika med robban som har åkt hit för att umgås lite med mig :) Jag ska unna mig något riktigt gott för mitt huvud är så paj.

puss

Diskhysteri

Jag har inte sovit så bra inatt eftersom älsklingen har tagit över en hel 180 säng. Så när han stack iväg till jobbet imorse 05.00 så fick jag äntligen sova ordentligt. Fast då var det nästan lite tomt i sängen istället. Nu är jag iallafall uppe och har sådan sjuk ångest för att det är fint väder. Jag vill gå ner på stan, sola och bara njuta av vädret..Fika i timmar ja ni vet! Men jag måste plugga hela dagen och får inte fördriva min tid med annat skoj. Jag har sagt till mig själv att helgen är helig och då ska jag inte öppna en enda bok eller anteckning.

Passar på att plugga hela dagen och kvällen när jonas inte är hemma, för annars får jag inte så mycket gjort. Så får inte träffa honom förens 21 ikväll.

Och det är världens diskberg här och jag klarar inte av det. Och den lilla filuren vet det och därför så skjuter han upp det hela tiden "diskar ikväll, diskar senare, imorgon lovar jag att ta disken, jag tar den i pausen".. Och eftersom han har världens snällast tjej så kommer det såklart vara borta tills ikväll. För jag tvivlar starkt på att han kommer ställa sig och diska kl 21 ikväll ;)

Nu ska jag komma igång här, hoppas på att robban ringer efter lunch och säger att jag verkligen måste släppa plugget och fika med honom ;) hade ju varit rätt skönt!

pusss


Tänkte att denna disktrasa skulle ge honom en liten push på vägen! :)


Vill ägna ett ♥ till helen som kan skicka så gulliga och fina sms till mig!

Kommer spendera dagen på ett tåg och natten med baby!

Godmorgon!

Då var det Onsdag, den dagen jag har längtat efter nu de senaste dagarna. Jag ska få ta lite semester från allt medicinplugg. Jag tror jag behöver nya starka krafter till Tisdag då jag ska sätta igång ordentligt. Natt och dag ska jag sitta och jag ska inte ha tid för något annat än att träna, äta och sova. Det handlar om 7 dygn, sen är jag back on track igen och alkoholförbudet har gått ut! Tjoohoo vad vi ska fira helgen efter tentan, vare sig jag klarar eller inte så ska det firas att den är över.. Iallafall för en sommar ;) Nej om jag ska vara ärlig så är jag inte stressad över detta alls. Och det säger jag inte för att jag tror jag "kan" utan för att det inte gör mig något om jag får en omtenta. Jag vill ha en omtenta rent ut sagt!

Kolla på min rara linnea som fick omtenta i vår förra kurs. Hon var så ledsen men hon var stark och gjorde om den och briljerar med fetaste poängen. 2 poäng eller något från VG. Så ibland lönar det sig med omtenta och hon besitter ju betydligt mer kunskap om problematisering än vad jag och vi alla andra göra numera. Riktigt kul, Grattis till henne!

Nu ska jag sätta på mig strupor för jag fryser om mina små fossingar, och sen ska jag packa klart! 10.55 bär det av mot lilla staden. Kommer sakna mina fina här hemma. Hoppas ni och alla andra får en fin helg!

puss o kram!

bilder från i lördags:



I'm into you


gaaaaaah

Nu är vi äntligen klara med instuderingsfrågorna.. Inte en enda fråga till på denna termin (förutom på tentan förstårs)!! Sitter och häver i mig vatten för att jag inte ska få vätskebrist när jag ger mig ut och löper om 50 minuter. Ska bli så skönt att bara dra på högsta volym i öronen och bara släppa allting.. Mitt huvud är mos och jag har så mycket tankar kring det mesta just nu. Att det aldrig känns bra med någonting! Undrar om det är jag som är kräsen när det gäller hur saker och ting ska vara eller om det är så att ingenting är bra just nu?!?!

Ser inte alls fram emot att packa ikväll!

jaja om man kanske skulle börja byta om lite smått, puss!


min fina emelie!


Jag orkar inte ens engagera mig i någonting längre!

Absolut sista föreläsningen för mig idag på denna kurs! Äntligen ska det få ett slut, men samtidigt påminner det mig om att jag måste gå tillbaka och rota i saker som vi hade för 6 veckor sen. För där startar madecinen! Skönt iallafall att vi ska få ramar att plugga inom och slippa mer och mer och mer inpumpande av nya saker.

Hoppas detta väder håller i sig när jag åker hem för skulle vilja sola lite! Nu måste jag kila, puss!


allting har ett slut, inget varar förevigt!

dags för sängen?

Är så sjukt övertrött så sitter och skrattar åt minsta lilla. Tur att man kan roa sig själv iallafall! Tänkte att jag skulle läsa lite i böckerna, men icke. Får hellre omtenta än att jag förstör mig själv totalt!

Imorgon väntar iallafall föreläsning, instuderingsfrågor, en löprunda, lite solning och packande inför hemresan. Har redan packat en stor väska med kläder som jag ska ha med mig hem till sommaren (och jag har ungefär mer än hälften kvar som ligger utanför väskan) jag hatar att släpa.. men har ju inget val eftersom jag ska vara i mariefred nästan hela sommaren + turkiet en vecka. Fattar inte hur jag ska få med mig allt hem bara. Hyra ett eget plan kanske?! Det hade ju varit något.

Förstår inte vad som händer med min musik, det var alltid skön, härlig och lugn musik på om kvällarna. Men nuförtiden dunkar det partymusik i mina bashögtalare. Jag är så pepp och vill bara partaja hela tiden. Huvudet har fått fnatt. Stackars emil, amanda och alexander som sitter och försöker plugga just nu.

Men som sagt övertrötta tjejen måste stänga ner nu innan jag somnar på plats. Good night!


världens bästa kim!


Nu börjar det gå över gränsen!

Fyyyfaaaan vad jag spyr på denna kurs nu. Det tar aldrig slut! Blodet som vi gått igenom idag var hur svårt som helst. Jag vill bara få ledigt nu, jag orkar inte mer.


ja ni kan ju tyda ansiktsuttrycket på vad jag tycker om detta..........

Efter lunch tog jag och natalia en sväng på stan för att göra några ärenden hos kalmarhem. Vi var sen inne i en sexbutik och drömde oss bort ;) haha nejdå, men alltid kul att kika lite! Sen gick vi hem till mig och har pluggat instuderingsfrågor hela eftermiddagen.

Var och kollade på lägenheten men det var ett rent fiasko, ända som var bra var att det var havsutsikt. Bättre ställe att ha lägenhet på finns nog inte :) men men bara att fortsätta att leta vidare.

nu ska vi köra klart de sista två frågorna sen tar jag kväll! puss

Måndag 9 maj

Okej det är servrar som är trasiga på blogg.se! därför mina inlägg inte visas. Kul sen när alla kommer på en gång ;)

Vaknade upp med ordentlig träningsvärk, det gillas! Ska ta mig en springtur imorgon också tänkte jag. för sen åker jag ju hem över helgen.

Dagen startar med nya grejer, blod & immunologi! detta tar aldrig slut..Jaja ikväll ska jag iallafall kolla på lägenhet, förstahandskontrakt, etta på 39 kvm på söder här i Kalmar. Det var jättekul ibörjan men nu är jag inte lika pepp längre. Men ska iallafall dit och kika :) Det är 5 andra personer som också ska kolla så...

nej slut på det roliga, 3 timmar föreläsning väntar! puss


I'm so in love with him

2 dagar kvar sen får jag vara i hans armar igen och känna hans kropp om nätterna!


Det är helt otroligt, mina känslor blir bara starkare och starkare för varje dag som går!

Du har min kärlek, du har min trohet och du har min vänskap!

Hey hey what can I say? Day day day da-day day

Dagen har bara svept förbi! så vad har jag gjort då? tror ni jag har hunnit med mitt lilla schema?! Jajjamensan :) Nu väntar bara söndagsmyset!♥

Det var så himla härligt väder att springa i men det blev väldigt väldigt varmt efter ett tag så man var ju skapligt svettig och go när man kom tillbaka. Lyckades med en svingo kycklingwok, dock hade jag i nästan en halv flaska sweet chili (jag gillar starkt) och trodde inte det skulle bli så starkt. Men det fick jag ångra sen ;) Lekte drake i ungefär 30 minuter. Men maten gick ner så nu är jag mätt och belåten.

Vädret är underbart, tror bannemej det är runt 20 grader ute och så sen den strålande solen. Det är dessa tider jag bara vill ha ledighet, hänga med goa människor, spela kubb, grilla, spela bra musik och sitta uppe med filtar och snacka natten lång. Men snart så, det är inte så jättelångt kvar nu! 3 veckor och 3 dagar kvar i skolan sen så får jag äntligen ledigt! eller ah jobba såklart men det är rena drömmen jämtemot när man pluggar till sjuksköterska.

nej om man kanske skulle gå ner och köpa sig en pepsi, munnen skriker efter det just nu!

/a



Jag längtar tills helgen efter tentan då är det slut på alkoholförbudet och det är partay på öland hos Lisa och Sebastian!!!

2 sommarplågor!?!

....men frågan är om de är så mycket till plågor, jag tänker bara på alkohol och dans när jag hör dessa! och jag vet att någon kommer tänka "suck de är ju as dåliga" men jag lovar att ni själva kommer digga dessa när sommaren är slut..


Good feelings!

Helt otroligt grym kväll igår. Linus hade 25 års fest och vi var väl runt 40 personer. Hemmagjorda tårtor hade han minnsan också bakat. Folket var härligt (massa goa stockholmare träffade jag), musiken som spelades var perfekt och hela kvällen var lyckad. Så nu har jag bevis på att man kan ha så fruktansvärt kul när man är nykter, fast det visste jag redan :)

Vi hamnade såklart på dansgolvet utomhus igår på krogen, det var för mycket folk där inne. Men det gjorde inget för det var ju gamla godingar så att säga ;) Helen terroriserade massor av folk och det gav mig ett gott skratt. Härliga tjejen alltså♥

Det känns som en helt vanlig dag för mig och för att inte dagen bara ska gå så har jag planerat den väl.
-frukost
-sola
-laga massor av mat
-ut och springa
-plugga
-städa
-SÖNDAGSMYSA

så det är likabra att jag sätter igång, puss!

har ni tur så kommer det lite bilder senare, från igår!
men så länge får ni lite nyköpta kläder från igår:



Oj vad jag hittar gamla bilder, 06 i thailand!


Inte lönt att tycka synd om sig själv..

Godmorgon mina solstrålar!

Kvällen avslutades igår 23.30, då gav jag och helen upp vårat pluggande. Jag var så trött så trött så jag la mig i sängen och tittade på Lara Croft - Tomb Raider. Jag älskar den filmen! Sen slocknade jag som ett litet barn.

Idag har jag inte riktigt koll på läget. Alla ska tydligen ut helt plötsligt vilket betyder att jag förmodligen kommer sitta hemma själv ikväll och plugga. Här kommer en nackdel med kalmar. När jag bodde där hemma i Mariefred så fanns det alltid någon som tog det lugnt när andra festade och tvärtom. Man kunde liksom hitta på det man kände för men ändå ha kul. Men här har jag en vänskapskrets och lite folk runomkring och när alla de ska ut så vad har jag då för val? Ensam en lördag är ju ingen hit. Samtidigt har jag lovat mig att inte dricka och gör jag det kommer jag vara besiken på mig själv.

Så ja :) Nykter utgång eller hemmakväll med plugg, vi får se vart det bär av!

Nu ska jag iallafall fortsätta plugga. Jag måste ju säga att det är lite kul :P
Men jag hade ju hellre velat ta en promenad medans det är så fint väder, men då ska ju såklart alla andra sitta inne och plugga på dagen eftersom de ska ut ikväll .. det går bra för mig! ;) ska nog gå ut och hänga med alkisarna, det uppskattar nog mitt sällskap :)


nej tiden rusar, adjö!


Nu vill jag ha midsommar, värme, kall öl och vänner omkring mig!

Bildregn


det ska börjas i tid ;)


jag och brorsan


egypten




första pojkvännen, 2 dygns kryssning till gotland och estland


jag och min lilla skrutt


danmark med hela gänget 2008


danmark, 2008


rosé på tåget hem


första pojkvännen, egypten




dahl är stupfull ;)


bodyshot


jag, madde och johan ute och fiskar i höstas

bullmonstret själv

herre på täppan

girls girls girls


en kväll jag gärna vill göra om ;)


partaj hemma i min första lägenhet, slutade med securitas och pröjs på 1 800 kr


barndomsvännen sofie


fyllde 17 år, och det är inte så illa som det ser ut!


Undrar hur jag kommer vara som mamma?!?!

Ni vet ju att jag funderar så ofantligt mycket.. De senaste dagarna har jag funderat mycket på hur jag kommer vara som mamma (ta det lugnt, ska inte bli mamma än på minst 2 år).. Jag älskar ju barn och barn har alltid kommit till mig på en gång. Men jag tror det är skillnad med sina egna barn. Tänk om de inte gillar mig?! Jag kommer ju såklart älska dem överallt annat, men hur ska man veta vart man ska sätta gränser för sina egna barn?! Man vill ju ge dem allt men samtidigt ha begränsningar så att de fortfarande behåller respekten för en. Jag minns hur jag hatade mina föräldrar när jag bara fick vara ute till 23.00 när jag var 14 år. Hur det stod och sa att jag minsann inte fick ha en kille översovandes för vi kunde ju faktiskt ha sex.. slutade med att jag skrev att jag kunde knulla mitt på dagen om jag ville.. Jag ville inget annat att de skulle försvinna från mitt liv. Men idag är jag så otroligt tacksam över att de har haft sådana hårda regler.

- dator max 40 min/dag (15-16 år ålder)
- en dag i veckan skulle jag laga mat, städa m.m. (från 10 år - 16 år)
- fick inte röra sprit förens jag fyllde 18 år (max 5 cider var okej sa mamma)..sen kanske jag inte alltid följde det! ;)
- fick cykla till jobbet en hel sommar fram och tillbaka (8 km) "det var ju fint väder och jag skulle lära mig att att man inte får skjuts överallt"
- inga piercingar eller tatueringar ( hihi de lyckades de inte så bra med efter 3 års övertalning av piercing i naveln)
- Fick absolut inte se big brother när jag var 16 år
- lyssnade jag inte eller satt vid datorn för länge så fick jag datorförbud i minst 3 veckor (pappa låste in tangentbord och mus i vapenskåpet)

ja jag kan säkert dra upp massor av fler saker. Någon som haft det som mig?! Men som sagt är jag så jävla glad att de har uppfostrat mig på detta sätt för det har gjort att jag är den person som jag är idag. Men jag vet inte hur jag ska göra för att få mina barn så bra som möjligt?! Jag vill ju ha jättenära kontakt (precis så nära som jag och mamma har idag, hon vet allting om mig och är min bästa vän) med mina barn, men även kunna ge gränser utan att de ska hata mig. Åh herregud jag kanske måste chilla lite med mina tankar för det är ju ändå inte dags än. Men som sagt jag funderar och det kommer vara mitt livs lycka när jag en dag ska få bli mamma :)



3 år sen, skulle vara en skojbild! Jag vet inte hur jag ska bära mig åt med en jättemage, jag kommer ramla framlänges och stapla runt som en pingvin.


världens bästa lilla kusin som sen somnade i mitt knä!

Min pappa är bra!

Vi har haft sista föreläsningen om hormoner idag, hur kul som helst! Idag har vi lärt oss om hela manliga/kvinnliga organet, förlossningsprocess, mentruationcykeln, spermier, kvinnan och mannens orgasm m.m. Det här är verkligen mitt ämne rakt igenom!
Mötte upp pappa halv 12 för lunch på 4 kök, så vi har suttit ute i solen och ätit och druckigt kaffe och haft det jättemysigt. Jag saknar min pappa, vi är så otrolikt lika men så olika. Han har allt det jag inte har och en stor del är hans lugn vilket jag behöver för att varva ner. Nu har han åkt vidare på sin motorcykel. Fick en slant för att han tycker jag är så duktig och pluggar, åh han är så gullig! Eftersom han och jag har haft noll kontakt under min viktigaste del av livet så har det varit kaos. Jag är så glad att vi börjar hitta tillbaka till varandra och jag äntligen får känna att jag också har en pappa vid min sida. Jag älskar honom! ♥



Nu ska jag sätta igång och plugga och sen ska jag vara med älskade helen och natalia ikväll och plugga ännu mer!

puss!

All in

Att vakna till sol underlättar ju lite faktiskt. Det ser varmt och skönt ut också!
Börjar bli bättre med förkylningen tack vare min pollen medicin, jag visste väl att det var det som spökade. Men det känns ju inte precis som att man motverkar pollen och drar i sig massa ämnen i kroppen, genom att suga på en liten tablett som smakar äppla varje kväll.. Haha vad de hittar på! De vill väl att vår kropp ska styras av piller sen.. men där fånger det inte mig. Jag jobbar för annorlunda och andra sätt att hitta orsak till smärta eller psymtom.

gud vilket otroligt luddigt inlägg, jag ger nog upp! Hoppas ni får en bra dag..

IKVÄLL KÖR VI ALL IN BRUDAR!................med böckerna! ;)

puss & kram





.saknar balen, saknar jesper!

hormoner överallt!

Har suttit och pluggat hela kvällen i princip, det börjar bli en vana. Men jag har ju inget annat för mig heller så :) Det var två tjejer som kollade på rummet här i lägenheten idag, och vi har bestämt oss för den ena. Hon var jättegullig och trevlig och man klickade liksom direkt. Lite tråkigt att jag knappt ska vara hemma i sommar dock.

Bestämde mig idag för att åka hem och pyssla om min älskling innan min tentavecka. Så åker hem på Onsdag och stannar hemma i 5 dagar :) Det är inte lätt att ha sin kärlek på andra sidan jordklotet (okej jag tog i där, men det känns så). Blir ett jävla resande, men vad gör man inte?!

Nu ska jag dra mig mot sängen så jag kan hugga in i testiklarnaoch spermierna ordentligt under morgondagens föreläsning! Natti natti, puss!



Vi ska prata om orgasmer!

När många kommer med solbrillor idag för att dölja baksmällan så kommer jag hoppandes pigg & gla! ;) Det var riktigt trevligt igår måste jag säga. Väldigt mycket prat om intressanta saker och jag fick chansen att prata ordentligt med människor jag inte pratat så himla mycket med innan :) Att jag inte drack var lite lurigt ibörjan, men sen släppte det och fast jag blev bjuden så var jag stark nog att motså. Lite stolt över mig själv! (usch när jag läser det jag just skrev låter det ju som om jag är alkohlist!!) men det är jag absolut inte! :)



Idag börjar vi med endokrina systemet, alltså våra hormoner i kroppen! Det känns som det är väldigt mycket, men det ska bli kul.



Imorgon är det redan fredag, galet vad dagarna springer iväg. Börjar bli rädd! Men fredagskvällen ska förhoppningsvis spenderas med min otroligt fina & fantastiska fyra ♥


Hoppas ni får en bra dag! puss

I väntan på Lina!

Nämn något som gjorde dig glad igår: att träffa Lisette

Vad gjorde du kl 08 imorse: soooov

Vad gjorde du för 15 min sedan: måla naglarna

Det sista du sa högt: pusspuss

Det senaste någon sa till dig: pusspuss

Vad har du druckit idag: bara massa kaffe

Vad var det senaste du åt: thaiwok

Vad var det senaste du köpte: pepsi max

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun

Vad är det för väder hos dig nu: solsken

Godaste glassmaken: jordgubb/vanilj eller choklad/vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: neej

Sover du tungt: har perioder där inget väcker mig, men när jag är i oroliga perioder så vaknar jag av minsta lilla

Drömmer du mardrömmar: väldigt mycket den senaste tiden

Trivs du med ditt jobb: mitt arbete är numera studier och jag trivs med de till och från

Favoritklädsel: mjukisbyxor och ett linne

Favoritlåt just nu: lazy song – bruna mars

Vad ser du om du tittar till höger: mina fönster ut mot vägen

Vad gör dig glad just nu: mat

Vad ska du göra härnäst: umgås med klassen

Höger eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: pigg

Favoritgodis: choklad

Kläder just nu: svarta jeans, vitt linne och genomskinlig tröja

Sommarplaner: jobba, umgås, turkiet

Hur många kuddar sover du med: tre

Spelar du något instrument: kan spela lite keyboard och piano

Morgon eller nattmänniska: båda

Vad är viktigast för dig:
att de jag älskar mår bra

Är du kittlig: ibland

Snarkar du: sällan

Stjärntecken: tvilling

Äckligaste insekten: måste nog säga spindel och mask.. eller är mask en insekt?

Längtar du mest efter just nu: sommaren


Jag har tydligen inte bara trassligt humör..



Syrefattigt liv

Sådär nu slår jag ihop pluggandet för idag, måste säga att jag lyckats vara riktigt diciplinerad idag och bara pluggat och inte gjort någonting annat. Två cigaretter på hela dagen, det är kors i taket. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kila iväg till eddie och umgås med klassen ikväll. Tre födelsedagsbarn och ett avsked.

Mitt humör och min känsla har varit konstig idag, det är jättesvårt att förklara. Men jag känner absolut ingen lycka, och jag är inte arg eller direkt ledsen heller. Mina dagar är bara allmänt jävla tråkiga och jag trivs inte alls i detta. Jag vill göra saker så att jag känner att jag lever. Jag vill känna lycka och vara lycklig. Jag borde vara lycklig tycker jag eftersom jag har så mycket runt omkring mig som är bra...men ändå är jag inte det! ibland funderar jag på om jag är född på mars eller något. jag måste sluta tänka! Något jag har tänkt på hela dagen, verkligen hela dagen är om fåglarna inte får ont i sina fötter och ben när de landar på marken. Hallå hur normalt är det?!

Men nu ska jag ha en trevligkväll med goa människor så förhoppningsvis blir det bättre då!


Onsdag!

Har vaknat på så sjukt fel sida idag! Likabra att jag håller mig instängd tills det blir bättre.. Nu måste jag iallafall börja plugga. Har jag nämnt förut hur gott avokado är på rostade lingongrova?! Åååh my god det är himelskt!

adjökens

bra dag!

Jag är på så bra humör ikväll!! Har spenderat hela eftermiddagen hemma hos Lisette i hennes nya mysiga lägenhet. Vi har ätit ost & kex, snackat skit, lagat kanongod middag och kollat på film. Kom hem för bara några minuter sen! Nu är det rätt skönt att vara hemma igen och amanda har kommit tillbaka så slipper bo själv i detta tomma slott!

Jag längtar verkligen tills jag hittar en lägenhet, jag vill verkligen ha mitt eget och jag vill mysa till det så som jag vill ha det! Jag vill kunna gå upp naken på morgonen utan att ta hänsyn till två romies.. Ja ni fattar säkert vad jag menar ;) Tror säkerligen inte att de skulle uppskatta om jag gick runt naken här nu...

Imorgon har vi självstudier hela dagen och jag tänker spendera den dagen hemma i mjukiskläder och verkligen plugga hela dagen igenom. Har fått låna alla lisettes anteckningar, gamla tentor och en kanonbra bok.
Mot kvällen sen väntar ju grill/avslutning/födelsedags-fest för 3 personer i klassen. Ska bara dit och umgås och grilla för att sen gå hem och sova. Blir ingen krogen för min del inte!
Hoppas pappa kommer imorgon också och tar en fika med mig :)

Nej nu ska jag ta och fixa och dona lite här, lär inte komma i säng före tolv ikväll.

puss o kram!



.Some people are lucky because they are beautiful, others are beautiful because they are lucky

3 maj!

Godmorgon! Tror jag har sovit riktigt bra inatt, första natten jag inte vaknar flera gånger i detta rum. Känner mig totalt utvilad och hur pigg som helst. Vi fortsätter på rörelseapparaten idag och sen kör vi klart resten av frågorna i eftermiddag.

Jag håller på att bli tokig på alla pollen, det rinner och kliar i mina ögon och jag är förkyld konstant..Så idag är det jag som tar min häck till apoteket och köper medicin. Hoppas även på en träff med Lisette ikväll..
Pappa skulle ju egentligen kommit idag, men han kommer nog imorgon istället :)

Och hur är det möjligt att det snöar hemma i Mariefred och i stockholm?! Här är det ju varmt och soligt.. Riktigt skumt! Hoppas inte blasket kommer hitåt, men jag tror faktiskt inte det.
Nu måste jag kila och göra mig färdig. puss!


saknar denna tjej något helt otroligt!

Han är dödlig för mina ögon!




Mmmmmm svettig sexig fotbollskille!

Otroliga kroppar!

Då var man hemma efter ytterligare än dag med massa inpumpade fakta. Men jag måste säga att rörelseapparaten var roligt. Tänk er att jag verkligen kommer kunna varje ben och muskel i hela kroppen sen och hur de fungerar på olika saker. Åter igen så har jag tänkt på att sjuksköterska är ett väldigt givande yrke och väldigt intressant. Jag själv tycker människokroppen är helt otrolig och hur vi tar för givet att vi kan böja vår arm. Ni skulle bara veta hur många hundratalsprocesser som jobbar och som måste fungera för att bara böja en arm. Vi ska vara glada att vi äger en sådan otrolig kropp och alla dessa möjligheter vi får av den!

Jag är redan rastlös och vet inte vad jag ska hitta på! Träna? Nej jag är sjuk.. Mysa med pojkvännen? Nej han är satans långt ifrån mig. Kolla på film? Nej det är för fint väder!
Förmodar att jag får sätta mig och plugga eller något. Men först ska jag ringa Robban för det har jag verkligen lovat nu!

puss o kram


Man ser ju bara i ansiktsuttrycket hur rastlös jag var som liten också!
"Neeej alex sitt kvar på stolen, jag ska ta kort"

Jag får ju inte nog!



Låten är kanon och videon är helt underbar, verkligen en riktig vårlåt! Sitter här nyduschad en måndagmorgon och gör mig redo för en föreläsning om rörelseapparaten.. En full termos kaffe är laddad!
Jag börjar nog piggna till lite i psyket och tycker det är lite kul igen.. Men jag måste hålla det på en balans för att inte allt ska gå åt pipsvängen. Sen ska jag försöka tänka positivt lite mer. Även om jag är en glad tjej så är jag väldigt anti många saker. Hur som helst, jag ser fram emot veckan med mycket plugg!

Ska träffa Lisette på en fika i hennes nya lägenhet, som jag saknar den tjejen här hemma! Sen kommer troligtvis pappa på ett snabbt besök på motorcykeln på tisdag. Sen är det födelsedagsfest för 3 stycken från klassen på onsdag. Självklart ska jag vara med, men jag ska dricka pepsi :D

Hoppas alla får en bra dag! puss

Bra Valborg!



Vi började dagen på eddies balkong med musik och massor av sol fram till 20.00 sen stack vi och käkade på studentpuben och så hamnade vi på en riktigt killig förfest och jag lovar att dessa killar var inte vana att ha tjejer på sina förfester. Det var som djur! Vid tolvslaget gick vi ut på Vallen och där fick vi armbågas med hundratals människor. Det är inte kul när det är så mycket folk.. Men det var kul att det fanns dansgolv både ute och inne :) Crossfire gästade under kvällen och då blev det ordentligt drag.

Nu säger jag stopp för alkoholen i 3 veckor framåt.. Och det är inget skämt utan ett löfte! Ska lägg all min energi i medicinböckerna så jag kanske kan få möjlighet att klara av denna enorma tenta som väntar om 21 dagar.

Idag kör jag och natalia tvätt och städdag. Sen blir det plugg och söndagsmys hos mig ikväll!

over and out!

RSS 2.0